#setpantang

57954 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum semua

Kak mahani cipta tungku herba elektrik, x perlu lapit daun bagai, xperlu panaskan atas api,
HANYA CAS 30-45 MINIT SAHAJA,
TANGGALKAN PLUG,
dan TERUS BOLEH DIGUNAKAN

isteri nak BERSALIN?
ANAK NAK bersalin?
Saya sendiri sedang MENGANDUNG?
Masa MEMGANDUNG suka CRAMP KAKI?
Jom gunakan CARA TRADISIONAL tapi dengan cara yang SANGAT MUDAH

iaitu gunakan
#tungkuherbaelektrik
Dari :

jom FOLLOW

@tungku_herbaelektrik
@tungku_herbaelektrik
@tungku_herbaelektrik
@tungku_herbaelektrik

Bukan ada tungku je tau, ada #minyakgutgut, #herbamandian #settangas SEMUA ADA TAU,

http://www.wasap.my/60174267680

#babynangis.
#babykembungperut
#babycomel
#minyakangin
#minyakherba
#untukdalampantang
#minyakibu
#minyakbaby
#tuambaby
#Tungkuherba
#babysihat
#ibuberpantang
#jemaahjutawan
#setibuberpantang
#setbabycomel
#setpantang
#tungkumurah.
#tungkumudah
#tungkuelektrik
#tungkutradisional
#hamil #mengandung
#pregnant #kawinmuda

@Regrann from @dukunsaka - LIKE TANDA SUKA
.
Repost From @ajimaura
.
NOTA GIVEAWAY
.
Sebelum anda nak buat giveaway.Anda kena pastikan apakah TUJUAN giveaway Tu?
.
Tujuan ni biasanya berkaitan dengan Kehendak kita sendiri.
.
Nak perkenalkan produk Baru?
Nak up followers?
Nak buat PROMOSI ?
Nak create awareness?
Nak Cari Testimoni?
Nak dapat engagement?
Nak promote perniagaan kita?
Nak dapatkan feedback prospek?
Nak tahu respond followers?
.
Nak apa?
ANDA Yang tentukan.
.
Barulah anda boleh tetapkan syarat untuk menyertai giveaway Tu.
.
Kita Akan hurai point PENTING 'giveaway' ni dalam "TEKNIK kembali TERJALIN".
.
Sudi repost Dan mention kenalan anda?
.
#terapiinstagram
#ajimaura

Mahani Manab:
Mahani Manab:
Mahani Manab:
Mahani Manab:
Assalamualaikum semua
.
.

Kak mahani cipta tungku herba elektrik, x perlu lapit daun bagai, xperlu panaskan atas api, .
HANYA CAS 30-45 MINIT SAHAJA,
TANGGALKAN PLUG,
dan TERUS BOLEH DIGUNAKAN
.
isteri nak BERSALIN? .
ANAK NAK bersalin? .
Saya sendiri sedang MENGANDUNG? .
Masa MEMGANDUNG suka CRAMP KAKI? .
Jom gunakan CARA TRADISIONAL tapi dengan cara yang SANGAT MUDAH
.
iaitu gunakan
#tungkuherbaelektrik
Dari :
.
jom FOLLOW
.
@tungku_herbaelektrik
@tungku_herbaelektrik
@tungku_herbaelektrik
@tungku_herbaelektrik
.
Bukan ada tungku je tau, ada #minyakgutgut, #herbamandian #settangas SEMUA ADA TAU,
.
http://www.wasap.my/60174267680
.
.
#babynangis.
#babykembungperut
#babycomel
#minyakangin
#minyakherba
#untukdalampantang
#minyakibu
#minyakbaby
#tuambaby
#Tungkuherba
#babysihat
#ibuberpantang
#jemaahjutawan
#setibuberpantang
#setbabycomel
#setpantang
#tungkumurah.
#tungkumudah
#tungkuelektrik
#tungkutradisional
#hamil #mengandung
#pregnant #kawinmuda

#setpantang #iskandarkurta #cupcakes #dherbs ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

Set Pantang #jamunenek dapat mengembalikan tenaga, menegangkan kembali otot-otot dalaman, menyembuh luka bersalin, memulihkan dalaman dan menyempitkan lagi faraj dan boleh mengecutkan rahim, menambah susu badan ibu serta membantu tumbesaran bayi.

