#shahalam

2175595 posts

TOP POSTS

Mental yang baik berpengaruh besar pada permainan diatas lapangan...Berikan penampilan terbaik kalian dan selalu berusaha keras disetiap pertandingan... maju terus futsal indonesia 😇😇🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #indonesia #futsal #like4likes #likeforfollow #futsalindonesia #women #men #sukansea2017 #seagames2017 #malaysia #shahalam #panasonicstadium #elastico7 #love

Plan last minute 😇 Rezeki dapat tiket free , 2x pusing cari parking full , rezeki kali ketiga pusing betul2 ada parking depan stadium.. Lepastu sampai pun dah half game masa malaysia dah score 2 goal...Rezeki jugak sebab masa sampai tiba2 dapat yg tempat depan and terus nampak player tanpa perlu melonjak2...Hihihihi...Tetiba jadi peminat bola sepak pulak dah...
.
P/s : depan kiri kanan belakang tak kenal pun okay 😘
#SeaGame2017 #seagameskualalumpur2017 #malaysiavsmyanmar #UltrasMalaya #ShahALAM

#Repost @creacionbysitinurhaliza
・・・
Salam ahad creacion lovers. Pada yang berada di Shah Alam, Klang dan kawasan sekitar yang belum ada apa-apa plan lagi untuk hari ni, jom ke butik Creacion & Simplysiti by Siti Nurhaliza Shah Alam. Lokasinya di Seksyen 7 Shah Alam. Landmark untuk butik ini ialah Wisma Jakel Shah Alam dan betul-betul bersebelahan Restoran Wong Solo. Senang la lepas shopping terus boleh lunch kat kedai sebelah 😜
.
Koleksi baju kurung dan koleksi kasual boleh didapatkan di sini. Alang-alang dah datang tu beli la 3 helai terus, sebab anda semua akan mendapat album Simetrisiti percuma dengan setiap pembelian 3 helai baju. Jom ramai-ramai, butik sudah pun dibuka 😘
@creacionshahalam
#creacionbysitinurhaliza #seksyen7 #seksyen7shahalam #shahalam

🔥AIRMAX🔥
U GET WHAT U SEE !COMMENT "NAK" KALAU NAK ADMIN BUAT GIVEAWAY !! YG PLG ACTIVE AKN TRIMA HADIAH GIVEAWAY KASUT DR ADMIN 😛 SO RAJIN2 LAH UTK ACTIVE !! KALAU SNTIASA ACTIVE PUN ADMIN AKN BAGI HADIAH !! NNTI ADMIN AKN BAGI !! PRICE: RM125 JER
N/P: RM180
SIZE: 41-45euro

P/S POSTAGE SENTIASA FREE. JOM BELI & JADI HAROM SAMA2 !! Whatsapp Mewjew 0148820686 !!
#malaysiansneakers #malaysia#kasutmurah #kasutpromo#kasutfattahamin #classy #wakdoyok#akuyangpakaikoygpanas #mampumilik#instafamous #instareview #macamharom.shoes #malaysiaig #malaysiareview#instareview #uitm #shahalam#kotakinabalu #kkcity #kl #kchcity#omteloletom #newstock #branded#raresneakers #sneakersmalaysia#kasutmalaysia #vinemalaysia#kasutmurah #mampumilik #kasutpromo#viral

👶MENANTI KEHADIRAN BUAH HATI 👶
Kehamilan adalah salah satu moment yang ditunggu-tunggu oleh pasangan suami istri. Bukankah tujuan mereka menikah salah satunya adalah memperoleh keturunan, jadi kehamilan pun bisa dikatakan kado terindah ketika mereka memutuskan untuk mengarungi biduk rumah tangga. Namun, tak semua orang bisa mendapatkan anugerah indah tersebut dalam waktu yang cepat. Banyak pasangan suami istri yang harus menunggu bertahun-tahun baru mereka bisa dikaruniai seorang anak. Tetap doa, ikhtiar, sabar dan tawakal semoga Allah segera menghadirkan anggota keluarga baru dalam rumah tangga anda bagi bunda/bapak yg sampai hari ini belum punya momongan, Aamiin.
Setiap keinginan harus di barengi dengan Doa, NIAT, dan USAHA yang KERAS. 💃Tidak ada usaha yang sia-sia jika kita sudah berusaha semaksimal mungkin...
.
.
Yuk follow @rahasia.hamil1 untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan sipahkan ajukan via DM (privasi terjaga)

with sunshine but now hujan;
good evening semua.!
Lipmatte @gwiyomi.beaute
Photo by @hazrangah

