[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#setskincare

12324 posts

TOP POSTS

JERAWAT SUSAH NAK HINGGAP ๐Ÿ˜ฑ SKIN MAKIN CERAH
__
Alhamdulillah asbab consume the prefect two ni skin sis ni makin cerah and paling best jerawat and parut pun dh kurang ๐Ÿ˜
__
Kelebihan VITAMIN C PLUS (tahan 6 bulan)
๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV
๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn
๐ŸŒธ Membantu prevent masalah jerawat degil
๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata
๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu ๐Ÿ™ˆ )
๐ŸŒธMembantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
๐ŸŒธ Kulit lebih glowing dan radiant
__
KELEBIHAN VITAMIN E (tahan 4 bulan)
๐ŸŒธ Awet Muda
๐ŸŒธ Mengurangkan parut dan masalah jerawat
๐ŸŒธ Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
๐ŸŒธ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
๐ŸŒธ Membantu mengurangkan eyebag
๐ŸŒธ Mengawal masalah kulit berminyak
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jeragat
__
Both supplement ni selain boleh makan boleh jugak buat masker ๐Ÿ˜ Omg best nya 2in1 supplement ๐Ÿ˜˜ Yg penting nak cantik kena rajin ๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
__
For those with oily skin, Vita E sgt la x sesuai but boleh gantikan dengan GLA COMPLEX / VITA LEA since both of these supplement pun ade Vita E but in low dose ๐Ÿ˜˜ Fungsi still sama mampu utk hilangkan parut and cantik kan kulit ๐Ÿ˜
__
Boleh dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn waniey ye ๐Ÿ˜˜ oh SPECIAL PRICE & SOMETHING SPECIAL waiting for you this month tau ๐Ÿ˜˜
__
For more info, details, order & consulatation
instagram : @keknieyshaklee.distributor
Your Lovely SID ๐Ÿ˜˜
waniey | +60168472595
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__
#shakleemalaysia #shaklee #shakleeeffects #shakleelovers #shakleebangi #shakleekajang #shakleecheras #shakleeselangor #shakleeselangormalaysia
#skincare #setskincare #setkecantikanshaklee #vitacshaklee #vitaeshaklee #espshaklee #sayajualShaklee

Hey korang jom try Novvella Beauty skincare, memang best sangat, dia punya product memang xsama mcm product orang lain, muka rasa lembut je, baru je 3hari pakai muka nampak putih gebu, geram je tengok kulit sendiri, rasa nak mkn, gebu sgt, product ni selamat taw, korang try confirm puas hati. memang best sgt, for oder korang boleh direct ke ig๐Ÿ‘‰ @novvella_beauty @novvella_beauty @novvella_beauty #Giftreviewforuya #Setskincare #Novvellabeauty #reviewbyuyafania

ADZRA BEAUTY menggunakan teknologi terkini daripada Jerman.

Setelah sekian lama pelbagai produk kosmetik ada di pasaran Malaysia, kami membawakan kepada anda satu kelainan dengan produk ADZRA ini.

Produk ini kami import khas teknologi pra-campurannya daripada Jerman yang mana, banyak bahan-bahan didalamnya sangat jarang ditemui dalam mana-mana produk kosmetik tempatan.

ADZRA mengandungi campuran ACB Fruit Mix, Snow Algae, Delentigo, Collagen booster dan juga Vitamin C + E untuk memastikan kulit wajah anda sentiasa sihat dan berseri :) .
Ingin ketahui lebih lanjut?
Whatsapp
.
013 2782197
013 2782197

#adzra
#adzrabeauty
#adzrabeautyskincare
#setskincare
#setlengkap

Set skincare 4 in 1 serba gold ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Moq 50 sets shj
.
๐Ÿ“ฑ01116428163
.
#directwhatss
#sabunaqua
#sabuntumaric
#settleddahkerja
#setskincare

BERTUKAR KE PRODUK BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA
Nurraysa Beauty SKINCARE
Diformulasi menggunakan bahan semulajadi untuk merawat kulit anda.
.
Mengandungi 4 item :

1. NURRAYSA COLLAGEN SOAP
2. NURRAYSA TREATMENT SERUM
3. NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY
4. NURRAYSA UV KRIM
.
** Sesuai utk semua jenis kulit.

Hubungi saya
017 3308 134
017 3308 134
017 3308 134
Cod area Puchong dan Damansara
#NurraysaBeauty
#sayajualnurraysa
#setskincare

Assalammualaikum.Jom serlahkan aura harini dengan memakai pakaian warna purple.

Sebelum tu .Tepeklah dulu set Skincare Allenzs Beauty Solution.Baru lah berseri.
Cantik Sempurna Setiap Masa.

#Alleenszbeautysolution
#Setskincare
#makeupbase
#makeuptutorial
#livemakeup
#foundation
#fountionmurah
#bridalmakeup
#pengantin
#solekpengantin
#mac#simplysiti
#maybelline
#maybellinefitmefoundation#maybellinefitme
#silkygirl#revlon

Tekan link ini untuk keterangan lanjut

www.wasap.my/60196690210/nakcubasetskincaresz

Mary Jardin May Promotion!
Beli 1 Basic Set dapat FREE sample lip balm. Suka tak?

Haaa meh whatsapp 0192327637
#maryjardin #maryjardinputrajaya #sayajualmaryjardin #sayajualskincare #setskincare

Disamping penggunaan set skincare

Bobby nak SHARE tips kulit tegang & awet muda dgn cara yg plg simple.. Okay mcm ni , setiap kali bangun pagi mesti senyum dulu . Kalau org penang panggil " qenyeh " haha . Biar pi lah ada air liur basi ka senyum jugakk .
Lepastu minum air masak suam segelas baru pi mandi . Lepas dah habis mandi , muka tengah lembab kan time tu tepuk tepuk sikit pipi tu sambil senyum .
Pastikan time tepukk pipi tu menaikk ke atas , tepuk slow slow je okay .
Okay esok dah boleh cuba . Jangan lupa qenyeh selalu haha ๐Ÿ˜

#setskincare
#queenfacepolishtreatment
#cubadulubarutahu

.
Set 3 in 1.
PM via biolink โคด
.
#setskincare #okaya #adibizara

MOST RECENT

Bestnya bila dengar feedback cust macamni.
Nak cantik tak susah,set skincare Allensz Beauty Solution kan ada. Nak cantik pakai set skincare.

Salam jumaat untuk semua.

#Aleenszbeautysolution
#setskincare
#makeuptutorial
#livemakeup
#foundation
#foundationmurah
#bridalmakeup
#solekpengantin
#mac#simplysiti
#maybelline
#maybellinefitmefoundation#maybellinefitme
#silkygirl#revlon

Tekan link ini untuk keterangan lanjut

www.wasap.my/60196690210/nakcubasetskincaresz

THE PERFECT TWO ๐Ÿ˜
__
JERAWAT & PARUT? Settle dengan perfect two ni VITA C PLUS & VITA E COMPLEX
__
Both supplement ni memang antara top 10 supplement shaklee paling laku keras ! So x heran kalo stock cepat je habis ๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ˆ
__
Okay waniey share sikit KEBAIKAN each supplement ni utk korg ye ๐Ÿ˜˜
__
Vita - E Complex : tahan 4 bulan
* Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
* Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
* Menjaga kelembapan kulit
* Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel
* Anti Penuaan
* Memberikan tenaga
* Memudarkan parut
__
Vita - C Plus : tahan 6 bulan
* Melindungi kulit dari pencemaran udara dan sebagainya
* Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit
* Menghaluskan kulit
* Mencerahkan kulit
* Melebatkan rambut
* Mengecilkan pori-pori
* Mengurangkan rambut gugur
* Mengurangkan kelimumur
* Mengurangkan berat badan
* Menyembuhkan luka dgn cepat
__
For those with oily skin, Vita E sgt la x sesuai but boleh gantikan dengan GLA COMPLEX / VITA LEA since both of these supplement pun ade Vita E but in low dose ๐Ÿ˜˜ Fungsi still sama mampu utk hilangkan parut and cantik kan kulit ๐Ÿ˜
__
Boleh dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn waniey ye ๐Ÿ˜˜ oh SPECIAL PRICE & SOMETHING SPECIAL waiting for you this month tau ๐Ÿ˜˜
__
For more info, details, order & consulatation
instagram : @keknieyshaklee.distributor
Your Lovely SID ๐Ÿ˜˜
waniey | +60168472595
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__
#shakleemalaysia #shaklee #shakleeeffects #shakleelovers #shakleebangi #shakleekajang #shakleecheras #shakleeselangor #shakleeselangormalaysia
#skincare #setskincare #setkecantikanshaklee #vitacshaklee #vitaeshaklee #espshaklee #sayajualShaklee

Kebaikan GOLD Skincare :-
๐ŸŒนMenghilangkan jerawat ๐ŸŒนMemudarkan jeragat
๐ŸŒนMenghilangkan parut jerawat
๐ŸŒนMenegangkan kulit
๐ŸŒนAnti penuaan (awet muda)
๐ŸŒนMenyegarkan kulit wajah
๐ŸŒนMembantu menanggalkan sel-sel kulit mati
๐ŸŒนMencerahkan kulit secara semulajadi
๐ŸŒนMenghaluskan kulit

Untuk pertanyaan yg lebih lanjut
Pm/whatsapp sy segera
0148457688

#goldskincare #setgold #setskincare #jelitadara #jelita #cantik #flawless #glowing #makeup #kulitcantik #cosmetics #kosmetik #produkkecantikkan #sayajual #sayajualproduk #instagram #instaniaga #instafamous #instagempak #follower #followmyig #feedback #customer #like #belike #good

JERAWAT SUSAH NAK HINGGAP ๐Ÿ˜ฑ SKIN MAKIN CERAH
__
Alhamdulillah asbab consume the prefect two ni skin sis ni makin cerah and paling best jerawat and parut pun dh kurang ๐Ÿ˜
__
Kelebihan VITAMIN C PLUS (tahan 6 bulan)
๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV
๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn
๐ŸŒธ Membantu prevent masalah jerawat degil
๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata
๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu ๐Ÿ™ˆ )
๐ŸŒธMembantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
๐ŸŒธ Kulit lebih glowing dan radiant
__
KELEBIHAN VITAMIN E (tahan 4 bulan)
๐ŸŒธ Awet Muda
๐ŸŒธ Mengurangkan parut dan masalah jerawat
๐ŸŒธ Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
๐ŸŒธ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
๐ŸŒธ Membantu mengurangkan eyebag
๐ŸŒธ Mengawal masalah kulit berminyak
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jeragat
__
Both supplement ni selain boleh makan boleh jugak buat masker ๐Ÿ˜ Omg best nya 2in1 supplement ๐Ÿ˜˜ Yg penting nak cantik kena rajin ๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
__
For those with oily skin, Vita E sgt la x sesuai but boleh gantikan dengan GLA COMPLEX / VITA LEA since both of these supplement pun ade Vita E but in low dose ๐Ÿ˜˜ Fungsi still sama mampu utk hilangkan parut and cantik kan kulit ๐Ÿ˜
__
Boleh dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn waniey ye ๐Ÿ˜˜ oh SPECIAL PRICE & SOMETHING SPECIAL waiting for you this month tau ๐Ÿ˜˜
__
For more info, details, order & consulatation
instagram : @keknieyshaklee.distributor
Your Lovely SID ๐Ÿ˜˜
waniey | +60168472595
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__
#shakleemalaysia #shaklee #shakleeeffects #shakleelovers #shakleebangi #shakleekajang #shakleecheras #shakleeselangor #shakleeselangormalaysia
#skincare #setskincare #setkecantikanshaklee #vitacshaklee #vitaeshaklee #espshaklee #sayajualShaklee

FLAWLESS DGN THE PERFECT TWO ๐Ÿ˜
__
Ada problem jerawat and parut yg susah nk hilang?
Perfect two jawapan nya ๐Ÿ˜
Apa lg kalo nak cerahkan kulit sesuai sgt ๐Ÿ˜
__
Both supplement ni memang antara top 10 supplement shaklee paling laku keras ! So x heran kalo stock cepat je habis ๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ˆ __
Okay nad share sikit KEBAIKAN each supplement ni utk korg ye ๐Ÿ˜˜
__
Kelebihan VITAMIN C PLUS (tahan 6 bulan) ๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV ๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn ๐ŸŒธ Membantu prevent masalah jerawat degil ๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata ๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka ๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu ๐Ÿ™ˆ ) ๐ŸŒธMembantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema ๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir ๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan ๐ŸŒธ Kulit lebih glowing dan radiant
__
KELEBIHAN VITAMIN E (tahan 4 bulan) ๐ŸŒธ Awet Muda ๐ŸŒธ Mengurangkan parut dan masalah jerawat ๐ŸŒธ Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat ๐ŸŒธ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead ๐ŸŒธ Membantu mengurangkan eyebag ๐ŸŒธ Mengawal masalah kulit berminyak ๐ŸŒธ Mengatasi masalah jeragat
__
Both supplement ni selain boleh makan boleh jugak buat masker ๐Ÿ˜ Omg best nya 2in1 supplement ๐Ÿ˜˜ Yg penting nak cantik kena rajin ๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ __
For those with oily skin, Vita E sgt la x sesuai but boleh gantikan dengan GLA COMPLEX / VITA LEA since both of these supplement pun ade Vita E but in low dose ๐Ÿ˜˜
Fungsi still sama mampu utk hilangkan parut and cantik kan kulit ๐Ÿ˜
__
Boleh dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn nad ye ๐Ÿ˜˜
__
For more info, details, order & consulatation instagram :ย @nad.shaklee.distributorย 
Your Lovely SID ๐Ÿ˜˜
nad | +60173394399
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__ย 
#shakleemalaysiaย #shakleeย #shakleeeffects#shakleeloversย #shakleeserikembanganย #shakleeputrajaya #shakleecherasย #shakleeselangor#shakleeselangormalaysiaย #skincareย #setskincare#setkecantikanshakleeย #vitacshaklee

FLAWLESS DGN THE PERFECT TWO ๐Ÿ˜
__
Ada problem jerawat and parut yg susah nk hilang?
Perfect two jawapan nya ๐Ÿ˜
Apa lg kalo nak cerahkan kulit sesuai sgt ๐Ÿ˜
__
Both supplement ni memang antara top 10 supplement shaklee paling laku keras ! So x heran kalo stock cepat je habis ๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ˆ __
Okay nad share sikit KEBAIKAN each supplement ni utk korg ye ๐Ÿ˜˜
__
Kelebihan VITAMIN C PLUS (tahan 6 bulan) ๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV ๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn ๐ŸŒธ Membantu prevent masalah jerawat degil ๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata ๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka ๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu ๐Ÿ™ˆ ) ๐ŸŒธMembantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema ๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir ๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan ๐ŸŒธ Kulit lebih glowing dan radiant
__
KELEBIHAN VITAMIN E (tahan 4 bulan) ๐ŸŒธ Awet Muda ๐ŸŒธ Mengurangkan parut dan masalah jerawat ๐ŸŒธ Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat ๐ŸŒธ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead ๐ŸŒธ Membantu mengurangkan eyebag ๐ŸŒธ Mengawal masalah kulit berminyak ๐ŸŒธ Mengatasi masalah jeragat
__
Both supplement ni selain boleh makan boleh jugak buat masker ๐Ÿ˜ Omg best nya 2in1 supplement ๐Ÿ˜˜ Yg penting nak cantik kena rajin ๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ __
For those with oily skin, Vita E sgt la x sesuai but boleh gantikan dengan GLA COMPLEX / VITA LEA since both of these supplement pun ade Vita E but in low dose ๐Ÿ˜˜
Fungsi still sama mampu utk hilangkan parut and cantik kan kulit ๐Ÿ˜
__
Boleh dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn nad ye ๐Ÿ˜˜
__
For more info, details, order & consulatation instagram :ย @nad.shaklee.distributorย 
Your Lovely SID ๐Ÿ˜˜
nad | +60173394399
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__ย 
#shakleemalaysiaย #shakleeย 
#shakleeeffects #shakleeloversย #shakleeserikembanganย 
#shakleeputrajaya #shakleecherasย #shakleeselangor #shakleeselangormalaysiaย #skincareย 
#setskincare #setkecantikanshakleeย #vitacshaklee
#supplementviral

