#setcantikshaklee

MOST RECENT

.
KANDUNGAN HERBLAX :
.
🌳Buckhorn bark – melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan kelembapan kepada usus.
.
🌳Licorice root – membantu proses detoksifikasi
.
🌳Fennel seeds – mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalah semebelit dan kembung perut atau usus.
.
🌳Anise seeds – merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan
.
🌳Rhubarb root – Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibiotik
.
🌳Blue malva flower – membantu proses detoksifikasi danmengimbangi tekstur kulit
.
🌳Culver’s root – membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma
.
🌳Alfalfa leaf – membersihkan usus, darah dan hati.
.
🌳Senna leaf – merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.
.
Untuk ORDER : www.wasap.my/60172534982

#shakleemelaka #shakleemelakamurah #shakleeuitm #shakleemelakatengah #shakleejasin #shakleebemban #sayajualshaklee #pengedarshakleemelaka #shakleeayerkeroh #shakleemalaysiamurah #vivixshakleemurah #teaminstaMF #setcantikshaklee #setkurusshaklee #setpantangshaklee #promosishaklee

SET CANTIK LENGKAP !
.
Masalah jerawat? Parut bersepah? breakout sebab salah pakai product?
.
Dah ikhtiar tapi tak jalan jugak. Selalu bila dah mcm ni, seeloknye kita rawat dari dalaman dgn pengambilan supplements.
.
Bila dalaman kita dah sihat, barulah luaran pun akan turut sama cantik. Sama la jugak dgn hati kita. Bila hati kita bersih je, mesti perangai kita pun akan baik je. Eh? 😜
.
Antara supplement yg paling laku keras :-
.
🌸ESP
🌹menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar
🌹membantu mengurangkan kolestrol
🌹Memulihkan fungsi prostat lelaki
🌹Kulit anjal & berseri
🌹Memulihkan kedutan
🌹Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌹Membantu memulihkan pigmentasi,rambut gugur, melambatkan proses uban
.
🌻VITAMIN C
🍊 bagus utk imunisasi / daya tahan badan
🍊 bagus utk mengurangkan simptom demam biasa
🍊anti oksida
🍊bagus utk tekanan darah tinggi
🍊 mengurangkan keracunan plumbum
🍊 mengurangkan katarak
🍊 perlindungan dari matahari
🍊 merangsang penghasilan kolagen
🍊 bagus utk penyembuhan luka
🍊 memperbaiki tekstur kulit
🍊mengurangkan masalah gusi berdarah,resdung,ekzema
🍊mmbntu memulihkan luka dalaman
.
VITAMIN E
🍄bagus untuk mengecilkan pori
🍄mengawal minyak
🍄menghilangkan jeragat
🍄menegangkan kulit
🍄sangat sangat bagus untuk memudarkan parut 🍄mengawal kolestrol
🍄mencerahkan wajah
.
.
Tunggu apa lagi?? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan SET KECANTIKAN NO 1 dengan HARGA SUPER DUPER SPECIAL 😍
.
.
Official Shaklee Distributor
Syukri
010 334 6438
.
.
#espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setkurusshaklee #setcantikshaklee #promoshaklee #vitamincshakleemurah #alfalfashaklee #setmenyusushaklee #setkurusshakleemurah #setslimmingshaklee #setberpantangshaklee #shakleemurah #setjerawatshaklee
#shakleemalaysia #vivixawetmuda #vivix #vivixshakleemurah #vivixmurah
#nur

