#setpromosi

950 posts

TOP POSTS

Jubah Chanteq n Jubah Kayangan
Online : 25hb march 2017
Harga pengenalan sehingga 1 April : RM98 [Jubah + Khimar ]
Jubah shj : RM85 ,
Khimar Najah shj: RM38

Wassap 0136278302

#hijabgaleria
#setpromosi
#stokpanas
#jubahmurahmalaysia
#jubahmurah

Lama dah rasa tak upload testimoni. Busy sangat rasa diri ini dengan macam-macam urusan.
Okey lah kita up. Alhamdulillah sampai sudah barang customer. Nak dkt2 raya ni risau jugak kn kalau x sampai.
Alkisah akak ni beli korset untuk maknya. Bagus kan. Lagi bagus akak dapat beli dengan harga promosi 😍😍😍
Akak ni bukan beli 1 set je yea dia beli 2 set untuk diri sendiri dan untuk mak 😘
Terima kasih yea atas sokongan anda. Insyallah SUBANG EMAS 916 akan jadi milik akak atau ibu nya siapa tahu 😊

Apa-apa kita tunggu cabutan akan berlangsung LIVE pada 31/8/17. Siapa yang belum dapatkan set kombo ini cepat-cepat dapatkan segera. Tarikh akhir pembelian set kombo promosi adalah pada 30/8/17.
Pada yang nak cantik menarik tertarik di hari raya ini lah peluang anda. Dapatkan dengan harga promosi. JIMAT BERBALOI-BALOI 😃

#setpromosi
#setkombo
#subangemas916
#ssecretcorset
#syafuraniaga -SyafuraBLINK by SYAFURANIAGA-

Dengan RM90 dah boleh dapatkan set makeup yg comey + berkualiti mcm ni..😍 boleh tahan sampai 6 bulan tau..klu hakak smpai setahun xabis2 lg guna lipstik tu.. jimat berbaloi😱😱😱 #makeup #setpromosi #lipstik #glowingddmoistcake #loosepowder
wasap 0136727828

Syukur walau ini saje postage utk hari ni. Asalkan kita istiqamah dan niat nk bantu org.

#coklatlovehabibi majunkuat utk
Mak tanjung yg sakit pinggang buat serunding daging yg makin howt permintaannya.

K nk blk kje.
Nak Cod pulak #setpromosi #jamususukdara
Alhamdulillah.. rezeki org berusaha.

wahhhh...... Comey laa awk yunk lepas bersalin ni makin berseri-seri "
.
.
Masa preggy hr tu tak ada mood nk pakai apa2, muka mmg kusam gilerr... lepas beranak terus pakai Luffiya.. Alhamdullilah kulit wajah kembali berseri-seri . Ramai kwn2 tegur apa rahsia muka glowing !! Tentulah Luffiya Skincare ❤❤ #luffiyaskincareoriginal
#LuffiyaSkrubIbuKunyit
#setpromosi

RAYA MESTI KENA CANTIK!

Raya ni mesti semua orang nak cantik-cantik kan☺

Baju nak yang cantik.

Kasut cantik.

Tudung cantik.

Songkok cantik.

Baju Melayu cantik.

Lagi?

MUKA yang cantik. Haaaa

Laki atau perempuan semua samaa jek.

Sebab time raya nilaa yang nak HAPPY-HAPPY. Kan?

Biasenya time raya apa yang akan jadi dekat korang? .
.
💕 Panas
💕 Penat
💕 Selesema ( minum air sejuk banyak sangat )

Abang Taufiq dah compile kan suplemen untuk semua di atas dalam satu pack. Hehe.

Semestinya ada harga CANTIK yang Abang Taufiq nak bagi. Kihkih😂

WhatsApp Abang Taufiq untuk dapatkan set CANTIK ni dengan harga yang CANTIK👌

Abang Taufiq | 011-25833829
Founder of Eminence Empire
#shakleebyabangtaufiq
#shakkeemalaysia
#shakleebatupahat
#SetPROMOSI
#HargaSUPERJIMAT

PRODUK BARU 12/3/2017:

SET ALOEVERA BY CHRISZEN

RM59

#setpromosi #produklidahbuaya #aloevera #kedaiajmusgbesi

Done COD set promosi untuk new agen di #simpangampat ni. Tq yunk beli dengan akak. Malam ni cerita panjang pasal set ni ye.

#setpromosi #bebasjerawat

KURTA ARYAN N JUBAH ARYANI
HARGA COMBO : RM 265
HARGA KURTA : RM109
HARGA JUBAH : RM175
FREE POSTAGE
FREE KHIMAR
Open order until 16/6/17
Wa 📲 0196979434
#setpromosi #koleksiraya2017 #bajuraya2017 #setrayasedondon #setcoupleraya #nursingjubah #nursingdress #dressnikah #dresstunang #kurta #kurtaaryann

MOST RECENT

Daftar ahli MHTB dengan #SETPROMOSI ini, hanya RM70 dengan 3 produk #hebat #lazat dan #berkhasiat.

1 harga, 3 produk.

Penjimatan sehingga RM12!! Apa tunggu lagi, cepat sementara promosi masih berjalan.

