[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#setpantang

66482 posts

TOP POSTS

Arghhh jelesnyaaa lahaii tengok member makin cun lepas habis pantang bersalin. Orang lain senang je slim balik, yang kita ni tak tau laa apa yang payah sangat

Bila try diet mengejut, ala ala zaman remaja dulu (boikot nasi) susu badan pulak merundum. Baby comel yang elok montel alih-alih makin kurus hilang zat makanan. Dahh suami pulak masuk campur kata mommy tak payah nak diet bagai laa. Kesian kat anak

Haa, sebab tu la kak zana memang suggest sangat mommy menyusu badan try Mince ni

Mince ni tak kan buat mommy asyik ke toilet tau, baby pun tak de terkena kesan sampingan apa-apa. Mince ada sijil SAH SELAMAT & HALAL. So mommy tak yah risau okay. Mince memang terbukti boleh
-
🔥kontrol selera makan
🔥pecahkan lemak degil
🔥halang lemak baru terbentuk
🔥tingkatkan metabolisme dan
🔥paling best susu makin meriah

Pasni mommy mesti happy tengok baby makin montel, mommy pulak makin slim ramping gojes gittew

Nak alami sendiri kebaikan Mince ni , wassap SEKARANG 01128511631 kod <BF-Mince>. 3 yang terawal whatsapp hari ni kak zana ada FREE GIFT MISTERI tau

Jangan like je follow jugak🐥
👤@jamu_serrapat_by_blinkblink
👤@maryk_withnana
👤@lilymellysaa
👤@nisa.beautystore

Selangor
.
RepostBy @milkbooster_umaima_abbyabadi: "Alhamdulillah... Ni anak sedara kesayangan kite... Abg kite bli utk ank dia.. Diaorg suka minum dgn Umaima Kids by @abby_abadi112 @abby_abadi112. Yg kecik tu xcukup 1 cawan.. Nak lagi..hihihi.. .
.
Umaima kids - Adalah supliment nutrisi semulajadi hasil kajian sains dan rahsia pemakanan yang terkandung di dalam Al-Quran yang sangat membantu meningkatkan daya ingatan, kecegerasan minda dan fokus daya tumpuan otak.
.
Umaima Kids - adalah susu kambing asli yang diadunkan 15 makanan sunnah yang menjadikan rahsia para ilmuan dan ambia. Diformasikan dengan begitu hebat kerana ia bertindak meningkatkan fizikal dan menilai secara semulajadi dan selamat.
.
🍓Susu Kambing Umaima Kids🍓
.
"Kebaikan Umaima Kids :
.
🍓Memberi zat yang secukup nya untuk tumbesaran anak2
.
🍓Baik untuk sistem penghadaman dan pencernaan, dan melawaskan. (Mencegah sembelit)
.
🍓Mencegah dan merawat eczema, dan masalah kulit
.
🍓Mencegah dan merawat penyakit asthma
.
🍓Menambah selera makan anak
.
🍓Memberikan kulit yang sihat, gebu, dan anjal
.
🍓Menggalakkan perkembangan otak (Sangat baik untuk pembelajaran)
.
🍓Mencegah penyakit (jangkitan) seperti demam, batuk, selsema, dan asthma
.
🍓Boleh dijadikan susu tumbesaran atau supplement
.
🍓 Rasa yang sedap, tidak hamis.
.
.
🍓tanpa gula tambahan
.
.
🍓tidak manis dan menggunakan gula perang sbg pemanis pd kadar yg rendah
.
.
Apa lagi!! Dpatkan skrg!!
Watsap +60104578585
Watsap +60104578585
.
.
#milkboostermurah #lactationcookies #mamom #nutrimilk #susubanyak #umaimabyabbyabadi #tambahsusubadan #sayajualmurah #sayajual #zizanmall #bazaarpaknil #bajumenyusu #susukambing #breastfeeding #umaima #umaimanegerisembilan #ibumenyusu #ibuhamil #moeder #setpantang #sethamil #mommoremilk #umaimaportdickson # #breastpumpmurah #milkbooster #milkboostercookies #umaimakids
.
🍓 Perisa Strawbery 🍓 Berat : 650 gram
🍓 Harga : RM45.90sm/55.90ss" (via #InstaRepost @AppsKottage)