Alhamdulillah satu2nya #setpantang tidakpanas .๐Ÿ˜Š Mommies nak dapatkan Set Pantang #jamunenek jangan lupa order dengan sis ye๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ.
โ˜01129284645

Baju untuk newborn ๐Ÿค—๐Ÿค—.. .
๐ŸŒธpelbagai design
๐ŸŒธpelbagai saiz
๐ŸŒธhrga yg sgt AWESOME.
.
Dapatkan segera di MomsHouse.
.
CARA NAK ORDER & KAT MANA ADA?
============================
1-Boleh wasap nak order ke 017-376 3557
@
2-layari website kami momshousebabyshop.com
@
3-Boleh datang terus ke kedai kami:
Mom's House Babyshop
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
โ˜Ž 03-5523 2592 (Call Only)
(Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA) โฐWAKTU OPERASI : OPEN DAILY
10PAGI HINGGA 9MALAM
.
#warmer #botolsusu #autumnz #bazarpaknil #bajuraya #bayicomel #bajubaby #avent #milkplanet #foodwarmer #caruse #momshouse #tommeetippee #kekabu #botolsusumurah #bpafree #baranganbayi #babygirl #babyboy #setpantang #serimama #tungku #pilis #scrub #oil #barangmurah #bazarpaknil #bayicomel #bayicantik #shahalam #seksyen16 #breastpumpmurah

Siapa pernah guna mesti akan repeat lagi. Best ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Complete dengan bengkung dan free baby oil
#setberpantangamway #setbersalinlengkap #setlengkapbersalin #setpantang

Selamat Petang ๐Ÿ™‹ Merdeka Raya Sale untuk semua supplemen di @inarahealthybeauty ๐Ÿ˜๐ŸŽ‰ .

_

Bagi mereka yang ada masalah jerawat , Inara memang highly recommend untuk anda cuba gabungan 2 supplemen ni VITAMIN C + Vitamin E .

___

KELEBIHAN VITAMIN C ๐ŸŒธ
1) Perlindungan daripada sinar UV
2) Mengurangkan kesan sunburn
3) Membantu prevent masalah jerawat degil
4) Tona kulit menjadi lebih sekata
5) Menggantikan tisu yg rosak dan menyembuhkan luka
6) Mencerahkan kulit secara semulajadi
7) Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
8) Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
9) Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
10) Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
11) Kulit lebih glowing dan radiant
.

___

KELEBIHAN VITAMIN E ( GRAPE SEED) ๐ŸŒธ
1) Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
2) Mengurangkan parut dan masalah jerawat
3) Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
4) Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
5) Membantu mengurangkan eyebag
6) Mengawal masalah kulit berminyak
7) Mengatasi masalah jeragat
8) Boleh buat sebagai masker
9) Melambatkan proses penuaan
.

___

Untuk pembelian atau pertanyaan lanjut boleh DM/whatsapp Inara ๐Ÿ˜‰๐Ÿ“ฒ
.

POSTAGE SETIAP HARI ! .

IHB ,
013-6975960
___

#shakleemurah
#shakleepenang
#shakleebukitmertajam
#shakleepermatangpauh
#shakleeklang
#shakleebangi
#shakleemeru
#shakleekapar
#shakleepenangisland
#setkecantikanshaklee
#sethamil
#setpantang
#setcantik
#vitaminc
#vitamine

MOST RECENT

Golongan Wanita yang digalakkan mengambil Jamu Tun Teja :
.
1. Remaja yang sudah didatangi darah haid
.
2. Wanita yang merancang untuk berkahwin
.
3. Wanita yang sudah berkahwin dan berusaha untuk memiliki anak
.
4. Wanita berpantang selepas bersalin normal/pembedahan
.
5. Wanita berpantang akibat keguguran *semua peringkat keguguran
.
6. Wanita yang ingin berkahwin SEMULA adalah sangat digalakkan pengambilan Jamu ini untuk mengembalikan keremajaan sistem peranakan
.
7. Wanita yang mengalami masalah kegemokkan
.
8. Wanita hang mengalami masalah badan berbau
Cik Ayu jtt agent.
Whatsapp +014-5087144
Whatsapp +014-5087144
Whatsapp +014-5087144

Freecod
#wakaftapi
#ajil
#kualaberang
.
#jamutunteja #jamutuntejaagent #jamuterengganu #sayajualjamu #produkkecantikkan #setpantang #jamumoden#setbersalin#jamukhazanahistana#jttcikayu#

TWO PERFECT COMBINATION VITAMIN E & VITAMIN C PLUS untuk FLAWLESS SKIN.
.
.
Masalah KULIT JERAWAT, KULIT GELAP, JERAGAT, PARUT, KULIT KUSAM, LIANG PORI BESAR, KULIT KERING, Vitamin C & Vitamin E sangat sesuai ๐Ÿ˜€. .
Dalam masa 1-2 minggu boleh dapat #shakleeEffect terbaik. ๐Ÿ˜
.
.
Vitamin E tahan sehingga 4 bulan untuk 1 botol & Vitamin C tahan sehingga 6 bulan. Harga pin sangat jimat.
.
.
๐Ÿ‡ Kelebihan Vitamin E:
๐ŸŒป Mengecilkan pori-pori wajah
๐ŸŒป Memperlahankan proses penuaan kulit
๐ŸŒป Mengawal kolestrol
๐ŸŒป Mengawal minyak
๐ŸŒป Menghilangkan parut dan mencerahkan wajah.
๐ŸŒป Meningkatkan kelembapan kulit
๐ŸŒป Sangat bagus untuk memudarkan parut
๐ŸŒป Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki & wanita (suami isteri)
๐ŸŒป Baik untuk kesihatan kulit dan rambut. ๐ŸŒน Kebaikan Vita C Plus:
๐ŸŠ Membentuk kolagen dalam kulit
๐ŸŠ Kulit menjadi tegang
๐ŸŠ Mencerahkan kulit muka & badan
๐ŸŠ Melambatkan proses penuaan
๐ŸŠ Merawat masalah jeragat
๐ŸŠ Merawat masalah jerawat pasir & batu
๐ŸŠ Meningkatkan sistem imun

Pengedar Shaklee Ampang, Cheras & Sentul
Eyra 0132117436
#codampang #codcheras #codsentul #setkulitcantik #setimunbadan #setresdung #sethamil #setpantang #vitaminEshaklee #vitaminCshaklee #setsuamiisteri

Alhamdulillah. Baru siap packing order yg ditempah.
Esok #cod sekali ke Klinik Bistari, Seremban 2 . BLOM ADA KESEMPATAN UPDATE INSTA DEK TAK MEMANG TANGAN HANDLE ORDER COMING IN (*^-^) #kapsulmanjakani #kapsulhalba #kapsulakarserapat #kapsulserapat #kapsulbuahkk #kapsulkacipfatimah #manjakaniiran #manjakaniasli #kacipfatimah #akarserapat #buahkk #belimbingbukit #halba #fenugreek #kapsulherba #setbersalin #setbersalinmurah #setpantang #jamuasli #jamubersalin #herbamelayu

Alhamdulillah. Baru siap packing order yg ditempah.
Esok #cod sekali ke Klinik Bistari, Seremban 2 . BLOM ADA KESEMPATAN UPDATE INSTA DEK TAK MEMANG TANGAN HANDLE ORDER COMING IN (*^-^) #kapsulmanjakani #kapsulhalba #kapsulakarserapat #kapsulserapat #kapsulbuahkk #kapsulkacipfatimah #manjakaniiran #manjakaniasli #kacipfatimah #akarserapat #buahkk #belimbingbukit #halba #fenugreek #kapsulherba #setbersalin #setbersalinmurah #setpantang #jamuasli #jamubersalin #herbamelayu

Kebanyakan ibu hamil mengalami morning sickness di awal kehamilan. Pengambilan B complex dan Ostematrix dapat membantu mengatasi morning sickness.

Antara kebaikan Shaklee OsteMatrix ialah,
(1) Bantu tidur lena sepanjang malam.
(2) Badan terasa bertenaga & mudah bangun pagi keesokan harinya, terutama apabila digabung dengan pengambilan Shaklee B-Complex.
(3) Menghilangkan lenguh-lenguh & bisa-bisa badan.
(4) Mengurangkan rasa sakit pinggang & kejang kaki terutama buat ibu hamil .
(5) Melawaskan sistem penghadaman โ€“ mudah โ€˜membuangโ€™ keesokan harinya (bukan cirit birit).
.
Untuk info lanjut dan membuat tempahan, boleh whatsapp atau PM kami
.
Pengedar Shaklee Ampang, Cheras & Sentul

