#shabeli

15 posts

MOST RECENT

Actually this is square scarf yang ada ruffle kat hujung dia.
Tapi muka Shaa bila pakai bawal ni tak jadi sebab muka bulat telur. Makanya Shaa pun lilit as a shawl. Even Shaa pun jual shawl tapi Shaa beli jugak kalau kawan-kawan jual yang cantik. Heee.

Ouh by the way hijab ni dari @nursakinahumar . Dengar cite dia nak resctock Bella satin square exclusive ni. Bella ni memang macam pisang goreng panas. Hewhew.
Thank you Qeena buat kita jadi cantik. :') #hijabbynursakinah #sayajual #kinajual #shabeli

Most Popular Instagram Hashtags