[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sgbuloh

MOST RECENT

Hari ni team Mama berpeluh peluh berjuang siapkan puluhan kek Birthday..
.
Ramai betul cust mai Walk in untuk Borong kek Birthday
.
Team mama kene sentiasa buat Ready stok lah setiap hari kek Birthday ni
.
Sebab ramai suka Walk in n pilih pilih baru beli kan 💪💪😙😙
.
Agent Ana_B: 012-6581292
.
Delivery: Isnin – Sabtu
.
🚘Serendah 🚘Rawang 🚘Selayang 🚘Sg Buloh 🚘Batang Kali 🚘Bukit Beruntung 🚘Kepong 🚘Gombak 🚘Batu Caves 🚘PJ 🚘Dan lain2 area KL & Selangor

Megi Siam in The House.
1pcs : RM1.50.
3pcs : Rm4.
5pcs : RM6.
.
.
siape nak bagitahu cepat ye. stok terhad.
.
.
#megisiam
#kerabumegi
#sgbuloh

PROMOSI FACIAL RM30!!! ya hanya Rm30 sahaja!!! cepat2 book set anda sekarang!!!! Kami menawarkan HOME FACIAL SPA!! Kami akan terus ke rumah anda!! 🌹Full facial service menggunakan product skincare organic 🌹Intensive treatment menggunakan machine diamond dermabrasion 🌹Lifting membentuk muka menjadi V shape 🌹Menegangkan,menganjalkan kulit & reduce wrinkle 🌹white/black head removal --------------------------------
🌹Sis akan dapat rawatan Normal Facial dengan RM30

Pm terus kami
www.wasap.my/60163689735

assalamualaikum....
ada yang tanya cookies gluten free dari @bakewithnorzha ade dairy(susu,butter) x?
jawapannya TIADA☺(untuk gf choc cookies plain sahaja)
TETAPI....cookies yg ada letak choc chips tu ada dairy☺

bahan-bahan yang saya gunakan dalam pembuatan gluten free choc cookies adalah:👇
☆gluten free flour blend
☆cooking oil
☆serbuk koko(beryls)
☆organic raw cane sugar
☆jaggery
☆pink salt
(no egg,no white sugar,no white salt,no dairy(for gf choc chips plain)

add on
♡choc chips(dairy)
♡almond(nuts)
♡cranberry(dried fruit
next slot postage on 1/3/2018
#glutenfreechoccookies #realcookies #orcs #noeggcookies #puncakalam #shahalam #meru #klang #kualalumpur #sgbuloh #desacoalfield #saujanautama #hillpark #cahayaspk #johorbahru #kedah #perak #klsentralmonorail #pahang

📢PROMO Cantiqa Skincare still on📢
.
🍊Sempene Chinese New Year🍊
SUPER DUPER JIMAT💰
.
FREEGIFT💝
FREE POSTAGE📮
.
Dan jangan risau CANTIQA juga mendapat pengiktirafan :
✅Kelulusan KKM NOT150502807K
✅Pengiktirafan GMP
✅Bertaraf Antarabangsa
✅Selamat & tiada bahan2 kimia merbahaya
❌Peeling
❌Mercury
❌Hydroquinone
.
Berminat nak kembalikan KEYAKINAN DIRI?"
JANGAN LENGAHKAN MASA. NAK CANTIK X PERLU TUNGGU☺️😊💃🏻
.
Cepat wasap Sis jie skarang📲
www.wasap.my/601126112618/promoCNY
.
JGN TUNGGU LAGI
CEPAT ORDER SKARANG💃🏻
.
#cny #prosperity #cantiqagolden #cantiqaangels #superbskinzhq #teamsuperb #freegift #freepos #klsogo #pertamacomplex #jelatek #rawang #ampang #penang #sgbuloh #saujanautama #pendang #jalanpahang #shahalam #setiaalam #kuantan #selayang #melaka #setiawangsa #wangsamaju #keramat #kajang #cheras #offer #kulitcantik

APA YANG SYOKKK SANGAT PERFUME LOTION #WONGI❓❓ Perfume Lotion ni ada: 💕 #Sunblock spf25 (uv blocking for 4.5 hours) 💕 #Moisturiser (olive oil, rose extract, vit E) 💕 Insect repellent (baby n children boleh pakai, nyamuk takmo gigit dah) 💕 Brightening effect (vit c)

