[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#setiawangsa

122501 posts

TOP POSTS

another new experience - membantu mendaftar undi✌#keadilan #setiawangsa #pru14

malam nie borong makanan je😅 #megafoodfestival #setiawangsa

Wajah2 kegembiraan Junior Chef yang menyertai Kelas JCC 1 pada 10 Disember 2017.. Terima kasih atas penyertaan anak2 anda di Loyang Baking Studio.. Kelas utk JCC 3 (24.12.17) & JCC 4 (31.12.17) masih lagi dibuka untuk penyertaan.. Sila hubungi 0122662167 / 0196438931 untuk penyertaan.. #juniorchef
#kidsbakingclass
#setiawangsa
#jcc1

Team Bowling PCSW
#setiawangsa #sukanJKKK

#Setiawangsa 23/12
#contact Puan Intan Diana
#hoHOho horlicks😂

Close up 🔍📌❤️💉
Bloody raspberry malt cake
#keksedap #rrhauscakes #wangsamaju #setiawangsa

Terima kasih brader Harith. Cod dalam hujan lah kita . Huhu. Terima kasih yea. Bob jual 🤘🏽 #friendsnbob #setiawangsa

Jaga-jaga orang Setiawangsa. Kami dah masuk gelanggang. #KEADILAN #PakatanHarapan #Setiawangsa

Menghadiri taklimat dan lawatan di Pusat Komuniti Setiawangsa yang baru. Terima Kasih DBKL dan YB DS Tengku Adnan (@officialkunan) kerana terus mendengar suara dan harapan rakyat. Tahniah dan Penghargaan kepada Tan Sri Zulhasnan yang tidak pernah berhenti memastikan masyarakat mendapat manfaat dengan pembangunan di Setiawangsa. Abg bukan bodek. Abg tengah ajar masyarakat bagaimana ucapkan terima kasih kepada mereka yang berjasa untuk kita. Bulan Februari 2018 baru buka sepenuhnya. Jangan esok pula korang serbu sana 😂

#pusatkomuniti #setiawangsa #umno #barisannasional #dbkl

MOST RECENT

Beam your feminine vibe in POPSY now. They come in pastel colors 💞 Pastel lovers, anyone? 😘 ❤❤❤
POPSY (Ready Stock)
Price: RM 79 exclude postage
Material: Soft chiffon with dots detailing + full lining
Size: S, M, L, XL
Whatsapp +60164041182 to order or click link in bio.

Follow our sisters 👇
Pretty tops 👚& pants 👖: @miss.lovelisa
Blouse pants 3HELAIRM100 🎉: @stylista.valet
Abaya HOT 🔥: @nurisya.zairimi

#sayajual #ootdmalaysia #sayajualblouse #blousekembang #blousepuff #blousekerja #blousecasual #blousepejabat #sayajualkasut #sayajualjeans #terapiinstagram
#sayajualbag #bazaarpaknil #bazaarkl #sayajualmurah #arcoagent #blousedot #shakleekl #uitmshahalam #setiawangsa #popsybyarco #onlineboutiquekl #blousemurahmalaysia #blousemalaysia #Popsybyiwani #byiwani

En.Hisham asalnya pengguna wangian kasturi syifa' sekitar tahun 2012 ..Dan agak lama beliau ingin mencari wangian ini semula untuk kegunaan sendiri dan memberi hadiah kepada rakan-rakannya ...Alhamdulillah dipertemukan dengan pihak HQ dan terus ingin menjadi ejen wangian kasturi syifa' ..Mabruk Tuan Hisham Ejen Setiawangsa,Kuala Lumpur

Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan di kawasan sekitar setiawangsa inshaAllah boleh hubungi beliau +6013-666 7683
(En.Hisham)

#KasturiSyifa' #KasturiSyifaHQ #CarsturiCarPerfume #WangianTerapiSunnah #WangianRuqyahSyarieyyah
#WangianRuqyah #HidupSihat #TerapiDiri #Assyafi #Alkafi #Almuafi #LimitedEdition #KualaLumpur #Selangor #Setiawangsa #Sabah #Sarawak #KamiJual #KS #AromaCinta #131217 #BazaarPaknil #COD #KLCC #Sabahan #KotaKinabalu #TrustedSeller #DakwahMaksudHidup

kuih abam mmg tk trlalu manis..nk tambah manis biarlah hnya dgn senyuman cust2 abam yg order😊

http://www.wasap.my/60123363675
Jangan lupa janji temu kita!! SETIAP HARI kecuali isnin)
➡12 tengahari-7PETANG
📍setiawangsa(sebelah padang bola) berhampiran kedai mamak ar riyad)
📍bukit indah ampang (depan pasaraya bukit indah, opposite masjid bukit indah)
📍ampang point (cuti umum sabtu ahad shj)
📍pasar dato keramat (dari 8 pagi)
📍desa pandan
📍tesco ampang
📍giant permata
📍ahmad razali
📍tmn kosas

