#setresdungshaklee

MOST RECENT

BASIC SET MENANGANI JERAWAT
.
.
VITAMIN C SHAKLEE
.
1. meneutralkan kulit
2. Melawan radikal bebas
3. membersih kulit daripada kotoran
4. kurangkan kulit rosak
5. hilangkan jerawat
6. membunuh bakteria penyebab jerawat
.
.
GARLIC SHAKLEE MAMPU MENANGANI MASALAH JERAWAT
.
1. melawan bakteria penyebab jerawat
2. mengawal penyebaran bakteria daripada terus menghasilkan jerawat
3. Membersihkan darah dengan mengeluarkan toksin daripada badan. Darah kotor adalah salah 1 faktor penyebab jerawat.
4. meningkatkan sistem imun dengan membekalkan antibiotik semulajadi sekaligus menjadikan kulit sentiasa sihat.
.
Kedua-dua ini sangat baik diambil bersama untuk yang ada masalah jerawat degil/batu kerana kedua-duanya bersifat antibakteria 😘
.
Jom whatsappa Da untuk dapatkan SPECIAL PRICE ya 💕
.
.
Syahida | 014-5449748
Your Health & Beauty Consultant
.
#shakleeterengganu #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleedungun #setresdungshaklee #setkurusmurah #pengedarshakleeterengganu #produkshaklee #putihcerah #coddungun #codshakleedungun #shakleemurahdungun #shaklee #shakleeterbaik #shakleetermurah #shakleeterengganu #shakleeeffect #putihcerah #putihmulus #supplementmalaysia
#shakleeterengganu #shakleebukitbesi #shakleegongbadak

BASIC SET MENANGANI JERAWAT
.
.
VITAMIN C SHAKLEE
.
1. meneutralkan kulit
2. Melawan radikal bebas
3. membersih kulit daripada kotoran
4. kurangkan kulit rosak
5. hilangkan jerawat
6. membunuh bakteria penyebab jerawat
.
.
GARLIC SHAKLEE MAMPU MENANGANI MASALAH JERAWAT
.
1. melawan bakteria penyebab jerawat
2. mengawal penyebaran bakteria daripada terus menghasilkan jerawat
3. Membersihkan darah dengan mengeluarkan toksin daripada badan. Darah kotor adalah salah 1 faktor penyebab jerawat.
4. meningkatkan sistem imun dengan membekalkan antibiotik semulajadi sekaligus menjadikan kulit sentiasa sihat.
.
Kedua-dua ini sangat baik diambil bersama untuk yang ada masalah jerawat degil/batu kerana kedua-duanya bersifat antibakteria 😘
.
Jom whatsappa Da untuk dapatkan SPECIAL PRICE ya 💕
.
.
Syahida | 014-5449748
Your Health & Beauty Consultant
.
#shakleeterengganu #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleedungun #setresdungshaklee #setkurusmurah #pengedarshakleeterengganu #produkshaklee #putihcerah #coddungun #codshakleedungun #shakleemurahdungun #shaklee #shakleeterbaik #shakleetermurah #shakleeterengganu #shakleeeffect #putihcerah #putihmulus #supplementmalaysia
#shakleeterengganu #shakleebukitbesi #shakleegongbadak

PERFECT COMBO : Vit C + Vit E
.
❤️Vitamin E untuk mencerahkan kawasan yang gelap di sekitar mata dan kulit
.
Vitamin E bertindak secara langsung untuk pelindungan terhadap matahari dan mengurangkan penuaan pada kulit kita
.
.
❤️Vitamin C - Kekurangan Vitamin C boleh menyebabkan mudah mendapat eye bag
.
Sebab itu Vitamin C sangat penting untuk dalam pengeluaran kolagen, yang merupakan protein yang membuat ligamen di bawah mata kita.
.
Whatsapp Da untuk dapatkan KONSULTASI PERCUMA & PRODUK SHAKLEE ✨
.
Syahida | 014-5449748
SID Terengganu
.
.
#shakleeterengganu #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleedungun #setresdungshaklee #setkurusmurah #pengedarshakleeterengganu #produkshaklee #putihcerah #coddungun #codshakleedungun #shakleemurahdungun #shaklee #shakleeterbaik #shakleetermurah #shakleeterengganu #shakleeeffect #putihcerah #putihmulus #supplementmalaysia
#shakleeterengganu #shakleebukitbesi #shakleegongbadak

