[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#setremaja

437 posts

TOP POSTS

🎈 *NAMIRAH REMAJA by حجابنا* 🎈 🌼MATERIAL🌼 🔹 _Yasmine_ 🍂Warna🍂
1⃣ Hijau Tosca
2⃣ Sea Blue
3⃣ Lavender
4⃣ Dusty Pink 🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan 8(4 kancing hidup,4 kancing mati)
🔸Kerah Bulat
🔸Obi pinggang dengan belt yg bisa dilepas
🔸Manset kancing bungkus 2 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lebar Bawah kurleb 1.6 m
🔸Kombinasi List Bagian Bawah Rok 🍀Detail Ukuran🍀
▶ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶ XXXL➡ LD/PB 84/120 🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶ Instan Polos
▶ *Pet Tegak Sepipi*
▶ Ukuran 🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶ Include Cadar Tali 📌Price List 🔷 *Remaja* 💰 *Set XXL 220.000,XXXL 230.000* ✏ *Pembelian Wajib Set* 💚💚💚Diskon sesuai ketentuan💚💚💚
#NamirahRemaja
#SetRemaja
#Yasmin
#Hijabuna
#JulyEdition 〰〰〰〰〰〰〰〰
📟Telegram http://telegram.me/hijabuna
📱Whatsapp 085728478050 - 08155500775
🔍Facebook Salamah Ummu Abdillah
🔖Fanpage Hijabuna
🆔Instagram Hijabuna.id

🎈 *YAQUT REMAJA by حجابنا* 🎈 🌼MATERIAL🌼 🔹 _Wollycrepe_ 🍂Warna🍂
1⃣ Mocca
2⃣ Redberry
3⃣ Navy
4⃣ Black
5⃣ Lilac
6⃣ Pink 🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan Hidup (4)
🔸Kerah Kupu-Kupu kombinasi warna
🔸Obi pinggang dengan belt yg bisa dilepas
🔸Manset kancing bungkus 1 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lipit pada bagian bawah rok
🔸Lebar Bawah I kurleb 1.2 m,II 2.2 m 🍀Detail Ukuran🍀
▶️ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶️ XXXL➡ LD/PB 84/120 🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶️ Instan Polos
▶️ *Pet Tegak Sepipi*
▶️ Ukuran 🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶️ Include Cadar Tali 📌Price List 🔷 *Remaja* 💰 *Set XXL 220.000,XXXL 230.000* ✏ *Pembelian Wajib Set* 💚💚💚Diskon sesuai ketentuan💚💚💚
#YaqutRemaja
#SetRemaja
#CoupleYaqut
#Wollycrepe
#Hijabuna
#AugustEdition 〰〰〰〰〰〰〰〰

PEK REMAJA TIA AMELIA
RM41.00
HARGA EXC POSTAGE
WASAP YANA 0173887419

Pek Remaja Tia Amelia adalah pek jimat untuk pengguna baru atau remaja yang baru ingin mencuba produk Tia Amelia.

Di dalam set mengandungi :

1) Satu ketul sabun pembersih muka
2) Krim Sunblock (Day cream)
3) Krim Kunyit (Night cream) 🌸 Kesan seawal 7 hari
🌸 Penggunaan untuk satu bulan

#TiaAmelia #TiaAmeliaOfficial #SetRemaja #SetJimat #ProdukTiaAmelia #ProdukPencerahan #ProdukKecantikan #SkinCare #BeautyProduct #TiaAmeliaOriginal
#tiaamelia #tiaameliaskincare #beautyskincare #kosmetikmurah #jamumurah #produkmalaysia #ambukitmurah #lokalah #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazarpaknil #instaonline #igshopmalaysia #lokalbrand #yanabeautyshop

Pagi adik2 ❤️ Adik2 yg masih remaja, nok sesuatu yang comel dan sihat untuk kulit ?? pm akak ye. Comel sgt nihhhh bau pun wangiii!! 😍

