[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#setresdungshaklee

34504 posts

TOP POSTS

RESDUNG ??
-
seksanya bila ada resdung tuhan saje yang tahu.
-
And tahu tak most of the people in this world ada resdung ? But tak semua aware diri sendiri sering alami simptom resdung.
-
Resdung ni bahaya tau bila di biarkan. Boleh effect otak kita. Sebab tu perlu rawat.
-
Korang pernah rasa tak simptom seperti : ✅hidung berair (bila waktu sejuk or kena habuk)
✅hidung sumbat
✅Hidung gatal (terutama bila makan seafood)
✅sakit kepala
✅kerap bersin / selesema
-
Ni semua sebenarnya tanda tanda korang ada resdung tau.Perlunya cegah dari awal,takut nanti makin kronik
-
so,Buat yang dah sekian lama menderita resdung,saya sangat sarankan cuba set resdung shaklee ni.
-
meh saya sharekan manfaat set ini.
.
🌸ALFALFA COMPLEX
Span kecil yang akan meresap dan seterusnya menyingkirkan toksin dan lendir penyebab hidung tersumbat di samping membantu mengurangkan alergi dan alahan serta simptom hidung gatal dan berair. *PENGHIDAP SLE TIDAK DIGALAKKAN AMBIL ALFALFA.
-
-
🌸B COMPLEX
Kandungan B6 dalam B complex berperanan utk memelihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan di samping bertindak sebagai anti stress yang menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan muka ketika resdung.
-
🌸VITAMIN C
meningkatkan sistem imun badan menentang serangan virus dan bakteria di samping mengurangkan simptom selesema.Bukan tu je tau,bila resdung dia serang muka berjerawat kan,so vitamin c sangat membantu menghilangkan dan mengecutkan jerawat.Luka-luka bekas jerawat pun cepat sembuh dan pudar.

TYMAA EDIN | 0188744168

#resdung
#setresdungshaklee
#terapiresdung

Anda kerap bersin waktu pagi?

Alah kepada makanan seafood?

Gatal-gatal pada kawasan hidung dan sekitar muka?

Tanda-tanda ini menunjukkan anda sensitif kepada habuk,hama,perubahan cuaca,tekanan emosi dan juga alahan kepada sesetengah makanan.. Dalam Shaklee,garlic,alfalfa,bcomplex dan vit c sesuai untuk masalah-masalah di atas..😊 Paling bajet vitamin c dan alfalfa.. Ikhtiar la..ramai yg dah cuba tau..😉 Nur 0132904342
Pengedar Sah Shaklee

#SetResdungShaklee
#garlicshaklee
#AlfalfaShaklee
#VitaminCshaklee
#SelamatSemulajadiBerkesan

Derita Resdung??? 🗣

Shaklee ada penawar Set resdung. Yg penting original. No tiruan. 🤗 -
Pm saya utk best price 😍
#shakleemalaysia #setresdungshaklee

Sebarang pertanyaan boleh wassap wani yer 😍
.
Jangan malu-malu 😊
.
Kalau ada masalah boleh share dengan wani yer 😉
.
In sya allah wani akan bantu uos sebaik mungkin 😍
.
WANI SID | 012-4601721
Perunding Shaklee Anda
#shakleepeneng
#agensahshaklee
#sayajualshaklee
#espshaklee
#vitaminCshaklee
#setkecantikanshaklee
#setslimmingshaklee
#setresdungshaklee
#vivixshaklee
#setmengandungshaklee
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setberatbadanshaklee
#shakleemalaysia

[GUNA DAN KONGSI]

Apa tu diyana GUNA dan KONGSI tuu

I is tak paham

Sebenarnye nak start bisnes shaklee ni mudah je..korang kene buat 2 bende nii

GUNA produk shakleee

KONGSI kebaikan produk shaklee
That's all!

Semudah tu je

Produk yg dah unggul selama 100 tahun dlm bidang supplemen nii of course dpt sambutan

Sebb bukan semua orang aware pasal kesihatan kan

So kat sinilah peranan kita untuk bantu MENCERAHKAN yg kabur dan memberi kefahaman kpd mereka

Bantu mereka untuk jadi PENGGUNA supplemen yg bijak
Tak naklah kan dikata SIMPAN sorang2..Kebaikan bila dah dirasa kan seeloknya dikongsi bersama

Setuju

Jom be a part of my teammate at MILLIONAIRE EMPIRE

Do whatsapp me now

5 seats only for you

Diyana
FOUNDER MILLIONAIRE EMPIRE

0167244796

CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT ! *baca ikut melodi #abangnaktegur 🙈
.
BERITA BAIK UNTUK STUDENTS !
.
Ummijun tahu dan faham sangat bila students ada masalah ;
.
😫 Jerawat
😫 Kulit Kusam
😫 Parut Jerawat
😫 Muka Berbelang
😫 Berat Badan 😫 Resdung
😫 Period Tak Stabil
😫 Senggugut
😫 Cepat Penat
.
Dan lain lain masalah.
.
Nak cari supplements, tapi bajet tak cukup.
.
Nak sihat dan cantik tapi.. em em..
.
Sedih taw.
.
So Ummijun nak offer ni, KHAS UNTUK STUDENTS,
.
Ummijun nak bagi SPECIAL PRICE untuk korang.
.
Tak kisah nak set atau loose items.
.
Cakap je nak apa..
.
Korang bagitaw apa masalah korang, dan bajet korang.
.
Ummijun suggest ikut bajet dan masalah korang terutamanya.
.
Kita buat sampai jadi!
.
FREE CONSULTATION 😎
.
Pssst, nak cari duit tepi RM 500 sebulan pun Ummijun boleh tolong ajarkan.
.
Berminat?
.
Klik je link kat BIO Ummijun tu ya 😊
.
#shaklee #studentlife #students #promosi #setresdungshaklee #cantik #sihat #parttimejob #free

BERSIN SETIAP HARI .
🔥SET RESDUNG🔥
.
Assalamualaikum semua😊 siapa kat sini yang ada masalah resdung? asma' tau kat sini ramai yang ade resdung kan? Bersin setiap pagi, naik merah-merah bila makan seafood, ayam atau terkena habuk.
.
Antara punca-punca tumbuhnya jerawat pon disebabkan resdung tau.Dah pakai macam macam produk pon klu kita tak rawat masalah dalaman pon susah.
.
Muka kita ni juga mempengaruhi keyakinan kita betul tak? Bukan tudung yang cantik terbentuk je yang buat kita yakin, muka yang bersih pon sama.
.
Okay jom kenal dulu set Resdung Shaklee ni❤️
.
.
💕Alfalfa
✅ Mengurangkan keradangan penyakit resdung
✅ Kaya dengan sumber klorofil yang bantu mengurangkan tahap keradangan dari alergi, gegata dan resdung.
✅ Penghidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil Alfalfa.
.
.
💕 Bcomplex
✅ Kandungan B6 dalam Bcomplex berperanan untuk memelihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.
✅ Bertindak sebagai antistress. Apabila resdung menyerang, Bcomplex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semula jadi bagi mengurangkan kesakitan di muka.
✅ Membantu dan membina protein dalam badan.
.
💕 Vita C
✅ Sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan terhadap penyakit
✅ Mempercepatkan penyembuhan tisu tubuh
✅ Memastikan proses pemuliharaan metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.
.
Jangan risau produk Shaklee 100% semula jadi dan bebas dadah. Kakak asma' sendiri pon consume set resdung ni tau. Memang banyak perubahan yg dia dpt selepas ikhtiar dengan shaklee ni
.
Jom dapatkan best price and free consultation/ guide dari asma'😊
.
Whatsapp ‘RESDUNG‘ ke 0173215662 ( cik asma)
Whatsapp ‘RESDUNG‘ ke 0173215662 ( cik asma)
Whatsapp ‘RESDUNG‘ ke 0173215662 ( cik asma)
.
#setresdungshaklee #ubatresdung #espshaklee #shakleemurah #bcomplexshaklee #vitacshaklee #setkesuburanshaklee #glashaklee #setkeputihanshaklee #setkurusshaklee #setkecantikanshaklee #selalubersin #resdung #pulihkanresdung #cararawatresdung #vitaminc #alfalfacomplex #vitaminbcomplex #vitamincshaklee

