#setmengandungshaklee

11653 posts

TOP POSTS

SET HAMIL SHAKLEE 👶🏻
.
Vitamin Shaklee adalah vitamin SEMULAJADI. Ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. .
.
Penggunaan yang konsisten inshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang dialami oleh ibu yang sedang hamil.
.
Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
❤️ Perkembangan otak & saraf mata bayi.
❤️ Perkembangan bayi yg sihat. .
❤️Pencegahan bayi dari mendapat jaundice berpanjangan. .
❤️ Persediaan badan ibu untuk bersalin dengan bertenaga.
❤️ Persediaan badan ibu untuk menyusu sepenuhnya. .
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
.
🌸multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. . .
🌸Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
.
🌸Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik. .
🌸Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
.
3. B-COMPLEX
.
🌸Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan. .
🌸 Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berser
.
.
4. OSTEMATRIX
.
🌸Baby serap almost 90% kalsium ibu. .
🌸Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
.
ESP (tambahan)
.
🌸Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. .
🌸Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain. .
🌸Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
.
After 2nd trimester digalakkan untuk tambah OMEGA GUARD, ia dapat mengawal kenaikan berat badan, untuk perkembangan minda bayi. Ibu juga tidak alami syndrome pelupa lepas bersalin. .
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar_vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee Dist.
.
#sethamilshaklee
#setmengandungshaklee

Mommy is my bestfriend.
Sebab tu mommy kena duduk sebelah Noah atleast. Kalau tak, Noah nangis kuat2.
Nasib baik mommy kerja pakai Mac dan fon.
Kalau tak, jenuh angkut Noah p klinik.

Mommy cakap dia tak larat lagi dukung Noah.
Telan ostematrix dan ESP banyak2 sebab mommy nak patah pinggang dukung Noah debab ni.

Jangan kecam pipi saya.
Saya sebegini kerana susu ibu yanb makan Shaklee.
#setberpantang #setberpantangshaklee #setmengandungshaklee

Sebarang pertanyaan boleh wassap wani yer 😍
.
Jangan malu-malu 😊
.
Kalau ada masalah boleh share dengan wani yer 😉
.
In sya allah wani akan bantu uos sebaik mungkin 😍
.
WANI SID | 012-4601721
Perunding Shaklee Anda
#shakleepeneng
#agensahshaklee
#sayajualshaklee
#espshaklee
#vitaminCshaklee
#setkecantikanshaklee
#setslimmingshaklee
#setresdungshaklee
#vivixshaklee
#setmengandungshaklee
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setberatbadanshaklee
#shakleemalaysia

Ya ALLAH..memang ramai yang datang kat siera beritahu mereka ada masalah jerawat yang meriah 1 muka!😖😖😖.
Memang sedih.Sebab dah cuba pelbagai produk tapi tak menjadi.Duit dah habis banyak dah.Jadi selalunya siera sarankan merkea ambil SET PERFECT BEAUTY ni.
.
.
✨✨SET PERFECT TWO BEAUTY✨✨ mampu mengatasi masalah...
.
❌MUKA SEMBAB
❌JERAWAT HALUS
❌JERAWAT BATU
❌PARUT DEGIL
❌LIANG PORI BESAR
❌JERAGAT
.
===============
KELEBIHAN SET INI :
.
❤️Kulit sihat,licin dan BERSERI!
❤️Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark.
❤️Tiada lagi parut
❤️Menegangkan kulit
❤️Kulit berseri-seri
❤️Menghilangkan jerawat
❤️Muka tampak muda!
❤️Mencegah penyakit jantung
❤️Mengurangkan parut(boleh disapu pada tempat parut)
❤️Mengendurkan otot kaki dari kekejangan
❤️Membantu mengekalkan kecergasan dan meningkatkan prestasi atlit(sesuai jika anda sering penat)
❤️Kulit dan rambut menjadi sihat
❤️Mencegah anemia
❤️Menegangkan payudara yang kendur
❤️Mengurangkan risiko kanser ❤️Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam
❤Mengecilkan lubang pori yang terbuka
❤️Menaikkan seri wajah muka kerana collagen dalam badan telah bertambah
❤️Membuatkan muka tampak muda!
❤️Meningkatkan sistem imunisasi badan.
❤️Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
. .
👍🏻NO CHEMICAL
👍🏻LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST
👍🏻PROVEN EFFECTIVE
👍🏻NATURAL
.
===================
📞Wasap Siera untuk order k.Kalau nak harga laaaagi jimat yang banyak,register je sebagai ahli.Wasap untuk details+6017-3047554😊
===================
(Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies)
.
#skincareshaklee
#setkecantikanshaklee
#setmenyusu #setberpantangmurah
#setmengandungshaklee
#milkboostermurah #setberpantang #personalshoppermalaysia
#sayajualmurah #shakleeselangor
#shakleeperak #shakleemurah #bajumengandung #shakleesabah #inginhamil #shgroup
#dropshipmalaysia #shakleekelantan #shakleemalaysia
#shakleebrunei #emavengers #tersukatanpasengaja #shakleemalaysia
#bajuraya2017 #ctdk #sitinordiana #aaisyahdhiarana #laraalanaa

👶🏻SET HAMIL SHAKLEE 👶🏻
.
Vitamin Shaklee adalah vitamin SEMULAJADI. Ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. .
.
Penggunaan yang konsisten inshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang dialami oleh ibu yang sedang hamil.
.
Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
❤️ Perkembangan otak & saraf mata bayi.
❤️ Perkembangan bayi yg sihat. .
❤️Pencegahan bayi dari mendapat jaundice berpanjangan. .
❤️ Persediaan badan ibu untuk bersalin dengan bertenaga.
❤️ Persediaan badan ibu untuk menyusu sepenuhnya. .
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
.
🌸multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. . .
🌸Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
.
🌸Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik. .
🌸Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
.
3. B-COMPLEX
.
🌸Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan. .
🌸 Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berser
.
.
4. OSTEMATRIX
.
🌸Baby serap almost 90% kalsium ibu. .
🌸Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
.
ESP (tambahan)
.
🌸Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. .
🌸Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain. .
🌸Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
.
After 2nd trimester digalakkan untuk tambah OMEGA GUARD, ia dapat mengawal kenaikan berat badan, untuk perkembangan minda bayi. Ibu juga tidak alami syndrome pelupa lepas bersalin. .
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar_vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee Dist.
.
#sethamilshaklee
#setmengandungshaklee

Buat wanita yang ingin hamil TOLONGLAH makan Asid Folik 3 BULAN SEBELUM HAMIL/SEBELUM BERKAHWIN .
.
Ramai ingat, Asid Folik hanya perlu dimakan masa pregnant, sebenarnya TIDAK. Asid Folik bertindak mengelakkan bayi terkena kecacatan pada saraf tunjang dan otaknya - Neural Tube Defects (NTD) .
.

Kenapa masa nenek nenek kita dulu tak makan Asid Folik, baby lahir ok ja? Jawapannya, kaji pemakanan anda, jika pemakanan anda sihat macam pemakanan nenek nenek dulu ,so tak perlulah makan. Beza.... environment dan lifestyle org dulu tak sama dengan kita .
.
✅Bayi lahir tanpa tempurung kepala (Anencephaly) .
✅Bayi bonjol di bahagian leher (Encephalocele) .
✅Bonjolan di bahagian tulang belakang bayi (Spina Bifida) .
.
Dengan memakan Asid Folik, ibu hamil boleh mengelakkan risiko tersebut sebanyak 75% ! .
.
💊 Bila perlu makan Asid Folik? .
.
3 bulan sebelum merancang kehamilan.. Maknanya, 3 bulan sebelum bergelar isteri atau 3 bulan sebelum hamil .
.
So future mommies, please do take note. Sayangkan lah anak yang anda tengah kandungkan atau anak yang bakal ada dalam rahim anda nanti .
.
(Supplement Shaklee yang mengandungi Folic Acid: B COMPLEX & VITA-LEA)
.
.
Inara Healthy Beauty
Whatsapp : 013-6975960
.

_

#bcomplexshaklee
#setmengandung
#setmengandungshaklee
#shakleepenang
#vitalea

Morning shake kak us setiap pagi.
Memang lazat sangat. Teruja pepagi nak breakfast dengan ESP ni. Minum ni memang konfem kenyang sampai ke tengah hari nanti.
.
Yang bestnya ESP ni
👉kulit jadi lebih anjal dan gebu
👉banyakkan susu ibu, susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang
👉 pudarkan parut
👉mengawal pertumbuhan jerawat
👉 menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
👉 mempertingkatkan fungsi hormon wanita
👉Kulit jadi lebih tegang dan sihat
👉menghalang penyakit batu karang
👉 kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat
👉 sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
👉elakkan kencing manis
👉kuatkan ingatan memori
👉sembuhkan luka
👉 melindungi dan menjaga rahim
👉 menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
👉mengurangkan risiko kanser payudara
👉menyokong sistem imunisasi badan
👉mengandungi protein yang lengkap
.
Mau champion jugak?
Jom hubungi kak us
.
Hubungi Kak Us
.
📞013-2273646 (WhatsApp)
♻Pages : Shaklee COD Kuantan
POS : Seluruh Malaysia
COD : Shaklee COD Kuantan, Balok, Sungai Karang, Berserah, Indera Mahkota dan sekitar
.
#shakleemalaysia #sayajualonline #sayajualshaklee #CODREADYSTOCK #VIVIX #sayajualshakleemurah #shahalamresidence #shakleeshahalam #shakleemurah #shakleemalaysia #shakleecodsungaikarang #shakleereadystock #shakleecodbalok
#codkuantansungaikarang
#codshahalam #shakleecodkuantan
#shakleecodavailable #shakleereadystockkuantan
#shakleekuantan #shakleeuiakuantan #shakleekipsas #setmenyusu #setmenyusushaklee #setpantangshaklee #setmengandungshaklee #codshahalam #codshakleekuantan #setinginhamil #setkesuburan #setkesuburanshaklee #espshaklee

💥 HOT ITEM SHAKLEE 💥
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
FARAH,
☎ 0145339557
.
#shaklee #shakleekl #shakleemurah #shakleekualalumpur #shakleeesp #espshaklee #shakleeespmurah #espshakleemurah #espshakleehargastudent #setkecantikanshaklee #setmengandungshaklee #setparutshaklee #setjerawatshaklee #setjerawatmurah #setkurusshaklee #setkurusbajet #setkurusmurah #nakcantik #kulitglowing #kulitkusam #supplementmurah #supplementkurus #supplementcantik #energybooster #ibumenyusu #milkboostermurah #milkbooster #pudarkanparut #pudarkanparutjerawat

MOST RECENT

Set Kehamilan Shaklee

Antara manfaat Set Kehamilan Shaklee: 🤰🏻Membekalkan tenaga
🤰🏻Meningkatkan sistem imun
🤰🏻Membekalkan kalsium
🤰🏻Menambah zat besi
🤰🏻Membantu penyerapan zat besi
🤰🏻Mencantikkan kulit ibu & bayi
🤰🏻Membantu perkembangan minda bayi
🤰🏻Mengawal berat badan daripadap naik secara mendadak
🤰🏻Menguatkan rahim
🤰🏻Mengelakkan stress

PM 0139146782 untuk maklumat lanjut ye 😉

#pengedarshakleeampang
#shakleeampang
#shaklee
#esp
#vitalea
#ostematrix
#bcomplex
#omegaguard
#vitac
#hamil
#mengandung
#pregnant
#setmengandung
#setmengandungshaklee
#sethamil
#sethamilshaklee
#setkehamilan
#setkehamilanshaklee

Set Kehamilan Shaklee

Antara manfaat Set Kehamilan Shaklee: 🤰🏻Membekalkan tenaga
🤰🏻Meningkatkan sistem imun
🤰🏻Membekalkan kalsium
🤰🏻Menambah zat besi
🤰🏻Membantu penyerapan zat besi
🤰🏻Mencantikkan kulit ibu & bayi
🤰🏻Membantu perkembangan minda bayi
🤰🏻Mengawal berat badan daripadap naik secara mendadak
🤰🏻Menguatkan rahim
🤰🏻Mengelakkan stress

PM 0139146782 untuk maklumat lanjut ye 😉

#pengedarshakleeampang
#shakleeampang
#shaklee
#esp
#vitalea
#ostematrix
#bcomplex
#omegaguard
#vitac
#hamil
#mengandung
#pregnant
#setmengandung
#setmengandungshaklee
#sethamil
#sethamilshaklee
#setkehamilan
#setkehamilanshaklee

💥 HOT ITEM SHAKLEE 💥
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
FARAH,
☎ 0145339557
.
#shaklee #shakleekl #shakleemurah #shakleekualalumpur #shakleeesp #espshaklee #shakleeespmurah #espshakleemurah #espshakleehargastudent #setkecantikanshaklee #setmengandungshaklee #setparutshaklee #setjerawatshaklee #setjerawatmurah #setkurusshaklee #setkurusbajet #setkurusmurah #nakcantik #kulitglowing #kulitkusam #supplementmurah #supplementkurus #supplementcantik #energybooster #ibumenyusu #milkboostermurah #milkbooster #pudarkanparut #pudarkanparutjerawat

💥 HOT ITEM SHAKLEE 💥
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
FARAH,
☎ 0145339557
.
#shaklee #shakleekl #shakleemurah #shakleekualalumpur #shakleeesp #espshaklee #shakleeespmurah #espshakleemurah #espshakleehargastudent #setkecantikanshaklee #setmengandungshaklee #setparutshaklee #setjerawatshaklee #setjerawatmurah #setkurusshaklee #setkurusbajet #setkurusmurah #nakcantik #kulitglowing #kulitkusam #supplementmurah #supplementkurus #supplementcantik #energybooster #ibumenyusu #milkboostermurah #milkbooster #pudarkanparut #pudarkanparutjerawat #supplemetweightgain

Tahniah mummy kerana mummy disahkan mengandung 🎉🎉
.
Tapi bekalan nutrisi sepanjang mengandung mummy dah ada? Masih usha2 ke?
.
Jangan lama2 sangat usha tu, nanti kempunan baby dalam perut nak dapatkan khasiat secukupnya
.
Bila tanya kawan2, ramai jugak yang suggest set mengandung Shaklee ni kan? So apa bestnya set mengandung Shaklee ni?
.
Jom cekidout
.
1) Vita-Lea® Iron Formula .
.
❁ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
.
2) Sustained Release Vita-C
.
❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan.
.
3) B-Complex
.
❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. .
.
4) ESP
.
❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. ❁ Membantu ibu memperolehi kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain. ❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal.
.
5) Ostematrix .
.
❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu.
❁ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.
.
Tambahan OMEGA GUARD boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA. InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar.
.
Hubungi Kak Us
.
📞013-2273646 (WhatsApp)
♻Pages : https://www.facebook.com/codshakleekuantan
POS : Seluruh Malaysia by PosLaju
COD : Shaklee COD Kuantan, Balok, Sungai Karang, Berserah, Indera Mahkota dan sekitar
.
#shakleemalaysia #sayajualshaklee #shakleereadystock #shakleekuantan #shakleemurah #shakleeinderamahkota #shakleebalok #shakleeump #shakleebeserah #shakleereadystock #shakleecodkuantan
#sethamilshaklee #sethamil #setmengandung #setmengandungshaklee

Tahniah mummy kerana mummy disahkan mengandung 🎉🎉
.
Tapi bekalan nutrisi sepanjang mengandung mummy dah ada? Masih usha2 ke?
.
Jangan lama2 sangat usha tu, nanti kempunan baby dalam perut nak dapatkan khasiat secukupnya
.
Bila tanya kawan2, ramai jugak yang suggest set mengandung Shaklee ni kan? So apa bestnya set mengandung Shaklee ni?
.
Jom cekidout
.
1) Vita-Lea® Iron Formula .
.
❁ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
.
2) Sustained Release Vita-C
.
❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan.
.
3) B-Complex
.
❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. .
.
4) ESP
.
❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. ❁ Membantu ibu memperolehi kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain. ❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal.
.
5) Ostematrix .
.
❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu.
❁ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.
.
Tambahan OMEGA GUARD boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA. InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar.
.
Hubungi Kak Us
.
📞013-2273646 (WhatsApp)
♻Pages : https://www.facebook.com/codshakleekuantan
POS : Seluruh Malaysia by PosLaju
COD : Shaklee COD Kuantan, Balok, Sungai Karang, Berserah, Indera Mahkota dan sekitar
.
#shakleemalaysia #sayajualshaklee #shakleereadystock #shakleekuantan #shakleemurah #shakleeinderamahkota #shakleebalok #shakleeump #shakleebeserah #shakleereadystock #shakleecodkuantan
#sethamilshaklee #sethamil #setmengandung #setmengandungshaklee

Tahniah mummy kerana mummy disahkan mengandung 🎉🎉
.
Tapi bekalan nutrisi sepanjang mengandung mummy dah ada? Masih usha2 ke?
.
Jangan lama2 sangat usha tu, nanti kempunan baby dalam perut nak dapatkan khasiat secukupnya
.
Bila tanya kawan2, ramai jugak yang suggest set mengandung Shaklee ni kan? So apa bestnya set mengandung Shaklee ni?
.
Jom cekidout
.
1) Vita-Lea® Iron Formula .
.
❁ Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
.
2) Sustained Release Vita-C
.
❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan.
.
3) B-Complex
.
❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. .
.
4) ESP
.
❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. ❁ Membantu ibu memperolehi kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain. ❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal.
.
5) Ostematrix .
.
❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu.
❁ Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.
.
Tambahan OMEGA GUARD boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA. InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar.
.
Hubungi Kak Us
.
📞013-2273646 (WhatsApp)
♻Pages : https://www.facebook.com/codshakleekuantan
POS : Seluruh Malaysia by PosLaju
COD : Shaklee COD Kuantan, Balok, Sungai Karang, Berserah, Indera Mahkota dan sekitar
.
#shakleemalaysia #sayajualshaklee #shakleereadystock #shakleekuantan #shakleemurah #shakleeinderamahkota #shakleebalok #shakleeump #shakleebeserah #shakleereadystock #shakleecodkuantan
#sethamilshaklee #sethamil #setmengandung #setmengandungshaklee

💥 HOT ITEM SHAKLEE 💥
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
FARAH,
☎ 0145339557
.
#shaklee #shakleekl #shakleemurah #shakleekualalumpur #shakleeesp #espshaklee #shakleeespmurah #espshakleemurah #espshakleehargastudent #setkecantikanshaklee #setmengandungshaklee #setparutshaklee #setjerawatshaklee #setjerawatmurah #setkurusshaklee #setkurusbajet #setkurusmurah #nakcantik #kulitglowing #kulitkusam #supplementmurah #supplementkurus #supplementcantik #energybooster #ibumenyusu #milkboostermurah #milkbooster #pudarkanparut #pudarkanparutjerawat

💥 HOT ITEM SHAKLEE 💥
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
FARAH,
☎ 0145339557
.
#shaklee #shakleekl #shakleemurah #shakleekualalumpur #shakleeesp #espshaklee #shakleeespmurah #espshakleemurah #espshakleehargastudent #setkecantikanshaklee #setmengandungshaklee #setparutshaklee #setjerawatshaklee #setjerawatmurah #setkurusshaklee #setkurusbajet #setkurusmurah #nakcantik #kulitglowing #kulitkusam #supplementmurah #supplementkurus #supplementcantik #energybooster #ibumenyusu #milkboostermurah #milkbooster #pudarkanparut #pudarkanparutjerawat #supplemetweightgain

Assalamualaikum dearies :)
.
Perfect Two untuk kulit flawless. MEMANG JIMAT + TAHAN LAMA

Sebotol Vitamin C RMxx tahan 6 bulan
Sebotol Vitamin E RM1xx tahan 4 bulan.
Memang patut dimiliki oleh semua yang ingin dapatkan kulit idaman. Mana nak dapat supplemen yang tahan sampai 4 - 6 bulan kan😊

Lagi best, kedua - duanya boleh buat masker untuk hasil yang lebih CEPAT.

KELEBIHAN PERFECT TWO
❤ kulit sihat, licin dan BERSERI
❤ membantu mengurangkan kesan regangan @ stretchmark
❤ membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam
❤ muka tampak muda
❤ kulit dan rambut menjadi sihat
❤ menegangkan payudara yang kendur
❤ mengurangkan risiko kanser
❤ mengecilkan liang pori yang terbuka
❤ meningkatkan sistem imunisasi badan
❤ membantu mengurangkan masalah resdung
❤ menaikkan seri wajah kerana kolagen dalam badan telah bertambah

Nak cuba ?
Wasap saya for best price 😊😊
shimajelani
0122043175

#skincareshaklee
#setkecantikanshaklee
#setmenyusu
#setberpantangmurah
#setmengandungshaklee
#milkboostermurah
#setberpantang
#personalshoppermalaysia
#sayajualmurah
#shakleeselangor
#shakleemurah
#bajumengandung
#shakleesabah
#inginhamil
#dropshipmalaysia
#shakleekelantan
#shakleemalaysia
#shakleebrunei
#ctdk #wehavehaveyo
#terapiinstagram #shimajelani
#vitaminsihatbyshima

💥 HOT ITEM SHAKLEE 💥
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
FARAH,
☎ 0145339557
.
#shaklee #shakleekl #shakleemurah #shakleekualalumpur #shakleeesp #espshaklee #shakleeespmurah #espshakleemurah #espshakleehargastudent #setkecantikanshaklee #setmengandungshaklee #setparutshaklee #setjerawatshaklee #setjerawatmurah #setkurusshaklee #setkurusbajet #setkurusmurah #nakcantik #kulitglowing #kulitkusam #supplementmurah #supplementkurus #supplementcantik #energybooster #ibumenyusu #milkboostermurah #milkbooster #pudarkanparut #pudarkanparutjerawat

💥 HOT ITEM SHAKLEE 💥
.
Kelebihan ESP
🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
🌸 Menghalang penyakit batu karang
🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🌸 Elakkan kencing manis
🌸 Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🌸Melindungi dan menjaga rahim.
🌸 Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🌸 Mengandungi protein yang lengkap
🌸 Mengurangkan risiko kanser payudara
.
FARAH,
☎ 0145339557
.
#shaklee #shakleekl #shakleemurah #shakleekualalumpur #shakleeesp #espshaklee #shakleeespmurah #espshakleemurah #espshakleehargastudent #setkecantikanshaklee #setmengandungshaklee #setparutshaklee #setjerawatshaklee #setjerawatmurah #setkurusshaklee #setkurusbajet #setkurusmurah #nakcantik #kulitglowing #kulitkusam #supplementmurah #supplementkurus #supplementcantik #energybooster #ibumenyusu #milkboostermurah #milkbooster #pudarkanparut #pudarkanparutjerawat

‌Assalamualaikum & Hye 😊
.
GLA nih sememangnya supplement BFF untuk setiap wanita.
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang untuk kebanyakan masalah dalaman wanita.
.
Antara KEBAIKAN GLA:
.
➡️ Mengatasi masalah SENGGUGUT
➡️ Melegakan sindrom PMS
➡️ Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
➡️ Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
➡️ Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
➡️ Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis
.
Yang special nya GLA nih dia ada campuran VITAMIN E yang juga boleh membantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT, serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus untuk anda yang selalu suffer masalah senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk hamil, highly recommed anda untuk cuba consume GLA nih. InshaaAllah memang boleh membantu masalah yang anda hadapi.
.
FARAH,
☎ 0145339557
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #glashaklee #glashakleemurah #setmengandung #setmengandungshaklee #senggugutkeputihanteruk #ubatsenggugut #ubathormon #ubathormonmurah #masalahperiod #ubatperiod #periodtidakteratur #setkesuburanshaklee #setkesuburansuamiisteri #mudahmengandung

‌Assalamualaikum & Hye 😊
.
GLA nih sememangnya supplement BFF untuk setiap wanita.
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang untuk kebanyakan masalah dalaman wanita.
.
Antara KEBAIKAN GLA:
.
➡️ Mengatasi masalah SENGGUGUT
➡️ Melegakan sindrom PMS
➡️ Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
➡️ Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
➡️ Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
➡️ Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis
.
Yang special nya GLA nih dia ada campuran VITAMIN E yang juga boleh membantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT, serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus untuk anda yang selalu suffer masalah senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk hamil, highly recommed anda untuk cuba consume GLA nih. InshaaAllah memang boleh membantu masalah yang anda hadapi.
.
FARAH,
☎ 0145339557
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #glashaklee #glashakleemurah #setmengandung #setmengandungshaklee #senggugutkeputihanteruk #ubatsenggugut #ubathormon #ubathormonmurah #masalahperiod #ubatperiod #periodtidakteratur #setkesuburanshaklee #setkesuburansuamiisteri #mudahmengandung

‌Assalamualaikum & Hye 😊
.
GLA nih sememangnya supplement BFF untuk setiap wanita.
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang untuk kebanyakan masalah dalaman wanita.
.
Antara KEBAIKAN GLA:
.
➡️ Mengatasi masalah SENGGUGUT
➡️ Melegakan sindrom PMS
➡️ Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
➡️ Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
➡️ Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
➡️ Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis
.
Yang special nya GLA nih dia ada campuran VITAMIN E yang juga boleh membantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT, serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus untuk anda yang selalu suffer masalah senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk hamil, highly recommed anda untuk cuba consume GLA nih. InshaaAllah memang boleh membantu masalah yang anda hadapi.
.
FARAH,
☎ 0145339557
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #glashaklee #glashakleemurah #setmengandung #setmengandungshaklee #senggugutkeputihanteruk #ubatsenggugut #ubathormon #ubathormonmurah #masalahperiod #ubatperiod #periodtidakteratur #setkesuburanshaklee #setkesuburansuamiisteri #mudahmengandung

‌Assalamualaikum & Hye 😊
.
GLA nih sememangnya supplement BFF untuk setiap wanita.
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang untuk kebanyakan masalah dalaman wanita.
.
Antara KEBAIKAN GLA:
.
➡️ Mengatasi masalah SENGGUGUT
➡️ Melegakan sindrom PMS
➡️ Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
➡️ Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
➡️ Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
➡️ Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis
.
Yang special nya GLA nih dia ada campuran VITAMIN E yang juga boleh membantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT, serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus untuk anda yang selalu suffer masalah senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk hamil, highly recommed anda untuk cuba consume GLA nih. InshaaAllah memang boleh membantu masalah yang anda hadapi.
.
FARAH,
☎ 0145339557
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #glashaklee #glashakleemurah #setmengandung #setmengandungshaklee #senggugutkeputihanteruk #ubatsenggugut #ubathormon #ubathormonmurah #masalahperiod #ubatperiod #periodtidakteratur #setkesuburanshaklee #setkesuburansuamiisteri #mudahmengandung

‌Assalamualaikum & Hye 😊
.
GLA nih sememangnya supplement BFF untuk setiap wanita.
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang untuk kebanyakan masalah dalaman wanita.
.
Antara KEBAIKAN GLA:
.
➡️ Mengatasi masalah SENGGUGUT
➡️ Melegakan sindrom PMS
➡️ Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
➡️ Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
➡️ Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
➡️ Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis
.
Yang special nya GLA nih dia ada campuran VITAMIN E yang juga boleh membantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT, serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus untuk anda yang selalu suffer masalah senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk hamil, highly recommed anda untuk cuba consume GLA nih. InshaaAllah memang boleh membantu masalah yang anda hadapi.
.
FARAH,
☎ 0145339557
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #glashaklee #glashakleemurah #setmengandung #setmengandungshaklee #senggugutkeputihanteruk #ubatsenggugut #ubathormon #ubathormonmurah #masalahperiod #ubatperiod #periodtidakteratur #setkesuburanshaklee #setkesuburansuamiisteri #mudahmengandung

‌Assalamualaikum & Hye 😊
.
GLA nih sememangnya supplement BFF untuk setiap wanita.
.
Sebab apa?
.
Sebab fungsi dia memang untuk kebanyakan masalah dalaman wanita.
.
Antara KEBAIKAN GLA:
.
➡️ Mengatasi masalah SENGGUGUT
➡️ Melegakan sindrom PMS
➡️ Menstabilkan KITAR HAID serta HORMON
➡️ Meningkatkan KESUBURAN bagi mereka yang sedang IKHTIAR HAMIL
➡️ Membantu mengurangkan simptom untuk MENOPAUSE
➡️ Juga bagus untuk mengawal paras kolestrol dan atasi kencing manis
.
Yang special nya GLA nih dia ada campuran VITAMIN E yang juga boleh membantu menghilangkan PARUT JERAWAT dan JERAGAT, serta menjadikan kulit GLOWING naturally.
.
So khusus untuk anda yang selalu suffer masalah senggugut, hormon tak stabil dan sedang ikhtiar untuk hamil, highly recommed anda untuk cuba consume GLA nih. InshaaAllah memang boleh membantu masalah yang anda hadapi.
.
FARAH,
☎ 0145339557
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #glashaklee #glashakleemurah #setmengandung #setmengandungshaklee #senggugutkeputihanteruk #ubatsenggugut #ubathormon #ubathormonmurah #masalahperiod #ubatperiod #periodtidakteratur #setkesuburanshaklee #setkesuburansuamiisteri #mudahmengandung

MAINTAIN SIHAT DAN CERGAS SEMASA BERPANTANG!
.
Selepas bersalin, banyak benda nak kena cope. Belajar benda baru. Lagilah kalau first baby. Kalau tak cukup persediaan memang huru hara. Nah heal luka bersalin, nak heal postpartum (lepas bersalin) stress lagi. Adaptation. Salah satu aspek yang perlu diambil berat ialah pemilihan supplement yang tepat semasa berpantang. Ibu sihat, anak pun sihat!
.
Kenapa perlu pilih SET BERPANTANG SHAKLEE?
.
💖Shaklee ialah produk yang selamat dan halal. Disahkan oleh KKM dan JAKIM.
💖Tidak seperti produk lain yang banyak pantang larang dan mungkin kesan sampingan.
💖Tidak perlu risau anak terkena penyakit kuning atau jaundice dan boleh dimakan sejurus selepas bersalin.
💖Membantu ibu kekal cergas dan bertenaga selepas bersalin. Menyusukan baby tu penat kan?
💖Bonus untuk ibu yang menyusukan anak, baby turut terkena tempias gebu gebas dan cantik si ibu.
💖Paling penting, luka bersalin atau luka pembedahan cepat sembuh!
.
Dalam SET BERPANTANG SHAKLEE ada banyak manfaat untuk ibu dan anak!
.
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang SET BERPANTANG SHAKLEE dan dapatkan BEST PRICE PROMO RAYA whatsapp cecepat deh.
.
HEALTH IS THE TRUE WEALTH
Your Trusted Shaklee Independent Distributor,
Suraya 👩🏻‍⚕️
0129116952
.
#sethamil
#setmengandung
#sethamilshaklee #setmengandungshaklee
#sethamilbajet
#sethamilmurah
#setkesuburansuamiisteri
#setberpantangshaklee
#setberpantangbajet
#setberpantangmurah

Most Popular Instagram Hashtags