[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#setmengandungshaklee

12680 posts

TOP POSTS

👶🏻SET HAMIL SHAKLEE 👶🏻
.
Vitamin Shaklee adalah vitamin SEMULAJADI. Ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. .
.
Penggunaan yang konsisten inshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang dialami oleh ibu yang sedang hamil.
.
Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
❤️ Perkembangan otak & saraf mata bayi.
❤️ Perkembangan bayi yg sihat. .
❤️Pencegahan bayi dari mendapat jaundice berpanjangan. .
❤️ Persediaan badan ibu untuk bersalin dengan bertenaga.
❤️ Persediaan badan ibu untuk menyusu sepenuhnya. .
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
.
🌸multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. . .
🌸Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
.
🌸Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik. .
🌸Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
.
3. B-COMPLEX
.
🌸Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan. .
🌸 Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berser
.
.
4. OSTEMATRIX
.
🌸Baby serap almost 90% kalsium ibu. .
🌸Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
.
ESP (tambahan)
.
🌸Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. .
🌸Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain. .
🌸Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
.
After 2nd trimester digalakkan untuk tambah OMEGA GUARD, ia dapat mengawal kenaikan berat badan, untuk perkembangan minda bayi. Ibu juga tidak alami syndrome pelupa lepas bersalin. .
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar_vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee Dist.
.
#sethamilshaklee
#setmengandungshaklee

.
Full SET KEHAMILAN SHAKLEE
.
💕 VITA-LEA IRON FORMULA
-Membantu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kesan kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu hamil mudah pitam, lesu, kurang fokus dan lemah ingatan.
.
💕 SUSTAINED RELEASE VITA-C
-Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
-Membantu penyerapan iron(zat besi), kekurangan vitamin c menyebabkan iron tidak dapat diserap dengan sempurna di dalam tubuh badan.
.
💕 B-COMPLEX
-Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan. Membantu tubuh badan lebih bertenaga, lebih fokus, menstabilkan emosi serta menyerikan lagi wajah ketika hamil.
.
💕ESP
-Memberikan tenaga yang berkekalan sehingga berjam-jam lamanya dan menjadikan kulit lebih licin, gebu dan anjal. Ewah 😉
.
💕 OSTEMATRIX
- Hampir 90% kalsium ibu diserap oleh bayi, maka ibu perlu menggantikan semula kalsium tersebut untuk mengelakkan berlakunya osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas kaki, mudah letih, lesu dan nampak lebih tua dari usia.
.
Jom nikmati perjalanan kehamilan yang indah dengan set hamil Shaklee 😍😍
.
Whatsapp Uni untuk info lanjut & order 💗
.
www.wasap.my/60187669798
.
#shaklee #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #sethamilshaklee #sethamil #setmengandung #setmengandungshaklee #hamil #mengandung #ibuhamil #ibumengandung #vitalea #bcomplex #vitaminc #esp #ostematrix #omegaguard

Sebarang pertanyaan boleh wassap wani yer 😍
.
Jangan malu-malu 😊
.
Kalau ada masalah boleh share dengan wani yer 😉
.
In sya allah wani akan bantu uos sebaik mungkin 😍
.
WANI SID | 012-4601721
Perunding Shaklee Anda
#shakleepeneng
#agensahshaklee
#sayajualshaklee
#espshaklee
#vitaminCshaklee
#setkecantikanshaklee
#setslimmingshaklee
#setresdungshaklee
#vivixshaklee
#setmengandungshaklee
#sethamilshaklee
#setpantangshaklee
#setberatbadanshaklee
#shakleemalaysia

Bila mama amalkan #setmengandungshaklee , #setberpantangshaklee dan #setmenyusushaklee ni, effect dia bukan nampak pada mama je tau. Kulit anak sekali akan nampak cerah gebus dan payah nak kena #ruamsusu . 😍😍
.
Nak tak kalau Tyaa bagi special diskaun untuk uols? Kalau nak, wsap Tyaa lelaju ye, 0138114483❤

SET HAMIL SHAKLEE 😍
.
Vitamin Shaklee adalah vitamin SEMULAJADI. Ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten inshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang dialami oleh ibu yang sedang hamil.
.
Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
➡Perkembangan otak & minda bayi yg sempurna
➡Perkembangan bayi yg sihat
➡Pencegahan bayi dari mendapat jaundice (demam kuning)
.
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
.
🌸multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. 🌸Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
.
🌸Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
🌸Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
3. B-COMPLEX
.
🌸Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan.
🌸 Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berseri
.
4. OSTEMATRIX
.
🌸Baby serap almost 90% kalsium ibu.
🌸Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
ESP (tambahan)
.
🌸Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
🌸Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain
🌸Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
After 2nd trimester digalakkan untuk tambah OMEGA GUARD, ia dapat mengawal kenaikan berat badan yg mendadak dan untuk perkembangan minda bayi. .
Dapatkan BEST PRICE serta consultation dan guide cara makan supplement dengan betul.
.
Noy Amir
013-8852082
Shaklee Independent Distributor
.
#setmengandung #sethamil#pregnantset #morningsickness#setmengandungshaklee#sethamilshaklee#shakleesethamil#shakleebintulu#shakleesabah#shakleemalaysia#shakleetawau#shakleekunak#shakleesemporna#shakleeld#shakleesandakan

Antara supplement Set Kehamilan:
• ESP
• VITAMIN C • VITALEA
• B COMPLEX
• OSTEMATRIX
• OMEGA GUARD ✅ESP
❁ Memberikan tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. ❁ Membantu untuk memperoleh kesan yang optimum untuk pengambilan vitamin-vitamin lain. ❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti.
.
✅Sustained Release Vita-C
❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, iron takkan diserap oleh badan.
.
✅Vita-Lea® Iron Formula ❁ Menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi.
❁ Mengelakkan anemia, masalah LOW HB.
.
✅B-Complex
❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri. ❁ Folic Acid untuk perkembangan fizikal dan saraf baby.
.
✅Ostematrix ❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu.
❁ Jika kita tidak menggantikan semula kalsium ini boleh terdedah kepada risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua.
.
✅OMEGA GUARD ❁ Omega boleh diambil selepas masuk Trimester KEDUA. ❁ InshaaAllah pengambilan Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar.
❁ Omega juga bantu atasi masalah tekanan darah tinggi, kencing manis & kawal berat badan daripada naik secara mendadak.
.

Berminat untuk order?
.
Hubungi Shye untuk best price!
012-6753078
.

Assalamualaikum, selamat petang mommies😘 Dah nak balik kerja? Drive safe ya!😉 .
.
Tahniah mommies yg sedang hamil. Kak Mumu nak share tips ibu hamil😘 Mengapa penting MAKAN secara SIHAT semasa Mengandung?❤️
.
.
(1) Sokong pertumbuhan dan perkembangan bayi secara sihat.
.
.
(2) Kekalkan kesihatan si ibu sepanjang kehamilan.
.
.
(3) Kurangkan komplikasi semasa kehamilan. Seperti tekanan darah tinggi, diabetis, berat naik mendadak atau obesiti.
.
.
Kredit @nutrisi.prenatal.postnatal Share supaya dapat sikit pahala kerana sebarkan ilmu ini.
.
.
.
#ShakleebyMumu #seremban2 #seremban3 #shakleeseremban2 #uitmseremban3 #senawang #ajimaura #tipsibuhamil #terapiinstagram #subur #lisasurihani #bfmom #sariyanti #amyrarosli #ShakleeSenawang #ShakleeSeremban #firsttrimester #zuriat #sethamil #ibuhamil #SetHamilShaklee #setmengandung #setmengandungshaklee #setbersalinmurah #setpantangshaklee #setberpantang #pilperancang #tambahsusu #setmenyusushaklee #MilkBooster

👶🏻SET HAMIL SHAKLEE 👶🏻
.
Vitamin Shaklee adalah vitamin SEMULAJADI. Ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. .
.
Penggunaan yang konsisten inshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang dialami oleh ibu yang sedang hamil.
.
Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
❤️ Perkembangan otak & saraf mata bayi.
❤️ Perkembangan bayi yg sihat. .
❤️Pencegahan bayi dari mendapat jaundice berpanjangan. .
❤️ Persediaan badan ibu untuk bersalin dengan bertenaga.
❤️ Persediaan badan ibu untuk menyusu sepenuhnya. .
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
.
🌸multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. . .
🌸Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
.
🌸Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik. .
🌸Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
.
3. B-COMPLEX
.
🌸Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan. .
🌸 Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berser
.
.
4. OSTEMATRIX
.
🌸Baby serap almost 90% kalsium ibu. .
🌸Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
.
ESP (tambahan)
.
🌸Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam. .
🌸Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain. .
🌸Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
.
After 2nd trimester digalakkan untuk tambah OMEGA GUARD, ia dapat mengawal kenaikan berat badan, untuk perkembangan minda bayi. Ibu juga tidak alami syndrome pelupa lepas bersalin. .
.
Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
@pakar_vitamin
019-2682710
Your Most Wanted Shaklee Dist.
.
#sethamilshaklee
#setmengandungshaklee

Rutin sebelum tidur😴
.
Biasa around pukul 10 malam masa utk tidurkan Uqayla. Kadang2 susah juga dia nak lena, dok ajak kita main plak😓 Pastu bila dia letih, baru la tido. Dgn mama dia terlena sekali😁 Pastu tgh mlm macam ni mama terjaga kejap haha😂
.
Terjaga sebab apa? Wajib telan 4 biji ostematrix hihi😘 Wajib topup kalsium! Sebab menyusu #SyazanaUqayla lagi. Tambah pula, berat dia nak 9kg dah. Sakit pinggang dukung dia haha😂
.
Bangun pagi esok, dah takde sengal badan & sakit pinggang yeayy!😍 Takde lesu badan. Nak membuang pun lawas! Kejap je dah setel hihi😆 Sebab itulah makan Ostematrix rutin harian saya sebelum tidur😘
.
.
Selamat malam💓💓💓
.
.
#ShakleebyMumu #ShakleeSeremban #ShakleeSenawang #kalsium #ibuhamil #kalsiumshaklee #mengandung #morningsickness #terapiinstagram #firstbaby #babycomel #babytips #kolagenshaklee #codsenawang #kolagenmurah #seremban2 #milkbooster #setmengandungshaklee #sethamilshaklee #anemia #parutjerawat #jerawathilang #ajimaura #setpantangshaklee #shakleemurah #ESPmurah #ostsmatrix #setmenyusushaklee #collagenshaklee

MOST RECENT

.
.
Feedback customer yang ambil Ostematrix semasa berpantang
.
.
Masa berpantang memang kena jaga betul-betul sebab inilah saat yang kritikal untuk pemulihan badan selepas mengerah tenaga melahirkan anak
.
.
Ostematrix ialah kemestian untuk ibu berpantang
✔ Melancarkan pembuangan air besar
✔ Mengurangkan kekejangan, sakit pinggang, lutut dan sendi
✔ Membantu membanyakkan susu ibu yang berkualiti dan mencukupi. Bertindak sebagai milkbooster
.
.
Whatsapp Uni untuk info lanjut dan order 🌸
.
www.wasap.my/60187669798
.
#ostematrix #ostematrixshaklee #sakitpinggang #sakitlutut #sakitsendi #setbersalinshaklee #setberpantangshaklee #sethamilshaklee #setmengandungshaklee #setmenyusushaklee #setpenyusuanshaklee

.
Masalah HB low semasa hamil?
.
Ambil Vitalea, multivitamin Shaklee yang lengkap dengan zat besi
.
.
.
Whatsapp Uni untuk info lanjut dan order 💗
.
www.wasap.my/60187669798
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #lowhb #hblow #morningsickness #nausea #loya #muntah #vitalea #vitaleashaklee #sethamilshaklee #sethamil #setmengandungshaklee #setmengandung

.
Masalah HB low semasa hamil?
.
Ambil Vitalea, multivitamin Shaklee yang lengkap dengan zat besi
.
.
.
Whatsapp Uni untuk info lanjut dan order 💗
.
www.wasap.my/60187669798
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #lowhb #hblow #morningsickness #nausea #loya #muntah #vitalea #vitaleashaklee #sethamilshaklee #sethamil #setmengandungshaklee #setmengandung

SET HAMIL SHAKLEE 😍
.
Vitamin Shaklee adalah vitamin SEMULAJADI. Ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten inshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang dialami oleh ibu yang sedang hamil.
.
Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
➡Perkembangan otak & minda bayi yg sempurna
➡Perkembangan bayi yg sihat
➡Pencegahan bayi dari mendapat jaundice (demam kuning)
.
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
.
🌸multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. 🌸Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
.
🌸Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
🌸Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
3. B-COMPLEX
.
🌸Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan.
🌸 Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berseri
.
4. OSTEMATRIX
.
🌸Baby serap almost 90% kalsium ibu.
🌸Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
ESP (tambahan)
.
🌸Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
🌸Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain
🌸Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
After 2nd trimester digalakkan untuk tambah OMEGA GUARD, ia dapat mengawal kenaikan berat badan yg mendadak dan untuk perkembangan minda bayi. .
Dapatkan BEST PRICE serta consultation dan guide cara makan supplement dengan betul.
.
Noy Amir
013-8852082
Shaklee Independent Distributor
.
#setmengandung #sethamil#pregnantset #morningsickness#setmengandungshaklee#sethamilshaklee#shakleesethamil#shakleebintulu#shakleesabah#shakleemalaysia#shakleetawau#shakleekunak#shakleesemporna#shakleeld#shakleesandakan

SET HAMIL SHAKLEE 😍
.
Vitamin Shaklee adalah vitamin SEMULAJADI. Ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten inshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang dialami oleh ibu yang sedang hamil.
.
Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
➡Perkembangan otak & minda bayi yg sempurna
➡Perkembangan bayi yg sihat
➡Pencegahan bayi dari mendapat jaundice (demam kuning)
.
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
.
🌸multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. 🌸Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
.
🌸Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
🌸Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
3. B-COMPLEX
.
🌸Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan.
🌸 Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berseri
.
4. OSTEMATRIX
.
🌸Baby serap almost 90% kalsium ibu.
🌸Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
ESP (tambahan)
.
🌸Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
🌸Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain
🌸Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
After 2nd trimester digalakkan untuk tambah OMEGA GUARD, ia dapat mengawal kenaikan berat badan yg mendadak dan untuk perkembangan minda bayi. .
Dapatkan BEST PRICE serta consultation dan guide cara makan supplement dengan betul.
.
Noy Amir
013-8852082
Shaklee Independent Distributor
.
#setmengandung #sethamil#pregnantset #morningsickness#setmengandungshaklee#sethamilshaklee#shakleesethamil#shakleebintulu#shakleesabah#shakleemalaysia#shakleetawau#shakleekunak#shakleesemporna#shakleeld#shakleesandakan

SET HAMIL SHAKLEE 😍
.
Vitamin Shaklee adalah vitamin SEMULAJADI. Ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten inshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang dialami oleh ibu yang sedang hamil.
.
Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
➡Perkembangan otak & minda bayi yg sempurna
➡Perkembangan bayi yg sihat
➡Pencegahan bayi dari mendapat jaundice (demam kuning)
.
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
.
🌸multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. 🌸Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
.
🌸Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
🌸Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
3. B-COMPLEX
.
🌸Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan.
🌸 Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berseri
.
4. OSTEMATRIX
.
🌸Baby serap almost 90% kalsium ibu.
🌸Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
ESP (tambahan)
.
🌸Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
🌸Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain
🌸Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
After 2nd trimester digalakkan untuk tambah OMEGA GUARD, ia dapat mengawal kenaikan berat badan yg mendadak dan untuk perkembangan minda bayi. .
Dapatkan BEST PRICE serta consultation dan guide cara makan supplement dengan betul.
.
Noy Amir
013-8852082
Shaklee Independent Distributor
.
#setmengandung #sethamil#pregnantset #morningsickness#setmengandungshaklee#sethamilshaklee#shakleesethamil#shakleebintulu#shakleesabah#shakleemalaysia#shakleetawau#shakleekunak#shakleesemporna#shakleeld#shakleesandakan

SET HAMIL SHAKLEE 😍
.
Vitamin Shaklee adalah vitamin SEMULAJADI. Ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten inshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang dialami oleh ibu yang sedang hamil.
.
Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
➡Perkembangan otak & minda bayi yg sempurna
➡Perkembangan bayi yg sihat
➡Pencegahan bayi dari mendapat jaundice (demam kuning)
.
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
.
🌸multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. 🌸Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
.
🌸Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
🌸Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
3. B-COMPLEX
.
🌸Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan.
🌸 Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berseri
.
4. OSTEMATRIX
.
🌸Baby serap almost 90% kalsium ibu.
🌸Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
ESP (tambahan)
.
🌸Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
🌸Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain
🌸Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
After 2nd trimester digalakkan untuk tambah OMEGA GUARD, ia dapat mengawal kenaikan berat badan yg mendadak dan untuk perkembangan minda bayi. .
Dapatkan BEST PRICE serta consultation dan guide cara makan supplement dengan betul.
.
Noy Amir
013-8852082
Shaklee Independent Distributor
.
#setmengandung #sethamil#pregnantset #morningsickness#setmengandungshaklee#sethamilshaklee#shakleesethamil#shakleebintulu#shakleesabah#shakleemalaysia#shakleetawau#shakleekunak#shakleesemporna#shakleeld#shakleesandakan

SET HAMIL SHAKLEE 😍
.
Vitamin Shaklee adalah vitamin SEMULAJADI. Ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten inshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang dialami oleh ibu yang sedang hamil.
.
Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
➡Perkembangan otak & minda bayi yg sempurna
➡Perkembangan bayi yg sihat
➡Pencegahan bayi dari mendapat jaundice (demam kuning)
.
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
.
🌸multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. 🌸Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
.
🌸Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
🌸Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
3. B-COMPLEX
.
🌸Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan.
🌸 Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berseri
.
4. OSTEMATRIX
.
🌸Baby serap almost 90% kalsium ibu.
🌸Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
ESP (tambahan)
.
🌸Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
🌸Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain
🌸Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
After 2nd trimester digalakkan untuk tambah OMEGA GUARD, ia dapat mengawal kenaikan berat badan yg mendadak dan untuk perkembangan minda bayi. .
Dapatkan BEST PRICE serta consultation dan guide cara makan supplement dengan betul.
.
Noy Amir
013-8852082
Shaklee Independent Distributor
.
#setmengandung #sethamil#pregnantset #morningsickness#setmengandungshaklee#sethamilshaklee#shakleesethamil#shakleebintulu#shakleesabah#shakleemalaysia#shakleetawau#shakleekunak#shakleesemporna#shakleeld#shakleesandakan

SET HAMIL SHAKLEE 😍
.
Vitamin Shaklee adalah vitamin SEMULAJADI. Ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten inshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang dialami oleh ibu yang sedang hamil.
.
Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
➡Perkembangan otak & minda bayi yg sempurna
➡Perkembangan bayi yg sihat
➡Pencegahan bayi dari mendapat jaundice (demam kuning)
.
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
.
🌸multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. 🌸Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
.
🌸Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
🌸Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
3. B-COMPLEX
.
🌸Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan.
🌸 Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berseri
.
4. OSTEMATRIX
.
🌸Baby serap almost 90% kalsium ibu.
🌸Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
ESP (tambahan)
.
🌸Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
🌸Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain
🌸Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
After 2nd trimester digalakkan untuk tambah OMEGA GUARD, ia dapat mengawal kenaikan berat badan yg mendadak dan untuk perkembangan minda bayi. .
Dapatkan BEST PRICE serta consultation dan guide cara makan supplement dengan betul.
.
Noy Amir
013-8852082
Shaklee Independent Distributor
.
#setmengandung #sethamil#pregnantset #morningsickness#setmengandungshaklee#sethamilshaklee#shakleesethamil#shakleebintulu#shakleesabah#shakleemalaysia#shakleetawau#shakleekunak#shakleesemporna#shakleeld#shakleesandakan

SET HAMIL SHAKLEE 😍
.
Vitamin Shaklee adalah vitamin SEMULAJADI. Ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten inshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang dialami oleh ibu yang sedang hamil.
.
Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
➡Perkembangan otak & minda bayi yg sempurna
➡Perkembangan bayi yg sihat
➡Pencegahan bayi dari mendapat jaundice (demam kuning)
.
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
.
🌸multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. 🌸Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
.
🌸Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
🌸Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
3. B-COMPLEX
.
🌸Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan.
🌸 Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berseri
.
4. OSTEMATRIX
.
🌸Baby serap almost 90% kalsium ibu.
🌸Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
ESP (tambahan)
.
🌸Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
🌸Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain
🌸Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
After 2nd trimester digalakkan untuk tambah OMEGA GUARD, ia dapat mengawal kenaikan berat badan yg mendadak dan untuk perkembangan minda bayi. .
Dapatkan BEST PRICE serta consultation dan guide cara makan supplement dengan betul.
.
Noy Amir
013-8852082
Shaklee Independent Distributor
.
#setmengandung #sethamil#pregnantset #morningsickness#setmengandungshaklee#sethamilshaklee#shakleesethamil#shakleebintulu#shakleesabah#shakleemalaysia#shakleetawau#shakleekunak#shakleesemporna#shakleeld#shakleesandakan

SET HAMIL SHAKLEE 😍
.
Vitamin Shaklee adalah vitamin SEMULAJADI. Ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten inshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang dialami oleh ibu yang sedang hamil.
.
Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
➡Perkembangan otak & minda bayi yg sempurna
➡Perkembangan bayi yg sihat
➡Pencegahan bayi dari mendapat jaundice (demam kuning)
.
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
.
🌸multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. 🌸Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
.
🌸Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
🌸Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
3. B-COMPLEX
.
🌸Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan.
🌸 Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berseri
.
4. OSTEMATRIX
.
🌸Baby serap almost 90% kalsium ibu.
🌸Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
ESP (tambahan)
.
🌸Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
🌸Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain
🌸Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
After 2nd trimester digalakkan untuk tambah OMEGA GUARD, ia dapat mengawal kenaikan berat badan yg mendadak dan untuk perkembangan minda bayi. .
Dapatkan BEST PRICE serta consultation dan guide cara makan supplement dengan betul.
.
Noy Amir
013-8852082
Shaklee Independent Distributor
.
#setmengandung #sethamil#pregnantset #morningsickness#setmengandungshaklee#sethamilshaklee#shakleesethamil#shakleebintulu#shakleesabah#shakleemalaysia#shakleetawau#shakleekunak#shakleesemporna#shakleeld#shakleesandakan

SET HAMIL SHAKLEE 😍
.
Vitamin Shaklee adalah vitamin SEMULAJADI. Ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Penggunaan yang konsisten inshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang dialami oleh ibu yang sedang hamil.
.
Pengambilan nutrisi yg lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan penting untuk:
.
.
➡Perkembangan otak & minda bayi yg sempurna
➡Perkembangan bayi yg sihat
➡Pencegahan bayi dari mendapat jaundice (demam kuning)
.
Antara supplement yang boleh diamalkan semasa kehamilan:
.
1. VITA-LEA IRON FORMULA
.
🌸multivitamin yang membantu ibu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. 🌸Kurang zat besi boleh membuatkan si ibu mudah lesu, pitam, kurang daya ingatan & kurang fokus
.
2. SUSTAINED RELEASE VITA-C
.
🌸Sebagai anti-oksidan yg membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu & bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
🌸Membantu penyerapan iron. Kalau tak cukup Vit C, makan iron banyak pun takkan diserap oleh badan
.
3. B-COMPLEX
.
🌸Lengkap dengan 8 kumpulan Vita B yg diperlukan oleh tubuh badan.
🌸 Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil & wajah berseri
.
4. OSTEMATRIX
.
🌸Baby serap almost 90% kalsium ibu.
🌸Jika si ibu tak menggantikan semula kalsium maka si ibu akan mengalami risiko osteoporosis, rasa sengal kaki, sakit tulang belakang & sakit pinggang, simpul biawak, mudah letih & lesu serta muka nampak garisan tua
.
ESP (tambahan)
.
🌸Memberi tenaga berkekalan, tahan selama berjam-jam
🌸Membantu ibu memperolehi kesan yg optimum untuk pengambilan vitamin2 lain
🌸Kulit menjadi lebih licin, gebu, anjal
.
After 2nd trimester digalakkan untuk tambah OMEGA GUARD, ia dapat mengawal kenaikan berat badan yg mendadak dan untuk perkembangan minda bayi. .
Dapatkan BEST PRICE serta consultation dan guide cara makan supplement dengan betul.
.
Noy Amir
013-8852082
Shaklee Independent Distributor
.
#setmengandung #sethamil#pregnantset #morningsickness#setmengandungshaklee#sethamilshaklee#shakleesethamil#shakleebintulu#shakleesabah#shakleemalaysia#shakleetawau#shakleekunak#shakleesemporna#shakleeld#shakleesandakan

.
Full SET KEHAMILAN SHAKLEE
.
💕 VITA-LEA IRON FORMULA
-Membantu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kesan kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu hamil mudah pitam, lesu, kurang fokus dan lemah ingatan.
.
💕 SUSTAINED RELEASE VITA-C
-Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
-Membantu penyerapan iron(zat besi), kekurangan vitamin c menyebabkan iron tidak dapat diserap dengan sempurna di dalam tubuh badan.
.
💕 B-COMPLEX
-Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan. Membantu tubuh badan lebih bertenaga, lebih fokus, menstabilkan emosi serta menyerikan lagi wajah ketika hamil.
.
💕ESP
-Memberikan tenaga yang berkekalan sehingga berjam-jam lamanya dan menjadikan kulit lebih licin, gebu dan anjal. Ewah 😉
.
💕 OSTEMATRIX
- Hampir 90% kalsium ibu diserap oleh bayi, maka ibu perlu menggantikan semula kalsium tersebut untuk mengelakkan berlakunya osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas kaki, mudah letih, lesu dan nampak lebih tua dari usia.
.
Jom nikmati perjalanan kehamilan yang indah dengan set hamil Shaklee 😍😍
.
Whatsapp Uni untuk info lanjut & order 💗
.
www.wasap.my/60187669798
.
#shaklee #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #sethamilshaklee #sethamil #setmengandung #setmengandungshaklee #hamil #mengandung #ibuhamil #ibumengandung #vitalea #bcomplex #vitaminc #esp #ostematrix #omegaguard

.
Full SET KEHAMILAN SHAKLEE 👇🏻
.
🤰🏼VITA-LEA IRON FORMULA
-Membantu menambah zat besi kerana kebiasaannya ibu mengandung kekurangan zat besi. Kesan kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu hamil mudah pitam, lesu, kurang fokus dan lemah ingatan.
.
🤰🏼SUSTAINED RELEASE VITA-C
-Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik.
-Membantu penyerapan iron(zat besi), kekurangan vitamin c menyebabkan iron tidak dapat diserap dengan sempurna di dalam tubuh badan.
.
🤰🏼B-COMPLEX
-Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan. Membantu tubuh badan lebih bertenaga, lebih fokus, menstabilkan emosi serta menyerikan lagi wajah ketika hamil.
.
🤰🏼ESP
-Memberikan tenaga yang berkekalan sehingga berjam-jam lamanya dan menjadikan kulit lebih licin, gebu dan anjal. Ewah 😉
.
🤰🏼OSTEMATRIX
- Hampir 90% kalsium ibu diserap oleh bayi, maka ibu perlu menggantikan semula kalsium tersebut untuk mengelakkan berlakunya osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas kaki, mudah letih, lesu dan nampak lebih tua dari usia.
.
Jom nikmati perjalanan kehamilan yang indah dengan set hamil Shaklee 😍😍
.
Whatsapp Uni untuk info lanjut & order 💗
.
www.wasap.my/60187669798
.
#shaklee #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #sethamilshaklee #sethamil #setmengandung #setmengandungshaklee #hamil #mengandung #ibuhamil #ibumengandung #vitalea #bcomplex #vitaminc #esp #ostematrix #omegaguard

.
Nak jadi ibu banyak cabarannya. Perasan tak ibu-ibu hamil selalu cramp kaki, lenguh-lenguh dan sakit belakang? Sembelit pon adooo... 😭😭
.
.
Betul tak?
.
.
Jangan risau, ostematrix kan adoo.. 😃😃😃
.
.
Ostematrix berfungsi untuk
.
✔ Mencukupkan kalsium dalam badan. .
✔ Mengelakkan kekejangan otot, cramp kaki dan lenguh-lenguh badan. .
✔Melembutkan najis dan mengelakkan sembelit. .
✔ Membantu mengurangkan migrain dan menguatkan tulang, kuku dan gigi. .
.
Jom jom cuba ostematrix sekarang ! 😉
.
Whatsapp Uni untuk info lanjut dan order 💗
.
www.wasap.my/60187669798
.
#ostematrixshaklee #ostematrix #kalsium #ibuhamil #ibumengandung #sethamilshaklee #sethamil #setmengandung #setmengandungshaklee #shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang

.
Kawal berat badan dan masalah kencing manis semasa hamil dengan ESP Shaklee
.
.
.
Whatsapp Uni untuk info lanjut dan order 💗
.
www.wasap.my/60187669798
.
#gdm #kencingmanis #kencingmanissemasahamil #esp #shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #sethamilshaklee #sethamil #setmengandung #setmengandungshaklee #morningsickness #nausea #momandbaby #pregnantmom #pregnant

.
IBU MENGANDUNG SIHAT, BERSERI2, KULIT CANTIK.
.
Mind set orang sekarang ni kan.
Kalau pregnant je tak payah la nk berseri sangat.💁💁
Jaga kesihatan lagi penting.
.
Habis tu tak kan nak biar kusam lesu ja muka badan semua?😧😧 Tengok muka sendiri pun dah takda semangat.
Mcm mana nak sihat happy bagai?
Kan kan kan.😂😂 .
Alhamdulillah
Ramai yang dah dapatkan set prenatal ni.
Bukan nak cantik2 time pregnant.
Its not that.
.
Kita nak sihat, bersemangat.💪
Bila tengok balik muka dalam cermin,
Nampak berseri, sihat mesti happy kan..😍😍
Tak da la kusam, letih je kan.
.
Ok siapa yang nak dapatkan Healthy Prenatal Set super best ni boleh terus whatsapp Uni ya untuk info lanjut dan order 💗
.
www.wasap.my/60187669798
.
#shaklee #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #sethamil #sethamilshaklee #setmengandung #setmengandungshaklee #ibuhamil #ibumengandung #hamil #mengandung #pregnant #esp #vitalea #bcomplex #vitaminc #ostematrix #omegaguard

Assalamualaikum, selamat petang mommies😘 Dah nak balik kerja? Drive safe ya!😉 .
.
Tahniah mommies yg sedang hamil. Kak Mumu nak share tips ibu hamil😘 Mengapa penting MAKAN secara SIHAT semasa Mengandung?❤️
.
.
(1) Sokong pertumbuhan dan perkembangan bayi secara sihat.
.
.
(2) Kekalkan kesihatan si ibu sepanjang kehamilan.
.
.
(3) Kurangkan komplikasi semasa kehamilan. Seperti tekanan darah tinggi, diabetis, berat naik mendadak atau obesiti.
.
.
Kredit @nutrisi.prenatal.postnatal Share supaya dapat sikit pahala kerana sebarkan ilmu ini.
.
.
.
#ShakleebyMumu #seremban2 #seremban3 #shakleeseremban2 #uitmseremban3 #senawang #ajimaura #tipsibuhamil #terapiinstagram #subur #lisasurihani #bfmom #sariyanti #amyrarosli #ShakleeSenawang #ShakleeSeremban #firsttrimester #zuriat #sethamil #ibuhamil #SetHamilShaklee #setmengandung #setmengandungshaklee #setbersalinmurah #setpantangshaklee #setberpantang #pilperancang #tambahsusu #setmenyusushaklee #MilkBooster

Most Popular Instagram Hashtags