C untuk CANTIK
.
Assalamualaikum. Haiii. 😊
.
Kenapa ramai yang memilih vitamin c?
.
1 botol tahan 6 bulan
Harga RMXX
Salah satu vitamin yang HOT SELLING dan pernah out of stock seluruh malaysia 😍
.
Kebaikan vitamin C-
🍊Jerawat cepat kecut
🍊Merangsang pembentukan kologen
🍊menguatkan immune sistem
🍊membantu mengekalkan kulit awet muda
🍊mencegah jangkitan mudah berjangikt spt demam, flu
🍊mengawal masalah kulit berminyak
🍊mengecilkan pori muka
🍊melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, asap rokok.
.
.
Note: Supplement shaklee hanyalah makanan tambahan, bukan bertujuan untuk merawat, diagnose, menyembuhkan sebarang penyakit.
.
.
Your Trusted SID
@shakleehazwani
013-4251815
.
#shakleemalaysia #shakleekedah #shakleejitra #shakleetunjang #shakleeipda #shakleekepalabatas #shakleemurah #shakleepolimas #terapiinstagram #like4like #aurainsta #bazarpaknil #onlineshopping #shaklee2u #vivixkedah #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee

MOST RECENT

"JERAWAT"
-
rasanya semua golongan especially remaja paling gerun dengan jerawat nii 😆 ehhh,ke ada yang suka bab jerawat? hihihihi...mehh cer share ngan kite sebab apa suka🙈
-
Macam macam jenis jerawat yang serang muka kita.Jerawat pasir,jerawat batu dan paling sakit dan teruk is JERAWAT BERNANAH.terus hilang keyakinan diri.Ye takkkk? -
so,yang ada masalah jerawat ni,apa kata cuba ikthtiar dengan supplement shaklee yang membantu kurangkan jerawat degil tuu.inshaa Allah berkesan SIHAT dan SELAMAT.
-
tak salah pun ikhtiar kan? jom tymaa share manfaatnya.
-
-
ALFALFA
💝basic process dalam nak merawat punca jerawat 💝bertindak sebagai agen detoks yang akan mencuci darah dan segala kekotoran /toksin dalam badan yang menyebabkan jerawat
-
-
VITAMIN C
💝sangat penting as Immune booster yang membantu menentang bakteria dan kuman penyebab jerawat tumbuh.
💝Merangsang pembentukan kolagen untuk kulit tampak lebih cerah,flawless dan tegang.
💝membantu mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
-
-
GARLIC
💝Act as a ANTIBIOTIK dan ANTIBACTERIA semulajadi menentang bakteria jerawat.
💝sangat d recommendkan buat mereka yang ada masalah jerawat teruk seperti bernanah.
-
-
ESP
💝sumber protein yang sangat penting untuk memperbaharui sel kulit mati dan rosak kepada sel yang lebih sihat dan bermaya.
💝Membantu mengurangkan risiko kulit muka berparut kesan jerawat yang tumbuh.

boleh add on :
💝GLA COMPLEX
💝COLLAGEN POWDER
-
BEST CONSULTANT :
TYMA EDIN | 0188744168

"JERAWAT"
-
rasanya semua golongan especially remaja paling gerun dengan jerawat nii 😆 ehhh,ke ada yang suka bab jerawat? hihihihi...mehh cer share ngan kite sebab apa suka🙈
-
Macam macam jenis jerawat yang serang muka kita.Jerawat pasir,jerawat batu dan paling sakit dan teruk is JERAWAT BERNANAH.terus hilang keyakinan diri.Ye takkkk?
-
so,yang ada masalah jerawat ni,apa kata cuba ikthtiar dengan supplement shaklee yang membantu kurangkan jerawat degil tuu.inshaa Allah berkesan SIHAT dan SELAMAT.
-
tak salah pun ikhtiar kan? jom tymaa share manfaatnya.
-
-
ALFALFA
💝basic process dalam nak merawat punca jerawat 💝bertindak sebagai agen detoks yang akan mencuci darah dan segala kekotoran /toksin dalam badan yang menyebabkan jerawat
-
-
VITAMIN C
💝sangat penting as Immune booster yang membantu menentang bakteria dan kuman penyebab jerawat tumbuh.
💝Merangsang pembentukan kolagen untuk kulit tampak lebih cerah,flawless dan tegang.
💝membantu mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
-
-
GARLIC
💝Act as a ANTIBIOTIK dan ANTIBACTERIA semulajadi menentang bakteria jerawat.
💝sangat d recommendkan buat mereka yang ada masalah jerawat teruk seperti bernanah.
-
-
ESP
💝sumber protein yang sangat penting untuk memperbaharui sel kulit mati dan rosak kepada sel yang lebih sihat dan bermaya.
💝Membantu mengurangkan risiko kulit muka berparut kesan jerawat yang tumbuh.

boleh add on :
💝GLA COMPLEX
💝COLLAGEN POWDER
-
BEST CONSULTANT :
TYMA EDIN | 0188744168

Subhanallah!! #espshaklee ni memang sentiasa menjadi hot item🔥..Everyday mesti berpusu2 orang order #espshaklee ni..dah la harga best kesan pun tersangat la power👍👍
.
So mana yang nak dapatkan #espshaklee boleh terus pm Dayah ya..Special for those yang purchase dengan Dayah akan diberi resepi special ESP kepada anda😍😍
.
Hidayah
Your Trusted SID
017-4313613📞
017-4313613📞
017-4313613📞

KENAPA PERLU AMBIL ESP?
.
.
💙Nak lawa, ambil ESP
.
💙Milk booster, ambil ESP
.
💙Energy booster, ambil ESP
.
💙Kulit gebu, ambil ESP
.
💙Nak 'TTC', ambil ESP
.
💙Nak kurus, ambil ESP
.
💙Pendek kata, ESP ni memang sesuai la untuk semua
.
Nak cantik nak sihat kena consume ESP.. .
Jom dapatkan #espshaklee dengan Dayah sekarang..!
.
.
Hidayah
017-4313613
Your One And Only Trusted SID😘

ESP KEGEMARAN RAMAI !!
.
Siapa yang perlukan #espshaklee:
.
✅wanita
✅Warga emas
✅Students
✅Pekerja
✅Ibu hamil
✅wanita berpantang dan menyusu
✅Yang 'TTC'
✅Dan ramai lagi
.
Ha, semua boleh ambil sebenarnya ESP ni.. Bukan khusus untuk wanita ja tau.. Yang lelaki nak ambil pun boleh Plus dia boleh boost tenaga jugak kan.. Rugi tak try sedap tahap tak hengat uuoollss
.
Jom dapatkan #espshaklee pada harga students yang gempak ni!
.
.
Hidayah
017-4313613
Your One and Only Trusted SID😳

Derita Resdung??? 🗣

Shaklee ada penawar Set resdung. Yg penting original. No tiruan. 🤗 -
Pm saya utk best price 😍
#shakleemalaysia #setresdungshaklee

VITAMIN C SHAKLEE ❤
.
.
Apa perbezaan vitamin c shaklee berbanding vitamin c jenama lain selain 100% NATURAL?
.
.
✨Dihasilkan dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C
✨Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan kita mengandungi Vitamin C disaat kita memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam
✨Ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C
.
.
Antara sebab Vitamin c best sebab ia dapat merangsang pembentukan collagen, kulit jadi cantik, kuatkan sistem imun, dan banyak lagi taw ! 😘
.
.
Vitamin c sesuai sangat untuk orang yang kulit berminyak. Malam2 boleh la tempek jadikan vitamin c masker. Confirm kecut2 jerawat yang baru lahir.
.
.
Berminat?
Whatsapp 01119129629 atau klik link di bio 💕
.
.
#vitamincshaklee
#shakleevitaminc
#vitamineshaklee
#setkecantikanshaklee