BERANI ?? MAKANLAH HARI-HARI KALAU NAK GEMUK !! 😈😈😈
.
.
Ini kes naya ! Kalau amik hari2 maka gemuk la kita 😂😂😂😂. We are Malaysian, mana boleh tiggal nasi lemaks emm dapnyaa, hehe.huhu..
.
Why makanan2 kat atas ni boleh menaikkan berat badan? Sebab kita amik time breakfast.
Bangun pagi ni, badan kita sdg natural tau, tibe2 kita terus masukkan makanan yg tggi G.I (glisemik index), lajunya gula dlm makanan diserap ke dlm darah.
.
Tekanan gula dalam badan akan naik tau. so kat sini, makanan2 ni dah memaksa organ (pancreas) kita utk kerja lebih kuat dari pagi. So tak best la. sbb tu kdg2 pagi2 dah sakit kepala, ngantuk, lesu dsb 😢.
.
.
selain tu, makanan2 ni juga tinggi kalori. sbb tgok bahan and cara2 nak siapkan makanan2 ni, so lots of lemaks, and minyak, or melalui process yg byk.
.
.
coach breakfast apa? 😏.
peserta yg join program WEIGHT LOSS CHALLENGE je tahu & mereka juga akan diberikan meal percuma utk sarapan 😃😃😃.. kiranya berbaloi-baloi la program WLC ni.. coaching dpt., free meal pun dpt pulak tu.. 😍😍😍😍.
.
Sesi september punya intake telah dibuka.., details ? Coach fatin, +6019-4646480 💕💕💕
.

MOST RECENT

PIKIRAN POSITIF YANG SELALU INGIN HAMIL BISA MENJADIKAN SEMUA ITU NYATA!! "ALLAH AKAN MENIUPKAN JANIN KE RAHIM BUNDA"
“Ya Allah, Ya Tuhanku...
Setelah penantian panjang ini,
permudahkanlah jalanku untuk menjemput buah hati kami.” “Ya Allah, anugerahkanlah aku keturunan yang baik dari sisi-Mu. Sesungguhnya Engkau Maha Memperkenankan Do’a.”
“Amin..” Allah akan memberikan Kesempatan Pada Bunda untuk merasakan saat Hamil sampai mengurusnya sampai tumbuh Dewasa.

Segera maksimalkan usaha dan peluang terbaik yang sudah ada. ====================================================== 👉Pin: D91F5AAB 👉WA: 089521506002

@Regrann from @adore.audelabeauty_kl_selangor - Nak tahu Rahsia untuk nampak Cantik dan Anggun ❓
.
Mesti laa Auudelaa 🍷
.
17 Bahan Aktif yang meremajakan kulit nanad 😍
.
Nak tau lebih lanjut ? Jom dapatkan PROMOSI yang meletopss darii kami 😘
.
.
Hanya RM179
Cepattt stok terhaddddd tauu😘
.
NAK ORDER?? JOMMM...
. .📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
📲Whatsapp " AUDELA " ke 0192803115
.
COD area .
🚘 seluruh✔ kl-✔shah alam-✔subang-✔damansara-✔puchong-✔serdang-✔kajang-✔putrajaya-✔gombak-✔kepong-✔keramat
. . .
. 📮FREE poslaju seluruh Malaysia.
. .
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari

We are back! This time we will be at Aeon Shah Alam! Come and visit us at 1st floor (opposite Jusco) Monday - Sunday (21 - 27 August 2017) from 10 am to 10 pm. See you there!

#avantiresidences #shahalamproperty #shahalam #newhome #nuturebynature #modernliving #johawaki #johawakidevelopment #malaysia #homesweethome #propertyinsight #home #modernarchitecture

🇲🇾 NATIONAL SALE : ANUGERAH MINYAK PILIS 🇲🇾
.
.
Normal Price : RM14.90
Sale Price : RM13.40
.
.
FAST-ORDER : www.ohmybabyboutique.com
.
FOR MORE INFO : +6019-3141379
.
WALK-IN : Oh My Baby Seksyen 7, Shah Alam (Waze)
.
.
#ohmybabymy #nationalsales #merdekasale #merdekasales #independencesale #onlinesale #independencesales #malaysiasale #malaysiasales #kedaibaby #shahalam #kedaibabyshahalam #walkinsale #anugerah #minyakpilis #anugerahminyakpilis #minyakpilisanugerah

Hai selamat petang semua 😍

Ada tak dikalangan anda semua nie, mengalami masalah breakout skin akibat tersalah pakai product?

