#setfahara

279 posts

TOP POSTS

FAHARA SET
RM69
Add rm8 pos semenanjung
Add rm12 pos sabah n sarawak
WhatsApp:019-2497419
#faharaset #setfahara #setfahara3in1

Salam
Selamat pagi uolss
Pengumuman!!!! Today last day promo Cikgu Jelita yee

Cepat dptkan skrg hingga 12mlm ni saje taww

Cepat2 wsapp 0122760240

#dropshipdiperlukan
#setfahara
#charms
#kaisyaserum

5 sebab kenapa perlu cuba SET FAHARA
1) Sebab sekarang sedang PROMO (RM69 ONLY)
2) TESTIMONI dari mereka yang dah pakai SANGAT POSITIF
3) Salah satu HOT ITEM dari produk CHARMS
4) Perubahan ketara dalam masa 1 minggu
#setfahara #skincarenatural #faharaskincare #cantikdaridalam #cantiktanpamengelupas

Whatsapp 0166142769

Sebelom kite lena di ulik mimpi jom kite ber boneeta dulu 😍😍😍 Sedapnya tak payah cakap lah πŸ˜‹ Pakai Night Spa Cream + 2 scoop boneeta. Besok bangun kulit rasa fresh je πŸ˜‰πŸ˜š Sape nak kulit putih bersih flawless mcm iollss cepat pm / dm / whtsapp 0199537067 okay. Jgn menyesal kalau iolls meletops bulan2 yang akan datang 🀣. Orang Kota Bharu, Jeli boleh kite COD ajoo. Yang jauh blh pos. Nk tau lagi pasal Charmsglow cepat ws‼️ Yang ambk full set kite bagi free gift 🌷. #charmsglow #charmsglowkotabharu #agentcharmsglow #boneeta #charmsboneeta #setfahara #faharacharms #Charmskelantan

Set Fahara Sekarang Tengah Ade Promotion Tau..Harga Asal Rm79..Harga Promotion Rm69 Jewww..Jimat Rm10😊😊
Last Promotion 15 Januari Tau

Sapa Nak Meh Wasap Kakak 😘😘 ☎ 018 3936808

#sayajual #bazarpaknil #murahmurah #charms #setfahara #makeup #skincare

KULIT SIHAT , COVER CELA DAN SELAMAT .
Wahhh ! Miss j dah tak ada ke ? Betul2 takda ke atau nanti naik baLik ?! Eh eh, jangan lupa CHARMS FOUNDATION ada khasiat minyak kelapa dara, collagen & apple stemcell yang membantu merawat & mengecutkan masalah kulit kita 😍😍
.
Siapa nak skin macam ni ? Angkat tangan πŸ™‹πŸΌ
.
Whatsapp tauuu ...
πŸ“²+60176459667
.
Nak jd dropship pon boleh ...
πŸ“²+60176459667
.
Nak Oder whatsapp terus ...
πŸ“²+60176459667
.

INGAT CHARMS SOLEK DAN RAWAT πŸ’›
.

#teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #stokischarms #charmsshahalam #lipstikcharms #lips #charms
#charmsglow #charmsshahalam #charmsfoundation #teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #foundation #liptint #fahara #setfahara #charmsfoundation #teamzaraawliya #charmsshahalam #stokischarms #charmsselangor #charmsmurah #charmssale #fahara #lipcharmsshahalam #stokislipcharms #agenlipcharms #lipice #aurainsta #skincare #fashion #igseller #lipcharmsshahalam #testimonilipcharms #testimonicharmszaraawliya

Jom kita tgk apa yg dipegang oleh founder charms yg comey lote nih.. "Sbnrnya mommy nak cter yg semlm mommy berspa dgn Nite Spa Treatment Cream Fahara ni..ada 1 cik whitehead br nak menapak..tau2 pg ni dah kering siap terkeluar sendiri lg isinya..πŸ˜‚πŸ˜‚ tau pun kena paksa kan.. so mmg betul2 spa la cternya..πŸ˜‚πŸ˜‚ .
Alhamdulillah semoga Fahara Skincare ni pun beri manfaat yg sama pd u alls.."
.
To Order?
☎ WHATSAPP +6017-5903637
☎ WHATSAPP +6017-5903637
☎ WHATSAPP +6017-5903637
.
#setfahara
#fahara3in1
#charms
#authorizedstockistcharms
#cleansercharms
#hydrafreshcream
#nightspatreatmentcream
#stokischarmsipoh
#agentcharmsipoh
#3in1fahara

MOST RECENT

MUKA KERAP NAIK JERAWAT LEPAS SALAH PAKAI FOUNDATION??INGINKAN Β KULIT MUKA GLOWING??CUMA SAPU CHARMS FAHARA SKINCARE JE
BOLEH DAPAT KULIT MUKA YANG DI IDAM-IDAMKAN
Charms Fahara SkincareΒ ialahΒ rangkaian penjagaan kulit wajah keluaran CHARMS yg

dirumus khas utk membantu dlm penjagaan harian kulit wajah. Selain itu ianya juga dpt

membantu dlm merawat kulit wajah yang rosak dan bermasalah. Tahan selama 16jam,

langsung tak merekah bila pakai,tutup habis cela-cela pada muka,pori-pori punΒ habis

tertutup. Skincare yang sangat unik dan bila pakai lama-lama muka akan nampak 'glowing'.Dahla best plus jimat pulak tu.Boleh tahan up to 3 bulan.Charms
FaharaΒ SkincareΒ membantu menjimatkan wang poket andaπŸ˜‰. HARGA:
RM 59 FREE POS SM BERMINAT ?πŸ‘‡
0136181532
0136181532

#faharaskincare
#fahara
#setfahara
#charms
#charmsmurah
#codmuar
#codbatupahat
#codparitraja
#muar
#batupahat

GABUNGAN HEBAT STARGLOW SCRUB UTK PARUT & PARUT KAWAH BERLUBANG!!
.
JERAWAT PUN SEGAN NAK BERTENGGEK LAGI😱
.
.
Betul ke sis?? Alhamdulillah adik ni serasi..dgn guide cara pemakaian yg betul menjadikan KULIT WAJAH YG BERKAWAH makin rata & licin secara perlahan2
.

Bukan sebarang scrub tau.. Full of VIT C, GREEN TEA, COLLAGEN & ALPHA ARBUTIN
.

Scrub yg Hebat utk PARUT JERAWAT & PARUT KAWAH BERLUBANG!! Whatsapp Hajar
πŸ“²+60176459667 ❀️
.
.

#teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #stokischarms #charmsshahalam #lipstikcharms #lips #charms
#charmsglow #charmsshahalam #charmsfoundation #teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #foundation #liptint #fahara #setfahara #charmsfoundation #teamzaraawliya #charmsshahalam #stokischarms #charmsselangor #charmsmurah #charmssale #fahara #lipcharmsshahalam #stokislipcharms #agenlipcharms #lipice #aurainsta #skincare #fashion #igseller #lipcharmsshahalam #testimonilipcharms #testimonicharmszaraawliya

Hajar cuma nak bg tahu Promosi Raya Sakan akan tamat pada Hari Jumaat Minggu ini Pada Tarikh 07-07-2017 😒
.
Uolss tunggu apa lagi dapatkan sekarang !! jgn lengah2 kan peluang ntk dpt kan Harga Promosi Gila Gilaa
.
Foundation RM49
Cleanser Makeup Remover RM49
Kaisya Serum RM75
Starglow Scrub RM40
Lip Charms RM30
.
Harga2 Promosi Raya Sakan βœ…
whatsapp Hajar sekarang !! .
Hajar πŸ“²+60176459667
Hajar πŸ“²+60176459667
Hajar πŸ“²+60176459667
.
Ingat Charms Solek & Rawat πŸ’›
.
#teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #stokischarms #charmsshahalam #lipstikcharms #lips #charms
#charmsglow #charmsshahalam #charmsfoundation #teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #foundation #liptint #fahara #setfahara #charmsfoundation #teamzaraawliya #charmsshahalam #stokischarms #charmsselangor #charmsmurah #charmssale #fahara #lipcharmsshahalam #stokislipcharms #agenlipcharms #lipice #aurainsta #skincare #fashion #igseller #lipcharmsshahalam #testimonilipcharms #testimonicharmszaraawliya

