[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#settanamuri

200 posts

TOP POSTS

.
.
Tengss mama cantik, Pn Nur Hanim, dari Nilai, N9 sudi beli Set Asas Pengurusan Uri dgn kami.
.
♡ SET ASAS PENGURUSAN URI.
.
Kandungan Set:.
.
1. Periuk Tanah.
2. Kain Putih.
3. Asam Jawa.
4. Garam.
5. Sarung Tangan latex.
.
LEBIH TRADISIONAL!.
.
Kit untuk urus uri terbaik! Lengkap & amat memudahkan siayah utk menguruskan uri nanti.
.
Set ni yg paling glemer & FAST MOVING sbb ada periuk tanah.
Soalan yg biasa ditanya pada Kak Shida:.
.
1. " Ada tak cara2 bagaimana nak guna kit ni?.
.
Yes, semuanya dah disediakan utk para ibu bapa especially ibu bapa muda yg xde pengalaman.Dalam kotak ni ada disertakan skali dah cara guna & tanam uri.So, dun worry hokey sayang 😍. .
2. " Periuk tanah tu untuk apa ye? "
.
Ekceli, pot tu untuk melindungi uri yg ditanam.
.
Pendek kata, bila dah beli set ni, mak pak takyah nak risau lagi dah. Nak beli sebagai hadiah pun boleh jek.
.
📲 019 - 224 6000 ( whatsapp ).
.
#kiturusuri #setAsasUrusUri #setTanamUri #grandmaSecret #bazarpaknil

Ok, banyak yang bertanya set tanam uri Grandma Secret dah tak keluar lagi ke jenis periuk tanah liat.

Jawapannya masih ada.

Tapi handling process nya agak payah bagi kami sebab mudah pecah.

Jadi, oleh sebab itu pakej terbaru dalam kotak telah dikeluarkan.
Namun, sesiapa yang berminat untuk tanah liat kami hanya akan terima jika COD sahaja. Kalau poslaju akan kami akan kenakan RM15 untuk poslaju Semenanjung Malaysia dan RM20 Sabah Sarawak.
Jika kotak, harga caj poslaju biasa dikenakan.. Harga set uri (kotak / tanah liat) RM35.

#settanamuri
#setpengurusanuri
#setpengurusanurigrandmasecret

Ok dah sampai set tanam uri. Pregnant kali ni beli sesiap. Sbb masa 1st pregnancy. Dah dpt uri. Baru terpikir. Nak tanam guna apa. Nak basuh camne. Langsung xpikir. Hahah punya la biar uri dlm peti ais 2hari sbb nak kena g cari kain putih. Bekas utk tanam. Asam jawa. Hahahah. Sekarang. Kita beli sesiap. Senang!!!! #settanamuri #placenta #pantang #confiement

SET PENGURUSAN URI.. Rm55 Rm55 Rm55.. Set ni untuk mudahkan abah,ayah,atuk nak uruskan urus... Dah siap siap basuh dah boleh tanam elok2..ad bekas khas lagi...mudah sangat..dapat brang macam dalam gambar.. Periuk tanah.asam jawa.kain putih pembalut.sarung tangan siapp 😚😚😚😚 014 6944148
014 6944148

#setpengurusanuri
#seturi
#settanamuri

❤️SET ASAS PENGURUSAN URI.❤️
.
Kandungan Set:.
.
1. Periuk Tanah.
2. Kain Putih.
3. Asam Jawa.
4. Garam.
5. Sarung Tangan latex.
.
LEBIH TRADISIONAL!.
.
Kit untuk urus uri terbaik! Lengkap & amat memudahkan si ayah utk menguruskan uri nanti.
.
Set ni yg paling glemer & FAST MOVING sbb ada periuk tanah.
Soalan yg biasa ditanya:-
.
1. " Ada tak cara2 bagaimana nak guna kit ni?.
.
Yes, semuanya dah disediakan utk para ibu bapa especially ibu bapa muda yg xde pengalaman.Dalam kotak ni ada disertakan skali dah cara guna & tanam uri.So, dun worry hokey sayang 😍. .
2. " Periuk tanah tu untuk apa ye? "
.
Ekceli, pot tu untuk melindungi uri yg ditanam.
.
Pendek kata, bila dah beli set ni, mak pak takyah nak risau lagi dah. Nak beli sebagai hadiah pun boleh jek.
.
Berminat? Pm atau whatsapp:- .
📲016-3063005
📲016-3063005
📲016-3063005