FB: Eyra Nadzirah
Ig: @eyranadzirah
Blog : eyrashukor.blogspot.com

Eyranadzirah
www.wasap.my/60132117436
#codampang #codcheras #codsentul #setkecantikan #setkulit #setresdung #setkeputihan #setkurus #vivix #vitaminC #vitaminE #kencingmanis #darahtinggi #gout #sesuduvivix #settpantangshaklee #lukacepatsembuh #lukabersalin #czer #obesiti #ostematrix #kalsium #omegaguard
#setpantangshaklee #shakleemurah #setmengandung #setpantang #shakleemurah #shakleeEffect #postnatalshaklee #sethamilshakleepromosi

TWO PERFECT COMBINATION VITAMIN E & VITAMIN C PLUS untuk FLAWLESS SKIN.
.
.
Masalah KULIT JERAWAT, KULIT GELAP, JERAGAT, PARUT, KULIT KUSAM, LIANG PORI BESAR, KULIT KERING, Vitamin C & Vitamin E sangat sesuai ๐Ÿ˜€. .
Dalam masa 1-2 minggu boleh dapat #shakleeEffect terbaik. ๐Ÿ˜
.
.
Vitamin E tahan sehingga 4 bulan untuk 1 botol & Vitamin C tahan sehingga 6 bulan. Harga pin sangat jimat.
.
.
๐Ÿ‡ Kelebihan Vitamin E:
๐ŸŒป Mengecilkan pori-pori wajah
๐ŸŒป Memperlahankan proses penuaan kulit
๐ŸŒป Mengawal kolestrol
๐ŸŒป Mengawal minyak
๐ŸŒป Menghilangkan parut dan mencerahkan wajah.
๐ŸŒป Meningkatkan kelembapan kulit
๐ŸŒป Sangat bagus untuk memudarkan parut
๐ŸŒป Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki & wanita (suami isteri)
๐ŸŒป Baik untuk kesihatan kulit dan rambut. ๐ŸŒน Kebaikan Vita C Plus:
๐ŸŠ Membentuk kolagen dalam kulit
๐ŸŠ Kulit menjadi tegang
๐ŸŠ Mencerahkan kulit muka & badan
๐ŸŠ Melambatkan proses penuaan
๐ŸŠ Merawat masalah jeragat
๐ŸŠ Merawat masalah jerawat pasir & batu
๐ŸŠ Meningkatkan sistem imun

Untuk info lanjut dan membuat tempahan, boleh whatsapp atau PM kami
.
Pengedar Shaklee Ampang, Cheras & Sentul

FB: Eyra Nadzirah
Ig: @eyranadzirah
Blog : eyrashukor.blogspot.com

Eyranadzirah
www.wasap.my/60132117436
#codampang #codcheras #codsentul #setkecantikan #setkulit #setresdung #setkeputihan #setkurus #vivix #vitaminC #vitaminE #kencingmanis #darahtinggi #gout #sesuduvivix #settpantangshaklee #lukacepatsembuh #lukabersalin #czer #obesiti #ostematrix #kalsium #omegaguard
#setpantangshaklee #shakleemurah #setmengandung #setpantang #shakleemurah #shakleeEffect #postnatalshaklee #sethamilshakleepromosi

