#setcantik

MOST RECENT

Semoga tahun ini yg belum punya anak dikaruniakan anak secepatnya.. aminn dan yg belum berpasangan semoga kelak mendapatkan jodoh yang baik, aminn.. Semoga yg ketik amin, terus berlimpah rezekinya amin ✿✿---------------------------------------------✿✿ Follow & like... ✵✵✵✵✵✵✵✵
Untuk mendapatkan info Program kehamilan,kesehatan,keluarga bahagia, & hiburan bayi.
------------------------------------------------------- Temukan solusinya disini.

untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM (privasi terjaga).
------------------------------------------------------- YUKK
ᴋᴜɴᴊᴜɴɢɪ ⤵⤵⤵⤵⤵⤵
@griya_promil_bunda_rini
Dan hal apa lagi yang lebih membahagiakan,kecuali saat kudengar detak jantungmu.
Kunantikan kehadiranmu
membawa cahaya bahagia
ke dunia ini.

Kupenuhi hati ini dengan cinta serta kasih agar kelak saat kau datang kau rasakan kehangatan cinta kasih seorang Ibu.
SEMOGA DI TAHUN 2018 AKU POSITIF HAMIL,aminn..🌸🌸🌸
------------------------------------------------------- ᴋᴏɴsᴜʟᴛᴀsɪ ɢʀᴀᴛɪs.
BBM: DA841482
WA: 082146450237
SALAM DUA GARIS MERAH.
#sepatu #sepatubasket #sepatubasketadidas #adidas #sepatubasketasli #sepatubasketoriginal #nba #basketball #sepatubasketmurah #jualsepatu #jualsepatubasket #basketballshoes #sepatuadidas #jualadidas #sneakersindo #basketindo #basketball #indobasketball #tokobasket #importirsepatu #adidascrazylight #adidasboost #primeknit #dlillard #jamesharden #derrickrose #tokobasket #tokobasketori #tokobasketmurah #tokobasketonline

Nak cerah, putih dan gebu, nak bebas jerawat dengan SELAMAT
.
Tak nak cucuk-cucuk , tak nak kesan sampingan, tak nak bahan kimia
.
Shaklee pilihan terbaik anda.
.
Jom grab ESP dan VITAMIN C cepat cepat! 😘
.

Kak zue | 017.3906.247

#shakleeMelaka #ejenShakleeMelaka #bukitpiatu #bukitrambai #bukitberuang #bukitbaru #asahan #jasin #alorgajah #klebang #merlimau #putih #cerah #flawless #jerawat #jeragat #setcantik #setkulitcantik #esp #vitaminC

PERFECT COMBO FOR YOUR SKIN ❤️
.
.
Set ni antara combo ESP yang paling LARIS, SET BASIC KECANTIKAN which is ESP + VITAMIN C SHAKLEE.
.
Kalau orang nak kulit yg cantik, nak cerah nak gebu nak rawat masalah breakout kak zue memang wajibkan suggest cuba dua jenis ni tau 😊
.
Nak tahu apa kelebihan COMBO dua supplements ni? Meh aina share dengan korang semua 😊
.
Energizing Soy Protein (ESP) :
.
🌸Penting untuk membentuk sel protein badan
🌸Mempercepatkan proses pemulihan lapisan kulit dan mencerahkan kulit
🌸Menggantikan sel-sel yang rosak
🌸Mengecilkan pori-pori muka
🌸Menjadikan kulit lebih gebu dan anjal
🌸Memudarkan parut jerawat
.
VITAMIN C :
.
🌸Menjadikan tona kulit sekata.
🌸Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas
🌸Mengurangakan masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
🌸Membaiki kulit yang rosak
🌸Antara bahan utama dalam sintesis kolagen semulajadi tubuh.
🌸Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
🌸Meningkatkan imuniti tubuh
🌸Menghilangkan sunburn
🌸Mengecutkan jerawat
.
Dah ramai orang grab untuk kecantikan kulit masing2.
Ramai yg tanya kak zue, "muka je ke putih? muka je ke cantik?"
.
Of course lah satu badan 😊
.
Kak zue sendiri dah minum kan.....hehe
.
Dan yg lagi best both ESP n VIT C ni boleh buat masker tau!
.
So nak cepat cantik boleh buat masker.
.
Teringin nak cuba? WhatsApp kak zue untuk dapatkan BEST PRICE okey ✌🏻
.
Shaklee Coach,
KAK ZUE | 017.3906.247

#shakleeMelaka #ejenShakleeMelaka #bukitpiatu #bukitrambai #bukitberuang #bukitbaru #asahan #jasin #alorgajah #klebang #merlimau #putih #cerah #flawless #jerawat #jeragat #setcantik #setkulitcantik

RAWAT KULIT ROSAK ❤️
.
Tak mustahil nak dapatkan kulit peloles bak artis. Tak payah nak cucuk bagai. Amal je set ni setiap hari inshaAllah kulit ok 👌🏻
.
ESP
.
🌸 Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🌸 Pudarkan parut
🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat
🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat
.
VITAMIN C PLUS
.
🌸 Perlindungan daripada sinar UV
🌸 Mengurangkan kesan sunburn
🌸 Membantu prevent masalah jerawat degil
🌸 Tona kulit menjadi lebih sekata
🌸 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu 🙈 )
🌸 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🌸 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🌸 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🌸 Kulit lebih glowing dan radiant
.
.
Nak dapatkan harga istimewa? Boleh wasap kak zue
017.3906.247

#VitaminC #ESP #vitamineshaklee #setkulitcantik #setkulit #setcantik #setjerawat #ejenShakleeMelaka #bukitpiatu #bukitrambai #bukitberuang #bukitbaru #asahan #jasin #alorgajah #klebang #merlimau

PERFECT COMBO FOR YOUR SKIN ❤️
.
.
Set ni antara combo ESP yang paling LARIS, SET BASIC KECANTIKAN which is ESP + VITAMIN C SHAKLEE.
.
Kalau orang nak kulit yg cantik, nak cerah nak gebu nak rawat masalah breakout kak zue memang wajibkan suggest cuba dua jenis ni tau 😊
.
Nak tahu apa kelebihan COMBO dua supplements ni? Meh aina share dengan korang semua 😊
.
Energizing Soy Protein (ESP) :
.
🌸Penting untuk membentuk sel protein badan
🌸Mempercepatkan proses pemulihan lapisan kulit dan mencerahkan kulit
🌸Menggantikan sel-sel yang rosak
🌸Mengecilkan pori-pori muka
🌸Menjadikan kulit lebih gebu dan anjal
🌸Memudarkan parut jerawat
.
VITAMIN C :
.
🌸Menjadikan tona kulit sekata.
🌸Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas
🌸Mengurangakan masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
🌸Membaiki kulit yang rosak
🌸Antara bahan utama dalam sintesis kolagen semulajadi tubuh.
🌸Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
🌸Meningkatkan imuniti tubuh
🌸Menghilangkan sunburn
🌸Mengecutkan jerawat
.
Dah ramai orang grab untuk kecantikan kulit masing2.
Ramai yg tanya kak zue, "muka je ke putih? muka je ke cantik?"
.
Of course lah satu badan 😊
.
Kak zue sendiri dah minum kan.....hehe
.
Dan yg lagi best both ESP n VIT C ni boleh buat masker tau!
.
So nak cepat cantik boleh buat masker.
.
Teringin nak cuba? WhatsApp kak zue untuk dapatkan BEST PRICE okey ✌🏻
.
Shaklee Coach,
KAK ZUE | 017.3906.247

#shakleeMelaka #ejenShakleeMelaka #bukitpiatu #bukitrambai #bukitberuang #bukitbaru #asahan #jasin #alorgajah #klebang #merlimau #putih #cerah #flawless #jerawat #jeragat #setcantik #setkulitcantik

NAK CANTIK TAPI NAK JIMAT. WAJIB AMBIL NI. 😊
.
.
ESP & VITAMIN C antara supplement yang wajib kak zue consume setiap hari
.
Mana taknya, kak zue yang dulu memang mengalami banyak masalah kulit. Alhamdulillah akhirnya jauh berbeza selepas amalkan SET BASIC BEAUTY SHAKLEE💚
.
Nak tahu apa kelebihan COMBO dua supplements ni? Meh kak zue share dengan korang semua. 😊
.
Energizing Soy Protein (ESP) :
.
🌸Penting untuk membentuk sel protein badan
🌸Mempercepatkan proses pemulihan lapisan kulit dan mencerahkan kulit
🌸Menggantikan sel-sel yang rosak
🌸Mengecilkan pori-pori muka
🌸Menjadikan kulit lebih gebu dan anjal
🌸Memudarkan parut jerawat

VITAMIN C : 🌸Menjadikan tona kulit sekata.
🌸Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas
🌸Mengurangakan masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
🌸Membaiki kulit yang rosak
🌸Antara bahan utama dalam sintesis kolagen semulajadi tubuh.
🌸Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
🌸Meningkatkan imuniti tubuh
🌸Menghilangkan sunburn
🌸Mengecutkan jerawat
.
Dah ramai orang grab untuk kecantikan kulit masing² dan yg lagi best both ESP & VITAMIN C ni boleh buat masker tau!
.
So nak cepat cantik boleh buat masker.
.
Teringin nak cuba?.
.
WhatsApp kak zue untuk dapatkan BEST PRICE okey ✌🏻
.
Shaklee Coach,
Kak zue 017.3906.247

#shakleeMelaka #ejenShakleeMelaka #bukitpiatu #bukitrambai #bukitberuang #bukitbaru #asahan #jasin #alorgajah #klebang #merlimau #jerawat #jeragat #cerah #putih #parut #chickenPox #flawless #gebu #kusam #setcantik #setkulitcantik

Nak cerah, putih dan gebu dengan SELAMAT
.
Tak nak cucuk-cucuk , tak nak kesan sampingan, tak nak bahan kimia
.
Shaklee pilihan terbaik anda.
.
Jom grab ESP dan VITAMIN C cepat cepat! 😘
.

Kak zue | 017.3906.247

#shakleeMelaka #ejenShakleeMelaka #bukitpiatu #bukitrambai #bukitberuang #bukitbaru #asahan #jasin #alorgajah #klebang #merlimau #putih #cerah #flawless #jerawat #jeragat #setcantik #setkulitcantik #esp #vitaminC

.
JIMAT SEHINGGA RM150 !
.
.
PROMOSI Collagen Powder kalini memang sangat-sangat best tau tak ! Shaklee lanjutkan promosi ni dari bulan lepas. Baik kan Shaklee ?
.
.
Collagen Powder Shaklee ni dahlah mengandungi sumber kolagen yang TERBAIK.
.
.
Shaklee ambil dari sisik ikan merah laut dalam tu haaa. Means bebas pencemaran dan tahan lasak. Sangat-sangat berkualiti tau Collagen Powder Shaklee ni.
.
.
Kita kena faham. Kulit muka kita ni kalau nak nampak bebetul cantik, kena topup kolagen. Baru nampak gebu, cerah dan smooth jek kulit muka tu.
.
.
🌸 Fungsi Collagen Powder - Tahan 1 Bulan .
✔ Anti penuaan.
✔ Mengembalikan keanjalan kulit
✔ Menghilangkan sakit-sakit sendi pada badan.
✔ Menyuburkan badan kita.
✔ Menegangkan aset-aset wanita.
✔ Mencerahkan kulit.
✔ Melembapkan kulit.
.
.
Abang Taufiq suka minum Collagen Powder Shaklee ni, tak susah mana pun nak buat. Bancuh tiap hari satu sachet dengan anything yang kita suka. SIAP !
.
.
Insya Allah, dengan TIPS dan PANDUAN yang Abang Taufiq akan bagi dekat awak, dalam seminggu tu insya Allah dah nampak kesan ☺️
.
.
Yang selalu merungut muka tak cantik tu, meh sini wasap Abang Taufiq. Ada SPECIAL PRICE untuk awak 😉
.
.
Abang Taufiq
☎️ 011-27841504
COD : UTP, Seri Iskandar & Batu Gajah
FB : Mohd Taufiq Othman
FB Page : Shaklee Seri Iskandar
.
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #promosicollagenpowder #promosihebat #collagenpowdershaklee #promocollagen #cantikskincare #codbatugajah #codperak #codseriiskandar #codutp #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab #fattahamin #fazura #fatzura

.
JIMAT SEHINGGA RM150 !
.
.
PROMOSI Collagen Powder kalini memang sangat-sangat best tau tak ! Shaklee lanjutkan promosi ni dari bulan lepas. Baik kan Shaklee ?
.
.
Collagen Powder Shaklee ni dahlah mengandungi sumber kolagen yang TERBAIK.
.
.
Shaklee ambil dari sisik ikan merah laut dalam tu haaa. Means bebas pencemaran dan tahan lasak. Sangat-sangat berkualiti tau Collagen Powder Shaklee ni.
.
.
Kita kena faham. Kulit muka kita ni kalau nak nampak bebetul cantik, kena topup kolagen. Baru nampak gebu, cerah dan smooth jek kulit muka tu.
.
.
🌸 Fungsi Collagen Powder - Tahan 1 Bulan .
✔ Anti penuaan.
✔ Mengembalikan keanjalan kulit
✔ Menghilangkan sakit-sakit sendi pada badan.
✔ Menyuburkan badan kita.
✔ Menegangkan aset-aset wanita.
✔ Mencerahkan kulit.
✔ Melembapkan kulit.
.
.
Abang Taufiq suka minum Collagen Powder Shaklee ni, tak susah mana pun nak buat. Bancuh tiap hari satu sachet dengan anything yang kita suka. SIAP !
.
.
Insya Allah, dengan TIPS dan PANDUAN yang Abang Taufiq akan bagi dekat awak, dalam seminggu tu insya Allah dah nampak kesan ☺️
.
.
Yang selalu merungut muka tak cantik tu, meh sini wasap Abang Taufiq. Ada SPECIAL PRICE untuk awak 😉
.
.
Abang Taufiq
☎️ 011-27841504
COD : UTP, Seri Iskandar & Batu Gajah
FB : Mohd Taufiq Othman
FB Page : Shaklee Seri Iskandar
.
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #promosicollagenpowder #promosihebat #collagenpowdershaklee #promocollagen #cantikskincare #codbatugajah #codperak #codseriiskandar #codutp #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab #fattahamin #fazura #fatzura

.
JIMAT SEHINGGA RM150 !
.
.
PROMOSI Collagen Powder kalini memang sangat-sangat best tau tak ! Shaklee lanjutkan promosi ni dari bulan lepas. Baik kan Shaklee ?
.
.
Collagen Powder Shaklee ni dahlah mengandungi sumber kolagen yang TERBAIK.
.
.
Shaklee ambil dari sisik ikan merah laut dalam tu haaa. Means bebas pencemaran dan tahan lasak. Sangat-sangat berkualiti tau Collagen Powder Shaklee ni.
.
.
Kita kena faham. Kulit muka kita ni kalau nak nampak bebetul cantik, kena topup kolagen. Baru nampak gebu, cerah dan smooth jek kulit muka tu.
.
.
🌸 Fungsi Collagen Powder - Tahan 1 Bulan .
✔ Anti penuaan.
✔ Mengembalikan keanjalan kulit
✔ Menghilangkan sakit-sakit sendi pada badan.
✔ Menyuburkan badan kita.
✔ Menegangkan aset-aset wanita.
✔ Mencerahkan kulit.
✔ Melembapkan kulit.
.
.
Abang Taufiq suka minum Collagen Powder Shaklee ni, tak susah mana pun nak buat. Bancuh tiap hari satu sachet dengan anything yang kita suka. SIAP !
.
.
Insya Allah, dengan TIPS dan PANDUAN yang Abang Taufiq akan bagi dekat awak, dalam seminggu tu insya Allah dah nampak kesan ☺️
.
.
Yang selalu merungut muka tak cantik tu, meh sini wasap Abang Taufiq. Ada SPECIAL PRICE untuk awak 😉
.
.
Abang Taufiq
☎️ 011-27841504
COD : UTP, Seri Iskandar & Batu Gajah
FB : Mohd Taufiq Othman
FB Page : Shaklee Seri Iskandar
.
.
#shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleeselangor #shakleejohorbahru #shakleejohormurah #shakleejohorjaya #promosicollagenpowder #promosihebat #collagenpowdershaklee #promocollagen #cantikskincare #codbatugajah #codperak #codseriiskandar #codutp #setcantik #setcantikshaklee #setcantikkulit #setcantikmurah #vivyootd #vivyyusuf #haniszalikhashawl #neelofa #neelofarhijab #fattahamin #fazura #fatzura

BERAT BADAN TURUN SEBAB CONSUME ESP SHAKLEE
.
Dyha memamg recommend sangat full set kecantikan ni tau. Which is ada:
.
⭐ESP .
💐 Kulit jadi lebih anjal dan gebu.
💐 Memudarkan parut.
💐 Mengawal pertumbuhan jerawat
💐 Kulit menjadi lebih tegang dan sihat.
.
⭐VITAMIN C PLUS
💐 Perlindungan dari sinar UV
💐 Mengurangkan kesan sunburn
💐 Membantu prevent masalah jerawat degil.
💐 Tona kulit menjadi lebih sekata.
💐 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja tauuu 🙈)
💐 Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema.
💐 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir.
💐 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
💐 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan.
💐 Kulit lebih glowing dan radiant.
.
⭐VITAMIN E ( GRAPE SEED )
💐 Menjadikan anda tampak muda dan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
💐 Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat.
💐 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead.
💐 Membantu mengurankan eyebag.
💐 Mengawal masalab kulit berminyak.
💐Mengatasi masalah jeragat.
💐 Boleh buat sebagai masker.
💐 Melambatkan proses penuaan. .
.

More info, orders or consultation whatsapp 📲
DYHA | 0145419182

#espsoyproteinisolatepowder #espshakleemurah #esp #espshaklee #shaklee #shakleeespterbaik #shaklee #shakleemalaysia #setcantik #misikurussebelumraya #misicantikflawlesssebelumraya #misicantikraya2018 #misiletopraya #shakleepekanpahang #shakleekuantan #testimoniesp #testimonishaklee #vitamine

PILIHAN SEISI KELUARGA
.
.
hai semua..nak tahu tak kenapa ESP paling orang cari dan HOT SELLER sangat!

minuman ni mudah dibancuh setiap pagi dan sangat2 berkhasiat tau .. .
bukan tu je ESP dapat membekalkan tenaga dan rasa kenyang dalam masa yang lama..Sape yang tengah diet tu memang sesuai sangat minum ESP ni..
.
banyak lagi sebenarnya manfaat ESP ni untuk
💖kulit cantik
💖kesuburan
💖diet
💖tenaga
💖kehamilan
💖gastrik
💖milkBooster
.
.
dan paling best Minuman ni sesuai untuk semua golongan tau .
🌼Pelajar
🌼Ibu hamil
🌼Ibu menyusu
🌼Ibu berpantang
🌼Warga emas
🌼Orang yang nak kurus
🌼Orang yang sibuk bekerja
🌼Orang yang nak tenaga berpanjangan
🌼Orang yang nak kulit yang sihat
.
Semua orang mesti nak kekal sihat dan cantik ..betul x???
.
Jom sihat dengan shaklee.. Nak tahu lagi pasal produk shaklee ni..klik je link okay
.
.
Cik matun
0185711798
.
.
#spectacular2018
#ESPShaklee
#minumanberkhasiat
#shakleeperak
#shakleekamunting
#setcantik
#setkurus
#sethamil
#setberpantang
#setmenyusu

NGIDAM KULIT CERAH?
NGIDAM KULIT GEBU ALA2 BABY?
NGIDAM KULIT TAKDE JERAWAT?
.
Nindiaaa. Set basic super hot permintaan ramai. Ema nak bagi harga offer dan amat jimat dari harga biasa.
.
ESP
🔥 Repair skin rosak dari dalam
🔥 Bina sel2 baru untuk kulit yang sihat
🔥 If konsisten kulit semakin cerah, parut pudar.
🔥 Juga membekalkan tenaga berpanjangan
🔥 Menganjalkan payudara .
.
VITAMIN C SR
💠 Menghilangkan jerawat dan jeragat
💠 Mencerahkan kulit
💠 Menghilangkan sunburn
💠 Melembapkan kulit wajah
💠 Imunisasi badan
.
.
Nak rebut harga MURAH KAW2 ni boleh whatsapp ema na,😊
.
-faema ismail-
📱019 411 0543
.
#shaklee #shakleesimpangampat #imiracle #teampermata2018 #Projekbuatduit #mrgrey #janganbencicintaku #faema_vitaminsihat #setcantik #nakcantik #fendybakry #saharulridzwan #suplementerbaik #SupplemenWisely #setjimat

Alhamdulilah rezeki berkeluarga juga rezeki
.
Kesihatan juga rezeki
.
Walaupun wang ringgit bukn yang utama
.
Tak apalah diri ini tak sempurna
.
.
Tapi ku mencuba menjadi yg terbaik .
Ikhtiar apa yg boleh
.
Ku memulakan kerjaya bisnes online part time dengan harapan boleh menolong orang yg tersayang dan pada siapa yg ingin di bantu .
.
Walaupun perjalanan masih jauh
.
Ku berharap ku tak akan pernah mengalah dan tak akan berhenti .
.
Alhamdulilah 😊
.
Sekian puisi yg tak jadi 😂
.
Nak join ahli shaklee? Nak join bisnes shaklee? Di alu alukan 😊 pm Kaira jer atau wassap & klik pada bio @healthbeautebykairakim .
.
.
#setmengandung #setcantik #setsendi #setikhtiarhamil #setpcos #setdetox #setkurus

Dyha memamg recommend sangat full set kecantikan ni tau. Which is ada:
.
⭐ESP .
💐 Kulit jadi lebih anjal dan gebu.
💐 Memudarkan parut.
💐 Mengawal pertumbuhan jerawat
💐 Kulit menjadi lebih tegang dan sihat.
.
⭐VITAMIN C PLUS
💐 Perlindungan dari sinar UV
💐 Mengurangkan kesan sunburn
💐 Membantu prevent masalah jerawat degil.
💐 Tona kulit menjadi lebih sekata.
💐 Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja tauuu 🙈)
💐 Membantu masalah kulit sensetif seperti resdung dan eczema.
💐 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir.
💐 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
💐 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan.
💐 Kulit lebih glowing dan radiant.
.
⭐VITAMIN E ( GRAPE SEED )
💐 Menjadikan anda tampak muda dan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
💐 Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat.
💐 Mengatasi masalah whitehead dan blackhead.
💐 Membantu mengurankan eyebag.
💐 Mengawal masalab kulit berminyak.
💐Mengatasi masalah jeragat.
💐 Boleh buat sebagai masker.
💐 Melambatkan proses penuaan. .
.

More info, orders or consultation whatsapp 📲
DYHA | 0145419182

#espsoyproteinisolatepowder #espshakleemurah #esp #espshaklee #shaklee #shakleeespterbaik #shaklee #shakleemalaysia #setcantik #misikurussebelumraya #misicantikflawlesssebelumraya #misicantikraya2018 #misiletopraya #shakleepekanpahang #shakleekuantan #testimoniesp #testimonishaklee #vitamine

SALES TODAY!!! 019-5734289
.
.
Beauty SET
.
ESP (TAHAN DUA BULAN ‼)
• memperbaiki parut
• memperbaharui sel kulit rosak
• melembabkan kulit
• mencerahkan kulit
• menjadikan tona kulit sekata .

Vitamin C (TAHAN 6 BULAN ‼)
• menghasilkan kolagen
• mengecutkan jerawat
• menghalang sinaran UV
• anti penuaan melambatkan kedutan
• mengurangkan kesan sunburn
• menyembuhkan luka
• meningkatkat imune bagi mereka yg eczema dan resdung
• menjadikan kulit flawless
.

COLLAGEN POWDER (tahan 2 minggu)
~ bertindak pantas secara pantas berkesan seawal 5 HARI SAHAJA
~ mengecilkan pori pori
~ menganjalkan wajah
~ menegangkan kedutan dan garis halus
~ meningkatkan kelembapan kulit.
.
.
.
#projekbuatduit
#teampermata2018
#imiracle
#shakleekulim #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #bulanpuasa #ramadhan #codshaklee #bukitmertajam #juru #bukitminyak #alma #mengkuang #perda

SALES TODAY!!! 019-5734289
.
.
Beauty SET
.
ESP (TAHAN DUA BULAN ‼)
• memperbaiki parut
• memperbaharui sel kulit rosak
• melembabkan kulit
• mencerahkan kulit
• menjadikan tona kulit sekata .

Vitamin C (TAHAN 6 BULAN ‼)
• menghasilkan kolagen
• mengecutkan jerawat
• menghalang sinaran UV
• anti penuaan melambatkan kedutan
• mengurangkan kesan sunburn
• menyembuhkan luka
• meningkatkat imune bagi mereka yg eczema dan resdung
• menjadikan kulit flawless
.

COLLAGEN POWDER (tahan 2 minggu)
~ bertindak pantas secara pantas berkesan seawal 5 HARI SAHAJA
~ mengecilkan pori pori
~ menganjalkan wajah
~ menegangkan kedutan dan garis halus
~ meningkatkan kelembapan kulit.
.
.
.
#projekbuatduit
#teampermata2018
#imiracle
#shakleekulim #shakleekepalabatas #bisnesshaklee #onlinebusiness #setdiet #setcantik #setmenyusu #sethamil #jombuatduit #duit #hutang #shakleemalaysia #shakleepenaga #uitmbertam #usmbertam #nakbiznes #terlajaklaris #bulanpuasa #ramadhan #codshaklee #bukitmertajam #juru #bukitminyak #alma #mengkuang #perda

Most Popular Instagram Hashtags