[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#setmengandungshaklee

MOST RECENT

KEHAMILAN adalah satu proses yang panjang dan mencabar terutama buat ibu yang baru pertama kali mengandung. Cabaran yang dihadapi ibu dalam proses untuk membesarkan janin dalam kandungan adakalanya amat menduga emosi dan juga kekuatan fizikal.
.
😨Alahan Teruk
😨Morning Sickness
😨Tak boleh makan atau tiada selera makan
😨Muntah dan Loya
😨Anemia – Berbahaya jika tidak ditangani, boleh menyebabkan tumpah darah semasa bersalin.
😨Keletihan dn rasa malas
😨Mood swing
.
Vitamin Shaklee adalah vitamin semulajadi. Kalau dah semulajadi, ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten InshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang diamalkan oleh ibu yang sedang hamil.
.
Supplement yg perlu diamalkan dalam SET NUTRISI KEHAMILAN :
✔ ESP - memberi tenaga berpanjangan.
✔ B Complex - mengandungi asid folik.
✔ Vita-Lea - mengelakkan anemia.
✔ Vit C - menguatkan imun badan.
✔ Ostematrix - mengandungi kalsium lengkap.
✔ Omega Guard - membantu perkembangan otak bayi
.
Setiap pembelian SET NUTRISI KEHAMILAN akan dapat SPECIAL GIFT & SPECIAL PRICE dari Farah 😍 So apa tunggu lagi?

Order & pertanyaan
FARAH 📲 014 533 9557
Trusted Shaklee Distributor

#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleekualalumpur #shaklee #setmengandung #setmengandungshaklee #setmengandungmurah #ibumengandung #supplementmengandung #bayisihat #pregnancy #sethamilshaklee

SET HAMIL SHAKLEE👶

Vitamin Shaklee adalah vitamin semulajadi. Kalau dah semulajadi, ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten InshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang diamalkan oleh ibu yang sedang hamil.

Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:

1) Vita-Lea® Iron Formula
-Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi

2) Sustained Release Vita-C
- Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
- Membantu Penyerapan iron ---- kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan

3) B-Complex
- Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri

4) Ostematrix
- Baby serap almost 90% kalsium ibu.
- Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua

5) ESP
- Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
- Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain
-Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti

6) OMEGA GUARD
- Boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA dan boleh proceed sehingga Trimester KETIGA

InsyaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar

Setiap pembelian SET KEHAMILAN akan dapat SPECIAL GIFT & SPECIAL PRICE dari kakak 😍 So apa tunggu lagi?

Order & pertanyaan
FARAH 📲 014 533 9557
Trusted Shaklee Distributor

#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleekualalumpur #shaklee #setmengandung #setmengandungshaklee #setmengandungmurah #ibumengandung #supplementmengandung #bayisihat #pregnancy #sethamilshaklee

👍Kebaikan Vitamin C ❤kecutkan jerawat
❤kulit cerah sekata
❤membantu pembentukan dan pemeliharaan kolagen di bawah kulit ❤bertindak sebagai antioksidan menghalang sebarang radikal bebas dan kekotoran dari merosakkan kulit .
Info roger aida
www.wasap.my/60105414102
#pengedarshakleemelaka
#shakleemelaka
#stokisshakleemelaka
#syukurnikmatsihat
#aidavitaminshop
#shakleemurah
#telokmas
#terlajaklaris
#melaka
#mawaraf
#dendamaurora
#bukitkatil
#igbizmalaysia
#igshopmalaysia
#brunei
#sabah
#sarawak
#sideincome
#singapore
#hospitalputramelaka
#hospitalbesarmelaka
#shakleemalaysia
#shakleeindonesia
#syurgayangke2
#syukurnikmatsihat
#telokmas
#setcantikshaklee
#setjerawatshaklee
#setmengandungshaklee
#vivixmurah

Nak tahu kenapa aida selalu kata "ESP CINTA HATI SEMUA ORANG?" Jom aida share antara KELEBIHAN ESP SHAKLEE : 😊
.
.
🌸Rahsia awet muda dan Anti Penuaan.
🌸Memperbetulkan Fungsi Hormon Wanita .
🌸Rahsia kulit cantik Dan Anjal.
🌸Membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dalam darah disamping mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.
🌸Mempercepat pemulihan luka dan menghilangkan parut.
🌸Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki.
🌸Memulih Dan Memberi Tenaga Segera.
🌸Jawapan Kepada Masalah
Pigmentasi.
🌸Meningkatkan Keupayaan Memori.
🌸Terbukti berkesan dalam memulih dan memberi tenaga segera untuk individu yang aktif , ibu menyusu dan menurunkan berat badan
🌸Memberi rasa kenyang dan bertenaga yang berpanjangan
🌸Membantu menurunkan berat badan dan mencapai berat badan yang ideal
.
.
Jom tunggu apa lagi , cepat cepat whatsapp aida untuk dapatkan ESP Shaklee .First come first serve ya 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#espshaklee
#shakleeesp
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee

Tengah mencari Set Kecantikan Shaklee ? Aida sangat sangat rekemen combo paling hangat dalam keluarga Shaklee ni. Ia juga adalah set paling basic untuk anda yang ingin ubah diri ke arah yang lebih baik inshaAllah.
.
Aida terangkan secara mudah kebaikan kedua dua produk ni ya 👇 ✅ Antara kelebihan ESP Shaklee :
.
🌸Membantu kulit menjadi lebih licin dan berseri.
🌸Membekalkan protein yang lengkap untuk tubuh badan kita.
🌸Membantu kita berdiet. Sekali minum kenyang dari pagi ke petang.
.
.
✅ Antara kelebihan Vitamin C Shaklee pula:
.
🌸 Membentuk kolagen di bawah lapisan kulit
🌸mencerahkan kulit secara sekata
🌸mengurangkan minyak di muka
🌸menghalang pembentukan pigmen yang menyebabkan masalah jeragat.
.
Ni antara kelebihan yang Aida dapat masukkan. Sebenarnya banyak lagi kelebihan yang tak cukup ruang untuk Aida jelaskan. Jadi kalau nak tahu lebih details, boleh contact Aida ya 😊 .
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#espshaklee
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee

Kenapa ESP SHAKLEE sentiasa jadi FENOMENA tak kira promosi atau tidak ? Jom , aida share antara kelebihan dan feedback yang selalu aida dapat dari customers 😘
.
.
✅KULIT MAKIN CERAH GEBU
✅PARUT HILANG
✅KULIT LICIN
✅KULIT LEMBAP
✅BERAT BADAN TURUN
✅RASA KENYANG YANG LAMA
✅TENAGA BERPANJANGAN
✅HILANG RASA PENAT
✅HILANG RASA MENGANTUK
✅KURANG ALAHAN SEMASA HAMIL
✅KULIT BABY CANTIK
✅KURANG RAMBUT GUGUR
✅HILANGKAN GASTRIK
✅BANTU MASALAH SEMBELIT
.
.
Kalau aida nak list ni memang tak cukup korum . Hahaha takpe nanti aida share lagi. So for those yang nak dapatkan ESP Shaklee , jom whatsapp aida sekarang sementara stock masih ada 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#espshaklee
#shakleeesp
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee

Jom aida share kenapa ramai memilih ESP + VIT C ni 😊
.
.
Kelebihan best seller ESP Shaklee :
.
❤️Sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit.
❤️Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit.
❤️Melindungi sel-sel dari kerosakan, mengecilkan pori-pori muka.
❤️Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru
❤️Memudarkan parut dengan cepat
.
.
Kelebihan Vitamin C Shaklee :
.
❤️Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain.
❤️Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
❤️Melindungi dan membaiki kulit.
❤️Bahan utama dalam sintesis kolagen
❤️Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
❤️Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti tubuh
.
.
Sebenarnya kan , banyak lagi kelebihan gabungan dua supplement terbaik ni . Yang penting dah ramai yang mengalami perubahan dan mendapatkan kulit yang di idamkan selama ni . Anda bila lagi ? Jom dapatkan ESP & VIT C dengan harga TERBAIK sekarang 😘
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#vitamincshaklee
#espshaklee
#setkecantikanshaklee
#setkurusshaklee

JOM AIDA INTRODUCE SIKIT TENTANG COLLAGEN SHAKLEE.
.
Collagen Shaklee ni adalah antara collagen terbaik sebab ianya diperbuat daripada sisik ikan merah laut dalam yang ketahanan pressure sehingga kedalaman 5000m dasar laut!
.
Maksudnye bila anda consume Collagen ni, dia akan tahan lebih lama dan memberi penyerapan yang terbaik. .
COLLAGEN POWDER ni akan merangsang pembentukkan collagen pada kulit. Bila usia bertambah, collagen dalam badan semakin berkurangan 😨
.
.
Ada masalah ni?
✅PARUT BERLUBANG?
✅PARUT DEGIL?
✅KULIT KUSAM?
✅LIANG PORI BESAR?
.
.
HARUSLAH cuba Collagen Shaklee ni.Antara kebaikannya ialah:
.
🐟memelihara ketegangan & keanjalan kulit.
🐟memelihara kelembapan kulit.
🐟mengecutkan jerawat.
🐟menghilangkan jeragat.
🐟menyokong baik pulih tisu kecederaan otot dan tulang.
🐟menguatkan otot dan tulang.
🐟mengatasi masalah rambut gugur dan membantu pertumbuhan rambut baru.
🐟membantu hati dalam proces detoksifikasi.
🐟memelihara kelenturan sendi.
🐟mengurangkan keradangan inflammation.
🐟mengatasi masalah sukar tidur.
🐟memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protien pada saraf.
.
For more info,boleh whatsapp Aida ya 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari .
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
.
#kolagenshaklee
#collagenshaklee
#shakleecollagen

Ada yang tanya aida ambil Vivix Shaklee berapa kali sehari . Dulu aida ambil 2 kali sehari , kadang - kadang tak tentu sebab rasa nak ambil terus ambil je 😂
.
.
Kalau tak sihat aida ambil lebih dari biasa . Sebotol untuk 4-5 hari . Ada juga yang tanya aida “ tak takut ke ambil supplement banyak “ 😊
.
.
Jawapan nya , SAYA LAGI TAKUT AMBIL UBAT DAN BERGANTUNG PADA UBAT 😊
.
.
Vivix memberikan impak positif kepada 4 mekanisma utama dalam :
.
💖 anti-penuaan (memperbaiki DNA)
💖 menurunkan risiko Diabetes (prestasi)
💖 mengurangkan risiko Sakit Sendi (tenaga)
💖 merendahkan risiko sakit jantung (pembaikan pengawalan DNA)
.
.
Make sure anda pilih supplement yang natural bukan sintetik dan jangan mudah tertipu . Sila rajinkan diri untuk mengkaji dan membaca . Saya pasti anda semua bijak dalam membuat pilihan
.
.
Pastikan anda mendapat 100% guidance dari SID yang bertauliah dan berilmu . Sebab tu shaklee tak benarkan produknya dijual dikedai jamu atau kedai mana mana kerana shaklee sangat MENJAGA QUALITY PRODUCT dan juga setiap SID wajib bertanggungjawab dalam memberikan guidance serta membantu customer mereka 😊
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
.
.
.
.
======================
Jika anda ada sebarang pertanyaan, boleh terus whatsapp Aida atau tinggalkan nombor untuk Aida hubungi 😊
.
SITI NORSHUHAIDA FOZEE
✅Master Coordinator since 2016
✅Berpengetahuan luas tentang produk
✅COD seluruh Malaysia (conditions apply)
✅Postage setiap hari
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
FB : Siti Norshuhaida
#vivix
#vivixshaklee
#shakleevivix

Stress dengan tempat kerja ? Ulang alik kerja ? Balik urus hal rumah pula? tak sampai hati nak tinggalkan anak di nursery semasa bekerja ? Stress PTPTN tak cukup? Bayar yuran tak lepas? Nak tolong parents? Nak ubah kehidupan? 😊
.
.
Aida pilih untuk duduk dirumah sebagai suri rumah menjaga keluarga dan dalam masa yang sama dapat menjana pendapatan lumayan .
.
.
Aida akan guide anda dari pengalaman aida sendiri dari DISTRIBUTOR biasa sehingga sekarang aida adalah MASTER COORDINATOR TERMUDA
.
.
Bermula dengan bonus bulan pertama RM 200 ++ walaupun ketika itu aida cuma ahli yang makan sendiri sahaja belum berbisnes lagi
.
.
Kini dah mencecah 5 angka sebulan , dapat hadiahkan sebiji kereta idaman pada ibu dan jadikan husband as WAHM (tak pernah seumur hidup aida bayangkan untuk dapat income sebanyak ini pada umur 23 tahun lagi)😂
.
.
Awal awal dulu aida join untuk makan sendiri je . Sebab aida memang tak pernah berbisnes sebelum ini . Bila buat bisnes tanpa keluar modal dan bonus yang lumayan tanpa menjejaskan tugas suri rumah , aida mula berminat untuk serious dalam bisnes ni
.
.
Alhamdulillah , suami pun support , sekarang dalam misi untuk melahirkan lebih ramai lagi leader dalam MILLIONAIRE PROSPER EMPIRE aida sendiri . Yes , tak salah kalau nak kaya . Kaya bukan untuk diri sendiri sahaja . Tapi kaya untuk membantu orang lain . Kaya untuk menjadi orang yang boleh meringankan beban mereka yang tak bernasib baik juga
.
.
Aida sangat mengalu - alu kan sesiapa sahaja yang nak jadi bisnes partner aida . Selain itu , of course sebagai ahli , banyak kelebihan yang anda akan dapat :
1)💕 CASH BONUS 💸💸
2)💕 CAR BONUS 🚘🚘
3)💕 HARGA AHLI (jimat berganda ganda)
4)💕 FREE 5-6 STARS TRIP SETIAP TAHUN (dalam dan luar negara)
5)💕 INCENTIVE BONUS
6)💕 OFFLINE COACHING
7)💕 ONLINE COACHING
8)💕 PERSONAL & GROUP COACHING
.
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Stress dengan tempat kerja ? Ulang alik kerja ? Balik urus hal rumah pula? tak sampai hati nak tinggalkan anak di nursery semasa bekerja ? Stress PTPTN tak cukup? Bayar yuran tak lepas? Nak tolong parents? Nak ubah kehidupan? 😊
.
.
Aida pilih untuk duduk dirumah sebagai suri rumah menjaga keluarga dan dalam masa yang sama dapat menjana pendapatan lumayan .
.
.
Aida akan guide anda dari pengalaman aida sendiri dari DISTRIBUTOR biasa sehingga sekarang aida adalah MASTER COORDINATOR TERMUDA
.
.
Bermula dengan bonus bulan pertama RM 200 ++ walaupun ketika itu aida cuma ahli yang makan sendiri sahaja belum berbisnes lagi
.
.
Kini dah mencecah 5 angka sebulan , dapat hadiahkan sebiji kereta idaman pada ibu dan jadikan husband as WAHM (tak pernah seumur hidup aida bayangkan untuk dapat income sebanyak ini pada umur 23 tahun lagi)😂
.
.
Awal awal dulu aida join untuk makan sendiri je . Sebab aida memang tak pernah berbisnes sebelum ini . Bila buat bisnes tanpa keluar modal dan bonus yang lumayan tanpa menjejaskan tugas suri rumah , aida mula berminat untuk serious dalam bisnes ni
.
.
Alhamdulillah , suami pun support , sekarang dalam misi untuk melahirkan lebih ramai lagi leader dalam MILLIONAIRE PROSPER EMPIRE aida sendiri . Yes , tak salah kalau nak kaya . Kaya bukan untuk diri sendiri sahaja . Tapi kaya untuk membantu orang lain . Kaya untuk menjadi orang yang boleh meringankan beban mereka yang tak bernasib baik juga
.
.
Aida sangat mengalu - alu kan sesiapa sahaja yang nak jadi bisnes partner aida . Selain itu , of course sebagai ahli , banyak kelebihan yang anda akan dapat :
1)💕 CASH BONUS 💸💸
2)💕 CAR BONUS 🚘🚘
3)💕 HARGA AHLI (jimat berganda ganda)
4)💕 FREE 5-6 STARS TRIP SETIAP TAHUN (dalam dan luar negara)
5)💕 INCENTIVE BONUS
6)💕 OFFLINE COACHING
7)💕 ONLINE COACHING
8)💕 PERSONAL & GROUP COACHING
.
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

Stress dengan tempat kerja ? Ulang alik kerja ? Balik urus hal rumah pula? tak sampai hati nak tinggalkan anak di nursery semasa bekerja ? Stress PTPTN tak cukup? Bayar yuran tak lepas? Nak tolong parents? Nak ubah kehidupan? 😊
.
.
Aida pilih untuk duduk dirumah sebagai suri rumah menjaga keluarga dan dalam masa yang sama dapat menjana pendapatan lumayan .
.
.
Aida akan guide anda dari pengalaman aida sendiri dari DISTRIBUTOR biasa sehingga sekarang aida adalah MASTER COORDINATOR TERMUDA
.
.
Bermula dengan bonus bulan pertama RM 200 ++ walaupun ketika itu aida cuma ahli yang makan sendiri sahaja belum berbisnes lagi
.
.
Kini dah mencecah 5 angka sebulan , dapat hadiahkan sebiji kereta idaman pada ibu dan jadikan husband as WAHM (tak pernah seumur hidup aida bayangkan untuk dapat income sebanyak ini pada umur 23 tahun lagi)😂
.
.
Awal awal dulu aida join untuk makan sendiri je . Sebab aida memang tak pernah berbisnes sebelum ini . Bila buat bisnes tanpa keluar modal dan bonus yang lumayan tanpa menjejaskan tugas suri rumah , aida mula berminat untuk serious dalam bisnes ni
.
.
Alhamdulillah , suami pun support , sekarang dalam misi untuk melahirkan lebih ramai lagi leader dalam MILLIONAIRE PROSPER EMPIRE aida sendiri . Yes , tak salah kalau nak kaya . Kaya bukan untuk diri sendiri sahaja . Tapi kaya untuk membantu orang lain . Kaya untuk menjadi orang yang boleh meringankan beban mereka yang tak bernasib baik juga
.
.
Aida sangat mengalu - alu kan sesiapa sahaja yang nak jadi bisnes partner aida . Selain itu , of course sebagai ahli , banyak kelebihan yang anda akan dapat :
1)💕 CASH BONUS 💸💸
2)💕 CAR BONUS 🚘🚘
3)💕 HARGA AHLI (jimat berganda ganda)
4)💕 FREE 5-6 STARS TRIP SETIAP TAHUN (dalam dan luar negara)
5)💕 INCENTIVE BONUS
6)💕 OFFLINE COACHING
7)💕 ONLINE COACHING
8)💕 PERSONAL & GROUP COACHING
.
.
.
Aida ❤️
017 669 0555
Your trusted SID 😊
.
My verified IG :
.
🔥aidasani_healthbeauty
🔥aidasani_supplements
🔥aidasani_vitamins
.
Fb : siti norshuhaida
.
#membershipshaklee
#millionaireprosper
#bisnesshaklee
#ahlishaklee

👍Kelebihan ESP terhadap kulit ❤Menganjalkan kulit
❤esp merangsang regenerasi kulit dan otot
❤menghilangkan kedutan kulit
❤bertindak sebagai agen anti-penuaan karena sel-sel mempunyai tenaga yang lebih
❤mengembalikan kelembutan otot
❤mempercepat pemulihan luka
❤menghilangkan parut
👍Kebaikan Vitamin C ❤membantu pembentukan dan pemeliharaan kolagen di bawah kulit ❤bertindak sebagai antioksidan menghalang sebarang radikal bebas dan kekotoran dari merosakkan kulit 👍Kebaikan Vitamin E ❤Melambabkan kulit dan meratakan warna kulit
❤mengurangkan parut
❤mengatasi masalah whitehead dan blackhead
👍Kebaikan GLA Complex ❤membantu mengekalkan kestabilan bendalir semulajadi dan mencegah kehilangan dari badan ❤membantu mengawal dan mengatur semula hormon tubuh
❤gla mampu merencat hormon pada kulit yang boleh menyebabkan jerawat
.
Info roger aida
www.wasap.my/60105414102
#pengedarshakleemelaka
#shakleemelaka
#stokisshakleemelaka
#syukurnikmatsihat
#aidavitaminshop
#shakleemurah
#telokmas
#terlajaklaris
#melaka
#mawaraf
#dendamaurora
#bukitkatil
#igbizmalaysia
#igshopmalaysia
#brunei
#sabah
#sarawak
#sideincome
#singapore
#hospitalputramelaka
#hospitalbesarmelaka
#shakleemalaysia
#shakleeindonesia
#syurgayangke2
#syukurnikmatsihat
#telokmas
#setcantikshaklee
#setjerawatshaklee
#setmengandungshaklee
#vivixmurah

Ya ALLAH..memang ramai yang datang kat siera beritahu mereka ada masalah jerawat yang meriah 1 muka!😖😖😖. Memang sedih.Sebab dah cuba pelbagai produk tapi tak menjadi.Duit dah habis banyak dah.Jadi selalunya siera sarankan merkea ambil SET PERFECT BEAUTY ni. . . ✨✨SET PERFECT TWO BEAUTY✨✨ mampu mengatasi masalah... . ❌MUKA SEMBAB ❌JERAWAT HALUS ❌JERAWAT BATU ❌PARUT DEGIL ❌LIANG PORI BESAR ❌JERAGAT . =============== KELEBIHAN SET INI : . ❤Kulit sihat,licin dan BERSERI! ❤Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark. ❤Tiada lagi parut ❤Menegangkan kulit ❤Kulit berseri-seri ❤Menghilangkan jerawat ❤Muka tampak muda! ❤Mencegah penyakit jantung ❤Mengurangkan parut(boleh disapu pada tempat parut) ❤Mengendurkan otot kaki dari kekejangan ❤Membantu mengekalkan kecergasan dan meningkatkan prestasi atlit(sesuai jika anda sering penat) ❤Kulit dan rambut menjadi sihat ❤Mencegah anemia ❤Menegangkan payudara yang kendur ❤Mengurangkan risiko kanser ❤Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam ❤Mengecilkan lubang pori yang terbuka ❤Menaikkan seri wajah muka kerana collagen dalam badan telah bertambah ❤Membuatkan muka tampak muda! ❤Meningkatkan sistem imunisasi badan. ❤Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. . . 👍🏻NO CHEMICAL 👍🏻LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST 👍🏻PROVEN EFFECTIVE 👍🏻NATURAL . =================== 📞Wasap Siera untuk order k.Kalau nak harga laaaagi jimat yang banyak,register je sebagai ahli.Wasap untuk details+6017-3047554😊 =================== (Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies) .
#skincareshaklee
#setkecantikanshaklee
#setmenyusu #setberpantangmurah
#setmengandungshaklee
#milkboostermurah #setberpantang #personalshoppermalaysia
#sayajualmurah #shakleeselangor
#shakleeperak #shakleemurah #bajumengandung #shakleesabah #inginhamil #shgroup
#dropshipmalaysia #shakleekelantan #shakleemalaysia
#shakleebrunei #emavengers #tersukatanpasengaja #shakleemalaysia
#bajuraya2017 #ctdk #sitinordiana #aaisyahdhiarana #laraalanaa

Ya ALLAH..memang ramai yang datang kat siera beritahu mereka ada masalah jerawat yang meriah 1 muka!😖😖😖. Memang sedih.Sebab dah cuba pelbagai produk tapi tak menjadi.Duit dah habis banyak dah.Jadi selalunya siera sarankan merkea ambil SET PERFECT BEAUTY ni. . . ✨✨SET PERFECT TWO BEAUTY✨✨ mampu mengatasi masalah... . ❌MUKA SEMBAB ❌JERAWAT HALUS ❌JERAWAT BATU ❌PARUT DEGIL ❌LIANG PORI BESAR ❌JERAGAT . =============== KELEBIHAN SET INI : . ❤Kulit sihat,licin dan BERSERI! ❤Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark. ❤Tiada lagi parut ❤Menegangkan kulit ❤Kulit berseri-seri ❤Menghilangkan jerawat ❤Muka tampak muda! ❤Mencegah penyakit jantung ❤Mengurangkan parut(boleh disapu pada tempat parut) ❤Mengendurkan otot kaki dari kekejangan ❤Membantu mengekalkan kecergasan dan meningkatkan prestasi atlit(sesuai jika anda sering penat) ❤Kulit dan rambut menjadi sihat ❤Mencegah anemia ❤Menegangkan payudara yang kendur ❤Mengurangkan risiko kanser ❤Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam ❤Mengecilkan lubang pori yang terbuka ❤Menaikkan seri wajah muka kerana collagen dalam badan telah bertambah ❤Membuatkan muka tampak muda! ❤Meningkatkan sistem imunisasi badan. ❤Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. . . 👍🏻NO CHEMICAL 👍🏻LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST 👍🏻PROVEN EFFECTIVE 👍🏻NATURAL . =================== 📞Wasap Siera untuk order k.Kalau nak harga laaaagi jimat yang banyak,register je sebagai ahli.Wasap untuk details+6017-3047554😊 =================== (Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies) .
#skincareshaklee
#setkecantikanshaklee
#setmenyusu #setberpantangmurah
#setmengandungshaklee
#milkboostermurah #setberpantang #personalshoppermalaysia
#sayajualmurah #shakleeselangor
#shakleeperak #shakleemurah #bajumengandung #shakleesabah #inginhamil #shgroup
#dropshipmalaysia #shakleekelantan #shakleemalaysia
#shakleebrunei #emavengers #tersukatanpasengaja #shakleemalaysia
#bajuraya2017 #ctdk #sitinordiana #aaisyahdhiarana #laraalanaa

Ya ALLAH..memang ramai yang datang kat siera beritahu mereka ada masalah jerawat yang meriah 1 muka!😖😖😖. Memang sedih.Sebab dah cuba pelbagai produk tapi tak menjadi.Duit dah habis banyak dah.Jadi selalunya siera sarankan merkea ambil SET PERFECT BEAUTY ni. . . ✨✨SET PERFECT TWO BEAUTY✨✨ mampu mengatasi masalah... . ❌MUKA SEMBAB ❌JERAWAT HALUS ❌JERAWAT BATU ❌PARUT DEGIL ❌LIANG PORI BESAR ❌JERAGAT . =============== KELEBIHAN SET INI : . ❤Kulit sihat,licin dan BERSERI! ❤Membantu mengurangkan kesan regangan atau stretchmark. ❤Tiada lagi parut ❤Menegangkan kulit ❤Kulit berseri-seri ❤Menghilangkan jerawat ❤Muka tampak muda! ❤Mencegah penyakit jantung ❤Mengurangkan parut(boleh disapu pada tempat parut) ❤Mengendurkan otot kaki dari kekejangan ❤Membantu mengekalkan kecergasan dan meningkatkan prestasi atlit(sesuai jika anda sering penat) ❤Kulit dan rambut menjadi sihat ❤Mencegah anemia ❤Menegangkan payudara yang kendur ❤Mengurangkan risiko kanser ❤Membantu menghilangkan parut, jerawat, jeragat dan tompok hitam ❤Mengecilkan lubang pori yang terbuka ❤Menaikkan seri wajah muka kerana collagen dalam badan telah bertambah ❤Membuatkan muka tampak muda! ❤Meningkatkan sistem imunisasi badan. ❤Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung. . . 👍🏻NO CHEMICAL 👍🏻LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST 👍🏻PROVEN EFFECTIVE 👍🏻NATURAL . =================== 📞Wasap Siera untuk order k.Kalau nak harga laaaagi jimat yang banyak,register je sebagai ahli.Wasap untuk details+6017-3047554😊 =================== (Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies) .
#skincareshaklee
#setkecantikanshaklee
#setmenyusu #setberpantangmurah
#setmengandungshaklee
#milkboostermurah #setberpantang #personalshoppermalaysia
#sayajualmurah #shakleeselangor
#shakleeperak #shakleemurah #bajumengandung #shakleesabah #inginhamil #shgroup
#dropshipmalaysia #shakleekelantan #shakleemalaysia
#shakleebrunei #emavengers #tersukatanpasengaja #shakleemalaysia
#bajuraya2017 #ctdk #sitinordiana #aaisyahdhiarana #laraalanaa

👉KISAH BENAR.Bayi saya 3 Jam NonStop Menyusu! 😅😅😅 ------------------------- .
ESP first product shaklee yang Ena cuba. Untuk tambah susu. Waktu tu anak dah 9 bulan tapi anak Ena tak suka solid food.so memang 90% bergantung pada susu ibu lg.Dia sangat montel orgnya..masa umur 4 bulan dh pakai diapers saiz L.hihi .
Memang susu meriah dan yang best bekas2 jerawat kat muka pudar dan akhirnya hilang..badan pon tak penat, dapat puasa penuh tahun tu walaupun anak boleh menyusu 3 jam nonstop!!!😅😅 .
Alhamdulillah.Puas hati dengan ikhtiar SET MENYUSU SHAKLEE😊😊😊 . - Pn Aeinna Musa . 👍🏻🌱NO CHEMICAL 👍🏻🌱LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST 👍🏻🌱PROVEN EFFECTIVE 👍🏻🌱NATURAL . . =================== 📞Wasap Siera untuk order k.Kalau nak harga laaaagi jimat yang banyak,register je sebagai ahli.Wasap untuk details+6017-3047554😊 =================== (Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies) . .
#setkulitcerahshaklee
#setkecantikanshaklee
#kulitcerah #setberpantangmurah
#setmengandungshaklee
#milkboostermurah #kulitputih #personalshoppermalaysia
#sayajualmurah #shakleeselangor
#shakleeperak #shakleemurah #bajumengandung #shakleesabah #jk1m6 #setmenyusushaklee
#dropshipmalaysia #shakleekelantan #shakleemalaysia
#shakleebrunei #emavengers #cintasiweddingplanner#shakleemalaysia
#mirafilzah #ctdk #jk1m #aaisyahdhiarana #laraalanaa

👉KISAH BENAR.Bayi saya 3 Jam NonStop Menyusu! 😅😅😅 ------------------------- .
ESP first product shaklee yang Ena cuba. Untuk tambah susu. Waktu tu anak dah 9 bulan tapi anak Ena tak suka solid food.so memang 90% bergantung pada susu ibu lg.Dia sangat montel orgnya..masa umur 4 bulan dh pakai diapers saiz L.hihi .
Memang susu meriah dan yang best bekas2 jerawat kat muka pudar dan akhirnya hilang..badan pon tak penat, dapat puasa penuh tahun tu walaupun anak boleh menyusu 3 jam nonstop!!!😅😅 .
Alhamdulillah.Puas hati dengan ikhtiar SET MENYUSU SHAKLEE😊😊😊 . - Pn Aeinna Musa . 👍🏻🌱NO CHEMICAL 👍🏻🌱LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST 👍🏻🌱PROVEN EFFECTIVE 👍🏻🌱NATURAL . . =================== 📞Wasap Siera untuk order k.Kalau nak harga laaaagi jimat yang banyak,register je sebagai ahli.Wasap untuk details+6017-3047554😊 =================== (Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies) . .
#setkulitcerahshaklee
#setkecantikanshaklee
#kulitcerah #setberpantangmurah
#setmengandungshaklee
#milkboostermurah #kulitputih #personalshoppermalaysia
#sayajualmurah #shakleeselangor
#shakleeperak #shakleemurah #bajumengandung #shakleesabah #jk1m6 #setmenyusushaklee
#dropshipmalaysia #shakleekelantan #shakleemalaysia
#shakleebrunei #emavengers #cintasiweddingplanner#shakleemalaysia
#mirafilzah #ctdk #jk1m #aaisyahdhiarana #laraalanaa

👉KISAH BENAR.Bayi saya 3 Jam NonStop Menyusu! 😅😅😅 ------------------------- .
ESP first product shaklee yang Ena cuba. Untuk tambah susu. Waktu tu anak dah 9 bulan tapi anak Ena tak suka solid food.so memang 90% bergantung pada susu ibu lg.Dia sangat montel orgnya..masa umur 4 bulan dh pakai diapers saiz L.hihi .
Memang susu meriah dan yang best bekas2 jerawat kat muka pudar dan akhirnya hilang..badan pon tak penat, dapat puasa penuh tahun tu walaupun anak boleh menyusu 3 jam nonstop!!!😅😅 .
Alhamdulillah.Puas hati dengan ikhtiar SET MENYUSU SHAKLEE😊😊😊 . - Pn Aeinna Musa . 👍🏻🌱NO CHEMICAL 👍🏻🌱LAB TESTED BY DOCTORS AND SCIENTIST 👍🏻🌱PROVEN EFFECTIVE 👍🏻🌱NATURAL . . =================== 📞Wasap Siera untuk order k.Kalau nak harga laaaagi jimat yang banyak,register je sebagai ahli.Wasap untuk details+6017-3047554😊 =================== (Komen dibawah selalu termiss,so please wasap ya lovelies) . .
#setkulitcerahshaklee
#setkecantikanshaklee
#kulitcerah #setberpantangmurah
#setmengandungshaklee
#milkboostermurah #kulitputih #personalshoppermalaysia
#sayajualmurah #shakleeselangor
#shakleeperak #shakleemurah #bajumengandung #shakleesabah #jk1m6 #setmenyusushaklee
#dropshipmalaysia #shakleekelantan #shakleemalaysia
#shakleebrunei #emavengers #cintasiweddingplanner#shakleemalaysia
#mirafilzah #ctdk #jk1m #aaisyahdhiarana #laraalanaa

SET HAMIL SHAKLEE👶

Vitamin Shaklee adalah vitamin semulajadi. Kalau dah semulajadi, ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten InshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang diamalkan oleh ibu yang sedang hamil.

Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:

1) Vita-Lea® Iron Formula
-Membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi

2) Sustained Release Vita-C
- Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
- Membantu Penyerapan iron ---- kalau tak cukup Vitamin C, makanlah Iron sekapal pun takkan diserap oleh badan

3) B-Complex
- Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri

4) Ostematrix
- Baby serap almost 90% kalsium ibu.
- Jika si ibu tidak menggantikan semula kalsium ini maka si ibu tadi akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua

5) ESP
- Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
- Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain
-Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti

6) OMEGA GUARD
- Boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA dan boleh proceed sehingga Trimester KETIGA

InsyaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar

Setiap pembelian SET KEHAMILAN akan dapat SPECIAL GIFT & SPECIAL PRICE dari kakak 😍 So apa tunggu lagi?

Order & pertanyaan
FARAH 📲 014 533 9557
Trusted Shaklee Distributor

#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleekualalumpur #shaklee #setmengandung #setmengandungshaklee #setmengandungmurah #ibumengandung #supplementmengandung #bayisihat #pregnancy #sethamilshaklee

Most Popular Instagram Hashtags