PERFECT COMBO : Vit C + Vit E
.
❤️Vitamin E untuk mencerahkan kawasan yang gelap di sekitar mata dan kulit
.
Vitamin E bertindak secara langsung untuk pelindungan terhadap matahari dan mengurangkan penuaan pada kulit kita
.
.
❤️Vitamin C - Kekurangan Vitamin C boleh menyebabkan mudah mendapat eye bag
.
Sebab itu Vitamin C sangat penting untuk dalam pengeluaran kolagen, yang merupakan protein yang membuat ligamen di bawah mata kita.
.
Whatsapp Da untuk dapatkan KONSULTASI PERCUMA & PRODUK SHAKLEE ✨
.
Syahida | 014-5449748
SID Terengganu
.
.
#shakleeterengganu #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleedungun #setresdungshaklee #setkurusmurah #pengedarshakleeterengganu #produkshaklee #putihcerah #coddungun #codshakleedungun #shakleemurahdungun #shaklee #shakleeterbaik #shakleetermurah #shakleeterengganu #shakleeeffect #putihcerah #putihmulus #supplementmalaysia
#shakleeterengganu #shakleebukitbesi #shakleegongbadak

KENAPA COLLAGEN SHAKLEE SPECIAL DARI YG LAIN?
.
Mesti ramai yg tertanya-tanya kenapa collagen shaklee tu bagus sangat? Apa yg special sangat? Kenapa org cakap dia paling berkualiti?
.
Untuk pengetahuan korang , inilah sebab collagen powder shaklee nie sangat sangat sangat istimewa❤️
.
🌈 Berasakan sumber dari sisik ikan merah dari laut dalam
🌈 Saiz molekul sangat halus iaitu 1,000 dalton
🌈 Penyerapam optimum dan mudah diserap
🌈 Mudah larut dalam minuman atau makanan
.
Ini lah yg membuatkan collagen shaklee berbeza dari collagen lain di pasaran! Sebab tu collagen shaklee antara collagen yg paling berkualiti tinggi tau.
.
Nak dapatkan collagen shaklee? Jom whatsapp nadia sekarang😘
.
0146086386
Nurul Nadia

Kat sini siapa yang nak kurus selepas raya tu masih sempat lagi. Jangan risau.
.
.
Korang boleh mengamalkan Set Slimming Shaklee. Insha Allah korang mampu kurus dalam masa yang singkat. So, raya ni boleh la pakai kebaya.😊
.
Apa yang istimewa sangat SET SLIMMING ni?
.
Ada 3 konsep mudah yang berlaku dalam proses SLIMMING Shaklee, antaranya :
.
.
OMEGA GUARD🔥 ⏩ Bakar lemak yang tak perlu dalam badan especially yang dah lama tersimpan tu.
.
.
HERB LAX💦 ⏩ Bantu singkirkan lemak, lawas and detox keluar daripada badan.
.
.
ESP 💪⏩ Dapat kawal selera makan lagi2 awak yang selalu rasa lapar dan nak mengunyah je. .
.
Bonus ESP tu akan membuatkan kulit korang lebih licin dan cantik! Dan dengan omega juga kolestrol anda akan terkawal🤗

WhatsApp
0174792529 ina

#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeomegaguard #setberpantang #setflawless #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setkecantikanshakleemurah #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #shakleevitalea #shakleebcomplex #shakleealfalfa
#shakleeostematrix #shakleegarliccomplex #setjerawatshaklee #vivixshaklee #testimonishaklee #effectshaklee
#esppromo #sethamil #sethamilshaklee #setmenyusu
#setmenyusushaklee
#setgastrik #setslimmingshaklee
#set kurus

