[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#settanamuri

258 posts

TOP POSTS

Ok dah sampai set tanam uri. Pregnant kali ni beli sesiap. Sbb masa 1st pregnancy. Dah dpt uri. Baru terpikir. Nak tanam guna apa. Nak basuh camne. Langsung xpikir. Hahah punya la biar uri dlm peti ais 2hari sbb nak kena g cari kain putih. Bekas utk tanam. Asam jawa. Hahahah. Sekarang. Kita beli sesiap. Senang!!!! #settanamuri #placenta #pantang #confiement

Untuk Puan Anne dari #shahalam
Terima kasih ya.
Yang penting jangan lupa ya orang Brunei.. keep ordering ❤️❤️ Kami nak datang sana ni

WA / SMS 0123556063

#Brunei
#setbersalin
#setpengurusanuri
#settanamuri
#sariayu
#param
#pilis
#tanamera
#setbersalintanamera
#tanameramalaysia
#duniaherbs
#losyenmustajab

Abi/Papa/Ayah/Daddy to be WAJIB beli set pengurusan uri super lengkap ini ya!

Xperlu susah2 sediakan peralatan,kami dh sediakan khas utk anda( tggl cari tanah & cangkul shj🙊 )

Promosi Ramadhan : RM38 shj

Jadi apa tggu lg? Blh walk in / belian secara on9 di whatsApp 017 6217331 😊

#SetPengurusanUri #SetTanamUri #NewbornBaby #BarangBaby #KeperluanIbu #Ibumengandung #Berpantang #ShahAlam #Selangor

Ada ibu yang mencari Set Pengurusan Uri lengkap disini?🙋🏻
.
Set Pengurusan Uri daripada Grandma Secret ini adalah serba lengkap, ayah ayah tak perlu lagi fikir mencari atau beli barang tambahan👨🏻‍🔬
.
Kesemua barangan adalah seperti didalam gambar☝🏻Dengan harga RM39 sahaja ✅
.
Berikut merupakan kaedah menguruskan uri menurut Islam:
✅ Pertamanya, perlu diketahui hukum menanam uri adalah harus
✅ Uri hendak lah di basuh terlebih dahulu sebelum ditanam supaya ia tidak dimakan haiwan
✅ Uri tidak boleh dibakar mahupun tidak ditanam, hendaklah membawa balik uri daripada hospital setelah melahirkan untuk ditanam di tempat masing masing
✅ Penggunaan asam jawa/ keping dan garam adalah bertujuan untuk menghilangkan bau daripada uri bagi mengelak haiwan mengorek tanah (Swipe gambar diatas ke kiri)
.
Berat sekotak adalah 1.6kg ( Produk akan dibalut tebal melalui pos )
.
Whatsapp 013-3360445 to order😊
.
#settanamuri #setpengurusanuri #sayajual

.
Assalamualaikum...Salam Jumaat.
.
Mengambil keberkatan Jumaat, hari ni @drayhanah_babyshoppe nak beri set tanam uri ni dengan harga rm30 sahaja sekotak. Harga asal rm35.
.
Kami terima bayaran promo ni hingga esok je ye. Cepat2 pm tau. Whatsapp pun boleh ke 0136253018.
.
Set tanam uri ni, terbaru keluaran grandma secret. 1 set mengandungi :
.
✔ asam
✔ garam
✔ kain
✔ glove
✔ sabun
✔ apron plastik
✔ penutup mulut
✔ tuala
✔ kotak
.
Ibu dan bakal bapa ... laju2 pm DBS tau. 😊
.
#drayhanahbabyshoppe #DBSSpecialPromo #settanamuri #setpengurusanurigrandmasecret

SET PENGURUSAN URI.. Rm55 Rm55 Rm55.. Set ni untuk mudahkan abah,ayah,atuk nak uruskan urus... Dah siap siap basuh dah boleh tanam elok2..ad bekas khas lagi...mudah sangat..dapat brang macam dalam gambar.. Periuk tanah.asam jawa.kain putih pembalut.sarung tangan siapp 😚😚😚😚 014 6944148
014 6944148

#setpengurusanuri
#seturi
#settanamuri

Grandma Secret Set Tanam Uri
Antara barang yang perlu ada dlm persiapan menyambut baby baru.....penting tau.....mudah dan berbaloi😉

Apa yang ada dlm set ni
✔garam
✔asam jawa
✔apron
✔sarung tangan
✔tuala
✔kotak
✔kain
✔sabun mini
✔topeng mulut

Lengkapkan😍
Hanya RM35
.
☎Whatsapp
013-2030616
013-2030616
013-2030616
.
💝follow ig

@naylishoppe
@naylishoppe
@naylishoppe
.
#naylishoppe
#grandmasecret
#settanamuri
#pengurusanuri
#pengurusanurimudah

.
Assalamualaikum...Salam Jumaat.
.
Mengambil keberkatan Jumaat, hari ni @drayhanah_babyshoppe nak beri set tanam uri ni dengan harga rm30 sahaja sekotak. Harga asal rm35.
.
Kami terima bayaran promo ni hingga esok je ye. Cepat2 pm tau. Whatsapp pun boleh ke 0136253018.
.
Set tanam uri ni, terbaru keluaran grandma secret. 1 set mengandungi :
.
✔ asam
✔ garam
✔ kain
✔ glove
✔ sabun
✔ apron plastik
✔ penutup mulut
✔ tuala
✔ kotak
.
Ibu dan bakal bapa ... laju2 pm DBS tau. 😊
.
#drayhanahbabyshoppe #DBSSpecialPromo #settanamuri #setpengurusanurigrandmasecret

Set Tanam Uri paling praktikal dan sangat penting!
.
.
Boleh Swipe tepi untul baca info ya😊
.
#settanamuri #setpengurusanuri #readystock #marissashoppe

MOST RECENT

.
Alhamdulillah Set Asas Pengurusan Uri antara parcel mommies yg bakal di post out harini!😍
.
Thank you mommies for shopping with @drayhanah_babyshoppe😘👍🏻
.
.
📲Hotline Order: WhatsApp 010-8375521 🌸
.
#DRayhanahBabyShoppe #sayajual #barangbaby #setasaspengurusanuri #settanamuri #setbersalin #setpengurusanuri #keperluanibuhamil #hotselling #ibuhamil #baby #pregnant #igbabyshop #bazaarpaknil #visitmyig #butikbabyrawang #postageseluruhmalaysia #alhamdulillah

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

.
.
PERSIAPAN SI BAYI DAH LENGKAP, BRG2 SI IBU JUGA DAH ADA SEMUANYA. UTK PERSEDIAAN URUS URI NANTI DAH ADA?. JGN LUPA! INI JUGA AMAT PENTING YE MOMMY, DADDY.
.
MUDAHKAN URUSAN EN SUAMI DGN MENYEDIAKAN SET URUS URI NI, SI AYAH TAK KALUT, SI IBU JUGA LEBIH GEMBIRA.
.
Kalau mommy & daddy nak tau, Set yg ada periuk tanah ni mmg sgt2 fast selling, paling digemari & dikehendaki oleh bakal ibu bapa. Lebih selamat, lebih tradisional katanya.Haaa..betul la tu kan..tanam uri guna pot ni lebih selamat.
.
1 set asas pengurusan uri mengandungi :.
.
✔ Asam jawa.
✔ Garam.
✔ Kain putih.
✔ Sarung tangan latex.
✔ PERIUK TANAH.
.
LEBIH TRADISIONAL.
.
Untuk order:.
.
📲 019-224 6000 ( whatsapp K.Shida ).
.
#grandmaSecret #setUrusUri #setTanamUri #kelengkapanBayi #keperluanIbuberpantang #kedaibayimurah #syJualOnline #bazarpaknil

Ada ibu yang mencari Set Pengurusan Uri lengkap disini?🙋🏻
.
Set Pengurusan Uri daripada Grandma Secret ini adalah serba lengkap, ayah ayah tak perlu lagi fikir mencari atau beli barang tambahan👨🏻‍🔬
.
Kesemua barangan adalah seperti didalam gambar☝🏻Dengan harga RM25 sahaja ✅
.
Berikut merupakan kaedah menguruskan uri menurut islam
✅ Pertamanya, perlu diketahui hukum menanam uri adalah harus
✅ Uri hendak lah di basuh terlebih dahulu sebelum ditanam supaya ia tidak dimakan haiwan
✅ Uri tidak boleh dibakar mahupun tidak ditanam, hendaklah membawa balik uri daripada hospital setelah melahirkan untuk ditanam di tempat masing masing
✅ Penggunaan asam jawa/ keping dan garam adalah bertujuan untuk menghilangkan bau daripada uri bagi mengelak haiwan mengorek tanah .

Item boleh dibeli secara online di website kami www.marissashoppe.com di bawah kategori ➡️ mom➡️ maternity & confinement ➡️ Set tanam uri
.
.
Nak lagi puas hati jom walk in ke #settanamuri #setpengurusanuri #marissashoppe #wazejer

.
Alhamdulillah Set Asas Pengurusan Uri antara parcel mommies yg bakal di post out harini!😍
.
Thank you mommies for shopping with @drayhanah_babyshoppe😘👍🏻
.
.
📲Hotline Order: WhatsApp 010-8375521 🌸
.
#DRayhanahBabyShoppe #sayajual #barangbaby #setasaspengurusanuri #settanamuri #setbersalin #setpengurusanuri #keperluanibuhamil #hotselling #ibuhamil #baby #pregnant #igbabyshop #bazaarpaknil #visitmyig #butikbabyrawang #postageseluruhmalaysia #alhamdulillah