BERSIN SETIAP HARI??
.
🔥SET RESDUNG🔥
.
Assalamualaikum semua😊 siapa kat sini yang ada masalah resdung? asma' tau kat sini ramai yang ade resdung kan? Bersin setiap pagi, naik merah-merah bila makan seafood, ayam atau terkena habuk.
.
Antara punca-punca tumbuhnya jerawat pon disebabkan resdung tau.Dah pakai macam macam produk pon klu kita tak rawat masalah dalaman pon susah.
.
Muka kita ni juga mempengaruhi keyakinan kita betul tak? Bukan tudung yang cantik terbentuk je yang buat kita yakin, muka yang bersih pon sama.
.
Okay jom kenal dulu set Resdung Shaklee ni❤️
.
.
💕Alfalfa
✅ Mengurangkan keradangan penyakit resdung
✅ Kaya dengan sumber klorofil yang bantu mengurangkan tahap keradangan dari alergi, gegata dan resdung.
✅ Penghidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil Alfalfa.
.
.
💕 Bcomplex
✅ Kandungan B6 dalam Bcomplex berperanan untuk memelihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.
✅ Bertindak sebagai antistress. Apabila resdung menyerang, Bcomplex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semula jadi bagi mengurangkan kesakitan di muka.
✅ Membantu dan membina protein dalam badan.
.
💕 Vita C
✅ Sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan terhadap penyakit
✅ Mempercepatkan penyembuhan tisu tubuh
✅ Memastikan proses pemuliharaan metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.
.
Jangan risau produk Shaklee 100% semula jadi dan bebas dadah. Kakak asma' sendiri pon consume set resdung ni tau. Memang banyak perubahan yg dia dpt selepas ikhtiar dengan shaklee ni
.
Jom dapatkan best price and free consultation/ guide dari asma'😊
.
Whatsapp ‘RESDUNG‘ ke 0173215662 ( cik asma)
Whatsapp ‘RESDUNG‘ ke 0173215662 ( cik asma)
Whatsapp ‘RESDUNG‘ ke 0173215662 ( cik asma)
.
#setresdungshaklee #ubatresdung #espshaklee #shakleemurah #bcomplexshaklee #vitacshaklee #setkesuburanshaklee #glashaklee #setkeputihanshaklee #setkurusshaklee #setkecantikanshaklee #selalubersin #resdung #pulihkanresdung #cararawatresdung #vitaminc #alfalfacomplex #vitaminbcomplex #vitamincshaklee

Subhanallah!! #espshaklee ni memang sentiasa menjadi hot item🔥..Everyday mesti berpusu2 orang order #espshaklee ni..dah la harga best kesan pun tersangat la power👍👍
.
So mana yang nak dapatkan #espshaklee boleh terus pm Dayah ya..Special for those yang purchase dengan Dayah akan diberi resepi special ESP kepada anda😍😍
.
Hidayah
Your Trusted SID
017-4313613📞
017-4313613📞
017-4313613📞
.

BERSIN SETIAP HARI .
🔥SET RESDUNG🔥
.
Assalamualaikum semua😊 siapa kat sini yang ada masalah resdung? asma' tau kat sini ramai yang ade resdung kan? Bersin setiap pagi, naik merah-merah bila makan seafood, ayam atau terkena habuk.
.
Antara punca-punca tumbuhnya jerawat pon disebabkan resdung tau.Dah pakai macam macam produk pon klu kita tak rawat masalah dalaman pon susah.
.
Muka kita ni juga mempengaruhi keyakinan kita betul tak? Bukan tudung yang cantik terbentuk je yang buat kita yakin, muka yang bersih pon sama.
.
Okay jom kenal dulu set Resdung Shaklee ni❤️
.
.
💕Alfalfa
✅ Mengurangkan keradangan penyakit resdung
✅ Kaya dengan sumber klorofil yang bantu mengurangkan tahap keradangan dari alergi, gegata dan resdung.
✅ Penghidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil Alfalfa.
.
.
💕 Bcomplex
✅ Kandungan B6 dalam Bcomplex berperanan untuk memelihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.
✅ Bertindak sebagai antistress. Apabila resdung menyerang, Bcomplex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semula jadi bagi mengurangkan kesakitan di muka.
✅ Membantu dan membina protein dalam badan.
.
💕 Vita C
✅ Sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan terhadap penyakit
✅ Mempercepatkan penyembuhan tisu tubuh
✅ Memastikan proses pemuliharaan metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.
.
Jangan risau produk Shaklee 100% semula jadi dan bebas dadah. Kakak asma' sendiri pon consume set resdung ni tau. Memang banyak perubahan yg dia dpt selepas ikhtiar dengan shaklee ni
.
Jom dapatkan best price and free consultation/ guide dari asma'😊
.
Whatsapp ‘RESDUNG‘ ke 0173215662 ( cik asma)
Whatsapp ‘RESDUNG‘ ke 0173215662 ( cik asma)
Whatsapp ‘RESDUNG‘ ke 0173215662 ( cik asma)
.
#setresdungshaklee #ubatresdung #espshaklee #shakleemurah #bcomplexshaklee #vitacshaklee #setkesuburanshaklee #glashaklee #setkeputihanshaklee #setkurusshaklee #setkecantikanshaklee #selalubersin #resdung #pulihkanresdung #cararawatresdung #vitaminc #alfalfacomplex #vitaminbcomplex #vitamincshaklee

BERDUA LEBIH BAIK. GANDINGAN MANTAP!!
.
Hai awak. Sedang hadapi masalah kulit kusam, jerawat, sunburn, dan masalah kulit kronik?? Dah cuba pelbagai skincare tapi masih tak selesai. Dira nak kongsikan set cantik shaklee. Rawatan kulit dari dalam. InsyaAllah cantik dari dalam, sihat terselah di luar kulit.

Apa yang ada dalam Set Cantik Shakle?
.
🌹ESP (2-3 bulan)*
- membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- nak kulit licin, cerah, halus mmg ESP jawapannya
- kandungan protien yang tinggi dalam ESP dpt meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya maka kulit lebih awet muda dan tegang.
.
🌹Vitamin C (6 bulan)
- mencerahkan kulit secara sekata.
- merawat tona kulit tak sekata
- mengurangkan minyak dekat kulit muka
- mengurangkan jerawat
- mencerahkan kulit muka & seluruh badan
- mengurangkan gejala kulit kusam
- menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri

Nak cuba ikhtiar dengan set cantik shaklee?
Jom, contact Laila 013-6923289

BERDUA LEBIH BAIK. GANDINGAN MANTAP!!
.
Hai awak. Sedang hadapi masalah kulit kusam, jerawat, sunburn, dan masalah kulit kronik?? Dah cuba pelbagai skincare tapi masih tak selesai. Dira nak kongsikan set cantik shaklee. Rawatan kulit dari dalam. InsyaAllah cantik dari dalam, sihat terselah di luar kulit.

Apa yang ada dalam Set Cantik Shakle?
.
🌹ESP (2-3 bulan)*
- membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- nak kulit licin, cerah, halus mmg ESP jawapannya
- kandungan protien yang tinggi dalam ESP dpt meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya maka kulit lebih awet muda dan tegang.
.
🌹Vitamin C (6 bulan)
- mencerahkan kulit secara sekata.
- merawat tona kulit tak sekata
- mengurangkan minyak dekat kulit muka
- mengurangkan jerawat
- mencerahkan kulit muka & seluruh badan
- mengurangkan gejala kulit kusam
- menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri

Nak cuba ikhtiar dengan set cantik shaklee?
Jom, contact Laila 013-6923289

BERDUA LEBIH BAIK. GANDINGAN MANTAP!!
.
Hai awak. Sedang hadapi masalah kulit kusam, jerawat, sunburn, dan masalah kulit kronik?? Dah cuba pelbagai skincare tapi masih tak selesai. Dira nak kongsikan set cantik shaklee. Rawatan kulit dari dalam. InsyaAllah cantik dari dalam, sihat terselah di luar kulit.

Apa yang ada dalam Set Cantik Shakle?
.
🌹ESP (2-3 bulan)*
- membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- nak kulit licin, cerah, halus mmg ESP jawapannya
- kandungan protien yang tinggi dalam ESP dpt meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya maka kulit lebih awet muda dan tegang.
.
🌹Vitamin C (6 bulan)
- mencerahkan kulit secara sekata.
- merawat tona kulit tak sekata
- mengurangkan minyak dekat kulit muka
- mengurangkan jerawat
- mencerahkan kulit muka & seluruh badan
- mengurangkan gejala kulit kusam
- menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri

Nak cuba ikhtiar dengan set cantik shaklee?
Jom, contact Laila 013-6923289

Hai semua. Rasa tak confident dgn kulit muka, tgk depan cermin, nampak kusam je kulit muka. Jerawat lagi duk berkampung. Bukak fb, explore insta, kawan2 semua kulit flawless putih melepak. 😢😣Buntu di mana nk dptkan produk set kecantikan lengkap yg mmg dah terbukti berkesan..??
.
.
Takpe2, jangan bimbang. Sis bagi penyelesaian utk korang. Meh cuba full set lengkap shaklee, inshaAllah kulit jadi lebih licin n anjal. 😊😊😍.
.
.
Nas ada tawarkan full set beauty shaklee utk kesan lebih perfect tapi kalau korang nak try hanya vit c atau vit e dulu, takde masalah, boleh je. 🙋
.
.
Yang penting anda cantik n comel, nas happy sekali. Tua muda, lelaki ke perempuan semua boleh makan 😍
.
🌸FULLSET BEAUTY SHAKLEE🌸
.
.
1) ESP :
🌸Memberi kekenyangan, sesuai untuk korang yang diet & nak kurus
🌸Meningkatkan sistem imun tubuh yang mana ia baik untuk kekal bertenaga
🌸Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan
🌸Membantu memudarkan sekaligus menghilangkan parut jerawat di muka
🌸Menganjalkan kulit / awet muda
🌸Membaiki masalah pigmentasi
🌸Menstabilkan hormon
🌸Pelengkap nutrient dalam badan
🌸Meransang regenerasi kulit dan otot
.
.
2) VITAMIN C :
🍊 Mencerahkan kulit semula jadi
🍊 Perlindungan daripada sinar UV
🍊 Tona kulit lebih sekata
🍊 Kulit lebih glowing
🍊 Mengurangkan tanda penuaan dan kedutan
🍊 Membentuk kolagen
🍊 Mengekalkan kolestrol sihat
🍊 Mengurangkan kesan 'sunburn'
.
.
3) VITAMIN E :
🍇Membantu mencantikkan kulit
🍇Kulit semakin gebu dan licin
‌🍇Membantu mengurangkan eyebag
‌🍇Anti-penuaan
.
.
For ORDER / DETAILS boleh terus whatsapp nas ya atau boleh tekan link kt bio.💛💚
.
.
Nas
0179314187
Your Trusted Distributor

#sayajualshaklee
#shakleecollagenpowder
#vivixshaklee
#vivixmurah
#setkurusshaklee
#setbeautyshaklee
#setslimmingshaklee
#setbasicbeauty
#setresdungshaklee
#espshaklee
#babyshaklee
#sethamilshaklee
#shakleepuncakalam
#shakleebangi
#shakleekajang
#shakleesenawang
#shakleemalaysia
#terapiistagram #ajimaura #kulitcantik #kulitglowing

GLA Complex biasa digunakan untuk regulate kitaran haid, simptom PMS, sakit kepala & untuk mereka yang menopause. Selain itu, GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repair dan buat skin glowing.

Kebaikan GLA Complex:
.
🌼Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
🌼Meningkatkan kesuburan
🌼Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
🌼Membantu dalam menangani menopause
🌼Menguatkan kuku & rambut
🌼Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri
🌼Memperbaiki dan memudarkan jeragat
🌼Membantu menangani ekzema
🌼Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis
🌼Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
🌼Menguatkn immuniti badan
🌼Mempelahankn process penuaan
🌼Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung
🌼Mengawal kencing manis
🌼Mengawal kolesterol
🌼Bagus untuk saraf

Banyak kan kebaikan GLA Complex ni 😍

Jom pm Ina skrg!

i💚shaklee www.wasap.my/60198440078

#CantikDariDalam #HealthyLifestyleWithShakleena
#esp #espmurah #VitaminC #vitaminE #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #shakleeselangor #shakleesarawak

Ramai yang tak tahu, VITAMIN E SHAKLEE selain untuk kecantikan, ia juga berfungsi untuk kesihatan kita. 🌸 CYST
🌸 FIBROID
🌸 KESUBURAN LELAKI
🌸 PENYAKIT YANG MEMERLUKAN VITAMIN E
🌸 KANSER
🌸 TUMOR
🌸 MASALAH PENGLIHATAN (KATARAK)

Sebab tu ada yang ambil SET KECANTIKAN ASAS mesti akan beri feedback masalah lain pun turut mendapat kesan positifnya.

#VITAMINE boleh diambil lelaki atau wanita.
tahan 4 bulan sebotol.

jom dapatkan VITAMIN E anda harini.

syeera azmi.
0173244776

JERAGAT, PARUT JERAWAT, JERAWAT,KULIT KERING,KESUBURAN
.
VITAMIN E SHAKLEE (tahan 4 bulan)
.
(KECANTIKAN )
👧👦 SANGAT BAGUS UNTUK PARUT
👧👦 ECZEMA
👧👦 ia melembabkan kulit supaya kelihatan cantik dan awet muda
👧👦Melambatkan penuaan: Antioksidan yang tinggi dalam Vitamin E mampu melambatkan penuaan.
.
(KESIHATAN )
👧👦 Bagus untuk kesihatan jantung
👧👦 Pencegahan penyakit katarak
👧👦 penyakit jantung
👧👦 Melindungi struktur membran daripada rosak
👧👦 Mengekalkan struktur paru-paru, hati dan membran sel darah merah
👧👦 Membantu melancarkan peredaran darah
.
(KESUBURAN)
Kenapa vitaminE ni bagus untuk kesuburan lelaki? 👨
.
Kerana kajian menunjukkan #vitaminE dan selenium dapat meningkatkan motitit ( pergerakan sperm )
.
Hanya dengan VITAMIN E SHAKLEE...
.
Syeera azmi
+60173244776

PUTIH GEBU DGN COLLAGEN POWDER‼️
.
Assalamualaikum😊 Sy nak tanya korang perasan tak skrg byk sgt product collagen? Kebanyakan product mesti ada collagen. Sebab apa? Sebab skrg org baru sedar collagen tu sangat bagus utk kulit.
.
Shaklee dah lama keluarkan product collagen nie tau sebab saintis dorang dah kaji dari dulu lagi untuk keluarkan product yg selamat dan sihat.
.
Kebaikan Collagen Powder Shaklee
🌹Merawat kulit kering dan menghilangkan parut
🌹Menghilangkan tanda penuaan
🌹Kulit semakin anjal dan gebu
🌹Mencerahkan kulit
🌹Menguatkan kuku
🌹Menguatkan tulang
🌹Mengurangkan kesakitan dan geseran sendi-sendi
.
Ni la antara kebaikan collagen bukan setakat utk kulit je tapi utk kesihatan satu badan. Jom grab satu sorang kita jaga kesihatan sama sama❤️
.
Whatsapp 0146086386
Nurul Nadia, Shaklee Distributor
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

#setflawlessshaklee
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee
#seteczemashaklee
#setparutshaklee
#setresdungshaklee
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setsuburshaklee
#espshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#bcomplex
#ostematrix
#omegaguard
#lecithin
#alfalfashaklee
#glacomplex
#garliccomplex
#vivixshaklee
#vivixpromo
#collagenshaklee
#setdetoxshaklee
#herbalblendshaklee
#cinchshake
#skincareshaklee

Grape Seed Extract~

Dengar je org tanya nak guna apa nak hilangkan parut & jeragat, terus kita suggest Vitamin E Complex 👍

Cuba dulu, insyaAllah nampak kesan licin, lembut, glowing😍

Blackhead & whitehead pun bole kurang tau!😍 Whatsapp Ena 0198440078 sekarang

#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix

Tahan lama & Berbaloi~

Apa tu?

Mesti la Vitamin C, C untuk Cantik 👍

Favourite Ina ni 😍 Kenapa favourite?

Sbb Vitamin C mampu mengawal jerawat, kulit kering, resdung & alahan Ina

Sebotol tahan 5-6 bulan. Mana nak cari vitamin yg jimat & berbaloi ni? 😄

Yg penting, KOLAGEN!

Cik C ni dapat menghasilkan kolagen secara semulajadi yg badan kita perlukan

Best kan?

