[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#setresdungshaklee

21423 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum, morning semua!
.
Dah breakfast ke? Nak mudah meh join saya shake2 ESP. Cepat pantas mudah dan yang penting kenyang!
.
🌸Antara kebaikan ESP ialah
.
✅ESP memberi tenaga segera dan meningkatkan sistem imun tubuh, badan semakin sihat dan kurang berasa letih
✅ESP memberi rasa kenyang dan membantu penurunan berat badan
✅Mengembalikan keanjalan kulit wajah, tubuh dan juga tidak ketinggalan payudara semakin mantap!
✅Menjadikan kulit halus dan cantik serta memudarkan parut jerawat. Protein membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.
✅ESP Milk Booster terbaik membantu penghasilan susu badan dengan cepat
✅ESP memberi rasa susu badan yang lebih pekat dan berkrim. Kesannya bayi cepat kenyang dan tidur lebih lena
.
Bestkan, khasiat dia banyakkk sangat. Nak cuba? Wasap je ya.
.
@wawashaklee
011-19300290
#wawasplendidsupplementstore

Bangun pagi-pagi je bersin tak henti-henti. Hidung gatal rasa nak tanggalkan je hidung. Pastu hidup tak boleh lekang dengan tisu. Air hidung mengalir tak henti.. arrrghh rimas ya.
_

Khas buat mereka yang ada masalah resdung, 3 suplement Shaklee ini sangat-sangat Farah rekemen. Hampir 99% feedback kastemer cakap Set Resdung Shaklee sangat berkesan. .
🌸 Alfalfa Complex 🌸
~ Mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung ( sinuisitis)
~ Kaya dengan sumber klorofil yang membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives), dan resdung (sinuisitis) .
❌ Penghidap penyakit SLE tak digalakkan mngambil Alfalfa sebagai suppliment .
.
🌸 B Complex 🌸
~ Kandungan B6 dalam B Complex berperanan untuk memelihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan
~Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka
~ Membantu dalam membina protien dalam tubuh .
.
🌸 Vitamin C 🌸
~ Sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan menghadapi serangan penyakit
~ Mempercepatkan proses penyembuhan tisu tubuh
~ Memastikam proses pemuliharaan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna .
.
Sampai bila nak hidup dalam keadaan tidak selesa. Jangan biarkan berlarutan. .

Sebarang pertanyaan, consultation & order boleh whatsapp @shaklee.pakar.vitamin | 0192682710

_

#setresdungshaklee
#resdung
#shakleeshahalam
#pengedarshaklee
#pengedarshakleeshahalam
#shaklee
#shakleeresdung
#vitamincshaklee
#vitaminshaklee
#alfalfashaklee

Sebarang pertanyaan boleh wassap wani yer 😍
.
Jangan malu-malu 😊
.
Kalau ada masalah boleh share dengan wani yer 😉
.
In sya allah wani akan bantu uos sebaik mungkin 😍
.
WANI SID | 012-4601721
Perunding Shaklee Anda
#shakleepeneng
#agensahshaklee
#sayajualshaklee
#espshaklee
#vitaminCshaklee
#setkecantikanshaklee
#setslimmingshaklee
#setresdungshaklee
#vivixshaklee
#setmengandungshaklee
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setberatbadanshaklee
#shakleemalaysia

Bila kita kaya jadilah insan pemurah

Bila kita berkuasa jagalah amanah

Bila kita berjaya jgnlah kita alpa

Bila kita sihat jgn lupakan Allah

Semua itu nikmat dari ALLAH kepada kita

Diyana menghargai kesihatan yg ALLAH berikan ini dgn sesudu teh vivix setiap malam

Bila kita sihat,kita dpt mghasilkan kerja yg lebih efisyen dan produktif

Insha Allah dgn asbab ini akan menigktkan kualiti ibadah kita sebagai tanda kesyukuran kpdNYA

Nite alls

Love to share
Diyana
.
.
.