#setpantang #iskandarkurta #cupcakes #dherbs 🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣

Proses memenuhkan freezer semula 💪🏻💪🏻💪🏻 Step utk penyimpanan susu 👇🏻👇🏻👇🏻 Pam susu 🍼 ➡️ storage ikut oz yg diperlukan ➡️ keluarkan udara & seal (utk beg storage) ➡️ simpan pada suhu bilik (4jam pd suhu bilik) / sejukkan di bahagian chiller (boleh simpan 5-7hari) ➡️ pindahkan ke freezer 🤗

Jangka hayat penyimpanan EBM 📌Peti sejuk bahagian bawah – susu tahan 3-5 hari bergantung pada suhu peti ais tersebut
📌Peti sejuk bahagian atas / sejuk beku – susu tahan 3 bulan
📌Deep Freezer (-18c) – susu tahan 6 bulan
📌Pada suhu bilik – susu tahan 4 jam
📌Cooler Bag / Box – susu tahan 12-24 jam

#manjakaniasli
#manjakanihfeera
#setpantang
#susumeriah
#isupportbreastfeeding

SET KURUS NR .
.
Gabungan Phyto Natal dan Phyto Cleanse Plus dapat membantu utk turunkan berat badan dengan cepat. Whatsapp utk order 019-2096225 .. Hanya RM160 free postage
.
.
#nonaroguy #NR #setbersalin #murah #sayajual #ibumengandung #mummytobe #kurus #setpantang#phytonatal #nonaroguymurah #setbersalinnr #setkurus #setbersalinmurah #setpantangmurah #setbersalinmall

Yeayyy shaklee dah sampai💃💃
.
Sapa yang order vivix,vitamin c,petang satgi cikjaz p cod na😘😘
.
Sapa yang nak order shaklee lagi,boleh wasap cikjaz ok!😉
.
ORDER & PERTANYAAN 👇⬇👇⬇👇
.
🍀@jazmina.tokeyvitamin 0195481848🍀
🍀@jazmina.tokeyvitamin 0195481848🍀
🍀@jazmina.tokeyvitamin 0195481848🍀
.
🔴Whatsapp for fast respond!!😉
.
COD 🚗area Alor Setar,Jitra
Selfpickup Jitra
POS 🚚 Seluruh MALAYSIA!!

Kenapa ada yang tak suka berpilis masa pantang?
Dah tahu sebabnya kalau pilis kering, kompem berhabuk masuk mata. 😂
Rasa rimas kan?😭
.
.
Sekarang dah mudah sebab pilis dah ada dalam bentuk GEL.
Tak payah nak bancuh. Tuang pada tangan dan terus sapu aje.
.
cer perhati gambar,begitulah rupa gel param pilis yang sangat memudahkan ibu berpantang.
.
Harga mampu milik RM46 sahaja exclude postage.
NOW KAMI ADA OFFER TERLAJAK JIMAT!
.
GEL MANDIAN AZZAHRA + GEL PARAM PILIS + FREE GIFT
RM110 sahaja termasuk postage SM..
Mommies JIMAT RM4.50!
.
Jangan tunggu lama-lama..nanti stok licin!
whatsap hanim 017-2434781 untuk grab peluang terbaikk ni!
.
.

#NawalHerbalBeauty
#ESEmpireTeam
#gelparampilis
#gelmandianazzahra
#SetBerpantang
#setpantang
#setbersalin
#keperluanibuberpantang
#cikguseo
#ajimaura
#parampilis
#settungku
#terapiinstagram

ikhtiar hamil. >insyaallah dengan izin allah boleh ikhtiar dengan #JAMUBIDAN dan #MINYAKKELAPADARA.