FLAWLESS DGN THE PERFECT TWO ๐Ÿ˜
__
Ada problem jerawat and parut yg susah nk hilang?
Perfect two jawapan nya ๐Ÿ˜
Apa lg kalo nak cerahkan kulit sesuai sgt ๐Ÿ˜
__
Both supplement ni memang antara top 10 supplement shaklee paling laku keras ! So x heran kalo stock cepat je habis ๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ˆ __
Okay nad share sikit KEBAIKAN each supplement ni utk korg ye ๐Ÿ˜˜
__
Kelebihan VITAMIN C PLUS (tahan 6 bulan) ๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV ๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn ๐ŸŒธ Membantu prevent masalah jerawat degil ๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata ๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka ๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu ๐Ÿ™ˆ ) ๐ŸŒธMembantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema ๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir ๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan ๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan ๐ŸŒธ Kulit lebih glowing dan radiant
__
KELEBIHAN VITAMIN E (tahan 4 bulan) ๐ŸŒธ Awet Muda ๐ŸŒธ Mengurangkan parut dan masalah jerawat ๐ŸŒธ Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat ๐ŸŒธ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead ๐ŸŒธ Membantu mengurangkan eyebag ๐ŸŒธ Mengawal masalah kulit berminyak ๐ŸŒธ Mengatasi masalah jeragat
__
Both supplement ni selain boleh makan boleh jugak buat masker ๐Ÿ˜ Omg best nya 2in1 supplement ๐Ÿ˜˜ Yg penting nak cantik kena rajin ๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ __
For those with oily skin, Vita E sgt la x sesuai but boleh gantikan dengan GLA COMPLEX / VITA LEA since both of these supplement pun ade Vita E but in low dose ๐Ÿ˜˜
Fungsi still sama mampu utk hilangkan parut and cantik kan kulit ๐Ÿ˜
__
Boleh dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn nad ye ๐Ÿ˜˜
__
For more info, details, order & consulatation instagram :ย @nad.shaklee.distributorย 
Your Lovely SID ๐Ÿ˜˜
nad | +60173394399
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__ย 
#shakleemalaysiaย #shakleeย #shakleeeffects #shakleeloversย #shakleeserikembanganย #shakleeputrajaya #shakleecherasย #shakleeselangor #shakleeselangormalaysiaย #skincareย #setskincare#setkecantikanshakleeย #vitacshaklee

SKIN LEBIH LEMBAP & TAK KERING ๐Ÿ˜
__
Alhamdulillah asbab consume the prefect two ni skin sis ni makin lembap ๐Ÿ˜ no more dry skin sfter this ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
__
Kelebihan VITAMIN C PLUS (tahan 6 bulan)
๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV
๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn
๐ŸŒธ Membantu prevent masalah jerawat degil
๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata
๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu ๐Ÿ™ˆ )
๐ŸŒธMembantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
๐ŸŒธ Kulit lebih glowing dan radiant
__
KELEBIHAN VITAMIN E (tahan 4 bulan)
๐ŸŒธ Awet Muda
๐ŸŒธ Mengurangkan parut dan masalah jerawat
๐ŸŒธ Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
๐ŸŒธ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
๐ŸŒธ Membantu mengurangkan eyebag
๐ŸŒธ Mengawal masalah kulit berminyak
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jeragat
__
Both supplement ni selain boleh makan boleh jugak buat masker ๐Ÿ˜ Omg best nya 2in1 supplement ๐Ÿ˜˜ Yg penting nak cantik kena rajin ๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
__
For those with oily skin, Vita E sgt la x sesuai but boleh gantikan dengan GLA COMPLEX / VITA LEA since both of these supplement pun ade Vita E but in low dose ๐Ÿ˜˜ Fungsi still sama mampu utk hilangkan parut and cantik kan kulit ๐Ÿ˜
__
Boleh dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn waniey ye ๐Ÿ˜˜ oh SPECIAL PRICE & SOMETHING SPECIAL waiting for you this month tau ๐Ÿ˜˜
__
For more info, details, order & consulatation
instagram : @keknieyshaklee.distributor
Your Lovely SID ๐Ÿ˜˜
waniey | +60168472595
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__
#shakleemalaysia #shaklee #shakleeeffects #shakleelovers #shakleebangi #shakleekajang #shakleecheras #shakleeselangor #shakleeselangormalaysia
#skincare #setskincare #setkecantikanshaklee #vitacshaklee #vitaeshaklee #espshaklee #sayajualShaklee