Nak order untuk delivery pun bole contact abam ihsan 0123363675.
Lembut. Panas. Garing. Sedap.
#keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor
#tuanihsan
#jjcm #jalanjalancarimakan #ampangpark #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsan  #ampangjaya #spca #ampangpoint #bukitindah #masjidjamek #ampangpark #kwsp #setiawangsa #bukitindah #shahalam

Bismillah. Restock! Dah boleh place order ya. Cod bermula esok ptg inshaAllah🌷 #sephiamy #sephiabyjannanick #sephiasetiawangsa #sephiacombo #sephiawangsamaju #wangsamaju #setiawangsa #keramatpermai #sayajual #sayajualarganoil

🎈DYXY SUPER YEAR END SALE . .
.
🎉SPECIAL BEST SALE EVER FOR 2017 . .
.
🙋🏻Harga Runtuhh untuk semua DYXY LOVERS
Dan special free gift sempena bulan Disember 🙋🏻Sempena hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited . .
.
❗OFFER DARI 1/12 - 15/12 shj 🙋🏻 Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0172679650 .
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

Siapa yang x sempat grab blh grab sekarang‼️ Product laku keras‼️
.
Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau ‼️😘😘
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING ‼️‼️😍😍😍 .
Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. .
Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉
.

Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉
.
Sekarang ada SET COMBO DISCOUNT SEBANYAK RM40-RM80 ‼️😱😱
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0172679650 .
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

🎈DYXY SUPER YEAR END SALE . .
.
🎉SPECIAL BEST SALE EVER FOR 2017 . .
.
🙋🏻Harga Runtuhh untuk semua DYXY LOVERS
Dan special free gift sempena bulan Disember 🙋🏻Sempena hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited . .
.
❗OFFER DARI 1/12 - 15/12 shj 🙋🏻 Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0172679650 .
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

Teka Lagu Apa ni?
.
.
Komen jawapan dkt bawah👇
.
.

SUKA DIGELAR BUNCIT?
.
.
Ramai yang tanye sarah apa kelebihan utama MONSTA FLUSH ni
.
.
jadi meh sarah bagi taw
.
.
KELEBIHAN .
1) MEMBERSIHKAN USUS
.
2) MENGAWAL SISTEM IMUNI
.
3) MENGAWAL KADAR KOLESTROL
.
4) MMEMUDAHKAN PENGHADAMAN
.
5) MEMBANTU SISTEM PELAWASAN
.
.
haaa...faham ke faham.
jadi jom order MONSTA FLUSH sekarang. RM60 je sekarang
.
.
Nak Cuba Monsta Flush
.
.

⭐ PROMO Kek Akhir Tahun & Tahun Baru 2018. ⭐
_

PANDAN GULA MELAKA CAKE juga Very Best Seller kami sepanjang tahun 2017 ni.
_

Harga PROMO sekarang hanya RM100 (NP : RM140) , 3 layer size kek 8inch, tinggi 5inch, berat 1.3kg+, original Gula Melaka.

_

No limit orders, nak order 2 @ 3 biji kek pun bolehhh.. Tempahan dibuka bermula esok 15 Dis 2017 - 15 Jan 2018.
WhatsApp : +6011 3760 7129
Sila book 2 hari sebelum Pick Up date atau nak kami delivery pun boleh, caj penghantaran ikut pada kawasan.
_

#promocake #promo #sweetsbuffetpromocake #yearendsale #pandangulamelakacake #pgmc #setiawangsa #wangsamaju #wangsamelawati #keksedap #kekmurah

⭐ PROMO Kek Akhir Tahun & Tahun Baru 2018. ⭐
_

QUEEN VICTORIA atau lebih dikenali Victoria Sandwich Cake. The Best Seller kami sepanjang 2017. Classic cake that turns out to be all time favorite for everyones.
_

Harga PROMO sekarang hanya RM100 (NP : RM150) , 3 layer size kek 8inch, tinggi 5inch, berat 1.3kg+ & fresh berries.

_

No limit orders, nak order 2 @ 3 biji kek pun bolehhh.. Tempahan dibuka bermula esok 15 Dis 2017 - 15 Jan 2018.
WhatsApp : +6011 3760 7129
Sila book 2 hari sebelum Pick Up date atau nak kami delivery pun boleh, caj penghantaran ikut pada kawasan.
_

#promocake #promo #sweetsbuffetpromocake #yearendsale #victoriasandwichcake #vsc #setiawangsa #wangsamaju #wangsamelawati #keksedap #kekmurah

⭐ PROMO Kek Akhir Tahun & Tahun Baru 2018. ⭐
_

RED VELVET CAKE juga salah satu Best Seller kami sepanjang tahun ni.
_

Harga PROMO sekarang hanya RM100 (NP : RM140) , 3 layer size kek 8inch, tinggi 5inch, berat 1.3kg+

_

No limit orders, nak order 2 @ 3 biji kek pun bolehhh.. Tempahan dibuka bermula esok 15 Dis 2017 - 15 Jan 2018.
WhatsApp : +6011 3760 7129
Sila book 2 hari sebelum Pick Up date atau nak kami delivery pun boleh, caj penghantaran ikut pada kawasan.
_

#promocake #promo #sweetsbuffetpromocake #yearendsale #redvelvetcake #setiawangsa #wangsamaju #wangsamelawati #keksedap #kekmurah

⭐ PROMO Kek Akhir Tahun & Tahun Baru 2018. ⭐
_

MINI PAVLOVA adalah satu Best Seller kami sejak 2014.
_

Harga PROMO sekarang hanya RM60/16pcs (NP : RM80).
_

No limit orders. Tempahan dibuka bermula esok 15 Dis 2017 - 15 Jan 2018.
WhatsApp : +6011 3760 7129
Sila book 2 hari sebelum Pick Up date atau nak kami delivery pun boleh, caj penghantaran ikut pada kawasan.
_

#promocake #promo #sweetsbuffetpromocake #yearendsale #minipavlova #setiawangsa #wangsamaju #wangsamelawati

Tinggal lg beberapa hari kita akan meninggalkan 2017 & bersempena dengan itu, sis nk bagi free voucher for any purchase of argania products dr kami 😉😉.
.
.
Jom cepat wassap sis skrg... siapa cepat, dia dapat 🤩🤩.
.
.
#arganiahq #arganiakl #arganiawonderoil #yearendsalemalaysia #salemalaysia #freegift #minyakarganmalaysia #arganoilmalaysia #ampang #klcc #setiawangsa #wangsamaju #ukayperdana

Antara pelajar-pelajar Geomatika University College ( @geomatikauniversity ), Setiawangsa yang telah ditawarkan bekerja sebaik sahaja tamat latihan industri..
.
.
(Firdaus merupakan seorang pelajar jurusan Diploma in Integrative Broadcasting yang telah ditawarkan bekerja sebaik sahaja tamat menjalani latihan industri di CoGear Production)
.
.
BERMINAT? INGIN MENJADI SEPERTI MEREKA? TEMUI EN NORMAN ( +60176813492 ) DI GEOMATIKA UNIVERSITY COLLEGE, SETIAWANGSA UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT..
#GeomatikaUniversityCollege #GUC #VSCO #VSCOcam #Setiawangsa #IndustrialTraining #PracticalStudents #MediaPrima #MySuara #Astro #AAidaProduction #HyperPicturesSdnBhd #Awani #RTM #College #University #StudentsLife #HotFM976 #WeAreGeomatika #Melawati #IPTA #IPTS #SayaJual #VisitMyIg #SayaJualServices #LiveUpdate #FinalProject #soaringupwards
#towardsgreaterheight
#kementerianpendidikantinggi

"SERUM CANTIQA"

Siapa ada masalah kulit..
☑Nak putih? ☑Nak hilangkan jeragat? ☑Nak kulit anjal mcm botox?
☑Nak hilang kedut? ☑Nak buang parut2 jerawat? ☑Nak hilangkan kesan bakar? ☑demam campak?
Semuanya boleh la..... NI dia serum TERBAIK. Tak ada effect. Kulit lagi flawless, glowing, cerah dan awet muda dlm masa 1-2 minggu. ••Hampir 99.9% kandungan bahan aktif di dalam serum dr kandungan semulajadi seperti Extract LEMON SEPANYOL,EXTRACT BEARBERRY & CAMELLIA LEAF dihantar ke kwsn dermis sasaran. .
.
SERUM merupakan zat cair yg formulanya terdiri dari asam amino,air dan emulasi (air didalam minyak atau minyak didalam air) serum dapat meresap kedalam lapisan terdalam kulit,molekul dari formula zat tersebut merupakan partikel kecil dan cara kerja nya akan jauh lebih tinggi 10x ganda dari krim wajah biasa. tentu hal ini akan nampak wajar bahawa serum biasanya didapat dalam harga yang relatif lebih tinggi.
.
Mengandungi kepekatan bahan aktif yg jauh lebih tinggi berbanding pencuci wajah,krim siang dn krim malam. Mempercepatkan pembaikan masalah kulit seperti jeragat dan kedutan halus. Jenis kulit berminyak lebih memerlukan penggunaan serum bagi menghidratkan kulit.Serum ini mempunyai kandungan pelembab. ✔Mengurangi bekas2 jerawat dan Jeragat ✔ Mengecutkan jerawat dengan cepat ✔Mencerahkan kulit wajah ✔Menghilangkan bintik hitam ✔Mencerahkan warna kulit ✔ Meratakan warna kulit ✔Mengecilkan pori-pori wajah ✔Menghaluskan dan menganjalkan kulit. ✅READY STOCK
PRODUK MALAYSIA
NOT 170601249 K
#serumwhitening #serumflawless #istanbul #bangi #putrajaya #nilai #wangsamaju #gombak #ampang #keramat #kelantan #perak #ipoh #penang #bandarsriputra #bukitmahkota #bangilama #cyberjaya #setapak #jpj #setiawangsa #sogo #masjidjamek #bukitbintang #brunei #TURKEY #skin #cantiqaskincare #cod #cosmetics

akhirnye dpt gak tgkap gmbr tauke caterer yg slalu order dgn abam..comei kan 😊

http://www.wasap.my/60123363675
Jangan lupa janji temu kita!! SETIAP HARI kecuali isnin)
➡12 tengahari-7PETANG
📍setiawangsa(sebelah padang bola) berhampiran kedai mamak ar riyad)
📍bukit indah ampang (depan pasaraya bukit indah, opposite masjid bukit indah)
📍ampang point (cuti umum sabtu ahad shj)
📍pasar dato keramat (dari 8 pagi)
📍desa pandan
📍tesco ampang
📍giant permata
📍ahmad razali
📍tmn kosas

Nak order untuk delivery pun bole contact abam ihsan 0123363675.
Lembut. Panas. Garing. Sedap.
#keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor
#tuanihsan
#jjcm #jalanjalancarimakan #ampangpark #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsan  #ampangjaya #spca #ampangpoint #bukitindah #masjidjamek #ampangpark #kwsp #setiawangsa #bukitindah #shahalam

Jadikan madu lebah sebagai rutin makanan dan minuman harian anda.Satu sudu madu lebah bersamaan tujuh manfaat kesihatan,merawat lebih baik dari diubati bukan?Anda boleh amalkan pengambilan pada waktu pagi dan malam sebelum tidur,amalkan 3 hari berturut2.Selepas tiga hari,pengambilan madu mengikut keperluan anda. .
🐝SARANG MADU ASLI SHUIB
--------------------------------------------------
- FRESH dari Ladang Lebah.
- Rasa madu asli yg lazat & berkhasiat sesuai utk golongan kanak2 sehingga dewasa.

Khasiat Madu Asli
.
1. Meningkatkan metabolisme
2. Detoksifikasi toxin di dalam badan
3. Kurangkan berat badan
4. Mencerahkan kulit
5. Menghalang penyakit jantung
6. Mengatasi sembelit
7. Mengubati batuk dan selesema
.
DAN BYK LAGI... HARGA JUALAN
Tak termasuk kos postage/delivery
--------------------------
RM149 sebekas 700g
RM99 sebekas 350g
.

Kos pos/delivery
Rm10 sm
Rm15 ss
.
.
Info & order
WHATSAPP SHARIFAH #0143388017

#maduasli #sarangmadulebah #100purehoney #honeybar #localhoney #sarangmadulebahshuib #madulebahaslishuib #beefactorybyshuib #Gombak #SriGombak #Ampang #WangsaMaju #Setiawangsa #Setapak #Sentul #Batucaves

Jadikan madu lebah sebagai rutin makanan dan minuman harian anda.Satu sudu madu lebah bersamaan tujuh manfaat kesihatan,merawat lebih baik dari diubati bukan?Anda boleh amalkan pengambilan pada waktu pagi dan malam sebelum tidur,amalkan 3 hari berturut2.Selepas tiga hari,pengambilan madu mengikut keperluan anda. .
🐝SARANG MADU ASLI SHUIB
--------------------------------------------------
- FRESH dari Ladang Lebah.
- Rasa madu asli yg lazat & berkhasiat sesuai utk golongan kanak2 sehingga dewasa.

Khasiat Madu Asli
.
1. Meningkatkan metabolisme
2. Detoksifikasi toxin di dalam badan
3. Kurangkan berat badan
4. Mencerahkan kulit
5. Menghalang penyakit jantung
6. Mengatasi sembelit
7. Mengubati batuk dan selesema
.
DAN BYK LAGI... HARGA JUALAN
Tak termasuk kos postage/delivery
--------------------------
RM149 sebekas 700g
RM99 sebekas 350g
.

Kos pos/delivery
Rm10 sm
Rm15 ss
.
.
Info & order
WHATSAPP SHARIFAH #0143388017

#maduasli #sarangmadulebah #100purehoney #honeybar #localhoney #sarangmadulebahshuib #madulebahaslishuib #beefactorybyshuib #Gombak #SriGombak #Ampang #WangsaMaju #Setiawangsa #Setapak #Sentul #Batucaves

Jadikan madu lebah sebagai rutin makanan dan minuman harian anda.Satu sudu madu lebah bersamaan tujuh manfaat kesihatan,merawat lebih baik dari diubati bukan?Anda boleh amalkan pengambilan pada waktu pagi dan malam sebelum tidur,amalkan 3 hari berturut2.Selepas tiga hari,pengambilan madu mengikut keperluan anda. .
🐝SARANG MADU ASLI SHUIB
--------------------------------------------------
- FRESH dari Ladang Lebah.
- Rasa madu asli yg lazat & berkhasiat sesuai utk golongan kanak2 sehingga dewasa.

Khasiat Madu Asli
.
1. Meningkatkan metabolisme
2. Detoksifikasi toxin di dalam badan
3. Kurangkan berat badan
4. Mencerahkan kulit
5. Menghalang penyakit jantung
6. Mengatasi sembelit
7. Mengubati batuk dan selesema
.
DAN BYK LAGI... HARGA JUALAN
Tak termasuk kos postage/delivery
--------------------------
RM149 sebekas 700g
RM99 sebekas 350g
.

Kos pos/delivery
Rm10 sm
Rm15 ss
.
.
Info & order
WHATSAPP SHARIFAH #0143388017

#maduasli #sarangmadulebah #100purehoney #honeybar #localhoney #sarangmadulebahshuib #madulebahaslishuib #beefactorybyshuib #Gombak #SriGombak #Ampang #WangsaMaju #Setiawangsa #Setapak #Sentul #Batucaves

Jadikan madu lebah sebagai rutin makanan dan minuman harian anda.Satu sudu madu lebah bersamaan tujuh manfaat kesihatan,merawat lebih baik dari diubati bukan?Anda boleh amalkan pengambilan pada waktu pagi dan malam sebelum tidur,amalkan 3 hari berturut2.Selepas tiga hari,pengambilan madu mengikut keperluan anda. .
🐝SARANG MADU ASLI SHUIB
--------------------------------------------------
- FRESH dari Ladang Lebah.
- Rasa madu asli yg lazat & berkhasiat sesuai utk golongan kanak2 sehingga dewasa.

Khasiat Madu Asli
.
1. Meningkatkan metabolisme
2. Detoksifikasi toxin di dalam badan
3. Kurangkan berat badan
4. Mencerahkan kulit
5. Menghalang penyakit jantung
6. Mengatasi sembelit
7. Mengubati batuk dan selesema
.
DAN BYK LAGI... HARGA JUALAN
Tak termasuk kos postage/delivery
--------------------------
RM149 sebekas 700g
RM99 sebekas 350g
.

Kos pos/delivery
Rm10 sm
Rm15 ss
.
.
Info & order
WHATSAPP SHARIFAH #0143388017

#maduasli #sarangmadulebah #100purehoney #honeybar #localhoney #sarangmadulebahshuib #madulebahaslishuib #beefactorybyshuib #Gombak #SriGombak #Ampang #WangsaMaju #Setiawangsa #Setapak #Sentul #Batucaves

Jadikan madu lebah sebagai rutin makanan dan minuman harian anda.Satu sudu madu lebah bersamaan tujuh manfaat kesihatan,merawat lebih baik dari diubati bukan?Anda boleh amalkan pengambilan pada waktu pagi dan malam sebelum tidur,amalkan 3 hari berturut2.Selepas tiga hari,pengambilan madu mengikut keperluan anda. .
🐝SARANG MADU ASLI SHUIB
--------------------------------------------------
- FRESH dari Ladang Lebah.
- Rasa madu asli yg lazat & berkhasiat sesuai utk golongan kanak2 sehingga dewasa.

Khasiat Madu Asli
.
1. Meningkatkan metabolisme
2. Detoksifikasi toxin di dalam badan
3. Kurangkan berat badan
4. Mencerahkan kulit
5. Menghalang penyakit jantung
6. Mengatasi sembelit
7. Mengubati batuk dan selesema
.
DAN BYK LAGI... HARGA JUALAN
Tak termasuk kos postage/delivery
--------------------------
RM149 sebekas 700g
RM99 sebekas 350g
.

Kos pos/delivery
Rm10 sm
Rm15 ss
.
.
Info & order
WHATSAPP SHARIFAH #0143388017

#maduasli #sarangmadulebah #100purehoney #honeybar #localhoney #sarangmadulebahshuib #madulebahaslishuib #beefactorybyshuib #Gombak #SriGombak #Ampang #WangsaMaju #Setiawangsa #Setapak #Sentul #Batucaves

Jadikan madu lebah sebagai rutin makanan dan minuman harian anda.Satu sudu madu lebah bersamaan tujuh manfaat kesihatan,merawat lebih baik dari diubati bukan?Anda boleh amalkan pengambilan pada waktu pagi dan malam sebelum tidur,amalkan 3 hari berturut2.Selepas tiga hari,pengambilan madu mengikut keperluan anda. .
🐝SARANG MADU ASLI SHUIB
--------------------------------------------------
- FRESH dari Ladang Lebah.
- Rasa madu asli yg lazat & berkhasiat sesuai utk golongan kanak2 sehingga dewasa.

Khasiat Madu Asli
.
1. Meningkatkan metabolisme
2. Detoksifikasi toxin di dalam badan
3. Kurangkan berat badan
4. Mencerahkan kulit
5. Menghalang penyakit jantung
6. Mengatasi sembelit
7. Mengubati batuk dan selesema
.
DAN BYK LAGI... HARGA JUALAN
Tak termasuk kos postage/delivery
--------------------------
RM149 sebekas 700g
RM99 sebekas 350g
.

Kos pos/delivery
Rm10 sm
Rm15 ss
.
.
Info & order
WHATSAPP SHARIFAH #0143388017

#maduasli #sarangmadulebah #100purehoney #honeybar #localhoney #sarangmadulebahshuib #madulebahaslishuib #beefactorybyshuib #Gombak #SriGombak #Ampang #WangsaMaju #Setiawangsa #Setapak #Sentul #Batucaves

🎈DYXY SUPER YEAR END SALE . .
.
🎉SPECIAL BEST SALE EVER FOR 2017 . .
.
🙋🏻Harga Runtuhh untuk semua DYXY LOVERS
Dan special free gift sempena bulan Disember 🙋🏻Sempena hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited . .
.
❗OFFER DARI 1/12 - 15/12 shj 🙋🏻 Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 012 5414724
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

otw delivery..trliur abam tgk keria abam ni..ada yg abam ngapp sekali ni kang🤣

http://www.wasap.my/60123363675
Jangan lupa janji temu kita!! SETIAP HARI kecuali isnin)
➡12 tengahari-7PETANG
📍setiawangsa(sebelah padang bola) berhampiran kedai mamak ar riyad)
📍bukit indah ampang (depan pasaraya bukit indah, opposite masjid bukit indah)
📍ampang point (cuti umum sabtu ahad shj)
📍pasar dato keramat (dari 8 pagi)
📍desa pandan
📍tesco ampang
📍giant permata
📍ahmad razali
📍tmn kosas

Nak order untuk delivery pun bole contact abam ihsan 0123363675.
Lembut. Panas. Garing. Sedap.
#keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor
#tuanihsan
#jjcm #jalanjalancarimakan #ampangpark #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsan  #ampangjaya #spca #ampangpoint #bukitindah #masjidjamek #ampangpark #kwsp #setiawangsa #bukitindah #shahalam

Oopppsieee!
.
Somebody dah terkena panahan arjuna GRANDE CHURROS 😉✌🏻
.
Fresh testimoni dari Menara Public Bank Jalan Ampang. Team di sana order party pack untuk jamuan di office
.
Rasa sikit terus nak repeat order untuk esok
.
ALHAMDULILLAH ♥️
.
Jomlah cuba. Rasa sekali terus daftar jadi agent ☺️
.
Whatsapp link di bio
www.wasap.my/60129838364/GrandeChurrosFB
.
Atau hubungi agent yg berdekatan ok
.
#GrandeChurrosMy #FrozenChurros #AgentWanted #Keramat #Setiawangsa #WangsaMaju #Bangi #Setapak #FrozenFood #FreshFrozen #Kamunting #KLFoodDelivery #Taiping #deepfrychurros #ampang #USJ25 #cafehipster #churroswholesale #Gombak #BatuCaves #ShahAlam #Meru #Klang #KelanaJaya #ChurrosBrunei #bruneidarussalam #weddingidea #malaywedding #kendurikahwin

🔊🔊🔊🔊🔊 Y. E. S MASIH BERLANGSUNG ESOK LAST YE KESAYANGAN SEMUA.
SAPE BERMINAT BOLEH TERUS KLIK LINK WHATSAPP DKT PROFILE KAK NAT.... Baru nak cuba pakai? Meh akak ajar mcm mne guna dgn betull.. 1 BOTOL : RM 59.90 SM / RM 69.90SS
2 BOTOL : RM 110 SM / RM 130 SS

HRGA EXCLUDE POSTAGE. SELF PICK UP JLN TUN RAZAK KL.... LAILAILAILAI.... 😋😋😋😋😋 #ladurrarviral
#setiawangsa
#ladurrarkl
#teamladurrar
#putih
#kulitcantik
#kurus
#beratbadanturun
#jamumurah
#cerahkankulit
#tambahsusu
#LADURRARJALANTUNRAZAK
#kurusdenganladurrar
#ladurrarsetiawangsa

Wajah2 kegembiraan Junior Chef yang menyertai Kelas JCC 1 pada 10 Disember 2017.. Terima kasih atas penyertaan anak2 anda di Loyang Baking Studio.. Kelas utk JCC 3 (24.12.17) & JCC 4 (31.12.17) masih lagi dibuka untuk penyertaan.. Sila hubungi 0122662167 / 0196438931 untuk penyertaan.. #juniorchef
#kidsbakingclass
#setiawangsa
#jcc1

Quintruple brownies leleh.
.
Kenapa quintruple? Quintruple dari perkataan quintuple. Sebab ada 5 elemen coklat yang berbeza dalam satu brownies leleh yang sangat lazat. Ye nampak pelik dan menarik. Tapi yang pelik tu lah yang sedap.
.
Apa dia 5 elemen coklat tu? Nahh ni dia:
.
Cream-o
Kinder bueno
Cadbury caramel
M&M
Ferrero roche
.
Kelima-lima elemen ni ada tekstur yang berlainan, wafer, biskut, soft, chewy, creamy. Setiap bahagian QBL mempunyai rasa dan tekstur yang tak sama disebabkan coklat tambahan ni.
.
Jadi jangan lupa kalau minat cepat-cepat DM atau WHATSAPP:
017-548 9523 (KL)
012-349 2079 (TG)
.
Enjoy your Quintruple brownies leleh.
.
#QBL #brownies #brownieskedut #browniessedap #premiumbrownies #congobars #gombak #gombakprima #gombaksetia #gombakdelivery #browniesgombak #gombakbakers #batucaves #browniesbatucaves #setiawangsa #setiawangsacake #setiawangsabakers #browniessetiawangsa #tamanmelati #setapak #browniessetapak #wangsamaju #brownieswangsamaju #wangsamajubakery #pandanindah #ampang #ampangbakers #ampangonlinebakery #ampangfooddelivery #browniesampang

Quintruple brownies leleh.
.
Kenapa quintruple? Quintruple dari perkataan quintuple. Sebab ada 5 elemen coklat yang berbeza dalam satu brownies leleh yang sangat lazat. Ye nampak pelik dan menarik. Tapi yang pelik tu lah yang sedap.
.
Apa dia 5 elemen coklat tu? Nahh ni dia:
.
Cream-o
Kinder bueno
Cadbury caramel
M&M
Ferrero roche
.
Kelima-lima elemen ni ada tekstur yang berlainan, wafer, biskut, soft, chewy, creamy. Setiap bahagian QBL mempunyai rasa dan tekstur yang tak sama disebabkan coklat tambahan ni.
.
Jadi jangan lupa kalau minat cepat-cepat DM atau WHATSAPP:
017-548 9523 (KL)
012-349 2079 (TG)
.
Enjoy your Quintruple brownies leleh.
.
#QBL #brownies #brownieskedut #browniessedap #premiumbrownies #congobars #gombak #gombakprima #gombaksetia #gombakdelivery #browniesgombak #gombakbakers #batucaves #browniesbatucaves #setiawangsa #setiawangsacake #setiawangsabakers #browniessetiawangsa #tamanmelati #setapak #browniessetapak #wangsamaju #brownieswangsamaju #wangsamajubakery #pandanindah #ampang #ampangbakers #ampangonlinebakery #ampangfooddelivery #browniesampang

Morning u all [耶][耶]
KELEBIHAN PINJAMAN :
1)PINJAMAN BERSIH TIADA POTONGAN
2)BAYARAN BULANAN IKUT KEMAMPUAN
3)ADA SURAT PERJANJIAN
4)PROSES HANYA 2-3 JAM

SALAH 1 CONTOH CUST YANG LULUS BUAT LOAN DI TEMPAT SAYA.