MOST RECENT

Assalamualaikum dan selamat petang semua🍃🍃🍃
.
.
Sempena HARI OSTEOPOROSIS SEDUNIA pada hari ini, ada promosi best taw!!!!
.
Promosi OSTEMATRIX BELI 3 dapat POTONGAN 5%!
.
JIMAT BANYAKKK sangat!!!👍🏻👍🏻👍🏻
.
JOM dapatkan ostematrix, beli untuk ibu bapa, ibu hamil, ibu dalam pantang, suami, isteri,,, kesimpulannya, semua boleh ambil ostematrix ni ha.💪🏻
.
Apa yang best sangat Ostematrix ni???
.
.
🌸 Mesti la sumber kalsium untuk elak osteoporosis
🌸 Untuk yang kerja kuat, pengambilan ostematrix membantu bagi menghilangkan lenguh2 badan, sakit2 urat.
🌸 Sumber kalsium untuk perkembangan tulang bayi dalam kandungan.
🌸 Bantu elak sembelit bagi ibu yang lepas melahirkan anak.
🌸 Bantu menambah kualiti dan kuantiti susu ibu.
.
Dan banyakkk lagi...😍
.
Jom dapatkan segera sebelum kehabisan stok!!!
.
SALE HANYA UNTUK 3 HARI SAHAJA (18-20 OKTOBER 2017) taw. Whatsup nur hari ini juga ok.😉
.
.
📱013-6356250 📲
📱013-6356250 📲
📱013-6356250 📲

Ada anak bisnes Madam Syaz tanya, 👧: Syaz PBL tu apa dia? 👩: Owh PBL tu company Syaz. Persona Bonda Legacy! 👧: Wahh memang kena buat company ke? 👩: WAJIB tu dik. Bila buat bisnes kena ada company. Bank statement keluar masuk duit tu kena ada. Untuk masa depan nanti, kalau nak beli hartanah boleh combine dengan statement akaun peribadi dan statement akaun semasa. Itu yang K.Syaz buat sejak 7tahun dulu and now #roadto3rdhouse. Pergi buat SEKARANG! 👧: Baik Bonda! ×××××× "Rumah single story dekat KL tahun 2020 dijangka RM800K seunit!", Bernama.

Nak extra income beli rumah tak uolss?? Jom buat bisnes! Join #teamPBL 👇👇.
http://TeamPBL.wasap.my

012.545.9004 💘Madam Syaz
https://m.facebook.com/shakleeMdmSyaz
#MadamJualShaklee #businesswithPBL 💘Madam Syaz
https://m.facebook.com/shakleeMdmSyaz
#MadamJualShaklee #sideincome
#shakleemalaysia #shakleeipoh #shakleebatugajah #shakleeseriiskandar #shakleeperak #shakleemurah #cantik #langsing #vitamin #supplement #energybooster #setmengandung #setpantang #kanakkanak #vitaminC #vitaminE #kalsium #omega3 #mealshakes #esp #cinch #ostematrix #lecithin #herblax #businesswithPBL

Melampau tauuu.

Dah lah favourite supplement.

Top selling juga ni. Boleh dia buat promosi 3 HARI SAHAJA!!
.
Mak-mak menyusu
Mak-mak dalam pantang
Mak-mak tengah pregnant
Orang yang tak minum susu
Orang yang selalu sakit-sakit badan

Mereka ni lah yang selalu cari OSTEMATRIX ni!

Katanya lepas makan Ostematrix, lenguh badan, sakit belakang, sembelit, simpul biawak hilang. Pergi mana tu tak tau la. 😂

Nak dapat harga special meh cepat whatsapp Onni. 3 HARI JE TAU!

Lambat tinggal. Hihi

Nak order whatsapp Onni okay,

0177679552.

#shakleeputrajaya #shakleekajang #shakleebangi #shakleenilai #shakleeserdang #shakleeselangor #shakleecyberjaya #shakleeKL #shakleesingapore #shakleebrunei #sayajualshaklee #supplement #ShakleeLover #codbangi #codkajang #codukm #shakleeukm #codputrajaya #energybooster #setpantang #espshaklee #milkbooster #shakleemalaysia #setmenyusu
#sethamil #setmengandung

Selamat bercuti semua. Happy Diwali.
.
.
Wani ada berita gembira ni. Sempena HARI OSTEOPOROSIS SEDUNIA, shaklee ada kan PROMOSI Ostematrix selama 3 hari sahaja!!
.
.
Beli 3 DISKAUN 5%. Jimat banyak!!
.
.
Ostematrix ni sesuai kepada
.
✔️ibu hamil, berpantang, menyusu
✔️ wanita yang menopause
✔️ Atlet dan sesiapa yang bekerja membanting tulang
✔️ mereka yang selalu sakit dan lenguh belakang
✔️ orang yang selalu cramp kaki
.
Ini antara kelebihan Ostematrix:
.
💞Mengelakkan tulang rapuh (osteoporosis)
💞Membantu pembentukkan tulang dan gigi bayi dalam kandungan
💞Membantu mengatasi kekejangan dan kebas - kebas
💞Membantu melegakan sembelit
💞Membantu masalah tumit kaki sakit/pecah
💞Melegakan sakit ketika haid
💞Melegakan sakit-sakit sendi
💞Membantu masalah buasir
💞Mengurangkan stress
💞Membantu mengurangkan masalah gastrik
.
.
Tempah sekarang sementara PROMOSI masih berlangsung.
.
.
SAYANGI TULANG ANDA
.
.
Wani, Your Trusted SID
☎️ 0179172382
☎️ 0179172382
☎️ 0179172382

Bayangkan kaki tetiba kejang, urat bersimpul simpul. Sakit yakmatt...
.
Benda macam ni selalu sangat jadi terutamanya ibu ibu hamil. Nak gerak tak boleh,nak angkat kaki pun sakit sangat.
.
Nampak sangat otot letih,kurang garam mineral.
.
So,nak buat macam mana?
Haa meh...nak bagi petua sikit👇
➡banyakkan minum AIR
➡banyakkan minum SUSU
➡Picit ibu jari kaki sekuat hati selama 60 saat
➡Picit pergelangan kaki
➡Sapu MINYAK panas pada urat urat kaki
.
Nak mudah, kasi telan OSTEMATRIX SHAKLEE.
Settle problem 😊
.
Sementara promosi sedang berlangsung, meh cecepat cari kak yong meh 💃
.
#ostematrixshaklee
#shakleejitra
#shakleealorsetar
#shakleekedah
#shakleeperlis
#shakleeairhitamkedah
#shakleechanglun
#setslimming
#setkurus
#setcantik
#setmenyusu
#setpantang
#setresdung
#milkbooster
#setjerawat
#setjeragat

Wajah cantik mulus, tona sekata, kulit cerah berseri menjadi idaman setiap wanita dan jugak lelaki.
.
.
Kadang-kadang level of confident kita pun boleh meningkat bila memiliki wajah yang bersih, cerah berseri tanpa jerawat.
.
.
Testimoni berjaya dari kulit kusam ke wajah berseri.
.
.
Jom realisasikan impian korang dengan Set Basic Kecantikan Shaklee.
.
.
Antara kelebihan Esp ialah:
.
🥕Diet yang mengenyangkan
🥕Memudarkan parut
🥕Milkbooster untuk ibu menyusu
🥕Memberi tenaga berpanjangan
🥕Mencantikkan kulit,gebu, berseri
🥕Mengawal kolestrol
🥕Membantu mengatasi kesuburan
🥕Membaiki tisu dan otot
🥕Baik untuk hormon
🥕Menganjalkan payudara
🥕Kesihatan jantung dan prostat
.
Kelebihan Vitamin C pula:
.
💐Mencerahkan kulit
💐Menjaga kulit dari sinaran UV
💐Membantu pembentukan kolagen
💐Mengurangkan parut jerawat
💐Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
💐Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
💐Menjadikan wajah lebih berseri
💐Mempercepat penyembuhan luka
.
.
Seisi keluarga boleh ambil Esp dan Vitamin C ni!!
.
.
Jom dapatkan Esp PROMO dan Vitamin C dengan HARGA TERLAJAK MURAH.
.
.
Hubungi Wani sekarang!
============================================
Your TRUSTED SID
Wani
📞0179172382
📞0179172382
📞0179172382

Kajian mendapati seorang dewasa memerlukan 1000 mg kalsium sehari paling minimum!! Rasa-rasa cukup tak kalsium dalam badan korang? Macam mana nak tau cukup ke tak?