Jika anda orangnya, jangan lengah lagi, RAWAT SEBELUM TERLAMBAT!!!! Ok sejujurnya sis garden pon pernah mengalami breakout skin, and now alhamdulillah makin sembuh. Dengan penggunaan product homemade by tieja nie. Kulit semakin sihat, dan jerawat mmg susah sgt nk tumbuh.

Tidak dinafikan, product penjagaan kulit zaman sekarang nie, mmg byk yg meragukan.
Jom kita cuba rawat guna product semulajadi #homemadebytieja. Alhamdulillah selamat, semulajadi dan kulit pon semakin sihat. Dijamin halal, sebab mmg founder kita buat sendiri tau. Bukan beli pukal and repack blk ya 😘

Boleh whatsapp sis garden utk sebarang pertanyaan

WA014-8107440

ATAU

CLICK SHJ LINK DI BIO

Motobat Quadflex..1 year warranty... Bateri ni nak kata hebat tu tidak la,tapi osem...kenapa?..sepanjang saya jual dkt 2 tahun,baru 2-3 bijik claim warranty, rasanya dah beratus bijik dah jual...kualiti tiptop bang...betul bang..huhu

#rodadua
#Seksyen15
#shahalam
#motobatt

#ESOK - TAHU KE TAHU ? Penangan offer #PADU 'FIRE SALE QURBAN MERDEKA' akan berlangsung ESOK tepat jam 11 PAGI yg bakal mbuatkn ramai xlena tidur !💥💥
.
🗓23 - 29 OGOS | #ESOK
🗓23 - 29 OGOS | #ESOK
.
[SERENTAK ONLINE & BUTIK #SHAHALAM | #KOTABHARU]
.
Cara Order sepantas kilat tanpa 'Q' panjang!!
website: www.caryazara.com
website: www.caryazara.com
.
#CZQurbanMerdekaSALE #FIRESALE #CaryaZaraLovers #CaryaZara #CaryaZaraShahAlam #CaryaZaraKB #HAVOC

Supertank Nano dah sampai kat VX so yang mana nak tank kecil molek tu boleh la usha kan🤓🤓🤓
_____________________________
ONLINE SHOP
📲🖥 All online orders @vxonline .
SHAH ALAM
⏰Monday-Sunday (1PM-2AM)
⏰Friday (4PM-2AM)
☎️WhatsApp : +6012-8897686(MIKA)
🏢:VapeXprezz Shah Alam
ACG - 43, Jln Plumbum AC 7/AC, Seksyen 7, 40000,Shah Alam. (Beside Murni Discovery and and Kak Wok)
🚙Waze:Vapexprezz
.
SUBANG JAYA
⏰Monday-Sunday (1PM-2AM)
⏰Friday (4PM-2AM)
☎️WhatsApp :
+60 13 296 1427(MAN)
🏢:Vapexprezz Subang Jaya
No A-7, Jalan SS15/8A, 47500,Subang Jaya( Opposite Darussalam/Next to 7-11)
🚙Waze:Vapexprezz SS15
.
#vapexprezz #vapeon #vapemurah #vapedaily #vapeselangor #vapekl #vapemalaysia #shahalam #vapemalaysiaonline #selangor #vapeshahalam #vapeklang #vape #vapenation #malaysianvapers #malaysianvapors #vapeonline #vapormalaysia #vxonline
#malaysiavape #vapeporn #vapegram #vapemy #vapelyfe #vapelyfe #vapestagram #sayajualvape #sayajual

Thank you @ynniestic for trusting and sharing this with us ❤️✨✨ she purchased our most requested TRANSPARENT CABLE 10 meter 8 mode in PURE WHITE ⚪️⚪️
.
PURE WHITE ❕❕❕
.
PURE WHITE TRANSPARENT CABLE 10 METER 8 MODE✨✨
.
Hi loves ❣
.
8 MODE PURE WHITE IN STOCK! Whatsapp us now! .
☀️10 Meters
☀PURE WHITE
☀️️Transparent cable
☀️8 MODE
☀️Double pin plug.
☀️Attachable plug.
☀️RM 20 EXCLUDE POSTAGE
☀️POSTAGE RM7sm/RM11 ss