BC Misbah 0145128391

#ilovemarykay #botanicaleffectpink #marykayskincare #thankyou #setremaja

Dyra nak menyeru adik adik, akak akak yang berumur 23 tahun ke bawah yg nak berjinak2 dengan skincare ni, mohon jgn salah pilih produk tau. So dekat sini dyra nak share sikit skincare yg bersesuaian dengan umur 23 ke bawah tuu 😍😍 . Sape yang dah cuba je yang tahu betapa besstnyaaa set ni 😍😍. Set ni juga sesuai untuk semua jenis kulit. Dan sangat sesuai untuk para remaja. .
💋BOTANICAL EFFECT EVOLUTION 💋 .
.
Set untuk para remaja atau adik adik kita yang mmpunyai masalah kulit wajah, yang takde masalah, tapi nak kekalkan kulit yg cantik dan sihat pon boleh 😍 .
.
Jomm baca kelebihan set Botanical Effects Evolution ni.
🌷Cleansing Gel🌷
.
Membersihkan permukaan kulit dari kotoran dan minyak.
Sedikit berbuih yang tidak ketara bagi memastikan kulit sentiasa bersih dan segar.
Bagi yang mempunyai kulit mudah berminyak, anda pasti akan suka dengan cleansing gel ini.
.
🌺 Invigorating Scrub 🌺
.
Menanggalkan sel kulit mati dengan lembut pada permukaan kulit anda.
Cadangan penggunaan dua ke tiga kali seminggu.
Kulit akan segar dan bersih malah cerah selepas penggunaan. .
🌺 Refreshing Toner 🌺
.
Menyingkirkan kotoran berlebihan dari kulit disamping membuatkan liang pori lebih halus dan kecil.
Kulit anda tampak lebih anjal dan tengang.
.
🌷 Moisturizing Gel 🌷
.
Memberikan lembapan selama 12 jam.
Tekstur gel dimana ia menjadikan pelembap tidak berminyak dan meresap dengan cepat.
Boleh digunakan dua ke tiga kali sehari selepas mencuci muka.
.
🌺 Moisturizer Lotion SPF 30 Sunscreen 🌺
.
Melembapkan kulit anda sekali gus menjadi pelindung matahari kepada kulit.
Merupakan koleksi pelembap yang anda perlu ada jika anda selalu terdedah secara terbuka kepada cahaya matahari.
.

Haa best kan? Jomm dapatkannya skrg. Kalau awak2 nak cuba dulu pun boleh, boleh book free skincare class dengan dyra ❤ haa nak free sample botanical ni tak? Mehh whatsapp dyra 😘
.

Dyra
0127859763
Mary Kay Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykayjohor #marykayskincare #setremaja #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia #sayajualskincare #jerawathilang

Ready Setelan Anak Impor

Include :
Top and Pants
*tanpa sepatu ya Bunda* 😇

Harga :
Kids (1-6th)
Kode B-D-I-J-N-P 150rb
Kode G-H 170rb

Teen (6-11th)
Kode B-D-I-J-N-P 175rb
Kode G-H 195rb

#setelananak #setelanremaja #setelananakcowok #setelanremajacowok #setanak #setremaja #setelananakimpor #setelanimporanak #celanajeansanak #celanaanakjeans #kemejaanak #bajuanak #rompianak #vestanak #setjeansanak #setelanjeansanak #setelankemejaanak #bajupestaanak #bajupestaanakcowok #bajuanakcowok #bajuanaklaki

Remaja sekarang ni hormon tak menentu,
Jerawat naik ats muka jangan cakap lah,mcm cendawan tumbuh!!
MeSti x selesa kan ada jerawat di wajah??
.
Jangan risau dik ,kak Su menyediakan set rawatan wajah Hbb Teen utk adik2 !!
1 set ni tahan 2-3 bulan,memang berbaloi sangat2.
Kesan seawal 1-2 minggu pemakaian.
Apa yg penting haruslah Konsisten tau !
Dengan adanyaa ekstrak buah2han,insyaallah skin adik2 akan pulih kembali sihat dengan rawatan dari calit calit blink , gittewww 🐝🐝
.
Nak tau lebih details ?? Meh dptkan info & kak Su akn guide adik2 secara P E R C U M A !!!
.
■ Promosi Jimat RM5 sedang berlangsung adik2 !! Baik Grab now now now ■
.
click sini www.wasap.my/60132268797

#honeyblinkbeauty
#teenhbb
#setremaja

🐝 Details & Testimoni Produk HBB 🐝:
Remaja sekarang ni hormon tak menentu,
Jerawat naik ats muka jangan cakap lah,mcm cendawan tumbuh!!
MeSti x selesa kan ada jerawat di wajah??
.
Jangan risau dik ,kak Chimoy menyediakan set rawatan wajah Hbb Teen utk adik2 !!
1 set ni tahan 2-3 bulan,memang berbaloi sangat2.
Kesan seawal 1-2 minggu pemakaian.
Apa yg penting haruslah Konsisten tau !
Dengan adanyaa ekstrak buah2han,insyaallah skin adik2 akan pulih kembali sihat dengan rawatan dari calit calit blink , gittewww 🐝🐝 Nak tau lebih details ?? Meh dptkan info dr akk.. wasapp laju2
0136830384

#honeyblinkbeauty
#teenhbb
#setremaja
#Teamempirechimoyrich
#jomwsappsaya

.
💋Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick 💋 .
.
Didatangkan dengan 8 warna yg memukau dan mempesonakan! Mula mendapat tempat di hati penggemar lipstick di Malaysia..
💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄💄 .
.
Apa yg best lipstick ni? .
.
1. Tidak mengeringkan bibir walaupun memberi effects matte dan bibir nampak sentiasa segar kerana terdapat Vitamin C dan E dalam kandungan lipstick ini .
.
2. Mengandungi extract jojoba yg berfungsi untuk mengatasi masalah bibir kering kerana ianya merupakan pelembap semulajadi .
.
Jadi anda semua sangat perlu mendapatkan lipstick Mary Kay yg terbaru ni .
.
Jom pm atau whatsapp sis untuk maklumat lanjut 😊 .
.
Nak cantik n merelip tak pakai lipstick mary kay?? .
.
Jom dapat kan koleksi lipstick mary kay semi matte anda hari ni.. ready stok available! .
.
Syuhada 💋
010-8091748
.
#marykay
#markaymalaysia
#marykaykualalumpur
#marykayshahalam #marykayselangor #igshopmalaysia #makeupremover
#makeup
#foundation
#productmarykay
#uitm
#uitmshahalam #UiTMPuncakAlam #uitmdihatiku
#loveyourskin
#women
#ruangrezekihanania #bazarpaknil #syukuralhamdulillah #flawlessmakeup #masalahjerawat
#setjerawat
#partimejob
#ump
#uthm
#setremaja
#flawlessskin
#glowingskin
#ariani
#skinsensitif

MOST RECENT

Bismillah.... Ready uk xxxl 🎈 *YAQUT REMAJA by حجابنا* 🎈 🌼MATERIAL🌼 🔹 _Wollycrepe_ 🍂Warna🍂
Mocca
Navy
Lilac 🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan Hidup (4)
🔸Kerah Kupu-Kupu kombinasi warna
🔸Obi pinggang dengan belt yg bisa dilepas
🔸Manset kancing bungkus 1 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lipit pada bagian bawah rok
🔸Lebar Bawah I kurleb 1.2 m,II 2.2 m 🍀Detail Ukuran🍀
▶ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶ XXXL➡ LD/PB 84/120 🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶ Instan Polos
▶ *Pet Tegak Sepipi*
▶ Ukuran 🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶ Include Cadar Tali 📌Price List 🔷 *Remaja* 💰 *Set XXL 220.000,XXXL 230.000* ✏ *Pembelian Wajib Set* 💚💚💚Diskon sesuai ketentuan💚💚💚
#YaqutRemaja
#SetRemaja
#CoupleYaqut
#Wollycrepe
#Hijabuna
#AugustEdition #hijabunabojonegoro #gamissyari #gamisremaja #gamisready #gamisremajahijabuna #busanamuslimah #hijabers #gamisremajapolos #gamisremajacantik #olshop #olshopindo #olshopbojonegoro
081334018183