Haaaa cuba check balik ada tak u all rasa: 🌸 Sering sakit pinggang
🌸 lenguh badan
🌸 kebas kaki
🌸 gigi goyang

Yezza itulah antara tanda awal u all kekurangan kalsium dalam diet harian korang.

BELI 3 BOTOL DAPAT 5% DISCOUNT 💕💕💕 Banyak dah ws Madam Syaz nak order ni. Untuk pak, mak, opah, nenek, mak buyong. Ate kome bila lagi?? http://madamsyaz0125459004.wasap.my/ 💘Madam Syaz
https://m.facebook.com/shakleeMdmSyaz
#MadamJualShaklee #sideincome
#shakleemalaysia #shakleeipoh #shakleebatugajah #shakleeseriiskandar #shakleeperak #shakleemurah #cantik #langsing #vitamin #supplement #energybooster #setmengandung #setpantang #kanakkanak #vitaminC #vitaminE #kalsium #omega3 #mealshakes #esp #cinch #ostematrix #lecithin #herblax #businesswithPBL

Apa yang HOT sangat dengan Esp ni. Kalau korang nak tahu Esp ni merupakan salah satu produk yang ramai orang tergila-gilakan. .
.
Macam-macam manfaat untuk semua. Yang nak cantik, yang nak bertenaga, yang berpantang, even ibu mengandung pon boleh consume ni. .
.
Nampak sangat produk ni sesuai dan SELAMAT!!.
.
Sedap sangat tau!! .
.
ESP BEST SELLER!! .
😁 kulit yang anjal, berseri, awet muda dan flawless dari sumber protein .
😁 kurangkan parut jerawat pada muka .
😁 membekalkan tenaga berpanjangan .
😁 mengurangkan rasa letih dan lesu .
😁 kekal kenyang dengan esp dan mengurangkan berat badan/ KURUS
😁 dari sumber protein yang membuat kekal kenyang .
😁 meratakan warna kulit dan kulit lebih gebu .
😁 bertindak sebagai antioksidan .
😁 mengurangkan jeragat .
Cik Dhuha 0175058305

#shakleemurah #shakleemurahmalaysia #shaklee #shakeemalaysia #setjerawat #setcantik #setkurus #setdetox #jerawat #cantik #sihat #kurus #sethamil #setpantang #setkesuburan #hamil #pantang #kolegan #vitamin #vitaminc #vitamincshaklee

Selamat Petang Richglowians! 🙈
.
Jom kenal-kenal baby pinkish nie.. 💘💘 Perfect Lady Juice merupakan supplemen semudah koyak sachet dan terus diminum! Tak perlu susah susah nak bancuh, nak shake hehe
.
Antara kandungan dalam Perfect Lady Juice ialah;
🌷 manjakani
🌷 kacip fatimah
🌷 akar serapat
🌷 habatus sauda
🌷 madu
🌷 acerola cherry
🌷 goji
🌷 peuraria mirifica
Dan banyak lagi!!!
.
So kalini nak bagitau khasiat utama delima:
✅ menyihatkan & mencantikkan kulit
✅ menghalang kanser payudara
✅ baik untuk ibu hamil
✅ mengatasi anemia
✅ melancarkan proses pencernaan
✅ mengawal berat badan
.
Banyak nya manfaat! Uols boleh whatsapp untuk order & rasa sendiri 😉
Tekam link ↙

http://richglowpuchong.wasap.my
.
@richglowbeautypuchong
#richglowperfectlady #RPL #jamumodern #makanansunnah #sunnahsupplement #sunnahsupplemen #setpantang #setberpantang #setikthiarhamil #manjakani #fenomenarm99 #testedandtrusted #foundertested #wowdimatasuami #kempencantikuntuksuami #setkurus #setmontok #flawlessskin #daguruncing