Kat sini siapa yang nak kurus selepas raya tu masih sempat lagi. Jangan risau.
.
.
Korang boleh mengamalkan Set Slimming Shaklee. Insha Allah korang mampu kurus dalam masa yang singkat. So, raya ni boleh la pakai kebaya.😊
.
Apa yang istimewa sangat SET SLIMMING ni?
.
Ada 3 konsep mudah yang berlaku dalam proses SLIMMING Shaklee, antaranya :
.
.
OMEGA GUARD🔥 ⏩ Bakar lemak yang tak perlu dalam badan especially yang dah lama tersimpan tu.
.
.
HERB LAX💦 ⏩ Bantu singkirkan lemak, lawas and detox keluar daripada badan.
.
.
ESP 💪⏩ Dapat kawal selera makan lagi2 awak yang selalu rasa lapar dan nak mengunyah je. .
.
Bonus ESP tu akan membuatkan kulit korang lebih licin dan cantik! Dan dengan omega juga kolestrol anda akan terkawal🤗

WhatsApp
0174792529 ina

#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeomegaguard #setberpantang #setflawless #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setkecantikanshakleemurah #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #shakleevitalea #shakleebcomplex #shakleealfalfa
#shakleeostematrix #shakleegarliccomplex #setjerawatshaklee #vivixshaklee #testimonishaklee #effectshaklee
#esppromo #sethamil #sethamilshaklee #setmenyusu
#setmenyusushaklee
#setgastrik #setslimmingshaklee
#set kurus

Kat sini siapa yang nak kurus selepas raya tu masih sempat lagi. Jangan risau.
.
.
Korang boleh mengamalkan Set Slimming Shaklee. Insha Allah korang mampu kurus dalam masa yang singkat. So, raya ni boleh la pakai kebaya.😊
.
Apa yang istimewa sangat SET SLIMMING ni?
.
Ada 3 konsep mudah yang berlaku dalam proses SLIMMING Shaklee, antaranya :
.
.
OMEGA GUARD🔥 ⏩ Bakar lemak yang tak perlu dalam badan especially yang dah lama tersimpan tu.
.
.
HERB LAX💦 ⏩ Bantu singkirkan lemak, lawas and detox keluar daripada badan.
.
.
ESP 💪⏩ Dapat kawal selera makan lagi2 awak yang selalu rasa lapar dan nak mengunyah je. .
.
Bonus ESP tu akan membuatkan kulit korang lebih licin dan cantik! Dan dengan omega juga kolestrol anda akan terkawal🤗

WhatsApp
0174792529 ina

#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeomegaguard #setberpantang #setflawless #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setkecantikanshakleemurah #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #shakleevitalea #shakleebcomplex #shakleealfalfa
#shakleeostematrix #shakleegarliccomplex #setjerawatshaklee #vivixshaklee #testimonishaklee #effectshaklee
#esppromo #sethamil #sethamilshaklee #setmenyusu
#setmenyusushaklee
#setgastrik #setslimmingshaklee
#set kurus

KENAPA COLLAGEN SHAKLEE SPECIAL DARI YG LAIN?
.
Mesti ramai yg tertanya-tanya kenapa collagen shaklee tu bagus sangat? Apa yg special sangat? Kenapa org cakap dia paling berkualiti?
.
Untuk pengetahuan korang , inilah sebab collagen powder shaklee nie sangat sangat sangat istimewa❤️
.
🌈 Berasakan sumber dari sisik ikan merah dari laut dalam
🌈 Saiz molekul sangat halus iaitu 1,000 dalton
🌈 Penyerapam optimum dan mudah diserap
🌈 Mudah larut dalam minuman atau makanan
.
Ini lah yg membuatkan collagen shaklee berbeza dari collagen lain di pasaran! Sebab tu collagen shaklee antara collagen yg paling berkualiti tinggi tau.
.
Nak dapatkan collagen shaklee? Jom whatsapp nadia sekarang😘
.
0146086386
Nurul Nadia

KENAPA COLLAGEN SHAKLEE SPECIAL DARI YG LAIN?
.
Mesti ramai yg tertanya-tanya kenapa collagen shaklee tu bagus sangat? Apa yg special sangat? Kenapa org cakap dia paling berkualiti?
.
Untuk pengetahuan korang , inilah sebab collagen powder shaklee nie sangat sangat sangat istimewa❤️
.
🌈 Berasakan sumber dari sisik ikan merah dari laut dalam
🌈 Saiz molekul sangat halus iaitu 1,000 dalton
🌈 Penyerapam optimum dan mudah diserap
🌈 Mudah larut dalam minuman atau makanan
.
Ini lah yg membuatkan collagen shaklee berbeza dari collagen lain di pasaran! Sebab tu collagen shaklee antara collagen yg paling berkualiti tinggi tau.
.
Nak dapatkan collagen shaklee? Jom whatsapp nadia sekarang😘
.
0146086386
Nurul Nadia

SIHAT DALAMAN CANTIK LUARAN DENGAN SET KECANTIKAN SHAKLEE !
.
.
Siapa nak cantik secara menyeluruh ? Bukan muka je putih, tangan hitam hehe 😂
.
.
Untuk yang ada masalah kulit BERMINYAK, kulit KERING, kulit KUSAM, JERAWAT, PARUT JERAWAT, BLACKHEAD dan WHITEHEAD serta untuk yang ingin jaga kecantikan kulit secara keseluruhan dicadangkan cuba SET KECANTIKAN SHAKLEE LENGKAP
.
.
KELEBIHAN ESP
❤Membantu mencerahkan kulit, menghilangkan parut jerawat di muka
❤Menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan menghilangkan jeragat
❤Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
❤Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
❤Atasi gastrik dan pedih ulu hati
❤Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
.
.
KELEBIHAN VITAMIN E
❤Mencantikan kulit dan menaikkan seri wajah
❤Membantu kulit lebih gebu,halus dan licin
❤Mengatasi masalah kulit kering
❤Melambatkan penuaan
❤Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam
❤Meningkatkan kesuburan
❤Merapatkan hubungan suami isteri@Vitamin Cinta
.
.
KELEBIHAN VITAMIN C
❤Menghilangkan jerawat dan pudarkan parut jerawat
❤Mengawal minyak di muka
❤Kulit lebih cerah dan tona lebih sekata
❤Membantu meningkatkan sistem imun badan
❤Membantu masalah gusi berdarah, lebam di kulit, kulit kering, ruam dan kasar
.
.
Your Trusted and Favorite SID,
NaaShaklee 0145348131
.
.
#shakleetimewithnaa #testimonitimewithnaa #shakleepasirmas #shakleekotabharu #shakleekelantan #shakleerantaupanjang #shakleemeranti #shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleepahang #shakleenegerisembilan #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleeEffects #NaaShaklee #setjerawatshaklee #setkayapshaklee #setparutshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setslimingshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #youthshaklee #vivixshaklee #shakleecodavailable #shakleecodpasirmas #shakleemalaysia #bazarpaknil #teaminstamf .

P/s : For price, do whatsapp Naa 0145348131 directly ya . InshaAllah special consultation and best price promise :)