To order, kindly whatsapp 01123256762

#fairylightsmalaysia #sayajualfairylights #fairylightsmurah #sayajual #sayajuallampukelipkelip #lampukelipkelip #sayajuallamputidur #fairylightmurah #fairylightborong #sayajuallampu #fairylights #stringlights #homedeco #sayajualstringlights #fairylightsmalaysia #fairylightsmurah #sayajualfairylightmurahmalaysia #roomdecorations #murah #lampumurah #fairylightmalaysia #iciclelights #icicle #curtaindrop #iciclelightsmalaysia #iciclelightsmurah #sayajualiciclelights #sayajuallampu #sayajualbarangmurah #tumblr #roominspire #fairylights #stringlightsmurah #shahalam

#Repost @milyabeautyconcept (@get_repost)
・・・
LOVE IS IN THE HAIR
.
Selalunya, berapa kerapkah anda datang ke salon untuk memotong rambut?
.
1. Tidak pernah ke salon
2. Sekali sekala bila rambut dah tak terurus
3. Potong sendiri
4. Tak pernah potong nak biar panjang sampai ke kaki
5. Sebulan sekali
6. Seminggu sekali
.
Kalau jawapan anda adalah 1-4, pasti anda perasan yang rambut anda:
.
1. Rapuh dan mudah putus
2. Banyak berguguran di atas lantai, bantal dan dimana sahaja
3. Rambut tidak bersinar, kusam dan berbau masam
.
Bagi mendapatkan rambut yang sihat dan bersinar, anda seharunya datang ke Salon sekurang-kurangnya sebulan sekali.
.
It won't caused you a lot!
Berbanding merawat rambut yang rosak. Adalah lebih baik menjaganya sebelum rosak melarat.
.
Set appointment dengan Muslimah Hairstylist kami:
+60173265778 / +6018-2401663
.
#milyasalonandstudio #MilyaBeautyConcept #salonrambut #hairsalonshahalam #hairsalonsetiaalam #salunrambutmuslimah #muslimahsalon #muslimahhairstylist #sayajualservis #sayasuka #haircut #washandblow #hairtreatment #makeupstudio #hairstudio #hairstyle #babyfriendlysalon #kidsfriendlysalon #shahalam #klang #meru

SUSAHNYA NAK CARI TUDUNG BAWAL BIDANG 50 NAMPAK EKSKLUSIF 💆💆💆
.
.
Kini dilancarkan tudung BAWAL SCALLOP MATTE 😱😱😱😱
.
.
Kenapa anda wajib ada koleksi ini????
🐇 Material eksklusif Premium Satin Matte
(Kesat di bahagian dalam, mudah digayakan) 🐇 Scallop kecil di sekeliling tudung menggunakan laser cut 🐇 Tidak membuatkan anda merasa PEKAK 🐇 Walaupun anda berpeluh, tudung tidak basah disebabkan peluh 🐇 Bidang 50 sangat jarang dijual di pasaran .
.
Jadi dapatkan sekarang dengan menghubungi syera di talian

011 2704 6014
011 2704 6014
011 2704 6014
.
.
BELI SET COMBO 2 helai UNTUK MENIKMATI PENJIMATAN BERBALOI-BALOI

Beli 1 RM 39
Beli 2 RM70

YE ! Tunggu apa lagi ! Dapatkan sementara masih ada stok 💃💃💃💃
#shahalam #banting #putraheight #bawalbidang50 #bawalrayahaji

