#setbersalinterbaik

3082 posts

TOP POSTS

Sape yang nak jumpa bigboss Nawal blh la walkin di head office Nawal di Bangi mcm kakak2 ni

Masing2 grab pakej A. Sape pegi wajib kena selpie 😄😄
.
Tapi sape yang berdekatan PJ blh cod dgn sis. Jimat postage

Whatsapp sis yer 017-4841856

#NawalHerbalBeauty #nawalherbalbeautypj #setbersalinterbaik #setberpantangtradisional #setberpantangmurah

Sy sedang keluarkan lagi 10 unit #SetTangasMujarab untuk postage pada 1/8/2017 (selasa) 😊 Postage pada 25hb & 27hb dah sold out ☺ Sapa2 yg berminat boleh inbox/wasep SEGERA
.
. 😉 Masih lagi sy bagi #FreePostage untuk production baru ni 😁✌
.
.
. Yg mana ada masalah dalaman #Keputihan #KurangGrip #RahimKembang #Berbau #BerpantangTakBetul tu jom cuba rawatan bertangas ni pulak 😃 InsyaAllah anda boleh rase perbezaannya 😊 #KenaCubaDuluBaruTahu
.
.
.
🎯Boleh wasap kami ke:
.
.
📲0124511179
📲0124511179
📲0124511179

Follow IG:

@mimie_global
@mimie_global
@mimie_global

#bertangas #bertangasdirumah #bertangaskering #kerusitangasmurah #kerusitangas #kerusibaby #berpantang #setberpantang #setbersalin #setbersalinterbaik #setbersalinmurah #keputihan #keputihan #keputihanbau #nonaroguy #jamumakdara #jamususukdara #jamu
#noradanish
#ctdk #neelofa .

Jumaat / 13 Januari 2017
_
COD: Kuala Lumpur / Ampang / Gombak /Putrajaya / Puchong /Bandar Baru Bangi / Shah Alam / Damansara / Seri Kembangan dan kawasan sekitarnya.
_

Order via WhatsApp : 017-6156295
_
FB: www.facebook.com/postnatalcareset
IG: @tanamerapostnatalcareset
www.postnatalcareset.com
_
#Tanamera #setbersalinterbaik #postnatalcaresetdotcom #setbersalintanamera

Kenapa rata2 customer #PUJI_JAMU ni best?? Yg beli dan repeat smpai berkali kali kali kali.
⤵⤵⤵⤵⤵ ✔Mengetatkan miss v
✔Masalah miss v banjir / bau
✔Mengecutkan rahim
✔Menguatkan rahim
✔Memperbanyakkan susu badan
✔Mengeringkan luka jahitan bersalin
✔Merawat masalah sengal sendi
✔Merawat masalah tombong
✔Merawat masalah rahim jatuh
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan senggugut
✔Menambah tenaga badan
✔Melancarkan haid
✔Masalah jerawat
✔Ikhtiar utk hamil
✔Buasir

Okey, sape ada antara #MASALAH kt atas?? WAJIB cuba jamu ni..😘😘 Untuk info lanjut wassup sy www.wassup.my/0137345725

#ManjakaniMasyhur
#setbersalinterbaik
#dropshipdantrustedseller

www.fathiababy.com
.
🍬PHYTONATAL NONA ROGUY 90 biji🍬
.
🍬- Digunakan secara tradisional untuk menguatkan badan dan
mengurangkan berat badan selepas bersalin
. 🍬Khasiat PhytoNatal .
-Membersihkan rahim, mengeluarkan angin, lendir dan darah kotor
dalam badan
.
- Melawaskan pembuang air kecil & besar, mengatasi masalah sembelit, kepenatan, migrain dan angin
.
- Mengimbangi kembali sistem badan
.
- Mengurangkan berat badan dan menguatkan otot-otot badan
.
Cara Guna PhytoNatal
.
1. Kelawasan biasa – makan 2 – 3 biji 1 kali sehari
.
2. Terlalu lawas (Sensitif) – makan 1- 2 biji 1 kali sehari
.
3. Tidak lawas (Sembelit) – makan 3 – 5 biji 1 atau 2 kali sehari
.
🍬🍬🍬🍬
.
Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 534 0550 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam, Selangor 😘
.
🍬🍬🍬🍬
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#nrproduct
#nrmalaysia
#nrphytonatal
#nrphytonatalmurah
#nrphytonatalborong
#nrborong
#nrsetbersalin
#nrlooseitem
#fathiababyshop
#setbersalinterbaik
#setbersalinborong
#igonlineshop
#kedaibabyonline
#sayajualmurah
#kedaibabymurah
#shahalamresident
#ibuberpantang
#setberpantang

Soalan biasa ditanya oleh customer:

Ibu bersalin czer boleh guna ke bengkung ibu ni?

Jawapannya: ya memang boleh guna, tapi ikatannya jangan ketat sangat. Ikat longgarkan je. Berbengkung penting bagi ibu bersalin czer supaya perut x jatuh, dan jalan pun lurus dan tegap je. Kalau jalan bongkok, boleh menyebabkan sakit belakang pula. Jadi, anda bersalin czer, boleh lah beli bengkung ibu ni ya. Murah sangat jer...kualiti tiptop, ukuran labuh dari bawah dada hingga ke peha. Dia boleh membentuk peha juga menjadi cantik. Membaiki postur, perut pun lebih kempis... Bengkung Ibu merupakan bengkung zigzag diperbuat daripada kain kasa belacu yang sangat selesa dipakai, pemakaiannya sungguh kemas, tidak bergerak menaik atau menurun. Mempunyai 2 tali untuk memudahkan ikatan diketatkan.

Untuk kesan lebih baik, sapukan Bedak Panas Syifa ke perut dan peha sebelum anda memakai bengkung. Amalkan penggunaan Bengkung Ibu setiap hari semasa 40 hari berpantang. Penggunaan yang konsisten mampu menjadikan tubuh anda kembali ramping, kemas dan menawan.

Fungsi:
1. Melangsing dan mengembalikan bentuk badan kepada kontur asal
2. Merampingkan pinggang
3. Menjaga kedudukan rahim agar tidak berlaku prolaps (jatuh)
4. Menegangkan kembali otot-otot perut.
5. Membantu mengawal selera makan.
6. Mencantikkan bentuk badan menjadi lebih kemas.

Keistimewaan:
1. Kainnya selesa, pemakaiannya kemas, kejap dan terletak di badan.
2. Ukurannya panjang dari paras bawah dada hingga ke peha.
3. Penggunaan setiap hari bersama Bedak Panas Syifa mampu mencantikkan tubuh dan memecah lemak.

Saiz: free size, xl, xxl

#nawalherbalbeauty #bengkung #bengkungibunawal #berbengkunglepasczer #bengkungibu #setbersalin #setbersalinterbaik #setberpantang #berpantangsendiri #naturallybeautiful #bengkungtali #bengkungkurus #bengkungberpantang #maternitycare #setbersalinasas #bengkungtradisional #bazaarpaknil #gemagegarvaganza

"Salam. Alhamdulillah saya selamat bersalin baby perempuan pada 7/11/2016.. selesa sangat pakai seluar tu, aurat terjaga sepanjang bersalin.. terima kasih" -Puan Hazirah, Kuantan

Promosi free postage sehingga 22 Januari 2016 sahaja. Jimat sehingga RM26!

http://auladmama.com/mamapride/

#mamapridepants #mamapridemalaysia #seluarbersalinmurah #seluarbersalinmuslimah #seluarbersalin #checklistbersalin #setbersalin #setbersalinterbaik

Selamat pagi.... muhasabah diri.
Redho suami sgt penting utk d permudahkn urusan bersalin.
#nonaroguy #setnonaroguy
#setbersalinterbaik #setberpantang

MOST RECENT

Sy sedang keluarkan lagi 10 unit #SetTangasMujarab untuk postage pada 1/8/2017 (selasa) 😊 Postage pada 25hb & 27hb dah sold out ☺ Sapa2 yg berminat boleh inbox/wasep SEGERA
.
. 😉 Masih lagi sy bagi #FreePostage untuk production baru ni 😁✌
.
.
. Yg mana ada masalah dalaman #Keputihan #KurangGrip #RahimKembang #Berbau #BerpantangTakBetul tu jom cuba rawatan bertangas ni pulak 😃 InsyaAllah anda boleh rase perbezaannya 😊 #KenaCubaDuluBaruTahu
.
.
.
🎯Boleh wasap kami ke:
.
.
📲0124511179
📲0124511179
📲0124511179

Follow IG:

@mimie_global
@mimie_global
@mimie_global

#bertangas #bertangasdirumah #bertangaskering #kerusitangasmurah #kerusitangas #kerusibaby #berpantang #setberpantang #setbersalin #setbersalinterbaik #setbersalinmurah #keputihan #keputihan #keputihanbau #nonaroguy #jamumakdara #jamususukdara #jamu
#noradanish
#ctdk #neelofa .

Sy sedang keluarkan lagi 10 unit #SetTangasMujarab untuk postage pada 1/8/2017 (selasa) 😊 Postage pada 25hb & 27hb dah sold out ☺ Sapa2 yg berminat boleh inbox/wasep SEGERA
.
. 😉 Masih lagi sy bagi #FreePostage untuk production baru ni 😁✌
.
.
. Yg mana ada masalah dalaman #Keputihan #KurangGrip #RahimKembang #Berbau #BerpantangTakBetul tu jom cuba rawatan bertangas ni pulak 😃 InsyaAllah anda boleh rase perbezaannya 😊 #KenaCubaDuluBaruTahu
.
.
.
🎯Boleh wasap kami ke:
.
.
📲0124511179
📲0124511179
📲0124511179

Follow IG:

@mimie_global
@mimie_global
@mimie_global

#bertangas #bertangasdirumah #bertangaskering #kerusitangasmurah #kerusitangas #kerusibaby #berpantang #setberpantang #setbersalin #setbersalinterbaik #setbersalinmurah #keputihan #keputihan #keputihanbau #nonaroguy #jamumakdara #jamususukdara #jamu
#noradanish
#ctdk #neelofa .

Testimoni bertangas menggunakan HERBA BERTANGAS,

Alhamdulillah ianya berkesan. Yang penting kena rajin buat dan tau caranya yang betul.

Ada yg nak cuba HERBA BERTANGAS kami ada jual berasingan.

Harga : RM25
Berat. : 50gm
(10 - 12x penggunaan) .

Harga : RM45 .
Berat: 120gm
(30x penggunaan)
.
🎯Boleh wasap kami ke:
.
📲0124511179
📲0124511179
📲0124511179

Follow IG:

@mimie_global
@mimie_global
@mimie_global

#bertangas #bertangasdirumah #bertangaskering #kerusitangasmurah #kerusitangas #kerusibaby #berpantang #setberpantang #setbersalin #setbersalinterbaik #setbersalinmurah #keputihan #keputihan #keputihanbau #nonaroguy #jamumakdara #jamususukdara #jamu

www.fathiababy.com
.
🌹NR SET BERSALIN🌹
🌹PHYTONATAL
- Dalam bentuk tablet untuk dimakan
-Membersihkan rahim
- mengeluarkan angin, lendir dan darah kotor - Melawaskan pembuang air kecil dan besar, mengatasi masalah
sembelit, kepenatan, migrain dan angin
- Mengurangkan berat badan .
🌹AKAR HERBANIKA
- Dalam bentuk paket dan perlu dicampur air untuk diminum
- Menyegarkan urat saraf, mengurangkan keletihan serta sakit sendi
-Membantu pengeluaran susu yang baik - Melawaskan pembuangan air kecil dan mengurangkan air
yang berlebihan dalam badan
.
🌹MINYAK HERBANIKA
- Minyak sapuan pada perut, pinggang dan badan
- Melegakan serta mengatasi sakit sendi dan otot
-Memecahkan angin dan lendir yang terkumpul disendi-sendi
-Menyegarkan urat saraf dan kulit badan -Melicinkan peredaran darah dan mengeluarkan
angin melalui liang-liang roma badan
.
🌹HERBANIKA BARUT
- Sapuan pada perut dan pinggang
- Mengempiskan perut dan merampingkan pinggang
-Mengembalikan kesegaran kulit perut yang lembik dan mengurangkan kedutan, parut dan jalur pecahan pada perut
- Mengecutkan rahim, mengeluarkan darah nifas dan kotoran dari rahim
.
🌹UNCANG CUCI HERBANIKA
- Untuk jagaan kebersihan dan kesegaran wanita
-Mengatasi masalah gatal-gatal di tempat sulit, penyakit kulit, buasir
dan mengeringkan luka bekas jahitan
.
🌹HERBANIKA LULUR
-Mengatasi masalah bisa-bisa dan kebas-kebas badan, sendi dan
otot-otot -Memecahkan lemak serta lendir yang degil dan mengembalikan
kepejalan badan
-Menegangkan semula payudara yang kendur dan lembik
-Mengecutkan bengkak yang disebabkan oleh angin lendir di otot, urat saraf serta urat timbul
-Penyegar dan penyental kulit daripada daki mati, parut hitam, parut bersalin, jeragat hitam, kulit kasar dan berjerawat
.
Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 534 0550 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam, Selangor 😘
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#nrsetbersalin
#nroriginal
#nrmalaysia
#setbersalinterbaik
#setbersalinmurah
#fathiababyshop
#setbersalinonline
#shahalamresident
#nrterbaik
#localproduk
#sayajualmurah
#kedaibayimalaysia
#kedaionlinemurah
#kedaionline24jam
#promosibarangbaby
#ibuberpantang
#ibumengadung

Cara bertangas untuk dalam pantang. Bermula hari 20-30

1) dimulakan dengan bertangas kering - bermula hari ke- 20 hingga 30.
2) sebelum bertangas cuci faraj dengan air bersih.

3) sediakan barangan untuk bertangas: batu,kerusi,herba,kain sarong.

4) cara penyediaan ikut step dalam gambar.

5) bertangas selama min 15minit max 30minit
6) dalam waktu bertangas anda digalakkan melakukan senaman kemut untuk menguatkan kembali otot faraj.

7)selepas selesai bertangas anda harus mencuci faraj dengan cara meruang. Memasukkan jari kedalam faraj dan mencuci di dinding faraj.

8) bertangas dilakukan berterusan.setiap hari
9) boleh di lakukan pada waktu pagi atau petang. ========================== .
.
🎯Boleh wasap kami ke:
.
.
📲0124511179
📲0124511179
📲0124511179

Follow IG:

@mimie_global
@mimie_global
@mimie_global

#bertangas #bertangasdirumah #bertangaskering #kerusitangasmurah #kerusitangas #kerusibaby #berpantang #setberpantang #setbersalin #setbersalinterbaik #setbersalinmurah #keputihan #keputihan #keputihanbau #nonaroguy #jamumakdara #jamususukdara #jamu
#noradanish
#ctdk #neelofa .

HERBA TANGAS 2in1

KHASIAT DAN KELEBIHAN HERBA TANGAS 2 in 1
___________________________________________________💟HERBA TANGAS KERING💟

1⃣Membantu mengecutkan batu meroyan dengan cepat (sesuai utk wanita lepas bersalin)

2⃣Merawat period yg tidak teratur

3⃣ Menghilangkan keputihan yg melampau
4⃣Membantu menaikkan rahim yg jatuh/ prolaps/tombong

5⃣Merawat senggugut yg teruk

6⃣Mengetatkan miss v yg longgar, kembang dan berair

7⃣Menyuburkan rahim

8⃣Merawat luka jahitan bersalin

9⃣Menghilangkan kegatalan dan bau

1⃣0⃣Membantu mencegah cyst dan fibroid

1⃣1⃣Mencantikkan dan menyihatkan miss v

1⃣2⃣Mengeratkan hubungan suami isteri
.
.
. 💟HERBA TANGAS BASAH💟

1⃣ Menghilangkan gatal-gatal dan bau tidak enak di bahagian intim wanita

2⃣Merapatkan miss v

3⃣Merawat keputihan, lendir,senggugut dan period yg tak teratur

4⃣ Mewangikan vagina

5⃣ Merawat masalah rahim kembang, jatuh/prolapse dan longgar

6⃣Mencegah masalah tombong

7⃣ Merawat masalah cyst dan fibroid

8⃣Menaikkan dan mengecutkan batu meroyan bagi wanita selepas bersalin

9⃣Melancarkan pengeluaran darah nifas

1⃣0⃣Merawat kentut vagina

1⃣1⃣Menyuburkan rahim wanita (salah satu ikhtiar dan kaedah perawatan tradisional org dulu-dulu bagi memiliki zuriat)