SET CANTIK LENGKAP !
.
Masalah jerawat? Parut bersepah? breakout sebab salah pakai product?
.
Dah ikhtiar tapi tak jalan jugak. Selalu bila dah mcm ni, seeloknye kita rawat dari dalaman dgn pengambilan supplements.
.
Bila dalaman kita dah sihat, barulah luaran pun akan turut sama cantik. Sama la jugak dgn hati kita. Bila hati kita bersih je, mesti perangai kita pun akan baik je. Eh? 😜
.
Antara supplement yg paling laku keras :-
.
🌸ESP
🌹menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar
🌹membantu mengurangkan kolestrol
🌹Memulihkan fungsi prostat lelaki
🌹Kulit anjal & berseri
🌹Memulihkan kedutan
🌹Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌹Membantu memulihkan pigmentasi,rambut gugur, melambatkan proses uban
.
🌻VITAMIN C
🍊 bagus utk imunisasi / daya tahan badan
🍊 bagus utk mengurangkan simptom demam biasa
🍊anti oksida
🍊bagus utk tekanan darah tinggi
🍊 mengurangkan keracunan plumbum
🍊 mengurangkan katarak
🍊 perlindungan dari matahari
🍊 merangsang penghasilan kolagen
🍊 bagus utk penyembuhan luka
🍊 memperbaiki tekstur kulit
🍊mengurangkan masalah gusi berdarah,resdung,ekzema
🍊mmbntu memulihkan luka dalaman
.
VITAMIN E
🍄bagus untuk mengecilkan pori
🍄mengawal minyak
🍄menghilangkan jeragat
🍄menegangkan kulit
🍄sangat sangat bagus untuk memudarkan parut 🍄mengawal kolestrol
🍄mencerahkan wajah
.
.
Tunggu apa lagi?? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan SET KECANTIKAN NO 1 dengan HARGA SUPER DUPER SPECIAL 😍
.
.
Official Shaklee Distributor
Syukri
010 334 6438
.
.
#espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setkurusshaklee #setcantikshaklee #promoshaklee #vitamincshakleemurah #alfalfashaklee #setmenyusushaklee #setkurusshakleemurah #setslimmingshaklee #setberpantangshaklee #shakleemurah #setjerawatshaklee
#shakleemalaysia #vivixawetmuda #vivix #vivixshakleemurah #vivixmurah
#nur

SET CANTIK LENGKAP !
.
Masalah jerawat? Parut bersepah? breakout sebab salah pakai product?
.
Dah ikhtiar tapi tak jalan jugak. Selalu bila dah mcm ni, seeloknye kita rawat dari dalaman dgn pengambilan supplements.
.
Bila dalaman kita dah sihat, barulah luaran pun akan turut sama cantik. Sama la jugak dgn hati kita. Bila hati kita bersih je, mesti perangai kita pun akan baik je. Eh? 😜
.
Antara supplement yg paling laku keras :-
.
🌸ESP
🌹menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar
🌹membantu mengurangkan kolestrol
🌹Memulihkan fungsi prostat lelaki
🌹Kulit anjal & berseri
🌹Memulihkan kedutan
🌹Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌹Membantu memulihkan pigmentasi,rambut gugur, melambatkan proses uban
.
🌻VITAMIN C
🍊 bagus utk imunisasi / daya tahan badan
🍊 bagus utk mengurangkan simptom demam biasa
🍊anti oksida
🍊bagus utk tekanan darah tinggi
🍊 mengurangkan keracunan plumbum
🍊 mengurangkan katarak
🍊 perlindungan dari matahari
🍊 merangsang penghasilan kolagen
🍊 bagus utk penyembuhan luka
🍊 memperbaiki tekstur kulit
🍊mengurangkan masalah gusi berdarah,resdung,ekzema
🍊mmbntu memulihkan luka dalaman
.
VITAMIN E
🍄bagus untuk mengecilkan pori
🍄mengawal minyak
🍄menghilangkan jeragat
🍄menegangkan kulit
🍄sangat sangat bagus untuk memudarkan parut 🍄mengawal kolestrol
🍄mencerahkan wajah
.
.
Tunggu apa lagi?? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan SET KECANTIKAN NO 1 dengan HARGA SUPER DUPER SPECIAL 😍
.
.
Official Shaklee Distributor
Syukri
010 334 6438
.
.
#espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setkurusshaklee #setcantikshaklee #promoshaklee #vitamincshakleemurah #alfalfashaklee #setmenyusushaklee #setkurusshakleemurah #setslimmingshaklee #setberpantangshaklee #shakleemurah #setjerawatshaklee
#shakleemalaysia #vivixawetmuda #vivix #vivixshakleemurah #vivixmurah
#nur