PERKERJAAN : AXA AFFIN GENERAL INSURANCE BHD
PERKHIDMATAN : 3 TAHUN
PINJAMANAN : RM6000

BERMINAT NAK BUAT LOAN PM ATAU CALL DI NO NE 019-6197979 SHIRLYENN
#pinjamanwangberlsesn #swasta #kerajaanmalaysia #airasia #hkl #hospital #hospitalpantaicheras #kilinikkeramat #wangsamaju #setiawangsa #cheras #kualalumpur #selangor #polis #polisbantuan #askar #dtho #guru #moneyleender #pinjamamcepatmudahlulus #pinjamandapatbersih

"SERUM CANTIQA"

Siapa ada masalah kulit..
☑Nak putih? ☑Nak hilangkan jeragat? ☑Nak kulit anjal mcm botox?
☑Nak hilang kedut? ☑Nak buang parut2 jerawat? ☑Nak hilangkan kesan bakar? ☑demam campak?
Semuanya boleh la..... NI dia serum TERBAIK. Tak ada effect. Kulit lagi flawless, glowing, cerah dan awet muda dlm masa 1-2 minggu. ••Hampir 99.9% kandungan bahan aktif di dalam serum dr kandungan semulajadi seperti Extract LEMON SEPANYOL,EXTRACT BEARBERRY & CAMELLIA LEAF dihantar ke kwsn dermis sasaran. .
.
SERUM merupakan zat cair yg formulanya terdiri dari asam amino,air dan emulasi (air didalam minyak atau minyak didalam air) serum dapat meresap kedalam lapisan terdalam kulit,molekul dari formula zat tersebut merupakan partikel kecil dan cara kerja nya akan jauh lebih tinggi 10x ganda dari krim wajah biasa. tentu hal ini akan nampak wajar bahawa serum biasanya didapat dalam harga yang relatif lebih tinggi.
.
Mengandungi kepekatan bahan aktif yg jauh lebih tinggi berbanding pencuci wajah,krim siang dn krim malam. Mempercepatkan pembaikan masalah kulit seperti jeragat dan kedutan halus. Jenis kulit berminyak lebih memerlukan penggunaan serum bagi menghidratkan kulit.Serum ini mempunyai kandungan pelembab. ✔Mengurangi bekas2 jerawat dan Jeragat ✔ Mengecutkan jerawat dengan cepat ✔Mencerahkan kulit wajah ✔Menghilangkan bintik hitam ✔Mencerahkan warna kulit ✔ Meratakan warna kulit ✔Mengecilkan pori-pori wajah ✔Menghaluskan dan menganjalkan kulit. ✅READY STOCK
PRODUK MALAYSIA
NOT 170601249 K
#serumwhitening #serumflawless #istanbul #bangi #putrajaya #nilai #wangsamaju #gombak #ampang #keramat #kelantan #perak #ipoh #penang #bandarsriputra #bukitmahkota #bangilama #cyberjaya #setapak #jpj #setiawangsa #sogo #masjidjamek #bukitbintang #brunei #TURKEY #skin #cantiqaskincare #cod #cosmetics

REPOST @broadcastingjournalismguc - Antara pelajar-pelajar Geomatika University College ( @geomatikauniversity ), Setiawangsa yang menjalani latihan industri..
.
.
(Shuhada Ali (kiri sekali) merupakan seorang pelajar jurusan Diploma in Integrative Broadcasting yang menjalani latihan industri di Media Prima)
.
.
BERMINAT? INGIN MENJADI SEPERTI MEREKA? TEMUI EN NORMAN ( +60176813492) DI GEOMATIKA UNIVERSITY COLLEGE, SETIAWANGSA UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT..
#GeomatikaUniversityCollege #GUC #VSCO #VSCOcam #Setiawangsa #IndustrialTraining #PracticalStudents #MediaPrima #MySuara #Astro #AAidaProduction #HyperPicturesSdnBhd #Awani #RTM #College #University #StudentsLife #HotFM976 #WeAreGeomatika #Melawati #IPTA #IPTS #SayaJual #VisitMyIg #SayaJualServices #LiveUpdate #FinalProject #soaringupwards
#towardsgreaterheight
#kementerianpendidikantinggi

DIA SUDAH ! ANDA BILA LAGI ? FREE TEMPERED GLASS!!
REPAIR FACE TO FACE 👀📲🔧
bos ni tuka lcd iphone 5s sebab lcd screen barai! murah2 kita kasi 👍👍 ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? !
👀😻Fast service BOSS!!
😬 📲🔧 kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / sensor call / speaker /mic . 📲📞whatsapp/call 014-2345585

like dan share page fb kami :
repairiphonemurahkl
ig : repairiphonemurahkl
kat fb dan ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami 📸👨‍👨‍👧‍👧👩‍👩‍👧‍👦
TQ SUPPORT BUMIPUTERA ❤️ #facetofacerepair #repairiphonemurah #repairiphoneareakl #repairiphoneareawangsamaju
#repairiphonekl #repairiphonecheras #repairiphonekeramat #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #repairiphoneampang #batteryiphonemurah #batteryiphone5 #batteryiphone
#wangsamaju
#repairiphone #keramatau
#hulukelang
#setiawangsa
#wangsawalk
#klcc
#kl
#kualalumpur
#putrajaya
#cyberjaya
#repairiphonefacetoface

Most Popular Instagram Hashtags