#Repost @rumahcanteq (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
TESTIMONI : set skincare #polishglowingskincare dan set putih satu badan #ibuputihlaserserumnina โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
.
Kulit wajah bersih sihat ++ ditmbh kulit badan makin putih gebu... dengan hanya rm120 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Tahan sehingga dua bulan dan jimat sehingga rm50๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
#kakkinah #kakkinahhealthbeauty #rumahcanteq #ninaskincare #ninaskincareonsales #diciptauntukmemukau #setskincare #setpenjagaanmuka #setpemutihbadan #putih #putihkekal #sayajual #igseller #jualanmurah #hargaruntuh

#Repost @rumahcanteq (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
TESTIMONI : #setkurus #setputihgebu NINA SLIMMING HERBS DAN COCOA BOOSTER WHITE #slimmingherbal #minumankurus #minumanputih โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
.
Slim melim dengan #ninaslimmingherbal dan #cocoaboosterwhite tapiii tapiiii minuman best ini skali utk putih tau tau tau .. rm100 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
jimat sehingga rm20๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
#kakkinah #kakkinahhealthbeauty #rumahcanteq #ninaskincare #ninaskincareonsales #diciptauntukmemukau #setskincare #setpenjagaanmuka #setpemutihbadan #putih #putihkekal #sayajual #igseller #jualanmurah #hargaruntuh #serbukmutiara #bukansupplementkilo #bukanproduktimbangkilo #krimantipenuaan

: #setpenjagaanwajah POLISH GLOWING SKINCARE & #krimantipenuaan KRIM PEMUDA MIA โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
.
Kulit wajah bersih sihat ++ ditmbh MAKIN MUDA.. pemakaian yg consisten inshallah melmbtkan proses kedutan wajah ... dan yang best dengan hanya rm85 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
jimat sehingga rm20๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
#kakkinah #kakkinahhealthbeauty #rumahcanteq #ninaskincare #ninaskincareonsales #diciptauntukmemukau #setskincare #setpenjagaanmuka #setpemutihbadan #putih #putihkekal #sayajual #igseller #jualanmurah #hargaruntuh #serbukmutiara #bukansupplementkilo #bukanproduktimbangkilo #krimantipenuaan

: supplement #triplegebu #triplegebumutiara &
set putih satu badan #ibuputihlaserserumnina โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
.
Kulit wajah bersih sihat lagi putih ++ ditmbh kulit badan makin putih gebu... dengan hanya rm100 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
jimat sehingga rm20๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
#kakkinah #kakkinahhealthbeauty #rumahcanteq #ninaskincare #ninaskincareonsales #diciptauntukmemukau #setskincare #setpenjagaanmuka #setpemutihbadan #putih #putihkekal #sayajual #igseller #jualanmurah #hargaruntuh #serbukmutiara #bukansupplementkilo #bukanproduktimbangkilo

TESTIMONI #ibuputihlaserserumnina โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
.
kulit badan makin putih gebu... dengan hanya rm88 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Tahan sehingga dua bulan dan jimat sehingga rm20 ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
#kakkinah #kakkinahhealthbeauty #rumahcanteq #ninaskincare #ninaskincareonsales #diciptauntukmemukau #setskincare #setpenjagaanmuka #setpemutihbadan #putih #putihkekal #sayajual #igseller #jualanmurah #hargaruntuh

: set skincare #polishglowingskincare dan set putih satu badan #ibuputihlaserserumnina โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
.
Kulit wajah bersih sihat ++ ditmbh kulit badan makin putih gebu... dengan hanya rm120 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Tahan sehingga dua bulan dan jimat sehingga rm50๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
#kakkinah #kakkinahhealthbeauty #rumahcanteq #ninaskincare #ninaskincareonsales #diciptauntukmemukau #setskincare #setpenjagaanmuka #setpemutihbadan #putih #putihkekal #sayajual #igseller #jualanmurah #hargaruntuh