Katakan YA utk Vitamin ni 😍

i💚shaklee www.wasap.my/60198440078
Link kt Bio 👆

#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex#ostematrix

Korang selalu ada masalah macam dalam gambar?
.
.
Kalau selalu ada, maksudnya tubuh korang memang memerlukan vitamin untuk boost daya imun badan korang tau!
.
.
Kalau dalam Shaklee, Vitamin C merupakan produk yang terbaik untuk korang ambik sebab produk ni akam bantu korang untuk selesaikan semua masalah tu.
.
.
Apa kebaikan Vitamin C Shaklee ni? Antaranya adalah:
.
.
KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE ✔ meningkatkan sistem imun
✔ atasi tekanan
✔ kurangkan tekanan darah
✔bukaan salur darah yang sempurna
✔ kurangkan toksin dalam badan
✔ sumber tenaga
✔ mengurangkan/mengekalkan berat badan
✔ melawan katarak
✔ lindungi diri dari cahaya matahari
✔ melawan katarak
✔ kesihatan rambut
✔ lindungi dari sel kanser
✔ cegah risiko diabetes
✔ cegah sakit jantung
✔ lebatkan rambut
✔ cegah asma
✔ menyembuhkan luka
✔ pudarkan parut/ jeragat
✔ tingkatkan tekstur kulit
✔ menghasilkan kolagen
✔ cegah tumbuh uban
.
.
Jom dapatkan Vitamin C Shaklee dari kami sekarang! Nak tahu pasal produk lain pun boleh jugak, meh cepat piyem kami meh!
.
.
.
.
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•••=•=•=••••=•=•=•=•=•=•=•=
Trusted Shaklee Independant Distributor
Nur Idayu Apandi
Ridwan Afif Mohamad
Founder of Magnificent Empire
0111 147 3530
014 607 0221

FB : Nur Idayu
Ridwan Afif

SET CANTIK MANIS

Hari2 customer dok beli kombo ni. Memang hot set sungguh😄

Set apa? Dah tentu la Set Cantik Manis Vitamin C & Vitamin E! Memang berkesan merawat dari dalam! Jom ina share sikit sebab apa dorang suka set cantik ni

Kebaikan Vita C Plus
- mencerahkan kulit secara sekata
- membantu bina kolagen dalam badan
- mengecutkan jerawat
- mencegah pigmentasi penyebab jeragat
- melambatkan penuaan
- melembutkan kulit

Kebaikan Vita E Complex
- memudarkan parut & jeragat pada kulit
- mengecilkan pori-pori
- mengurangkan blackheads , whiteheads
- meningkatkan kelembapan kulit
- mengawal masalah kulit berminyak
- melindungi kulit dari sinaran UV (sunblock semulajadi)

Korang2 ada masalah jerawat, parut, kulit kering & kusam ke or mudah kena sunburn ina memang rekomen set ni! Paling penting korang kena konsisten makan ok. InshaAllah puas hati tengok kulit nanti👍

#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setkecantikanshaklee #setresdungshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard

Assalamualaikum & Hai #shakleelover 😘😘
_
Sejak kebelakangan ni SET ASAS KECANTIKAN laku macam pisang goreng tau. Gabungan antara ESP + VITAMIN C ni semakin menjadi-jadi permintaan sebab setiap parcel atau kotak yang dipos item wajib 2 beradik ni mesti ada.
_
Biasa la kita kan perempuan so luar dalam kena jaga. Betul dok ?!
Dan Alhamdulillah ESP + VITA C memang membantu untuk jaga KESIHATAN DALAMAN & LUARAN.
_
Macam happy je kan bila ada suplemen 2 in 1 macam ni 😍
_
Mana taknya jerawat tak berani dah nak berkampung kat muka, kulit plak jadi makin lembab (tak terlalu kering & tak berminyak). Tona kulit pun sekata elok je. Pagi2 lawas je xde masalah sembelit ke apa 😘
_
Antara KEBAIKAN SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS :
🍊merangsang pembentukan kolagen
🍊menguatkan immune sistem
🍊membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊mengatasi masalah insomnia
🍊mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam
🍊memperbaiki sistem pendarahan
🍊merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊memberikan tenaga
🍊membantu penyerapan iron
🍊mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊mengelakkan katarak
🍊mengawal masalah kulit berminyak
🍊mengecilkan pori muka
_
Antara KELEBIHAN ESP :
_
🍑memudarkan parut jerawat
🍑mengawal pertumbuhan jerawat
🍑kulit menjadi lebih tegang dan sihat
🍑mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
🍑menguatkan daya ingatan
🍑kulit menjadi lebih anjal dan gebu
🍑melindungi dan menjaga rahim
🍑mengandungi Protein lengkap
🍑sangat mengeyangkan
_
Your Trusted SID
LOVE,
FIZAH
#shakleekelantan
#shakleekotabharu
#shakleepasirmas
#shakleemachang
#shakleetanahmerah
#shakleepasirpekan
#shakleetumpat
#shakleewakafbahru
#shakleepcb
#shakleepengkalanchepa
#shakleeguamusang
#shakleekualakrai
#shakleedabong
#shakleecodkelantan
#setkecantikanshaklee
#sethamilshaklee
#setmenyusushaklee
#setbuanganginshaklee
#setberpantangshaklee
#setjerawatshaklee
#setjeragatshaklee
#setkurusshaklee
#setbuasirshaklee
#setresdungshaklee
#shakleebyhafizah
#shakleeuitm
#shakleekumk
#shakleehusm
#shakleepoliteknikkb

Assalamualaikum & hi semua! 😊
.
HARGA RMXX.00 → JIMAT UNTUK 6BULAN PENGGUNAAN!!
.
VITAMIN C SR merupakan SUPPLEMENT HOT DEMAND sebab JIMAT dengan tempoh penggunaan hampir 6BULAN tetapi harganya sangat berpatutan 😃
#ShakleeEffect yang mampu atasi masalah2 kulit seperti JERAWAT SUSAH KECUT, KULIT KUSAM, TONA WAJAH TAK SEKATA, KULIT BERMINYAK, SUNBURN dll..
.
.
KEBAIKAN VITAMIN C
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💞 Meningkatkan sistem imunisasi
💞 Menjadikan tona kulit lebih sekata
💞 Membantu masalah kulit seperti eczema,resdung
💞 Atasi masalah JERAWAT PASIR
💞 Menggantikan tisu yg rosak dan mudah menyembuhkan luka
💞 Mengurangkan kesan 'sunburn'
💞 Membentuk kolagen
💞 Merawat kulit kasar & kering
💞 Kawal gula dalam darah
💞 Atasi masalah kulit berminyak
💞 Atasi masalah kulit kusam
💞 Mengecilkan liang2 pori pada wajah
💞 Memberikan tenaga berpanjangan
💞 Mampu memudarkan parut jerawat
💞 Mengekalkan integriti sel
💞 Menggalakkan pertumbuhan gigi,gusi,tulang,otot dan salur darah yang sihat
💞 Mampu mengurangkan simptom2 selesema
💞 Memperbaiki insomnia
💞 Mengekalkan kolesterol sihat
.
.
Your beauty & health consultant :
LOVE,
FIZAH
#shakleekelantan
#shakleekotabharu
#shakleepasirmas
#shakleemachang
#shakleetanahmerah
#shakleepasirpekan
#shakleetumpat
#shakleewakafbahru
#shakleepcb
#shakleepengkalanchepa
#shakleeguamusang
#shakleekualakrai
#shakleedabong
#shakleecodkelantan
#setkecantikanshaklee
#sethamilshaklee
#setmenyusushaklee
#setbuanganginshaklee
#setberpantangshaklee
#setjerawatshaklee
#setjeragatshaklee
#setkurusshaklee
#setbuasirshaklee
#setresdungshaklee
#shakleebyhafizah
#shakleeuitm
#shakleekumk
#shakleehusm
#shakleepoliteknikkb

Haaacummm!! Ha bgegar rumah subuh² hari.
Bila semak balik upanya mlm td mkn sambal udang ya. (dap tu) .
.
Hah kalau rasa diri tu cm tu stiap kali mkn seafood apa kata cari altenatif nk sembuh ngan set resdung shaklee ni?
#setresdungshaklee
#omegashaklee
#alfalfashaklee
#bcomplexshaklee
#vitaCshaklee
#assyifateam

KENAPA PERLU AMBIL ESP?
.
.
💙Nak lawa, ambil ESP
.
💙Milk booster, ambil ESP
.
💙Energy booster, ambil ESP
.
💙Kulit gebu, ambil ESP
.
💙Nak 'TTC', ambil ESP
.
💙Nak kurus, ambil ESP
.
💙Pendek kata, ESP ni memang sesuai la untuk semua
.
Nak cantik nak sihat kena consume ESP.. .
Jom dapatkan #espshaklee dengan Dayah sekarang..!
.
.
Hidayah
017-4313613
Your One And Only Trusted SID😘

Korang!! Year End Sale kembali lagi!! Inilah masanya untuk anda dapatkan produk Shaklee pada harga terlajak jimat dan special!! Serious tak tipu..
Jom rebut semua promo yang Shaklee bagi ni!!
.