Atau klik jer link dibawah:- http://www.wasap.my/60163063005/SetUrusUriPeriukTanah
.
#kiturusuri #setAsasUrusUri #setTanamUri #grandmaSecret #bazarpaknil

Grandma Secret Set Tanam Uri
Antara barang yang perlu ada dlm persiapan menyambut baby baru.....penting tau.....mudah dan berbaloi😉

Apa yang ada dlm set ni
✔garam
✔asam jawa
✔apron
✔sarung tangan
✔tuala
✔kotak
✔kain
✔sabun mini
✔topeng mulut

Lengkapkan😍
Hanya RM35
.
☎Whatsapp
013-2030616
013-2030616
013-2030616
.
💝follow ig

@naylishoppe
@naylishoppe
@naylishoppe
.
#naylishoppe
#grandmasecret
#settanamuri
#pengurusanuri
#pengurusanurimudah

.
.
TB.
.
Pilihan mommy, Pn Myra yang jauh nun di Kota Kinabalu.
.
1. Set Tanam Uri.
2. Tungku Herba Bayi.
3. Minyak Celak.
4. Minyak Selusoh.
.
Tengsss mommy cantik.Kak Shida hepy deal dgn mommy tau. Jumpa lagi nanti 😊.
.
📲 019 - 224 6000.
.
#setTanamUri #tuamBayi #tungkuHerbaBayi #minyakCelak #minyakSelusoh

Abi/Papa/Ayah/Daddy to be WAJIB beli set pengurusan uri super lengkap ini ya!

Xperlu susah2 sediakan peralatan,kami dh sediakan khas utk anda( tggl cari tanah & cangkul shj🙊 )

Promosi Ramadhan : RM38 shj

Jadi apa tggu lg? Blh walk in / belian secara on9 di whatsApp 017 6217331 😊

#SetPengurusanUri #SetTanamUri #NewbornBaby #BarangBaby #KeperluanIbu #Ibumengandung #Berpantang #ShahAlam #Selangor

Set pengurusan uri untuk ibu keluaran grandmother secret ini ada 2 versi ye. . ✔ SET ASAS PENGURUSAN URI, RM35
✔ SET TANAM URI, RM35

fungsi dan harga masih sama.. cuma beza isi kandungan dan nama je.. 😄

Untuk yang nak mengekalkan tradisi boleh ambil set asas yang mana set ini uri akan di masuk kn dalam periuk tanah dan di tanam

Manakala yang satu lg ialah set tanam uri. Set ini periuk tanah liat di ganti kan dengan kotak.

Set ini amat sesuai untuk pos :) Jangan pening kepala ibu ibu, dengan set pengurusan uri ni semua nya siap dan lengkap 😘

NAK OrDeR?
Whatsup 0111-3303887 atau 016-2427489
Whatsup 0111-3303887 atau 016-2427489
Whatsup 0111-3303887 atau 016-2427489

Nak COD?
Seri Kembangan, Cyberjaya,Putrajaya dan Puncak Jalil

#settanamuri #settanahtanamuri #grandmothersecret

MOST RECENT

Baruk sampe hari ya tek,haritok baruk nak nyelepat nak post Baby socks tok.. BUKAN CALANG-CALANG BABY SOCKS
-bergetah!
-selamat utk baby yang baruknak betateh baruk ande berjalan & yg dah berjalan!!
-Sesuai dipakai 6-12 bulan ke atas.
-CUTE !! mun sikmok nak berik kasut prewalker boleh pake sock tok jak sbb dah menyerupai kasut baby 🤣
HARGA???murah jak, k keselamatan baby ktk hihihi.