ERIKA SET

Kode: CAH2301

Harga: 157.000

Bahan: WAFFLE

UKURAN: -LD 95 – 110 CM -PJ BAJU 114 CM -PJ PASHMINA 162 CM -PJ CELANA 94 CM -BERAT BAJU 800 GRAM

KET: -CELANA KARET -JILBAB PASHMINA

WARNA: -MOCCA HITAM

Customer Service:
WA: 08996520130

Cek IG: bit.ly/igsarihijab
Chat FB: bit.ly/cfbsarihijab
Chat WA: bit.ly/wasarihijab
www.sarihijabstore.com

#set
#settingsun
#settlersofcatan
#setitoff
#settingspray
#settledown
#setting
#sethrollins
#setelan
#setter
#settembre
#setlife
#setmenyusu
#setdesign
#setjerawat
#setpantang
#setelananak
#setumismo
#sarihijab
#sarihijabstore

FULLSET KECANTIKAN - ESP, VITAMIN C & VITAMIN E!!
.
KOMBINASI Vitamin C and Vitamin E for fast action and double action!! Cantik dari dalam dengan vitamin semula jadi Shaklee.!! .
.
ESP
😁 kulit yang anjal, berseri, awet muda dan flawless dari sumber protein .
😁 kurangkan parut jerawat pada muka .
😁 membekalkan tenaga berpanjangan .
😁 meratakan warna kulit dan kulit lebih gebu .
😁 bertindak sebagai antioksidan .
😁 mengurangkan jeragat
.
VITAMIN C .
😍 menjadikan warna kulit lebih sekata, cerah, glowing dan lembab secara natural .
😍 sebagai antioksidan dan membaiki tekstur kulit yang kusam dan pucat .
😍 formula sustained release, dilepaskan secara perlahan selama 5 jam di dalam badan
😍 meningkatkan penghasilan kolagen dan perlindungan dari sinar uv .
😍 meningkatkan imunisasi tubuh dan mengurangkan stress .
.
VITAMIN E .
😽 Melambatkan proses penuaan wajah dan boleh dibuat masker .
😽 mengurangkan bintik hitam dan putih, menghaluskan kulit .
😽 mengawal kulit berminyak dan melindungi sinar uv .
😽 melembabkan kulit dan mengecilkan pori pada wajah .
Order & Free Consultation
Cik Dhuha 017 5058305

#shakleemurah #shakleemurahmalaysia #shaklee #shakeemalaysia #setjerawat #setcantik #setkurus #setdetox #jerawat #cantik #sihat #kurus #sethamil #setpantang #setkesuburan #hamil #pantang #kolegan #vitamin #vitaminc #vitamincshaklee

ikhtiar hamil. >insyaallah dengan izin allah boleh ikhtiar dengan #JAMUBIDAN dan #MINYAKKELAPADARA.

ikhtiar hamil. >insyaallah dengan izin allah boleh ikhtiar dengan #JAMUBIDAN dan #MINYAKKELAPADARA.

ikhtiar hamil. >insyaallah dengan izin allah boleh ikhtiar dengan #JAMUBIDAN dan #MINYAKKELAPADARA.

ikhtiar hamil. >insyaallah dengan izin allah boleh ikhtiar dengan #JAMUBIDAN dan #MINYAKKELAPADARA.

ikhtiar hamil. >insyaallah dengan izin allah boleh ikhtiar dengan #JAMUBIDAN dan #MINYAKKELAPADARA.

ikhtiar hamil. >insyaallah dengan izin allah boleh ikhtiar dengan #JAMUBIDAN dan #MINYAKKELAPADARA.

ikhtiar hamil. >insyaallah dengan izin allah boleh ikhtiar dengan #JAMUBIDAN dan #MINYAKKELAPADARA.

Most Popular Instagram Hashtags