.
.
🍑BOTANICAL EFFECT SKIN CARE NEW EVOLUTION🍑 .
.
🍓GEL PEMBERSIHAN ⁃ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk bersih yang mendalam
. 🍓SCRUB MENYEGARKAN ⁃ Pengelupasan untuk membuang kulit mati dan kusam serta membersih sehingga ke liang pori
. 🍓 TONER MENYEGARKAN ⁃ Membersihkan kesan kotoran ⁃ Menutup liang pori ⁃ Menanggalkan sel-sel kulit mati ⁃ Untuk pembersihan yang lengkap
. 🍓 GEL PELEMBAP ⁃ Penyerapan gel yang cepat, tidak berasa berminyak, namun ia melembapkan kulit untuk 12 jam
.
🍓LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI ⁃ Anda akan mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan 12 jam kelembapan dalam satu langkah mudah
🍋LANGKAH-LANGKAH:
✨ GEL PEMBERSIH ⁃ Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk pembersihan yang mendalam
. ✨ SKRUB MENYEGARKAN ⁃ Pengunaan 2 atau 3 kali seminggu
. ✨ TONER MENYEGARKAN ⁃ Digunakan setiap hari, pagi, malam, untuk yang pembersihan yang lengkap
. ✨GEL PELEMBAP ⁃ Pakai setiap hari, pagi dan malam, untuk kulit yang terasa lembut dan licin
. ✨LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI ⁃ Guna bila perlu untuk kelembapan dan perlindungan cahaya matahari.

#marykay#marykaymalaysia#marykayproducts#setremaja
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #marykayganu #marykayterengganu #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykayseremban #marykayusim #marykayuia #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #skincare

🐝 Details & Testimoni Produk HBB 🐝:
Selamat malam semua !!!
Jangan lupa apply serum stemcell evo ni sebelom tido !!
Tugas Evo Serum ni utk merawat masalah jerawat batu,parut blubang ,jeragat degil & sebagainyaaa !!
Yg mana bru nak cuba tu , elok sangat cuba evo serum ni !!
Sbotol RM25 jer boleh guna 4-5x penggunaan !! Jangan tekezutttt kalau jrawat batu trus ilang pagi esok !! Skin pon gebu tegangg bagai dibotox2 gituuewww !!! Whatsapp :0136830384

#HBBSKINCARE
#setremaja
#teamempirechimoyrich
#naturalbeauty
#hapusjerawatbatu
#stemcellserumevo
#promosijimatrm5
#whatsappsayalajulaju

Remaja sekarang ni hormon tak menentu,
Jerawat naik ats muka jangan cakap lah,mcm cendawan tumbuh!!
MeSti x selesa kan ada jerawat di wajah??

Jangan risau dik ,kak Chimoy menyediakan set rawatan wajah Hbb Teen utk adik2 !!
1 set ni tahan 2-3 bulan,memang berbaloi sangat2.
Kesan seawal 1-2 minggu pemakaian.
Apa yg penting haruslah Konsisten tau !
Dengan adanyaa ekstrak buah2han,insyaallah skin adik2 akan pulih kembali sihat dengan rawatan dari calit calit blink , gittewww 🐝🐝

Nak tau lebih details ?? Meh dptkan info & kak Chimoy akn guide adik2 secara P E R C U M A !!!

click sini www.wasap.my/601123664391

#testimonihbb #empirechimoyrich #jerawat #jeragat #wajahkusam #wajahglowing #skinfalwless #naturalbeauty #sayasuka #bebasmakeup #pmsayalajulaju #bazarpaknil #astro #beautychamber #love #naturalingredient #produkhebatpilihantepat #codseremban #stokisthbb #honeyblinkbeauty #sayajual #pmsaya
#agentwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan
#teenhbb
#setremaja

🎈 *YAQUT REMAJA by حجابنا* 🎈 🌼MATERIAL🌼 🔹 _Wollycrepe_ 🍂Warna🍂
1⃣ Mocca
2⃣ Redberry
3⃣ Navy
4⃣ Black
5⃣ Lilac
6⃣ Pink 🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan Hidup (4)
🔸Kerah Kupu-Kupu kombinasi warna
🔸Obi pinggang dengan belt yg bisa dilepas
🔸Manset kancing bungkus 1 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lipit pada bagian bawah rok
🔸Lebar Bawah I kurleb 1.2 m,II 2.2 m 🍀Detail Ukuran🍀
▶️ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶️ XXXL➡ LD/PB 84/120 🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶️ Instan Polos
▶️ *Pet Tegak Sepipi*
▶️ Ukuran 🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶️ Include Cadar Tali 📌Price List 🔷 *Remaja* 💰 *Set XXL 220.000,XXXL 230.000* ✏ *Pembelian Wajib Set* 💚💚💚Diskon sesuai ketentuan💚💚💚
#YaqutRemaja
#SetRemaja
#CoupleYaqut
#Wollycrepe
#Hijabuna
#AugustEdition 〰〰〰〰〰〰〰〰

Remaja sekarang ni hormon tak menentu,
Jerawat naik ats muka jangan cakap lah,mcm cendawan tumbuh!!
MeSti x selesa kan ada jerawat di wajah??
.
Jangan risau dik ,kak Su menyediakan set rawatan wajah Hbb Teen utk adik2 !!
1 set ni tahan 2-3 bulan,memang berbaloi sangat2.
Kesan seawal 1-2 minggu pemakaian.
Apa yg penting haruslah Konsisten tau !
Dengan adanyaa ekstrak buah2han,insyaallah skin adik2 akan pulih kembali sihat dengan rawatan dari calit calit blink , gittewww 🐝🐝
.
Nak tau lebih details ?? Meh dptkan info & kak Su akn guide adik2 secara P E R C U M A !!!
.
■ Promosi Jimat RM5 sedang berlangsung adik2 !! Baik Grab now now now ■
.
click sini www.wasap.my/60132268797

#honeyblinkbeauty
#teenhbb
#setremaja

SET REMAJA..😍
.
.
Adakah anda tahu..??
Aloe adalah salah satu tumbuhan yang paling berkhasiat di dunia.!
.
Gelnya mengandungi lebih daripada 75 nutrien, termasuk 20 mineral dan 12 vitamin. . ,
.
Aloe vera dapat membantu mengekalkan penghalang kelembapan kulit dan mempunyai kandungan vitamin E tinggi, antioksidan yang popular dalam penjagaan kulit. . ,
.
Ia juga dapat menggalakkan perolehan kulit dan sel yang sihat. Aloe vera sering dipanggil "tumbuhan ajaib" untuk sifat yang dilaporkan yang menenangkan.
.
.
Detail lebih lanjut 👇🏼👇🏼
Whatsapp 0128727783-chequin
Your Mary Kay ind.Beauty Consutant💋
.
#marykay #botanical #botanicalevoskincare #teenagers #setremaja #kulithalus #kulitcerah #like4like #likeforfollow #kulitlembab#kulitlembut #freecod #freecodmiri #marykaymiri #marykaybeautyconsultant

🎈 *YAQUT REMAJA by حجابنا* 🎈 🌼MATERIAL🌼 🔹 _Wollycrepe_ 🍂Warna🍂
1⃣ Mocca
2⃣ Redberry
3⃣ Navy
4⃣ Black
5⃣ Lilac
6⃣ Pink 🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan Hidup (4)
🔸Kerah Kupu-Kupu kombinasi warna
🔸Obi pinggang dengan belt yg bisa dilepas
🔸Manset kancing bungkus 1 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lipit pada bagian bawah rok
🔸Lebar Bawah I kurleb 1.2 m,II 2.2 m 🍀Detail Ukuran🍀
▶ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶ XXXL➡ LD/PB 84/120 🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶ Instan Polos
▶ *Pet Tegak Sepipi*
▶ Ukuran 🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶ Include Cadar Tali 📌Price List 🔷 *Remaja* 💰 *Set XXL 220.000,XXXL 230.000* ✏ *Pembelian Wajib Set* 💚💚💚Diskon sesuai ketentuan💚💚💚
#YaqutRemaja
#SetRemaja
#CoupleYaqut
#Wollycrepe
#Hijabuna
#AugustEdition
#AgenHijabuna

🎈 *YAQUT REMAJA by حجابنا* 🎈 🌼MATERIAL🌼 🔹 _Wollycrepe_ 🍂Warna🍂
1⃣ Mocca
2⃣ Redberry
3⃣ Navy
4⃣ Black
5⃣ Lilac
6⃣ Pink 🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan Hidup (4)
🔸Kerah Kupu-Kupu kombinasi warna
🔸Obi pinggang dengan belt yg bisa dilepas
🔸Manset kancing bungkus 1 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lipit pada bagian bawah rok
🔸Lebar Bawah I kurleb 1.2 m,II 2.2 m 🍀Detail Ukuran🍀
▶ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶ XXXL➡ LD/PB 84/120 🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶ Instan Polos
▶ *Pet Tegak Sepipi*
▶ Ukuran 🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶ Include Cadar Tali 📌Price List 🔷 *Remaja* 💰 *Set XXL 220.000,XXXL 230.000* ✏ *Pembelian Wajib Set* 💚💚💚Diskon sesuai ketentuan💚💚💚
#YaqutRemaja
#SetRemaja
#CoupleYaqut
#Wollycrepe
#Hijabuna
#AugustEdition