FLAWLESS DGN THE PERFECT TWO ๐Ÿ˜
__
Ada problem jerawat and parut yg susah nk hilang? Perfect two jawapan nya ๐Ÿ˜ Apa lg kalo nak cerahkan kulit sesuai sgt ๐Ÿ˜
__
Both supplement ni memang antara top 10 supplement shaklee paling laku keras ! So x heran kalo stock cepat je habis ๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ˆ
__
Okay waniey share sikit KEBAIKAN each supplement ni utk korg ye ๐Ÿ˜˜
__
Kelebihan VITAMIN C PLUS (tahan 6 bulan)
๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV
๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn
๐ŸŒธ Membantu prevent masalah jerawat degil
๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata
๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu ๐Ÿ™ˆ )
๐ŸŒธMembantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
๐ŸŒธ Kulit lebih glowing dan radiant
__
KELEBIHAN VITAMIN E (tahan 4 bulan)
๐ŸŒธ Awet Muda
๐ŸŒธ Mengurangkan parut dan masalah jerawat
๐ŸŒธ Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
๐ŸŒธ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
๐ŸŒธ Membantu mengurangkan eyebag
๐ŸŒธ Mengawal masalah kulit berminyak
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jeragat
__
Both supplement ni selain boleh makan boleh jugak buat masker ๐Ÿ˜ Omg best nya 2in1 supplement ๐Ÿ˜˜ Yg penting nak cantik kena rajin ๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
__
For those with oily skin, Vita E sgt la x sesuai but boleh gantikan dengan GLA COMPLEX / VITA LEA since both of these supplement pun ade Vita E but in low dose ๐Ÿ˜˜ Fungsi still sama mampu utk hilangkan parut and cantik kan kulit ๐Ÿ˜
__
Boleh dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn waniey ye ๐Ÿ˜˜ oh SPECIAL PRICE & SOMETHING SPECIAL waiting for you this month tau ๐Ÿ˜˜
__
For more info, details, order & consulatation
instagram : @keknieyshaklee.distributor
Your Lovely SID ๐Ÿ˜˜
waniey | +60168472595
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__
#shakleemalaysia #shaklee #shakleeeffects #shakleelovers #shakleebangi #shakleekajang #shakleecheras #shakleeselangor #shakleeselangormalaysia
#skincare #setskincare #setkecantikanshaklee #vitacshaklee #vitaesha

NO MORE SENSITIVE SKIN..GLOWING PINKISH SKIN FOREVER ๐Ÿ˜
__
Kulit sensitive and kemerahan dah xde lg ๐Ÿ˜ alhamdulillah ni semua asbab consume vita e and vita c setiap hari ๐Ÿ˜Š Masya Allah skin makin cantik and sihat ๐Ÿ˜˜
__
Both supplement ni memang antara top 10 supplement shaklee paling laku keras ! So x heran kalo stock cepat je habis ๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ˆ
__
Nak tau kelebihan dua supplement ni? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
__
Kelebihan VITAMIN C PLUS (tahan 6 bulan)
๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV
๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn
๐ŸŒธ Membantu prevent masalah jerawat degil
๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata
๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu ๐Ÿ™ˆ )
๐ŸŒธMembantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
๐ŸŒธ Kulit lebih glowing dan radiant
__
KELEBIHAN VITAMIN E (tahan 4 bulan)
๐ŸŒธ Awet Muda
๐ŸŒธ Mengurangkan parut dan masalah jerawat
๐ŸŒธ Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
๐ŸŒธ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
๐ŸŒธ Membantu mengurangkan eyebag
๐ŸŒธ Mengawal masalah kulit berminyak
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jeragat
__
Both supplement ni selain boleh makan boleh jugak buat masker ๐Ÿ˜ Omg best nya 2in1 supplement ๐Ÿ˜˜ Yg penting nak cantik kena rajin ๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
__
For those with oily skin, Vita E sgt la x sesuai but boleh gantikan dengan GLA COMPLEX / VITA LEA since both of these supplement pun ade Vita E but in low dose ๐Ÿ˜˜ Fungsi still sama mampu utk hilangkan parut and cantik kan kulit ๐Ÿ˜
__
Boleh dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn waniey ye ๐Ÿ˜˜ oh SPECIAL PRICE & SOMETHING SPECIAL waiting for you this month tau ๐Ÿ˜˜
__
For more info, details, order & consulatation
instagram : @keknieyshaklee.distributor
Your Lovely SID ๐Ÿ˜˜
waniey | +60168472595
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__
#shakleemalaysia #shaklee #shakleeeffects #shakleelovers #shakleebangi #shakleekajang #shakleecheras #shakleeselangor #shakleeselangormalaysia
#skincare #setskincare #setkecantikan

