#setglowingspeed

453 posts

TOP POSTS

Hai nak ke nak duit raya ...??? Setiap pembelian 1set asas sis akan bg FREE POS & DUIT RAYA.......jom dapatkan mana² set asas dari DMS360...
#setglowingspeed
#setdms360
#setdmsOne
Berminat pm @ wasap sis d 014_3778395

Wahhh..cerah berseri dah haaa!
Jom awak..meh cuba set ni.. #setGlowingSpeed
#SerumStemcellSupernova

Wsapp Shazura Mohtar 013-826 9057

#testimoni #Setglowingspeed ni memang paling hot , paling laris dan paling superb sekarang.Tak kira peringkat umur tau , ramai pilih glowing speed kerana kesannya yang superb , awet muda dan licin berseri seri. Harganya memang setanding produk berkualiti. Sangat sangat Jimat. Tahan selama 4 - 6 bulan. Taknak CUBA ke ?
Nk cuba jom pm tepi 😊

Whatsap 0199676975 ☞DMS36 Agent PERLIS☜
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #DmsOne
#Dms360

"Pehhhh banyak giler JERAGAT!!!" 😱😱😱 Sape kate jeragat xleh hilang ????
Dah di bior...
mmg laaa xjd ape😶😶 Nak cantek...Nak lawo
Kena lahh usaha
Kasi tggal dierr...
kasi pudar kaler dierr
Ye dopp???!!! Meh try #setGlowingSpeed nihh 👍Membantu memudarkan jeragat dan tompok hitam!
.
InsyaAllah sgt sgt sgt membantu .
Semestinya #originalDms360 dr cikpah

Wasap2 ekk
0183526400

Jom kita pakai #setGlowingSpeed
Kalo ditanya...
Apa kelebihan dia
Saya dah tulis bawah ni naaa.. 😇😇
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Ini botul2
Bukan cobaannnnnn
Meh sini akk nak bgtau ape peranan & fungsi
Set glowing speed ini. :-) :-) :-) :-) GLOWING SPEED 24K Gold
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ↪Merangsang regenerasi sel kulit
↪Menganjalkan kulit wajah
↪Melembabkan dan menutrisi wajah hingga bahagian dalam
↪Mencerahkan warna kulit wajah
↪Mengecilkan pori-pori wajah
↪Menjaga wajah dari kerutan dan penuaan
↪Membantu mencegah, mengurangkan dan menghilangkan jerawat/jeragat
↪Membuat wajah semakin bercahaya sekata dan kulit rasa lembut ↪Membuat kulit terlihat lebih cantek & gojezzzz

wssp 0194422471 :) #dmsglowingspeed
#glowingspeed

❗❗Adoi!! JERAGAT!!!!.....😡😡
Haisshh...geramnya..! Berapa lama la nak hilang ni....pakai sental apa pun sama je..❕😠 ↪Ini salah satu fenoma keluhanan yg biasa di dengar dari kebanyakkan kita diluar sana.. 🎯Pakar kami #DMS360 bole membantu dlm masalah ini..😉😉 🎯Mudah saja untuk merawat jeragat degil ini.. 🎯Anda hanya perlu menggunakan secara konsisten dan penuh yakin 2 gabungan produk kami.. #SETGLOWINGSPEED
#SERUMSUPERSTEMCELL 🌞Bertindak lebih pantas dgn hanya 3 hari tempoh penggunaan..Kesannya amat ketara! 🌞Dengan kami, anda akan diberi tips percuma untuk merawat jeragat yg menggangu penampilan anda.. 🌝Transform penampilan anda untuk memberi lebih keyakinan..!😆😆 Wasap 0173003885

#dms360

Jom try serbuk cantik "Pearla Queen"...
Bukan luaran je.....dlman pun ado.... Nk dptkan less sbnyk 20%-50%....jom cepat wassap Azreen 0125822701.... P/s : Mengikut terma & syarat sahaja... #SyGunaSyJual #dms #perlaqueen3d #perlaking #bazarpaknil #bazarpaknil #sayataksombongtaw100 #sayajualmurah #setglowingspeed #serumstemcell #setkombomurah #discounthebat #islimdms360 #serum

ORIGINAL SET DMS360
RM120 TERMASUK POS SM / ADD POS RM10 SS (harga asal rm139)

Stock terhad, yang berminat boleh terus whatsapp saya 0173011281 for order

Cara penggunaan saya akan beri dan beberapa tips
WHATSAPP TERUS 0173011281 FOR ORDER -

#Dms360 #Serumstemcell #serumdms360 #glowingserum #Setdms360 #Sabunglowing #Sabunhoneydew #Sabundms360 #scrubcoffee #Setjimatglowing #foundation4d #glowingspeed #setglowingspeed #Sabunglowingspeed #Glowingserum #Serumdms360 #Nakcantik #nakkulitglowing #Nakputih #Jeragat #jerawat #FLAWLESSskincare #Raya2017

testimoni customer my dropship.. Penggunaan bulan pertama..guna basic #setGlowingSpeed sahaja.. Penggunaan bulan kedua..guna #stemcell_serum, #sabunGlowingSpeed dan #Night_Cream_Glowing_Speed.

Masalah kulit:
Kulit berminyak, Kusam, Pori Terbuka, dan Jerawat Pasir.

Kerana konsisten dan istiqamah..hasilnya wajah jadi glowing, flawless, cerah sempurna.
Dah jatuh cinta dah dengan skincare Glowing Speed ni..skin jadi licin gebu... wssp 0172408482 SuriSue

MOST RECENT

ORIGINAL SET DMS360
RM120 TERMASUK POS SM / ADD POS RM10 SS (harga asal rm139)

Stock terhad, yang berminat boleh terus whatsapp saya 0173011281 for order

Cara penggunaan saya akan beri dan beberapa tips
WHATSAPP TERUS 0173011281 FOR ORDER -

#Dms360 #Serumstemcell #serumdms360 #glowingserum #Setdms360 #Sabunglowing #Sabunhoneydew #Sabundms360 #scrubcoffee #Setjimatglowing #foundation4d #glowingspeed #setglowingspeed #Sabunglowingspeed #Glowingserum #Serumdms360 #Nakcantik #nakkulitglowing #Nakputih #Jeragat #jerawat #FLAWLESSskincare #Raya2017

ORIGINAL SET DMS360
RM120 TERMASUK POS SM / ADD POS RM10 SS (harga asal rm139)

Stock terhad, yang berminat boleh terus whatsapp saya 0173011281 for order

Cara penggunaan saya akan beri dan beberapa tips
WHATSAPP TERUS 0173011281 FOR ORDER -

#Dms360 #Serumstemcell #serumdms360 #glowingserum #Setdms360 #Sabunglowing #Sabunhoneydew #Sabundms360 #scrubcoffee #Setjimatglowing #foundation4d #glowingspeed #setglowingspeed #Sabunglowingspeed #Glowingserum #Serumdms360 #Nakcantik #nakkulitglowing #Nakputih #Jeragat #jerawat #FLAWLESSskincare #Raya2017

ORIGINAL SET DMS360
RM120 TERMASUK POS SM / ADD POS RM10 SS (harga asal rm139)

Stock terhad, yang berminat boleh terus whatsapp saya 0173011281 for order

Cara penggunaan saya akan beri dan beberapa tips
WHATSAPP TERUS 0173011281 FOR ORDER -

#Dms360 #Serumstemcell #serumdms360 #glowingserum #Setdms360 #Sabunglowing #Sabunhoneydew #Sabundms360 #scrubcoffee #Setjimatglowing #foundation4d #glowingspeed #setglowingspeed #Sabunglowingspeed #Glowingserum #Serumdms360 #Nakcantik #nakkulitglowing #Nakputih #Jeragat #jerawat #FLAWLESSskincare #Raya2017

ORIGINAL SET DMS360
RM120 TERMASUK POS SM / ADD POS RM10 SS (harga asal rm139)

Stock terhad, yang berminat boleh terus whatsapp saya 0173011281 for order

Cara penggunaan saya akan beri dan beberapa tips
WHATSAPP TERUS 0173011281 FOR ORDER -

#Dms360 #Serumstemcell #serumdms360 #glowingserum #Setdms360 #Sabunglowing #Sabunhoneydew #Sabundms360 #scrubcoffee #Setjimatglowing #foundation4d #glowingspeed #setglowingspeed #Sabunglowingspeed #Glowingserum #Serumdms360 #Nakcantik #nakkulitglowing #Nakputih #Jeragat #jerawat #FLAWLESSskincare #Raya2017

ORIGINAL SET DMS360
RM120 TERMASUK POS SM / ADD POS RM10 SS (harga asal rm139)

Stock terhad, yang berminat boleh terus whatsapp saya 0173011281 for order

Cara penggunaan saya akan beri dan beberapa tips
WHATSAPP TERUS 0173011281 FOR ORDER -

#Dms360 #Serumstemcell #serumdms360 #glowingserum #Setdms360 #Sabunglowing #Sabunhoneydew #Sabundms360 #scrubcoffee #Setjimatglowing #foundation4d #glowingspeed #setglowingspeed #Sabunglowingspeed #Glowingserum #Serumdms360 #Nakcantik #nakkulitglowing #Nakputih #Jeragat #jerawat #FLAWLESSskincare #Raya2017

ORIGINAL SET DMS360
RM120 TERMASUK POS SM / ADD POS RM10 SS (harga asal rm139)

Stock terhad, yang berminat boleh terus whatsapp saya 0173011281 for order

Cara penggunaan saya akan beri dan beberapa tips
WHATSAPP TERUS 0173011281 FOR ORDER -

#Dms360 #Serumstemcell #serumdms360 #glowingserum #Setdms360 #Sabunglowing #Sabunhoneydew #Sabundms360 #scrubcoffee #Setjimatglowing #foundation4d #glowingspeed #setglowingspeed #Sabunglowingspeed #Glowingserum #Serumdms360 #Nakcantik #nakkulitglowing #Nakputih #Jeragat #jerawat #FLAWLESSskincare #Raya2017

ORIGINAL SET DMS360
RM120 TERMASUK POS SM / ADD POS RM10 SS (harga asal rm139)

Stock terhad, yang berminat boleh terus whatsapp saya 0173011281 for order

Cara penggunaan saya akan beri dan beberapa tips
WHATSAPP TERUS 0173011281 FOR ORDER -

#Dms360 #Serumstemcell #serumdms360 #glowingserum #Setdms360 #Sabunglowing #Sabunhoneydew #Sabundms360 #scrubcoffee #Setjimatglowing #foundation4d #glowingspeed #setglowingspeed #Sabunglowingspeed #Glowingserum #Serumdms360 #Nakcantik #nakkulitglowing #Nakputih #Jeragat #jerawat #FLAWLESSskincare #Raya2017

ORIGINAL SET DMS360
RM120 TERMASUK POS SM / ADD POS RM10 SS (harga asal rm139)

Stock terhad, yang berminat boleh terus whatsapp saya 0173011281 for order

Cara penggunaan saya akan beri dan beberapa tips
WHATSAPP TERUS 0173011281 FOR ORDER -

#Dms360 #Serumstemcell #serumdms360 #glowingserum #Setdms360 #Sabunglowing #Sabunhoneydew #Sabundms360 #scrubcoffee #Setjimatglowing #foundation4d #glowingspeed #setglowingspeed #Sabunglowingspeed #Glowingserum #Serumdms360 #Nakcantik #nakkulitglowing #Nakputih #Jeragat #jerawat #FLAWLESSskincare #Raya2017