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

Untuk bakal2 ibu dan ayah,
Antara kaedah pengurusan uri bayi menurut islam ⤵
.
1. Hukum menanam uri bayi adalah harus. .
2. Uri tersebut perlu dibasuh dan ditanam di dalam tanah supaya ia tidak dimakan oleh haiwan. .
3. Uri orang-orang Islam adalah suci dan dengan itu tidak boleh di bakar atau dijual. Mana-mana orang Islam yang melahirkan anak di hospital dikehendaki membawa balik uri-uri itu untuk di tanam di tempat masing-masing.
.
4. Amalan menanam uri bayi dengan lada hitam, paku dan sebagainya adalah amalan khurafat.
.
.
================================
.
.
Tak tahu macam mana nak uruskan URI? Boleh guna ⤵
.
1) SET ASAS PENGURUSAN URI (RM40)
.
Kandungan : ✔Garam, ✔Asam, ✔Bekas tanah liat bertutup, ✔kain putih, ✔sarung tangan latex.
.
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
.
2)SET TANAM URI (RM37)
kandungan : ✔ asam
✔ garam
✔ kain
✔ glove
✔ sabun
✔ apron plastik
✔ penutup mulut
✔ tuala
✔ kotak .
Postage : RM8 SM / RM12 SS
.
To order please
PM/Whatsapp :
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
.
http://www.wasap.my/601133516036/UrusUri
.
#setpengurusanuri #settanamuri #periuktanah #momtobe #carapengurusanuri #momtobe #setasasberpantang #keperluanberpantang #berpantang #ibuberpantang

Untuk bakal2 ibu dan ayah,
Antara kaedah pengurusan uri bayi menurut islam ⤵
.
1. Hukum menanam uri bayi adalah harus. .
2. Uri tersebut perlu dibasuh dan ditanam di dalam tanah supaya ia tidak dimakan oleh haiwan. .
3. Uri orang-orang Islam adalah suci dan dengan itu tidak boleh di bakar atau dijual. Mana-mana orang Islam yang melahirkan anak di hospital dikehendaki membawa balik uri-uri itu untuk di tanam di tempat masing-masing.
.
4. Amalan menanam uri bayi dengan lada hitam, paku dan sebagainya adalah amalan khurafat.
.
.
================================
.
.
Tak tahu macam mana nak uruskan URI? Boleh guna ⤵
.
1) SET ASAS PENGURUSAN URI (RM40)
.
Kandungan : ✔Garam, ✔Asam, ✔Bekas tanah liat bertutup, ✔kain putih, ✔sarung tangan latex.
.
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
.
2)SET TANAM URI (RM37)
kandungan : ✔ asam
✔ garam
✔ kain
✔ glove
✔ sabun
✔ apron plastik
✔ penutup mulut
✔ tuala
✔ kotak .
Postage : RM8 SM / RM12 SS
.
To order please
PM/Whatsapp :
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
.
http://www.wasap.my/601133516036/UrusUri
.
#setpengurusanuri #settanamuri #periuktanah #momtobe #carapengurusanuri #momtobe #setasasberpantang #keperluanberpantang #berpantang #ibuberpantang

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

Ada ibu yang mencari Set Pengurusan Uri lengkap disini?🙋🏻
.
Set Pengurusan Uri daripada Grandma Secret ini adalah serba lengkap, ayah ayah tak perlu lagi fikir mencari atau beli barang tambahan👨🏻‍🔬
.
Kesemua barangan adalah seperti didalam gambar☝🏻Dengan harga RM25 sahaja ✅
.
Berikut merupakan kaedah menguruskan uri menurut islam
✅ Pertamanya, perlu diketahui hukum menanam uri adalah harus
✅ Uri hendak lah di basuh terlebih dahulu sebelum ditanam supaya ia tidak dimakan haiwan
✅ Uri tidak boleh dibakar mahupun tidak ditanam, hendaklah membawa balik uri daripada hospital setelah melahirkan untuk ditanam di tempat masing masing
✅ Penggunaan asam jawa/ keping dan garam adalah bertujuan untuk menghilangkan bau daripada uri bagi mengelak haiwan mengorek tanah .

Item boleh dibeli secara online di website kami www.marissashoppe.com di bawah kategori ➡️ mom➡️ maternity & confinement ➡️ Set tanam uri
.
.
Nak lagi puas hati jom walk in ke #settanamuri #setpengurusanuri #marissashoppe #wazejer

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

Set Tanam Uri paling praktikal dan sangat penting!
.
.
Boleh Swipe tepi untul baca info ya😊
.
#settanamuri #setpengurusanuri #readystock #marissashoppe

Restock restock restock!
🍊baby food Mummy Rq
🍊baby food ComCom cereal
🍊baby care Pureen
🍊set tanam uri
🍊tungku herba extra garam
🍊baby food feeding accessories
.
.
Jom walk in ke butik kami...boleh jg join karnival YES yg tengah hangat berlangsung!😆😄
#tatehcheras
#butiktateh
#sahabattateh
#butikibudanbayi
#babyfood
#makananbaby
#pureen
#settanamuri
#tungku
#feeding
#fruitfeeder
#yes
#sayajual
#jemputdatang
#terimakasih

Set Asas Pengurusan Uri Grandma Secret mengandungi:
.
1) Periuk tanah - digunakan utk mengisi uri yang telah dibasuh bersih. Dimasukkan ke dalam bekas utk mengelakkan daripada bau uri (bau darah) dapat dihidu dan dimakan oleh binatang.
.
2) Sarung tangan latex - dipakai ketika membersihkan darah pada uri bayi. Ia dapat mengelakkan supaya bau darah tidak melekat pada tgn.
.
3) Kain putih - digunakan utk mengisi uri yang telah dibasuh, sebelum diisi ke dalam periuk tanah. .
4) Asam - ia digunakan utk menghilangkan bau hanyir darah dan memudahkan untuk membasuh uri.
.
5) Garam - ia digunakan utk menghilangkan bau hanyir darah dan memudahkan untuk membasuh uri.
.
Harga: RM39
Tidak termasuk postage
.
Klik @alhumaira.momsbabyshoppe for more products & details 😊
.
Whatsapp sis 017-4841856 (link wasap dibio ☝)
.
#setpengurusanuri #settanamuri #keperluanberpantang #berpantangshop #ibuberpantang #caratanamuri #keperluanbayi #setberpantang #setbersalinmurah #setbersalin #berpantang #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajual #barangbaby

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

Set Asas Pengurusan Uri Grandma Secret mengandungi:
.
1) Periuk tanah - digunakan utk mengisi uri yang telah dibasuh bersih. Dimasukkan ke dalam bekas utk mengelakkan daripada bau uri (bau darah) dapat dihidu dan dimakan oleh binatang.
.
2) Sarung tangan latex - dipakai ketika membersihkan darah pada uri bayi. Ia dapat mengelakkan supaya bau darah tidak melekat pada tgn.
.
3) Kain putih - digunakan utk mengisi uri yang telah dibasuh, sebelum diisi ke dalam periuk tanah. .
4) Asam - ia digunakan utk menghilangkan bau hanyir darah dan memudahkan untuk membasuh uri.
.
5) Garam - ia digunakan utk menghilangkan bau hanyir darah dan memudahkan untuk membasuh uri.
.
Harga: RM40
Tidak termasuk postage
.
Klik @alhumaira.momsbabyshoppe for more products & details 😊
.
Whatsapp sis 017-4841856 (link wasap dibio ☝)
.
#setpengurusanuri #settanamuri #keperluanberpantang #berpantangshop #ibuberpantang #caratanamuri #keperluanbayi #setberpantang #setbersalinmurah #setbersalin #berpantang #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajual #barangbaby

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

Set Tanam Uri paling praktikal dan sangat penting!
.
.
Boleh Swipe tepi untul baca info ya😊
.
#settanamuri #setpengurusanuri #readystock #marissashoppe

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

••••
Ada ibu yang mencari Set Pengurusan Uri lengkap disini?🙋🏻
.
Set Pengurusan Uri daripada Grandma Secret ini adalah serba lengkap, ayah ayah tak perlu lagi fikir mencari atau beli barang tambahan👨🏻‍🔬
.
Kesemua barangan adalah seperti didalam gambar☝🏻Dengan harga RM40 sahaja ✅
.
Berikut merupakan kaedah menguruskan uri menurut islam
.
✅ Pertamanya, perlu diketahui hukum menanam uri adalah harus
✅ Uri hendak lah di basuh terlebih dahulu sebelum ditanam supaya ia tidak dimakan haiwan
✅ Uri tidak boleh dibakar mahupun tidak ditanam, hendaklah membawa balik uri daripada hospital setelah melahirkan untuk ditanam di tempat masing masing
✅ Penggunaan asam jawa/ keping dan garam adalah bertujuan untuk menghilangkan bau daripada uri bagi mengelak haiwan mengorek tanah (Swipe gambar diatas ke kiri)
.
.
Whtsapp 📲
_Ummi_🌷
http://www.wasap.my/601133516036 .
.
***Berat sekotak adalah 1.6kg ( Produk akan dibalut tebal melalui pos )
.
.
#SetAsasUrusUri #SetAsasPengurusanUri #SetTanamUri #IbuHamil #kelengkapanbersalin

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

TUNGKU HERBA GARAM

Bertungku dilakukan selepas 2 minggu sehingga 44 hari dalam tempoh berpantang.