SEBAB SEBAB UTAMA KENAPA ANDA PERLU PILIH SET BERSALIN NAWAL UNTUK RAWATAN BERPANTANG .
.
Kakak faham, sekarang ni terlalu banyak produk set bersalin seperti cendawan yang tumbuh selepas hujan di pasaran. .
.
Nak tak nak, mesti bakal bakal ibu spt anda akan rasa confuse dan makin susah nak buat pilihan, bukan? .
Baiklah, disini kakak nak ketengahkan beberapa POINT/ SEBAB kenapa anda perlu membuat pilihan terbaik dengan memilih SET BERSALIN NAWAL sebagai pilihan utama anda ๐Ÿ˜‰.
.
โœ… Item item dalam set bersalin Nawal BUKAN DIKHASKAN untuk digunakan semasa dalam tempoh berpantang jer. .
โœ… Rawatan slimming yang dah PROVEN berkesan melalui penggunaan LOSEN KURUS ITL (Intensive Toning Lotion) juga terdapat dalam pakej set bersalin Nawal ๐Ÿ˜ฑ.
.
โœ… Rawatan SUPER DUPER EKSPRESS untuk slimming iaitu dengan penggunaan 3 produk slimming Nawal, ITL + BENGKUNG IBU + GEL PARAM PILIS PILIS SLIMMING juga terdapat dalam pakej set bersalin Nawal ๐Ÿ˜.
.
โœ… Rawatan berpantang TANPA JAMU tapi sangat sangat berkesan untuk MENYIHATKAN DALAMAN ibu selepas bersalin. .
โœ… Pakej rawatan yang lengkap untuk menyihatkan dan merawat dalaman dan mencantikkan luaran ibu. .
โœ… Set bersalin yang MESRA BABY, mesra ibu berpantang sendiri dan very handy. Tak remeh dan tak fussy. .
โœ… Sesuai untuk ibu yang bersalin secara normal mahupun secara cser. Hebat kan? ๐Ÿ˜„
.
โœ… Terdapat 2 pilihan pakej untuk anda pilih. Pakej Asas dan Pakej Juma. Pakej asas ialah pakej bajet. Pakej Juma ialah pakej premium. Match kan saje dengan pakej pilihan anda ๐Ÿ˜.
.
โœ… Anda boleh beli loose jugak! Weeee seronoklah. Tak semestinya beli set, tapi nak beli loose pun boleh ajer! .
โœ… Semua item dalam set bersalin Nawal bau WANGI habis! Macam bauan herba di spa. So ibu best la boleh melalui hari hari berpantang dengan bauan wangi. Tak stress. Selesa gitu ๐ŸŒน. .
DAH MAKIN TERTARIK? ๐Ÿ˜‰
.
Wassup kakak segera atau team nawal berdekatan anda...๐Ÿ˜‰
.
.
#nawalherbalbeauty
#setbersalin
#setbersalinnawal #setpantang #setbersalin #setberpantang #herbamandianazzahra #GelMandianAzzahra #GelMandianAzzahra #breastpump #ibuhamil #tungkubesi #SarungTungkuHerba #Bengkung #bengkungibu #keperluanibuberpantang #urutbersalin #testimoninawal

Vitamin C untuk menguatkan sistem imum ibu hamil.

Selain daripada tu Vitamin C juga akan membantu bina kolagen dalam kulit. Barulah kulit ibu dan baby jadi cantik dan flawless.

Vitamin C juga akan membantu pembinaan salur-salur darah yang baru.

Selain daripada tu, vitamin C akan kurangkan pertumbuhan jerawat dan merawat kulit dari dalam.

SID SAH SHAKLEE
Linda Kamal
013-4141176

#vitaminc #vitamincshaklee #vitaminkulitcantik #jerawat #kulitflawless #kulitcantik #shakleemalaysia #shakleepenang #sethamil #setpantang #setmenyusu #setmengandungshaklee #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setmenyusushaklee #shakleekl #shakleejb #shakleekelantan

ESP HOT SELLING PRODUCT โค
-
-
- Mengandungi kalsium elakkan kerapuhan tulang
- Membekalkan tenaga berterusan
- Memberi rasa kenyang untuk turunkan berat badan - Membantu kulit lebih berseri
- Menganjalkan kulit / awet muda
- Meransang mengurangkan kedutan kulit & otot
- Memberi ton warna kulit yang sekata
- Membantu menghilangkan parut jerawat
- Menjadikan kulit muka halus-mulus dan gebu
- Protein yang lengkap (9 asid amino yang penting)
- Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
- Rendah lemak, tanpa kolestrol
- Protein soya (tumbuhan) lebih mudah dihadam
- Membantu mengurangkan risiko kanser
- Bertindak sebagai antioksidan
- Menguatkan sistem imun tubuh
- Mempertingkatkan tahap kolestol baik
- Memelihara kesihatan jantung
- Membaiki pigmentasi
- Membaiki masalah rambut beruban & gugur
- Membaiki pigmentasi, kedutan dan kesan tua
- Membaiki memori
- Baik untuk hormon
- Membantu merendahkan paras kolestrol
- Mencegah osteoporosis
- Membantu pembentukan sel-sel baru
- Membantu menyembuhkan gastrik
- Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan
- Memudarkan parut
- Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak
- Kecantikan kulit dan rambut

Untuk info lanjut dan membuat tempahan, boleh whatsapp atau PM kami
.
Pengedar Shaklee Ampang, Cheras & Sentul

FB: Eyra Nadzirah
Ig: @eyranadzirah
Blog : eyrashukor.blogspot.com

Eyranadzirah
www.wasap.my/60132117436
#codampang #codcheras #codsentul #setkecantikan #setkulit #setresdung #setkeputihan #setkurus #vivix #vitaminC #vitaminE #kencingmanis #darahtinggi #gout #sesuduvivix #settpantangshaklee #lukacepatsembuh #lukabersalin #czer #obesiti #ostematrix #kalsium #omegaguard
#setpantangshaklee #shakleemurah #setmengandung #setpantang #shakleemurah #shakleeEffect #postnatalshaklee #sethamilshakleepromosi

Herbalblend @ multipurpose cream.

