#shahalam

1847826 posts

TOP POSTS

jenjalan lu...pape oaid...
#happyjumaat
#selangor
#shahalam

Cmon people. Gget JUNKCULT stuff at BDB MELAKA STORE @bdbmelakastore and BDB SHAH ALAM @bdbshahalam this school holiday. We are open as usual, boss #brandesignbeyond #bdbshahalam #bdbmelakastore #melaka #shahalam #letsgetlokal

Bulatan seksyen 2 dekat UiTM Shah Alam, ape tah nama. Malas nak google. Nak naik lagi tinggi. Tapi tak berani. Terketar macam ape dah tangan. Haha. Ermm.. Takut ada kapal terbang or burung terbang or setan terbang or jilake terbang langgar patik punya ayam terbang. Nak edit gambar biar power macam abang abang dashat. Tapi aku ni rabun warna. Tak pandai nak tengok cantik ke tak. Ecap ajar pakai lightroom. Buat tu buat ni campur tu tolak ni tambah tu naik tu sikit turun ni sikit gelapkan situ cerahkan sini pala kucing dia malasnyaaaa. Ikut sedap mata aku aje tu. Dah ah.

#djiphantom
#djiphantom3standard
#djiglobal
#djimalaysia
#aerialphotography
#shahalam
#uitmshahalam
#kolejmeranti

0511
250317

who's bike is better?😜
reunited with my bro!
#reunited #picoftheday #bike #love #shahalam #ride #swag #janoskid

CIK IRIZ SEDANG MENCARI JODOH!!!😍😍😍
.
Ok gais, Cik Iriz kita ni ingin menamatkan zaman single nya. Jadi beliau memilih kami untuk mencarikan pasangan yang ideal untuk si dia.
.
Ciri-ciri pasangan tersebut adalah:-
📌 Gaji korang mesti hampir RM 2,000.
📌 Terbuka untuk semua yang bekerja Swasta atau Kerajaan.
📌 Umur 20thn ke atas
📌 Nakkan yang suka berjimat-cermat. (Sebab Cik Iriz ni tak suka yang boros-boros!!! Si dia sendiri pun, maintenance punyalah rendahhh je) .
Jadi, kalau korang ada ciri-ciri seperti di atas, call kami PANTASS!!! Nanti kami di Mynewproton akan bawak korang berjumpa dengan Cik Iriz kita ni.😍😍😍
.
.
Nah, amik no kami nih!!!
☎️ M Y N E W P R O T O N
☎️ 012-2 999 251
.
#PakarSatukanPasangan #CikIriz #EnIriz #haha #Mynewproton #Newproton #Proton #wakilJualanProton

[SEMBANG KENCANG!]
.
.
.
Girls kalau sembang ke borak ke mmg kencang sikit 🙊 tp tu normal la kan? Hahaa. Tapi kami bukan sembang kencang benda kosong atau bahasa jawa dia benda lagha. Kami sembang masa depan 😎
.
.
Alhamdulillah hari ni sis dpt share dgn ramai org tentang #businessacademy360 . Banyak knowledge dan pengalaman yg sis share dgn dorang ni. Ilmu yg sis dpt dlm bisnes ni, sis cite dgn org lain. Ade kata² hikmah berbunyi 'Ilmu tanpa amal umpama pohon yg takberbuah'. So, bila mana kita dpt ilmu baru, kite kene la amalkan and share ngn org lain. Sbb kalau kita tak amalkan, ilmu tu jadi berkarat takleh guna gitu je. Buruk la rupa dia nanti kan? .
.
So, tengah hari ni, sis bukak offer utk 3 org terawal set meeting dgn sis. Kalau awk cepat set meeting dgn sis, sis bawak awk pegi satu tmpt ni. Yg mana tmpt ni akan bagi awk ape je yg awk nak 😍. Nak tahu ke mana tmpt tu? 😏 . Meh pm sis. Kita set meeting bagi sembang kencang padu sikit 😎
.
.
Ws 📲 017 6408726
.
-Hanis Hanani-
.
.
#bussinessacademy360
#ProjekIncomeTurbo
#OnlineGerilla2017
#Hanisyoungmillionaire
#uitmpp #usm #puchong #shahalam #bangi #putrajaya #upmserdang #langkahkanan
#likeforlike #igersmy #lepakk #ukmbangi #lifetolifestyle #uniten #mahsa #ktpmbangi #activeuser #ba360granite #instafemes #uiagombak #ukm #kptm #utem #uthm #picoms

