#sf

8412287 posts

TOP POSTS

Remember what this weekend is for...celebrate the lives of those who have paid the ultimate sacrifice for us to experience the freedoms we have. Surround yourselves with those you care for and cherish your time together. For those of you downrange, thank you for your sacrifice and what you continue to do. πŸ™πŸ½ #NeverFuckingQuit
-
β€œIt is foolish and wrong to mourn the men who died. Rather we should thank God that such men lived.” β€” General George S. Patton

Happy Sunday Friends!
One of favorite shops of stackable rings are having a huge sale.
Head on to @everlyrings and get any engagement style ring + 4 stackable bands OR 5 stackable bands for just $175. No code needed.
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
#wiw #lotd #whatiwore #momstyle #outfit #momiform #momtogs #motherhood #motherhoodinstyle #momfashion #ootdmagazine #style #soworthit #clickinmoms #sf #mamaswithstyle #ootd #momspired #momootd

πŸ’€πŸ€˜πŸ»πŸ‡«πŸ‡·
β€’ source: @french.defense

Learning mindset is possible through mentorship, through emulation, through conscious effort. Break down the body and the mind will follow, it's only when the core is exposed that resiliency can be layered. #will #fortitude #patriots #usa #nextgeneration #sf #sof #assessment #ethos #freedom #specialforces

#SFPandaan #SFMalang
Astagaaaaa!! Emang suka banget makan "Lontong Kupang - Pak Coboy", Teman #SurabayaFoodies ada yang suka juga? Bisa nih dijadikan rekomendasi πŸ˜πŸ‘
.
Oh ya, memang biasanya buka setiap hari, tapi selama bulan puasa cuma buka hari sabtu dan minggu saja πŸ“
.
Kalau yang di foto ini request cabe 8 saja sudah pedes, tapi kalau mau superrr pedes tinggal minta aja πŸ˜‹
Kalau soal rasa #SF suka dengan rasa lontong kupangnya karena sebelum disajikan sudah diberi jeruk nipiss.. rasanya segerr, gurihh, kupangnya juga besar2 dan kuahnya berasa bawang putih, petis dan pedess πŸ˜πŸ‘
Mantep sekali apalagi nambah sate kerang dan minumnya es degan ❀️
.
Kupang Lontong - (Pak Coboy)
πŸ“Jl. Doktor Sutomo, Pandaan - Tretes
(Lokasinya sebrang persis Ayam Goreng Sri)
Jam Buka 12:00-19:00 (kadang jam 5 sore udah habis)
Price ⬇️
- Lontong Kupang 13K
- Sate Kerang 1.000/per tusuk
βœ” Halal
βœ”οΈ Note: memang biasanya buka setiap hari, tapi selama bulan puasa cuma buka hari sabtu dan minggu saja πŸ“
.
Bagaimana, teman #SurabayaFoodies sudah pernah makan disini?? Kalau belum bisa nih dijadikan rekomendasi kuliner, buruan like, comment dan tag ke temenmu yaa (kode ngajak gitu) πŸ˜πŸ‘ -SF

MOST RECENT

when u see me just know i got it

Rice-A-Roni... the San Francisco Treat! #sf #sanfrancisco #goldengatebridge #ricearoni #cali

Hey dancers!! 🚨
I'll be teaching tomorrow, subbing for Norma Fong at ODC, Adv. Beginner Contemporary 5:45pm.
#dance #dancer #choreographer #danceteacher #artist #selfportrait #blurred #blur #fit #muscle #beardedhomo #instahomo #gay #instagay #sf #bayarea #latino

How do you Dim Sum? || πŸ“·: @dustineats ||

🌼Loving the warm weather🌼

P I C N I C with B A E @beauharshman πŸ˜πŸŒˆβ€οΈπŸ‘¬ #sundayfunday

#bakerbeach #sf love my people

Most Popular Instagram Hashtags