[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#setpantang

52715 posts

TOP POSTS

#setpantang #iskandarkurta #cupcakes #dherbs 🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣

Muka penuh dot dot dot jerawat 😔
.
.
Malu nak tunjuk muka masa penuh dengan dot dot sebenarnya
.
2015 mmg masalah jerawat berpunca dari masalah hormon. masa ni setiap kali period mmg sakit bak hang bkn sakit macm senggugut tp dah macam contraction nak beranak. .
.
Masa ni start amik GLA complex selama 2 bulan dan di sahkan hamil dan bila checkup rupanya cyst endrotemosis 😓. Itulah punca sakit teramat masa sebelum hamil. .
.
Hamil adalah treatment kepada sakit tersebut.😘😘
.
2016 sepanjang mengandung amalkan #sethamilShaklee (vitalea, bcomplex, vitamin c, ostematrix ) alhamdulillah tiada masalah kesihatan everthing normal , kulit bersih sepanjang hamil
.
2017 amal #setpantang/menyusu Shaklee alhamdulillah susu sentiasa meriah tiada masalah sehingga sekarang. .
.
Since kulit macam hilang kelembapan sbb tak berapa nak sempat jaga muka betul betul amik basic penjagaan kulit #nutriwhite GENTLE DEEP FOAM CLEANSER DAN OVERNIGHT RENEWAL WHITENING CREAM dan Tambahan vitamin E ada awal bulan 5 sehingga sekarang.
.
.
Alhamdulillah kulit rasa lebih lembap dan naturally cerah sekata dan rasa lebih sihat 😉😉.. flawless tu belum lagi la😅😅😁
.
Kisah puan @rusmina.abdullah dan Shaklee yang amalkan Shaklee set hamil/pantang/menyusu dan set cantik.
.
.
Yang duduk area Bangi boleh contact beliau naaa. Service pantasss in shaa Allah. .
#SSMshakleeStory

Eid is all about sharing happiness and celebration. We wish you a blessful syawal !
P/s my mom always said, when you went to visit someone, never went empty handed! Why not bring our siy+foo set. 😘

untuk ibu-ibu berpantang, mana satu pilihan kalbu?? Jom, berpantang dengan PB untuk kesan yang lebih efektif.. http://cantikmelentikanggunmenawan.wasap.my/
Syuhada 011.29431785

#setpantang
#kembalicantiksihatanggun
#hargaidirisendiri

Masih raya mood..bersama keluarga tersayang.. Murni sekeluarga ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua muslimin & muslimat di Malaysia. Pastikan ullos kekal sihat, cantik & ceria di hari lebaran ini. Makanan seimbang jangan lupa.. kalau susah nak dapat makanan seimbang raya-raya ni, suplimen Shaklee kan ada untuk topup 😉
.
.
Kepada yang kurang sihat di hari lebaran ini, bersabarlah.. dugaan Allah swt. Ullos boleh whatsapp 01116424898, Murni boleh cadangkan set yang sesuai ikut kesihatan & budget sis/puan/cik/encik/bro. Konsultansi percuma😊
.
.
Pos ke seluruh Malaysia 😊
.
.
COD Sg Buloh, Kuang, Damansara Damai & KLCC
.
.
#sethamil #setbersalin #setpantang #ibumengandung #ibuhamil #settulangpatah #setsusumeriah #setmenyusushaklee #sethamilshaklee #setbersalinshaklee #sgbuloh #klcc #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #shaklee #setresdungshaklee #shakleesgbuloh #missvketat #payudarakencang #shakleemalaysia #setmigrain #setgastrik #setkanakkanak #setkulitcantikshaklee #aurainsta #aurainstabatch10 #shakleebymurni #latfamily #supermak

RAWATAN BERPANTANG DGN SET BERSALIN PAKEJ A YG TIDAK ASING LAGI😍
.
Mommies, cuba baca apa kelebihan set bersalin pakej a ini ya 👇
.
Item2 dlm set bersalin pakej a:
1. Tungku besi
2. Sarung tungku herba
3. Gel mandian azzahra
4. Bengkung ibu
5. Gel param pilis
6. Pati minyak serai wangi
7. Feminine wash manjakani
8. Intensive toning lotion

Ciri2:
💗Utk kecutkan rahim dgn amalan berbengkung dan bertungku
💗Utk kempiskan perut dgn amalan berbengkung
💗Utk bakar lemak di perut, peha dan pinggul dgn amalan berbengkung. Berbemgkung setiap hari selama 40 hari berurut-turut berkesan mengembalikan bentuk badan asal kepada ibu dengan lebih cepat.
💗Utk tuam badan dgn bertungku
💗Utk buang angin dgn mandi herba
💗Utk lancarkan pengaliran darah dgn bertungku
💗Utk naikkan seri wajah dgn mandian herba dgn aromaterapi serai wangi 💗Utk hilangkan bau hanyir darah nifas dgn mandian herba
💗Utk mengurut badan, menghangatkan badan dan membuang angin dgn pati minyak serai wangi
💗Utk mengatasi sakit rengat dgn amalan bertungku
💗Utk mengatasi bengkak susu dgn amalan bertungku secara lembut dan perlahan-lahan
💗Utk berparam dan berpilis dgn gel param pilis
Utk mengelakkan masalah sakit kepala dan pening dan mencerahkan pandangan dgn amalan berpilis dengan gel param pilis
💗Utk mencuci faraj dari masalah gatal, keputihan dan bau dgn feminine wash manjakani. Selamat digunakan semasa hamil dan dalam pantang (hari ke 7 berpantang atau minggu kedua).
💗Utk mempercepatkan pengeringan kesan jahitan episiotomi dengan feminine wash manjakani
💗Utk bakar lemak secara lebih intensif dgn intensive toning lotion. Sesuai dipakai bersama brngkung ibu, atau pada waktu malam. Sapu di perut, pinggul dan peha. Aroma lemon citrus sangat wangi dan menaikkan aura positif.
💗utk bakar lemak dan lawas pembuangan dgn gel param pilis.
.
.
Harga asal RM369.00
Harga Pakej After Less 💗💗💗 .
DAPATKAN SEGERA ! .
.
#nawalherbalbeauty #setbersalinpakeja #setbersalin #setberpantang #setbersalinnawal #setpantang #ibuhamil #tilamkekabu #keperluanibuberpantang #setbersalinmurah #herbs #baby #maternity #breastpump

Testimoni for CARBONY. Refer previous picture for details.

PM/Whatsapp 0194114161

#confinementset #setpantang #settangas #newborn #setpantanglengkap

MOST RECENT

.
THE BEST VITAMIN C 💫

Did you know our bodies cannot produce Vitamin C itself so kita wajib ambil dari makanan kita.
Nak cara mudah dapatkan Vitamin C tanpa perlu makan 7 biji oren setiap hari ? Jawapannya mestilah dengan VITA C SR nii ☺

Other benefits of VITAMIN C .
-----------
•
FOR BEAUTY
🍊 Mencerahkan kulit scr sekata, licin, gebu, berseri & mengekalkan kelembapan.
🍊 Menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap bawah mata .
🍊 Mendapatkan gusi & gigi yang sihat .
🍊 Melindungi sel tubuh drpd kesan-II pencemaran & membantu pertumbuhan, pembaikan tisu .
🍊 Menghasilkan kolagen & mencegah penuaan pra-matang .

FOR HEALTHY
🍊 Melindungi daripada jangkitan & meningkatkan imuniti .
🍊 Mengurangkan kolesterol, tekanan darah & mencegah aterosklerosis .
🍊 Menggalakkan penyembuhan luka & pengeluaran hormon antistress .
🍊 Mengurangkan hidung bengkak semasa selesema & mengurangkan gejala-II alergi lain .
🍊 Membunuh bakteria patogenik (bakteria yg menyebabkan penyakit) .
🍊 Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang yg dirosakkan oleh radikal bebas .
🍊 Membantu tubuh menyerap zat besi yg berguna dlm rawatan anemia. Memainkan peranan penting dlm penghasilan hemoglobin & sel darah merah .
🍊 Merawat jangkitan saluran kencing.

Sebotol ada 180 tablets and last for 6 MONTH !! 😱 JIMAT BERGANDA kan ❤❤ .
•
•
Other inquiries & to PURCHASE
Anis | +6019 684 2054 (Whatsapp Only)
•
•
#ShakleebyAnis

Cuba angkat lengan tengok mengeleber tak? Kalau lengan tak firm tu maknanya banyak lemak berkumpul kat situ. Kena la buang lemak yang kat lengan tu. Selalunya lemak dilengan ni susah nak buang . Kena senaman jugak baru boleh kecik lengan tu.
.
.
Tapi bila uols minum set combo ni lemak kat lengan tu hilang. lengan nampak firm kecik tak mengeleber dah. Kct memang khas untuk bahagian lengan dan peha je. SDT pulak untuk perut dan buang toksin. .
.
Bahan semulajadi yang digunakan tak buat uols sakit perut dan cirit birit. Selalunya yang dah minum tanpa curang ni uols akan rase perubahan dalam masa seminggu aje. Cepatkan. Tu la istimewa nya set combo ni. Dah la murah kesan pulak cepat. .
.
Raya dah nak dekat ni. Taknak standby stok ke . Esok pagi raya berat tetiba naik berkilo kilo jangan sibuk nak diet pulak sesayang. Rugila tak makan kuih semperit kuah kacang tue. Hiks !
.
.
1 SET COMBO RM 48SM
Whatsapp 017-7278640 .
.
#sayajualdetoxtea
#pilkurus
#kuruscarasihat
#kuruscepat
#pilkurusberkesan
#ubatkurus
#jomdetoks
#detoxskinnyteamalaysia
#teatoxmurah
#teatoxmurahgiler
#setpantang
#skinnylotion
#skinnylegstea
#detoxskinnytea
#produkkurus
#bfmom
#kurusdenganselamat
#akunakkurus
#turunberat
#sayajualbodyless
#supplementkurus
#sungaibuloh
#desacoalfields
#tehkurus
#losyenkurus

Cuba angkat lengan tengok mengeleber tak? Kalau lengan tak firm tu maknanya banyak lemak berkumpul kat situ. Kena la buang lemak yang kat lengan tu. Selalunya lemak dilengan ni susah nak buang . Kena senaman jugak baru boleh kecik lengan tu.
.
.
Tapi bila uols minum set combo ni lemak kat lengan tu hilang. lengan nampak firm kecik tak mengeleber dah. Kct memang khas untuk bahagian lengan dan peha je. SDT pulak untuk perut dan buang toksin. .
.
Bahan semulajadi yang digunakan tak buat uols sakit perut dan cirit birit. Selalunya yang dah minum tanpa curang ni uols akan rase perubahan dalam masa seminggu aje. Cepatkan. Tu la istimewa nya set combo ni. Dah la murah kesan pulak cepat. .
.
Raya dah nak dekat ni. Taknak standby stok ke . Esok pagi raya berat tetiba naik berkilo kilo jangan sibuk nak diet pulak sesayang. Rugila tak makan kuih semperit kuah kacang tue. Hiks !
.
.
1 SET COMBO RM 48SM
Whatsapp 017-7278640 .
.
#sayajualdetoxtea
#pilkurus
#kuruscarasihat
#kuruscepat
#pilkurusberkesan
#ubatkurus
#jomdetoks
#detoxskinnyteamalaysia
#teatoxmurah
#teatoxmurahgiler
#setpantang
#skinnylotion
#skinnylegstea
#detoxskinnytea
#produkkurus
#bfmom
#kurusdenganselamat
#akunakkurus
#turunberat
#sayajualbodyless
#supplementkurus
#sungaibuloh
#desacoalfields
#tehkurus
#losyenkurus

Eid is all about sharing happiness and celebration. We wish you a blessful syawal !
P/s my mom always said, when you went to visit someone, never went empty handed! Why not bring our siy+foo set. 😘

Salam EidulFitri, Maaf Zahir dan Batin. Moga setiap Amal Kebaikan kita diterima Allah. Amiiin. :)
.
.
Ikhlas Daripada :
#NASZAR
#SusuAbyad

Selamat Hari Raya :)
.
.
#NASZAR
#SusuAbyad

Bila toksin dah keluar berat lagi senang nak turun. Selalunya toksin yang banyak dalam badan ni kalau makan ubat kurus apa pon tak kan menjadi.
Ini kerana badan tak dapat nak serap manfaat ubat kurus tu.
.
.
Set combo ni salah satu fungsinya adalah untuk detoks buang toksin dalam badan. Toksin akan keluar melalui pembuangan , berpeluh atau pon air kencing. Jadi lemak pon senang nak cair bila toksin dah takde.
.
.
Nak kurus macam kesayangan @teatoxmed yang lain? Haruss la awak minum set combo ni. Satu set RM 48sm sekali postage. JOM kurus berjemaah di lebaran nanti. Whatsapp 017-7278640 .
.
.
##sayajualdetoxtea
#pilkurus
#kuruscarasihat
#kuruscepat
#pilkurusberkesan
#ubatkurus
#jomdetoks
#detoxskinnyteamalaysia
#teatoxmurah
#teatoxmurahgiler
#setpantang
#skinnylotion
#skinnylegstea
#detoxskinnytea
#produkkurus
#bfmom
#kurusdenganselamat
#akunakkurus
#turunberat
#sayajualbodyless
#supplementkurus
#sungaibuloh
#desacoalfields
#tehkurus
#losyenkurus

.
Full Set Cantik Shaklee nii wajib untuk anda yg ada masalah JERAWAT + PARUT + KULIT BERMINYAK @ KERING + KULIT SENSITIF + SUNBURN + BLACKHEAD & WHITEHEAD .
.
Yg best nyaa set nii boleh buat masker lagi 😍 . Lagi gebu flawless kulit muka kalau rajin buat masker wajah dan konsisten consume Set Cantik ni .
.
.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
🍒 KEBAIKAN FULL SET KECANTIKAN 🍒
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
•
💙 ESP
Bagi wanita yang mementingkak kecantikan kulit. ESP merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan dan bertindak sebagai agen anti-penuaan. Mengembalikan keanjalan kulit supaya kulit kekal cantik dan gebu. Di samping memperkuat otot sekaligus mempercepat pemulihan luka dan menghilangkan parut.
•
💙 VITAMIN C
Dapat membentuk kolagen dalam kulit. vitamin C Shaklee ini akan merangsang pembentukan kolagen dan menyebabkan kulit menjadi tegang.
Ia juga mencerahkan kulit serta melambatkan proses penuaan dan juga mampu menghalang pembetukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
•
💙 VITAMIN E
Membantu proses penyembuhan luka kulit dan juga dapat membantu masalah kulit surnburn yg tidak serius. Ia juga dapat membaikpulih parut, jerawat, jeragat, kesan strech marks pd ibu mengandung dan kedutan pd kulit. Dapat mengekalkan kandungan lembapan pada kulit serta membantu memelihara sel sel daripada ancaman radikal bebas, seterusnya memperlahankan proses penuaan. .
.
Any inquiries & to PURCHASE
Anis | +6019 684 2054 (Whatsapp Only)
Shaklee Independent Distributor ❤❤
.
.
#ShakleebyAnis

RAWATAN BERPANTANG DGN SET BERSALIN PAKEJ A YG TIDAK ASING LAGI😍
.
Mommies, cuba baca apa kelebihan set bersalin pakej a ini ya 👇
.
Item2 dlm set bersalin pakej a:
1. Tungku besi
2. Sarung tungku herba
3. Gel mandian azzahra
4. Bengkung ibu
5. Gel param pilis
6. Pati minyak serai wangi
7. Feminine wash manjakani
8. Intensive toning lotion

Ciri2:
💗Utk kecutkan rahim dgn amalan berbengkung dan bertungku
💗Utk kempiskan perut dgn amalan berbengkung
💗Utk bakar lemak di perut, peha dan pinggul dgn amalan berbengkung. Berbemgkung setiap hari selama 40 hari berurut-turut berkesan mengembalikan bentuk badan asal kepada ibu dengan lebih cepat.
💗Utk tuam badan dgn bertungku
💗Utk buang angin dgn mandi herba
💗Utk lancarkan pengaliran darah dgn bertungku
💗Utk naikkan seri wajah dgn mandian herba dgn aromaterapi serai wangi 💗Utk hilangkan bau hanyir darah nifas dgn mandian herba
💗Utk mengurut badan, menghangatkan badan dan membuang angin dgn pati minyak serai wangi
💗Utk mengatasi sakit rengat dgn amalan bertungku
💗Utk mengatasi bengkak susu dgn amalan bertungku secara lembut dan perlahan-lahan
💗Utk berparam dan berpilis dgn gel param pilis
Utk mengelakkan masalah sakit kepala dan pening dan mencerahkan pandangan dgn amalan berpilis dengan gel param pilis
💗Utk mencuci faraj dari masalah gatal, keputihan dan bau dgn feminine wash manjakani. Selamat digunakan semasa hamil dan dalam pantang (hari ke 7 berpantang atau minggu kedua).
💗Utk mempercepatkan pengeringan kesan jahitan episiotomi dengan feminine wash manjakani
💗Utk bakar lemak secara lebih intensif dgn intensive toning lotion. Sesuai dipakai bersama brngkung ibu, atau pada waktu malam. Sapu di perut, pinggul dan peha. Aroma lemon citrus sangat wangi dan menaikkan aura positif.
💗utk bakar lemak dan lawas pembuangan dgn gel param pilis.
.
.
Harga asal RM369.00
Harga Pakej After Less 💗💗💗 .
DAPATKAN SEGERA ! .
.
#nawalherbalbeauty #setbersalinpakeja #setbersalin #setberpantang #setbersalinnawal #setpantang #ibuhamil #tilamkekabu #keperluanibuberpantang #setbersalinmurah #herbs #baby #maternity #breastpump

Bila toksin dah keluar berat lagi senang nak turun. Selalunya toksin yang banyak dalam badan ni kalau makan ubat kurus apa pon tak kan menjadi.
Ini kerana badan tak dapat nak serap manfaat ubat kurus tu.
.
.
Set combo ni salah satu fungsinya adalah untuk detoks buang toksin dalam badan. Toksin akan keluar melalui pembuangan , berpeluh atau pon air kencing. Jadi lemak pon senang nak cair bila toksin dah takde.
.
.
Nak kurus macam kesayangan @teatoxmed yang lain? Haruss la awak minum set combo ni. Satu set RM 48sm sekali postage. JOM kurus berjemaah di lebaran nanti. Whatsapp 017-7278640 .
.
.
##sayajualdetoxtea
#pilkurus
#kuruscarasihat
#kuruscepat
#pilkurusberkesan
#ubatkurus
#jomdetoks
#detoxskinnyteamalaysia
#teatoxmurah
#teatoxmurahgiler
#setpantang
#skinnylotion
#skinnylegstea
#detoxskinnytea
#produkkurus
#bfmom
#kurusdenganselamat
#akunakkurus
#turunberat
#sayajualbodyless
#supplementkurus
#sungaibuloh
#desacoalfields
#tehkurus
#losyenkurus

.
💐 2 VITAMIN PENTING UTK CANTIK 💐 .
•
Jom hadiahkan diri sendiri dengan 2 VITAMIN CANTIK nii . Nak cantik cara SELAMAT, BERKESAN & SEMULAJADI so wajib try 2 vitamin ni .
•
Paling best 2 vitamin nii tahan berbulan tau so awk dapat jimat banyak sangat dengan kualiti vitamin yg awk dapat 😉 .
•
🍊 VITAMIN C (6 MONTH) 🍊
- mengecutkan jerawat & merawat masalah jerawat .
- melindungi sel dan meransang pembentukan kolagen .
- mencerahkan kulit seluruh badan secara semulajadi
- sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
- mencegah pigmentasi penyebab jeragat
- melambatkan penuaan
- melembutkan kulit .
•
🍇 VITAMIN E (4 MONTH) 🍇
- merawat & memudarkan parut jerawat .
- sebagai pelindung sinar uv semulajadi
- menjaga kelembapan kulit
- mengecilkan pori-pori muka .
- menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel .
- memudarkan jeragat & penuaan
- mengurangkan blackheads , whiteheads
- mengawal masalah kulit berminyak .
•
•
p/s : Kalau awak ada masalah kulit, senang cerita terus masalah kulit awk mcm mne supaya senang anis terus suggest mana yg paling sesuai dgn masalah kulit & bajet awk 💕
•
•
Any inquiries & to PURCHASE
Anis | +6019 684 2054 (Wathapps Only)
Shaklee Independent Distributor ❤❤
•
•
#ShakleebyAnis

.
Awak ada masalah ALAHAN , RESDUNG , KEPUTIHAN , SEMBELIT and nak SLIMMING tuu elok sangat makan Alfalfa Complex nii tiap hari 👍