Strawberries on top helps to brighten up the day ☀️ Leng Leng raspberry, passionfruit & vanilla and Dirah Spade creamcheese, lemon & vanilla cakes!
We bake fresh for every whole cake order so WA us in advance to inquire and order.
#cakejalantiung #shahalam

MOST RECENT

ABAM BRADO NAK PAYUNG DETAIL WASH & WAX RM45..
.
Nak x?
Jom protect cat musim2 hujan ni..
. .
_____________________________________
INGAT KILAT⚡️INGAT BRADO!
_____________________________________ .
"Menerajui harga spa kenderaan termurah di Asia Tenggara".
.
We Are Located at,

HQ:
.
✅56G jalan Nautika Bu20/b
Pusat Komersil Tsb
40160 Sg Buloh Selangor🇲🇾.
.
‎اللهم صل علی محمد وال محمد
.
. 📞0145062825.
. ☎️0361589981. .
Visa and Master accepted💳
.

#meguairs #promosimurah #sungaibuloh #shahalam #murahmeriah #sariyanti #janda #awekbertudung #awekmelayu #basuhkereta #carwash #putrajaya #bmw #supercar #cucimotor #damansara #lamborghini #superbike #bikewash #puchong #porsche #gopromalaysia #sayajual #luxurycars #bisnesonline
#ducati #monster #termignoni

MI AMOR feedback 👄💄the colour of KIM K 💕 #sissukalipmatte
#sissukagincu
#thanyou

Price : 1 for RM39 | 3 for RM100
Postage : RM8 sm RM11 ss
-
Ingredients : enriched with shea butter, vitamin e and grape seed oil which can gives moisture and intense hydration to chapped lips.

Whatapps sis : 0 1 7 2 7 1 8 0 7 0

#malaysia #subangjaya #sayajual #gincu #malaysia #mattelipstick #matte #softmatte #sayabeli #kegemaran #gincu #girls #makeup #love #liquidmatte #eyeshadow #eyeliner #beautiful #MUA #makeupartist #makeuptutorial #dresses #shoes #shahalam #petalingjaya #smile

Lampu yang kuning bertukar baru !
.
Ada masalah lampu kuning?
.
Meh brado setel!
.
Sepasang RM80!
. .
_____________________________________
INGAT KILAT⚡️INGAT BRADO!
_____________________________________ .
"Menerajui harga spa kenderaan termurah di Asia Tenggara".
.
We Are Located at,

HQ:
.
✅56G jalan Nautika Bu20/b
Pusat Komersil Tsb
40160 Sg Buloh Selangor🇲🇾.
.
‎اللهم صل علی محمد وال محمد
.
. 📞0145062825.
. ☎️0361589981. .
Visa and Master accepted💳
.

#meguairs #promosimurah #sungaibuloh #shahalam #murahmeriah #sariyanti #janda #awekbertudung #awekmelayu #basuhkereta #carwash #putrajaya #bmw #supercar #cucimotor #damansara #lamborghini #superbike #bikewash #puchong #porsche #gopromalaysia #sayajual #luxurycars #bisnesonline
#hondamalaysia #civicek

Assalammualaikum..
Hai cari coffee scrub 1001 kegunaan?
Meh pm/Whatsapp Cik amiey 0192994271
Kita Chit Chat kebaikan produk... #MamiGojesCoffeeScrub
#MGCS
#PureToCure
#Cantik
#Mulus
#Organik
#ShahAlam
#SubangBestari
#HospitalSgBuloh
#KotaDamansara

Meh sini cik piqa nak story sikit apa kelebihan Norah wax ni berbanding dengan wax yang lain😏
.
.
Norah merupakan satu satunya wax yang mengadungi ekstrak lemon yang membantu😲

1. Melembapkan kulit

2. Menjadikan kulit lebih halus dan licin

3. Memutihkan kulit

4. Menaggalkan sel kulit mati

Jadi tunggu apa lagi. Dapatkan Norah wax dengan harga rm35 ataupun combo set Norah wax berharga rm70.
Meh cepat whatsapp cik piqa 019-9089891. Cik piqa guide korang cara penggunaannya😎

#NBcodshahalam #NBcoduitmshahalam #NBcodseksyen7 #NBcoduniselshahalam #NBcodplazamasalam #NBcodalamaavenue #NBcodkenrimba #NBcodsetiaalam #NBsetiacitymall #NBcodMSU #NBcodseksyen13 #NBcodbatutiga #NBcodstadiumshahalam #NBcodplazaalamsentral #Nbcodpkns #NBcodsaccmall #NBcoduptownshahalam #NBcodpadangjawa #NBcodbukitraja #NBcodaeonbukitraja #NBcodaenmallshahalam #norahwax #norahwaxmalaysia #organicwax #shahalam #tribenamy

#countdown
2 HARI LAGI ! Palam Fest 2.0 bakal menggegarkan Padang Kawad UiTM Puncak Alam pd 27, 28 & 29 March ini! Pelbagai aktiviti akan berlangsung sepanjang 3 hari di Palam Fest 2.0.

Jgn lupa temujanji kita. Jumpa anda di Palam Fest 2.0! 😄

#palamfest2 #candyrush #teaterprojekmamak #adiwangsaevent #Eventgers #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #uitm #puncakalam #PuncakPerdana #shahalam

🌈INSTABABYFEST 3.0 IS BACK !
.

Hai semua Mommy & Daddy dijemput hadir ke event InstaBabyFest 3.0 yang julung2 kali diadakan! 🍮MELTING BELGIUM CONGOBAR the best ever in the world hanya Ada Di 🚨 Booth No F17📢. Jom ramai2 singgah booth Bites Bymellymolly di @instababyfest hanya di Booth No F17 😁.
.
.
Jam : 10pagi hingga 10malam
Tarikh : 25 & 26 Mac 2017
Bertempat di : Dewan Kekwa, Seksyen 17, Shah Alam!
.
.

Discounts | Free Gifts | Happy Hour | Bouncy Castle | Fashion Show | Tippee Tent | Mascot | Local Celebriti
.
.
BOOTH KAMI F17📢, SEBELAH NASI KERABU MAMA Q & KITCHENAH. .
.
===========================
80 Instababyshop with 10K-190K Followers
===========================
.
Rugi tak join tau... Semua murah-murah!! Masa ni la nak beli barang rare & murah untuk anak-anak! 😁
.
.
TAG kawan-kawan tau... 😍 Jzkk...
Follow INSTAGRAM & FACEBOOK : @InstaBabyFest for more updates!
.
#instababyfest

#masnashopbakehouse #congobars #congobar #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #kekshahalam #shahalam #shahalamfood #shahalamevent

replacement lcd iphone 6!! tq kak!! memang terbaikk katanya...harga yg berbaloi dengan kualiti yg sgt tinggi...hanya di ifixios studio setia alam... ------------------------------------- _____ IFIX IOS STUDIO ______ 📍7-3-1, JLN SETIA PRIMA M U13/M, SETIA ALAM, SEKSYEN U13, 40170, SHAH ALAM SELANGOR 📌Landmark 🏠: Berhampiran Setia Alam Club, Atas Lightroom Gallery WHATSAPP/CALL 📲 011 1111 8266 / 03 3359 5604 PM ----> 📩 http://m.me/ifixiosnetwork WAZE : 📍https://waze.to/lr/hw281skjcy PAGE : https://www.facebook.com/ifixiosnetwork/ INSTAGRAM : IFIX_IOS_STUDIO #ifixiosstudio #kamipakar #tiadasangsi #murahkaw2 #original #repair #promosi #iphone #iphone4 #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6splus #iphone7 #ipad #ipadair #macbook #macbookpro #allapple #gadgets #readystok #setiaalam #klang #shahalam #selangor

Most Popular Instagram Hashtags