SET CANTIK LENGKAP !
.
Masalah jerawat? Parut bersepah? breakout sebab salah pakai product?
.
Dah ikhtiar tapi tak jalan jugak. Selalu bila dah mcm ni, seeloknye kita rawat dari dalaman dgn pengambilan supplements.
.
Bila dalaman kita dah sihat, barulah luaran pun akan turut sama cantik. Sama la jugak dgn hati kita. Bila hati kita bersih je, mesti perangai kita pun akan baik je. Eh? 😜
.
Antara supplement yg paling laku keras :-
.
🌸ESP
🌹menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar
🌹membantu mengurangkan kolestrol
🌹Memulihkan fungsi prostat lelaki
🌹Kulit anjal & berseri
🌹Memulihkan kedutan
🌹Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌹Membantu memulihkan pigmentasi,rambut gugur, melambatkan proses uban
.
🌻VITAMIN C
🍊 bagus utk imunisasi / daya tahan badan
🍊 bagus utk mengurangkan simptom demam biasa
🍊anti oksida
🍊bagus utk tekanan darah tinggi
🍊 mengurangkan keracunan plumbum
🍊 mengurangkan katarak
🍊 perlindungan dari matahari
🍊 merangsang penghasilan kolagen
🍊 bagus utk penyembuhan luka
🍊 memperbaiki tekstur kulit
🍊mengurangkan masalah gusi berdarah,resdung,ekzema
🍊mmbntu memulihkan luka dalaman
.
VITAMIN E
🍄bagus untuk mengecilkan pori
🍄mengawal minyak
🍄menghilangkan jeragat
🍄menegangkan kulit
🍄sangat sangat bagus untuk memudarkan parut 🍄mengawal kolestrol
🍄mencerahkan wajah
.
.
Tunggu apa lagi?? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan SET KECANTIKAN NO 1 dengan HARGA SUPER DUPER SPECIAL 😍
.
.
Official Shaklee Distributor
Syukri
010 334 6438
.
.
#espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setkurusshaklee #setcantikshaklee #promoshaklee #vitamincshakleemurah #alfalfashaklee #setmenyusushaklee #setkurusshakleemurah #setslimmingshaklee #setberpantangshaklee #shakleemurah #setjerawatshaklee
#shakleemalaysia #vivixawetmuda #vivix #vivixshakleemurah #vivixmurah
#nur

SET CANTIK LENGKAP !
.
Masalah jerawat? Parut bersepah? breakout sebab salah pakai product?
.
Dah ikhtiar tapi tak jalan jugak. Selalu bila dah mcm ni, seeloknye kita rawat dari dalaman dgn pengambilan supplements.
.
Bila dalaman kita dah sihat, barulah luaran pun akan turut sama cantik. Sama la jugak dgn hati kita. Bila hati kita bersih je, mesti perangai kita pun akan baik je. Eh? 😜
.
Antara supplement yg paling laku keras :-
.
🌸ESP
🌹menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar
🌹membantu mengurangkan kolestrol
🌹Memulihkan fungsi prostat lelaki
🌹Kulit anjal & berseri
🌹Memulihkan kedutan
🌹Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌹Membantu memulihkan pigmentasi,rambut gugur, melambatkan proses uban
.
🌻VITAMIN C
🍊 bagus utk imunisasi / daya tahan badan
🍊 bagus utk mengurangkan simptom demam biasa
🍊anti oksida
🍊bagus utk tekanan darah tinggi
🍊 mengurangkan keracunan plumbum
🍊 mengurangkan katarak
🍊 perlindungan dari matahari
🍊 merangsang penghasilan kolagen
🍊 bagus utk penyembuhan luka
🍊 memperbaiki tekstur kulit
🍊mengurangkan masalah gusi berdarah,resdung,ekzema
🍊mmbntu memulihkan luka dalaman
.
VITAMIN E
🍄bagus untuk mengecilkan pori
🍄mengawal minyak
🍄menghilangkan jeragat
🍄menegangkan kulit
🍄sangat sangat bagus untuk memudarkan parut 🍄mengawal kolestrol
🍄mencerahkan wajah
.
.
Tunggu apa lagi?? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan SET KECANTIKAN NO 1 dengan HARGA SUPER DUPER SPECIAL 😍
.
.
Official Shaklee Distributor
Syukri
010 334 6438
.
.
#espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setkurusshaklee #setcantikshaklee #promoshaklee #vitamincshakleemurah #alfalfashaklee #setmenyusushaklee #setkurusshakleemurah #setslimmingshaklee #setberpantangshaklee #shakleemurah #setjerawatshaklee
#shakleemalaysia #vivixawetmuda #vivix #vivixshakleemurah #vivixmurah
#nur