Saya suka sangat krim ni. Mesti bawak ke mana-mana. Sambil buat keje boleh sapu/gosok di tumit, siku atau mana-mana bahagian yang terasa kasar.

Kalau digigit nyamuk, semut atau apa-apa serangga, ni lah jugak krimnya. Ada jugak yang suka sapu kat tangan. Lembut dan tak melekit katanya.

Krim ni ada rasa menthol yang menyegarkan. Selamat pada kanak-kanak dan bayi.

Sangat tahan lama, sangat murah dan sangat senang bawak ke mana saje!
.
Untuk info lanjut dan membuat tempahan, boleh whatsapp atau PM kami
.
Pengedar Shaklee Ampang, Cheras & Sentul

FB: Eyra Nadzirah
Ig: @eyranadzirah
Blog : eyrashukor.blogspot.com

Eyranadzirah
www.wasap.my/60132117436
#codampang #codcheras #codsentul #setkecantikan #setkulit #setresdung #setkeputihan #setkurus #vivix #vitaminC #vitaminE #kencingmanis #darahtinggi #gout #sesuduvivix #settpantangshaklee #lukacepatsembuh #lukabersalin #czer #obesiti #ostematrix #kalsium #omegaguard
#setpantangshaklee #shakleemurah #setmengandung #setpantang #shakleemurah #shakleeEffect #postnatalshaklee #sethamilshakleepromosi

Kenapa saya pilih ostematrix?
1. Tidur Lena (tidur berkualiti)
2. Hilang sakit-sakit badan bila bangun pagi
3. Tiap-tiap pagi membuang dgn lawas.
4. Najis lembut dan dapat atasi sembelit
5. Cegah gigi reput & kuatkan tulang akibat dari kekurangan kalsium
6. Bantu mencukupkan keperluan Vitamin D yang diperlukan oleh tubuh badan.
.

Untuk info lanjut dan membuat tempahan, boleh whatsapp atau PM kami
.
Pengedar Shaklee Ampang, Cheras & Sentul

FB: Eyra Nadzirah
Ig: @eyranadzirah
Blog : eyrashukor.blogspot.com

Eyranadzirah
www.wasap.my/60132117436
#codampang #codcheras #codsentul #setkecantikan #setkulit #setresdung #setkeputihan #setkurus #vivix #vitaminC #vitaminE #kencingmanis #darahtinggi #gout #sesuduvivix #settpantangshaklee #lukacepatsembuh #lukabersalin #czer #obesiti #ostematrix #kalsium #omegaguard
#setpantangshaklee #shakleemurah #setmengandung #setpantang #shakleemurah #shakleeEffect #postnatalshaklee #sethamilshakleepromosi

Alhamdulillah. .
Kenapa saya pilih ostematrix?
1. Tidur Lena (tidur berkualiti)
2. Hilang sakit-sakit badan bila bangun pagi
3. Tiap-tiap pagi membuang dgn lawas.
4. Najis lembut dan dapat atasi sembelit
5. Cegah gigi reput & kuatkan tulang akibat dari kekurangan kalsium
6. Bantu mencukupkan keperluan Vitamin D yang diperlukan oleh tubuh badan.
.
Untuk info lanjut dan membuat tempahan, boleh whatsapp atau PM kami
.
Pengedar Shaklee Ampang, Cheras & Sentul

FB: Eyra Nadzirah
Ig: @eyranadzirah
Blog : eyrashukor.blogspot.com

Eyranadzirah
www.wasap.my/60132117436
#codampang #codcheras #codsentul #setkecantikan #setkulit #setresdung #setkeputihan #setkurus #vivix #vitaminC #vitaminE #kencingmanis #darahtinggi #gout #sesuduvivix #settpantangshaklee #lukacepatsembuh #lukabersalin #czer #obesiti #ostematrix #kalsium #omegaguard
#setpantangshaklee #shakleemurah #setmengandung #setpantang #shakleemurah #shakleeEffect #postnatalshaklee #sethamilshakleepromosi