Meh whatsapp Dayah, kita kasi harga students yang super duper awesome 😍😍
Bulan ni ja tau! Bulan depan dah takda..
Hi hi bye bye la😚😚
.
.
🎉'Y.E.S Special price'🎉
.
🎉'Y.E.S Special price'🎉
.
🎉'Y.E.S Special price'🎉
.
.
Hidayah
017-4313613
Your Trusted SID

Stress dengan tempat kerja ? Ulang alik kerja ? Balik urus hal rumah pula? tak sampai hati nak tinggalkan anak di nursery semasa bekerja ? Stress PTPTN tak cukup? Bayar yuran tak lepas? Nak tolong parents? Nak ubah kehidupan? 😊
.
.
Aida pilih untuk duduk dirumah sebagai suri rumah menjaga keluarga dan dalam masa yang sama dapat menjana pendapatan lumayan .
.
.
Aida akan guide anda dari pengalaman aida sendiri dari DISTRIBUTOR biasa sehingga sekarang aida adalah MASTER COORDINATOR TERMUDA SEDUNIA
.
.
Bermula dengan bonus bulan pertama RM 200 ++ walaupun ketika itu aida cuma ahli yang makan sendiri sahaja belum berbisnes lagi
.
.
Kini dah mencecah 5 angka sebulan , dapat hadiahkan sebiji kereta idaman pada ibu dan jadikan husband as WAHM (tak pernah seumur hidup aida bayangkan untuk dapat income sebanyak ini pada umur 23 tahun lagi)😂
.
.
Awal awal dulu aida join untuk makan sendiri je . Sebab aida memang tak pernah berbisnes sebelum ini . Bila buat bisnes tanpa keluar modal dan bonus yang lumayan tanpa menjejaskan tugas suri rumah , aida mula berminat untuk serious dalam bisnes ni
.
.
Alhamdulillah , suami pun support , sekarang dalam misi untuk melahirkan lebih ramai lagi leader dalam MILLIONAIRE PROSPER EMPIRE aida sendiri . Yes , tak salah kalau nak kaya . Kaya bukan untuk diri sendiri sahaja . Tapi kaya untuk membantu orang lain . Kaya untuk menjadi orang yang boleh meringankan beban mereka yang tak bernasib baik juga
.
.
Aida sangat mengalu - alu kan sesiapa sahaja yang nak jadi bisnes partner aida . Selain itu , of course sebagai ahli , banyak kelebihan yang anda akan dapat :
1)💕 CASH BONUS 💸💸
2)💕 CAR BONUS 🚘🚘
3)💕 HARGA AHLI (jimat berganda ganda)
4)💕 FREE 5-6 STARS TRIP SETIAP TAHUN (dalam dan luar negara)
5)💕 INCENTIVE BONUS
6)💕 OFFLINE COACHING
7)💕 ONLINE COACHING
8)💕 PERSONAL & GROUP COACHING
.
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Stress dengan tempat kerja ? Ulang alik kerja ? Balik urus hal rumah pula? tak sampai hati nak tinggalkan anak di nursery semasa bekerja ? Stress PTPTN tak cukup? Bayar yuran tak lepas? Nak tolong parents? Nak ubah kehidupan? 😊
.
.
Aida pilih untuk duduk dirumah sebagai suri rumah menjaga keluarga dan dalam masa yang sama dapat menjana pendapatan lumayan .
.
.
Aida akan guide anda dari pengalaman aida sendiri dari DISTRIBUTOR biasa sehingga sekarang aida adalah MASTER COORDINATOR TERMUDA SEDUNIA
.
.
Bermula dengan bonus bulan pertama RM 200 ++ walaupun ketika itu aida cuma ahli yang makan sendiri sahaja belum berbisnes lagi
.
.
Kini dah mencecah 5 angka sebulan , dapat hadiahkan sebiji kereta idaman pada ibu dan jadikan husband as WAHM (tak pernah seumur hidup aida bayangkan untuk dapat income sebanyak ini pada umur 23 tahun lagi)😂
.
.
Awal awal dulu aida join untuk makan sendiri je . Sebab aida memang tak pernah berbisnes sebelum ini . Bila buat bisnes tanpa keluar modal dan bonus yang lumayan tanpa menjejaskan tugas suri rumah , aida mula berminat untuk serious dalam bisnes ni
.
.
Alhamdulillah , suami pun support , sekarang dalam misi untuk melahirkan lebih ramai lagi leader dalam MILLIONAIRE PROSPER EMPIRE aida sendiri . Yes , tak salah kalau nak kaya . Kaya bukan untuk diri sendiri sahaja . Tapi kaya untuk membantu orang lain . Kaya untuk menjadi orang yang boleh meringankan beban mereka yang tak bernasib baik juga
.
.
Aida sangat mengalu - alu kan sesiapa sahaja yang nak jadi bisnes partner aida . Selain itu , of course sebagai ahli , banyak kelebihan yang anda akan dapat :
1)💕 CASH BONUS 💸💸
2)💕 CAR BONUS 🚘🚘
3)💕 HARGA AHLI (jimat berganda ganda)
4)💕 FREE 5-6 STARS TRIP SETIAP TAHUN (dalam dan luar negara)
5)💕 INCENTIVE BONUS
6)💕 OFFLINE COACHING
7)💕 ONLINE COACHING
8)💕 PERSONAL & GROUP COACHING
.
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Stress dengan tempat kerja ? Ulang alik kerja ? Balik urus hal rumah pula? tak sampai hati nak tinggalkan anak di nursery semasa bekerja ? Stress PTPTN tak cukup? Bayar yuran tak lepas? Nak tolong parents? Nak ubah kehidupan? 😊
.
.
Aida pilih untuk duduk dirumah sebagai suri rumah menjaga keluarga dan dalam masa yang sama dapat menjana pendapatan lumayan .
.
.
Aida akan guide anda dari pengalaman aida sendiri dari DISTRIBUTOR biasa sehingga sekarang aida adalah MASTER COORDINATOR TERMUDA SEDUNIA
.
.
Bermula dengan bonus bulan pertama RM 200 ++ walaupun ketika itu aida cuma ahli yang makan sendiri sahaja belum berbisnes lagi
.
.
Kini dah mencecah 5 angka sebulan , dapat hadiahkan sebiji kereta idaman pada ibu dan jadikan husband as WAHM (tak pernah seumur hidup aida bayangkan untuk dapat income sebanyak ini pada umur 23 tahun lagi)😂
.
.
Awal awal dulu aida join untuk makan sendiri je . Sebab aida memang tak pernah berbisnes sebelum ini . Bila buat bisnes tanpa keluar modal dan bonus yang lumayan tanpa menjejaskan tugas suri rumah , aida mula berminat untuk serious dalam bisnes ni
.
.
Alhamdulillah , suami pun support , sekarang dalam misi untuk melahirkan lebih ramai lagi leader dalam MILLIONAIRE PROSPER EMPIRE aida sendiri . Yes , tak salah kalau nak kaya . Kaya bukan untuk diri sendiri sahaja . Tapi kaya untuk membantu orang lain . Kaya untuk menjadi orang yang boleh meringankan beban mereka yang tak bernasib baik juga
.
.
Aida sangat mengalu - alu kan sesiapa sahaja yang nak jadi bisnes partner aida . Selain itu , of course sebagai ahli , banyak kelebihan yang anda akan dapat :
1)💕 CASH BONUS 💸💸
2)💕 CAR BONUS 🚘🚘
3)💕 HARGA AHLI (jimat berganda ganda)
4)💕 FREE 5-6 STARS TRIP SETIAP TAHUN (dalam dan luar negara)
5)💕 INCENTIVE BONUS
6)💕 OFFLINE COACHING
7)💕 ONLINE COACHING
8)💕 PERSONAL & GROUP COACHING
.
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