#projectshakleeteam #chuenzdiyanajualshaklee #shakleejohor #nurraysabeauty #kulitcantik #kesihatan #skincaresemulajadi #codjb #pushdei #alfalfashaklee #omegaguard #wehavehaveyo #liveamazing #whyishaklee #detoks #utmspace #setresdungshaklee #setmenyusushaklee #espshaklee #setkurusshaklee #vitaminkanakkanak #terapiinstagram #anakbijak #tambahselera #sembelit #vitaminminda #jdt #masalaheczema #studentutm #bisnesdarirumah

Ingat best ke hari² hadap simptom #resdung ni? Kadang sampai xde mood, nak marah² je kat org sebab stress dgn resdung!! Jom #atasiresdung #hilangkanresdung dengan #setresdungshaklee ni. Harga Tyaa akan bagi special and murah kat uols! Wsap 0138114483 okay❤

4. BERDOA KETIKA TENGOK CERMIN
.
Berapa ramai yang amalkan doa ketika tengok cermin? Jarang kan? Jom kita sama-sama improve diri lepas ni okay.
.
Berdoa ketika tengok cermin bukan hanya satu permohonan kepada Tuhan, tapi juga untuk menunjukkan rasa kesyukuran kita dengan adanya paras rupa yang sempurna.
.
Doa ketika melihat cermin, “Segala puji-pujian bagi Allah sebagaimana Engkau telah mempercantikkan diriku dan juga akhlakku. Semoga Engkau menjauhkan wajahku dari api neraka”
.
Tips bonus : Jangan lupa belek pakaian sekali, patuh syariah ke tak? 🙂
.
Wani|012-4448596
.
#vitacshaklee
#shakleevitaccomplex
#shakleevitac
#shakleepnb
#shakleeklcc
#shakleepromo
#shakleeampang
#shakleepandanindah
#shakleeuia
#shakleepandan
#shakleebangi
#shakleeeffect
#setkecantikanshaklee
#beautysey
#serumvitac
#shakleeampangpoint
#shakleekampungpandan
#setkehamilanshaklee
#setresdungshaklee
#promosishaklee
#vitaminc
#iloveshaklee
#shakleedistributorampang
#vitacshakleemurah
#sayajualvitacshaklee
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#flawlessskin
#vitaminforskin
#shakleeuitm

. Last open house for Raya 2017? Maybe or maybe not 😅. Thanks Puya for today. Delicious foods, fantastic cribs!
.
#sayasukamakan #openhousekejiranan #gengibuhot #wahhgithcuuu

Vitamin E Dan Vitamin C Pilihan Ramai

Fenomena melanda skrg untuk gabungan dua jenis vitamin ni, vitamin e dan vitamin c, sebenarnya kalau ikut saranan pakar cantik amek complete terus lebih baik dgn b complex sbb b complex ada kandungan utk merawat jerawat n tesktur kulit sekata tp mana2pun pilihan di tgn customer, kalau nak amek vitamin e dan vitamin c pun saya ok je n so far customer yg ambil pun puas hati sangat.. jom kita semak blk fungsi kedua2 vitamin ni utk kulit kita ❤FUNGSI VITAMIN E❤ 💜Awet muda
💜Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
💜Mengurangkan parut
💜Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
💜Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
💜Menjaga kesihatan kulit seperti menjaga kelembabannya, mencegah dari kerosakan kerana sinaran ultraviolet, mempercepat proses penyembuhan akibat luka dan memperlambat penuaan.
💜Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi ❤FUNGSI VITAMIN C❤ 💛Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
membantu pembentukan kolagen, iaitu bahan protein yang mencantum/mengikat sel-sel. Ia penting bagi pembaikan semula dan pertumbuhan tisu, sel, gusi, pembuluh darah, tulang dan gigi
💛Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
💛Menghilangkan jerawat
💛Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema
💛Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
💛Anti penuaan dan anti kedut
💛Mengatasi masalah resdung dan alahan
💛Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi

TERCARI-CARI VITAMIN E DAN C YG TERBAIK DI PASARAN .. TAK YAH SUSAH2 LG, TAK PERLU NAK SUNTIK SEMUA .BIAR LMBT ASALKAN SELAMAT

Maz+60193484205

Parut dah hilang!!!
.
.
Assalamualaikum dan selamat pagi
Semua tahukan apa kelebihan vitamin E ni sebab tu kebanyakan skincare atau kosmetik menggunakan vitamin E dalam produk mereka.
.
.
Cakap pasal parut mesti semua tak nak parut lebih2 lagi kat muka. Oh nooo
Memang menjejaskan penampilan sungguh.
Pastu nak guna corrector la, concealer la sebab nak tutup cela tu.....
Sama juga kalau parut kat badan kan?
.
.
Jangan ingat wanita je lelaki pun ambik vitamin E ni tau.
Macam testimoni kat atas tu
Parut jerawat memang pudar habislah dan jerawat pun cepat je kecut 🎤🎤🎤
So apa tunggu lagi
Vitamin E Complex Shaklee
RM 165.00
Sarah
01125542061

#vitamine #shaklee #shakleemalaysia #scars #parut #setparutshaklee #setkurusshaklee #setcantikshaklee #setresdungshaklee #diamond #mychoices #jerawat #natural #organic #trusted #fitness #slimming #beautify #

MOST RECENT

SET YG MENJADI KEGILAAN RAMAI😍😍
-
Kelebihan ESP .
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS .
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 )
🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
🌸 Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
🌸 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🌸 Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
🌸 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🌸 Membantu mengurangkan eyebag
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak
🌸 Mengatasi masalah jeragat
🌸 Boleh buat sebagai masker
🌸 melambatkan proses penuaan
.
@farahshaklee.distributor
0145339557
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleekl #kualalumpur #shakleemurahkualalumpur #promoshaklee #espshaklee #espshakleemurah #vitamincshaklee #vitaminc #setkecantikanshaklee #setmengandungshaklee #setcantikshaklee #setresdungshaklee #setresdungshakleemurah #vivix #shakleevivix

SET YG MENJADI KEGILAAN RAMAI😍😍
-
Kelebihan ESP .
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS .
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 )
🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
🌸 Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
🌸 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🌸 Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
🌸 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🌸 Membantu mengurangkan eyebag
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak
🌸 Mengatasi masalah jeragat
🌸 Boleh buat sebagai masker
🌸 melambatkan proses penuaan
.
@farahshaklee.distributor
0145339557
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleekl #kualalumpur #shakleemurahkualalumpur #promoshaklee #espshaklee #espshakleemurah #vitamincshaklee #vitaminc #setkecantikanshaklee #setmengandungshaklee #setcantikshaklee #setresdungshaklee #setresdungshakleemurah #vivix #shakleevivix

SET YG MENJADI KEGILAAN RAMAI😍😍
-
Kelebihan ESP .
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS .
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 )
🌸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
🌸 Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
🌸 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🌸 Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
🌸 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🌸 Membantu mengurangkan eyebag
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak
🌸 Mengatasi masalah jeragat
🌸 Boleh buat sebagai masker
🌸 melambatkan proses penuaan
.
@farahshaklee.distributor
0145339557
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleekl #kualalumpur #shakleemurahkualalumpur #promoshaklee #espshaklee #espshakleemurah #vitamincshaklee #vitaminc #setkecantikanshaklee #setmengandungshaklee #setcantikshaklee #setresdungshaklee #setresdungshakleemurah #vivix #shakleevivix

PALING LARIS !
.

Dua sekawan yang sangat ramai peminat. Jika anda mencari supplement untuk kulit , Ini dia Vitamin C & Vitamin E.
.

Vitamin E
✔Mengurangkan jeragat & parut
✔Mengandungi antioksidan yang tinggi dan bertindak untuk awet muda
✔Mengekalkan kesihatan saraf dan otot
✔Meningkatkan kesuburan
✔Parut strecth mark menjadi semakin pudar
.

Vitamin C
✔mencerahkan kulit
✔Memperbaiki tekstur kulit yang kusam dan pucat
✔Mengurangkan proses pigmentasi akibat sinaran UV
✔Meningkatkan sintetis kolagen
✔Meningkatkan immune system
✔Mengurangkan garis halus .
.

#sayajualshaklee
#codshaklee
#postageshaklee
#shakleereadystock
#setslimmingshaklee
#sethamilshaklee
#setresdungshaklee
#setpantangshaklee
#setkesuburanshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee

PALING LARIS !
.

Dua sekawan yang sangat ramai peminat. Jika anda mencari supplement untuk kulit , Ini dia Vitamin C & Vitamin E.
.

Vitamin E
✔Mengurangkan jeragat & parut
✔Mengandungi antioksidan yang tinggi dan bertindak untuk awet muda
✔Mengekalkan kesihatan saraf dan otot
✔Meningkatkan kesuburan
✔Parut strecth mark menjadi semakin pudar
.