🎈 *YAQUT REMAJA by حجابنا* 🎈 🌼MATERIAL🌼 🔹 _Wollycrepe_ 🍂Warna🍂
1⃣ Mocca
2⃣ Redberry
3⃣ Navy
4⃣ Black
5⃣ Lilac
6⃣ Pink 🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan Hidup (4)
🔸Kerah Kupu-Kupu kombinasi warna
🔸Obi pinggang dengan belt yg bisa dilepas
🔸Manset kancing bungkus 1 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lipit pada bagian bawah rok
🔸Lebar Bawah I kurleb 1.2 m,II 2.2 m 🍀Detail Ukuran🍀
▶ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶ XXXL➡ LD/PB 84/120 🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶ Instan Polos
▶ *Pet Tegak Sepipi*
▶ Ukuran 🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶ Include Cadar Tali 📌Price List 🔷 *Remaja* 💰 *Set XXL 220.000,XXXL 230.000* ✏ *Pembelian Wajib Set* 💚💚💚Diskon sesuai ketentuan💚💚💚
#YaqutRemaja
#SetRemaja
#CoupleYaqut
#Wollycrepe
#Hijabuna
#AugustEdition

🎈 *YAQUT REMAJA by حجابنا* 🎈 🌼MATERIAL🌼 🔹 _Wollycrepe_ 🍂Warna🍂
1⃣ Mocca
2⃣ Redberry
3⃣ Navy
4⃣ Black
5⃣ Lilac
6⃣ Pink 🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan Hidup (4)
🔸Kerah Kupu-Kupu kombinasi warna
🔸Obi pinggang dengan belt yg bisa dilepas
🔸Manset kancing bungkus 1 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lipit pada bagian bawah rok
🔸Lebar Bawah I kurleb 1.2 m,II 2.2 m 🍀Detail Ukuran🍀
▶ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶ XXXL➡ LD/PB 84/120 🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶ Instan Polos
▶ *Pet Tegak Sepipi*
▶ Ukuran 🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶ Include Cadar Tali 📌Price List 🔷 *Remaja* 💰 *Set XXL 220.000,XXXL 230.000* ✏ *Pembelian Wajib Set* 💚💚💚Diskon sesuai ketentuan💚💚💚
#YaqutRemaja
#SetRemaja
#CoupleYaqut
#Wollycrepe
#Hijabuna
#AugustEdition

🎈 *YAQUT REMAJA by حجابنا* 🎈 🌼MATERIAL🌼 🔹 _Wollycrepe_ 🍂Warna🍂
1⃣ Mocca
2⃣ Redberry
3⃣ Navy
4⃣ Black
5⃣ Lilac
6⃣ Pink 🌿DETAIL GAMIS🌿
🔸Kancing Bungkus Depan Hidup (4)
🔸Kerah Kupu-Kupu kombinasi warna
🔸Obi pinggang dengan belt yg bisa dilepas
🔸Manset kancing bungkus 1 dengan kombinasi warna
🔸Saku samping kanan
🔸Lipit pada bagian bawah rok
🔸Lebar Bawah I kurleb 1.2 m,II 2.2 m 🍀Detail Ukuran🍀
▶ XXL ➡ LD/PB 82/115
▶ XXXL➡ LD/PB 84/120 🌹 *Detail Khimar Remaja*🌹
▶ Instan Polos
▶ *Pet Tegak Sepipi*
▶ Ukuran 🔹XXL ( Panjang Depan 85cm, Panjang belakang 100cm)
🔹XXXL ( Panjang Depan 90cm, Panjang belakang 105cm)
▶ Include Cadar Tali 📌Price List 🔷 *Remaja* 💰 *Set XXL 220.000,XXXL 230.000* ✏ *Pembelian Wajib Set* 💚💚💚Diskon sesuai ketentuan💚💚💚
#YaqutRemaja
#SetRemaja
#CoupleYaqut
#Wollycrepe
#Hijabuna
#AugustEdition

🐝 Details & Testimoni Produk HBB 🐝:
Remaja sekarang ni hormon tak menentu,
Jerawat naik ats muka jangan cakap lah,mcm cendawan tumbuh!!
MeSti x selesa kan ada jerawat di wajah??
.
Jangan risau dik ,kak Chimoy menyediakan set rawatan wajah Hbb Teen utk adik2 !!
1 set ni tahan 2-3 bulan,memang berbaloi sangat2.
Kesan seawal 1-2 minggu pemakaian.
Apa yg penting haruslah Konsisten tau !
Dengan adanyaa ekstrak buah2han,insyaallah skin adik2 akan pulih kembali sihat dengan rawatan dari calit calit blink , gittewww 🐝🐝 Nak tau lebih details ?? Meh dptkan info dr akk.. wasapp laju2
0136830384

#honeyblinkbeauty
#teenhbb
#setremaja
#Teamempirechimoyrich
#jomwsappsaya

Remaja sekarang ni hormon tak menentu,
Jerawat naik ats muka jangan cakap lah,mcm cendawan tumbuh!!
MeSti x selesa kan ada jerawat di wajah??
.
Jangan risau dik ,kak Ebby menyediakan set rawatan wajah Hbb Teen utk adik2 !!
1 set ni tahan 2-3 bulan,memang berbaloi sangat2.
Kesan seawal 1-2 minggu pemakaian.
Apa yg penting haruslah Konsisten tau !
Dengan adanyaa ekstrak buah2han,insyaallah skin adik2 akan pulih kembali sihat dengan rawatan dari calit calit blink , gittewww 🐝🐝 Nak tau lebih details ?? Meh dptkan info & Ebby akn guide adik2 secara P E R C U M A !!! Wasap : 0136310875

#honeyblinkbeauty
#teenhbb
#setremaja

Remaja sekarang ni hormon tak menentu,
Jerawat naik ats muka jangan cakap lah,mcm cendawan tumbuh!!
MeSti x selesa kan ada jerawat di wajah??
.
Jangan risau dik ,kak Ebby menyediakan set rawatan wajah Hbb Teen utk adik2 !!
1 set ni tahan 2-3 bulan,memang berbaloi sangat2.
Kesan seawal 1-2 minggu pemakaian.
Apa yg penting haruslah Konsisten tau !
Dengan adanyaa ekstrak buah2han,insyaallah skin adik2 akan pulih kembali sihat dengan rawatan dari calit calit blink , gittewww 🐝🐝 Nak tau lebih details ?? Meh dptkan info & Ebby akn guide adik2 secara P E R C U M A !!! Wasap : 0136310875

#honeyblinkbeauty
#teenhbb
#setremaja

Remaja sekarang ni hormon tak menentu,
Jerawat naik ats muka jangan cakap lah,mcm cendawan tumbuh!!
MeSti x selesa kan ada jerawat di wajah??
.
Jangan risau dik ,kak Ebby menyediakan set rawatan wajah Hbb Teen utk adik2 !!
1 set ni tahan 2-3 bulan,memang berbaloi sangat2.
Kesan seawal 1-2 minggu pemakaian.
Apa yg penting haruslah Konsisten tau !
Dengan adanyaa ekstrak buah2han,insyaallah skin adik2 akan pulih kembali sihat dengan rawatan dari calit calit blink , gittewww 🐝🐝 Nak tau lebih details ?? Meh dptkan info & Ebby akn guide adik2 secara P E R C U M A !!! Wasap : 0136310875

#honeyblinkbeauty
#teenhbb
#setremaja

Remaja sekarang ni hormon tak menentu,
Jerawat naik ats muka jangan cakap lah,mcm cendawan tumbuh!!
MeSti x selesa kan ada jerawat di wajah??
.
Jangan risau dik ,kak Ebby menyediakan set rawatan wajah Hbb Teen utk adik2 !!
1 set ni tahan 2-3 bulan,memang berbaloi sangat2.
Kesan seawal 1-2 minggu pemakaian.
Apa yg penting haruslah Konsisten tau !
Dengan adanyaa ekstrak buah2han,insyaallah skin adik2 akan pulih kembali sihat dengan rawatan dari calit calit blink , gittewww 🐝🐝 Nak tau lebih details ?? Meh dptkan info & Ebby akn guide adik2 secara P E R C U M A !!! Wasap : 0136310875

#honeyblinkbeauty
#teenhbb
#setremaja

Most Popular Instagram Hashtags