#setpantang

49467 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah...bile abam sebelah nak BG untuk wife die br 2 bulan pas bersalin...
#herbatokwan #lalizzahomespa #produkpenjagaanibuseleppasbersalin #setbersalin #setpantang

*DIRECTION / ARAHAN*

Consume one sachet daily before breakfast or before sleep. For faster result consume two sachets (before breakfast and before sleep). Ensure water intake 2-4 litres / day. High fibre diet (fruits and vegetables) is recommended.
Avoid alcohol / caffeinated beverages to ensure effectiveness. Keep away from direct sunlight. Store in a dry and cool place for freshness. *Safe to consume while Breastfeeding*
*Not recommended for pregnant women* *Postnatal Treatment* (Miscarriage / Giving Birth)
Advise to take 2 sachets per day (1 sachet before breakfast + 1 sachet before bed)
Czer = 1 week after operation
Normal = 1-2 days after giving birth
*_wait until baby is free from Jaundice_*

Amalkan satu paket setiap hari sebelum sarapan pagi atau sebelum tidur. Untuk keputusan yg lebih cepat, amalkan dua paket sehari (sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur). Amalkan 3-4 liter air setiap hati. Pelan pemakanan berserat tinggi (buah-buahan dan sayur-sayuran) digalakkan. Elakkan pengambilan minuman alkohol /kaffein untuk kesan yang lebih efektif. Jauhkan dari panas cahaya matahari. Simpan di tempat kering dan sejuk untuk kesegaran. Ibu menyusu boleh amalkan*. Ibu mengandung tidak digalakkan. * Rawatan semasa berpantang* (Keguguran / Melahirkan bayi Czer / Normal)
Dinasihatkan mengambil 2 sachet sehari (1 sachet sebelum sarapan + 1 sachet sebelum tidur)
Czer = 1 minggu selepas melahirkan
Normal = 1-2 hari selepas melahirkan
*_Tunggu sehingga bayi bebas Jaundice_*

whatsapp 0143372089 to order

#jamutuntejakl #jamutunteja #teamjttkl #setpantang #jamu

5 Sebab Anda Mesti Cuba Gula² Kurus
.
✔️ Rasanya Sedap
✔️ Mudah, Kemam je
✔ Terbukti Berkesan
✔ Kawal Selera Makan
✔ Senang Bawa ke mana-mama
.
Kemam² Eh Kurus Dah 😱
.
"Thanks for this slimming candy which is Mince from @formulapikatsuami 🌸
Senang sgt nk bwak mne2 then bleh kunyah mcm tu jer utk krus 😘 so korng klau yg mlas bancuh2 bleh try yg ni tau 😘" - Ayunieharris
.
Sapa order hari ni kami ada
Tawaran exclusive tau. Cepat
whatsapp +601128511631 😘

.
SET BERSALIN + MENYUSU + KURUS + CANTIK
.
APA YANG BEST SANGAT ?
Ok zura listkan satu satu kebaikannya. .
ESP~ Sembuhkan LUKA bersalin, protein tinggi yg bina semula sel2 baru badan, hilangkan stretchmark, KUATKAN rahim, dan PEKATKAN susu ibu ( bayi lebih kenyang dan tidak selalu berjaya mlm)
.
ZINC~ Kandungan sama mcm makan ikan haruan, sbb haruan sgt tgi kndungan zinc yg berfungsi SEMBUH LUKA dgn cepat
.
VITAMIN C~ Sembuhkan luka berslain czer atau normal, sebiji vit c sr bersamaan 7 1/2 biji oren sunquick yg mampu kuatkan sistem IMMUNE dan baiki LUKA dlm dan luar
.
LECITHIN~ Agen URAI LEMAK untuk ibu2 lepas pntang nk selim cpt, bertindak sbgai pelincir sistem pelawasan & bantu MELAWASKAN dlm ms sama elakkan clogged duktus dan TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU. so 3 in 1! .
OMEGA~ Agen BAKAR LEMAK dlm badan ibu berpntang yg 9 bulan berjaya ternk lemak. Kandungan EPA dan AHA yg tinggi bagus untuk MINDA CERDAS bayi yg disusukan sbb omega diserap dan disalurkan bersama susu ibu. .
ALFALFA~ agen DETOX dan LAWAS bg ibu dlm pntang & memudahkan proses SLIM, MILKBOOSTER untuk ibu bf dan sbgai JAMU atau KACIP FATIMAH modern bgi ibu berpntang yg nk ketatkan smeula miss v dan hilangkan masalah keputihan.
.
VITALEA ~ Multivitamin yg bg tenaga sepanjang masa dan zat serta nutrsi yg ibu berpantang xmampu nk dpt ( sbb pantang mcm2). Elakkan HB rendah selepas hamil yg boleh sebabkan lemah badan, pengsan dan tak da tenaga semasa berpantang
.
B COMPLEX~ Kekalkan tenaga kepada ibu pantang, elakkan brlakunya STRESS atau MEROYAN, serikan wajah ibu selepas bersalin yg byk hilang darah .
OSTEMATRIX~ Sejenis kalsium untuk hilangkan lenguh lenguh badan,sakit pinggang dan tulang belakang, kebas2 di kaki dan tanggan .
VIVIX ~ Vivix supersupplement yg merawat dr dna. Cepat sembuhkan luka, grip miss v, kembalikan keremajaan ibu bersalin, bg tenaga, agen KURUS yg laju sbb sifatnya mengemulsi lemak dan dna, cantikkan kulit dan glamer sbg "tonik ajaib" .
SEMUA SUPPLEMENT Ni ~ Percaya atau x? Boleh tahan antara 2 bulan hinggga 6 bulan ikut penggunaan kita? LAMA KAN? .
Shahzura Ismail
0189880906
#setbersalin
#setberpantang
#setmenyusu
#setpantang

