[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#setremaja

MOST RECENT

☘ *FATHIYA REMAJA by حجابنا* ☘
.
🌸MATERIAL🌸
🔹 twiscone
.
🍂Warna🍂
1⃣ tosca-cream
2⃣ silver - pink
3⃣ cream- tosca
.
🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan 4
🔸Kerah Bulat
🔸Obi pinggang dengan tali warna beda plus pita
🔸Manset kancing bungkus 1 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lebar Bawah kurleb 1.6 m
🔸Kombinasi List Bagian Bawah Rok
.
🍀Detail Ukuran🍀
▶ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶ XXXL➡ LD/PB 84/120
.
🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶ Instan Polos
▶ *Pet Tegak Sepipi*
▶ Ukuran
🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶ Include Cadar Tali
.
📌Price List
🔷 *Remaja*
💰 *Set XXL 220.000, XXXL 230.000*
.
✏ *Pembelian Wajib Set*

Info & Pemesanan
👤 Marketer: WA 087786403256 (whatsapp teks aja ya, no call 😊)
#NamirahFathiya
#SetRemaja
#twiscone
#Hijabuna

BOTANICAL EFFECT EVOLUTION 💋 .
.
Set untuk para remaja atau adik adik kita yang mmpunyai masaalh kulit wajah , yang takde masalah , tapi nak cantik pon boleh 😍 .
.
Botanical Effects Evolution .
Byk tau kebaikan set ni.. ☺☺
Ada 5 item dalam set ni.. 🌷Cleansing Gel🌷
Membersihkan permukaan kulit dari kotoran dan minyak.
Sedikit berbuih yang tidak ketara bagi memastikan kulit sentiasa bersih dan segar.
Bagi yang mempunyai kulit mudah berminyak, anda pasti akan suka dengan cleansing gel ini.
.
🌺 Invigorating Scrub 🌺
Menanggalkan sel kulit mati dengan lembut pada permukaan kulit anda.
Cadangan penggunaan dua ke tiga kali seminggu.
Kulit akan segar dan bersih malah cerah selepas penggunaan. . 🌺 Refreshing Toner 🌺
Menyingkirkan kotoran berlebihan dari kulit disamping membuatkan liang pori lebih halus dan kecil.
Kulit anda tampak lebih anjal dan tengang. 🌷 Moisturizing Gel 🌷
Memberikan lembapan selama 12 jam.
Tekstur gel dimana ia menjadikan pelembap tidak berminyak dan meresap dengan cepat.
Boleh digunakan dua ke tiga kali sehari selepas mencuci muka.
.
🌺Moisturizer Lotion SPF 30 Sunscreen 🌺
Melembapkan kulit anda sekali gus menjadi pelindung matahari kepada kulit.
Merupakan koleksi pelembap yang anda perlu ada jika anda selalu terdedah secara terbuka kepada cahaya matahari.
.
Pilih yang berkualiti,pilih yg selamat,Pilihlah Mary Kay 😊
.
Siapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya ? Warranty 90 hari ? Free postage ? Free sample ? Free gift ?

Jiey
0102532619
#marykaybeautyconsultant #putrajaya #kelantan #jomsihatdancantik #setremaja #healthyskin #remajasihat

Ready siap bungkuss...
Duta busana Remaja.
Be syar'i.
#agendutabusana #setremaja

Jadikan anak perempuan kita menjadi calon bidadari syurga.. caranya??
Salah satunya dengan menutup aurat sejak dini. Tidak akan berkurang kecantikan si gadis yaa ummah.. malah bertambah anggun pun bertambah pahala.
#gamis #setremaja #dutabusanalampung
#syari

Still cleansing by hand?This lightweight, two-speed power brush gently massages as it thoroughly cleans skin, removing residue, dirt and makeup in seconds and it removes makeup 85% better than cleansing by hand.* Sharing with love,
Fiera : 0139934384 📲
Mary Kay Beauty Consultant. 💁Ask me about your skin.
Klik link nie ok 👇👇👇
http://marykaykulim.wasap.my/
#marykaymalaysia #MARYKAYkulim #MARYKAYmanjung #DijaminSelamat #marykaybeautyconsultant #setTimewiseMiracle #setRemaja #setRawatan #setJerawat #setLelaki #setAwekMuda #setAnti_kedutan #setPencerahan #BotanicalEffect #BEevo #timewiseRepair #clearProof #skinvigorate #healthySkin #beautifulSkin #protectUrSkin #awekMuda #anti_penuaan #anti_kedutan #freeskinconsultation #top5brandskincare #ilovemarykay #skincare #produkkecantikan

Sesuai untuk semua jenis kulit !! Set untuk para remaja 😍💕 .
Jatuh cinta dengan set ni 😍😍 okay , miya nak menyeru adik adik , akak akak yang berumur 23 tahun ke bawah utk try set super best dan wangii ni 😍😍 . Sape yang dah cuba je yang tahu betapa besstnyaaa set ni 😍😍. 💋BOTANICAL EFFECT EVOLUTION 💋 .
.
Set untuk para remaja atau adik adik kita yang mmpunyai masaalh kulit wajah , yang takde masalah , tapi nak cantik pon boleh 😍 .
.
Botanical Effects Evolution .
Byk tau kebaikan set ni.. ☺☺
Ada 5 item dalam set ni.. .
🌷Cleansing Gel🌷
.
Membersihkan permukaan kulit dari kotoran dan minyak.
Sedikit berbuih yang tidak ketara bagi memastikan kulit sentiasa bersih dan segar.
Bagi yang mempunyai kulit mudah berminyak, anda pasti akan suka dengan cleansing gel ini.
.
🌺 Invigorating Scrub 🌺
.
Menanggalkan sel kulit mati dengan lembut pada permukaan kulit anda.
Cadangan penggunaan dua ke tiga kali seminggu.
Kulit akan segar dan bersih malah cerah selepas penggunaan. .
🌺 Refreshing Toner 🌺
.
Menyingkirkan kotoran berlebihan dari kulit disamping membuatkan liang pori lebih halus dan kecil.
Kulit anda tampak lebih anjal dan tengang. .
🌷 Moisturizing Gel 🌷
.
Memberikan lembapan selama 12 jam.
Tekstur gel dimana ia menjadikan pelembap tidak berminyak dan meresap dengan cepat.
Boleh digunakan dua ke tiga kali sehari selepas mencuci muka.
.
🌺 Moisturizer Lotion SPF 30 Sunscreen 🌺
.
Melembapkan kulit anda sekali gus menjadi pelindung matahari kepada kulit.
Merupakan koleksi pelembap yang anda perlu ada jika anda selalu terdedah secara terbuka kepada cahaya matahari.
.
Pilih yang berkualiti,pilih yg selamat,Pilihlah Mary Kay 😊
.
Siapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya ? Warranty 90 hari ? Free postage ? Free sample ? Budget ? Meh pm miya lelaju 💃🏻.
.
Love ,
Miya
0135976493
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia .
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz#MaryKayKosmetik #MaryKayselangor #js #MaryKaygombak #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #kulitputih #Lipstick #MaryKayrawang #MatteLipstick #setremaja #sk11

☘ *FATHIYA REMAJA by حجابنا* ☘ 🌸MATERIAL🌸 🔹 twiscone 🍂Warna🍂

1⃣ tosca-cream
2⃣ silver - pink
3⃣ cream- tosca 🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan 4 🔸Kerah Bulat
🔸Obi pinggang dengan tali warna beda plus pita
🔸Manset kancing bungkus 1 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lebar Bawah kurleb 1.6 m
🔸Kombinasi List Bagian Bawah Rok 🍀Detail Ukuran🍀
▶ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶ XXXL➡ LD/PB 84/120 🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶ Instan Polos
▶ *Pet Tegak Sepipi*
▶ Ukuran 🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶ Include Cadar Tali 📌Price List 🔷 *Remaja*
💰 *Set XXL 220.000,XXXL 230.000* ✏ *Pembelian Wajib Set* 🔴Diskon sesuai ketentuan
#NamirahFathiya
#SetRemaja
#twiscone
#Hijabuna
#DesemberEdition

☘ *FATHIYA REMAJA by حجابنا* ☘ 🌸MATERIAL🌸 🔹 twiscone 🍂Warna🍂

1⃣ tosca-cream
2⃣ silver - pink
3⃣ cream- tosca 🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan 4 🔸Kerah Bulat
🔸Obi pinggang dengan tali warna beda plus pita
🔸Manset kancing bungkus 1 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lebar Bawah kurleb 1.6 m
🔸Kombinasi List Bagian Bawah Rok 🍀Detail Ukuran🍀
▶ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶ XXXL➡ LD/PB 84/120 🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶ Instan Polos
▶ *Pet Tegak Sepipi*
▶ Ukuran 🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶ Include Cadar Tali 📌Price List 🔷 *Remaja*
💰 *Set XXL 220.000,XXXL 230.000* ✏ *Pembelian Wajib Set* 🔴Diskon sesuai ketentuan
#NamirahFathiya
#SetRemaja
#twiscone
#Hijabuna
#DesemberEdition

☘ *FATHIYA REMAJA by حجابنا* ☘ 🌸MATERIAL🌸 🔹 twiscone 🍂Warna🍂

1⃣ tosca-cream
2⃣ silver - pink
3⃣ cream- tosca 🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan 4 🔸Kerah Bulat
🔸Obi pinggang dengan tali warna beda plus pita
🔸Manset kancing bungkus 1 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lebar Bawah kurleb 1.6 m
🔸Kombinasi List Bagian Bawah Rok 🍀Detail Ukuran🍀
▶ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶ XXXL➡ LD/PB 84/120 🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶ Instan Polos
▶ *Pet Tegak Sepipi*
▶ Ukuran 🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶ Include Cadar Tali 📌Price List 🔷 *Remaja*
💰 *Set XXL 220.000,XXXL 230.000* ✏ *Pembelian Wajib Set* 🔴Diskon sesuai ketentuan
#NamirahFathiya
#SetRemaja
#twiscone
#Hijabuna
#DesemberEdition

SWIPE 👉👉👉👉👉 ☘ *FATHIYA REMAJA by حجابنا* ☘ 🌸MATERIAL🌸 🔹 twiscone 🍂Warna🍂

1⃣ tosca-cream
2⃣ silver - pink
3⃣ cream- tosca 🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan 4 🔸Kerah Bulat
🔸Obi pinggang dengan tali warna beda plus pita
🔸Manset kancing bungkus 1 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lebar Bawah kurleb 1.6 m
🔸Kombinasi List Bagian Bawah Rok 🍀Detail Ukuran🍀
▶ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶ XXXL➡ LD/PB 84/120 🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶ Instan Polos
▶ *Pet Tegak Sepipi*
▶ Ukuran 🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶ Include Cadar Tali 📌Price List 🔷 *Remaja*
💰 *Set XXL 220.000,XXXL 230.000* ✏ *Pembelian Wajib Set* 🔴Diskon sesuai ketentuan
#NamirahFathiya
#SetRemaja
#twiscone
#Hijabuna
#DesemberEdition 〰〰〰〰〰〰〰〰

CLEANSER @ PENCUCI MUKA.

Uolls jangan terkejut ye... Dah kenapa banyak sangat cleanser Mary kay nie kan... Nie baru cleanser je tau... Belum produk lain lagi... Ok... Sebenarnya MARY KAY sangat2 detail tentang penghasilan sesuatu produk...dan Mary kay juga sedar yang JENIS KULIT, MASALAH KULIT, SERTA KEPERLUAN KULIT setiap orang tidak sama... Even kalau adik beradik pun belum tentu sama!!! So uolls kene hati2 tentang ini... Jangan ingat "eh... Kak aku pakai ok je... DNA sama kot"... Sebulan kemudian..." dah kenapa skin aku makin kering je... Tapi skin kak aku ok cantik je"

Maka disinilah fungsi kami sebagai BEAUTY CONSULTAN MARY KAY, yang telah dipertanggungjawabkan untuk memberi tips atau khidmat nasihat dalam pemilihan produk2 MARY KAY yang bersesuaian untuk seseorang individu tersebut... Nak detail lagi?
Nak free skin consultation?
Nak free skincare class?
Nak free basic makeup class? 💁Ask me about your skin.
Klik link nie ok 👇👇👇
http://marykaykulim.wasap.my/
#akak_MK #TrustedBeautyConsultant #Cleanser #PencuciMuka #timewiseMarykay #melaCEP #MKmen #BotanicalEffect #BEevo #timewiseRepair #clearProof #skinvigorate #healthySkin #beautifulSkin #protectUrSkin #awekMuda #anti_penuaan #anti_kedutan #pencerahan #rawatKulit #setRemaja #makeupLover #MARYKAYkulim #MARYKAYmanjung #MARYKAYmalaysia #manjungperak #loveOurSkin #lumutperak #ipohcityawesome #ipoh

Bismillah
Open PO
.
☘ *FATHIYA REMAJA by حجابنا* ☘
.
🌸MATERIAL🌸
🔹 twiscone
.
🍂Warna🍂
1⃣ tosca-cream
2⃣ silver - pink
3⃣ cream- tosca
.
🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan 4
🔸Kerah Bulat
🔸Obi pinggang dengan tali warna beda plus pita
🔸Manset kancing bungkus 1 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lebar Bawah kurleb 1.6 m
🔸Kombinasi List Bagian Bawah Rok
.
🍀Detail Ukuran🍀
▶ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶ XXXL➡ LD/PB 84/120
.
🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶ Instan Polos
▶ *Pet Tegak Sepipi*
▶ Ukuran
🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶ Include Cadar Tali
.
📌Price List
🔷 *Remaja*
💰 *Set XXL 220.000,XXXL 230.000*
.
✏*Pembelian Wajib Set*
✏*Close PO tanggal 26 Desember 2017*

Info & Pemesanan:
WA 087786403256 (whatsapp teks aja ya, no call 😊)
#NamirahFathiya
#SetRemaja
#twiscone
#Hijabuna
#DesemberEdition

_________________________________________________________
Bismillah... Bannat remaja hadir kembali ummah.. Buat putri tercinta yang mulai beranjak dewasa^^ -------------------------------------------------
Mau warna yang mana nich? 🎈 *NAMIRAH REMAJA II by حجابنا* 🎈 🌼MATERIAL🌼 🔹 _Wollycrepe dan Ballotely_ 🍂Warna🍂 🏷 *Wollycrepe*
1⃣ Yellow
2⃣ Dusty Pink
3⃣ Blue
4⃣ Milo
5⃣ Lilac
6⃣ Peach
_________________________________________________________
🏷 *Ballotely*
1⃣ Navy
2⃣ Black
3⃣ Blue Violet
4⃣ Avocado
_________________________________________________________
🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan 8(4 kancing hidup,4 kancing mati)
🔸Kerah Bulat
🔸Obi pinggang dengan belt yg bisa dilepas
🔸Manset kancing bungkus 2 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lebar Bawah kurleb 1.6 m
🔸Kombinasi List Bagian Bawah Rok
‌-------------------------------------------------
‌🍀Detail Ukuran🍀
▶ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶ XXXL➡ LD/PB 84/120 🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶ Instan Polos
▶ *Pet Tegak Sepipi*
▶ Ukuran 🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶ Include Cadar Tali -------------------------------------------------
📌Price List 🔷 *Remaja* 💰 *Set XXL 230.000,XXXL 240.000* 📝 _Khusus Warna Yellow bahan wollycrepe yg kainnya tipis daripada yg lain harga set xxl 220.000,xxxl 230.000_ ✏ *Pembelian Wajib Set*
-------------------------------------------------
💚💚💚Diskon sesuai ketentuan💚💚💚
-------------------------------------------------
#SetRemaja#bajuanak#kerudunganak
#Wollycrepe#pink#hijau#solo
#samarinda#palembang
#Ballotely#love
#Hijabuna#bajuanakbranded
#SeptemberEdition 〰〰〰〰〰〰〰〰
📱0895615994182 (klik link di bio ummah) 🆔Instagram @artificial_flower_solo_

_________________________________________________________
Bismillah... Bannat remaja hadir kembali ummah.. Buat putri tercinta yang mulai beranjak dewasa^^ -------------------------------------------------
Mau warna yang mana nich? 🎈 *NAMIRAH REMAJA II by حجابنا* 🎈 🌼MATERIAL🌼 🔹 _Wollycrepe dan Ballotely_ 🍂Warna🍂 🏷 *Wollycrepe*
1⃣ Yellow
2⃣ Dusty Pink
3⃣ Blue
4⃣ Milo
5⃣ Lilac
6⃣ Peach
_________________________________________________________
🏷 *Ballotely*
1⃣ Navy
2⃣ Black
3⃣ Blue Violet
4⃣ Avocado
_________________________________________________________
🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan 8(4 kancing hidup,4 kancing mati)
🔸Kerah Bulat
🔸Obi pinggang dengan belt yg bisa dilepas
🔸Manset kancing bungkus 2 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lebar Bawah kurleb 1.6 m
🔸Kombinasi List Bagian Bawah Rok
‌-------------------------------------------------
‌🍀Detail Ukuran🍀
▶ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶ XXXL➡ LD/PB 84/120 🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶ Instan Polos
▶ *Pet Tegak Sepipi*
▶ Ukuran 🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶ Include Cadar Tali -------------------------------------------------
📌Price List 🔷 *Remaja* 💰 *Set XXL 230.000,XXXL 240.000* 📝 _Khusus Warna Yellow bahan wollycrepe yg kainnya tipis daripada yg lain harga set xxl 220.000,xxxl 230.000_ ✏ *Pembelian Wajib Set*
-------------------------------------------------
💚💚💚Diskon sesuai ketentuan💚💚💚
-------------------------------------------------
#SetRemaja#bajuanak#kerudunganak
#Wollycrepe#pink#hijau#solo
#samarinda#palembang
#Ballotely
#Hijabuna
#SeptemberEdition 〰〰〰〰〰〰〰〰
📱0895615994182 (klik link di bio ummah) 🆔Instagram @artificial_flower_solo_

Bismillah... Bannat remaja hadir kembali ummah.. Buat putri tercinta yang mulai beranjak dewasa^^ Mau warna yang mana nich? 🎈 *NAMIRAH REMAJA II by حجابنا* 🎈 🌼MATERIAL🌼 🔹 _Wollycrepe dan Ballotely_ 🍂Warna🍂 🏷 *Wollycrepe*
1⃣ Yellow
2⃣ Dusty Pink
3⃣ Blue
4⃣ Milo
5⃣ Lilac
6⃣ Peach 🏷 *Ballotely*
1⃣ Navy
2⃣ Black
3⃣ Blue Violet
4⃣ Avocado 🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan 8(4 kancing hidup,4 kancing mati)
🔸Kerah Bulat
🔸Obi pinggang dengan belt yg bisa dilepas
🔸Manset kancing bungkus 2 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lebar Bawah kurleb 1.6 m
🔸Kombinasi List Bagian Bawah Rok 🍀Detail Ukuran🍀
▶ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶ XXXL➡ LD/PB 84/120 🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶ Instan Polos
▶ *Pet Tegak Sepipi*
▶ Ukuran 🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶ Include Cadar Tali 📌Price List 🔷 *Remaja* 💰 *Set XXL 230.000,XXXL 240.000* 📝 _Khusus Warna Yellow bahan wollycrepe yg kainnya tipis daripada yg lain harga set xxl 220.000,xxxl 230.000_ ✏ *Pembelian Wajib Set* 💚💚💚Diskon sesuai ketentuan💚💚💚
#NamirahRemajaII
#SetRemaja
#Wollycrepe
#Ballotely
gamis #jualgamis #gamismurah #gamismotif #gamispolos #jualgamismurah #gamishijabun #hijab #pakaian #khimar #jualkhimar #hijrah #beraniberhijrah #wanitasholehah #handstock #niqob #niqobis #pakaiantaqwa #pakaian

Jom bertukar kepada marykay
Jangan tak tahu, semakin meningkat usia, makin susah skin kita nak dirawat and dibaiki,
Makin banyak masalah timbul. sebab tu dari muda memang kita kena ada satu set skincare yang baik dan elok untuk kita.

Free consultation- ws kaksu

#marykay
#setbotanicaleffec
#setremaja
#pink
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #marykayganu #marykayterengganu #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykayseremban #marykayusim #marykayuia #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #skincare

Mary Kay Botanical Effects EVO

Refreshingly Simple Skin Care📢📢📢 💋Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk. 💋Pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit. 💋Dengan bahan dari buah naga & aloe. 💋5 in 1 set:

1. Botanical Effects Cleansing Gel
👉membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah.

2. Botanical Effects Invigorating Scrub
👉mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam.

3. Botanical Effects Refreshing Toner 👉mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah.

4. Botanical Effects Moisterizing Gel
👉menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu.

5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen
👉formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12 jam.

#ilovemarykay
#setremaja
#setbotanicalevo

Jom bertukar kepada marykay
Jangan tak tahu, semakin meningkat usia, makin susah skin kita nak dirawat and dibaiki,
Makin banyak masalah timbul. sebab tu dari muda memang kita kena ada satu set skincare yang baik dan elok untuk kita
Punya skin

Free consultation- ws kakjiee

#marykay
#setbotanicaleffec
#setremaja
#pink
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #marykayganu #marykayterengganu #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykayseremban #marykayusim #marykayuia #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #skincare

Jom bertukar kepada marykay
Jangan tak tahu, semakin meningkat usia, makin susah skin kita nak dirawat and dibaiki,
Makin banyak masalah timbul. sebab tu dari muda memang kita kena ada satu set skincare yang baik dan elok untuk kita
Punya skin

Free consultation- ws kakjiee

#marykay
#setbotanicaleffec
#setremaja
#pink
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #marykayganu #marykayterengganu #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykayseremban #marykayusim #marykayuia #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #skincare

Most Popular Instagram Hashtags