🙅🏻Tak perlu membazir cucuk sana sini untuk tegangkan kulit , kurangkan kedutan , cerahkan kulit , selesaikan masalah kulit dan sebagainya 🙅🏻
.
.
Cukup hanya dengan pengambilan COLLAGEN SHAKLEE yang konsisten sahaja 😊
.
16 Fungsi Collagen Powder Shaklee : 👇🏻
.
.
1)🐠Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
2)🐠Mengecilkan liang-liang roma
3)🐠Melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit
4)🐠Mencerahkan dan menjadikan kulit bersih tanpa jeragat dan pigmentasi
5)🐠Mengembalikan keanjalan kulit
6)🐠Meningkatkan kekuatan sesendi dan memudahkan pergerakan otot-otot
7)🐠Meningkatkan fungsi organ-organ dalaman yang memerlukan collagen
8)🐠Menyokong kalsium dalam tubuh dan mengurangkan kesan sakit belakang dan sendi
9🐠Melembapkan rambut dan memelihara rambut dari bercabang
10)🐠Menguatkan kuku dan menjadikan kuku sihat dan berwarna pink
11)🐠Menegangkan kembali payudara dan punggung
12)🐠Mengurangkan garis halus pada leher
14)🐠Menguatkan gusi anda
15)🐠Memelihara kornea mata anda daripada kering dan cepat letih
16)🐠Menghilangkan lingkaran gelap bawah mata
.
.
COLLAGEN POWDER adalah supplement shaklee pertama yang aida consume . Ternyata ianya bukan OMONG KOSONG ❌ Collagen Shaklee memang 👍
.
.
Ramai dah cuba dan sangat berpuas hati dengan kualiti dan kesan COLLAGEN YANG EXCLUSIVE ni
.
.
Anda bila lagi ? 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#kolagenshaklee
#collagenshaklee
#shakleecollagen

Perkenalkan kombinasi SET ASAS KECANTIKAN yang sentiasa menjadi pilihan utama kebanyakan customer Aida utk selesaikan masalah kulit BERMINYAK,  BERPARUT,  JERAWAT DEGIL,  PORI TERBUKA dan banyak lagi!
.
.
Ramai customer Aida bagi feedback positif dgn hanya menggunakan set asas ni. Kesan nya pula dpt dilihat seawal 2 minggu penggunaan secara konsisten dan mengikut saranan yang Aida berikan.
.
.
Apa yang best tentang Set Asas Kecantikan Shaklee ni?
.
Vitamin C Shaklee :
.
🌸membentuk kolagen dalam kulit (vitamin C shaklee akan merangsang pembentukan kolagen & menyebabkan kulit jd tegang)
🌸memcerahkan kulit
🌸melambatkan proses penuaan pada wajah
🌸menghalang pmbentukan pigmen yg menyebabkan masalah jerawat
🌸meningkatkan sistem imun.
🌸membantu mengurangkan allergic dan resdung
🌸mengatasi masalah Skurvi @ gusi berdarah akibat kekurangan vitamin C
.
.
ESP Shaklee :
.
🍀kulit menjadi lebih anjal dan gebu
🍀membantu menurunkan berat badan
🍀memberi rasa kenyang dalam jangka masa yg panjang
🍀memudarkan parut jerawat dan jeragat
🍀membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
🍀merangsang pembentukan otot dan kulit
🍀mencegah migrain
🍀mencegah insomnia dan tekanan
🍀membaiki masalah rambut beruban dan keguguran.
.
Untuk mencuba Set Kecantikan Shaklee ni, boleh whatsapp Aida ya. Aida akan bantu sebaik mungkin 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#espshaklee
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee

🌸Ramai yang terkejut bila KULIT SEMAKIN CANTIK DENGAN ESP SHAKLEE . Meh aida ringkas kan sikit apa KELEBIHAN ESP Shaklee UNTUK KULIT ANDA 😊
.
.
1) 🔹Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut
.
.
2) 🔹Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi dan freckles.
.
.
3) 🔹Kekal Muda : Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga
.
.
Haa , no wonder lah kan ESP Shaklee NI TERBAIKK 👍👍👍 ,1001 kebaikan yang anda dapat dengan hanya ambil ESP SETIAP HARI . Jom cepat cepat whatsapp aida untuk HARGA TERBAIK . First come first serve 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#espshaklee
#shakleeesp
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee

ANTARA SUPPLEMENT TERPENTING UNTUK TUBUH KITA
.
Omega Guard Shaklee mengandungi minyak ikan yang berkualiti tinggi . Setiap hidangan Omega Shaklee membekalkan 1000mg asid lemak Omega 3 termasuk DHA & EPA.
.
Jom Aida senaraikan 10 manfaat Omega Guard Shaklee kepada golongan dewasa :
.
❤️Mengurangkan keradangan
❤️Mengurangkan risiko kanser
❤️Mengurangkan risiko penyakit Alzheimer
❤️Memperbaiki kesihatan sendi
❤️Menurunkan paras kolestrol tinggi
❤️Memelihara kesihatan perut
❤️Mencerdaskan minda
❤️Memberi tenaga berpanjangan
❤️Memperbaiki ADHD
❤️Memelihara kesihatan hati
.
Now Aida senaraikan manfaatnya kepada golongan kanak2 dan ibu hamil pula :
.
.
KANAK-KANAK :
Baik untuk perkembangan minda
🌸 Mencerdaskan minda untuk pembelajaran yg lebih baik
🌸Kesihatan mata dan otak
🌸Daya ingatan / memori yang lebih baik
.
IBU MENGANDUNG :
❤️Perkembangan yang baik untuk otak dan mata bayi
❤️Mengurangkan risiko alergi
❤️Mengelakkan risiko kelahiran pramatang
.
.
Dapatkan Omega Guard Shaklee pada harga terjimat sekarang. Jom Whatsapp Aida for more info 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#omegashaklee
#omegaguardshaklee
#shakleeomega
#shakleeomegaguard

SET PANTANG TERBAIK UNTUK IBU IBU SEMUA
.
Kenapa Aida kata Set Pantang Shaklee adalah antara set pantang terbaik dalam pasaran? Sebab manfaatnya menyeluruh, dari si ibu hingga la si baby pun dapat manfaatnya.
.
Jom Aida kongsikan:
.
ESP
✅Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark dan kawal selera makan.
.
.
Vitamin C
✅Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus
.
Ostematrix
✅Membekalkan kalsium mencukupi dan menggantikan kalsium dalam badan yang telah disalurkan kepada baby melalui penyusuan. Sekaligus dapat mengelak dari sakit lutut, kekejangan dan cramp.
.
Alfalfa
✅Buang angin dalam badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V dan mengatasi masalah keputihan
.
Vita-Lea
✅Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan kesuluruhan
.
Omega Guard
✅Membekalkan EPA dan DHA untuk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan dan buang lemak selulit
.
Jika si ibu mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Ia juga berfungsi sebagai PEMECAH LEMAK.
.
Nak dapatkan set hamil ni pada harga paling istimewa? Jom Aida bantu 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#setpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#setberpantangshaklee

Ada tak sesiapa yang ada masalah:
.
😰JERAWAT
😰JERAGAT
😰KULIT KUSAM
😰TONE TAK SEKATA
.
Aida ada solusi yang tepat untuk anda. Selain dari membantu kulit menjadi lebih cantik dan menawan, ia juga akan membantu anda meningkatkan tahap kesihatan anda. Best kan boleh cantikkan kulit sambil sihat? ❤️
.
Yang penting produk ni berkualiti tinggi dan selamat di makan 😊
.
Produk apa yang Aida maksudnya ni? Haa jom baca kat bawah :
.
VITAMIN E :
🌸Menghalang penghasilan bintik hitam akibat sunburn
🌸Meningkatkan pemulihan sel kulit rosak
🌸Meningkatkan peredaran darah ke wajah
🌸meningkatkan keanjalan dan kelembutan kulit.
🌸Melindungi kulit struktur sel dari kerosakkan akibat serangan radikal bebas.
.
.
VITAMIN C :
🌸Meningkatkan penghasilan kolagen semulajadi kulit
🌸Mencerahkan warna kulit
🌸Menguatkan imunisasi kulit
🌸Memudarkan parut
🌸Mengecutkan jerawat
.
Ramai yang dah merasai kehebatan kedua dua produk ni. Untuk anda terutama yang belum lagi mencuba combo ni , Aida highly recommend anda untuk try . Pasti tak menyesal 😊
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#shakleevitaminc
#setkecantikanshaklee

.
Ok mungkin ramai lagi tak tahu serba sedikit pasal Dayah kan.. Meh nak story mory kat hampa semua😚
.
Nama diberi Nur Hidayah.. Masih seorang students in accountancy.. Asal penang uuoolss..so, orang penang nak dapatkan shaklee don't shy2 whatsapp Dayah nahh..😂
.
Macam mana Dayah boleh bergelumang dengan Shaklee ni..? Chewah ayat!😚 Dayah seorang pengguna fanatik Shaklee tau! Haha..
Sebab apa pulak? Sebab semua produk Shaklee ni memang terbukti berkesan..Mula tu tak percaya jugak..lama2 try Ya Allah terus jatuh hati bergolek-golek dengan Shaklee ni😍😍
.
Nak jimat Dayah terus ja join member.. Harga pun memang jimat habis.. Cuma bayar Rm79.50 ja tau..
Boleh dapat discount sampai 10%-25% 😱😱
.
Nak lagi best ?! Siap boleh dapat
.
✅Untung runcit
✅Cash bonus
✅Car bonus
✅Conference
✅Incentive trip
✅Banyak lagiiii..
.
Rugi sangat-sangat tak try and join Shaklee ni..memang awesome👍👍
.
Jom dapatkan produk Shaklee dengan harga students yang double menjimatkan!!! Tambah pulak tengah Year End Sale ni🎉🎉 jangan dok tangguh2 lagi nahhh..
Pm kami lekaih😚😘
.
.
Hidayah
017-4313613
Your one and only trusted SID😊

.
Ok mungkin ramai lagi tak tahu serba sedikit pasal Dayah kan.. Meh nak story mory kat hampa semua😚
.
Nama diberi Nur Hidayah.. Masih seorang students in accountancy.. Asal penang uuoolss..so, orang penang nak dapatkan shaklee don't shy2 whatsapp Dayah nahh..😂
.
Macam mana Dayah boleh bergelumang dengan Shaklee ni..? Chewah ayat!😚 Dayah seorang pengguna fanatik Shaklee tau! Haha..
Sebab apa pulak? Sebab semua produk Shaklee ni memang terbukti berkesan..Mula tu tak percaya jugak..lama2 try Ya Allah terus jatuh hati bergolek-golek dengan Shaklee ni😍😍
.
Nak jimat Dayah terus ja join member.. Harga pun memang jimat habis.. Cuma bayar Rm79.50 ja tau..
Boleh dapat discount sampai 10%-25% 😱😱
.
Nak lagi best ?! Siap boleh dapat
.
✅Untung runcit
✅Cash bonus
✅Car bonus
✅Conference
✅Incentive trip
✅Banyak lagiiii..
.
Rugi sangat-sangat tak try and join Shaklee ni..memang awesome👍👍
.
Jom dapatkan produk Shaklee dengan harga students yang double menjimatkan!!! Tambah pulak tengah Year End Sale ni🎉🎉 jangan dok tangguh2 lagi nahhh..
Pm kami lekaih😚😘
.
.
Hidayah
017-4313613
Your one and only trusted SID😊

.
Ok mungkin ramai lagi tak tahu serba sedikit pasal Dayah kan.. Meh nak story mory kat hampa semua😚
.
Nama diberi Nur Hidayah.. Masih seorang students in accountancy.. Asal penang uuoolss..so, orang penang nak dapatkan shaklee don't shy2 whatsapp Dayah nahh..😂
.
Macam mana Dayah boleh bergelumang dengan Shaklee ni..? Chewah ayat!😚 Dayah seorang pengguna fanatik Shaklee tau! Haha..
Sebab apa pulak? Sebab semua produk Shaklee ni memang terbukti berkesan..Mula tu tak percaya jugak..lama2 try Ya Allah terus jatuh hati bergolek-golek dengan Shaklee ni😍😍
.
Nak jimat Dayah terus ja join member.. Harga pun memang jimat habis.. Cuma bayar Rm79.50 ja tau..
Boleh dapat discount sampai 10%-25% 😱😱
.
Nak lagi best ?! Siap boleh dapat
.
✅Untung runcit
✅Cash bonus
✅Car bonus
✅Conference
✅Incentive trip
✅Banyak lagiiii..
.
Rugi sangat-sangat tak try and join Shaklee ni..memang awesome👍👍
.
Jom dapatkan produk Shaklee dengan harga students yang double menjimatkan!!! Tambah pulak tengah Year End Sale ni🎉🎉 jangan dok tangguh2 lagi nahhh..
Pm kami lekaih😚😘
.
.
Hidayah
017-4313613
Your one and only trusted SID😊

Assalamualaikum 😘😘
.
ESP nie paling famous tau dalam family SHAKLEE? Sebabnya dengan mengamalkan secara konsisten insyallah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS,selera makan lebih terkawal untuk BERAT BADAN MAINTAIN,lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH.
.
Tubuh badan kite nie keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN.So imagine how important for us to have enough protein daily.
.
🌿 Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama .
.
🌿 Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari .
.
🌿 Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi .
.
🌿Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat . .
.
🌿Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser .
.
🌿 Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos .
.
🌿 Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah .
.
🌿Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat . .
.
Boleh dapatkan SUPPLEMENT SHAKLEE berserta special consultation/guide cara makan dengan betul dgn nUr ye!
.
Dm /wasap 0136385336 Nur jika nak cuba ya.
#Shaklee
#ESPShaklee
#SetCantikShaklee
#SetHamilShaklee
#SetBerpantangShaklee
#SetKurusShaklee
#SetSlimmingShaklee
#SetIkhtiarHamil
#SetResdungShaklee
#SetKecantikanShaklee
#VivixShaklee

Jerawat hilang, parut pudar dengan ESP & Vitamin C 👍 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Nak tau lebih lanjut ?

Boleh pm / whatsapp / tekan link di bawah @jomcantikgebu 👇
buff.ly/2BGm4uX
Facebook : Norazean Mdyuzan

Instagram : jomcantikgebu
NAK CANTIK?
NAK SIHAT ?
NAK CERGAS ?
NAK TENAGA ? ❤❤❤❤❤❤❤ #jomcantikgebu
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#setkecantikanshaklee
#setbersalinshaklee
#sethamilshaklee
#seteczemashaklee
#setresdungshaklee
#setslimmingshaklee
#setcantikshaklee
#settambahberatshaklee
#setdetoxshaklee
#espshaklee
#vivixshaklee
#shakleekl
#shakleethebest
#shakleethebestproducts
#shakleethebestsupplements

Sekian,
Zeanmillionaire Group

Vitamin C Shaklee
Imun booster utk kulit
jerawat?
kusam?
jeragat?

Sapa ada masalah macam ni? Jom wasap kita cepat2x utk info.

Jom pm / whatsapp / tekan link di bawah @jomcantikgebu 👇
www.wasap.my/60132578880
Facebook : Norazean Mdyuzan

Instagram : jomcantikgebu
NAK CANTIK?
NAK SIHAT ?
NAK CERGAS ?
NAK TENAGA ? ❤❤❤❤❤❤❤ #jomcantikgebu
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#setkecantikanshaklee
#setbersalinshaklee
#sethamilshaklee
#seteczemashaklee
#setresdungshaklee
#setslimmingshaklee
#setcantikshaklee
#settambahberatshaklee
#setdetoxshaklee
#espshaklee
#vivixshaklee
#shakleekl
#shakleethebest
#shakleethebestproducts
#shakleethebestsupplements

Sekian,
Zeanmillionaire Group

Hi, morning... Dah sarapan ke belum?? Jom la kita mulakan sarapan dgn ESP Shaklee... sedap tau.... belum cuba belum tau kesedapannya..... 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Nak tau lebih lanjut ?

Boleh pm / whatsapp / tekan link di bawah @jomcantikgebu 👇
www.wasap.my/60132578880
Facebook : Norazean Mdyuzan

Instagram : jomcantikgebu
NAK CANTIK?
NAK SIHAT ?
NAK CERGAS ?
NAK TENAGA ? ❤❤❤❤❤❤❤ #jomcantikgebu
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#setkecantikanshaklee
#setbersalinshaklee
#sethamilshaklee
#seteczemashaklee
#setresdungshaklee
#setslimmingshaklee
#setcantikshaklee
#settambahberatshaklee
#setdetoxshaklee
#espshaklee
#vivixshaklee
#shakleekl
#shakleethebest
#shakleethebestproducts
#shakleethebestsupplements

Sekian,
Zeanmillionaire Group

Assalamualaikum dan hai semua🙋

ESP MINUMAN BERKHASIAT!

Selalu rasa penat, tak bermaya dan kadang mudah rasa mengantuk ina sarankan anda ambil ESP shaklee👍
ina dah rasa sendiri, ESP memang memberi tenaga kepada badan dan tak terasa sangat letih walaupun banyak kerja💪 ✨Malah ESP juga membuat kita rasa KENYANG ( dan ini sangat membantu meraka yg nak kurus & ada gastrik)
✨Boleh MEMBAIKI SEL KULIT yang telah rosak atau termusnah
✨Juga membantu menjadikan tona kulit lebih CERAH sekata tanpa penggelupasan
✨Dan mengurangkan masalah KULIT BERMINYAK!

#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard

Most Popular Instagram Hashtags