SET CANTIK LENGKAP !
.
Masalah jerawat? Parut bersepah? breakout sebab salah pakai product?
.
Dah ikhtiar tapi tak jalan jugak. Selalu bila dah mcm ni, seeloknye kita rawat dari dalaman dgn pengambilan supplements.
.
Bila dalaman kita dah sihat, barulah luaran pun akan turut sama cantik. Sama la jugak dgn hati kita. Bila hati kita bersih je, mesti perangai kita pun akan baik je. Eh? 😜
.
Antara supplement yg paling laku keras :-
.
🌸ESP
🌹menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar
🌹membantu mengurangkan kolestrol
🌹Memulihkan fungsi prostat lelaki
🌹Kulit anjal & berseri
🌹Memulihkan kedutan
🌹Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌹Membantu memulihkan pigmentasi,rambut gugur, melambatkan proses uban
.
🌻VITAMIN C
🍊 bagus utk imunisasi / daya tahan badan
🍊 bagus utk mengurangkan simptom demam biasa
🍊anti oksida
🍊bagus utk tekanan darah tinggi
🍊 mengurangkan keracunan plumbum
🍊 mengurangkan katarak
🍊 perlindungan dari matahari
🍊 merangsang penghasilan kolagen
🍊 bagus utk penyembuhan luka
🍊 memperbaiki tekstur kulit
🍊mengurangkan masalah gusi berdarah,resdung,ekzema
🍊mmbntu memulihkan luka dalaman
.
VITAMIN E
🍄bagus untuk mengecilkan pori
🍄mengawal minyak
🍄menghilangkan jeragat
🍄menegangkan kulit
🍄sangat sangat bagus untuk memudarkan parut 🍄mengawal kolestrol
🍄mencerahkan wajah
.
.
Tunggu apa lagi?? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan SET KECANTIKAN NO 1 dengan HARGA SUPER DUPER SPECIAL 😍
.
.
Official Shaklee Distributor
Syukri
010 334 6438
.
.
#espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setkurusshaklee #setcantikshaklee #promoshaklee #vitamincshakleemurah #alfalfashaklee #setmenyusushaklee #setkurusshakleemurah #setslimmingshaklee #setberpantangshaklee #shakleemurah #setjerawatshaklee
#shakleemalaysia #vivixawetmuda #vivix #vivixshakleemurah #vivixmurah
#nur

SET CANTIK LENGKAP !
.
Masalah jerawat? Parut bersepah? breakout sebab salah pakai product?
.
Dah ikhtiar tapi tak jalan jugak. Selalu bila dah mcm ni, seeloknye kita rawat dari dalaman dgn pengambilan supplements.
.
Bila dalaman kita dah sihat, barulah luaran pun akan turut sama cantik. Sama la jugak dgn hati kita. Bila hati kita bersih je, mesti perangai kita pun akan baik je. Eh? 😜
.
Antara supplement yg paling laku keras :-
.
🌸ESP
🌹menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar
🌹membantu mengurangkan kolestrol
🌹Memulihkan fungsi prostat lelaki
🌹Kulit anjal & berseri
🌹Memulihkan kedutan
🌹Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌹Membantu memulihkan pigmentasi,rambut gugur, melambatkan proses uban
.
🌻VITAMIN C
🍊 bagus utk imunisasi / daya tahan badan
🍊 bagus utk mengurangkan simptom demam biasa
🍊anti oksida
🍊bagus utk tekanan darah tinggi
🍊 mengurangkan keracunan plumbum
🍊 mengurangkan katarak
🍊 perlindungan dari matahari
🍊 merangsang penghasilan kolagen
🍊 bagus utk penyembuhan luka
🍊 memperbaiki tekstur kulit
🍊mengurangkan masalah gusi berdarah,resdung,ekzema
🍊mmbntu memulihkan luka dalaman
.
VITAMIN E
🍄bagus untuk mengecilkan pori
🍄mengawal minyak
🍄menghilangkan jeragat
🍄menegangkan kulit
🍄sangat sangat bagus untuk memudarkan parut 🍄mengawal kolestrol
🍄mencerahkan wajah
.
.
Tunggu apa lagi?? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan SET KECANTIKAN NO 1 dengan HARGA SUPER DUPER SPECIAL 😍
.
.
Official Shaklee Distributor
Syukri
010 334 6438
.
.
#espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setkurusshaklee #setcantikshaklee #promoshaklee #vitamincshakleemurah #alfalfashaklee #setmenyusushaklee #setkurusshakleemurah #setslimmingshaklee #setberpantangshaklee #shakleemurah #setjerawatshaklee
#shakleemalaysia #vivixawetmuda #vivix #vivixshakleemurah #vivixmurah
#nur

SET CANTIK LENGKAP !
.
Masalah jerawat? Parut bersepah? breakout sebab salah pakai product?
.
Dah ikhtiar tapi tak jalan jugak. Selalu bila dah mcm ni, seeloknye kita rawat dari dalaman dgn pengambilan supplements.
.
Bila dalaman kita dah sihat, barulah luaran pun akan turut sama cantik. Sama la jugak dgn hati kita. Bila hati kita bersih je, mesti perangai kita pun akan baik je. Eh? 😜
.
Antara supplement yg paling laku keras :-
.
🌸ESP
🌹menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar
🌹membantu mengurangkan kolestrol
🌹Memulihkan fungsi prostat lelaki
🌹Kulit anjal & berseri
🌹Memulihkan kedutan
🌹Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌹Membantu memulihkan pigmentasi,rambut gugur, melambatkan proses uban
.
🌻VITAMIN C
🍊 bagus utk imunisasi / daya tahan badan
🍊 bagus utk mengurangkan simptom demam biasa
🍊anti oksida
🍊bagus utk tekanan darah tinggi
🍊 mengurangkan keracunan plumbum
🍊 mengurangkan katarak
🍊 perlindungan dari matahari
🍊 merangsang penghasilan kolagen
🍊 bagus utk penyembuhan luka
🍊 memperbaiki tekstur kulit
🍊mengurangkan masalah gusi berdarah,resdung,ekzema
🍊mmbntu memulihkan luka dalaman
.
VITAMIN E
🍄bagus untuk mengecilkan pori
🍄mengawal minyak
🍄menghilangkan jeragat
🍄menegangkan kulit
🍄sangat sangat bagus untuk memudarkan parut 🍄mengawal kolestrol
🍄mencerahkan wajah
.
.
Tunggu apa lagi?? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan SET KECANTIKAN NO 1 dengan HARGA SUPER DUPER SPECIAL 😍
.
.
Official Shaklee Distributor
Syukri
010 334 6438
.
.
#espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setkurusshaklee #setcantikshaklee #promoshaklee #vitamincshakleemurah #alfalfashaklee #setmenyusushaklee #setkurusshakleemurah #setslimmingshaklee #setberpantangshaklee #shakleemurah #setjerawatshaklee
#shakleemalaysia #vivixawetmuda #vivix #vivixshakleemurah #vivixmurah
#nur

SET CANTIK LENGKAP !
.
Masalah jerawat? Parut bersepah? breakout sebab salah pakai product?
.
Dah ikhtiar tapi tak jalan jugak. Selalu bila dah mcm ni, seeloknye kita rawat dari dalaman dgn pengambilan supplements.
.
Bila dalaman kita dah sihat, barulah luaran pun akan turut sama cantik. Sama la jugak dgn hati kita. Bila hati kita bersih je, mesti perangai kita pun akan baik je. Eh? 😜
.
Antara supplement yg paling laku keras :-
.
🌸ESP
🌹menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar
🌹membantu mengurangkan kolestrol
🌹Memulihkan fungsi prostat lelaki
🌹Kulit anjal & berseri
🌹Memulihkan kedutan
🌹Mempercepatkan pemulihan luka dan parut
🌹Membantu memulihkan pigmentasi,rambut gugur, melambatkan proses uban
.
🌻VITAMIN C
🍊 bagus utk imunisasi / daya tahan badan
🍊 bagus utk mengurangkan simptom demam biasa
🍊anti oksida
🍊bagus utk tekanan darah tinggi
🍊 mengurangkan keracunan plumbum
🍊 mengurangkan katarak
🍊 perlindungan dari matahari
🍊 merangsang penghasilan kolagen
🍊 bagus utk penyembuhan luka
🍊 memperbaiki tekstur kulit
🍊mengurangkan masalah gusi berdarah,resdung,ekzema
🍊mmbntu memulihkan luka dalaman
.
VITAMIN E
🍄bagus untuk mengecilkan pori
🍄mengawal minyak
🍄menghilangkan jeragat
🍄menegangkan kulit
🍄sangat sangat bagus untuk memudarkan parut 🍄mengawal kolestrol
🍄mencerahkan wajah
.
.
Tunggu apa lagi?? Jom cepat cepat whatsapp untuk dapatkan SET KECANTIKAN NO 1 dengan HARGA SUPER DUPER SPECIAL 😍
.
.
Official Shaklee Distributor
Syukri
010 334 6438
.
.
#espshaklee #sethamilshaklee #milkboostershakleemurah #setkecantikanshaklee #setkurusshaklee #setcantikshaklee #promoshaklee #vitamincshakleemurah #alfalfashaklee #setmenyusushaklee #setkurusshakleemurah #setslimmingshaklee #setberpantangshaklee #shakleemurah #setjerawatshaklee
#shakleemalaysia #vivixawetmuda #vivix #vivixshakleemurah #vivixmurah
#nur

Assalammualaikum. Selamat pagi semua 😍

Rasanya masih belum terlambat untuk kak d ucapkan selamat hari raya pada semua followers @diyana.pengedar.shakleemelaka . Raya kan sebulan. Hihihi

Di kesempatan ini, kak d nak ucapkan terima kasih atas sokongan kalian pada kak d. Jika ada salah silap, harap di maafkan.

Kedai Shaklee kak d di instagram beroperasi secara official hari ni ya. Untuk dapatkan produk Shaklee, boleh terus wassap kak d di 0176460765 atau klik saja link di bio untuk dapatkan diskaun terhangat.

Kak D,
+60176460765.
Pengedar Shaklee Bertauliah.

#youthshaklee #youthskincare #testimoniyouthshaklee #codjasin #shakleemalaysia #shakleemurah #uitm #teaminstamf #espshaklee #shakleeesp #esppromo #Uitmmelaka #shakleemelaka #skincaremurah #skincaremalaysia #naturalskincare #vivixshaklee #setcantikbaget #setcantikshaklee
#shakleecodmelaka #CODMelaka #lookyoungerlonger #collagenpowder #youth #shakleeyouth #utem #codsungaiudang #uitmlendu #shakleecollagenpowder #timgemukduitsaving

Assalammualaikum. Selamat pagi semua 😍

Rasanya masih belum terlambat untuk kak d ucapkan selamat hari raya pada semua followers @diyana.pengedar.shakleemelaka . Raya kan sebulan. Hihihi

Di kesempatan ini, kak d nak ucapkan terima kasih atas sokongan kalian pada kak d. Jika ada salah silap, harap di maafkan.

Kedai Shaklee kak d di instagram beroperasi secara official hari ni ya. Untuk dapatkan produk Shaklee, boleh terus wassap kak d di 0176460765 atau klik saja link di bio untuk dapatkan diskaun terhangat.

Kak D,
+60176460765.
Pengedar Shaklee Bertauliah.

#youthshaklee #youthskincare #testimoniyouthshaklee #codjasin #shakleemalaysia #shakleemurah #uitm #teaminstamf #espshaklee #shakleeesp #esppromo #Uitmmelaka #shakleemelaka #skincaremurah #skincaremalaysia #naturalskincare #vivixshaklee #setcantikbaget #setcantikshaklee
#shakleecodmelaka #CODMelaka #lookyoungerlonger #collagenpowder #youth #shakleeyouth #utem #codsungaiudang #uitmlendu #shakleecollagenpowder #timgemukduitsaving

Assalammualaikum. Selamat pagi semua 😍

Rasanya masih belum terlambat untuk kak d ucapkan selamat hari raya pada semua followers @diyana.pengedar.shakleemelaka . Raya kan sebulan. Hihihi

Di kesempatan ini, kak d nak ucapkan terima kasih atas sokongan kalian pada kak d. Jika ada salah silap, harap di maafkan.

Kedai Shaklee kak d di instagram beroperasi secara official hari ni ya. Untuk dapatkan produk Shaklee, boleh terus wassap kak d di 0176460765 atau klik saja link di bio untuk dapatkan diskaun terhangat.

Kak D,
+60176460765.
Pengedar Shaklee Bertauliah.

#youthshaklee #youthskincare #testimoniyouthshaklee #codjasin #shakleemalaysia #shakleemurah #uitm #teaminstamf #espshaklee #shakleeesp #esppromo #Uitmmelaka #shakleemelaka #skincaremurah #skincaremalaysia #naturalskincare #vivixshaklee #setcantikbaget #setcantikshaklee
#shakleecodmelaka #CODMelaka #lookyoungerlonger #collagenpowder #youth #shakleeyouth #utem #codsungaiudang #uitmlendu #shakleecollagenpowder #timgemukduitsaving

Assalammualaikum. Selamat pagi semua 😍

Rasanya masih belum terlambat untuk kak d ucapkan selamat hari raya pada semua followers @diyana.pengedar.shakleemelaka . Raya kan sebulan. Hihihi

Di kesempatan ini, kak d nak ucapkan terima kasih atas sokongan kalian pada kak d. Jika ada salah silap, harap di maafkan.

