#setcantik

MOST RECENT

Hari raya ni mcm2 kita melantak xhengat dunia kan? Misal kata dh try untk mkn pecah prmak tu x jln jugk tu bermakna apa??? Tu maknyanya usus kita dh penuh dgn toksik 😷 eeee yelh sbb kita ni mkn mcm2 usus kita tu lh 1 nk hadam smua kan .. So kena lh detox sikit usus kita tu bg clean ! Sbb perlu detox sbb nk bg sisa2 toksik yg degil tu keluar dari perut n badan kita bru ler sihat.... Bru lh boleh slim melim ... nah dua benda mmbantu untk cleannkn toksik2 dlm badan yg degil nih.. Klw amik 2pcs trus mama bg offer lg nih😁 mama always bagi harga offer untk kesayangn mama tau, mama xpandai jual mahal2 sbb mama tahu owg suka murah2 jer hehe... Nak tanya berkenaan produk kesihatan shaklee meh wasap jer mama 019-7554240 ...lw kata segan nk wasap pm mama pon boleh 👌🏻 mama always open kedai hehe 😘😘 #shakleekotamasaipasirgudang #shakleebersamaaze #shakleejohorbahru #shakleejohor #shaklee #setdetox #setbakarlemak #setdetoxbajet #setkurusbajet #setcantik #setkurusbajet #kotamasaipasirgudang #kotamasaishaklee #kotamasai #shaklemurahaze

Jom order herblax power best ni!!
Harga murah je bawah rm60 tahan lebih 3 bulan lagi lak tu.
Tambah nak raya ni kan, makan main sebat je, wajiblah herblax ni jadi supplement untuk detox balik makanan telebih tu. Sesuai untuk semua.
Order set detok dapat less untuk belian dengan saya je tau!! Jommm Order
.
.
Order di #Nor_0125331461.
.

#shakleesipoh #shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #dsv #missfazura #codshaklee #codshakleeipoh #codshakleeklebang #imiracle #comelpipimerah #babyctdk #gastrik #esp

Lega perut, pagi ni keluar keladak!

Pekena 4biji herblax semalam. Beza tau #berak dengan herblax ni. Berak tu lebih berkualiti ahaha sungguh!! Bukan berak biasa biasa 😝

Herblax ni superb detox! Amik seminggu dalam 3 4 kali je untuk cuci usus! Setiap family kena ada sorang sebotol ni.

Order #nor_0125331461
.
.
.

#shakleeperak#shakleekulim #shakleebertam #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #proteje #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #dsv #missfazura #codshaklee #codshakleetasek #codshakleeipoh#imiracle #comelpipimerah #babyctdk #sembelit #esp

Kulit kusam.. Muka berjerawat.. Berjeragat.. Tua sebelum usia?? Pening nak cari supplement yang sesuai?? Nak sihat luar dalam?? Meh try set kulit cantik Glowing shaklee ni.. memang berbaloi👍🏻.. 🌸vitC
🌸vitE

Www.wasap.my/60175805465
Www.wasap.my/60175805465

#pengedarsahshaklee #supplementterbaik
#setcantik #Shakleejitra #ShakleeAlorsetar #codjitra #codalorsetar #teaminstamf

#Testimonishakleeterbaik
Sharing is caring😉
Ni klau korang nk tahu one of testimoni yg baru tau..sis ni just 2 bulan tapi perubahan yg sangat ketara dya dpt. #Setcantik shaklee mmg the best👍👍👍👍 Nk tahu details or nk orderrr blh roger2
#Aquilaros_0139403265 😊
#shakleeeffects #espterbaik #espshakleebagus

Banyak sebab kenapa orang suka ESP tau. Siapa dah rasa, memang jadi peminat setia terus ❤❤❤
.
✔ perut kenyang
✔ badan bertenaga
✔ berat badan maintain
✔ kulit cantik
.
.
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
.
.
#proteinshaklee #soyaorganik #SoyaNonGMO #shakleekajang #shakleebangi #shakleebandarbarubangi #shakleeUKM #shakleemalaysia #setkurus #setcantik #setibuhamil #setpantang #kulitcantik #jerawatkecut #kulitflawless #kulitgebu #kulitbersih #kulitglowing #parutpudar #kulitkusam #perutkenyang #makanantambahan #rambutgugur #supplementhalal #supplementselamat #kulitberseri #paruthilang #kulitberminyak #EspShaklee

Banyak sebab kenapa orang suka ESP tau. Siapa dah rasa, memang jadi peminat setia terus ❤❤❤
.
✔ perut kenyang
✔ badan bertenaga
✔ berat badan maintain
✔ kulit cantik
.
.
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
.
.
#proteinshaklee #soyaorganik #SoyaNonGMO #shakleekajang #shakleebangi #shakleebandarbarubangi #shakleeUKM #shakleemalaysia #setkurus #setcantik #setibuhamil #setpantang #kulitcantik #jerawatkecut #kulitflawless #kulitgebu #kulitbersih #kulitglowing #parutpudar #kulitkusam #perutkenyang #makanantambahan #rambutgugur #supplementhalal #supplementselamat #kulitberseri #paruthilang #kulitberminyak #EspShaklee

Banyak sebab kenapa orang suka ESP tau. Siapa dah rasa, memang jadi peminat setia terus ❤❤❤
.
✔ perut kenyang
✔ badan bertenaga
✔ berat badan maintain
✔ kulit cantik
✔ tumit lembut aje
.
.
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
.
.
#proteinshaklee #soyaorganik #SoyaNonGMO #shakleekajang #shakleebangi #shakleebandarbarubangi #shakleeUKM #shakleemalaysia #setkurus #setcantik #setibuhamil #setpantang #kulitcantik #jerawatkecut #kulitflawless #kulitgebu #kulitbersih #kulitglowing #parutpudar #kulitkusam #perutkenyang #makanantambahan #rambutgugur #supplementhalal #supplementselamat #kulitberseri #paruthilang #kulitberminyak #EspShaklee

Banyak sebab kenapa orang suka ESP tau. Siapa dah rasa, memang jadi peminat setia terus ❤❤❤
.
.
Puan Beatrice, berjaya menyusukan anaknya asbab pengambilan supplement Shaklee ❤❤❤❤
.
.
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
.
#proteinshaklee #soyaorganik #SoyaNonGMO #shakleekajang #shakleebangi #shakleebandarbarubangi #shakleeUKM #shakleemalaysia #setkurus #setcantik #setibuhamil #setpantang #kulitcantik #jerawatkecut #kulitflawless #kulitgebu #kulitbersih #kulitglowing #parutpudar #kulitkusam #perutkenyang #makanantambahan #rambutgugur #supplementhalal #supplementselamat #kulitberseri #paruthilang #kulitberminyak #EspShaklee

Banyak sebab kenapa orang suka ESP tau. Siapa dah rasa, memang jadi peminat setia terus ❤❤❤
.
✔ badan makin kurus
✔ kulit cerah
✔ tona kulit sekata
✔ parut jerawat senang hilang
✔ milk booster
.
.
Dapatkan ESP Shaklee daripada kami. Mudah saja, hubungi NO HOTLINE kami seperti yang tertera, staff akan bantu anda 😊
.
.
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
.
.
#proteinshaklee #soyaorganik #SoyaNonGMO #shakleekajang #shakleebangi #shakleebandarbarubangi #shakleeUKM #shakleemalaysia #setkurus #setcantik #setibuhamil #setpantang #kulitcantik #jerawatkecut #kulitflawless #kulitgebu #kulitbersih #kulitglowing #parutpudar #kulitkusam #perutkenyang #makanantambahan #rambutgugur #supplementhalal #supplementselamat #kulitberseri #paruthilang #kulitberminyak #EspShaklee

Pernah rasa stress, tertekan, tension ataupun teruk lagi depression? Lepas tu sakit kepala berdenyut-denyut macam kena migraine. Yang saya sebut tu semua berkaitan dengan saraf.
Vitamin B Complex adalah vitamin yang baik untuk meredakan ketegangan saraf dan seterusnya boleh bantu kurangkan sakit-sakit tadi.

Bukan tu je, banyak kelebihan dan faedah B Complex ni untuk sel tubuh. Sebab tu vitamin B Kompleks ni sebenarnya, ia salah satu vitamin asas yang semua orang sepatutnya amalkan.

Ada banyak vitamin B Kompleks dalam pasaran tapi apa perbezaan vitamin jenama Shaklee ni berbanding brand lain? ➡Mengandungi kesemua 8 vitamin – B1, B2, B3, B5, B6, B12, asid folik dan biotin sebagaimana dinyatakan dalam RDA (kesemuanya perlu diambil dalam masa yang sama). ➡Harus mengandungi 100% RDA untuk asid folik dan biotin. ➡Pastikan jurang peratusan nilai harian B1, B2, B3 dan B12 tidak terlalu besar. ➡Elakkan pengambilan B Kompleks yang menawarkan rumusan larut air (sustain release). B Complex Shaklee dicipta dengan mematuhi kualiti di atas.

WhatsApp 📞 Miza 0187848826 pakar perunding kesihatan & kecantikan anda

#shakleemurah#shakleemurahjb#shakleemurahjohor#shakleehargaahli#belishakleemurah#shakleetermurah#shakleetampoi#shakleeskudai#shakleebbu#shakleelarkin#shakleekempas#shakleeuitm#shakleesingaporemurah#shakleesgmurah#shakleesarawakpalingmurah#shakleesabahmurah#shakleeselangormurah#migrain#shakleecodjb#setpantang#bcomplexmurah#ikhtiarhamil#nakhamil#subur#asidfolic#anemia#setmenyusu#setcantik#sethamil#jdt

Banyak sebab kenapa orang suka ESP tau. Siapa dah rasa, memang jadi peminat setia terus ❤❤❤
.
.
Contohnya pelanggan ni, ambil ESP bersama vitamin lain untuk sakit asthmanya. Alhamdulillah, lepas konsisten amalkan shaklee..serangan asthma pun berkurangan ❤❤❤❤
.
.
Dapatkan ESP Shaklee daripada kami. Mudah saja, hubungi NO HOTLINE kami seperti yang tertera, staff akan bantu anda 😊
.
.
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
.
#proteinshaklee #soyaorganik #SoyaNonGMO #shakleekajang #shakleebangi #shakleebandarbarubangi #shakleeUKM #shakleemalaysia #setkurus #setcantik #setibuhamil #setpantang #kulitcantik #jerawatkecut #kulitflawless #kulitgebu #kulitbersih #kulitglowing #parutpudar #kulitkusam #perutkenyang #makanantambahan #rambutgugur #supplementhalal #supplementselamat #kulitberseri #paruthilang #kulitberminyak #EspShaklee

#setcantik yang basic ni sangat-sangat best bagi Elis

Selain harganya yang terlalu lalu murah dan mampu milik,
Nak tahu tak sebab apa Elis kata best?

#Esp Protein bagus untuk kulit sebab mempercepat pergantian sel-sel kulit baru..Jadi takde lah kulit wajah kita nampak kusam tak bermaya. Kulit pun makin cerah.. Seronoknyaaaa😃

#VitaminC
Membantu melawan bakteria jahat yang menyebabkan jerawat dan mengecutkan jerawat SEGERA!

Menggalakkan penghasilan kolagen dalam badan supaya proses penuaan lambat berlaku

Wanita yang impikan kulit idaman bebas jerawat dan kulit cerah bersih kena cuba ESP dan Vitamin C supaya korang yang suka bermekap nampak lebih anggun

#shakleecantiksehat
#syajualshaklee

Omputeh kata cannot brain with this girl😃

How come muka berparut teruk boleh transform jadi bersih macamni

Amazingg sangat

Lepas amalkan #setcantik ni, muka pun dah makin cun. Farhah jadi gian pulak

Semua produk berkaitan kecantikan kulit Farhah guna

Terbaru dia guna Skincare Youth sebagai penjagaan kulit dari luaran. Makin cantik sangat

Korang yang ada masalah macam ni jangan takut-takut nak jadi cantik semula tau. Pm / dm cikwa supaya cikwa boleh bantu

Nurwahidah Gazali
013-5111302

#pengedarsahshaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeJB #shakleejohorbahru #shakleenusajaya #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #jualanmurah #dropshipdiperlukan #produkkesihatan
#awetmuda
#kulitgebu #kulitcantik
#kulitberseri #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang
#pudarjeragat
#hilangjeragat #kulitcerah #setcantikshaklee #produkkecantikan

SET DETOX ASAS MAMPU MILIK
=========================
🍁ALFAFA🍁
Alfalfa Complex (Detox seluruh
tubuh) : Herba yang kaya dengan pelabagai nutrisi dan digelar 'Raja Segala Tumbuhan'. Membantu proses detox hati, darah dan usus. Beralkali tinggi dan membantu meneutralkan keasidan badan, membantu menyingkirkan lemak dan kolesterol, membantu merawat masalah penghadaman dan banyak lagi. 🍁HERBALAX🍁
Herblax (Detox usus) : Gabungan 9 herba semualajadi - daun alfalfa, daun jati cina (senna), biji adas manis cina (anise seed), bunga mallow biru (Blue malva), kulit kayu buckthorn, akar likoris, biiji jintan manis (fennel), akar rhubarb & akar Culver's. Membantu membersihkan usus dari najis lama yang tertinggal, membantu pergerakan semulajadi usus & melegakan sembelit.

#shakleekmpk#shakleehargastudent#shakleekampar#shakleegopeng#bisnesonline#suplemensemulajadi#shakleeeffect#shakleemurah#shakleemalimnawar#shakleebatugajah#shakleetamanindah#shakleebandarseribotani#shakleegunungrapat#shakleehargaahli#shakleehargamurah#shakleepromo#shakleemalaysia#shakleeikeacheras#shakleeahli#shakleesogo#shakleemontkiara#shakleekualaterengganu#shakleeutp#shakleeupm#setcantik#setkurus 🏆Puan Nur Hidayah Ahmad
📲016 555 45 82
✈POS : Seluruh Malaysia
🚕COD : Ipoh,Kampar,Gopeng

Kalau effect set kecantikan ESP + Vita C + Vita E ni macam kapal terbang, effect Collagen Powder ni pula macam rokettt 🚀🚀
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Punyalah hebat kesan Collagen Powder Shaklee ni sampai customer beli berkotak kotak 🙈
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Yang malas nak telan 3 beradik full set kecantikan tadi boleh try Collagen Powder ni. Confirm tak menyesal, nak repeat order lagi adalah 😆😆
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Antara kelebihan Collagen Powder Shaklee:
⠀⠀⠀⠀
•Paling berkesan menghilangkan parut berlubang.
•Memelihara kelembapan dan keanjalan kulit
•Menghaluskan kulit
•Mengecilkan pori dimuka dan menegangkan kulit wajah
•Mengecutkan jerawat
•Melicinkan dan mencerahkan kulit
•Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
•Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut
•Membantu hati dalam proses detoks
•Memelihara kelenturan sendi
•Mengurangkan keradangan (inflammation)
•Mengatasi masalah sukar tidur
•Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua protein pada saraf
.
Trusted sid
014-5251600
.
#setcantik
#collagenshakleemurah
#shakleeterengganu
#shakleeterengganumurah
#resdung
#collagenshaklee
#jerawatshaklee

Kalau effect set kecantikan ESP + Vita C + Vita E ni macam kapal terbang, effect Collagen Powder ni pula macam rokettt 🚀🚀
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Punyalah hebat kesan Collagen Powder Shaklee ni sampai customer beli berkotak kotak 🙈
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Yang malas nak telan 3 beradik full set kecantikan tadi boleh try Collagen Powder ni. Confirm tak menyesal, nak repeat order lagi adalah 😆😆
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Antara kelebihan Collagen Powder Shaklee:
⠀⠀⠀⠀
•Paling berkesan menghilangkan parut berlubang.
•Memelihara kelembapan dan keanjalan kulit
•Menghaluskan kulit
•Mengecilkan pori dimuka dan menegangkan kulit wajah
•Mengecutkan jerawat
•Melicinkan dan mencerahkan kulit
•Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
•Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut
•Membantu hati dalam proses detoks
•Memelihara kelenturan sendi
•Mengurangkan keradangan (inflammation)
•Mengatasi masalah sukar tidur
•Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua protein pada saraf
.
Trusted sid
014-5251600
.
#setcantik
#collagenshakleemurah
#shakleeterengganu
#shakleeterengganumurah
#resdung
#collagenshaklee
#jerawatshaklee

Kalau effect set kecantikan ESP + Vita C + Vita E ni macam kapal terbang, effect Collagen Powder ni pula macam rokettt 🚀🚀
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Punyalah hebat kesan Collagen Powder Shaklee ni sampai customer beli berkotak kotak 🙈
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Yang malas nak telan 3 beradik full set kecantikan tadi boleh try Collagen Powder ni. Confirm tak menyesal, nak repeat order lagi adalah 😆😆
⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀
Antara kelebihan Collagen Powder Shaklee:
⠀⠀⠀⠀
•Paling berkesan menghilangkan parut berlubang.
•Memelihara kelembapan dan keanjalan kulit
•Menghaluskan kulit
•Mengecilkan pori dimuka dan menegangkan kulit wajah
•Mengecutkan jerawat
•Melicinkan dan mencerahkan kulit
•Menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
•Mengatasi masalah keguguran rambut dengan menguatkan akar rambut
•Membantu hati dalam proses detoks
•Memelihara kelenturan sendi
•Mengurangkan keradangan (inflammation)
•Mengatasi masalah sukar tidur
•Memulihkan penyakit saraf dengan membina semua protein pada saraf
.
Trusted sid
014-5251600
.
#setcantik
#collagenshakleemurah
#shakleeterengganu
#shakleeterengganumurah
#resdung
#collagenshaklee
#jerawatshaklee

Most Popular Instagram Hashtags