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP #GulaGulaKurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp ‪013 818 1282‬
.
#GulaGulaKurusMince #Mince #MinceMurah #PromoMince #GulaGulaKurusMurah #PromosiMince #kurus #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat
#sihat #sihatdancantik #kolesterol #kolesteroltinggi
#darahtinggi #kencingmanis #hypertension #plussizefashion #plussize #gemok #gemokisawesome #ibumenyusu #Breastfeed #SetBersalin #SetPantang #TipsKurus #Detox #AirDetox

Facial Toner: Wet a soft cotton ball with chilled rose water and dab it on cleansed skin. Its mild astringent properties help tighten the pores and gently tone the skin. ... Add a few drops of coconut oil to rosewater on a cotton pad and cleanse your face.

#ROSY #VIRGINYCOCONY

MOST RECENT

Why virgin coconut oil is amazing when you're pregnant or a new mom?
1.bursting with goodness (antifungal, antiviral, antibacterial) a spoon a day keep your immunity as strong as titanium
2.high in lauric acid (stimulate milk production, so drinking a spoonful of VCO can pass the goodness to your baby)
3.a perfect swap for dairy( if u dont favour dairy or your baby is dairy intolerance substitutes VCO into your diet)
4.helps morning sickness and constipations
5.perfect remedy for crack nipple and stretchmark! (Organic)
6.gentle for baby skin( recommended for eczema)
7.fight postpartum hairloss!

Ada diabetes?
-
purple carrot boleh seimbangkan gula dalam darah. -
Jadi bagus kalau yang ada diabetes mengamalkan purple carrot😊
-
Mana nak cari purple carrot?
-
Jawapannya.
-
Minumlah vivix.
-
Nak vivix? Hubungi saya sekarang Ana 011-24121834
-
#vivixtwinpack
#vivixshaklee #vivixkl
#vivix #shakleebatumuda #shakleegombak
#shakleemurah #shakleekl #shakleemalaysia
#shakleeselayang
#shakleeselangor #shakleesetapak #shakleesentul
#shakleebatucaves #ubatkurus #awetmuda #kulitputih #diabetes #darahtinggi #stroke #kanser #setpantang
#pengedarshaklee
#eczema #ubatkuat #setkurus #setcantik #setsubur #igwahmi

INCOME DAPAT, TRIP PERCUMA PON DAPAT...
.
Yes...ada lagi la...korang nak rasa income 4-5 angka sebulan? Trip luar/dalam negara secara percuma?😱
.
Meh la...kita share same...tak perlu risau takot kena tipu atau apa...nih bisnes realiti...korang usaha, pasti berjaya...nak bawak mak ayah pergi umrah pon boleh...😘
.
Boleh kerja ikot masa korang dan di mana je korang nak dok...tak kisah la korang student ke, suri rumah ke, berkerjaya ke, yang penting korang nak ubah nasib jadi yang lebih baik...nak ade income sendiri tiap2 bulan...😍
.
Kalau nak join public sharing nih, meh la...dengar dulu, decide kemudian...😉
.
Trusted SID Wana Ismail
0179328372
#shaklee#shakleeKertih#shakleepaka#shakleekemasik#shakleekemaman#shakleeterengganu#shakleemalaysia#esp#vivix#vitaminc#vitamine#alfalfa#omegaguard#ostematrix#setkecantikan#setkurus#sethamil#setpantang#setmenyusu#viral#uitm#bisnessonline

Customer dah alami Shaklee Effect ! Ikhtiar yang terbaik untuk atasi masalah mereka
.
Namun, semuanya takkan berjaya tanpa izin Allah. Jangan berhenti untuk BERDOA & IKHTIAR 👌
.
Nak Yna bantu uolss juga? Mai tanya Yna lekaih.. Insya allah Yna akan syor vitamin yang bersesuaian untuk uolss 😊
.
Ullyana | 016-9865236
Perunding Shaklee Anda

Supplement dalam SET KESUBURAN SHAKLEE:

GLA - untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yg sihat
.
ALFALFA - untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & byk kan pelincir semasa bersama suami
.
B Complex - sebagai anti stress. stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi
.
VITA LEA - membantu utk pastikan HB you di paras normal, low HB berisiko utk mengalami keguguran. Dalam Vitalea juga ada Folic Acid, combination dgn B complex memang complete cukup dah total folic acid yg u perlukan utk hamil
.
ESP - untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat
.
.
Ullyana | 016-9865236
Perunding Shaklee Anda

3 saat to say goodbye perut buncit !

SUPER SLIM BENGKUNG
Harga MURAH sgt!!! 1 FOR RM36 FREE POSLAJU SM
2 FOR RM70 FREE POSLAJU SM
3 FOR RM100 FREE POSLAJU SM

Size: S, M, L, XL, 2XL, 3XL
Color: Black, Cream -Sgt2 senang pakai je, blh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yg tutup perut buncit
-100% tutup perut buncit (3 lapis cangkuk adjust)
-100% tak bergulung sbb bertulang

All is ready stock, Ship by Poslaju within 2 working days.

To order sila terus whatsapp kami 012-5760519 Terima kasih!
.
#pengantin#terlajakmurah#setpantang#korsetpengantin#perutkempis#terlajaklaris#setbersalin#jomkahwin#kahwin#korsetmalaysia#jombergaya#igshop#onlineshop#korsetslimming#kebaya#korsetperut
#korsetpelangsing#korsetpelangsingmurah#jualkorset #pantang #bersalin

ANAK BERSELERA IBU GEMBIRA
.
.
Anak anda mengalami masalah selera makan?
.
.
Cubalah Meals Shakes yang Kaya dengan serat, vitamin dan multivitamin yang membantu untuk menambahkan selera makan, tenaga dan nutrien lengkap
.
.
Kanak-kanak yang tidak gemarkan vitamin dalam bentuk tablet boleh ikhtiar dengan mealshakes😊
.
.
Rasanya seperti aiskrim vanilla pasti digemari kanak-kanak
.
.
Whatsapp Atie 010-9264803😉

Setel poskan #SetPenyusuanAsas ke KL tengahari tadi.
#alfafacomplex sebagai #milkbooster
#espshaklee memberi baby rasa kenyang dan sumber #tenaga
#cod #Vivixshaklee ke #Klebang. Repeat order botol ke 4 customer hidap #Diabetes @ #kencingmanis . Moga dikurniakan kesihatan yang baik in shaa Allah.
Alhamdulillah 😍😍😍 Ada yang berminat?
0173737174
#Shaklee #shakleemelaka #shakleemurah #Vivix #awetmuda #setkulit #setpantang #sethamil #shhiloveu #heroseorangcindrella #fattahaminz #lofattah #bazarpaknil #aurainsta #aurainstabatch10 #terapiinstagram #produkshaklee #shakleealorgajah #getshakleetoday #cantikmenarikdenganshaklee

Facial Toner: Wet a soft cotton ball with chilled rose water and dab it on cleansed skin. Its mild astringent properties help tighten the pores and gently tone the skin. ... Add a few drops of coconut oil to rosewater on a cotton pad and cleanse your face.

#ROSY #VIRGINYCOCONY

SIY + FOO signature set . A perfect confinement/ bride-2-be set. Set lengkap untuk ibu berpantang atau bakal pengantin. Tidak hanya tertumpu pada kecantikan luaran. Set kami fokus kepada pemulihan dalaman serta permakanan yang sehat. Dari mandian herba, tangas, scrub, air mawar , sabun serai, minyak kelapa, minyak urut, vitamin C , serunding halia serta bawang putih crispy sebagai makanan pantang / pemulihan! Jom cuba. 🙂

Pon pon sampai dah stok #PRENATAL dalam bentuk sachet untuk ibu yang mahu cuba rasai KESEDAPAN prenatal yang masam-masam manis. Setiap sachet boleh diminum dua kali.
Ibu boleh cuba dulu yang sachet ni sebelum beli yang botol. Cik noor pasti, ibu dah cuba sepeket, mesti rindu-rinduan sampai termimpi-mimpi nak tegokk #prenatal.
Jimat dan berbaloi untuk ibu yang masih survey supplement terbaik semasa hamil dan berpantang.
https://Noorihan.wasap.my

#GengMakYong
#sethamillamamma
#ciknoorlamamma #puasapenuh
#igshopmalaysia #setpantang

Vivix ni adalah satu-satunya produk Shaklee yg dalam bentuk liquid or dalam bahasa melayu, cecair.

Ramai customer yg tanya, kenapa Vivix ni mahal? Ok, in my opinion lah, kalau nak ikutkan berbaloi harga Vivix macam ni.
Sebab apa? Kita kena tengok dulu macam mana ingredientnye or bahannye and fungsinye dalam mencegah or
mengurangkan risiko penyakit haaa. Mostly semuanya utk yg
penyakit besar/major.. Jom kita tengok fungsi Vivix ni 🌸Menggalakkan penuaan yg sihat-awet muda dan anti-
penuaan 🌸Membantu mengelakkan kanser-merencat sel kanser dari
menjadi semakin serius 🌸Mengurangkan risiko penyakit jantung-melindungi jantung 🌸Mengurangkan komplikasi diabetes/kencing manis 🌸Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan
sendi-melindungi saraf 🌸Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk-merawat
alzheimer 🌸Membantu merawat penyakit parkinson 🌸Membantu memulihkan penyakit strok-angin ahmar 🌸Meningkatkan kesihatan imun badan 🌸Menggalakkan kesihatan keseluruhan 🌸Mengurangkan risiko darah tinggi 🌸Mengurangkan masalah penyakit sistem imun badan 🌸Mengurangkan ketagihan merokok 🌸Meningkatkan kesihatan mata

Menarik kan? NAK ORDER?
Whatsapp 0176605615
Wawa_ Shaklee Independent Distributors

#vivixtwinpack
#vivixshaklee #shakleemurah #shakleekualakububaru #shakleebatangkali #shakleegentinghighlands #pengedarsahshaklee #ubatkurus #awetmuda #kulitputih #diabetes #darahtinggi #stroke #kanser #setpantang #perokoktegar #fibroid #gout #wargaemas
#eczema #ubatkuat #setkurus #setcantik #setsubur #InshaAllah #menambahbaikkan #bukanubat #Ikhtihardenganshaklee #notclaimshakleeubatdoktor

Boleh tak consume jtt ni dalam pantang??
.
Boleh. Tapi kena tunggu baby dah abis jaundice tau. Sangat digalakkan memakan jamu selepas bersalin, untuk kesihatan dalaman serta luaran. Supaya nanti dah tua tak dak la kita sakit2 badan. Dengan jtt jgk susu akan lebih meriah. All in one sachet
.
Whatsapp +60194658040
Whatsapp +60104658040
Whatsapp +60194658040
.
Free cod
Free postage
Free gift
Readystock
.
#sayajual #milkbooster #confinement #setbersalin #setpantang #jamutunteja #jamutuntejapenang #jamutuntejautara #sayajualjamu

GEL PARAM PILIS JADI UBAT LEGAKAN SAKIT KEPALA

Gel param pilis ni bukan terhad untuk mommies yg tengah pantang je tau. Sesape yg mudah kene sakit kepala atau migrain boleh guna. Lelaki dan perempuan boleh guna. Nak guna tak perlu bancuh bancuh dah. Buka penutup, tuang kat tangan dan sapu terus.

#setbersalin #setpantang #setberpantang #confinement #confinementset #pantang #pantang44hari #pantangsendiri #ibusihat
#migrain #sakitkepala #pantangmudah #keperluanibuberpantang #pantangmoden #trustedseller #trustedsellermalaysia #dropshipper #nawalherbalbeauty

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags