#setpromosi

1045 posts

TOP POSTS

Jemput try #setpromosi #promosi #DagingSalaibyRosemahMasterchef RM 16 shj - to order contact Eliza 012-51677400

Jubah Chanteq n Jubah Kayangan
Online : 25hb march 2017
Harga pengenalan sehingga 1 April : RM98 [Jubah + Khimar ]
Jubah shj : RM85 ,
Khimar Najah shj: RM38

Wassap 0136278302

#hijabgaleria
#setpromosi
#stokpanas
#jubahmurahmalaysia
#jubahmurah

Jubah Chanteq n Jubah Kayangan
Online : 25hb march 2017
Harga pengenalan sehingga 1 April : RM98 [Jubah + Khimar ]
Jubah shj : RM85 ,
Khimar Najah shj: RM38

Wassap 0136278302

#hijabgaleria
#setpromosi
#stokpanas
#jubahmurahmalaysia
#jubahmurah

Jubah Chanteq n Jubah Kayangan
Online : 25hb march 2017
Harga pengenalan sehingga 1 April : RM98 [Jubah + Khimar ]
Jubah shj : RM85 ,
Khimar Najah shj: RM38

Wassap 0136278302

#hijabgaleria
#setpromosi
#stokpanas
#jubahmurahmalaysia
#jubahmurah

Jubah Chanteq n Jubah Kayangan
Online : 25hb march 2017
Harga pengenalan sehingga 1 April : RM98 [Jubah + Khimar ]
Jubah shj : RM85 ,
Khimar Najah shj: RM38

Wassap 0136278302

#hijabgaleria
#setpromosi
#stokpanas
#jubahmurahmalaysia
#jubahmurah

Lama dah rasa tak upload testimoni. Busy sangat rasa diri ini dengan macam-macam urusan.
Okey lah kita up. Alhamdulillah sampai sudah barang customer. Nak dkt2 raya ni risau jugak kn kalau x sampai.
Alkisah akak ni beli korset untuk maknya. Bagus kan. Lagi bagus akak dapat beli dengan harga promosi 😍😍😍
Akak ni bukan beli 1 set je yea dia beli 2 set untuk diri sendiri dan untuk mak 😘
Terima kasih yea atas sokongan anda. Insyallah SUBANG EMAS 916 akan jadi milik akak atau ibu nya siapa tahu 😊

Apa-apa kita tunggu cabutan akan berlangsung LIVE pada 31/8/17. Siapa yang belum dapatkan set kombo ini cepat-cepat dapatkan segera. Tarikh akhir pembelian set kombo promosi adalah pada 30/8/17.
Pada yang nak cantik menarik tertarik di hari raya ini lah peluang anda. Dapatkan dengan harga promosi. JIMAT BERBALOI-BALOI πŸ˜ƒ

#setpromosi
#setkombo
#subangemas916
#ssecretcorset
#syafuraniaga -SyafuraBLINK by SYAFURANIAGA-

rantai paling hot minggu ni..❀️❀️..jgn tunggu lame2

Jubah Chanteq n Jubah Kayangan
Online : 25hb march 2017
Harga pengenalan sehingga 1 April : RM98 [Jubah + Khimar ]
Jubah shj : RM85 ,
Khimar Najah shj: RM38

Wassap 0136278302

#hijabgaleria
#setpromosi
#stokpanas
#jubahmurahmalaysia
#jubahmurah

😘😘😘😘😘

MOST RECENT

rantai paling hot minggu ni..❀️❀️..jgn tunggu lame2

hai...❀️😊😊😊

😘😘😘😘😘

hai..dah lunch ke..??

hai ...nama sape bermula dgn huruf R..

😊😊😊😊😊

❀️❀️❀️❀️❀️

😊😊😊😊

hai...nak yang mane??πŸ€—πŸ€—πŸ€—

hai...semoge kite dimurahkan rezeki...

7 sebab Mealshake penting untuk anak anda
.
1. Mengandungi asid folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk membina tulang dan sel2 dalam proses tumbesaran
.
2. Kaya dengab protein yang membantu menyihatkan sel
.
3. Mengandungi vitamin A, C, E, zinc dan selenium sebagai agen antioksida
.
4. Lengkap dengan vitamin B kompleks dan zat besi untuk membentuk sel darah merah yang sihat
.
5. Lengkap dengan 24 jenis vitamin dan mineral .
6. Kaya dengan serat larut yang membantu menyingkirkan lemak berlebihan daripada kolon dan perut
.
7. Minuman multivitamin perisa vanila yang lengkap, tanpa pewarna dan gula tiruan
.
Dapatkan kebaikan2 mealshake tuk anak anda yg tersayang...anak sihat, ibu bahagia.. #safterbangtinggi2
#shakleemalaysia
#shakleemelaka
#shakleejasin
#setkurusbajet
#setkecantikkan
#setkolesterolshaklee
#sethamil
#setpromosi

cantik x ??😊😊😊

cepat2 ...stok x banyak😊😊

😊😊😊😊😊😊

πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’

hai ...

🌹🌹🌹🌹🌹

❀️❀️❀️❀️

Most Popular Instagram Hashtags