JOM BELAJAR LAGI. .
.
@Regrann from @dukunsaka - Part 13
TIPS INSTAGRAM SETERUSNYA ADALAH
Cipta Akaun INSTAGRAM JENAMA ANDA
.
.
Sebelum tu, mohon doa dari sahabat moga Sifu @ajimaura
semakin sembuh dari sakit yang ditanggung...aamiin..
.
.
DAFTAR AKAUN INSTAGRAM JENAMA ANDA
.
.
JIKA ANDA ADA JENAMA ANDA SENDIRI CEPAT DAFTAR .SEBELUM ORANG LAIN AMBIL JENAMA ANDA.
.
.
Katakan saya sudah Ada JENAMA saya sendiri @ajimaura
( Produk peruncing dagu )
.
.
Saya Akan buat dua Akaun INSTAGRAM ( minimum )
Satu JENAMA saya @ajimaura
Satu lagi Yang menunjukan perniagaan saya @.serum.peruncing.dagu .
Yang akif hanyalah @.serum.peruncing.dagu sebab saya nak orang kenal perniagaan saya.Yang @ajimaura saya biarkan sahaja.
.
.
Satu Hari nanti, bila Akaun INSTAGRAM saya @.serum.peruncing.dagu dah dikenali dan dah Ada ramai followers ( ikut Yang kita mahukan contoh 100k followers ) barulah kita tukar id/username @.serum.peruncing.dagu kepada @ajimaura
.
.
Bagaimana faham tak? Kalau faham ucap Alhamdulillah.
.
.
ANDA NAK KE PART 14
.
.
SILA REPOST DAN MENTION seramai mungkin kenalan anda .Ajak mereka bersama kita.Makin ramai,Maka makin ramai Yang Akan belajar.in shaa Allah.jangan pandai sorang-sorang.mungkin inilah amal jariah anda Yang menjadi saham akhirat anda nanti.in shaa Allah
.
.
Lepas Repost letak hashtag Yang biasanya anda guna dibahagian komen posting anda tu
.
.
.
Salam sayang dari saya
@ajimaura
@akademi.insta
@sifucilik
#terapiinstagram
#ajimaura
.
Buka Minda anda Bukan
Buka mulut anda.

Work never end..The ring.... Get your 7 days VIP pass FREE trial now... Lekir MMA Academy : Muay Thai – Kickboxing – MMA – Boxing - Fitness – LossWeight program – Personal Training – Fighter Training - Combat Fitness

Our gym centre located at Ampang & Shah Alam

Futher info: 016-715 6357

#sports #martialarts #fitness #boxing #kickboxing #hijab #malaysia #shahalam #zumba #mma #aerobic #selfdefense #workout #warisanmelayu #ufc #ampang #selangor #muaythai #boxingring #onechampionship #challengeyourself #fighter #lossweight

BANOFFE TART pulak ptg2 gini... Sayang2 semua kena pre-order ye... sekurang2 nya 3 hari sebelum.

Kami buat kek fresh utk korang... jarang2 ada extra sbb biasanya extra kengkawan dah booking siap2.
Terus je wassap admin ya

ADMIN 012 210 1195
ADMIN 012 210 1195
ADMIN 012 210 1195

#missdessert #zameychoicesbakery #lookingforagent #petalingjaya #shahalam #subangjaya #damansara #kualalumpur #bangsar #klang #rawang #pjsusahawan #eusahawan #mdec #dessertlover #deliciouscake #coffee #cookies #premium

*Jutawanapp tak ada kat mana2*...
Tak ada kat google, tak ada kat playstore..!!!
*Kena dptkan dr founder/owner*, jutawan Afiq dgn harga *RM390*
.
Jutawan app ini *tak ada sistem upline dan downline*..!!!
.
Kita *just tolong promote produk founder/owner*. Dan *hasil jualan kita yg berjaya, founder/owner produk akan bayar komisyen* kepada kita sebab dah tolong promote dan dptkan jualan utk mereka.. ☺
.
Untuk bisnes ini, kita *promote ttg APLIKASI JUTAWAN*, milik founder/owner Afiq Danial.
Bila kita *berjaya buat sale, kita akan dpt komisyen RM200/sale daripda owner* .
Senang cerita mcm dropship la...
.
*Tugas kita promote je*..
Yang settlekan urusan jual beli adalah founder/owner app sendiri.
.
Produk kita bukan produk barangan tetapi *SOFTWARE dan eBOOK*.
.
Yg bestnya *aplikasi ini sendiri sudah ada robot didalamnya*, so hanya *run robot utk *promotekan bagi pihak kita*.
.
Tengok hp tiba2 duit masuk akaun. Kalau nak tambah masyuk, *sementara tunggu hasil daripda robot, kita juga buat secara manual*, sama2 tolong *promote peluang buat duit ini di media sosial*.😋
.
Nak tahu mcmana caranya..
.
Utk info, dan *Tempah Sekarang* disini, klik:
http://j.mp/zulrich89
.
💥🚀💥🚀💥🚀💥🚀💥🚀

Most Popular Instagram Hashtags