🌸 JERAWAT
🌸 JERAGAT
🌸 KULIT BERMINYAK
🌸 PARUT
🌸 KULIT KUSAM
🌸 SUNBURN
.
Ada tak yang mengalami masalah macam kat atas tu. Kalau ada, ara suggest untuk korang rawat muka dari dalam. Bila dalaman sihat, luaran turut akan sihat daripada sebarang masalah kulit. Cuba kita tengok secara ringkas kelebihan Vitamin C dan ESP
.
Kelebihan Vitamin C
🌸 Perlindungan dari sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Kurangkan masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan memulihkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semula jadi. Bukan muka je putih yeee🙈🙈
🌸 Membantu masalah kulit sensitif seperti eczema dan resdung
🌸 Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🌸 Kurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit bertambah glowing dan radiant
🌸Menyerikan kulit yang kusam
.
Kelebihan ESP
.
🌸merangsang pembentukan semula kulit dan otot. Kulit terasa pejal dan anjal.
🌸mempercepatkan penyembuhan luka,memudarkan dan menghilangkan parut.
🌸kulit cantik,halus,gebu gebasss.
🌸 Memutihkan kulit .
🌸 meningkatkan penyerapan vitamin-vitamin lain dengan lebih efektif
.
.
Jom rawat secara dalaman. Nak tahu lagi details just klik link wasap ara kat atas tu tau.
.
Your Trusted SID
ara | 0139206730
.
🚗COD : pekan, kuantan dan chini
🚚 Postage setiap hari ke seluruh Malaysia
.
#bcomplexshaklee
#basicHshaklee
#setberpantangshaklee
#vivixshaklee
#milkboostershaklee
#setkecantikanshaklee
#sethamilshaklee
#setkurusshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#collagenshaklee
#setmenyusushaklee
#lecithinshaklee
#setslimmingshaklee
#garlicshaklee
#setjerawatshaklee
#kolagenshaklee
#omegashaklee
#ostematrixshaklee
#vitaleashaklee
#ostematrixshaklee
#setresdungshaklee
#espshaklee
#glashaklee
#bcomplexshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleepekan
#shakleekuantan
#shakleechini

SIHAT DALAMAN CANTIK LUARAN DENGAN SET KECANTIKAN SHAKLEE !
.
.
Siapa nak cantik secara menyeluruh ? Bukan muka je putih, tangan hitam hehe 😂
.
.
Untuk yang ada masalah kulit BERMINYAK, kulit KERING, kulit KUSAM, JERAWAT, PARUT JERAWAT, BLACKHEAD dan WHITEHEAD serta untuk yang ingin jaga kecantikan kulit secara keseluruhan dicadangkan cuba SET KECANTIKAN SHAKLEE LENGKAP
.
.
KELEBIHAN ESP
❤Membantu mencerahkan kulit, menghilangkan parut jerawat di muka
❤Menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan menghilangkan jeragat
❤Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
❤Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
❤Atasi gastrik dan pedih ulu hati
❤Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
.
.
KELEBIHAN VITAMIN E
❤Mencantikan kulit dan menaikkan seri wajah
❤Membantu kulit lebih gebu,halus dan licin
❤Mengatasi masalah kulit kering
❤Melambatkan penuaan
❤Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam
❤Meningkatkan kesuburan
❤Merapatkan hubungan suami isteri@Vitamin Cinta
.
.
KELEBIHAN VITAMIN C
❤Menghilangkan jerawat dan pudarkan parut jerawat
❤Mengawal minyak di muka
❤Kulit lebih cerah dan tona lebih sekata
❤Membantu meningkatkan sistem imun badan
❤Membantu masalah gusi berdarah, lebam di kulit, kulit kering, ruam dan kasar
.
.
Your Trusted and Favorite SID,
NaaShaklee 0145348131
.
.
#shakleetimewithnaa #testimonitimewithnaa #shakleepasirmas #shakleekotabharu #shakleekelantan #shakleerantaupanjang #shakleemeranti #shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleepahang #shakleenegerisembilan #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleeEffects #NaaShaklee #setjerawatshaklee #setkayapshaklee #setparutshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setslimingshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #youthshaklee #vivixshaklee #shakleecodavailable #shakleecodpasirmas #shakleemalaysia #bazarpaknil #teaminstamf .

