#shahalam

1994163 posts

TOP POSTS

Masih lagi suasana meraikan Juara Piala FA 2017
.
Malam ini JAM 9.00 ayuh semua penyokong hijaukuning turun dan penuhkan Stadium Darulaman bagi menyaksikan pemain KEDAH D.A kita turun menentang T-TEAM dalam perlawanan Liga Super 2017. Perlawanan terakhir di Alor Setar sebelum liga berehat panjang di bulan Ramadhan. Piala FA juga akan berada di stadium malam ini
.
| Ribuan Suara Satukan Gema |
.
#kedahchampion #pialafa2017 #kedahpower #arenahijaukuning #kedahfa #forzakedah #awaydays #shahalam #biarjasajadikenangan #pulunkedahpulun

Seperti mana racun mampu menyebabkan kematian jasad, seperti itulah MAKSIAT mampu menyebabkan kematian HATI.

Racun, kita ambil sikit atau banyak, ia tetap menghancurkan dan memudharatkan kita.

MAKSIAT, kita buat dosa kecil atau besar, ia tetap akan merosakkan hati dan akan memudharatkan kita.

Racun menyebabkan kita sakit, demam, terlantar, tak mampu bergerak, lemah tak berdaya, tiada kudrat untuk melakukan apa-apa.

MAKSIAT, ia menyebabkan kita susah untuk beribadah, berat untuk solat, beban untuk baca quran, susah nak zikir, benci teguran, rasa benci dengan kebaikan, menyampah dengan amal kebaikan, tak dapat beza hak dan batil, dan sebagainya.

NAMUN.... Seperti mana racun ada ubatnya, seperti itulah maksiat juga ada ubatnya.

Itulah dia... TAUBAT. πŸ’•
.
.
Ukhty : @lisa.hamran πŸ“πŸ“πŸ“
.
.
FollowπŸ’•@hijrahsantun
FollowπŸ’•@hijrahsantun
FollowπŸ’•@hijrahsantun
.
.
Ayo Tag Sahabat Hijrah MuπŸ’ŒπŸ’ŒπŸ’Œ
.
.
#hijrahsantun #muslimah #writer #writersofinstagram #kuliah #melaka #sarawak #pahang #negerisembilan #pulaupinang #selangor #comel #kelantan #perak #kedah #perlis #kualalumpur #sabah #terengganu #johor #shahalam #hijabmalaysia #ootdindo #ootdmalaysia #mutiara #hijab #medan #banten #riyadh

Our #scoreboardextratimetv9 team wearing the nice jersey from @kakijersidotcom !! Thanks guys, another project soon perhaps? 😎

Jumpa lagi di Stadium Shah Alam malam ini utk game #PKNS vs #JDT , di @tv9malaysia πŸ‘ŒπŸΌ #FinalPialaFA2017 #scoreboardextratimetv9 #tv9 #KakiJersi #ShahAlam #PAHKED #FootballisLife

B A L L G O W N

MAJLIS PERSANDINGAN @rozanaifzanazhar + Wajdi ali

WHITE BALL GOWN BY : @solaweddingcouture
melethop tak pengantin i yang ni...ball gown bertakhtakan jutaan swaroski berkelip2 di badan..bagaikan perkahwinan diraja

photographer owhseme by : @seripictures

sebarang pertanyaan bole
CALL
CALL
CALL
WHATSAPP
WHATSAPP
WHATSAPP 0196458618-sola .. #lace #shahalam #sewa #sewabaju #rent #rental #jubah #sewa #tempahan #kahwin #akadnikah #pesonapengantin
#brunei #resepsi #bridal #kualalumpur #mahligaicinta #majalahpengantin #inspirasiperkahwinan #butikpengantin # #tepaksireh #muslimah #kotabharu
sebarang pertanyaan bole .whatsapp/call sola _0196458618..harga promosi 2017..jgn.malu tuk bertannya ok...
#bridal #customade #kahwin #moodrepublik #stailista #akadnikah #tempahan #bajupengantin #beauty

πŸ’• Kasih sayang yang tak berbelah bagi.. thanks to @MalaysianCat Followers..πŸ‘πŸ˜» .
βž–βž–
πŸ‘‡πŸ‘‡TAG your friends yg suka kucing !
πŸ‘ Setiap LIKES sgt kami hargai..:) Meoww...
βž–βž–
Thanks @linlin_ai434 for the video πŸ‘
Follow @_motivasi utk Motivasi Diri
.
.
#motivasi #inspirasi #semangat #sukses #doa #katamutiara #renungan #nasihat #sahabat #alhamdulillah #muslimah #kehidupan #muhasabahdiri #muhasabah #pepatah #selamatpagi #assalamualaikum #bahagia #ilmu #luarbiasa #dakwah #katakata #miri #sayang #cinta #rindu #kasih #malaysiaku #kesayangan #keluarga

