#shahalam

MOST RECENT

.. risau badan tak cantik ? peruttt buncitt? payudara tak mantap???
.
haaa jom pakai korset,, rahsia nenek monyang kita untuk nampak sentiasa langsing dan ramping πŸ˜‰
.
Berbaloiii sekali pakai ja, badan nampak cantik.. .
Sesuai untuk yang nak pakai kebaya, baju kurung, nak kahwin raya ni.. membantu mencantikkan posture badan 😚
.
πŸ’―% ORIGINAL ! πŸ’―% ORIGINAL ! πŸ’―% ORIGINAL !
.
FREE POSTAGE !!!
.
wasap 013-5850392 atau klik link di bio 😎😘
.
#korset #girdle #bajuplussize #petalingjaya #rayahaji #ampang #shahalam #kurta #kelantan #iphoneonly #malaysiaig #malaysiawedding #kelantan #ganurians #ganu #ganukite #hijabfashion #kualalumpur #jomkurus #putrajaya#gvf2018 #miracletoner #travelmalaysia #tudungraya #primavalet #naelofarhijab #arianiootd #alhaalfa #hijabistamalaysia

SIAPA KATA KULIT BERMINYAK TAK BOLEH PAKAI DRBEAU? NAH INI BUKTINYA. LEPAS 2 MINGGU KONSISTEN PAKAI DRBEAU, KULIT BERMINYAK HILANG. KULIT MENJADI LEMBUT😍
.
.
Drbeau terbukti berkesan !
βœ”100% organik, tiada bahan kimia, tiada unsur penggelupasan.
.
βœ”Ada perlindungan uv( spf50)
βœ”Perlindungan dari cuaca sejuk@aircond
βœ”As moisturiser
βœ”As base makeup .
βœ”Blend dgn foundation makeup jadi thn lama dan tak bercapuk & glow .
βœ”Ada kelulusan KKM !
.
Merawat pelbagai masalah kulit:
πŸ’–Jerawat, jeragat, parut
πŸ’–Kulit berminyak, kombinasi
πŸ’–Kulit sensitif, ekzema, gatal2, merah2
πŸ’–Kulit kering, penuaan
πŸ’–Kusam, tona tak sekata
πŸ’–Dark circle, eyebag, liang pori terbuka, rambut bercabang, kering, bibir kering menggelupas.
.
Dm/wa
011 21147283
011 21147283

#drbeau #skincare #tejaherbs #flawless #organik #ekzema #glowing #iflawless #jerawat #parut #jeragat #sensitif #artismalaysia #wansharmila #kulitberminyak #kulitkering #kusam #shahalam #ekzemamalaysia #arganoil #rosehip #almond #apricotkernel #eveningprimrose #wheatgerm

Regranned from @ im__yatt - Hai semua! Nak pecah rahsia sikit, hari ni excited nak kenalkan #drbeau yang sangat sangat best. Hari hari i mesti kena pakai sebab dah jatuh cinta😍. Lembut, sejuk, wangi ! Bila pakai serum ni jadi malas nak makeup sebab skin nampak dah smooth and healthy!
Skin yang ada jerawat, kulit kusam,eye bag ke memang sesuai sangat pakai...dap dap je kat muka, siap! Cepat sangat jerawat kecut. Paling best sebab its very2 natural product. Must try !!! Tq #drbeau produk ni memang superb!. Kalau u olls nak beli dm je kat ig dia, atau .
.
.
whatsapp
011 21147283
011 21147283
.
. 😁😁 #drbeau #arganoil #rosehipoil #almondoil #apricotkernel #eveningprimrose #wheatgerm #jerawat #jeragat #kusam #sensitif #ekzemamalaysia #artismalaysia #bazaarpaknil #makeupartist #shahalam #masalahmuka #serum #skinoil - #regrann

Jom order produk merve dgn saya...4 brg keatad akan dpt free kerongsang yg comel2 ni...sape xnak kan...klu sape nak jd agent..beli 10 brg akan dpt satu free jgak kerongsang dr saya...inshaAllah...
.
.
Saya xdela janji langit dan bintang...tp daya berikan yg daya mampu...klu ada rezeki lebih....saya bg lebih...
.
#MERVEAllAboutProduct
#MERVESkincare
#BirdsNestSecret
#MERVEcosmetic
#MERVEcosmetics
#CantikBukanLagiFantasi
#merve #mervelovers #mervemillionaire #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #fattzura #lofattah

Set4 Simple anggun

Hanya Rm15 *Nak bulu mata hudabeauty add Rm8

#muka
#mewahsangat #mua
Cepat wassap

Cepat wassap

wassap.my/60109110393/set4_15

wassap.my/60109110393/set4_15

Postage Rm8

#wanita #cantik #hudabeauty #makeupbudget #macmiller #murmurje #onlinebazaar #nars #kedaionline #rezekiallah #semogasihatselalu #gojes #tular #makeupori #kotabharu #shahalam #jentikhati #siscuba #ysl #colorpopcosmetics #loreal #morphe3in1

Permintaan dr customer semakin memberangsangkan..tgk la order dari agent saya...sbb kan byk order saya bg free gift keringsang yg comel2...so kpd yg ingin jd agent saya...akan ada la selalu gift yg akan dpt
.
.
.
#MERVEAllAboutProduct
#MERVESkincare
#BirdsNestSecret
#MERVEcosmetic
#MERVEcosmetics
#CantikBukanLagiFantasi
#merve #mervelovers #mervemillionaire #cosmetics #sayajualmerve #selangor #kualalumpur #shahalam #klang #subang #malaysia #brunei #singapore #student #mua #muamalaysia #produkmalaysia #sayapakaisayajual #onlineshopping #kulitcantik #fattzura #lofattah

.
HFMD cover tak?

Risau kan bill yang mahal di Hospital Pakar?
Risau anak2 hidap HFMD?
Adakah anda sudah bersedia dengan Bill Tak dijangka?

Rujuklah saya, anda mampu miliki Takaful yang mampu milik ini sebenarnya.

Rujuk GL dibawah..Medical Card Kami bayar sepenuhnya πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.

www.wasap.my/60167563044
Nisya Zurich Takaful

#medicalcard #takafulwanita #hibah #hibahtakaful #zurichtakaful #lifeprotection #educationplan #incomereplacement #pelangantiangaji #takaful #perlindungan #kualalumpur #seremban #selangor #putrajaya #bangi #kajang #shahalam #klang #negerisembilan #ejentakaful #ejentakafulseremban #personalaccident #pelankemalangan #kadperubatan

SERBUK DETOX VIRAL.
.
The Lab Potion adelah serbuk detox yang mengandungi beberapa bahan semulajadi sebagai bahan utama.
.
Setiap bahan tu mengandungi khasiat yg tersendiri seperti:
🌸 membantu menurunkan berat badan
🌸 membantu mencantikkan kulit
.
Sekotak TLPo cuma berharga RM100 sahaja dan boleh tahan selama sebulan.
.
Dan sekarang setiap pembelian akan dapat PERCUMA 1 perfume 30mL. Best ke best?
.
Berminat boleh terus whatsapp ain πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
0132401750
.
#tipskurus #tipskurusmudah #tipskuruscepat #tipsflawless #tipscantik #stayfit #stayhealthy #staybeauty #stayslim #cheras #kajang #bangi #shahalam #ampang #klang #banting #damansara #selangor #malaysia #sayajual #sayanakkurus #detox #detoks

Assalamualaikum. Jadual delivery @kekbatikwow minggu ini 23.7.18 - 29.7.18. Sebarang perubahan bergantung Kepada keadaan. .
.
Open delivery:
.
.
βœ”οΈPembelian minima bergantung kepada kawasan. .
.
🍰Harga : .
▢️RM 7 / 1pcs (SAIZ A)
▢️RM20 / 1pcs (SAIZ B)
.
.
βœ”οΈWhatsapp location supaya kami boleh estimate delivery charge.
.
.
πŸ’ƒJANGAN LUPA NYATAKAN NAMA YE😊
.
.
Kerjasama kalian sangat kami hargai dengan jutaan terima kasih😍
.
.
@kekbatikwow .
🍰Sekali rasa pasti nak lagi
🍰Dah habis sebekas pasti teringat ingat
.
.
WHATSAPP
πŸ“²018-3215684
πŸ“²018-3215684
πŸ“²018-3215684
.
.
.
#kekbatik #kekbatikwow #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatiklover #kekbatikketagih #kekbatikpower #kekbatikpadu #kekbatikviral #kekviral #kekbatikohsem #kekbatikhomemade #kekbatikdelivery #kekbatikpostage #kekbatikmoist #kekbatikcod #kekbatikmalaysia #seksyen14 #kekbatikshahalam #kekbatikklang #shahalam #kekcoklat #kotakemuning #kekbatikbajet #kekbatikcoklat #kekbatikbangi #kekbatikpopular #nonatv3

"MALAS PUN BOLEH CANTIK,PUTIH. KALAU RAJIN??? TERLEBIH PUTIH UALLS 😏" jum putih & cantik secara sihat sama2..hanya consume PSS, kemam2 jer dh boleh cantik putih mulus 😍 xyah bazir duit.. dgr2 dorang tengah buat sale skrg tu..πŸ˜‹ promosi smpai stok licin !! cepat ws dorang πŸš€ .
πŸŽ€ 1 Sachet Umpama 1 Botol Suntikan Vitamin C πŸ’‰ πŸŽ€ 100% Vitamin C & buah-buahan .
πŸŽ€ Tiada Pantang Larang ❌ .
πŸŽ€ Hanya Perlu Minum Air Masak BanyakΒ² .
πŸŽ€ Kemam2 terus Putih Gebu 😍 .
πŸŽ€ Kesan Sepantas Injection πŸ”₯ . .

#perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #satissoap #putih #putihgebu #masalahjerawat #kulitsunburn #janganbencicintaku #sayajual #kotabharu #bellezacollagen #bazarpaknil #pengantin100hari #cantikskincare #nsabeautyserum #shahalam #msu #kuptmkl #kulitkusam

"MALAS PUN BOLEH CANTIK,PUTIH. KALAU RAJIN??? TERLEBIH PUTIH UALLS 😏" jum putih & cantik secara sihat sama2..hanya consume PSS, kemam2 jer dh boleh cantik putih mulus 😍 xyah bazir duit.. dgr2 dorang tengah buat sale skrg tu..πŸ˜‹ promosi smpai stok licin !! cepat ws dorang πŸš€ .
πŸŽ€ 1 Sachet Umpama 1 Botol Suntikan Vitamin C πŸ’‰ πŸŽ€ 100% Vitamin C & buah-buahan .
πŸŽ€ Tiada Pantang Larang ❌ .
πŸŽ€ Hanya Perlu Minum Air Masak BanyakΒ² .
πŸŽ€ Kemam2 terus Putih Gebu 😍 .
πŸŽ€ Kesan Sepantas Injection πŸ”₯ . .

#perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #satissoap #putih #putihgebu #masalahjerawat #kulitsunburn #janganbencicintaku #sayajual #kotabharu #bellezacollagen #bazarpaknil #pengantin100hari #cantikskincare #nsabeautyserum #shahalam #msu #kuptmkl #kulitkusam

"MALAS PUN BOLEH CANTIK,PUTIH. KALAU RAJIN??? TERLEBIH PUTIH UALLS 😏" jum putih & cantik secara sihat sama2..hanya consume PSS, kemam2 jer dh boleh cantik putih mulus 😍 xyah bazir duit.. dgr2 dorang tengah buat sale skrg tu..πŸ˜‹ promosi smpai stok licin !! cepat ws dorang πŸš€ .
πŸŽ€ 1 Sachet Umpama 1 Botol Suntikan Vitamin C πŸ’‰ πŸŽ€ 100% Vitamin C & buah-buahan .
πŸŽ€ Tiada Pantang Larang ❌ .
πŸŽ€ Hanya Perlu Minum Air Masak BanyakΒ² .
πŸŽ€ Kemam2 terus Putih Gebu 😍 .
πŸŽ€ Kesan Sepantas Injection πŸ”₯ . .

#perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #satissoap #putih #putihgebu #masalahjerawat #kulitsunburn #janganbencicintaku #sayajual #kotabharu #bellezacollagen #bazarpaknil #pengantin100hari #cantikskincare #nsabeautyserum #shahalam #msu #kuptmkl #kulitkusam

"MALAS PUN BOLEH CANTIK,PUTIH. KALAU RAJIN??? TERLEBIH PUTIH UALLS 😏" jum putih & cantik secara sihat sama2..hanya consume PSS, kemam2 jer dh boleh cantik putih mulus 😍 xyah bazir duit.. dgr2 dorang tengah buat sale skrg tu..πŸ˜‹ promosi smpai stok licin !! cepat ws dorang πŸš€ .
πŸŽ€ 1 Sachet Umpama 1 Botol Suntikan Vitamin C πŸ’‰ πŸŽ€ 100% Vitamin C & buah-buahan .
πŸŽ€ Tiada Pantang Larang ❌ .
πŸŽ€ Hanya Perlu Minum Air Masak BanyakΒ² .
πŸŽ€ Kemam2 terus Putih Gebu 😍 .
πŸŽ€ Kesan Sepantas Injection πŸ”₯ . .

#perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #satissoap #putih #putihgebu #masalahjerawat #kulitsunburn #janganbencicintaku #sayajual #kotabharu #bellezacollagen #bazarpaknil #pengantin100hari #cantikskincare #nsabeautyserum #shahalam #msu #kuptmkl #kulitkusam

"MALAS PUN BOLEH CANTIK,PUTIH. KALAU RAJIN??? TERLEBIH PUTIH UALLS 😏" jum putih & cantik secara sihat sama2..hanya consume PSS, kemam2 jer dh boleh cantik putih mulus 😍 xyah bazir duit.. dgr2 dorang tengah buat sale skrg tu..πŸ˜‹ promosi smpai stok licin !! cepat ws dorang πŸš€ .
πŸŽ€ 1 Sachet Umpama 1 Botol Suntikan Vitamin C πŸ’‰ πŸŽ€ 100% Vitamin C & buah-buahan .
πŸŽ€ Tiada Pantang Larang ❌ .
πŸŽ€ Hanya Perlu Minum Air Masak BanyakΒ² .
πŸŽ€ Kemam2 terus Putih Gebu 😍 .
πŸŽ€ Kesan Sepantas Injection πŸ”₯ . .

#perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #satissoap #putih #putihgebu #masalahjerawat #kulitsunburn #janganbencicintaku #sayajual #kotabharu #bellezacollagen #bazarpaknil #pengantin100hari #cantikskincare #nsabeautyserum #shahalam #msu #kuptmkl #kulitkusam

"MALAS PUN BOLEH CANTIK,PUTIH. KALAU RAJIN??? TERLEBIH PUTIH UALLS 😏" jum putih & cantik secara sihat sama2..hanya consume PSS, kemam2 jer dh boleh cantik putih mulus 😍 xyah bazir duit.. dgr2 dorang tengah buat sale skrg tu..πŸ˜‹ promosi smpai stok licin !! cepat ws dorang πŸš€ .
πŸŽ€ 1 Sachet Umpama 1 Botol Suntikan Vitamin C πŸ’‰ πŸŽ€ 100% Vitamin C & buah-buahan .
πŸŽ€ Tiada Pantang Larang ❌ .
πŸŽ€ Hanya Perlu Minum Air Masak BanyakΒ² .
πŸŽ€ Kemam2 terus Putih Gebu 😍 .
πŸŽ€ Kesan Sepantas Injection πŸ”₯ . .

#perfectskinsupplement #testimonipss #fienabeauty #satissoap #putih #putihgebu #masalahjerawat #kulitsunburn #janganbencicintaku #sayajual #kotabharu #bellezacollagen #bazarpaknil #pengantin100hari #cantikskincare #nsabeautyserum #shahalam #msu #kuptmkl #kulitkusam

Most Popular Instagram Hashtags