Dijamin cepat serap ke kulit dan tak berminyak sebab lotion ni WATER BASED!! Pilihan bau pula ada TOP 7 BEST SELLING INSPIRED PERFUMES: 🔮 Britney Spears Midnight Fantasy
🌷 Gucci Flora
🍬Victoria's Secret Bombshell
💕 Lancome La Vie Est Belle
.
3 Top bau For Men :-
👞 1 MILLION
👞 DUNHILL BLUE
👞 GUCCI GUILTY .
Wahh menarik kan? 😱😱😱
Senarai bauan yang mmg digilai ramai. Dengan 100ml, RM39 sahaja korang bukan sajer dapat Perfume tapi dalam masa yang sama dapat bantu MELEMBAPKAN dan MERAWAT kulit badan korang jugak!! 😍😍😍😍 .
READYSTOK ❗❗❗ Jom order sekarang, pos ke seluruh Malaysia setiap hari.. COD hujung minggu sahaja untuk kawasan:
👉 #kualaselangor 👉 #ijok
👉 #bestarijaya 👉 #uniselbestarijaya 👉 #sgbuloh 👉 #gombak 👉 #greenwood

Whatsapp 📲 01140004985 atau DM saya sekarang ❗

#lotionwongi #lotion #perfumedlotionwongi

Fair Flawless Fabulous 💯 All you need for Flawless Barbie like skin is all here in 1 magical Jar . Start now & Live your Flawless Dream . It all starts with that Deep Pore cleansing 💯 #ScrubDistrict.
.
#scrubmuka #scrubbadan #scrubcantik #scrubputih #scrubjerawat #scrubjeragat #scruborganik #scrubgaram #scrubaprikot #scrubdistrictselangor #sgbuloh #rawang #puncakalam #kotadamansara

Alhamdulillah & syukur atas rezeki ini ya Allah. Seorang lagi puteri telah selamat dilahirkan. 😊👶🏻🤱🏻 #myfamily #3rddaughter #3rdprincess #sgbuloh

Brownies Power..
Choc Chip + Almond..
.
2 Box Brownies..
Thank You Kak Hani & Liza..
.
Jom sesiapa nak order macam ni..
RM 25.
.
#sayajual #brownieskedut #browniespower #damansaradamai #kepong #sgbuloh #manjalara

Malam ini yo bersama Zin @kitoana1985.. setiap hari selasa @9.10PM.. . Pasti akan puas.. .
Member walkin RM12;
Non member RM15
Harga pakej lebih murah ; boleh pilih pakej yg sesuai.
.
For more info call/whatsapp 011 1928 6928.
.
#AuroraFitnessStudio #FitnessStudio #Fitness #FitMalaysia #Zumba #ZumbaFitness
#zumbalove #ZumbaMalaysia #ZumbaWithKito #zinkitoana #ZumbaCommunity #ZumbaFamily #SungaiBuloh #SgBuloh #tsbsgbuloh #tsbsungaibuloh #sierramas #valencia #Kepong #payajaras #kuang #JomSihat #Senam #Senamrobik #NakSihat #nakkurus

Join us tonite KPOPX fitness with Aisyah...💕💖
.
Walkin nonmember Rm10 sahaja 😘😘😘 .
.
Kpopx Fitness class every Tues 8.00pm.

For more information drop us a message via FB, IG or whatsapp us at 011 1928 6928.

KpopX Fitness or KpopX is simplified Kpop dance moves combined with cardio and body toning exercises.
#AuroraFitnessStudio #KPop #KPopXFitness #KPopXFitnessMalaysia #KPopXMalaysia #AwardWinning #Popular #Intense #Creative #Exciting #Health #Dance #CertifiedInstructor #Selangor #SgBuloh #SungaiBuloh #TSBSgBuloh #DamansaraPerdana #DamansaraDamai #BandarSriDamansara #JomSihat

Vietnamese spring roll open order sabtu (24/2/18) sekitar sg buloh , subang bestari/perdana, pj, kelana jaya, puchong & shah alam.
.
Sesiapa yg teringin sila wasap at least 2hari sebelum. Kami buat fresh, xde simpan2 stok, lagipun semua bahan2 menggunakan sayur, jadi xelok simpan/peram lelama dalam peti sebelum di jual .
.

Luar kawasan, rm50-100 ke atas boleh cod berserta delivery caj, boleh kumpul order dgn kawan2. Rugi xcuba, sudah ramai yang mencuba & xde yg kecewa! 😁
.
#vietnamesespringroll #desacoalfields #saujanautama #merbausempak #payajaras #kubugajah #bandarsricoalfields #sripristana #bukitsaujana #sgbuloh #bukitrahmanputra #bandarbarusgbuloh #shahalam #puncakalam #puncakperdana #kskbsgbuloh #hospitalsgbuloh #klang #meru

Most Popular Instagram Hashtags