#setiawangsa

MOST RECENT

The goodness of coffee scrub. Let me share with you guys 😊
.
.
🌼Remove blackhead & whitehead
🌼exfoliate skin
🌼remove dead skin cells
🌼reduce acne scars
.
.
You guys can wear it as a mask everyday but can only scrub your face 2-3x a week. Plus temyracle coffee scrub can mix with Purifying Detox Mask for much more incredible result😍 Not just for your face, can also be used on your body .
.
INGREDIENTS
🌿organic coffee
🌿coconut oil
🌿almond oil
🌿organic brown sugar .
.
What most important that it is all natural ingredient 😍absolutely no harmful chemical .
.
Whatsapp me at 01131734279 for order or any enquiries upon Temyracle scrub and face mask
.
.
COD available around KL
.
.
#temyracle
#facescrub
#facemask
#naturalscrub
#naturalmask
#desapandan
#pandanindah
#ampang
#setiawangsa
#keramat
#wangsamaju
#melawati

The goodness of coffee scrub. Let me share with you guys 😊
.
.
🌼Remove blackhead & whitehead
🌼exfoliate skin
🌼remove dead skin cells
🌼reduce acne scars
.
.
You guys can wear it as a mask everyday but can only scrub your face 2-3x a week. Plus temyracle coffee scrub can mix with Purifying Detox Mask for much more incredible result😍 Not just for your face, can also be used on your body .
.
INGREDIENTS
🌿organic coffee
🌿coconut oil
🌿almond oil
🌿organic brown sugar .
.
What most important that it is all natural ingredient 😍absolutely no harmful chemical .
.
Whatsapp me at 01131734279 for order or any enquiries upon Temyracle scrub and face mask
.
.
COD available around KL
.
.
#temyracle
#facescrub
#facemask
#naturalscrub
#naturalmask
#desapandan
#pandanindah
#ampang
#setiawangsa
#keramat
#wangsamaju
#melawati

@Regran_ed from @eatalianexpress.freshpasta - Homemade Egg Spaghetti made with DHA Gold Egg - fortified with Omega 3 & antibiotic free... #eatalianexpress #freshpastakl - #regrann .. Untuk area #kualalumpur #ampang #kampungpandan #maluri #ikeacheras #cheras #klcc #setiawangsa #keramat #kajang #bangi #semenyih #putrajaya #tamandatodemang #equine #lestariperdana #seremban ..
Ready stocks #vegespaghetti & #eggspaghetti .. Boleh pm saya 013-3429911 atau klik bio @kedai_zulaikha 😉

Insyallah sedekah dapat membantu kita untuk mendapat banyak kekayaan. Ramai yang cuma fikir kekayaan itu berkaitan dengan wang ringgit. Tapi kita kena tahu ada banyak jenis kekayaan yang tersirat dan tersurat. Jika boleh kita pohonlah dari Allah swt untuk kaya dari segi kesihatan, kaya dengan budi pekerti dan kaya dengan amalan dunia dan akhirat. Aamiin...🤲🎈
.
Im just taking the opportunity untuk mengajak semua orang bersedekah because i had gone through a few scenes in my life that make me believe on the power of sedekah. 🤗🤗🤗
.
So untuk join slot sedekah kami on this friday do not hesitate to wassap/call 0103630014/0103630014/0103630014/ 📲📲📲📲📲📲
.
#thepowerofsedekah #sedekahjumaat #sedekah #charity #masjid #jumaat #tahfiz
#solatjumaat #delivery #wangsamaju #keramat #setiawangsa #melawati #sharingiscaring

Bini buat muka sebab abg game cepat sangat malam tadi?? 😞 .
📉Abg ada masalah asyik nak terpancut awal sampai orang rumah merajuk??
.
📦Jangan risau bang. Dengan produk ni, masalah abg boleh setel. . .
Hubungan malam abg dan kakak pun boleh jadi hangat seperti malam pertama.. 🤤
.
Best kan?💪💪💪
.
boleh klik link bawah ni sekarang untuk dapatkan dan cuba sesuatu yang baru, lain dari yang lain.. .
(FAIZ - #STOKISKL)
www.wasap.my/60196357305/Gambiremas
www.wasap.my/60196357305/Gambiremas
.
.
.
#kamamax #gambiremas #performanceoil #kopiginseng #kopiPLG #Petalingjaya #damansara #ttdikl #kotadamansara #bangsar #cheras #srihartamas #montkiara #manjalara #duta #sungaibuloh #selayang #kepong #setiawangsa #gombak #batucaves #wangsamaju #setapak #sentul #ampang #kualalumpur #selangor #keramat #puchong

MINUM PETANG DENGAN TEH HERBA CAMPURAN DAUN ZAITUN & HAWTHORN
Secawan Teh Herba Daun Zaitun + Hawthorn dari OLIVE HOUSE mempunyai pelbagai khasiat kesihatan. Antaranya ialah:- 🍃2x lebih antioksidan dari teh hijau 🍃400% lebih vitamin C berbanding teh hijau 🍃Dikenali dan digunakan dalam rawatan demam dan malaria sejak dahulukala 🍃Mengandungi Oleuropein yang sangat efektif dalam menurunkan tekanan darah dan melancarkan perjalanan darah 🍃Memberi kesegaran dan menyamankan pengamalnya.
.