MOST RECENT

Amboii sengih sampai telingaπŸ˜‚
Adik Ni dapat tornedo poporn yg #tersangatlahsedap , πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Nak RASA jom WhatsApp akak
016-7690023. ...
Yabeda bedu....!!!
Nak join gengtornedo .??
iπŸ€—πŸ€—
WhatsApp ye 016-7690023
.
#Wangsamaju
#Gombak
#Masjid jamek
#Ampang
#tornedopopcorn
#gengtornedo
#terapiinstagram
#hululangat
#ukhwahti
#shahalam
#putrajaya
#ukmbangi
#agenwanted
#perkahwinanjepsariyanti
#tersangatlahsedap
#uitm
#uitmshahalam
#nenosaysido
#uitmpuncakalam
#uum
#hospitalsungaibuloh
#segicollege
#selayang
#cheras
#uitm
#uitmshahalam
#uia
#uum
#upm

Hi #sweeters
Jom dapatkan Nuttela Brownies di Kiosk @teazer di dalam Bagunan Mara Digital KL untuk warga Kuala Lumpur besok boleh dapatkan dessert #mellyssweetshomemade time lunch yaπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ‘
.
Alamat KedaiπŸ‘‡πŸ‘‡:
✏KIOSK TEAZER
(Ground Floor berhadapan McDonald)
Bagunan Mara Digital,
Kuala Lumpur.

#teazer #bagunanmara #vendor #puchong #usj #subangjaya #shahalamresident #mellyssweets #mellyssweetshomemade #nutellacheesetart #blueberrycheesetart #chocolatemoist #brownies #browniesmurah #brownieskedut #callebautchocolate #abangscooter #delivery #wargashahalam #shahalam #sunway #klang #damansara #petalingjaya #foodnetwork

Gayat but gayut at the #shahalam #park

CELAH2 HITAM?πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜±πŸ˜‚
.
Testimoni fresh anggun pesona.
Kulit sihat dapat,
Celah2 peha da tak gelap.
.
Sabun herba ni kan.
Gosok2 je.
Paling penting boleh pakai head to toe.
Jiha guna kat muka jugak tau, best 😍
.
ANGGUN PESONA SOAP
TAHAN 2-3BULAN.
RM46, POS RM7 SM.
Ada kkm.
.
Whatsapp Jiha k.
016.6374691
Stokis sah JSD~
COD AREA AMPANG!!
.
.
#jsdbest #anggunpesonasoapjsd #jsd #jamusususukdaraampang #sabunspa #spa #mandianherba #penyakitkulit #gatal2badan #badanberbau #setbersalin #pengantin #selulit #heroseorangcinderella #jsd_pakar_penjagaan_wanita #shahalam #kualalumpur #sabunjsd #jsdampang #jihastokisjsdampang #empireaurafidarich

Lintas langsung dari Booth B3, @komplekspknsshahalam. Terima kasih pada mereka yang telah mengunjungi kami. Bagi yang masih tercari-cari baju melayu sedondon bapa anak, sekarang dah tahu mana nak cari. Jom kunjungi kami.
_
#FESTIRA17 #lebaranlebihbermakna
#ramadan #festivalramadan
#komplekspknsshahalam
#shahalamresident #shahalam
#bajumelayu #bajumelayudewasa #bajumelayubudak #bajumelayubaby #bajumelayubapaanak #tukangjahitbajumelayu
#produkkamioriginal
#silverkriscollection #tokaybysilverkris

LUNCH DELIVERY BY BRUNOISE & CO

Thursday / 25 May 2017

Hi! Ini menu yang available untuk lunch delivery esok!

1. Kung Pao Chicken Set - RM8 *comes with nasi putih, telur dadar & saute vege
2. Buffalo Chicken Wings - RM10 (6 pcs)
3. Brunoise Chicken Tortilla - RM7.50

Minimum order value RM20

Cepat whatsapp 019-5005723 utk order!

#shahalamfooddelivery #fooddeliveryshahalam #shahalam #klang #setiaalam

Hi Selamat petang #sweeters

Kalau nak merase Nuttela Brownies & Blueberry Cheese Brownies #mellyssweetshomemade yang berada di area Seksyen 14 Shah Alam boleh dapatkan di @thehomegrocer jugak tau πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Jom serbu sekarang di alamatπŸ‘‡πŸ‘‡
✏LOT B-LG-16 VISTA ALAM,
SEKSYEN 14, SHAH ALAM
SELANGOR.

#vendor #thehomegrocer #mellyssweets #mellyssweetshomemade #nutellacheesetart #blueberrycheesetart #chocolatemoist #brownies #premiumbrownies #browniesmurah #brownieskedut #callebautchocolate #abangscooter #delivery #wargashahalam #shahalam #puchong #sunway #subangjaya #klang #damansara #shahalamresident #foodnetwork

Lintas langsung dari Booth C59, @komplekspknsshahalam. Terima kasih pada mereka yang telah mengunjungi kami. Bagi yang masih tercari-cari baju melayu sedondon bapa anak, sekarang dah tahu mana nak cari. Jom kunjungi kami.
_
#FESTIRA17 #lebaranlebihbermakna
#ramadan #festivalramadan
#komplekspknsshahalam
#shahalamresident #shahalam
#bajumelayu #bajumelayudewasa #bajumelayubudak #bajumelayubaby #bajumelayubapaanak #tukangjahitbajumelayu
#produkkamioriginal
#silverkriscollection #tokaybysilverkris

Sesuai untuk kanak2 dan bukan sahaja perempuan yg menggunakan APS.
Lelaki pun boleh juga. Menghilangkan sel2 kulit mati di wajah dan juga badan.
Tak percaya???
Guna dulu baru tau keberkesanan nyaπŸ€—πŸ˜ Dapat menghilangkan parut lama dan baru.
Penggunaan tumbuhan, buahan dan sayuran membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat.
.
Penggelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit tubuh yang cantik, gebu, tegang, licin dan lembap serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak, kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam.
.
Lebih berkesan digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini.
.
>>Mana nak dapatkannya??
.
Meh whatsapp Jiha lekaih2.
APS ready stok.
Dimana ada gula disitu ada semut hehe.
That's why memang Jiha sentiasa ready stokkan sabun best ni 😍
.
Nurul Najiha
016.6374691
Stokis sah JSD~
AGEN & DROPSHIP DIPERLUKAN!!
.
#jsdbest #anggunpesonasoapjsd #jsd #jamusususukdaraampang #sabunspa #spa #mandianherba #penyakitkulit #gatal2badan #badanberbau #setbersalin #pengantin #selulit #heroseorangcinderella #jsd_pakar_penjagaan_wanita #shahalam #kualalumpur #sabunjsd #jsdampang #jihastokisjsdampang #empireaurafidarich

Do not hesitate to contact us !
Special discount if u like our page and repost . 😁
Design your own balloons and hand bouquets with us.
Do follow us and repost for discounts .
#belonmurah
#belonhelium
#surprisedelivery
#balloonklang
#belonklang
#deliverygifts
#belonshahalam
#shahalam
whatsapp 012 6413184 for order

Do not hesitate to contact us !
Special discount if u like our page and repost . 😁
Design your own balloons and hand bouquets with us.
Do follow us and repost for discounts .
#belonmurah
#belonhelium
#surprisedelivery
#balloonklang
#belonklang
#deliverygifts
#belonshahalam
#shahalam
whatsapp 012 6413184 for order

Harini kita ke warehouse persiapan utk raya ni. Bulan ramadhan nak angkat banyak2 kita tak mampu wakkk πŸ˜‚

Cassandras sekalian. Ada nak order lagi tak ?
Dont be hessitate. Just whatsapp me at 018 3573882 πŸ˜‰

No fussy buyer please 😭
#doorgift #doorgiftmurah #doorgiftbajetΒ  #doorgiftkahwin #doorgifts #doorgiftperkahwinanmurah #doorgiftaqiqah #doorgiftcantik #goodiesmurah #wedding #sayajual #sayajualmurah #alhamdulillahΒ  #doorgiftcukurjambulmurah #shahalam #shahalamresident #selangor #pahang #temerloh #jerantut #instastoryΒ  #bazarpaknilmurah #jombeli #goodiesmurah #kadkahwin #kadkahwinmurah #botolkaca #hexagonjar #wedding #perkahwinan #cool

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags