#setiawangsa

MOST RECENT

.
.
Terima kasih Puan Sabariah dari Setiawangsa— sudi order Beef Lasagna kami minggu lepas untuk anak-anaknya minggu lepas. 😊🙏
.
Resepi Beef Lasagna Trompet Kitchen ialah resepi asli Itali seperti yang kami sendiri jamah anak-beranak di rumah. ☺️
.
Yang paling penting — harga sangat berpatutan untuk semua pelanggan Trompet. 😊❤️
.
Esok ada Beef Lasagna Delivery tau!
.
1 set with Mixed Green Salad RM 15 je hokayyy~ murah ke tidakkk~ 😌😌
.
Boleh order direct dengan kami atau dari @b.eats.my ya!
.
Order cepat! Paling lewat tengah malam ni ya supaya tak miss delivery esok. 😉
.
============================
.
@t.r.o.m.p.e.t
@t.r.o.m.p.e.t
@t.r.o.m.p.e.t .
============================
.
🛵 KL City
🛵 Ampang
🛵 KL Sentral
🛵 Bangsar
🛵 Cheras KL
.
All prices are inclusive of delivery charges for the areas stated above.
.
Other areas are subjected to delivery charges from RM 5 onwards.
.
We do Caterings as well for your parties and events! 🎉
.
T&C apply
.
TO ORDER WHATSAPP :
.
✅ NENA - +60179208084
✅ ZARRYL - +60136617944
.
#trompet
#trompetkitchen
#trompetfeedback
#setiawangsa
.
#trompetlunchbox
#lunchbox
#lunchboxdelivery
#lunchdelivery
#fooddelivery
#penghantaranmakanan
#makananbajet
#makananekonomi
#lunchbajet
#cheaplunch
#cheapfood
#budgetfood
.
#westernfood
#healthyfood
#comfortfood
#italianfood
#lasagna
#beeflasagna
#nasicampur
#masakanmelayu
#fooddeliverykl
#foodie
#food

.
.
Terima kasih Puan Sabariah dari Setiawangsa— sudi order Beef Lasagna kami minggu lepas untuk anak-anaknya minggu lepas. 😊🙏
.
Resepi Beef Lasagna Trompet Kitchen ialah resepi asli Itali seperti yang kami sendiri jamah anak-beranak di rumah. ☺️
.
Yang paling penting — harga sangat berpatutan untuk semua pelanggan Trompet. 😊❤️
.
Esok ada Beef Lasagna Delivery tau!
.
1 set with Mixed Green Salad RM 15 je hokayyy~ murah ke tidakkk~ 😌😌
.
Boleh order direct dengan kami atau dari @b.eats.my ya!
.
Order cepat! Paling lewat tengah malam ni ya supaya tak miss delivery esok. 😉
.
============================
.
@t.r.o.m.p.e.t
@t.r.o.m.p.e.t
@t.r.o.m.p.e.t .
============================
.
🛵 KL City
🛵 Ampang
🛵 KL Sentral
🛵 Bangsar
🛵 Cheras KL
.
All prices are inclusive of delivery charges for the areas stated above.
.
Other areas are subjected to delivery charges from RM 5 onwards.
.
We do Caterings as well for your parties and events! 🎉
.
T&C apply
.
TO ORDER WHATSAPP :
.
✅ NENA - +60179208084
✅ ZARRYL - +60136617944
.
#trompet
#trompetkitchen
#trompetfeedback
#setiawangsa
.
#trompetlunchbox
#lunchbox
#lunchboxdelivery
#lunchdelivery
#fooddelivery
#penghantaranmakanan
#makananbajet
#makananekonomi
#lunchbajet
#cheaplunch
#cheapfood
#budgetfood
.
#westernfood
#healthyfood
#comfortfood
#italianfood
#lasagna
#beeflasagna
#nasicampur
#masakanmelayu
#fooddeliverykl
#foodie
#food

JERAGAT!!!!!!.....
ishhhhhhhh.....geram betul...berapa lama nak hilang ni....pakai apa pun sama je... SABAR...SABAR..
Jeragat..Cegah dan Rawat❣️❣️❣️ jom apply HBB Gold

Just tekan link di bawah⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60162611990

Free Postage 📮 + Free Gift 🎁

Cod Area KL, Wangsa Maju, Setiawangsa, Setapak, Danau Kota, SriRampai, Gombak, Ampang, PandanJaya, PandanIndah, Bukit Antarabangsa, Ukay Perdana, Keramat Au..

JERAGAT!!!!!!.....
ishhhhhhhh.....geram betul...berapa lama nak hilang ni....pakai apa pun sama je... SABAR...SABAR..
Jeragat..Cegah dan Rawat❣️❣️❣️ jom apply HBB Gold

Just tekan link di bawah⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60162611990

Free Postage 📮 + Free Gift 🎁

Cod Area KL, Wangsa Maju, Setiawangsa, Setapak, Danau Kota, SriRampai, Gombak, Ampang, PandanJaya, PandanIndah, Bukit Antarabangsa, Ukay Perdana, Keramat Au..

Mula kan dengan Tri Factor
REVOLUSI SYSTEM IMMUNE‼️ APAKAH TRANSFER FACTOR ?

Transfer Factor (TF) ialah molekul utusan yang memindahkan informasi imun satu sumber kepada sumber yang lain.
Transfer Factor (TF) merupakan sebahagian daripada molekul-molekul paling unik di dalam tubuh badan kita. Ia mengangkut mesej-mesej penting kepada sel-sel imun di seluruh tubuh badan, membantu menangkis serangan dengan lebih gigih dan berkesan bagi menjamin kesejahteraan anda.

Kekuatan 1 biji pil Transfer Factor sama seperti 75 – 100 biji pil kolostrum dalam fungsi peningkatan daya imun.
TF tiada kadar toksik, tiada kesan sampingan dan selamat untuk semua usia termasuk orang tua dan bayi. 1 biji TF mengandungi informasi untuk mengenali lebih dari 100 000 jenis kuman, virus, jamur, parasit dan bakteria dalam badan.

Transfer Factor bukanlah vitamin, mineral, colostrum, herba atau buah-buahan. Transfer Factor membekalkan kecerdasan kepada sistem imun dalam tiga kaedah penting iaitu:

1) Recognize (Kenal pasti) – Transfer Factor membantu sel-sel imun mengenal pasti kuman penceroboh dengan lebih cepat.

2) Respond (Bertindak Balas) – Transfer Factor membantu mempercepatkan tindak balas sistem imun terhadap penceroboh selepas ianya dikenal pasti.

3) Remember (Ingat) – TF mengingati kuman-kuman tertentu yang ditemui oleh sistem imun. Justeru, sekiranya kuman itu hadir sekali lagi, tubuh badan anda tahu apa jenis kuman itu dan apa yang perlu dilakukan

Imun Sistem adalah Doktor didalam badan kita

Guru kepada Imun Sistem adalah Transfer Factor.
.
.
.
#transferfactor4lifemalaysia#number60123673375#pengedarsah4life#4life#protf#energygostix##nutrastart#puasa#gastrik#ramadan#healthiswealth#sharingiscaring#lembahklang#kualalumpur#cheras#bukitbintang#bandartunrazak#keramat#setapak#wangsamaju#setiawangsa#kepong#putrajaya #freepostagemalaysia

Classic choc cake with choc fudge n salted caramel.. 10'😋😋..sesuai untuk sebarang majlis.. 📞 To order, kindly ws me at 0173991327 ..nk order sila buat full payment se awal 3 hari untuk confirm order sebelum tarikh pengambilan..
🚗🚗 DELIVERY WITH CHARGES😉
#choccake #kekchoc #chocfudge #setiawangsa #delivery #cheras #tbs #dulanghantaran #sungaibesi #desatasik #kl #hantaran #igfood #bandartasikselatan #bandartasikpermaisuri #kemsungaibesi #alamdamai #balakong #tescoampang #hukm #ampang #themines #desserts #birthdaycake #sayajualkek #hospitalampang #sayajualdessert #bazarpaknil #silahcakes

When I was going out with @imaanrahim I told her one thing that she has to accept about me: there will be a point in my life I will be in frontline politics.
.
I was 21, she was 20. Two years later we got married. In 2006 I left my sponsors (and later repaid them) to work for @anwaribrahim_my.
.
In 2008 I became ADUN #SeriSetia. Ten years later I became part of #MalaysiaBaru as MP #Setiawangsa.
.
Thanks for being there all the way sayang! 😘

iPHONE 6 PLUS LCD SCREEN REPLACEMENT :
.
Tak perlu tinggal iPhone. Kami tukar lcd screen ON THE SPOT depan anda siap dalam 20-30 minit.
.
PRICE :
📱LCD SCREEN IPHONE 6 PLUS 💰RM430
.
Location kami :
📍SELAYANG HEIGHTS
.
Nak kami datang repair kat tempat anda pun boleh.
.
Whatsapp only 📲 011-28545451 untuk pertanyaan lanjut & set appointment.
.
#repairiphonekl #repairiphonemurah #repairiphone #iphonerepairmalaysia #iphonerepair #facetofacerepair #repairiphonefacetoface #repairiphonemalaysia #repairlcd #repairiphonekeramat #repairiphonecheras #iphonerepairkl #batteryiphonemurah #repairiphoneampang #lcdiphonemurah #batteryiphone #repairiphonefacetofacekl #repairiphoneareawangsamaju #wangsamaju #repairbatteryiphone #repairiphoneareakl #kualalumpur #klcc #hulukelang #tukarlcdiphone #repairfacetoface #repairiphoneputrajaya #setiawangsa #putrajaya #kl

World Cup Final Anjuran Sektor A. Tahniah Ketua Cawangan serta Ketua Pemuda Cawangan atas pimpinan yg mantap.. #mir
#berprinsip
#ukwahsetiawangsa
#setiawangsaunited
#setiawangsa

Happy belated birthday baby adam! .
.
#sayajualcake
#sayajualkek
#kekmalaysia
#setiawangsa
#keramat

Fitcamp ini di khaskan utk mereka yang ingin bersenam secara berkumpulan.
.
Bila berkumpulan tak boring tapi makin seronok sebab peluh beramai2.
.
Jom join bersama kami..belajar juga penurunan berat yang betul melalui penjagaan 80% pemakanan dan hanya 20% bersenam.
.
Follow @coachazwa utk perkongsian tips pemakanan 5x sehari cara betul turun berat badan, tips senaman di rumah, tips kurus tanpa tinggalkan nasi.
.
✏perkongsian daripada kami tentang cara kurus yg betul berdasarkan pengalaman 11 tahun dalam bidang pemakanan dan pengurusan berat badan.
.
⏩Sesi Intake Transformasi Kurus Secara Online Bulan OGOS Dibuka Untuk Pendaftaran
.
Direct wasap 👇
.
http://TanyaCoachAzWa.wasap.my
📲 019-377 1000
.

#carakurusbadan #jomsihat #tamanmelawati #lembahkeramat #naksihat #tipskurus #jomkurus #resepikurus #setiawangsa #powerfit #tipstidur #wangsamaju #turunberatonline #turunberatbadan #produkkurus #kurusselepasbersalin #turunberat #senaman #bakarlemak #tipskempiskanperut #caranakkurus #dietmakannasi #fitcamp #senaman #freeexercise #kurusonline #nakslim #jomkurusonline #coachazwa #coachturunberat

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera
.
Kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa sekitar Lembah Klang.
Harga berpatutan dan diskaun diberikan kepada penyewa jangka masa panjang dan pelanggan setia.
Perkhidmatan penghantaran disediakan & caj minimum akan dikenakan mengikut lokasi.
Semua kereta dalam keadaan baik dan di servis mengikut jadual
.
PERODUA KENARI 1.0 (AUTO)
Weekdays(Mon-Thurs): RM70 per day
Weekend(Fri-Sun): RM80 per day
1 Week: RM400
1 Month: RM750
.
Lokasi: TAMAN SETIAWANGSA & sepanjang station LRT KELANA JAYA LINE(PUTRA)
(untuk memudahkan penghantaran)
.
HANYA PENYEWA DIBENARKAN MENGAMBIL KENDERAAN, WAKIL TIDAK AKAN DI LAYAN!
.
Dokumen yang perlu ada:
1. Salinan IC
2. Salinan Lesen Kereta P/Full
3. Bil utiliti yg terkini seperti TNB/Syabas atau bil bayaran bulanan lain seperti Astro/UniFi/Postpaid mestilah nama sendiri/ayah dan alamat di dalam kawasan KL/Selangor
4. Work ID (jika sudah bekerja)
5. Student ID (jika masih belajar)
6. Business Card (jika berniaga sendiri)
.
Sila bawa semua dokumen asal untuk pengesahan.
Proses ini dilakukan hanya SEKALI sahaja untuk pelanggan baru.
Bayaran penuh hendaklah dibuat apabila mendapat kenderaan.
Sila membuat tempahan awal untuk mengelakkan kekecewaan.
Kami juga menyediakan kereta-kereta lain utk disewa.
.
Untuk maklumat lanjut sila call/sms/whatsapp 019-6555735 (Man)
Terima Kasih
.
#keretasewa #keretasewaaetoms
#keretasewasetiawangsa #keretasewajelatek
#keretasewakeramat #keretasewawangsamaju #keretasewasrirampai #keretasewaampang #keretasewakl #keretasewamurah #setiawangsa #wangsamaju #keramat #srirampai #jelatek #setapak #ampang #kualalumpur #kipidap #kancil #kelisa #kenari #viva #myvi #saga #alza #proton #perodua #sayajual #sayajualservis

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera
.
Kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa sekitar Lembah Klang.
Harga berpatutan dan diskaun diberikan kepada penyewa jangka masa panjang dan pelanggan setia.
Perkhidmatan penghantaran disediakan & caj minimum akan dikenakan mengikut lokasi.
Semua kereta dalam keadaan baik dan di servis mengikut jadual
.
PERODUA KANCIL 850 (MANUAL)
Weekdays(Mon-Thurs): RM50 per day
Weekend(Fri-Sun): RM60 per day
1 Week: RM300
1 Month: RM600
.
Lokasi: TAMAN SETIAWANGSA & sepanjang station LRT KELANA JAYA LINE(PUTRA)
(untuk memudahkan penghantaran)
.
HANYA PENYEWA DIBENARKAN MENGAMBIL KENDERAAN, WAKIL TIDAK AKAN DI LAYAN!
.
Dokumen yang perlu ada:
1. Salinan IC
2. Salinan Lesen Kereta P/Full
3. Bil utiliti yg terkini seperti TNB/Syabas atau bil bayaran bulanan lain seperti Astro/UniFi/Postpaid mestilah nama sendiri/ayah dan alamat di dalam kawasan KL/Selangor
4. Work ID (jika sudah bekerja)
5. Student ID (jika masih belajar)
6. Business Card (jika berniaga sendiri)
.
Sila bawa semua dokumen asal untuk pengesahan.
Proses ini dilakukan hanya SEKALI sahaja untuk pelanggan baru.
Bayaran penuh hendaklah dibuat apabila mendapat kenderaan.
Sila membuat tempahan awal untuk mengelakkan kekecewaan.
Kami juga menyediakan kereta-kereta lain utk disewa.
.
Untuk maklumat lanjut sila call/sms/whatsapp 019-6555735 (Man)
Terima Kasih
.
#keretasewa #keretasewaaetoms
#keretasewasetiawangsa #keretasewajelatek
#keretasewakeramat #keretasewawangsamaju #keretasewasrirampai #keretasewaampang #keretasewakl #keretasewamurah #setiawangsa #wangsamaju #keramat #srirampai #jelatek #setapak #ampang #kualalumpur #kipidap #kancil #kelisa #kenari #viva #myvi #saga #alza #proton #perodua #sayajual #sayajualservis

Happy bro ni dpt brownies tart @babyminitart ..manis senyuman sama manis brownies tart kami 😅
🍫plain brownies tart
🍫nutella 🌈 brownies tart
🍫nutella almond brownies tart
🛵Free delivery KL with min 4box
📲 Whatsapp kami 👉🏻 +60172353345 / +60133399481
#wangsamaju #putrajaya #keramat #bangsar #setiawangsa #bdrsridamansara #kerinchi #shahalam #browniestart #babyminitart

Most Popular Instagram Hashtags