Rasai perbezaan rasa teh yang unik dengan manfaat kesihatan yang tidak ternilai.
.
Sama-sama Kita Amalkan Gaya Hidup Aafiyat
#aafiyatstoreolivehousehulukelang
#tamanmelawati
#tamanpermata
#setiawangsa
#wangsamaju
#setapak
#keramat
#setiawangsa
#batucaves
#gombak
#selayang
#kualalumpur
#ampang

Ade 2 flavour tau :
#cornflakessaltedegg
#cornflakeshoney

Masih harga promo 📢
RM10 /sebekas

COD : KLCC, Wangsa Melawati, Wangsa Maju, Wangsa Maju, Setiawangsa, Sri Rampai, Bandar Tasik Puteri, Ipoh (@nurintansyafinaz.bono)
*laluan PUTRA LRT
Sesapa yg nk order boleh wasap 016-6967452 (bio link atas 👆 tu)

#sayajualcornflakeshoney
#sayajualcornflakessaltedegg
#sayajualmadu
#bydapurmommymonster
#klcc #wangsamelawati #wangsamaju #setiawangsa #srirampai #tasikputeri #IPOH #homemade #ambank #bazaarpaknil #malaysia #kualalumpur

Congo bar 12"😍😍chocolate chip imported meriahhh .
.
Rm55 sahaja!
.
Whatsapp untuk order +60179221636
.
#congobar #dessertkl #ampang #putrajaya #puchong #petalingjaya #setiawangsa #serikembangan #cyberjaya #shahalam #dengkil #sgbuloh #kgbaru #kepong #selayang #segambut #bangsar #kajang #bangi

FRESH FEEDBACK DYXY LOVER 😍 👉SENANG PAKAI😍
👉CEPAT SIAP 😘

DON'T TRUST EYES 😏

GRAB SATU SET DYXY DARI EYRA 😘BARU JUDGE HOKAY DEAR 💕

SIAP NAK REPEAT ORDER LAGIIII 😱
UOLLSSS TAKKAN NAK TENGOK JEE 😊

MEEEHHH GRAB SATU SET DARI EYRA 😘
EYRA MAKE SURE KORANG PUAS HATI MACAM CUSTOMER NI 😘

JUST DM OR KLIK NO WHATSAPP KAT PROFILE EYRA FOR FAST RESPON 💕 🎁FREE GIFT
📮FREE POSTAGE SM
🚗FREE COD

#foundationmalaysia
#themines
#dropshipwanted
#melaka
#terengganu
#muamalaysia
#petalingjaya
#perak
#damansara
#muakl
#sarawak
#setiawangsa
#wangsamaju
#serdang
#kelantan
#muamelaka
#penang
#muautara
#bccreambydyana
#muar
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial
#dyxycosmetics
#seremban
#kotatinggi
#sabah
#bangi
#teamFL
#usahawandyxy

BUASIR ⁉️ ❌Jangan tunggu sehingga parah 😣

Alternatif rawatan untuk buasir menggunakan #herbalcream klik untuk dapatkan penawar anda http://wassap.com.my/60193631450/najlaa/

#teamultradiyana
#agentwanted
#KualaLumpur
#ampang
#keramat
#UkayPerdana
#Setiawangsa
#UluKlang
#gombak
#pos
#cod
#buasir - #regrann

NAK KULIT FLAWLESS?? NATURAL LOOK??GLOWING ?? GEBU GEBASS ??
.
.
JANGAN RISAU LAGI😊
Ramai yang dah fall in love dengan DYXY COSMETICS nie😱😱Artis pun pakai #DYXY tau😱😱Berlambak testimoni baru setiap hari😱😱😘😘
.
.
Jangan ragu ragu lagi, jom dapatkan sekarang produk DYXY TERHEBAT masa kini😍😍😘😘confirm puas hati😘😘
.
.
Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA
Dan special free gift super bestt 🎁 .
Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
.
.
.NAK KE?
AWAK KAT SANA TU NAK KE??
.
.
JOM ORDER SEKARANG
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 0199499481
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa #usahawanDYXY

MELECUR DAN TINGKATAN NYA 😫

Walaupun anda bukan tukang masak professional atau seorang ahli bomba,tetapi peratusan kita berurusan dengan kelengkapan rumah masih sahaja tidak mengecualikan kita dengan situasi tak terduga.Bak kata pepatah sediakan payung sebelum hujan ☔ adalah bidalan yang terbaik untuk kita semua praktikkan.