Whatsapp segera... www.wasap.my/60192294649

#promosiSetB #mhtb #MunifCocoaWithArabicGum #BetterCafeHabatussauda #AlMannaArabicGum

Daftar ahli MHTB dengan #SETPROMOSI ini, hanya RM70 dengan 3 produk #hebat #lazat dan #berkhasiat.

1 harga, 3 produk.

Penjimatan sehingga RM12!! Apa tunggu lagi, cepat sementara promosi masih berjalan.

Whatsapp segera... www.wasap.my/60192294649

#promosiSetA #mhtb #MunifCocoaWithArabicGum #BetterCafeArabicGumWithBarley #AlMannaArabicGum

Bismillah .. New Promosi Pulak
Mabhkara Modern ( Guna Gas ya ) Senang nak travel boleh bawak mana-mana 😍

Ada 4 set je tau .. Harga dijamin mampu milik Insya Allah
Meh kita bisik-bisik kat Whatsup na , klik je link bawah tu 🤗🤗 http://www.wasap.my/+601110976939

#WangianSunnah
#SetPromosi

😍 Set Bebas Kepam 😍
RM 110.00 sahaja... Harga mampu milik.

Kenapa gabungan Sabun Anggun Pesona dengan Masker Vagina & Feminine Wash?

Awak boleh sental badan awak menggunakan sabun anggun pesona dicelah ketiak, peha dan bahagian pelipat.

Guna masker vagina untuk scrub miss v awak bagi hilang daki2 yang ada,bau yang tidak menyenangkan.. Guna feminine wash untuk hilangkan bau kepam awak yang guna spender beberapa jam.
Pakai pad berjam jam.
& meruang.(bagi yang dah berkhawin.) Bau kepam awak akan hilang dengan penggunaan konsisten.

Pm WhatsApp 011-23781275 Biby

#SetPromosi
#JamuSusukDara
#JSDBiby

Hihi..dah kata suh selfie... Alamakkkk abaikan mata hakak yg besar tu....tumpu pd dragon ball hakak kt tangan....hakak pun nk jgk laa...smlm gi beli x bukak...nsib ari ni ada... #matbulat #matbulatduitraya30k
#matbulatdragonball
#rayagayaorangkaya
#matbulatseason1game2
#matbulatmeatball #jjcm #setpromosi #memangbulat #sedap #picfood #foodie #viral #photooftheday #picoftheday #meatball #cheras #bandarsripermaisuri #instagram #matbulatmeatballbandarsripermaisuri

New price guys!
Jom la grab 1.
Ramai yang berminat dengan produk ni.
Uols boleh mix dgn produk uols pakai tau.
Sbb produk nie super duper best.
.

Berminat? 📲 http://www.wasap.my/601133520458

#MJasmine
#maryJardinkeratong #maryjardinmuadzam #maryjardinsegamat
#maryjardinbyummiiman
#skincare #maryjardinagent #maryjardinfaceoil #maryjardinsoap #maryjardinclaymask #produkkecantikan #bazarpaknil #setmuka #settrial #setpromosi #promomay #skincaremurah #skincareterbaik #MJBelle

Set skincare
Untuk masalah kulit jeragat,jerawat,kulit sensitif & kulit normal pon boleh. Jom dapatkan sementara promosi

#cantik
#comel
#setpromosi
#nurraysabeauty
#skincareNurraysa

Haaa npk tak hakak repeat lagi mat bulat meatball ni...siap bwk kwn lagi...kli ni beli set quarter kilo..hihi..nyum2

#matbulatmeatball #jjcm #setpromosi #memangbulat #sedap #picfood #foodie #viral #photooftheday #picoftheday #meatball #cheras #bandarsripermaisuri #instagram #matbulatmeatballbandarsripermaisuri

Today 5/7/17
Hihi...sanggup hakak beratur nk dapatkan set RM1 jer promosi Mat Bulat Meatball...hmm memang terbaiklah sedapnya.. #matbulatmeatball #jjcm #setpromosi #memangbulat #sedap #picfood #foodie #viral #photooftheday #picoftheday #meatball #cheras #bandarsripermaisuri #instagram #matbulatmeatballbandarsripermaisuri

Kenapa kita perlukan VITAMIN C?
Badan kita tidak mampu menyimpan Vitamin C dengan lama
Makan Vitamin C biasa - tahan sejam dalam badan - selang sejam kita perlu top up semula Vitamin C

Mengapa Vitamin C Shaklee berbeza dengan yang lain?

Vitamin C Shaklee mampu menyimpan Vitamin C selama 5 jam dalam badan - its called sustained release

Apakah kebaikan Vitamin C? 👉Merangsang penghasilan Kolagen
👉Mengecutkan jerawat
👉Mencerahkan muka
👉Antioksida
👉Menghalang radikal bebas
👉Mencegah barah dan penyakit kronik lain
👉Pembentukan gigi, tulang, tisu bawah kulit yang sihat
👉Menguatkan sistem imunisasi

Whatsapp untuk order sekarang!
0128315819

#vitamincshaklee #setpromosi #esp #vitaminc #vitalea #omegaguard #jimat #berkesan #verified

Most Popular Instagram Hashtags