KULIT SEMAKIN PULIH SELEPAS GUNA CHARMS 😍
.
Setiap wanita ingin kan kecantikkan. Dah tak main dah camera edit2 ni untuk nampak cantik. So kita kene ubah penampilan diri kita , kene ubah segala2 nya .. betul tak ? so uolls nak jadi tak macam mereka yg dah berjaya guna charms ? siapa yang taknak kan
.

Nak saya guide? WhatsappπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
. πŸ“²+60176459667
.
Nak jd dropship pon boleh
πŸ“²+60176459667
.

Nak Oder whatsapp terus
. πŸ“²+60176459667
.

#teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #stokischarms #charmsshahalam #lipstikcharms #lips #charms
#charmsglow #charmsshahalam #charmsfoundation #teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #foundation #liptint #fahara #setfahara #charmsfoundation #teamzaraawliya #charmsshahalam #stokischarms #charmsselangor #charmsmurah #charmssale #fahara #lipcharmsshahalam #stokislipcharms #agenlipcharms #lipice #aurainsta #skincare #fashion #igseller #lipcharmsshahalam #testimonilipcharms #testimonicharmszaraawliya

Tak tau la nak habaq cam mana lagi, pakai cleanser je pon wajah dah berseri seri πŸ˜’ tipu ke apa ????
.
Haaa tipu dosa taw bulan puasa ni hehe
.

Tapi tak kan nak tipu terang2 bagi gambar muka berseri seri 😫😫😫
.
Eh jap ! skrg tgh promosi combo sescui lebaran ! .
Cleanser & Makeup Remover & Laser Scrub Starglow ... Kebetulan πŸ˜’ Rugi betui sape tak grab ok byeee !!
.
Taip "Combo Lebaran" Ke πŸ‘‡πŸ»
πŸ“²+60176459667
πŸ“²+60176459667
πŸ“²+60176459667
.

#teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #stokischarms #charmsshahalam #lipstikcharms #lips #charms
#charmsglow #charmsshahalam #charmsfoundation #teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #foundation #liptint #fahara #setfahara #charmsfoundation #teamzaraawliya #charmsshahalam #stokischarms #charmsselangor #charmsmurah #charmssale #fahara #lipcharmsshahalam #stokislipcharms #agenlipcharms #lipice #aurainsta #skincare #fashion #igseller #lipcharmsshahalam #testimonilipcharms #testimonicharmszaraawliya

KENAPA DULU TAK ADA YG NAK PUJI ?
.
Masa mula - mula dulu,pakai produk biasa .. Pakai mahal-mahal ,beli satu set tapi takda hasil .. Tercari-cari produk yang serasi dengan kulit , nak beli pun takut sebab tak tawu khasiat apa yg ada dalam produk.. .
.
Cuba scroll2 facebook , insta ternampak brand Charms .. ------>>> Dah stalk2, mintak guide dan sendiri dah pakai.. Hasil nya ? .
.
.
.
.
Wow !! πŸ˜πŸ‘ Pergi kerja tak risau dah sebab charms tak BERCAPUK , ANTI PELUH , RINGAN pakai nipis2 je dah flawlesshh sampai hari pertama pakai ada org puji .. Bukan boleh pakai siang je , malam pun boleh .. TRANSFORM uoalsss ✨✨ .
TERCARI2 FOUNDATION CHARMS ? Whatsapp kami .. πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
Nak Guide Whatsapp tauuu ...
πŸ“²+60176459667
Nak jd dropship pon boleh ...
πŸ“²+60176459667
Nak Oder whatsapp terus ...
πŸ“²+60176459667
. .

#teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #stokischarms #charmsshahalam #lipstikcharms #lips #charms
#charmsglow #charmsshahalam #charmsfoundation #teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #foundation #liptint #fahara #setfahara #charmsfoundation #teamzaraawliya #charmsshahalam #stokischarms #charmsselangor #charmsmurah #charmssale #fahara #lipcharmsshahalam #stokislipcharms #agenlipcharms #lipice #aurainsta #skincare #fashion #igseller #lipcharmsshahalam #testimonilipcharms #testimonicharmszaraawliya

Ketiak Hitam !! Celah2 Peha Kusam !!
.
Starglow Scrub mampu cerahkan nya uolss ??? waduhhhh betul2 niee ... tgk sekecil molek .
sekecil cili padi tp mampu mencerahkan !!
.
ingat kan boleh pakai kat muka jee ! tp kelebihan yg lain uolss tak tahu !!!
.
boleh sental sental weyhhhh kulit yg bekerakk tuu rupanyaa ??? jd uolls mesti cuba ok kat rumah .. .
skrg starglow scrub isi dah 70gm .
boleh lah sental menyetal dkt bahagian bahagian yg tersorok tuuuu .... bukan apa .. untuk suami jugaaaa 😜
.
Taip "Starglow Scrub" Ke .
πŸ“²+60176459667
πŸ“²+60176459667
πŸ“²+60176459667
.

#teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #stokischarms #charmsshahalam #lipstikcharms #lips #charms
#charmsglow #charmsshahalam #charmsfoundation #teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #foundation #liptint #fahara #setfahara #charmsfoundation #teamzaraawliya #charmsshahalam #stokischarms #charmsselangor #charmsmurah #charmssale #fahara #lipcharmsshahalam #stokislipcharms #agenlipcharms #lipice #aurainsta #skincare #fashion #igseller #lipcharmsshahalam #testimonilipcharms #testimonicharmszaraawliya

ADAKAH ANDA PUAS HATI PAKAI CHARMS ?
.
.
Ya , memang puas hati sebab foundation charms adalah jenis tekstur yang sangat RINGAN , TAK MELEKIT , ANTI PELUH , TAK BERCAPUK & TAK BERMINYAK 😍 Alhamdulillah , dah ramai yang guna #charms dan banyak testimoni yang berjaya .
Nak jadi macam mereka semua ?
Nak kan FREE konsultasi dari charms ?
.
Whatsapp πŸ‘‰ +60176459667
πŸ‘‰ +60176459667
πŸ‘‰ +60176459667
.

INGAT CHARMS SOLEK DAN RAWAT
.
#teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #stokischarms #charmsshahalam #lipstikcharms #lips #charms
#charmsglow #charmsshahalam #charmsfoundation #teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #foundation #liptint #fahara #setfahara #charmsfoundation #teamzaraawliya #charmsshahalam #stokischarms #charmsselangor #charmsmurah #charmssale #fahara #lipcharmsshahalam #stokislipcharms #agenlipcharms #lipice #aurainsta #skincare #fashion #igseller #lipcharmsshahalam #testimonilipcharms #testimonicharmszaraawliya

BETUL KE BUKAN 360 !! 😱
.
Dah ramai pengguna2 charms di seluruh negeri termasuk sabah sarawak..Ada yang dah berjaya pakai charms bertahun-tahun sampai ada gallery CHARMS .. Saja tukar brand kosmetik lain tapi hati tetap pada charms SEBAB charms πŸ’― %NATURAL , JIMAT & BERBALOI .
Ingat charms solek dan rawat πŸ’›
.
Nak Order Whatsapp Hajar
πŸ“²+60176459667
.
Nak jadi agen/dropship πŸ“²+60176459667
.

#teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #stokischarms #charmsshahalam #lipstikcharms #lips #charms
#charmsglow #charmsshahalam #charmsfoundation #teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #foundation #liptint #fahara #setfahara #charmsfoundation #teamzaraawliya #charmsshahalam #stokischarms #charmsselangor #charmsmurah #charmssale #fahara #lipcharmsshahalam #stokislipcharms #agenlipcharms #lipice #aurainsta #skincare #fashion #igseller #lipcharmsshahalam #testimonilipcharms #testimonicharmszaraawliya

MASTER LEADER CHARMS NI MASIH GOJES WALAUPUN DAH 40AN!
.
Percaya ke percaya? Betullll. Buat apa nak bohong. Kalau pakai Charms mmg tak makan dek usia. Makin meningkat umur nampak makin muda. Kulit tak kendur2. Tak kering. Jeragat pun susah nak naik. Protection dari Charms mmg dah kuat tauπŸ’ͺ.
.
Nak awet muda macam Kak Nik ni tak? Whatsapp cepat ye! .
+6017-6459667
+6017-6459667
+6017-6459667
.
#teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #stokischarms #charmsshahalam #lipstikcharms #lips #charms
#charmsglow #charmsshahalam #charmsfoundation #teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #foundation #liptint #fahara #setfahara #charmsfoundation #teamzaraawliya #charmsshahalam #stokischarms #charmsselangor #charmsmurah #charmssale #fahara #lipcharmsshahalam #stokislipcharms #agenlipcharms #lipice #aurainsta #skincare #fashion #igseller #lipcharmsshahalam #testimonilipcharms #testimonicharmszaraawliya

SERAH KAN KPD KEPAKARAN KAMI MENJADIKAN WAJAH ANDA MERELIT2 😍😍
.
Ingatkan Charms Pandora yg buat org relit2 tuπŸ˜‚πŸ˜‚ Rupenya ada MAKE UP nama CHARMS u alls! Kalah international brand. KEPAKARAN KAMI menjadikan WAJAH ANDA MERELIT2 😍😍 Wow😱ni seyes lain macam penangan dia..tak caya..lps 10-18 jam balik rumah mesti syg nak cuci..punyela comey lote dok tgk cermin saje..πŸ˜±πŸ™‹πŸΌ Mlm2 tampal pulak NSTC 2-3 kali je seminggu..tak yah hari2..kecut hbs la jerawat..kering n boleh tanggalkan dari kulit😱
.
Whatsapp "CHARMS " ke
www.whatsapp.my/60176459667
.
INGAT CHARMS MAKEUP & RAWAT
.
#raiseyourlife #charmsglow #teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #stokischarms #charmsshahalam #lipstikcharms #lips
#charmsglow #charmsshahalam #charmsfoundation #teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #foundation #liptint #fahara #setfahara #charmsfoundation #teamzaraawliya #charmsshahalam #stokischarms #charmsselangor #charmsmurah #charmssale #fahara #lipcharmsshahalam #stokislipcharms #agenlipcharms #lipice #aurainsta #skincare #fashion #igseller #lipcharmsshahalam #testimonilipcharms #testimonicharmszaraawliya

Penangan Susuk Charms 😱
.
Betul lah kata Founder Charms . Kwn2 Kak kata Kak pakai Susuk ke??
.
Tudia perkena charms produk susuk,tapi tu kak pakai nipis n simple jer..
.
Kak ni cucu dh nk masuk 2 org dahh .
-Puan Khalila Ismail .
Tudia Tuddiiiaaaaaa ceq oiii , dah depa kata charms produk susuk pulak πŸ˜‚ tp memg betoi pakai susuk yg tak dak pantang larang pon . boleh lalu bawah ampaian . boleh ade cucu sampai 2 orang . dah nama pon susuk moden kan πŸ™ˆ .
siapa nak ceq tlg dia pakai kan susuk πŸ’πŸΌ
.
Cepat Taip Susuk Ke πŸ‘‡πŸ»
.
πŸ“²www.wasap.my/60176459667
πŸ“²www.wasap.my/60176459667
πŸ“²www.wasap.my/60176459667
.

#teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #stokischarms #charmsshahalam #lipstikcharms #lips #charms
#charmsglow #charmsshahalam #charmsfoundation #teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #foundation #liptint #fahara #setfahara #charmsfoundation #teamzaraawliya #charmsshahalam #stokischarms #charmsselangor #charmsmurah #charmssale #fahara #lipcharmsshahalam #stokislipcharms #agenlipcharms #lipice #aurainsta #skincare #fashion #igseller #lipcharmsshahalam #testimonilipcharms #testimonicharmszaraawliya

CLEANSER:
.
Assalamualaikum & hi alls..!πŸ˜ŠπŸ˜„πŸ˜‰ MUST HAVE ITEM!
.
Kenapa perlu ada CLEANSER & MAKE-UP REMOVER ni ye??
.
.
.
Jom kita sama2 baca kelebihan yg ada dlm CLEANSER & MAKE-UP REMOVER πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ .
β€’Mengatasi masalah penuaan.
β€’ Mengembalikan keremajaan kulit.
β€’ Mengatasi masalah Jeragat
β€’ Mencerahkan kulit.
β€’ Melembutkan dan membantu mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit.
β€’ Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kulit anda.
β€’ Untuk meredakan iritasi kulit.
β€’ Membantu mengontrol jerawat dengan cara meredakan inflamasi.
β€’ Mengurangi minyak, dan mengecilkan pori-pori wajah.
Stakat baca je xjd apa dik oiiπŸ˜‚πŸ˜‚..meh la GRAB 1. tgk resultnya mcm mana nnti. πŸ˜‰
.
WHATSAPP "CLEANSER" KE: .
πŸ“²+60176459667 .
πŸ“²+60176459667 .
πŸ“²+60176459667
.

#teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #stokischarms #charmsshahalam #lipstikcharms #lips #charms
#charmsglow #charmsshahalam #charmsfoundation #teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #foundation #liptint #fahara #setfahara #charmsfoundation #teamzaraawliya #charmsshahalam #stokischarms #charmsselangor #charmsmurah #charmssale #fahara #lipcharmsshahalam #stokislipcharms #agenlipcharms #lipice #aurainsta #skincare #fashion #igseller #lipcharmsshahalam #testimonilipcharms #testimonicharmszaraawliya

THANK YOU SIS..SHOPPING FAHARA! πŸ˜™
.
.
#Repost @promessa_boutique with @repostapp
・・・
THANKYOU & HAPPY SHOPPING 😘😘
πŸ‘‰SET FAHARA by @charms_malaysia
.
JOM WALK IN πŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒπŸƒ NIKMATI RARE COFFEE SEJUK / PANAS ++ SPECIAL TOPPING . CUCI MATAAA SKALI LAHH😁MANY NEW GOJES ITEMS BY OUR VENDORS 😍
#lokasibutiklapromessa ------------------------------------
La Promessa Vendor Boutique & Cafe (Ground floor)
No.141 Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan 2, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur
------------------------------------
*Deret kedai sebelah giomall
*butik bersebelahan secret recipe & klinik gigi Dr.Ling
--------------------------------------
.
FOLLOW US @
instagram : @promessa_boutique .