ANDA SUKA SENTUH JERAWAT KAT MUKA? .
Bila tengok cermin, perasan ada jerawat. Lepas tu tangan terasa gatal je kan nak picit la, nak gosok la, nak belai la 😂
.
.
JANGAN!
.
Tahu tak ada bakteria kat kulit muka kita bernama Propionibacterium acnes? Sumber makanannya ialah sebum dan sel-sel mati kat permukaan kulit. Orang yang mempunyai masalah jerawat ni selalunya ada lebih banyak bakteria ini pada kulit. Sebab tu, tangan tu jangan gatal sentuh jerawat sebab ia akan transfer bakteria tu ke kawasan lain.
.
Korang juga perlu lebih alert dengan keadaan sekeliling yang akan menjadi punca jerawat. Contoh paling senang, elakkan pakai tudung yang sama berulang kali dan juga basuh cadar dengan kerap.
.
Jangan simpan sampai kepams ok? 😂
.
LIKE & SHARE untuk kebaikan bersama ye. .
#dms360
#setglowingspeed
#sètdmsone
#setdms360
#serumglowing

#feedbacks frm my customer #guna sendiri sambil jual
#setglowingspeed
#supernovastemcellserum

Hai nak ke nak duit raya ...??? Setiap pembelian 1set asas sis akan bg FREE POS & DUIT RAYA.......jom dapatkan mana² set asas dari DMS360...
#setglowingspeed
#setdms360
#setdmsOne
Berminat pm @ wasap sis d 014_3778395

Hasilnya...taraaaa..jom cuba..
Ramai dah dapat kulit cantik..awak ..nak jugak..? #setGlowingSpeed
#SerumStemcell

Meh wsapp Shazura Mohtar 013-826 9057

Wahhh..cerah berseri dah haaa!
Jom awak..meh cuba set ni.. #setGlowingSpeed
#SerumStemcellSupernova

Wsapp Shazura Mohtar 013-826 9057

Testimoni terbaru #SetGlowingSpeed 😘
#DMSloverss
#aummm

Set Asas Glowing Speed
========================= Bahan Kandungan diyakini formulasi yang inovatif KOREA TECHNOLOGY FORMULAR⤵ 🔴 Day & Night cream GLOWING SPEED adalah solusi utk melindungi, mencantik & mencerahkan kulit secara optimum 🔴 Night Cream glowing speed ini dapat membaiki tona kulit tanpa sebarang radang kulit. Ia juga membekalkan manfaat Vitamin C serta collagen untuk kulit yang lebih sihat dan anjal 🔴 Kesan Glowing speed dapat dilihat seawal penggunaan kali pertama 🔴 Day Cream ada SPF45 yg memberikan perlindungan dpd sinaran matahari yg berlebihan dan berfungsi sebagai perfect foundation/base make up 🔴 Sesuai untuk semua jenis kulit sama ada kusam, jerawat atau jeragat

Kelebihan Glowing Speed Skincare⤵ 🔵Mengandungi Arbutin, Kolagen & Glutathione
🔵3D glowing effect
🔵Anti-aging Advance Technology
🔵SPF 45 pelindung sinaran UV
🔵10 kali kesan pencerahan & glowing
🔵Korea Dermatological Technology
🔵Tahan lama sehingga 4-5 bulan
🔵Dengan Glowing Speed sebenarnya anda jimat byk sangat sebab saiz produk lebih besar. Mampu bertahan sampai 4-5 bulan.

Whatsapp 0199008316

#setglowingspeed
#glowingspeed
#glowingspeedmurah
#glowingspeeddms360
#glowingspeedmurahmalaysia
#setasasglowingspeed
#glowingspeedoriginal
#glowingspeed24kgold
#glowingspeedskincare
#kitagunani
#terapiinstagram
#glowingspeedskincaremurah
#glowingspeeddms360
#glowingspeedorimurah
#glowingspeedborong
#glowingspeed24kgoldmurah
#glowingspeedsoap
#glowingspeed360murah
#glowingspeed24kgoldborong
#glowingspeedskincaredms
#glowingspeedoriginalmurah
#glowingspeedskincareborong

Jangan lupa ye... sblm tido...
Sapu2...gebu gebas
#dms360
#setGlowingSpeed
Wassap ye.. 0127851119 ~ Tina

Most Popular Instagram Hashtags