P/s : For price, do whatsapp Naa 0145348131 directly ya . InshaAllah special consultation and best price promise :)

Radiance C+E
.
.
.
🍁Dalam ni ade 20% vitamin C tulen dan vitamin E
.
🍁Fungsi dia untuk gebu, cerah dan kurangkan garis dan kedutan serta memperbaiki tekstur kulit dan tona kulit keseluruhan
.
🍁 Kapsul dia tu berasaskan tumbuh2an dan biodegradable
.
🍁1 capsul ade 20% Vitamin C tulen, Vitamin E dan Rasberi
.
🍁Sebotol radiance c+e ade 60 biji
.
.
. 🎀Tahan 4-5 bulan
.

Sebarang order / pertanyaan boleh terus DM / whatsapp 👇
.
.
Asiah 019-9815260
Asiah 019-9815260
Asiah 019-9815260

Cara panggunaan RADIANCE C + E capsule:
.
.
Waktu Malam
.
.
1. Buka kepala/penutup radiance.
2. Picit dan letakkan ke atas jari.
3. Kemudian sapukan keseluruh muka.
.
.
Asiah 019-9815260
Asiah 019-9815260
Asiah 019-9815260

Radiance C+E
.
.
.
🍁Dalam ni ade 20% vitamin C tulen dan vitamin E
.
🍁Fungsi dia untuk gebu, cerah dan kurangkan garis dan kedutan serta memperbaiki tekstur kulit dan tona kulit keseluruhan
.
🍁 Kapsul dia tu berasaskan tumbuh2an dan biodegradable
.
🍁1 capsul ade 20% Vitamin C tulen, Vitamin E dan Rasberi
.
🍁Sebotol radiance c+e ade 60 biji
.
.
. 🎀Tahan 4-5 bulan
.

Sebarang order / pertanyaan boleh terus DM / whatsapp 👇
.
.
Asiah 019-9815260
Asiah 019-9815260
Asiah 019-9815260

5 bahan utama yang terkandung dalam YOUTH skincare
.
.
✅Muscadine grape
✅Lotus japonicus
✅Apple stemcell extract
✅Shisandra chinensis extract
✅Vital repair complex .
.
Setiap ramuan YOUTH ni mempunyai fungsi yang penting untuk kulit kita. .
.
Yang pasti setiap ramuan YOUTH ialah PREMIUM dan tentunya organic & effective untuk kulit anda 😘
.

Klik bio untuk order/ pertanyaan 👆

SIAPA ADA MASALAH NI SILA BACA SAMPAI HABIS !
.
. 🙅🏼 Kulit kusam
🙅🏼 Berjerawat
🙅🏼 Kulit tak berapa cerah
🙅🏼 Parut degil
🙅🏼 Berat berlebihan
🙅🏼 Selalu demam
.
.
Ara memang suggest sangat korang grab ESP ni kalau korang ada masalah macam kat atas tu. Dah ramai berpuas hati dengan ESP tau. Orang lain ramai usaha dengan ESP untuk cantik, korang tak nak cantik ke? Hehe
.
.
Manfaat lain ESP :
.
🌸Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam
🌸Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
🌸Memberi ton warna kulit yang sekata.
🌸Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus
🌸Bertindak sebagai antioksida
🌸Mencegah osteoporosis
🌸Membantu pembentukan sel-sel baru.
🌸Membantu menyembuhkan gastrik.
🌸Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan
🌸Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.
🌸Memudarkan parut
🌸Kecantikan kulit dan rambut
.
.
Manfaat lain Vitamin C Shaklee :
.
🌸Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🌸Mengurangkan simptom demam
🌸Mengatasi masalah jerawat degil
🌸Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🌸Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
🌸Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
🌸Mengurangkan kesan "sunburn"
🌸Menjadikan kulit lebih gebu
🌸Melembapkan kulit dari dalam
🌸Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸Mengurangkan keguguran rambut
🌸Menghasilkan rambut yang lebat
🌸Mengelak daripada uban
.
Dapatkan SPECIAL OFFER serta FREE SPECIAL CONSULTATION/guide cara makan supplement dengan betul melalui ara
.
.
DM ara di ig atau
.
Tekan link whatsapp ara di bio ☝🏼
.
Your Trusted SID
ara | 0139206730
.
🚗COD : pekan, kuantan dan chini
🚚 Postage setiap hari ke seluruh Malaysia
.
#bcomplexshaklee
#herbalblendshaklee
#setberpantangshaklee
#vivixshaklee
#setkecantikanshaklee
#sethamilshaklee
#setkurusshaklee
#vitamincshaklee
#vitamineshaklee
#collagenshaklee
#setmenyusushaklee
#lecithinshaklee
#setslimmingshaklee
#garlicshaklee
#setjerawatshaklee
#kolagenshaklee
#omegashaklee
#ostematrixshaklee
#vitaleashaklee
#ostematrixshaklee
#setresdungshaklee
#espshaklee
#glashaklee
#bcomplexshaklee
#shaklee