Price : RM45.00 (exclude postage)
Semenanjung Malaysia : (RM 7)
Sabah & Sarawak : (RM 10)

For order : PM or WHATAPPS to 017-3811435

Cara Guna Tungku Kukus Batu Herba : - Basahkan tungku dengan sedikit air agar batu tungku agak lembab. - Kukus atau panaskan tungku herba selama lebih kurang 20 minit. - Lapiskan dengan satu lapis kain sekiranya panas kemudian tuam pada bahagian yang mengalami masalah. - Panaskan semula sekiranya tungku menjadi kurang panas. - Biarkan ia sejuk dan kering sepenuhnya selepas digunakan sebelum disimpan.

#barangbayi #babyshop #baby #babyproduct #tilambayi #bantal #bantalbayi #sleepingbed #sleepingbag #sleepingbagkekabu #borongbarangbayi #sayajual #sayajualbarangbayi #bengkung #bengkungmoden #bengkungtraditional #minyakurut #mandian #mandianibubersalin #setberpantang #serimama #serimamaproduk #jus #jusherba #sabun #produkberpantang #settanamuri #bengkung #bengkungberzip #tungkuherbagaram

BENGKUNG BERZIP 
PRODUK SERIMAMA

Size: L/XL/XXL
Price : RM50.00 (exclude postage)
Semenanjung Malaysia : (RM 7)
Sabah & Sarawak : (RM 10)

For order : PM or WHATAPPS to 017-3811435

Bengkung ibu yang direka khas untuk ibu berpantang dan juga untuk pergi ke tandas tanpa perlu buka ikatan dengan zip bukaan yang hanya 1 minit mudah terungkai. Mudah juga dipakai semula dengan sepantas 1 minit juga

Bila perlu memakai bengkung semasa berpantang?

Mama yang melahirkan anak secara alami boleh terus berbengkung 24 jam selepas melahirkan. Bengkung perlu dipakai sepanjang masa dan hanya dibuka sewaktu mahu mandi. Waktu tidur malam juga, bengkung tidak perlu dibuka.
Ukuran Bengkung Seri Mama -17-18 inc x 41 inc (M) -17-18 inc x 48 inc (L) -17-18 inc x 56inc (xXl) -17-18 inc x 51inc (XL)

#barangbayi #babyshop #baby #babyproduct #tilambayi #bantal #bantalbayi #sleepingbed #sleepingbag #sleepingbagkekabu #borongbarangbayi #sayajual #sayajualbarangbayi #bengkung #bengkungmoden #bengkungtraditional #minyakurut #mandian #mandianibubersalin #setberpantang #serimama #serimamaproduk #jus #jusherba #sabun #produkberpantang #settanamuri #bengkung #bengkungberzip

SET ASAS PENGURUSAN URI

Price : RM39.00 (exclude postage)
Semenanjung Malaysia : (RM 15)
Sabah & Sarawak : (RM 25)

For order : PM or WHATAPPS to 017-3811435

Set Asas Pengurusan Uri Grandma Secret mengandungi:

1) Periuk tanah - digunakan utk mengisi uri yang telah dibasuh bersih. Dimasukkan ke dalam bekas utk mengelakkan daripada bau uri (bau darah) dapat dihidu dan dimakan oleh binatang.

2) Sarung tangan latex - dipakai ketika membersihkan darah pada uri bayi. Ia dapat mengelakkan supaya bau darah tidak melekat pada tgn.

3) Kain putih - digunakan utk mengisi uri yang telah dibasuh, sebelum diisi ke dalam periuk tanah.
4) Asam - ia digunakan utk menghilangkan bau hanyir darah dan memudahkan untuk membasuh uri.

5) Garam - ia digunakan utk menghilangkan bau hanyir darah dan memudahkan untuk membasuh uri.

#barangbayi #babyshop #baby #babyproduct #tilambayi #bantal #bantalbayi #sleepingbed #sleepingbag #sleepingbagkekabu #borongbarangbayi #sayajual #sayajualbarangbayi #bengkung #bengkungmoden #bengkungtraditional #minyakurut #mandian #mandianibubersalin #setberpantang #serimama #serimamaproduk #jus #jusherba #sabun #produkberpantang #settanamuri

SET TANAM URI
Price : RM37.00 (exclude postage)
Semenanjung Malaysia : (RM 7)
Sabah & Sarawak : (RM 10)

For order : PM or WHATAPPS to 017-3811435
ASAM JAWA, GARAM, KAIN, SARUNG TANGAN LATEX, SABUN, APRON PLASTIK, TUALA 12X20, TOPENG MULUT, MANUAL PENGGUNAAN DAN KOTAK.

2) Sarung tangan latex - dipakai ketika membersihkan darah pada uri bayi. Ia dapat mengelakkan supaya bau darah tidak melekat pada tgn.