#wargatemerloh #wargapekan #vendorwanted #vendorwantedkuantan #butikvendor #callingforvendor #promessacafe #vendorrayawanted #wargakemaman #ootd #ootdkuantan #bazaarkuantan #bazaaronline #vendorboutiqueconcept #visitpahang2017 #siscuba #kosmetikmurah #callingforvendor #kuantantv #utckuantan #carbootsalekuantan #kptmkuantan #iiumkuantan #polisas
#rayacollection #bajuraya #bajuraya2017 #setfahara

Wow wow wow nenek bercucu tiga orang cantik & mantain glowing.. Customer ni falling in ❀️ with Charms Foundation code White Fairy..
.
.
Charms bukan sekadar make up.. Foundation yang Langsung tak bercapuk.
Satu-satunya foundation yang Makin berpeluh makin glowing tau😍😍 Best ke best??πŸ˜‰
. .
+ FREE span foundation
+ FREE Voucher RM5 + FREE brush + makeup bag + towel pembelian FULL SET
.

Nak jadi macam puan ni tak? Cepat-cepat whatsapp no ni tauπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
WHATSAPP "CHARMS" ke 0176459667
WHATSAPP "CHARMS" ke 0176459667
WHATSAPP "CHARMS" ke 0176459667 .

Klik πŸ‘‰πŸ» utk testimoni #testimonicharmszaraawliya
.
.
#teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #stokischarms #charmsshahalam #lipstikcharms #lips #charms
#charmsglow #charmsshahalam #charmsfoundation #teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #foundation #liptint #fahara #setfahara #charmsfoundation #teamzaraawliya #charmsshahalam #stokischarms #charmsselangor #charmsmurah #charmssale #fahara #lipcharmsshahalam #stokislipcharms #agenlipcharms #lipice #aurainsta #skincare #fashion #igseller #lipcharmsshahalam #testimonilipcharms #testimonicharmszaraawliya

Asyik share testimoni customer je, hari ni admin share testimoni sendiri pulak😜
.
Pergi sana sini lipcharms sentiasa sis bawa sekali. Sis pakai lipcharms code Belladonna. Color yang kebabom cantik uolls! Code Belladonna ni memang favourite ramai customer, sis pon suka! 😍😍
.
.
Lipcharms ada 4 code color paling hot paling laku kerasss only RM45 😘
.
Whatsapp
πŸ“²+60176459667
πŸ“²+60176459667
πŸ“²+60176459667
.
#teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #stokischarms #charmsshahalam #lipstikcharms #lips #charms
#charmsglow #charmsshahalam #charmsfoundation #teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #foundation #liptint #fahara #setfahara #charmsfoundation #teamzaraawliya #charmsshahalam #stokischarms #charmsselangor #charmsmurah #charmssale #fahara #lipcharmsshahalam #stokislipcharms #agenlipcharms #lipice #aurainsta #skincare #fashion #igseller #lipcharmsshahalam #testimonilipcharms #testimonicharmszaraawliya

Charms Foundation bukan sekadar make up.. Parut jerawat & jeragat semua hilang dah! Ramai tegur kulit muka cantik flawless macam pakai bedak😱😱Best ke best??πŸ˜‰
. .
+ FREE span foundation
+ FREE Voucher RM5 .

Nak jadi macam sis ni tak? Cepat-cepat whatsapp no ni tauπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
.
WHATSAPP "CHARMS" ke 0176459667
WHATSAPP "CHARMS" ke 0176459667
WHATSAPP "CHARMS" ke 0176459667 .

Klik πŸ‘‰πŸ» utk testimoni #testimonicharmszaraawliya
.
.
#teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #stokischarms #charmsshahalam #lipstikcharms #lips #charms
#charmsglow #charmsshahalam #charmsfoundation #teamzara #teamcharmszara #teamzaraawliya #lipcharms #lipstik #lipmatte #foundation #liptint #fahara #setfahara #charmsfoundation #teamzaraawliya #charmsshahalam #stokischarms #charmsselangor #charmsmurah #charmssale #fahara #lipcharmsshahalam #stokislipcharms #agenlipcharms #lipice #aurainsta #skincare #fashion #igseller #lipcharmsshahalam #testimonilipcharms #testimonicharmszaraawliya

Most Popular Instagram Hashtags