#setskincare

MOST RECENT

BIBIR SENTIASA LEMBAB 😍.
.
Pearl magic lipstick buat bibir uolls cantik dan moist aje .siapa nak bibir sentiasa lembab dan cantik ? angkat tanganπŸ™‹ .
.
1 Rm24 exclude post
3 Rm70 exclude post
.
. *Pembelian Rm50 keatas anda layak join cabutan bertuah emas 916 .Jom cuba mana tahu bertuah .
.
klik je nombor husna kat bio untuk order .
.
#nurraysabeauty #founderNurraysa #pearlmagiclipstick #supplimentkecantikan #vitc #kesihatan #nurraysa #nurraysabeauty #comingsoon #nurraysa #nurraysalover #setmakeup #setskincare #argancream #jamu #jerawat #jeragat #poribesar #parutjerawat #skincare #pahang #kelantan #terengganu #kedah #johor #perlis #perak #selangor #melaka #negerisembilan #kualalumpur #teamkakchantik

Memang bestlah lipstick ni. Dari pagi lagi pakai lipstick nurraysa .Dah makan dan minun macam2 still maintain warna dia .
.
Kulit bibir pun tak menggelupas macam dulu dah 😘 .
.
Uolls ada masalah macam ni juga tak ? .
. .
*Pembelian Rm50 keatas anda layak join cabutan bertuah emas 916 .Jom cuba mana tahu bertuah .
.
klik je nombor husna kat bio untuk order .
.
#nurraysabeauty #founderNurraysa #pearlmagiclipstick #supplimentkecantikan #vitc #kesihatan #nurraysa #nurraysabeauty #comingsoon #nurraysa #nurraysalover #setmakeup #setskincare #argancream #jamu #jerawat #jeragat #poribesar #parutjerawat #skincare #pahang #kelantan #terengganu #kedah #johor #perlis #perak #selangor #melaka #negerisembilan #kualalumpur #teamkakchantik

#HOT_PROMO! #PAKEJJIMAT!

#MEGA_RAYA_PROMO_MERDEKA!
#KHAS BUAT WANITA, YG MENCARI SUPPLEMENT KECANTIKAN DALAMAN DAN LUARAN! KREZEYY SALEEEeee!! βœ… SLIMMING βœ… WHITENING βœ… BEAUTY

Kali ni #snowwhite nak bagi OFFER BEST bukan utk SUPPLEMENT tapi utk SET kecantikan.. kalau nak beli secara #SETJIMAT. ^_^

KLIK wasap.my/60187640567/SAHABATutkPROMOMERDEKA
KLIK wasap.my/60187640567/SAHABATutkPROMOMERDEKA

#snowwhiteviral
#snowwhitepromo #setskincare #setnekpahpunado
#kekalcantik #senangconsume

Waa..😍 seriously husna pakai lipstick nurraysa bibir merah jee memanjang. Tak yah pakai lipstick dua tiga kali dah sekarang .
.
Lagi best rasa cool dan tak melekit uolss. Rasa ringan jee lepas pakai lipstick magic nurraysa ni .
.
Masih lagi harga kasih sayang ,
Ada lagi yang nak cuba tak ? .
.
klik je nombor husna kat bio untuk order .
.
#nurraysabeauty #founderNurraysa #pearlmagiclipstick #supplimentkecantikan #vitc #kesihatan #nurraysa #nurraysabeauty #comingsoon #nurraysa #nurraysalover #setmakeup #setskincare #argancream #jamu #jerawat #jeragat #poribesar #parutjerawat #skincare #pahang #kelantan #terengganu #kedah #johor #perlis #perak #selangor #melaka #negerisembilan #kualalumpur #teamkakchantik

BIBIR HITAM KEMBALI MERAH .
.
Wow ,lipstick nurraysa bukan saja menaturalkan bibir je ,sekali sapu dapat package merawat bibir hitam lagi .
.
Yang penting bibir lembab dan moist selalu .Ye dak 😘 .Jom cuba .
.
.
1 Rm24 exclude post
3 Rm70 exclude post
.
. *Pembelian Rm50 keatas anda layak join cabutan bertuah emas 916 .Jom cuba mana tahu bertuah .
.
klik je nombor husna kat bio untuk order .
.
#nurraysabeauty #founderNurraysa #pearlmagiclipstick #supplimentkecantikan #vitc #kesihatan #nurraysa #nurraysabeauty #comingsoon #nurraysa #nurraysalover #setmakeup #setskincare #argancream #jamu #jerawat #jeragat #poribesar #parutjerawat #skincare #pahang #kelantan #terengganu #kedah #johor #perlis #perak #selangor #melaka #negerisembilan #kualalumpur #teamkakchantik

BIBIR SENTIASA LEMBAB 😍.
.
Pearl magic lipstick buat bibir uolls cantik dan moist aje .siapa nak bibir sentiasa lembab dan cantik ? angkat tanganπŸ™‹ .
.
1 Rm24 exclude post
3 Rm70 exclude post
.
. *Pembelian Rm50 keatas anda layak join cabutan bertuah emas 916 .Jom cuba mana tahu bertuah .
.
klik je nombor husna kat bio untuk order .
.
#nurraysabeauty #founderNurraysa #pearlmagiclipstick #supplimentkecantikan #vitc #kesihatan #nurraysa #nurraysabeauty #comingsoon #nurraysa #nurraysalover #setmakeup #setskincare #argancream #jamu #jerawat #jeragat #poribesar #parutjerawat #skincare #pahang #kelantan #terengganu #kedah #johor #perlis #perak #selangor #melaka #negerisembilan #kualalumpur #teamkakchantik

Mary Kay ada 4 jenis masker hebat yg dapat membantu anda.. ☘️ Masker Botanical Effect
☘️ Masker Melacep Luminious
☘️ Timewise Renewing Gel Mask
☘️ Charcoal Clearproof Mask

Antara fungsi2 nya : πŸ‘‡
πŸ’– Masker Botanical Effects.
-Menanggalkan kekotoran dengan lembut.
-Mudah ditanggalkan dengan menggunakan air.
-Membantu membersihkan pori dan menghaluskan penampilannya.
-Meresap dan mengawal minyak berlebihan.
-Meninggalkan kulit kelihatan cerah, segar dan anjal.
.
πŸ’– Masker Melacep Luminious.
-Kulit kelihatan bercahaya dan berseri.
-Meningkatkan daya hidup kulit .
-Kulit terasa lembut dan licin .
-Mengurangkan perubahan warna kulit (mencerahkan kulit 3x ganda).
-Lembut pada kulit. πŸ’– Timewise Renewing Gel Mask.
-Menghidratkan kulit.
-Menyeimbangkan Kelembapan.
-Menegangkan kulit.
-Menenangkan kulit.
-Melicin dan melembutkan kulit.
-Dirumus dengan anti-oksida (awet muda). πŸ’– Charcoal Clearfpoof Mask.
-Menarik semua kotoran & minyak berlebihan.
-Membantu meredakan irritation pada skin.
-Melicin dan melembutkan kulit.

Asma πŸ’•πŸ’• #timewisemask #botanicalmask #melacepmask #clearproffmask #kulitsihatdancantik #setskincare #mask #marykaymalaysia #marykayperak #markaylumut #marykaselangor #marykaysabakbernam

Lipstick Nurraysa formula marula oil .
.
Cantik giless , bukan je lembapkan bibir malah merawat juga. DISKAUN RM6 .
.
Lebih exclusive tau sekarang dan lebih best bila pakai. Bibir pun lembab ajeje .
.
sekali pakai mesti jatuh cinta ,nak cuba ? 😍 .
.
Nak order klik he nombor husna kat bio .
.
#nurraysabeauty #founderNurraysa #pearlmagiclipstick #supplimentkecantikan #vitc #kesihatan #nurraysa #nurraysabeauty #comingsoon #nurraysa #nurraysalover #setmakeup #setskincare #argancream #jamu #jerawat #jeragat #poribesar #parutjerawat #skincare #pahang #kelantan #terengganu #kedah #johor #perlis #perak #selangor #melaka #negerisembilan #kualalumpur #teamkakchantik

Lipstick Nurraysa formula marula oil .
.
Cantik giless , bukan je lembapkan bibir malah merawat juga. DISKAUN RM6 .
.
Lebih exclusive tau sekarang dan lebih best bila pakai. Bibir pun lembab ajeje .
.
sekali pakai mesti jatuh cinta ,nak cuba ? 😍 .
.
Nak order klik he nombor husna kat bio .
.
#nurraysabeauty #founderNurraysa #pearlmagiclipstick #supplimentkecantikan #vitc #kesihatan #nurraysa #nurraysabeauty #comingsoon #nurraysa #nurraysalover #setmakeup #setskincare #argancream #jamu #jerawat #jeragat #poribesar #parutjerawat #skincare #pahang #kelantan #terengganu #kedah #johor #perlis #perak #selangor #melaka #negerisembilan #kualalumpur #teamkakchantik

Lipstick Nurraysa formula marula oil .
.
Cantik giless , bukan je lembapkan bibir malah merawat juga. DISKAUN RM6 .
.
Lebih exclusive tau sekarang dan lebih best bila pakai. Bibir pun lembab ajeje .
.
sekali pakai mesti jatuh cinta ,nak cuba ? 😍 .
.
Nak order klik he nombor husna kat bio .
.
#nurraysabeauty #founderNurraysa #pearlmagiclipstick #supplimentkecantikan #vitc #kesihatan #nurraysa #nurraysabeauty #comingsoon #nurraysa #nurraysalover #setmakeup #setskincare #argancream #jamu #jerawat #jeragat #poribesar #parutjerawat #skincare #pahang #kelantan #terengganu #kedah #johor #perlis #perak #selangor #melaka #negerisembilan #kualalumpur #teamkakchantik

Alhamdulillah bestnyaa dapat feedback customer pakai Skincare Set, sebelum dan selepas. Daripada kulit kusam hingga kulit nampak kemerah-merahan 😍😍
--
Rugi bagi yang belum try skincare set ni. Nak tahu sebab apa? Skincare ini tak ada bahan kimia berbahaya seperti Parabens, Alcohol yang boleh merosakkan sel sel kulit muka kita.
--
Bertukarlah ke Nurraysa Skincare Set, pasti anda tak menyesal πŸ˜‰
Watsap sekarang untuk dapatkan pada harga PROMOSI :
--
πŸ“²Whatsapp 012-5752985
πŸ“²Whatsapp 012 -5752985

#AgentNurraysa #dropshipdiperlukan
#promosinurraysa #feedbacknurraysa #collagensoap #uvcream #serumwajah #whiteningspray #merawatjerawat #eczema #ruambaby #kulitkusam #noweveryonecanbebeautiful #bebasbahankimiaberbahaya #glowing #gebu #fllawless #kosmetik #nurraysabeautyskincare #setskincare #kosmetik

MILKY FOAM CLEANSER gentle series READY STOK. ada dua unit dekat yaya 😊 Siapa yang ada kulit kering nak try cleanser ni boleh whatsapp yaya sekaranng. yang dekat boleh cod atau nak mai pickup pon boleh. yang jauh kita pos tambah kos pos rm8 sm / rm12 ss 😊
.
.
.
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO YAYA SEKARANG 😍
.
.
.
Jom rawat bagi kulit muka kita sihat 😊πŸ’ͺ

BADAN SIHAT DAN RINGAN .
.
Tak semua yang minum slim choco nurraysa nak kurus je ,Ada juga yang minuk sebab terliur dan nak badan sihat dan senang lawas .
.
Jom cuba siapa yang ada masalah pembuangan tu .
.
klik je nombor husna kat bio untuk order .
.
#nurraysabeauty #founderNurraysa #pearlmagiclipstick #supplimentkecantikan #vitc #kesihatan #nurraysa #nurraysabeauty #comingsoon #nurraysa #nurraysalover #setmakeup #setskincare #argancream #jamu #jerawat #jeragat #poribesar #parutjerawat #skincare #pahang #kelantan #terengganu #kedah #johor #perlis #perak #selangor #melaka #negerisembilan #kualalumpur #teamkakchantik

BERJAYA TURUN 800g .
.
Wow ,Orang kata minum coco ni boleh jadi gemuk .Tapi tidak dengan coco nurraysa .Jom Amalkan coco nurraysa untuk kurus dan sihat 😘 .
.
klik je nombor husna kat bio untuk order .
.
#nurraysabeauty #founderNurraysa #pearlmagiclipstick #supplimentkecantikan #vitc #kesihatan #nurraysa #nurraysabeauty #comingsoon #nurraysa #nurraysalover #setmakeup #setskincare #argancream #jamu #jerawat #jeragat #poribesar #parutjerawat #skincare #pahang #kelantan #terengganu #kedah #johor #perlis #perak #selangor #melaka #negerisembilan #kualalumpur #teamkakchantik

Most Popular Instagram Hashtags