Plus nak kulit bersih drpd masalah jerawat, boleh detoks dari dalam dengan Alfalfa Complex dlu 😉 .
•
🍃 KEBAIKAN ALFALFA COMPLEX 🍃
____________________________________ .
•
🌸 Mencuci hati, darah dan usus.
🌸 Mencegah dan merawat athritis .
🌸 Memperbaiki masalah saluran penghadaman sprt perut kembung, hyperacidity, gastric, hepatitis, dan sembelit .
🌸 Membantu mengawal alahan .
🌸 Membantu menyerap kolestrol .
🌸 Memperbaiki kulit, hidung sensitif dan kurap . .
🌸 Membantu menghapuskan lemak.
🌸 Melegakan keletihan.
🌸 Mencegah penyakit jantung, strok, darah tinggi.
🌸 Memperbaiki & mengurangkan keputihan.
🌸 Membuang angin dalam badan.
🌸 Membantu mudah lawas sekaligus elak sembelit.
🌸 Membantu merapatkan semula faraj.
🌸 Melancarkan pengeluaran darah nifas .
🌸 Membantu percepatkan pemulihan & pengecutan rahim.
🌸 Memperbanyakkan susu ibu.
🌸 Menghangatkan hubungan suami isteri.
🌸 Menegangkan payudara.
🌸 Memberi kelegaan masa haid.

For more info & to PURCHASE
Anis | +6019 684 2054 (Whatsapp Only)
Shaklee Independent Distributor ❤❤ .
•
•
#ShakleebyAnis

Mason Jar ni tinggal berapa ketul dah dengan Cikyu

Sape nak? Whatsapp Cikyu okay 😉

Purchasing sama ada COD atau Postage
Roger cepat sebelum yillek 😂

014-5447467
Registered & Trusted SID

#CikyuShakleeGiveAway #CikyuBeauty #CikyuShaklee #masonjar #freegift #alhamdulillahsyukur #ESP #performancedrink #mealshake #cinch #cinchtea #vivix #setpuasa #setcergas #sethamilshaklee #setpantang #setkecantikan #cantikraya #cantik #gorgeous #instaflower #flawless #instagood #instafemes #girl

.
🌟 FULL SET CANTIK YG DIJAMIN SELAMAT , BERKESAN & SEMULAJADI 🌟

Nak cantik luaran & sihat dalaman ? Wajib cuba 3 combination vitamin & supplement ni. In fact, boleh dapat kulit cantik yang kekal sihat tanpa sebarang kesan sampingan yg membahayakan kesihatan 😉

Segala masalah JERAWAT, KULIT KUSAM, BLACKHEAD&WHITEHEAD, SENSITIF, KERING & BERMINYAK semua boleh setel dengan 3 sekawan nii 💞

Combination ESP, Vit. C & Vit. E
___________
•
ESP
🔹Protein diperlukan utk kecantikan kulit & menyekatakan tona kulit
🔹Asid amino yg penting utk kuku, otot, rambut, kulit yang cantik, sihat dan kuat.
🔹Merangsang pembentukan semula sel kulit & otot
🔹Mengurangkan kedutan & awet muda
🔹Mengurangkan pigmentasi & parut

VITAMIN C .
🔹Membantu pembaikan tisu (bekas² jerawat & parut) .
🔹Mencerahkan kulit dan mengatasi masalah kulit kusam
🔹Merangsang pembentukan kolagen kulit yg menjaga kekenyalan, kelenturan & kehalusan kulit
🔹Melambatkan penuaan, menghalang pigmentasi .
•
VITAMIN E
🔹Mengurangkan kedutan & garis² halus
🔹Mengurangkan parut, jerawat & bintik penuaan
🔹Memulihkan struktur kulit muka & seluruh tubuh dr dalam
🔹Menghilangkan parut & jeragat dr dalam struktur kulit .
🔹Boleh disapu terus pada kulit utk mengurangkan kesan parut.

Nak merisik set nii ?? Direct whatsapp anis by click link kat bio ye 💕

#ShakleebyAnis

Siapa belum dapatkan set combo ni cecepat grab sekarang. Nanti raya nak makan bebanyak takde la risau sesangat kan.
.
.
Rugila berat dah turun tapi bila tiba hari raya berat naik balik berkilo kilo. Nak diet dihari raya yang mulia?? Boleh ke nak tengok je rendang ketupat kuih tart semua tu? Setahun sekali je nak makan kan. 😂
.
.
Standby set combo dulu. Dah makan kita detoks balik. Bagi lelamak tak lekat lama lama kat badan tu. Set combo untuk kempiskan perut buang toksin & kuruskan badan.
.
.
Whatsapp 017-7278640 .
.
#sayajualdetoxtea
#pilkurus
#kuruscarasihat
#kuruscepat
#pilkurusberkesan
#ubatkurus
#jomdetoks
#detoxskinnyteamalaysia
#teatoxmurah
#teatoxmurahgiler
#setpantang
#skinnylotion
#skinnylegstea
#detoxskinnytea
#produkkurus
#bfmom
#kurusdenganselamat
#akunakkurus
#turunberat
#sayajualbodyless
#supplementkurus
#sungaibuloh
#desacoalfields
#tehkurus
#losyenkurus

