#setcantikbasic

MOST RECENT

Nak raya berapa hari je lg.. Jgn nnt baju dah cantik2..muka mcm dayang senandung.

Tentulah tak berseri kan pg raya

Jom cepat cover dgn SET CANTIK bajet nih.

Ambik 1set utk kesan lebih ohsem or satu2 pon blh.
Mai pm laju2
www.wasap.my/60192959673/setcantik

#setcantikshaklee #setcantikbasic #energizingsoyprotein #vitaminCplus #espvsvitaC #cantikcerahgebu #shakleecheras #shakleepahang

Misi Cantik Sebelum Raya
.
Kalau u ols ambil set ni, i tell u. Bukan nak overclaimed, tapi confirm memang gojes la raya nanti. Tak kan nak pakai baju lawa-lawa, muka berjerawat, kusam tak bermaya kan.
.
Nak jumpa orang ramai pun segan. So bertindak la dari sekarang. Puasa bukan alasan kita tak jaga kesihatan dan kecantikan tau. Nak cantik secara sihat dan selamat dengan lebih cepat, cubalah ambil set awesome beauty flawless ni.
.
Kot la anak dara or yang bujang jumpa jodoh raya nanti. Ehhhh 🤭🤭
.
☎whatsapp ➡️0174684915
.

#setcantikbasic #setcantikshaklee #shakleekl #shakleevitaecomplex #shakleekualalumpur #shakleemanjung #shakleemurah #ctdk #neelofa #wawazainal #fattzura #igersmalaysia #bazaaronlinemalaysia #teaminstaMF #moodrepublik

SAPA KATA NAK CANTIK BANYAK MODAL?? Salah tau tanggapan tu👆 sebab apa kak kata salah? sebab dengan set cantik basic, dah boleh cantik,flawless, gebu gabas macam produk riban-riban tu😘

Tak percaya?? Esp untuk mencerahkan dan mencantikkan kulit. Vitamin C pula untuk hilangkan segala parut2 degil yang ada. Dua kombinasi yang hebat ni akan buat sapa saja yang consume terus jatuh cinta!! Tak perlu bahayakan diri dengan produk yang belum tentu tahu kesahihan kandungannya. Shaklee 100% organik dan selamat tau😘

Nak story panjang sangat, apa kata whatsApp cikki untuk pertanyaan lanjut .. #SetCantikBasic
#SetCantikBajetShaklee
#EspShaklee
#Vitaminc #promivitc#lastcall#shakleebykiera#shakleemelaka#shakleecodmelaka#setcantik#setlawa#secun#setpeloles

SAPA KATA NAK CANTIK BANYAK MODAL?? Salah tau tanggapan tu👆 sebab apa kak kata salah? sebab dengan set cantik basic, dah boleh cantik,flawless, gebu gabas macam produk riban-riban tu😘

Tak percaya?? Esp untuk mencerahkan dan mencantikkan kulit. Vitamin C pula untuk hilangkan segala parut2 degil yang ada. Dua kombinasi yang hebat ni akan buat sapa saja yang consume terus jatuh cinta!! Tak perlu bahayakan diri dengan produk yang belum tentu tahu kesahihan kandungannya. Shaklee 100% organik dan selamat tau😘

Nak story panjang sangat, apa kata whatsApp cikki untuk pertanyaan lanjut .. #SetCantikBasic
#SetCantikBajetShaklee
#EspShaklee
#Vitaminc #promivitc#lastcall#shakleebykiera#shakleemelaka#shakleecodmelaka#setcantik#setlawa#secun#setpeloles

SAPA KATA NAK CANTIK BANYAK MODAL?? Salah tau tanggapan tu👆 sebab apa kak kata salah? sebab dengan set cantik basic, dah boleh cantik,flawless, gebu gabas macam produk riban-riban tu😘

Tak percaya?? Esp untuk mencerahkan dan mencantikkan kulit. Vitamin C pula untuk hilangkan segala parut2 degil yang ada. Dua kombinasi yang hebat ni akan buat sapa saja yang consume terus jatuh cinta!! Tak perlu bahayakan diri dengan produk yang belum tentu tahu kesahihan kandungannya. Shaklee 100% organik dan selamat tau😘

Nak story panjang sangat, apa kata whatsApp cikki untuk pertanyaan lanjut .. #SetCantikBasic
#SetCantikBajetShaklee
#EspShaklee
#Vitaminc #promivitc#lastcall#shakleebykiera#shakleemelaka#shakleecodmelaka#setcantik#setlawa#secun#setpeloles

Lagi sebulan dah raya.

Banyak pulak jerawat halus tumbuh dekat dahi.

Parut jerawat ni pun ada lagi. Sempat ke tak agaknya hilang sebelum raya ye.

Korang ade ke masalah macam ni?

Memang wajib lah cuba set kecantikan asas ni. Sesambil layan misi cantik sebelum raya, boleh buat tahan rasa lapar seoanjang berpuasa.