JERAWAT SUSAH NAK HINGGAP ! PARUT PULAK MAKIN PUDAR
__
Siapa yg suka bila ada jerawat and parut kn..Haaaa cara the best utk hilangkan parut and jerawat dengan dua supplement letop ni VITA E & VITA C
__
Both supplement ni memang antara top 10 supplement shaklee paling laku keras ! So x heran kalo stock cepat je habis ๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ˆ
__
Nak tau kelebihan dua supplement ni? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
__
Kelebihan VITAMIN C PLUS (tahan 6 bulan)
๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV
๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn
๐ŸŒธ Membantu prevent masalah jerawat degil
๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata
๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu ๐Ÿ™ˆ )
๐ŸŒธMembantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
๐ŸŒธ Kulit lebih glowing dan radiant
__
KELEBIHAN VITAMIN E (tahan 4 bulan)
๐ŸŒธ Awet Muda
๐ŸŒธ Mengurangkan parut dan masalah jerawat
๐ŸŒธ Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
๐ŸŒธ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
๐ŸŒธ Membantu mengurangkan eyebag
๐ŸŒธ Mengawal masalah kulit berminyak
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jeragat
__
Both supplement ni selain boleh makan boleh jugak buat masker ๐Ÿ˜ Omg best nya 2in1 supplement ๐Ÿ˜˜ Yg penting nak cantik kena rajin ๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
__
For those with oily skin, Vita E sgt la x sesuai but boleh gantikan dengan GLA COMPLEX / VITA LEA since both of these supplement pun ade Vita E but in low dose ๐Ÿ˜˜ Fungsi still sama mampu utk hilangkan parut and cantik kan kulit ๐Ÿ˜
__
Boleh dapatkan supplement SHAKLEE bserta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dgn waniey ye ๐Ÿ˜˜ oh SPECIAL PRICE & SOMETHING SPECIAL waiting for you this month tau ๐Ÿ˜˜
__
For more info, details, order & consulatation
instagram : @keknieyshaklee.distributor
Your Lovely SID ๐Ÿ˜˜
waniey | +60168472595
__
p/s : *These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
__
#shakleemalaysia #shaklee #shakleeeffects #shakleelovers #shakleebangi #shakleekajang #shakleecheras #shakleeselangor #shakleeselangormalaysia
#skincare #setskincare #setkecantikan

[ APA KATA PENGGUNA TENTANG TRIAL SKINCARE SET? ]

Korang dah cuba Trial Skincare Set Nurraysa?
Belum?
.
.
Jom kita tengok apa kata mereka yang dah cuba set skincare Nurraysa ni. ๐Ÿ˜‰

Berminat? Boleh whatsapp seha di 016-973 1235 sekarang. Ade harga promosi istimewa untuk korang tau!

#ShanazCo #TeamShanazEmpire #NurraysaBeauty #NurraysaBeautyMelaka #NurraysaMelaka #TrialSkincare #AgentNurraysaMelaka #Promosi #NurraysaSales #NurraysaMalaysia #NurraysaNovSales #SkincareNurraysa #SetSkincare #NakCantikJanganKedekut #CodMelaka #PosSeluruhMalaysia #PostageAvailable #agentwanted #dropshipdiperlukan #DropshipWanted #Instafamous

Most Popular Instagram Hashtags