FEEDBACK CUSTOMER
.
.Rahsia KULIT CANTIK
.
.FLAWLESS + GLOWING + BEBAS JERAWAT + BEBAS PARUT
.
KEBAIKAN VITAMIN C
1.Pengambilan vitamin c secara teratur dapat melindungi badan dari infeksi
2.Menguatkan tulang dan gigi kita termasuk mempercepatkan penyembuhan luka. Sebab itu jugalah wanita dalam pantang
.3. Ia berfungsi sebagai antioksidan yang menghalang serangan radikal bebas seperti serangan penyakit seperti demam atau selsema.
.4.Menurunkan kadar tekanan darah
.5.Mengurangkan risiko darah tinggi.
.6. Mengekalkan kulit yang cantik
.7. Mengurangkan garis-garis halus pada wajah dan menghilangkan kesan-kesan parut luka dan sebagainya
.8.Memutihkan kulit dan dan memulihkan masalah jerawat pada muka untuk kesihatan lebih berseri dan sihat.
.
.
. Sebarang pertanyaan boleh dm/ whatsapp Liyana okeyy.✌✌✌
.
.Liyana / 0148181310
Your Shaklee Independent Distributor
.
.
.#setpantang #setkulitshaklee #setcantik #syjualshaklee #milkbooster #bisnessonline #shakleemalaysia #sethamil #setpregnant #setmengandung #setibuhamil #settenaga #setnutrisi #setibu #lowhb #acidfolic #setkulit #setiimunisasi #kalsium #sethamilshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleebcomplex #shakleevitalea

Selamat Berbuka Puasa :)
. 😋😋😋😋😋
.
#NASZAR
#SusuAbyad

.
✨ NAK KULIT CANTIK ? ✨ .
.
Bila cakap tentang cantik , siapa yang taknak kan . Nak tau tak PROTEIN sangat penting untuk kulit ? .
.
Sebab sel badan kita terbentuk daripada protein . Dan kita memerlukan protein yang berkualiti tinggi bagi pertumbuhan sel yang sihat . Sel yang sihat lebih mudah menyerap zat dan vitamin . Kesannya, badan akan lebih sihat, cergas dan bertenaga .
.
Apa kesan protein pada kulit ? .
.
🍓 Mampu menganjalkan kulit / awet muda dan menjadikan kulit lebih berseri .
🍓 Merangsang regenerasi kulit dan mengurangkan kedutan .
🍓 Menjadikan tona kulit lebih sekata .
🍓 Merawat masalah parut di muka dan menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu .
🍓 Membantu dalam pembentukan sel-sel baru .
🍓 Membantu mempercepatkan pemulihan luka . .
🍓 Merawat kulit akibat salah pemakaian produk bermerkuri .
🍓 Mampu mencantikkan kulit , kuku dan rambut .
.
Siapa yang sukakan kecantikan tu , elok sangat amalkan ESP secara konsisten . Jom cuba ESP hari ini , kalau sekali dah cuba confirm jatuh cinta 💖🌸 .
.
Nak ESP ?
.
📞 WHATSAPP ANIS - 019-684 2054 .
.
.
#teamzinniaaura
#shakleebyanis
#shakleeshaalam
#shakleeselangor

Back on shape!.
.
Alhamdulillah, hasil berpantang dengan Set Berpantang Premium Shaklee, mommy ni berjaya turunkan berat 😍.
.
Bonus sekali, .
.
• Luka cepat sembuh
• Susu badan pekat & meriah
• Baby pun gebuuuuu
.
Orders and Consultation,
Lyana Hisham
016-2099703
.
#setpantangshaklee #slim #kurus #setkehamilan #setpantang #setkurus #sayajualshaklee #shakleepasirgudang #shakleesg #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleebrunei #lyanashaklee #shakleeMalaysia #espshaklee #PROMOSHAKLEE #vitaminC #vitaminCorganik #vitaminE #vivixshaklee

Most Popular Instagram Hashtags