#setkereta

MOST RECENT

:: Cushion Pillow + Cover ::
Material: Cotton
Size: 17" x 17" (standard size)
Filling: Kekabu/Kapok
.
:: Toddler Pillow + Cover ::
Material: Cotton
Size: 16" x 12"
Filling: Kekabu/Kapok
.
For order W/A: 012 2725935
.
#kapokpillow #bantalkekabu #cushionpillow #toddlerpillow #setkereta #malaysiahandmade #homebiz #wahm #sayajahit #sayajualbantal #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #instashopmalaysia #lokalah #uitm #hijabstermalaysia #vscomalaysia #igermalaysia #penang #kl #jb #followmyig #nhacraft #malaysia

Tq oder😘😘😘
#sethiasankereta #setkereta #krafkreatif #kraffelt #feltcraft berminat @ info boleh klik link www.wasap.my/60194798789 (mila)

anda peminat royalblue ?? suka hias kereta 😆😆 meh order set kereta dgn sis . blh req nak letak nama sendiri .. ada pilian handmade / sulaman .. ada potongan harga sebanyak 5% discount 💕 nak risik risik dulu pom boleh xde masalah 😱😘
wasap.my/60148166094 utk keterangan lanjut .

#setkereta #hiasandalamkereta #kedaihadiah #cenderahati #adshiscraft

Set Hiasan Kereta tema Elmo.. Sesuai utk uolls yg suka hias kereta comey2.. 😍
.
❤️ headrest pillow (2 pcs)
❤️ cushion pillow (2 pcs)
❤️ seat belt pad (2 pcs)
Price: rm170
incl postage sm, +rm5 ss
.
Utk order W/A: 012 2725935
.
#carset #elmosworld #headrestpillow #cushionpillow #visorpocketholder #seatbeltpads #bantalcomel #setkereta ##cardecor #malaysiahandmade #homebiz #wahm #sayajahit #sayajual #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #instashopmalaysia #lokalah #uitm #hijabstermalaysia #vscomalaysia #igermalaysia #penang #kl #jb #followmyig #nhacraft #malaysia

Pasti lebih menarik kereta anda jika dihias dgn set kereta mcm ni .. boleh request design dan colour .. nk tahu lebih detail jom borak2 dekat ws .. Klik link dibawah utk tempahan ..
Www.wasap.my/601125437611

#crafthandmade
#setkereta

Pasti lebih menarik kereta anda jika dihias dgn set kereta mcm ni .. boleh request design dan colour .. nk tahu lebih detail jom borak2 dekat ws .. Klik link dibawah utk tempahan ..
Www.wasap.my/601125437611

#crafthandmade
#setkereta

Pasti lebih menarik kereta anda jika dihias dgn set kereta mcm ni .. boleh request design dan colour .. nk tahu lebih detail jom borak2 dekat ws .. Klik link dibawah utk tempahan ..
Www.wasap.my/601125437611

#crafthandmade
#setkereta

Pasti lebih menarik kereta anda jika dihias dgn set kereta mcm ni .. boleh request design dan colour .. nk tahu lebih detail jom borak2 dekat ws .. Klik link dibawah utk tempahan ..
Www.wasap.my/601125437611

#crafthandmade
#setkereta

Visor Pocket Holder.. Senang nak susun kad & CD uolls kat dalam kereta kann.. 😉
.
Material: Japanese Cotton
Price: rm39/set excl postage
**harga bergantung pads jenis kain pilihan.. .
Utk order W/A: 012 2725935
.
#visorpocketholder #setkereta #cardecor #carorganizer #cdholder #cardholder #handmadecraft #malaysiahandmade #homebiz #wahm #sayajulhandmade #sayajahit #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #instashopmalaysia #lokalah #hijabstermalaysia #vscomalaysia #igermalaysia #followmyig #handmadeby #nhacraft #malaysia

Seat Belt Pads.. utk keselesaan bila pakai tali pinggang keledar.. Uolls boleh gtau tema warna kereta uolls.. .
Material: Cotton
Filling: Fibre
Price: rm35/set excl postage
.
Utk order W/A: 012 2725935
.
#seatbeltpads #setkereta #elmofriends #cardecor #seatbeltcover #bantalkereta #handmadecraft #malaysiahandmade #sewandcraft #homebiz #wahm #sayajulhandmade #sayajahit #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #instashopmalaysia #lokalah #hijabstermalaysia #vscomalaysia #igermalaysia #followmyig #handmadeby #nhacraft #malaysia

♥ blh djadikan hadiah utk org yg tsayang , utk pertanyaan @ berminat nk order blh terus
wasap.my/+60148166094
#adshiscraft #kedaihadiah #cenderahati #setkereta

ROLLER COASTER CHUNGGINGTON
Rp 175.000
Mainan Kereta meiuk liuk mengikuti track yang tersedia serta dapat berputar datar atau pun naik keatas, pengoperasian kereta dengan menggunakan battrey AA 3pcs dipasang pada bagian depan kereta. Jika sudah memasukan battrey pada kereta , pasang kereta tepat diposisinya yg benar lalu geser tombol ON pada samping kereta. Lalu kereta akan bergerak mengikuti track yang ada.
Kereta Tersedia warna :
-Biru
-Hijau
-Merah
Berbahan plastik yang aman dimainkan oleh anak-anak karena sudah berSNI.
NB : Terdapat petunjuk pemasangan Track Kereta.
Ukuran Track : 84 x 47 x 42 cm
Dimensi Track : 440 cm (setelah rakit)

#tokomainanpansy
#mainankereta #mainanrelkereta #mainanrollercoaster #jualrollercoastertrack #jualkereta #mainanthomas #mainanthomasandfriends #mainantrackset #mainantrack #setkereta #jualthomasandfriend #kadoanakmurah #robocarpoli #mainanavenger #mainankeretakeretaan #mainanmurah #jastiptoysrus #jualkadoanakmurah

Most Popular Instagram Hashtags