#shahalam

MOST RECENT

Haa mari datang beramai ramai.Hidangan masih panas lagi,sedap untuk dijamah.Kepada sesiapa yang masih tidak tahu dimananya restoran kami berada,bolehlah waze di alamat yang tertera dibawah ini.

Dibuka setiap hari KECUALI (JUMAAT) pada jam 10am~10pm.Restoran berdekatan dengan UITM Shah Alam.
WAZE :Nasi Kukus Roket
#kedaimakan #restoransedapshahalam #makananenak #makanansedap #shahalam #RocketKitchen #NasiKukusExpert #NasiKukusSedap #NasiKukusRoket #MakananTersedapDiShahAlam #restorantersedapdishahalam #makansedap #restoran #MohonTerliur #mohcuba #shahalam #icity #icityshahalam #uitm #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #msu #haatepuk #hajatdancechallenge #neelofa #bossku #meletop #padangjawa #padubeb #foodpornasia #foodpornmalaysia

Tauhu Begedil Chedin dah jadi penganti Bunga utk hari konvo.
kalau bagi bunga nnti layu,tapi kalau bagi Tauhu Begedil Chedin kenyang perut senang hati😍😍😍
.
Hampa takmau try ka? . Ni Bukan chek kata tapi cust yg kata sedap😍😍. β€œFuh memang pedas dan sedap tauhu begedil ni!”
.
β€œTauhu begedil paling padu pernah saya rasa!”
.
Tauhu begedil yang kami jual ni, memang tak sama dengan tauhu yang lain! Rasa dia! .
🀀 Pedas dan Berempah
🀀 Padat dengan isi ayam
🀀 TIDAK BERMINYAK
🀀 Ranggup!
.
Sudah lebih 1000 biji terjual dalam masa 3 hari! Sekarang kami nak beri warga group ini peluang untuk merasa! Stok amat terhad! Jom order cepat,sebelum terlambat!
.

Rm12/ box ( 10 Biji )
Rm10/box ( 8 biji ) 🏠 Self pickup pun boleh😍
😘 min Delivery 2 Box’s
😐 Caj delivery Rm5

BERMINAT SILAP DIRECT WHATSAPP πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/60134650986

#tauhubegedil #tauhumurah #makan #sayajualmakanan #sedap #shahalam #klang #uitm #selangor #bazarpaknil #sedapmurah #puchong #usj #putrajaya #shahalamfooddelivery #klfood #kualalumpur

Thanks Ayahanda Rani Kulup support @kekbatikwow. Kalau sedap Ayahanda buat report kat balai Polis ye. Hehe😊
.
.
Jangan ragu ragu nak rasa @kekbatikwow kami. @kekbatikwow based on homemade. Diperbuat daripada rumah. Insyaallah, bila korang dah rasa sekali mesti repeat order lagi😍✌🏻
.
.
Yang masih ragu ragu, boleh buka hastag #kekbatikwowlover atau #kekbatikwowfeedback ya. Pilihan di tangan korang. Baca caption, baca detail dan order😊
.
.
Follow
@kekbatikwowlover
@kekbatikwowfeedback
.
.
@kekbatikwow .
🍰Sekali rasa pasti nak lagi
🍰Dah habis sebekas pasti teringat ingat
.
.
WHATSAPP :
πŸ“²018-3215684
πŸ“²018-3215684
πŸ“²018-3215684
.
.
Nak tahu jadual delivery kami? Follow @kekbatikwow.jadual 😊😊
.
.
Nak tahu feedback customer kami? Follow @kekbatikwow.feedback
@kekbatikwowlover .
.
.
#kekbatik #kekbatikwow #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatiklover #kekbatikketagih #kekbatikpower #kekbatikpadu #kekbatikviral #kekviral #kekbatikohsem #kekbatikhomemade #kekbatikdelivery #kekbatikpostage #kekbatikmoist #kekbatikcod #kekbatikmalaysia #kekbatikkl #kekbatikshahalam #kekbatikklang #shahalam #bangi #kajang #kekbatikbajet #kekbatikcoklat #kekbatikbangi #kekbatikpopular #nonatv3

Ramai yang kata makanan diet nie tak sedap, tawar la, makan benda sama hari2 etc. tapi sebenar makanan orang diet nie sedap dan sgt menarik. Jom kita tengok antara menu2 menarik peserta kurus online coaching musim lepas.
.
COACH IRFAN 0103666683
.
#teamkurussihat #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #coachirfan #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #neelofa #kurussihat #bajuxxl #inspirasi #resepidiet #resepi #nasiperang

#assalamualaikum #selamat_pagi
Semoga dipermudahkan segala urusan dan dibukakan pintu rezeki sederas air sungai yg mengalir... Salam ceria selamat berhujung minggu.

#trustedseller #makkututrusted #noxxa #philips #homeproduct #homecare #homeware #nutrilite #kutubarang #Ansuranbarang #jombayaransuransur #shahalam #klang #freeCOD

Bismillahirrahmanirrahim
KERETA SEWA SHAH ALAM β„’
.
.
.
Just click on my bio now for fast response and booking your car.
.
.
Feel free just grab your car now. Just call and whatsapp us
.
. +6017 6996 828
.
+6017 6996 828
.
+017 6996 828
.
.
.
β˜… Axia Facelift ( Most Wanted )
β˜… Viva Elite ( Hot Item )
β˜… Bezza Premium ( Most Fuel Efficiency )
β˜… Myvi SE ( Most Legendary )
β˜… Alza SE ( Big and Comfortable )
β˜… Exora Turbo ( Bigger and Huge )
β˜… Waja CPS ( Comfortable Driving )
.
.
. β˜…β˜… Delivery airport KLIA, KLIA2 and Subang Airport
#keretasewastudent #keretasewashahalamero
#shahalamcarrental #shahalamresident #shahalam #keretasewa #uitm #msu #unisel #seksyen7 #seksyen13 #klia #klia2 #mrt #lrt #carrental #carrentalselangor #axia #alza #bezza #publictransport #keretasewamurah #perodua #keretasewadesaalam #malaysia #grabcar #keretasewamurah #student #polishahalam #selangor #keretasewaselangor

Product info for CHICKEN STOCKS by BEBJ.

See you there! . .

Butik dibuka seperti biasa

Waktu operasi:
Isnin - Ahad
10am - 10pm .
Jemput datang ya

Alamat:
Alya Arissa Babystuff
9-1 Jalan Dataran Suria 15/7/1
Dataran Suria
42300 Bandar Puncak Alam
Selangor

Landmark : sebaris MyMydin, tapak pasar malam

Whatsapp https://www.wasap.my/60133235141

Website : alyaarissababystuff.com

#puncakalam
#puncakperdana
#meru
#setiaalam
#shahalam
#kedaibaby
#bazaarpaknil
#saujanautama

WE ARE OPEN DAILY πŸ’•
.
.
πŸ•š OPERATION HOURS :
11 AM - 7 PM
.
πŸ“ž CALL US : 03 - 5524 2816
Available from 11 AM - 7 PM
.
πŸ“± WHATSAPP : +6019-3141379
Reply within operation hours
.
πŸš— WAZE LOCATION :
Oh My Baby Shah Alam
.
πŸ› SHOPEE ACC :
ohmybaby_malaysia
.
πŸ“Œ SHAH ALAM HQ OUTLET :
No. 33 Ground Floor
Jalan Plumbum R7/R,
Seksyen 7, 40000
Shah Alam, Selangor
.
.
#ohmybabymalaysia #ohmybabysale #babystuff #barangbayi #kedaibaby #shahalam #weareopen #kedaibabyshahalam

READY STOCK !!!
.
πŸ‘œINSPIRED JADIOR HANDBAG.
.
.
🌷
# Excellent quality.
# Gred 5A.
# 98% copy ori like ORIGINAL.
# Tinggi 16 cm, Lebar 24 cm
# Rm 140 FREE POSTAGE Sm , +Rm10 Ss
# +Rm 10 for paperbag.
# Recommended πŸ‘
🌷
.
.
DM OR WHATSAPP 018 394 4031

#begmurahmalaysia #hantarankahwinmalaysia #handbegmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
#handbagmurah #begtanganmurah #freepostage #malaysiaigshop #igshopmalaysia #handbagmalaysia #hantarankahwinmurah #begmurahcantik
#postagefree #sayapakaisayajual #salemalaysia #ootdmalaysia #handbagraya2018 #saleraya2018 #hadiahharijadi #hantarankahwinbudget #ampang #shahalam #markdownsalemalaysia
#begdinnermalaysia #dinnerbagmalaysia #shahalam #ampang #cheras #ipoh

Alhamdulillah program berjalan lancar dengan jayanya. Peserta yang hadir sangat gembira dengan program Rumah Ngaji yang dianjurkan oleh Laman83.

Pihak Laman83 akan terus menerus membuat program ilmu sebegini. Berkongsi ilmu amal kebaikan. Semoga kita istiqomah dalam beramal. Aameen

#laman83 #seksyenu8 #eventspace #laman83terbaik #eventspaceshahalam #eventvenue #eventspace #rental #placeforevent #spaceforrent #spaceforrent #bukitjelutong #studio #ministudio #photoshoot #tempatphotoshoot #Shahalam #eventplanner #space #sewatempat #sewamajlis #Birthdayplaceshahalam #dewanuntukdisewa #tempatmajlis #ruangmajlis #spaceeventmurah #privatespace #petakeventspace #training #kelas

' Reception A T T I R E ' πŸ‘‰πŸ‘‰ Caption
.
Anda ingin melangsungkan perkahwinan ?
.
Anda ingin melangsungkan pernikahan ?
.
Anda ingin melangsungkan
Pertunangan ?
.
erid amaro bridal official adalah tempat yang sesuai untuk anda lawati kerana perkhidmatan yang diberikan mmg terbaik dan popular di malaysia
.
Harga mampu milik .. pakej perkahwinan yg bermula dari rm2500 sehingga rm5500 sahaja .. sangat2 berjimat
.
Semua koleksi2 busana yg bermula untuk bermula dari harga rm600 sehingga rm1200 .. design2 terkini dan exclusive
.
Solekan juga disediakan untuk sebarang event yg pastinya solekan persis celebrity dan luar biasa .. solekan permintaan tinggi setiap event
.
For booking whatsapp admin 017 233 4 783
.
#hashtag
#designer #eridamaro
#bridal #couture #solekan #service #dais #jahitan #custommade #bridal #makeup #solekan
#perkahwinan #pernikahan #pertunangan #shahalam #seksyen7 #kotakemuning #uitmshahalam
#jomkahwin #pakejkahwin
#malaysia #brunei #singaporean

We are open! Chilling Saturday! Lets have some fun!
.
.
Any Question / Business Enquiry can be contact below:
πŸ“ž(Idzuan) 0173796878
πŸ“ž(Ashraf) 01133941622
πŸ“§idzuan@1337gaming.my 🏬
Adress:
1M, Jalan Tengku Ampuan Zabedah J 9/J, Seksyen 9, 40100 Shah Alam.

Coordinate:
3.084157, 101.5246888

Waze:
1337Gaming **Are are above ARR Corners Mamak
.
.
#1337gaming #leetgaming #esports #nuturingesports #gamingstudio #sony #playstation #ps4pro #psplus #gaminglife #malaysiagamers #shahalam #seksyen9 #seksyen9shahalam

Filled doughnuts ordered by @fauzeahmaruwi
Tq so much😘😘😘
#filleddoughnuts #donutviral #doughnuts #sayajual #denaialam #shahalam
Order/inquiries kindly whatsapp 0123412334

KULIT BREAKOUT TERUK PUN BOLEH SEMBUH DENGAN CALISSA OIL! 😱

Mana la tak sayang kat Calissa Oil. Jerawat sedahsyat ni pun boleh kecut dan jadi rata balik kulit. Dah tinggal parut je nak hilangkan 😍. Jom2 beralih ke Calissa Oil produk natural yang selamat digunakan oleh semua jenis kulit termasuk sensitif! ❀

Harga: exclude postage

MORA Oil 15ml RM60
MORA Cleanser 50ml RM60
MORA Milky Almond Scrub 150ml RM65
MORA Chocolate Scrub RM45
MORA Beauty Kit 1 RM170
MORA Beauty Kit 2 RM150

COD Shah Alam | Alam Impian | GM Klang

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil

Most Popular Instagram Hashtags