Vitamin C
✔mencerahkan kulit
✔Memperbaiki tekstur kulit yang kusam dan pucat
✔Mengurangkan proses pigmentasi akibat sinaran UV
✔Meningkatkan sintetis kolagen
✔Meningkatkan immune system
✔Mengurangkan garis halus .
.

#sayajualshaklee
#codshaklee
#postageshaklee
#shakleereadystock
#shakleeselayang
#shakleekepong
#shakleekl
#shakleekualalumpur
#shakleemenjalara
#shakleedamansara
#shakleepetalingjaya
#shakleekelanajaya
#shakleegombak
#shakleebatucaves
#shakleerawang
#shakleesgbuloh
#shakleesungaibuloh
#shakleesubang
#shakleeshahalam
#shakleesentul
#shakleeampang
#shakleeselangor
#setslimmingshaklee
#sethamilshaklee
#setresdungshaklee
#setpantangshaklee
#setkesuburanshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee

Full Set Resdung
.
.
Yang mana ada masalah resdung boleh cuba Set Resdung Shaklee ni kerana ia sangat bebaloi 😊 Alfalfa Complex, B-Complex & Vitamin C adalah Set Resdung Shaklee yang terlaris tau.
.
.
Jom lihat Kebaikan Set Resdung Shaklee ni ❤
.
.
Alfalfa Complex 😉
👉 Membuang toksin dalam badan
👉 Membersihkan usus daripada segala toksin, lemak & lendir
👉 Memastikan vitamin @ supplemen diserap dengan lebih sempurna
👉 Bertindak sebagai pembersih darah & colon
👉 Melawan alahan seperti masalah kulit @ hidung sensitif
👉 Membantu merawat asthma
👉 Mengurangkan masalah resdung & eczema
👉 Meneutralkan acid badan
👉 Menyingkirkan lemak + kolestrol
👉 Membunah angin & mengempiskan perut
.
.
Vitamin C Plus 😍
✔ Perlindungan daripada sinar UV
✔ Mengurangkan kesan "sunburn"
✔ Membantu prevent masalah jerawat degil
✔ Tona kulit menjadi lebih sekata
✔ Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka
✔ Mencerahkan kulit secara semula jadi
✔ Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung & eczema
✔ Mengatasi masalah jerawat nasi & pasir
✔ Mengurangkan kedutan & tanda penuaan
✔ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
✔ Kulit lebih glowing & radiant
.
.
B-COMPLEX 😘
💠 Mencegah jerawat batu atau jerawat besar ketika stress
💠 Mengandungi set lengkap vitamin B (8jenis)
💠 Mengurangkan risiko kekurangan vitamin B dlm bdan disebabkan oleh stress
💠 Mengurangkan perasan stress
💠 Wajah menjadi lebih bersinar & tak kusam
.
.
Sebarang pertanyaan atau order boleh WhatsApp/ Telegram Wanniey di 011-33380352
Wanniey sedia bantu anda 😘
.
.
#shakleekotatinggi #setresdungshaklee #codshakleekotatinggi #codkotatinggi #bcomplexshaklee #vitamincshaklee #alfalfashaklee #alergik #resdung #gatalgatal #sinus #jerawatbatu #shakleejohor #shakleeeffect

5. MENGAMALKAN PENGAMBILAN MAKANAN TAMBAHAN DALAM DIET HARIAN
.
Ini merupakan salah satu usaha kita dalam menjaga anugerah pemberian Tuhan. Mungkin kita alami resdung, atau masalah jerawat yang lebih daripada orang lain, jadi, kita boleh ambil inisiatif untuk pulihkan masalah kita tu. .
Macam saya sendiri, memang saya menggunakan produk kecantikan Shaklee untuk masalah parut di muka saya.
.
Termasuk dalam set kecantikan Shaklee ialah: ✅Vita-C : Dapat menguatkan antibodi dan mengurangkan resdung sekaligus mengurangkan pertumbuhan jerawat pada muka.
✅Vita-E : Membantu dalam membapkan kulit serta membantu dalam masalah jerawat yang kronik.
✅ESP : Meambantu dalam pembentukan sel-sel kulit yang lebih berkuliti untuk memudarkan parut jerawat dan penghasilan kulit yang lebih halus.
.
Wani|012-4448596
.
#vitacshaklee
#shakleevitaccomplex
#shakleevitac
#shakleepnb
#shakleeklcc
#shakleepromo
#shakleeampang
#shakleepandanindah
#shakleeuia
#shakleepandan
#shakleebangi
#shakleeeffect
#setkecantikanshaklee
#beautysey
#serumvitac
#shakleeampangpoint
#shakleekampungpandan
#setkehamilanshaklee
#setresdungshaklee
#promosishaklee
#vitaminc
#iloveshaklee
#shakleedistributorampang
#vitacshakleemurah
#sayajualvitacshaklee
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#flawlessskin
#vitaminforskin
#shakleeuitm

4. BERDOA KETIKA TENGOK CERMIN
.
Berapa ramai yang amalkan doa ketika tengok cermin? Jarang kan? Jom kita sama-sama improve diri lepas ni okay.
.
Berdoa ketika tengok cermin bukan hanya satu permohonan kepada Tuhan, tapi juga untuk menunjukkan rasa kesyukuran kita dengan adanya paras rupa yang sempurna.
.
Doa ketika melihat cermin, “Segala puji-pujian bagi Allah sebagaimana Engkau telah mempercantikkan diriku dan juga akhlakku. Semoga Engkau menjauhkan wajahku dari api neraka”
.
Tips bonus : Jangan lupa belek pakaian sekali, patuh syariah ke tak? 🙂
.
Wani|012-4448596
.
#vitacshaklee
#shakleevitaccomplex
#shakleevitac
#shakleepnb
#shakleeklcc
#shakleepromo
#shakleeampang
#shakleepandanindah
#shakleeuia
#shakleepandan
#shakleebangi
#shakleeeffect
#setkecantikanshaklee
#beautysey
#serumvitac
#shakleeampangpoint
#shakleekampungpandan
#setkehamilanshaklee
#setresdungshaklee
#promosishaklee
#vitaminc
#iloveshaklee
#shakleedistributorampang
#vitacshakleemurah
#sayajualvitacshaklee
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#flawlessskin
#vitaminforskin
#shakleeuitm

Rungsing dengan masalah resdung/alahan dengan habuk? .
.
Set Resdung pasti boleh bantu masalah anda. .
.
Manfaat Alfalfa Complex:
🍃Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri
🍃Ianya kaya dengan sumber klorofil 🍃 Membantu mengurangkan keradangan terutama yang disebabkan oleh ekzema, resdung, allergik dan gatal- gatal *Pesakit SLE tidak digalakkan ambil Alfalfa
.
.
Manfaat Vitamin C Plus:
🍃Bertindak sebagai anti-histamin tanpa perlu kita mengalami side effect kesan dari pengambilan drugs anti-histamin
🍃Menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh
🍃Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol
🍃Meningkatkan fungsi T-Cell dan Macrophage (Fungsi sistem pertahanan badan, sel darah putih)
🍃Meningkatkan pertumbuhan tisu
.
.
Manfaat B-Complex:
🍃Vitamin B6 penting untuk pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi badan
🍃Membantu dalam pembinaan protein dalam tubuh
🍃Membantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh kulit untuk menyingkirkan sel-sel mati
🍃Memelihara sistem saraf dan berfungsi sebagai anti-stress
.
.
Whatsapp nabila shaklee untuk pertanyaan dan order☺ .
.
Shaklee Independent Distributor
Nabila | 0142578905

#setresdungshaklee #setalahanshaklee #allergy #sistemantibodilemah #sistempertahananbadan #bcomplex #vitaminc #alfalfacomplex #sayajual #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleenabila #organicsupplements_byciknab #shakleebukitmertajam #shakleekualaketil #shakleebandarperdaa

Rungsing dengan masalah resdung/alahan dengan habuk? .
.
Set Resdung pasti boleh bantu masalah anda. .
.
Manfaat Alfalfa Complex:
🍃Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri
🍃Ianya kaya dengan sumber klorofil 🍃 Membantu mengurangkan keradangan terutama yang disebabkan oleh ekzema, resdung, allergik dan gatal- gatal *Pesakit SLE tidak digalakkan ambil Alfalfa
.
.
Manfaat Vitamin C Plus:
🍃Bertindak sebagai anti-histamin tanpa perlu kita mengalami side effect kesan dari pengambilan drugs anti-histamin
🍃Menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh
🍃Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol
🍃Meningkatkan fungsi T-Cell dan Macrophage (Fungsi sistem pertahanan badan, sel darah putih)
🍃Meningkatkan pertumbuhan tisu
.
.
Manfaat B-Complex:
🍃Vitamin B6 penting untuk pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi badan
🍃Membantu dalam pembinaan protein dalam tubuh
🍃Membantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh kulit untuk menyingkirkan sel-sel mati
🍃Memelihara sistem saraf dan berfungsi sebagai anti-stress
.
.
Whatsapp nabila shaklee untuk pertanyaan dan order☺ .
.
Shaklee Independent Distributor
Nabila | 0142578905

#setresdungshaklee #setalahanshaklee #allergy #sistemantibodilemah #sistempertahananbadan #bcomplex #vitaminc #alfalfacomplex #sayajual #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleenabila #organicsupplements_byciknab #shakleebukitmertajam #shakleekualaketil #shakleebandarperdaa

Rungsing dengan masalah resdung/alahan dengan habuk? .
.
Set Resdung pasti boleh bantu masalah anda. .
.
Manfaat Alfalfa Complex:
🍃Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri
🍃Ianya kaya dengan sumber klorofil 🍃 Membantu mengurangkan keradangan terutama yang disebabkan oleh ekzema, resdung, allergik dan gatal- gatal *Pesakit SLE tidak digalakkan ambil Alfalfa
.
.
Manfaat Vitamin C Plus:
🍃Bertindak sebagai anti-histamin tanpa perlu kita mengalami side effect kesan dari pengambilan drugs anti-histamin
🍃Menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh
🍃Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol
🍃Meningkatkan fungsi T-Cell dan Macrophage (Fungsi sistem pertahanan badan, sel darah putih)
🍃Meningkatkan pertumbuhan tisu
.
.
Manfaat B-Complex:
🍃Vitamin B6 penting untuk pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi badan
🍃Membantu dalam pembinaan protein dalam tubuh
🍃Membantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh kulit untuk menyingkirkan sel-sel mati
🍃Memelihara sistem saraf dan berfungsi sebagai anti-stress
.
.
Whatsapp nabila shaklee untuk pertanyaan dan order☺ .
.
Shaklee Independent Distributor
Nabila | 0142578905

#setresdungshaklee #setalahanshaklee #allergy #sistemantibodilemah #sistempertahananbadan #bcomplex #vitaminc #alfalfacomplex #sayajual #sayajualshaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleenabila #organicsupplements_byciknab #shakleebukitmertajam #shakleekualaketil #shakleebandarperdaa

Assalamualaikum hai semua 🤗
.
Wanita dan kecantikan memang tak dapat dipisahkan. Faktanya, sifat cantik ni diklasifikasikan untuk golongan wanita, baik yang bekerja, pelajar mahupun suri rumah.
.
Jadi, harini, saya nak kongsikan tips mudah kecantikan wajah buat rujukan para wanita 😍😍
.
Wani|012-4448596
.
#vitacshaklee
#shakleevitaccomplex
#shakleevitac
#shakleepnb
#shakleeklcc
#shakleepromo
#shakleeampang
#shakleepandanindah
#shakleeuia
#shakleepandan
#shakleebangi
#shakleeeffect
#setkecantikanshaklee
#beautysey
#serumvitac
#shakleeampangpoint
#shakleekampungpandan
#setkehamilanshaklee
#setresdungshaklee
#promosishaklee
#vitaminc
#iloveshaklee
#shakleedistributorampang
#vitacshakleemurah
#sayajualvitacshaklee
#sayajualshaklee
#shakleemurah
#flawlessskin
#vitaminforskin
#shakleeuitm

SLIM & FIT 🏋🏼‍♀️
.
Untuk orang yang nak diet dan nak kurus, WAJIB jaga:
✅ Pemakanan (kalori intake)
✅ Senaman
✅ Nutrisi yang cukup
.
Pengambilan supplement dapat membantu menambahkan nutrisi yang diperlukan tubuh.
.
Konsep slimming shaklee sangat mudah berserta recommended vitamin.
.
BAKAR🔥
Lecithin & Omega
.
BINA 💪🏽
ESP & CINCH sumber protein yang membantu tingkatkan metabolisma dan membantu mengurangkan masalah perut gelebeh
.
BUANG💩
HERBLAX & ALFALFA
Membantu masalah perlawasan dan detoks
.