Kedai Shaklee kak d di instagram beroperasi secara official hari ni ya. Untuk dapatkan produk Shaklee, boleh terus wassap kak d di 0176460765 atau klik saja link di bio untuk dapatkan diskaun terhangat.

Kak D,
+60176460765.
Pengedar Shaklee Bertauliah.

#youthshaklee #youthskincare #testimoniyouthshaklee #codjasin #shakleemalaysia #shakleemurah #uitm #teaminstamf #espshaklee #shakleeesp #esppromo #Uitmmelaka #shakleemelaka #skincaremurah #skincaremalaysia #naturalskincare #vivixshaklee #setcantikbaget #setcantikshaklee
#shakleecodmelaka #CODMelaka #lookyoungerlonger #collagenpowder #youth #shakleeyouth #utem #codsungaiudang #uitmlendu #shakleecollagenpowder #timgemukduitsaving

Assalammualaikum. Selamat pagi semua 😍

Rasanya masih belum terlambat untuk kak d ucapkan selamat hari raya pada semua followers @diyana.pengedar.shakleemelaka . Raya kan sebulan. Hihihi

Di kesempatan ini, kak d nak ucapkan terima kasih atas sokongan kalian pada kak d. Jika ada salah silap, harap di maafkan.

Kedai Shaklee kak d di instagram beroperasi secara official hari ni ya. Untuk dapatkan produk Shaklee, boleh terus wassap kak d di 0176460765 atau klik saja link di bio untuk dapatkan diskaun terhangat.

Kak D,
+60176460765.
Pengedar Shaklee Bertauliah.

#youthshaklee #youthskincare #testimoniyouthshaklee #codjasin #shakleemalaysia #shakleemurah #uitm #teaminstamf #espshaklee #shakleeesp #esppromo #Uitmmelaka #shakleemelaka #skincaremurah #skincaremalaysia #naturalskincare #vivixshaklee #setcantikbaget #setcantikshaklee
#shakleecodmelaka #CODMelaka #lookyoungerlonger #collagenpowder #youth #shakleeyouth #utem #codsungaiudang #uitmlendu #shakleecollagenpowder #timgemukduitsaving

Assalammualaikum. Selamat pagi semua 😍

Rasanya masih belum terlambat untuk kak d ucapkan selamat hari raya pada semua followers @diyana.pengedar.shakleemelaka . Raya kan sebulan. Hihihi

Di kesempatan ini, kak d nak ucapkan terima kasih atas sokongan kalian pada kak d. Jika ada salah silap, harap di maafkan.

Kedai Shaklee kak d di instagram beroperasi secara official hari ni ya. Untuk dapatkan produk Shaklee, boleh terus wassap kak d di 0176460765 atau klik saja link di bio untuk dapatkan diskaun terhangat.

Kak D,
+60176460765.
Pengedar Shaklee Bertauliah.

#youthshaklee #youthskincare #testimoniyouthshaklee #codjasin #shakleemalaysia #shakleemurah #uitm #teaminstamf #espshaklee #shakleeesp #esppromo #Uitmmelaka #shakleemelaka #skincaremurah #skincaremalaysia #naturalskincare #vivixshaklee #setcantikbaget #setcantikshaklee
#shakleecodmelaka #CODMelaka #lookyoungerlonger #collagenpowder #youth #shakleeyouth #utem #codsungaiudang #uitmlendu #shakleecollagenpowder #timgemukduitsaving

Assalammualaikum. Selamat pagi semua 😍

Rasanya masih belum terlambat untuk kak d ucapkan selamat hari raya pada semua followers @diyana.pengedar.shakleemelaka . Raya kan sebulan. Hihihi

Di kesempatan ini, kak d nak ucapkan terima kasih atas sokongan kalian pada kak d. Jika ada salah silap, harap di maafkan.

Kedai Shaklee kak d di instagram beroperasi secara official hari ni ya. Untuk dapatkan produk Shaklee, boleh terus wassap kak d di 0176460765 atau klik saja link di bio untuk dapatkan diskaun terhangat.

Kak D,
+60176460765.
Pengedar Shaklee Bertauliah.