3) Kain putih - digunakan utk mengisi uri yang telah dibasuh, sebelum diisi ke dalam periuk tanah.
4) Asam - ia digunakan utk menghilangkan bau hanyir darah dan memudahkan untuk membasuh uri.

5) Garam - ia digunakan utk menghilangkan bau hanyir darah dan memudahkan untuk membasuh uri.

#barangbayi #babyshop #baby #babyproduct #tilambayi #bantal #bantalbayi #sleepingbed #sleepingbag #sleepingbagkekabu #borongbarangbayi #sayajual #sayajualbarangbayi #bengkung #bengkungmoden #bengkungtraditional #minyakurut #mandian #mandianibubersalin #setberpantang #serimama #serimamaproduk #jus #jusherba #sabun #produkberpantang #settanamuri

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

Set Tanam Uri paling praktikal dan sangat penting!
.
.
Boleh Swipe tepi untul baca info ya😊
.
#settanamuri #setpengurusanuri #readystock #marissashoppe

🐝 Set Tanam Uri 🐝

Harga: RM35/ set
Postage: RM15 SM | RM18 SS

Berminat? 📲 +6013 274 3142
Atau tekan link whatsapp pada bio

Kelebihan Set Tanam Uri:
✔ lebih ringan sebab dalam set ini tiada periuk tanah
✔ lebih mesra alam sebab uri masukkan dalam kotak dan terus tanam
✔ lebih cantik untuk hadiah sebab kotak ni memang design untuk anda yg nak jadikan set tanam uri ini sebagai hadiah kepada kawan²
✔disertakan gift tag

Happy shopping! 😘

#setbersalinmurah #setbersalinmurahmalaysia #setberpantangmurah #setberpantangmurahmalaysia #settanamuri #settanamurimurah #settanamurimurahmalaysia #beebeautyshop

Ada ibu yang mencari Set Pengurusan Uri lengkap disini?🙋🏻
.
Set Pengurusan Uri daripada Grandma Secret ini adalah serba lengkap, ayah ayah tak perlu lagi fikir mencari atau beli barang tambahan👨🏻‍🔬
.
Kesemua barangan adalah seperti didalam gambar☝🏻Dengan harga RM39 sahaja ✅
.
Berikut merupakan kaedah menguruskan uri menurut Islam:
✅ Pertamanya, perlu diketahui hukum menanam uri adalah harus
✅ Uri hendak lah di basuh terlebih dahulu sebelum ditanam supaya ia tidak dimakan haiwan
✅ Uri tidak boleh dibakar mahupun tidak ditanam, hendaklah membawa balik uri daripada hospital setelah melahirkan untuk ditanam di tempat masing masing
✅ Penggunaan asam jawa/ keping dan garam adalah bertujuan untuk menghilangkan bau daripada uri bagi mengelak haiwan mengorek tanah (Swipe gambar diatas ke kiri)
.
Berat sekotak adalah 1.6kg ( Produk akan dibalut tebal melalui pos )
.
Whatsapp 013-3360445 to order😊
.
#settanamuri #setpengurusanuri #sayajual

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

.
Set Asas Pengurusan Uri Grandma Secret ready stock di @drayhanah_babyshoppe🤗😘👍
.
Price RM39/set
.
📲Berminat? Boleh terus DM/Whatsapp Yana : 010-8375521 for order😊
.
#setasaspengurusanuri #seturi #settanamuri #DRayhanahBabyShoppe #sayajual #sethamil #setibuhamil #setgift #ibuberpantang #hotselling #keperluanibuhamil #readystocks #butikbabyrawang #BandarTasikPuteri #poslajuseluruhmalaysia

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

Set Tanam Uri Grandma Secret
.
RM35.00
.
APA YANG ADA DALAM SET URUS URI GRANDMA SECRET NI?
.
Set tanam uri ni, terbaru keluaran grandma secret. 1 set mengandungi :
✔ asam
✔ garam
✔ kain
✔ glove
✔ sabun
✔ apron plastik
✔ penutup mulut
✔ tuala
✔ kotak
.
KELEBIHAN MENGGUNAKAN SET URUS URI GRANDMA SECRET:
.
✔Membantu suami atau ibu anda mengurus uri dengan lebih teratur dan tidak kelam kabut.Kerana sudah tersedia bahan-bahan untuk mengurus uri dalam satu pek.
✔Menjimatkan masa suami atau ibu yang mengurus uri
✔Tidak perlu bersusah payah mencari kain batik,cari asam jawa dan garam secara berasingan.
✔Uri dapat dibalut dengan kain putih yang disediakan.
.
Jika berminat klik link di bio 😊
.
#settanamuri #seturusuri #grandmasecret #urusuri #tanamuri #caraurusuri #caratanamuri

UNTUK Ibu2 yang sedang menanti kelahiran baby.. Tak tahu macam mana nak uruskan URI? Boleh guna ⤵

SET ASAS PENGURUSAN URI (RM37)

Kandungan : ✔Garam, ✔Asam, ✔Bekas tanah liat bertutup, ✔kain putih, ✔sarung tangan latex.

Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
.
***turut disertakan dengan cara-cara penggunaan

To order please
PM/Whatsapp :
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 0194520897

#setpengurusanuri #settanamuri #periuktanah #momtobe #carapengurusanuri #momtobe #setasasberpantang #keperluanberpantang #berpantang #ibuberpantang

SET TANAM URI (RM35)
kandungan : ✔ asam
✔ garam
✔ kain
✔ glove
✔ sabun
✔ apron plastik
✔ penutup mulut
✔ tuala
✔ kotak
Postage : RM8 SM / RM12 SS ***turut disertakan dengan cara-cara penggunaan

To order please
PM/Whatsapp :
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 0194520897

#setpengurusanuri #settanamuri #periuktanah #momtobe #carapengurusanuri #momtobe #setasasberpantang #keperluanberpantang #berpantang #ibuberpantang

Grandma Secret Set Tanam Uri

Kandungan : Asam Jawa, Garam, Kain, Sarung Tangan latex, Kotak, Apron Plastik, Sabun Mini, Topeng Mulut.

PRICE : RM50
POSTAGE : RM8 (SM) / RM12 (SS)
ORDER Whatsapp 012-9730905
.
#settanamuri

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

Untuk Puan Anne dari #shahalam
Terima kasih ya.
Yang penting jangan lupa ya orang Brunei.. keep ordering ❤️❤️ Kami nak datang sana ni

WA / SMS 0123556063

#Brunei
#setbersalin
#setpengurusanuri
#settanamuri
#sariayu
#param
#pilis
#tanamera
#setbersalintanamera
#tanameramalaysia
#duniaherbs
#losyenmustajab

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

Ting ting ting....restock!
🦁🦁🦄🐳ruam bayi powder
🐳baju newborn eyelet
🐳stokin pantang
🐳tiub dispenser & refill
🐳tungku/tuam baby
🐳set tanam uri
🐳baby grooming set
🐳Ar Raudhah nursing blouse
🐳ComCom cereal
🐳R-Rayyan susu kambing
🐳Doodeen baby puree
.
.
Sila mommies sila...jemput datang ke butik kami ehhh☺😘
#tatehcheras
#butiktateh
#sahabattateh
#butikibudanbayi
#karnivalibumengandung
#ruambayipowder
#bajubaby
#berpantang
#tuambaby
#settanamuri
#babygrooming
#nursingblouse
#comcomcereal
#susukambing
#babyfood
#babypuree
#homemade
#sharingiscaring
#jemputdatang
#terimakasih

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

.
Alhamdulillah Set Tanam Uri antara parcel mommies yg bakal di post out harini!😍
.
Thank you mommies for shopping with @drayhanah_babyshoppe😘👍🏻
.
.
SET TANAM URI GRANDMA SECRET
.
RM35/set Exclude Postage
.
Set tanam uri mesra alam ni, terbaru keluaran GS.
1 set mengandungi :
✔ Asam
✔ Garam
✔ Kain
✔ Glove
✔ Sabun
✔ Apron plastik
✔ Penutup mulut
✔ Tuala
✔ Kotak
.
Didatangkan dgn packaging yang menarik! Sesuai dijadikan sebagai hadiah
.
Whatsapp ke 013-6253018 untuk order
.
#drayhanahbabyshoppe #sayajual #setpengurusanuri #settanamuri #grandmasecret #keperluanibuberpantang #kedaibabyrawang #babyshop #BandarTasikPuteri #rawang #onlinebabyshop

Untuk bakal2 ibu dan ayah,
Antara kaedah pengurusan uri bayi menurut islam ⤵
.
1. Hukum menanam uri bayi adalah harus. .
2. Uri tersebut perlu dibasuh dan ditanam di dalam tanah supaya ia tidak dimakan oleh haiwan. .
3. Uri orang-orang Islam adalah suci dan dengan itu tidak boleh di bakar atau dijual. Mana-mana orang Islam yang melahirkan anak di hospital dikehendaki membawa balik uri-uri itu untuk di tanam di tempat masing-masing.
.
4. Amalan menanam uri bayi dengan lada hitam, paku dan sebagainya adalah amalan khurafat.
.
.
================================
.
.
Tak tahu macam mana nak uruskan URI? Boleh guna ⤵
.
1) SET ASAS PENGURUSAN URI (RM40)
.
Kandungan : ✔Garam, ✔Asam, ✔Bekas tanah liat bertutup, ✔kain putih, ✔sarung tangan latex.
.
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
.
2)SET TANAM URI (RM37)
kandungan : ✔ asam
✔ garam
✔ kain
✔ glove
✔ sabun
✔ apron plastik
✔ penutup mulut
✔ tuala
✔ kotak .
Postage : RM8 SM / RM12 SS
.
To order please
PM/Whatsapp :
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
.
http://www.wasap.my/601133516036/UrusUri
.
#setpengurusanuri #settanamuri #periuktanah #momtobe #carapengurusanuri #momtobe #setasasberpantang #keperluanberpantang #berpantang #ibuberpantang