PETUA MELICIN & MENGHALUSKAN KULIT
๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
.
cuba pakat belek siku, dan lutut masing2.
.
kalau kulit kering paling nampak kesannya pada siku dan lutut. kalau bersisik merah kering tu tandanya memang kulit tak elok.
.
petua mudah ialah amalkan minum protein ESP setiap hari.
.
dan sapu krim HERBAL BLEND!
.
1 minggu je follow tips ni memang gebu, mulus je siku2 anda semua.
.
sayangi siku anda. jangan malu2 pm | wasap saya
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Ijah 019.695.1975
.
#setmenyusu #setdiet #setpantang #setbersalin #setjerawat #setsubur #setcantikย  #shaklee
#vitamintenaga #kempisperut #setkurus #berhentimerokok
#shakleeOnline #pengedarShaklee #pengedarShakleeCherasย  #shake #proteinย  #slimming #mmigers #FlashSale #shakleeKualaLumpur #shakleemurah #shakleeMalaysia #milkbooster
#mmteamshaklee

PENAWAR MASALAH GASTRIK
............................
.
mengikut apa yang saya tahu, gastrik ni bila serang memang pedih perut kemudian berangin.
.
rasa macam nak mati pon ada dia punya kesan tu.
.
kenapa gastrik berlaku?
antaranya ialah
.
> pemakanan yang tak baik: banyak makan sumber daging yg membebankan perut
.
> banyak makan benda2 berasid
.
> kurang makan sayur
.
> makan tak ikut masa
.
> stress
.
> tak mengamalkan
sarapan yang bagus
.
SET GASTRIK ni boleh bantu anda.
.
>> ada pesakit gastrik mula merasa lega selepas 2 minggu menggunakan set ni
.
>>> angin keluar dari badan
.
>>> perut dah tak pedih lagi
.
cara makan yg saya saran yg sangat penting ialah konsisten setiap pagi dengan ESP sebagai sarapan anda
.
kemudian Terus telan Alflalfa & ginger peppermint..
.
Jangan terus biarkan masalah gastrik tu. Jangan sampai keadaan bertambah parah sampai tembus dinding perut dan memancut darah baru nak rawat.
.
selesaikan sekarang.
pm atau whastapp saya cepat2
cegah sebelum parah
.
#setmenyusu #setdiet #setpantang #setbersalin #setjerawat #setsubur #setcantikย  #shaklee
#vitamintenaga #kempisperut #setkurus #berhentimerokok
#shakleeOnline #pengedarShaklee #pengedarShakleeCherasย  #shake #proteinย  #slimming #mmigers #FlashSale #shakleeKualaLumpur #shakleemurah #shakleeMalaysia #milkbooster
#mmteamshaklee

All time favourite #ESP shaklee
KENAPA ESP?
.
โค๏ธ melembabkan kulit
.
โค๏ธmencerahkan kulit
.
โค๏ธpudar kan parut parut
.
โค๏ธgebu dan mulus seluruh badan
.
โค๏ธmilk booster
.
โค๏ธpekatkan susu bagi ibu menyusu
.
โค๏ธenergy booster
.
โค๏ธdiet
.
โค๏ธmenguatkan rambut
.
โค๏ธmelembutkan kulit
keras cthnya
.
โค๏ธtumit dan siku
.
pendek kata nak cantik bertenaga amalkan ESP.
.
#setmenyusu #setdiet #setpantang #setbersalin #setjerawat #setsubur #setcantikย  #shaklee
#vitamintenaga #kempisperut #setkurus #berhentimerokok
#shakleeOnline #pengedarShaklee #pengedarShakleeCherasย  #shake #proteinย  #slimming #mmigers #FlashSale #shakleeKualaLumpur #shakleemurah #shakleeMalaysia #milkbooster
#mmteamshaklee

Set Pantang #jamunenek dapat mengembalikan tenaga, menegangkan kembali otot-otot dalaman, menyembuh luka bersalin, memulihkan dalaman dan menyempitkan lagi faraj dan boleh mengecutkan rahim, menambah susu badan ibu serta membantu tumbesaran bayi.

Alhamdulillah satu2nya #setpantang tidakpanas .๐Ÿ˜Š Mommies nak dapatkan Set Pantang #jamunenek jangan lupa order dengan sis ye๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ.
โ˜01129284645

Most Popular Instagram Hashtags