SIHAT DALAMAN CANTIK LUARAN DENGAN SET KECANTIKAN SHAKLEE !
.
.
Siapa nak cantik secara menyeluruh ? Bukan muka je putih, tangan hitam hehe 😂
.
.
Untuk yang ada masalah kulit BERMINYAK, kulit KERING, kulit KUSAM, JERAWAT, PARUT JERAWAT, BLACKHEAD dan WHITEHEAD serta untuk yang ingin jaga kecantikan kulit secara keseluruhan dicadangkan cuba SET KECANTIKAN SHAKLEE LENGKAP
.
.
KELEBIHAN ESP
❤Membantu mencerahkan kulit, menghilangkan parut jerawat di muka
❤Menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan menghilangkan jeragat
❤Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
❤Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
❤Atasi gastrik dan pedih ulu hati
❤Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
.
.
KELEBIHAN VITAMIN E
❤Mencantikan kulit dan menaikkan seri wajah
❤Membantu kulit lebih gebu,halus dan licin
❤Mengatasi masalah kulit kering
❤Melambatkan penuaan
❤Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam
❤Meningkatkan kesuburan
❤Merapatkan hubungan suami isteri@Vitamin Cinta
.
.
KELEBIHAN VITAMIN C
❤Menghilangkan jerawat dan pudarkan parut jerawat
❤Mengawal minyak di muka
❤Kulit lebih cerah dan tona lebih sekata
❤Membantu meningkatkan sistem imun badan
❤Membantu masalah gusi berdarah, lebam di kulit, kulit kering, ruam dan kasar
.
.
Your Trusted and Favorite SID,
NaaShaklee 0145348131
.
.
#shakleetimewithnaa #testimonitimewithnaa #shakleepasirmas #shakleekotabharu #shakleekelantan #shakleerantaupanjang #shakleemeranti #shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleepahang #shakleenegerisembilan #shakleeterengganu #shakleemalaysia #shakleeEffects #NaaShaklee #setjerawatshaklee #setkayapshaklee #setparutshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #setslimingshaklee #sethamilshaklee #espshaklee #vitamincshaklee #youthshaklee #vivixshaklee #shakleecodavailable #shakleecodpasirmas #shakleemalaysia #bazarpaknil #teaminstamf .

P/s : For price, do whatsapp Naa 0145348131 directly ya . InshaAllah special consultation and best price promise :)

Kelebihan Radiance C & E .
.
RADIANCE C + E mengandungi 20% Vitamin C Bioavailable yang dapat merawat pelbagai masalah kulit seperti:
.
.
➡Jerawat
➡Jeragat
➡Parut Berlubang / Parut Berkawah / parut bekas Jerawat
➡Hiperpigmentasi
➡Jeragat Bertompok
➡Kedutan
➡Kulit kendur
.
.
Bagi yang nak cerah, hilangkan kedutan dan menegangkan kulit, Ac high recomended ambil RADIANCE C + E. Sangat berbaloi 👍
.
.
Asiah 019-9815260
Asiah 019-9815260
Asiah 019-9815260

Most Popular Instagram Hashtags