Untuk bakal2 ibu dan ayah,
Antara kaedah pengurusan uri bayi menurut islam ⤵
.
1. Hukum menanam uri bayi adalah harus. .
2. Uri tersebut perlu dibasuh dan ditanam di dalam tanah supaya ia tidak dimakan oleh haiwan. .
3. Uri orang-orang Islam adalah suci dan dengan itu tidak boleh di bakar atau dijual. Mana-mana orang Islam yang melahirkan anak di hospital dikehendaki membawa balik uri-uri itu untuk di tanam di tempat masing-masing.
.
4. Amalan menanam uri bayi dengan lada hitam, paku dan sebagainya adalah amalan khurafat.
.
.
================================
.
.
Tak tahu macam mana nak uruskan URI? Boleh guna ⤵
.
1) SET ASAS PENGURUSAN URI (RM40)
.
Kandungan : ✔Garam, ✔Asam, ✔Bekas tanah liat bertutup, ✔kain putih, ✔sarung tangan latex.
.
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
.
2)SET TANAM URI (RM37)
kandungan : ✔ asam
✔ garam
✔ kain
✔ glove
✔ sabun
✔ apron plastik
✔ penutup mulut
✔ tuala
✔ kotak .
Postage : RM8 SM / RM12 SS
.
To order please
PM/Whatsapp :
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
.
http://www.wasap.my/601133516036/UrusUri
.
#setpengurusanuri #settanamuri #periuktanah #momtobe #carapengurusanuri #momtobe #setasasberpantang #keperluanberpantang #berpantang #ibuberpantang

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

.
Live dari Poslaju petangni uruskan pengeposan parcel mommies @drayhanah_babyshoppe ke Brunei & Kelantan🤗
.
✅Grandma Secret Set Tanam Uri repeat order dari Brunei
✅Hasnaa Kopi Hijau order dari Kelantan
.
Thank you mommies shopping with @drayhanah_babyshoppe 😘🌹
.
.
☕️Manfaat Hasna Koopi Hijau:
.
🍃Kaya Anti-Oksidan
🍃Meningkatkan metabolisme
🍃Membantu membakar lemak berlebihan
🍃Mengurangkan rasa lapar
🍃Mengatasi diabetes
🍃Mencegah & mengurangi kolesterol
🍃Melambatkan penuaan
.
Manfaat Hasnaa Ko.Opi Hijau 💚
.
1. Kaya Anti-Oksidan
Kopi hijau sangat kaya dgn antioksidan yang berguna untuk mengurangi efek kerosakan sel akibat dari radikal bebas dalam tubuh kita.
.
2. Meningkatkan Metabolisme
Kandungan Asam klorogenik yang terdapat di dalamnya mampu meningkatkan Basal Metabolic Rate (BMR) dalam tubuh sehingga mampu meminimalkan pelepasan glukosa berlebihan dari hati ke dalam darah. Kandungan ini juga mampu meningkatkan kemampuan pembakaran lemak oleh tubuh.
.
3. Membantu Membakar lemak Ekstra
Kandungan nutrisi dan mineral dalam kopi hijau mampu menjaga kadar nutrisi dalam tubuh kita. Hal ini juga membuat tubuh dapat membakar lemak dan kalori yang tidak diinginkan dengan cepat.
.
4. Mengurangkan Rasa Lapar
Kopi dikenal sebagai penekan nafsu makan yang sangat efektif, sehingga Anda mampu mengawal keinginan makan berlebihan.
.
5. Mengatasi Diabetes
Ekstrak biji kopi hijau juga disebut mampu menurunkan kadar gula yang tinggi dalam aliran darah kita.
.
6. Mencegah dan Mengurangi Kolesterol
Salah satu penelitian menunjukkan bahwa kopi hijau dapat mencegah dan mengurangi kolesterol.
.
7. Memperlambat Penuaan
Kandungan Gamma-aminobutyric Acid (GABA), Teofilin, epigallocatechin gallate, dll dikenal mampu kesehatan kulit, memperlambat penuaan dan mencegah kedutan.
.
📲WhatsApp 013-6253018 for special offer😍👍
.
#drayhanahbabyshoppe #drayhanahbeautyshop #poslaju #umaima #susuumaima #hasnaakoopihijau #UmaimaYana #grandmasecretsettanamuri #settanamuri #brunei #pengurusanuri #grandmasecret #kopihijau #kopikurus #kelantan #sayajual

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

Most Popular Instagram Hashtags