RM 8.00 jak spasang!! RM 8.00 jak spasang!! RM 8.00 jak spasang!! RM 8.00 jak spasang!! #datangjangansikdatangkeYONS
#jangannandahanakbjalanpakesocksxbegetah
#gugokkelak
#kelaknyesaldudiari

Untuk yg jaoh2 kedak di Sarikei,Miri,Sibu Btu or sine-sine luar Kuching ,weols ada buat pengeposan Hari Isnin Rabu okies! :) Mok booking???? klik jak tok nok biru debah tok

www.wasap.my/60102289200

www.wasap.my/60102289200

www.wasap.my/60102289200

mun ktk mok raon/walk in

YONS Baby Shop For Mommies
Sublot 1,Arked Astana, Lot 197,Blok 18 Jalan Astana, Petrajaya 93050 Kuching Sarawak
(Plaza Astana Kuching)
Open daily 9am-9.30

#YONSBABYSHOPKUCHING
#yonsbabyshop
#yonsbabyshopkuching
#butikbayimalaysia
#butikbayimurah
#butikbayikuching
#baranganbayi
#settanamuri
#bengkungviral
#bengkungmoden
#carseatmurah
#bazaarpaknil
#sayajualmurah
#bazaarpaknil
#jualanmurah

SERIMAMA BENGKUNG BERZIP

Mun nenga part bengkung bertali mesti palak terus mike,payah nak masang agik bila nyawa nak ke jamban semua. dah bukak,bukak teruss.. JANGAN MIKE GYA MOMMYYY!!
Kmkrg ada dah BENGKUNG SERIMAMA yg terbang dari Semenanjung khas untuk sidak Kuching utk memudahkan proses berpantang.. Namanya bengkung berzip,tapi nya ada tali.. kenak nya gya ? Sebabb?
---Udah ktk masang bengkung tek ,pasang+teritkan tali seterit seramping ne ktk maokk. rasa nyawa nak ke jamban. bukak zip d tepi bengkung. DAH SELESAI JAMBAN pasang balit BENGKUNG ya.MUDAH NAK??? #JANGANSIKMAKEBENGKUNGINDAHTIMEPANTANG
#KESIANTUBOHSIKDIJAGA
#SILARUJUKGAMBARSIBAWAH
#DANLIHATKESANSIKMAKEBENGKUNG Untuk yg jaoh2 kedak di Sarikei,Miri,Sibu Btu or sine-sine luar Kuching ,weols ada buat pengeposan Hari Isnin Rabu okies! :) Mok booking???? klik jak tok nok biru debah tok

www.wasap.my/601114084081

www.wasap.my/601114084081

www.wasap.my/601114084081

mun ktk mok raon/walk in

YONS Baby Shop For Mommies
Sublot 1,Arked Astana, Lot 197,Blok 18 Jalan Astana, Petrajaya 93050 Kuching Sarawak
(Plaza Astana Kuching)
Open daily 9am-9.30

#YONSBABYSHOPKUCHING
#YONSBABYSHOPKUCHING
#yonsbabyshop
#yonsbabyshopkuching
#butikbayimalaysia
#butikbayimurah
#butikbayikuching
#baranganbayi
#settanamuri
#bengkungviral
#bengkungmoden
#carseatmurah
#bazaarpaknil
#sayajualmurah
#bazaarpaknil
#jualanmurah

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

Untuk bakal2 ibu dan ayah,
Antara kaedah pengurusan uri bayi menurut islam ⤵
.
1. Hukum menanam uri bayi adalah harus. .
2. Uri tersebut perlu dibasuh dan ditanam di dalam tanah supaya ia tidak dimakan oleh haiwan. .
3. Uri orang-orang Islam adalah suci dan dengan itu tidak boleh di bakar atau dijual. Mana-mana orang Islam yang melahirkan anak di hospital dikehendaki membawa balik uri-uri itu untuk di tanam di tempat masing-masing.
.
4. Amalan menanam uri bayi dengan lada hitam, paku dan sebagainya adalah amalan khurafat.
.
.
================================
.
.
Tak tahu macam mana nak uruskan URI? Boleh guna ⤵
.
1) SET ASAS PENGURUSAN URI (RM39)
.
Kandungan : ✔Garam, ✔Asam, ✔Bekas tanah liat bertutup, ✔kain putih, ✔sarung tangan latex.
.
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
.
2)SET TANAM URI (RM35)
kandungan : ✔ asam
✔ garam
✔ kain
✔ glove
✔ sabun
✔ apron plastik
✔ penutup mulut
✔ tuala
✔ kotak .
Postage : RM8 SM / RM12 SS
.
To order please
PM/Whatsapp :
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
.
http://www.wasap.my/601133516036/UrusUri
.
#setpengurusanuri #settanamuri #periuktanah #momtobe #carapengurusanuri #momtobe #setasasberpantang #keperluanberpantang #berpantang #ibuberpantang