Haa..2 in 2 gittew.

Meh grab cecepat.
Special discount untuk korang yang nak buat belian dengan klik link ni okies.

Retail Price: RM 274.28

ESP untuk 2 bulan
Vit C kegunaan 6 bulan.

Nak diskaun lebih?
Wasap 018 - 367 0887 cepat tau!

#SetCantikBasic
#BasicBeauty
#CantikRaya
#SetCantik
#SiCantikManis
#SetCantikShaklee

Lagi sebulan dah raya.

Banyak pulak jerawat halus tumbuh dekat dahi.

Parut jerawat ni pun ada lagi. Sempat ke tak agaknya hilang sebelum raya ye.

Korang ade ke masalah macam ni?

Memang wajib lah cuba set kecantikan asas ni. Sesambil layan misi cantik sebelum raya, boleh buat tahan rasa lapar seoanjang berpuasa.

Haa..2 in 2 gittew.

Meh grab cecepat.
Special discount untuk korang yang nak buat belian dengan klik link ni okies.

Retail Price: RM 274.28

ESP untuk 2 bulan
Vit C kegunaan 6 bulan.

Nak diskaun lebih?
Wasap 018 - 367 0887 cepat tau!

#SetCantikBasic
#BasicBeauty
#CantikRaya
#SetCantik
#SiCantikManis
#SetCantikShaklee

Lagi sebulan dah raya.

Banyak pulak jerawat halus tumbuh dekat dahi.

Parut jerawat ni pun ada lagi. Sempat ke tak agaknya hilang sebelum raya ye.

Korang ade ke masalah macam ni?

Memang wajib lah cuba set kecantikan asas ni. Sesambil layan misi cantik sebelum raya, boleh buat tahan rasa lapar seoanjang berpuasa.

Haa..2 in 2 gittew.

Meh grab cecepat.
Special discount untuk korang yang nak buat belian dengan klik link ni okies.

www.wasap.my/60183670887/basic.beauty.special.discount

#SetCantikBasic
#BasicBeauty
#CantikRaya
#SetCantik
#SiCantikManis
#SetCantikShaklee

Selamat mengundi semua esok hari.. 😘
.
.
.

Undilah saya kaklong Shaklee kawasan Permatang Pauh dan kawasan sekitarnya. .
.
. . √ Free Consultation
√ Beauty & Health Tip
√ Cara Buat Mask
√ Free Gift .
.
.

Nak shaklee roger kakak yer .
😎 Amalina 0172993298

#shakleepermatangpauh
#shakleepenang #setkurusbajet #Setcantikbasic #kusam #kurus #gebu #rawatjerawat #bukitmertajam
#permatangpauh #Pru14 #KitaOk #rawatkulitkusam #perda #Uitmpenang #politeknik

Selamat mengundi semua esok hari.. 😘
.
.
.

Undilah saya kaklong Shaklee kawasan Permatang Pauh dan kawasan sekitarnya. .
.
. √ Free Consultation
√ Beauty & Health Tip
√ Cara Buat Mask
√ Free Gift .
.
.

Nak shaklee roger kakak yer .
😎 Amalina 0172993298

#shakleepermatangpauh
#shakleepenang #setkurusbajet #Setcantikbasic #kusam #kurus #gebu #rawatjerawat #bukitmertajam
#permatangpauh #Pru14 #KitaOk #rawatkulitkusam #perda #Uitmpenang #politeknik

Selamat mengundi semua esok hari.. 😘
.
.
.

Undilah saya kaklong Shaklee kawasan Permatang Pauh dan kawasan sekitarnya. .
.
. √ Free Consultation
√ Beauty & Health Tip
√ Cara Buat Mask
√ Free Gift .
.
.

Nak shaklee roger kakak yer .
😎 Amalina 0172993298

#shakleepermatangpauh
#shakleepenang #setkurusbajet #Setcantikbasic #kusam #kurus #gebu #rawatjerawat #bukitmertajam
#permatangpauh #Pru14 #KitaOk #rawatkulitkusam #perda #Uitmpenang #politeknik

Assalamualaikum dearies😊

Kombinasi Set Asas Kecantikan Shaklee iaitu ESP dan Vitamin C bantu tingkatkan keyakinan diri sendiri kerana ia MEMBANTU awak dapatkan KULIT yang CANTIK, FLAWLESS,GEBU dan yang paling penting CERAH SECARA SEMULAJADI.

Gabungan daripada pengambilan dedua supplement ini membantu #Shakleeeffect yang memang ramai tunggu dalam masa 1-2 minggu penggunaan.

Antara kebaikan dan manfaat Shaklee Vitamin C Sustained Release;
.
✔️ Mencerahkan kulit wajah
✔️ Membantu mengatasi JERAWAT
✔️ Memudarkan Parut Jerawat
✔️ Bagus untuk atasi masalah RESDUNG
✔️ Bagus untuk atasi SUNBURN
✔️ Menegangkan kulit wajah
✔️ Membantu bina kolagen semulajadi dalam badan
✔️ Meningkatkan Kesuburan
✔️ Meningkatkan imun system agar sukar terkena penyakit

Dan banyak lagi..
.
Harga? Sangat murah. Hanya RMxx.. Dan sangat BERBALOI kerana tahan lama sehingga 6 bulan!

Apakah kelebihan ESP: ✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Mengawal pertumbuhan jerawat
✅Kulit menjadi lebih tegang dan sihat
✅Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang
✅Menguatkan daya ingatan
✅Kulit menjadi lebih anjal dan gebu
✅Melindungi dan menjaga rahim
✅Mengandungi PROTEIN lengkap
✅Sangat mengenyangkan
✅Paras glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39)
untuk mengekalkan paras gula dalam darah.

Your Beauty & Health Consultant
Hasha | 0136353719

#setcantikbasic
#setcantikjimat
#setcantikmurah
#sayajualshaklee
hashabeautystore - #regrann

hashabeautystore - #regrann

SAPA KATA NAK CANTIK BANYAK MODAL??
..
..
Salah tau tanggapan tu👆 sebab apa kak kata salah? sebab dengan set cantik basic, dah boleh cantik,flawless, gebu gabas macam produk riban-riban tu😘
.
.
Tak percaya?? .
.
Esp untuk mencerahkan dan mencantikkan kulit. Vitamin E pula untuk hilangkan segala parut2 degil yang ada. Dua kombinasi yang hebat ni akan buat sapa saja yang consume terus jatuh cinta!! Tak perlu bahayakan diri dengan produk yang belum tentu tahu kesahihan kandungannya. Shaklee 100% organik dan selamat tau😘
.
.
Nak story panjang sangat, apa kata whatsApp kak untuk lebih details
.
.
http://www.wasap.my/60137984390/SayaNakSetCantikBasic
.
.
#SetCantikBasic
#SetCantikBajetShaklee
#EspShaklee
#VitaminE

SAPA KATA NAK CANTIK BANYAK MODAL??
.
.
Salah tau tanggapan tu👆 sebab apa kak kata salah? sebab dengan set cantik basic, dah boleh cantik,flawless, gebu gabas macam produk riban-riban tu😘
.
.
Tak percaya?? .
.
Esp untuk mencerahkan dan mencantikkan kulit. Vitamin E pula untuk hilangkan segala parut2 degil yang ada. Dua kombinasi yang hebat ni akan buat sapa saja yang consume terus jatuh cinta!! Tak perlu bahayakan diri dengan produk yang belum tentu tahu kesahihan kandungannya. Shaklee 100% organik dan selamat tau😘
.
.
Nak story panjang sangat, apa kata whatsApp kak untuk lebih details
.
.
http://www.wasap.my/60137984390/SayaNakSetCantikBasic
.
.
#SetCantikBasic
#SetCantikBajetShaklee
#EspShaklee
#VitaminE

.
#SETCANTIKBASIC
.
SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS >>> membantu membina semula kolagen yg telah rosak juga mengurangkan kerengsaan dan kemerahan.. vita c juga merupakan antioksidan yg melawan radikal2 bebas yg merosakkan sel-sel termasuklah sel-sel kulit..
.
ESP >>> sumber protein.. protein sangat penting dalam proses pembentukan dan pembaharuan sel kulit.. sel-sel yg lama & rosak akan disingkirkan & digantikan dengan yg baru & sihat.. ESP juga membantu penyerapan vitamin lain pada tahap optima..
.
.
#SetBasicCantikShaklee #Antioksidan #SoyaNonGmo #SoyProtien #EnergyBooster #MilkBooster #KulitSihat #KulitCantik #KulitCerahBerseri #Sunburn #Jerawat #Parut #Shaklee #ShakleeMalaysia #ShakleePahang #ShakleeJerantut #ShakleeJengka #AzianHashim0199939841 #AzianHashim0199939841

SAPA KATA NAK CANTIK BANYAK MODAL??
.
Salah tau tanggapan tu👆 sebab apa kak kata salah? sebab dengan set cantik basic, dah boleh cantik,flawless, gebu gabas macam produk riban-riban tu😘
.
Tak percaya?? .
Esp untuk mencerahkan dan mencantikkan kulit. Vitamin E pula untuk hilangkan segala parut2 degil yang ada. Dua kombinasi yang hebat ni akan buat sapa saja yang consume terus jatuh cinta!! Tak perlu bahayakan diri dengan produk yang belum tentu tahu kesahihan kandungannya. Shaklee 100% organik dan selamat tau😘
.
Nak story panjang sangat, apa kata whatsApp kak untuk lebih details
.
http://www.wasap.my/60137984390/SayaNakSetCantikBasic
.
#SetCantikBasic
#SetCantikBajetShaklee
#EspShaklee
#vitamines

Most Popular Instagram Hashtags