#youthshaklee #youthskincare #testimoniyouthshaklee #codjasin #shakleemalaysia #shakleemurah #uitm #teaminstamf #espshaklee #shakleeesp #esppromo #Uitmmelaka #shakleemelaka #skincaremurah #skincaremalaysia #naturalskincare #vivixshaklee #setcantikbaget #setcantikshaklee
#shakleecodmelaka #CODMelaka #lookyoungerlonger #collagenpowder #youth #shakleeyouth #utem #codsungaiudang #uitmlendu #shakleecollagenpowder #timgemukduitsaving

Assalammualaikum. Selamat pagi semua 😍

Rasanya masih belum terlambat untuk kak d ucapkan selamat hari raya pada semua followers @diyana.pengedar.shakleemelaka . Raya kan sebulan. Hihihi

Di kesempatan ini, kak d nak ucapkan terima kasih atas sokongan kalian pada kak d. Jika ada salah silap, harap di maafkan.

Kedai Shaklee kak d di instagram beroperasi secara official hari ni ya. Untuk dapatkan produk Shaklee, boleh terus wassap kak d di 0176460765 atau klik saja link di bio untuk dapatkan diskaun terhangat.

Kak D,
+60176460765.
Pengedar Shaklee Bertauliah.

#youthshaklee #youthskincare #testimoniyouthshaklee #codjasin #shakleemalaysia #shakleemurah #uitm #teaminstamf #espshaklee #shakleeesp #esppromo #Uitmmelaka #shakleemelaka #skincaremurah #skincaremalaysia #naturalskincare #vivixshaklee #setcantikbaget #setcantikshaklee
#shakleecodmelaka #CODMelaka #lookyoungerlonger #collagenpowder #youth #shakleeyouth #utem #codsungaiudang #uitmlendu #shakleecollagenpowder #timgemukduitsaving

Assalammualaikum. Selamat pagi semua 😍

Rasanya masih belum terlambat untuk kak d ucapkan selamat hari raya pada semua followers @diyana.pengedar.shakleemelaka . Raya kan sebulan. Hihihi

Di kesempatan ini, kak d nak ucapkan terima kasih atas sokongan kalian pada kak d. Jika ada salah silap, harap di maafkan.

Kedai Shaklee kak d di instagram beroperasi secara official hari ni ya. Untuk dapatkan produk Shaklee, boleh terus wassap kak d di 0176460765 atau klik saja link di bio untuk dapatkan diskaun terhangat.

Kak D,
+60176460765.
Pengedar Shaklee Bertauliah.

#youthshaklee #youthskincare #testimoniyouthshaklee #codjasin #shakleemalaysia #shakleemurah #uitm #teaminstamf #espshaklee #shakleeesp #esppromo #Uitmmelaka #shakleemelaka #skincaremurah #skincaremalaysia #naturalskincare #vivixshaklee #setcantikbaget #setcantikshaklee
#shakleecodmelaka #CODMelaka #lookyoungerlonger #collagenpowder #youth #shakleeyouth #utem #codsungaiudang #uitmlendu #shakleecollagenpowder #timgemukduitsaving

Apa punca Gastrik?
Punca sbb perut bnyk acid. Ganggu sistem perut dan pencernaan.
Means acid tu datang dari pemakanan
.
Then kenapa ESP bagus?
Sebab esp ni protein yg bagus utk bantu sistem oercernaan. Dan paling penting sekali esp ni protein yg juga bersifat alkali .
Bantu neutralkan acid dalam perut
.
Esp kaya dengan kacang soya terpilihnya, bersifat alkali dan mampu membantu meneutralkan lebihan asid hidrolik yang dirembeskan oleh kelenjar perut tadi. Malah, ESP ini juga mengandungi kandungan protein yang tinggi boleh membantu sistem pencernaan bekerja dengan baik kerana sistem pencernaan kita mula 'bekerja' apabila wujudnya unsur protein dalam perut. Selain itu, nutrien yang terdapat didalam ESP ini juga mampu membantu membina sel-sel badan yang baru bagi menggantikan sel-sel lama yang telah rosak akibat hakisan oleh asid hidrolik sewaktu proses pencernaan itu berlaku.
.
.
Jadi order now
019.562.3138
.
.
.

#chikjanshaklee_0195623138 #chikjanshaklee #imiracle #miraclebymrr #teampermata2018 #espshaklee #espshakleemurah #nakcantik #setcantikshaklee #setkulitshaklee #gastrik #jerawat #jeragat #shakleemalaysia #shakleekedah #shakleekedahperlis #shakleekedahpenang #shakleealorsetar #shakleejitra #shakleebandardarulaman #shakleeuum #shakleesintok #shakleelover #sayajualshaklee #sayamakansayajualshaklee

Most Popular Instagram Hashtags