UNTUK Ibu2 yang sedang menanti kelahiran baby..
.
Tak tahu macam mana nak uruskan URI? Boleh guna ⤵
.
1) SET ASAS PENGURUSAN URI (RM39)
.
Kandungan : ✔Garam, ✔Asam, ✔Bekas tanah liat bertutup, ✔kain putih, ✔sarung tangan latex.
.
Postage : RM10 SM / RM15 SS
.
.
2)SET TANAM URI (RM35)
kandungan : ✔ asam
✔ garam
✔ kain
✔ glove
✔ sabun
✔ apron plastik
✔ penutup mulut
✔ tuala
✔ kotak .
Postage : RM8 SM / RM12 SS
.
***turut disertakan dengan cara-cara penggunaan
.
.
To order please
PM/Whatsapp :
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
.
http://www.wasap.my/601133516036/UrusUri
.
#setpengurusanuri #settanamuri #periuktanah #momtobe #carapengurusanuri #momtobe #setasasberpantang #keperluanberpantang #berpantang #ibuberpantang

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

www.fathiababy.com .
👶🏻Set Tanam Uri Grandma Secret 👶🏻
.
Harga: Rm37
.
👶🏻ISI KANDUNGAN :

Asam jawa
Garam
Kain
Sarung tangan
Sabun
Apron plastik
Tuala 12 X 20
Topeng mulut
Manual penggunaan 👶🏻KELEBIHAN / KHASIAT :
.
👶🏻Memudahkan pengurusan uri wanita bersalin
.
👶🏻Mudah digunakan
Sesuai untuk kegunaan sendiri atau sebagai hadiah 👶🏻CARA SIMPAN :

Jauhkan daripada kanak-kanak
Simpan ditempat yang kering dan sejuk
Elakkan daripada sinaran cahaya matahari secara langsung
.
👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻
.
Jika berminat boleh whatsapp 010 502 9009/ 010 511 2002. Atau walk in kedai Fathia Baby Shop di Pusat komersial seksyen 7, shah alam (bersebelahan pasaraya giant) 😊

Ig: fathiababyshop
Fb page: fathia baby shop

#settanamurigrandmasecret
#settanamuri
#grandmasecret
#fathiababyshop
#kedaibabyonline
#kedaibabymurah
#sayajualmurah
#grandmasecretoriginal
#ibuberpantang
#ibumengandung
#momandkids
#sayajualmurah
#sayajualonline
#igonlineshop
#shahalamresident
#seksyen7shahalam

Alhamdulillah
Happy rasa bila ramai yang call cari Set Pengurusan Uri ni ialah para SUAMI.
Syabas dan Terima kasih kerana anda prihatin terhadap isteri dan anak yg bakal dilahirkan.

HARGA PROMOSI RM30 masih berlangsung.

Kepada orang #Melaka yang mencari,boleh contact Pn Azizah di 06 2323475

Kepada orang #bandarbukitmahkota #bandarseriputra dan kawasan sekitar,boleh whatsapp www.wasap.my/60133654709

#Mazlittleshop
#setpengurusanuri
#grandmasecret
#bukitberuang
#settanamuri
#tanamuri

NOW RM30
Set Tanam Uri Grandma Secret
.
❤ Sesuai untuk ibu bapa yg pertama kali menimang cahaya mata
❤ Sesuai untuk ibu² yg merancang berpantang sendiri
❤ Sesuai dijadikan hadiah
❤ Murah dan senang didapati
❤ Lengkap! tak payah susah² nak cari barang hihi
.
✅ Isi Kandungan :Asam Jawa, Sarung Tangan Latex, Kain Putih, Sabun, Tuala 12x20, Topeng Mulut, Apron Plastik, Kotak, Manual ( cara penggunaan )
✅ Harga : RM35 tidak termasuk postage ➖➖➖➖➖➖➖
Walk in
GK4-05, Bazaria Pantai, Pantai Dalam Kuala Lumpur
.
whatapps untuk details +6011 2308 9402
fb page : arissa_babyshop
.
#settanamuri #uribayi #keperluanberpantang #keperluanbayi #berpantang #kelengkapanbaby #bazariapantai #pantaihillpark #pantaidalam #bangsarsouth #kelengkapanberpantang - #regrann #nawalherbalbeauty #setberpantangnawal #tungkubesi #parampilistapel #bengkungzip #bertangas

Most Popular Instagram Hashtags