Luka terbakar – didefinisikan sebagai kerosakan pada tisu badan akibat daripada haba kering seperti tenaga elektrik, geseran, kesan radiasi dan bahan api

Luka melecur – didefinisikan sebagai kerosakan pada tisu kulit akibat daripada bahan kimia, wap atau cecair panas

Kecederaan ini diklasifikasikan kepada tiga tahap iaitu : 1️⃣️️Tahap Satu – Kecederaan yang hanya melibatkan lapisan luar kulit sahaja. Ia tidak menyebabkan penembusan lapisan kulit.

2️⃣Tahap Dua – Kecederaan yang menyebabkan penembusan lapisan kulit, menyebabkan lapisan bawah kulit mengalami kerosakan

3️⃣️Tahap Tiga – Kecederaan yang menyebabkan kerosakan kepada semua lapisan kulit, juga melibatkan kerosakan pada lapisan otot, ataupun tulang.

Tak pernah rugi untuk standby satu #herbalcream di rumah atau di bawa bersama setiap masa..klik sahaja untuk dapatkan http://wassap.com.my/60193631450/najlaa

#teamultradiyana
#agentwanted
#kualalumpur
#ampang
#setiawangsa
#keramat
#uluklang
#ukayperdana
#semarak
#pos
#cod
#burn
#lecur - #regrann

🚨 KEDUDUKAN JERAWAT‼️ Sekiranya jerawat berulangkali naik di tempat atau kawasan yang sama,ini menggambarkan bahagian dalaman kita yang tertentu mempunyai masalah,tetapi sekiranya setiap kali jerawat tumbuh di tempat yg berlainan,itu adalah normal 😀

Tidak semestinya jika kita mempunyai masalah dalaman,jerawat wajib tumbuh di kawasan muka yang tertentu.Ada juga diantara kita ada masalah dalaman tetepi kulit muka masih kekal cantik. Ada baiknya kita peka dengan kesihatan diri sendiri. 🛑 DAHI
Haba badan melampau, peredaran darah tidak baik. Minda dan badan, mungkin terlampau letih.Stress Kumpulan ini biasanya panas baran

Nasihat : Pupuk tabiat tidur awal, bangun awal. Dapatkan tidur yg cukup dan minum air banyak 🛑HIDUNG
Jerawat di batang hidung bermaksud tulang belakang kita mungkin bermasalah. Di hujung hidung mungkin kerana haba perut melampau dan sisitem penghadaman tidak normal. manakala di salah satu hujung hidung pula boleh dikaitkan dengan ovari atau sistem reproduksi. 🛑DAGU
Fungsi buah pinggang terjejas atau sistem endokrin (rembesan dalaman) lemah. Kaum wanita mudah mendapat jerawat di sekitar dagu mungkin berpunca daripada haid yg tidak teratur dan sistem peranakan yang bermasalah. 🛑PIPI KIRI
Fungsi hati mungkin kurang lancar termasuk dilanda masalah rembesan, menyahtoksin dan penghasilan darah. 🛑PIPI KANAN
Fungsi paru-paru mungkin tidak normal. 🛑PADA BADAN (BELAKANG & DEPAN)
Sistem perkumuhan yang bermasalah, sembelit. Amalkan pemakanan yang sihat dan mengikuti piramid pemakanan bagi mempastikan toksin tersingkir dengan lebih baik.

Sekiranya anda tahu punca jerawat anda, ubatilah punca tersebut supaya jerawat tidak berulang lagi.Hanya faktor perubahan hormon seperti period sahaja anda tidak dapat elakkan dari jerawat keluar tetapi cepat-cepatlah tempek dengan #herbalcream supaya jerawat tersebut lebih cepat kecut dan membantu menghilangkan parut.
Mana nak cari herbal cream nih, klik aje http://wassap.com.my/60193631450/najlaa

#teamultradiyana
#agentwanted
#KualaLumpur
#ampang
#keramat
#setiawangsa
#gombak
#UkayPerdana
#semarak
#pos
#cod
#jerawat
#pimple - #regrann

This is first class. #BBCMandarin
Unbelievable, she can speak so well.
The water bottle is so expensive 😂

Can you understand what she said?
Comment 'YES' if you can 😊

DECEMBER INTAKE is opening for registration. For more details, pm us or WhatsApp www.wasap.my/60172978497

#belajarbahasacina #belajarMandarin #sifumandarin #sifubahasacina #shahAlam #AdultMandarinClass #setiawangsa #AraDamansara #Cyberjaya #learnMandarin #kelasdewasa #sekolah #malaysiaBoleh #malaysia
#ChildrenMandarinClass #bestmandarinclasses #onlineclasses #noedit #instagram

Most Popular Instagram Hashtags