Whatsapp for details and prices😊
.
.
Note: Supplement shaklee hanyalah makanan tambahan, bukan bertujuan untuk merawat, diagnose, menyembuhkan penyakit.
.
.
@shakleehazwani
013-4251815
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleekedah #shakleejitra #shakleetunjang #shakleekepalabatas #shakleeuitmperlis #shakleepolimas #espshakleejitramurah #espshakleemurah #ostematrixshakleemurah #promosiostematrixshaklee #terapiinstagram #ajimaura #vitamincshakleemurah #vitamineshakleemurah #setjerawatshaklee #setresdungshaklee #vivixshakleemurah #supplementkurus #lecithinshakleejitra #alfalfashakleepromosi #alfalfashakleejitra #setslimmingshaklee

Assalamualaikum & hi semua! 😊
.
HARGA RMXX.00 → JIMAT UNTUK 6BULAN PENGGUNAAN!!
.
VITAMIN C SR merupakan SUPPLEMENT HOT DEMAND sebab JIMAT dengan tempoh penggunaan hampir 6BULAN tetapi harganya sangat berpatutan 😃
#ShakleeEffect yang mampu atasi masalah2 kulit seperti JERAWAT SUSAH KECUT, KULIT KUSAM, TONA WAJAH TAK SEKATA, KULIT BERMINYAK, SUNBURN dll..
.
.
KEBAIKAN VITAMIN C
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💞 Meningkatkan sistem imunisasi
💞 Menjadikan tona kulit lebih sekata
💞 Membantu masalah kulit seperti eczema,resdung
💞 Atasi masalah JERAWAT PASIR
💞 Menggantikan tisu yg rosak dan mudah menyembuhkan luka
💞 Mengurangkan kesan 'sunburn'
💞 Membentuk kolagen
💞 Merawat kulit kasar & kering
💞 Kawal gula dalam darah
💞 Atasi masalah kulit berminyak
💞 Atasi masalah kulit kusam
💞 Mengecilkan liang2 pori pada wajah
💞 Memberikan tenaga berpanjangan
💞 Mampu memudarkan parut jerawat
💞 Mengekalkan integriti sel
💞 Menggalakkan pertumbuhan gigi,gusi,tulang,otot dan salur darah yang sihat
💞 Mampu mengurangkan simptom2 selesema
💞 Memperbaiki insomnia
💞 Mengekalkan kolesterol sihat
.
.
Your beauty & health consultant :
LOVE,
FIZAH
#shakleekelantan
#shakleekotabharu
#shakleepasirmas
#shakleemachang
#shakleetanahmerah
#shakleepasirpekan
#shakleetumpat
#shakleewakafbahru
#shakleepcb
#shakleepengkalanchepa
#shakleeguamusang
#shakleekualakrai
#shakleedabong
#shakleecodkelantan
#setkecantikanshaklee
#sethamilshaklee
#setmenyusushaklee
#setbuanganginshaklee
#setberpantangshaklee
#setjerawatshaklee
#setjeragatshaklee
#setkurusshaklee
#setbuasirshaklee
#setresdungshaklee
#shakleebyhafizah
#shakleeuitm
#shakleekumk
#shakleehusm
#shakleepoliteknikkb

KATAKAN TIDAK PADA RESDUNG!!
.
Resdung yg teruk akan menyebabkan kulit anda berjerawat...
.
Simptom resdung ialah :
➡mudah bersin (hidung terlalu sensitif terhadap cuaca sejuk dan habuk)
➡bersin yang berterusan
hidung berair (running nose)
➡hidung tersumbat
➡sakit kepala
➡demam
.
Anda ade simptom di atas?? Atasi masalah resdung anda segera!! Ikhtiar dgn SET RESDUNG SHAKLEE 😂😂😂
.
.
.
Wassap 0193895811 utk info lanjut..
.
.
#resdung #resdungshaklee #setresdung #setresdungshaklee #bcomplex #alfalfacomplex #bersin #shakleesabah #sakitkepala #shakleekl #shakleemalaysiamurah #sustainedreleasevitac #skudai #ShakleeEffect #ShakleeSkudai #shakleejohorbahru #shakleejb #shakleemurah #shakleetestimoni #shakleetermurah #sayajualshakleemurah #shakleepalingmurah #codshakleejb #codshakleeskudai #shakleehargastudent #shakleemutiararini #codshakleeutm #codshakleemutiararini #shakleehargatermurah #shakleebestprice

SLIM & FIT 🏋🏼‍♀️
.
Untuk orang yang nak diet dan nak kurus, WAJIB jaga:
✅ Pemakanan (kalori intake)
✅ Senaman
✅ Nutrisi yang cukup
.
Pengambilan supplement dapat membantu menambahkan nutrisi yang diperlukan tubuh.
.
Konsep slimming shaklee sangat mudah berserta recommended vitamin.
.
BAKAR🔥
Lecithin & Omega
.
BINA 💪🏽
ESP & CINCH sumber protein yang membantu tingkatkan metabolisma dan membantu mengurangkan masalah perut gelebeh
.
BUANG💩
HERBLAX & ALFALFA
Membantu masalah perlawasan dan detoks
.

Whatsapp for details and prices😊
.
.
Note: Supplement shaklee hanyalah makanan tambahan, bukan bertujuan untuk merawat, diagnose, menyembuhkan penyakit.
.
.
@shaklee.byhazwani
013-4251815
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleekedah #shakleejitra #shakleetunjang #shakleekepalabatas #shakleeuitmperlis #shakleepolimas #espshakleejitramurah #espshakleemurah #ostematrixshakleemurah #promosiostematrixshaklee #terapiinstagram #ajimaura #vitamincshakleemurah #vitamineshakleemurah #setjerawatshaklee #setresdungshaklee #vivixshakleemurah #supplementkurus #lecithinshakleejitra #alfalfashakleepromosi #alfalfashakleejitra #setslimmingshaklee

SET RESDUNG

Siapa ada masalah resdung? Hana memang galakkan korang ikhtiar dgn set resdung shaklee ni
.
Antara manfaat set resdung .
SET RESDUNG

Alfalfa Complex
✔Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis).
✔Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis). .
.
.
B Complex
✔berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.
✔Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka.
.
.
Vitamin C
✔berfungsi sebagai antioksida dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
✔Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh. Membantu untuk mengelakkan jerawat.
✔Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.
.
Untuk pertanyaah boleh direct whatsapp .
Hana Shafiee
014 3063 968
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
.
#resdung #setresdung #setresdungshaklee #setjerawat #jerawat #shakleepenang #shakleekulim #shakleesungaipetani #shakleeparitbuntar #shakleenibongtebal #shakleelunas #shakleeseberangjaya #shakleejuru #shakleepermatangpauh #shakleealma #shakleecodpenang #shakleesimpangampat #shakleebukitmertajam #shakleealorstar #shakleekualakedah #shakleejitra #shakleetelokkechai #shakleesimpangkuala #shakleejalanpegawai

SET RESDUNG

Siapa ada masalah resdung? Hana memang galakkan korang ikhtiar dgn set resdung shaklee ni
.
Antara manfaat set resdung .
SET RESDUNG

Alfalfa Complex
✔Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis).
✔Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis). .
.
.
B Complex
✔berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.
✔Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka.
.
.
Vitamin C
✔berfungsi sebagai antioksida dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
✔Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh. Membantu untuk mengelakkan jerawat.
✔Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.
.
Untuk pertanyaah boleh direct whatsapp .
Hana Shafiee
014 3063 968
YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
.
#resdung #setresdung #setresdungshaklee #setjerawat #jerawat #shakleepenang #shakleekulim #shakleesungaipetani #shakleeparitbuntar #shakleenibongtebal #shakleelunas #shakleeseberangjaya #shakleejuru #shakleepermatangpauh #shakleealma #shakleecodpenang #shakleesimpangampat #shakleebukitmertajam #shakleealorstar #shakleekualakedah #shakleejitra #shakleetelokkechai #shakleesimpangkuala #shakleejalanpegawai

Most Popular Instagram Hashtags