1⃣2⃣Menghilangkan lenguh-lenguh dan bisa-bisa badan

1⃣3⃣Merawat kekeringan vagina dan lemah tenaga batin bg wanita yang monopos
.
.
🎯Boleh wasap kami ke:
.
.
📲0124511179
📲0124511179
📲0124511179

Follow IG:

@mimie_global
@mimie_global
@mimie_global

#bertangas #bertangasdirumah #bertangaskering #kerusitangasmurah #kerusitangas #kerusibaby #berpantang #setberpantang #setbersalin #setbersalinterbaik #setbersalinmurah #keputihan #keputihan #keputihanbau #nonaroguy #jamumakdara #jamususukdara #jamu
#noradanish
#ctdk #neelofa .

www.fathiababy.com
.
🌹NR SET BERSALIN🌹
🌹PHYTONATAL
- Dalam bentuk tablet untuk dimakan
-Membersihkan rahim
- mengeluarkan angin, lendir dan darah kotor - Melawaskan pembuang air kecil dan besar, mengatasi masalah
sembelit, kepenatan, migrain dan angin
- Mengurangkan berat badan .
🌹AKAR HERBANIKA
- Dalam bentuk paket dan perlu dicampur air untuk diminum
- Menyegarkan urat saraf, mengurangkan keletihan serta sakit sendi
-Membantu pengeluaran susu yang baik - Melawaskan pembuangan air kecil dan mengurangkan air
yang berlebihan dalam badan
.
🌹MINYAK HERBANIKA
- Minyak sapuan pada perut, pinggang dan badan
- Melegakan serta mengatasi sakit sendi dan otot
-Memecahkan angin dan lendir yang terkumpul disendi-sendi
-Menyegarkan urat saraf dan kulit badan -Melicinkan peredaran darah dan mengeluarkan
angin melalui liang-liang roma badan
.
🌹HERBANIKA BARUT
- Sapuan pada perut dan pinggang
- Mengempiskan perut dan merampingkan pinggang
-Mengembalikan kesegaran kulit perut yang lembik dan mengurangkan kedutan, parut dan jalur pecahan pada perut
- Mengecutkan rahim, mengeluarkan darah nifas dan kotoran dari rahim
.
🌹UNCANG CUCI HERBANIKA
- Untuk jagaan kebersihan dan kesegaran wanita
-Mengatasi masalah gatal-gatal di tempat sulit, penyakit kulit, buasir
dan mengeringkan luka bekas jahitan
.
🌹HERBANIKA LULUR
-Mengatasi masalah bisa-bisa dan kebas-kebas badan, sendi dan
otot-otot -Memecahkan lemak serta lendir yang degil dan mengembalikan
kepejalan badan
-Menegangkan semula payudara yang kendur dan lembik
-Mengecutkan bengkak yang disebabkan oleh angin lendir di otot, urat saraf serta urat timbul
-Penyegar dan penyental kulit daripada daki mati, parut hitam, parut bersalin, jeragat hitam, kulit kasar dan berjerawat
.
Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 534 0550 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam, Selangor 😘
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#nrsetbersalin
#nroriginal
#nrmalaysia
#setbersalinterbaik
#setbersalinmurah
#fathiababyshop
#setbersalinonline
#shahalamresident
#nrterbaik
#localproduk
#sayajualmurah
#kedaibayimalaysia
#kedaionlinemurah
#kedaionline24jam
#promosibarangbaby
#ibuberpantang
#ibumengadung

Patut la Huru Hara Whatsapp!
Sampi jam 3pagi pun ada handphone ber 'vibrate'
Gara-gara bengkung kita diVIRALkan oleh Siakap Keli
Alhamdulillah tepat sangat pilihan uol yang nak jaga badan dengan Premium Beautiful.

Jangan risau, tak pakai Vellfire pun mampu je sarung PB. Sebab kami ada pakej MAMPU MILIK untuk uol semua.

Dapatkan dari Agent Sah dan Terlatih kami di #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
CONFIRM TAK MENYESAL

#premiumbeautiful #premiumbeautifulmurah #bengkungviral #siakapkeli #premiumbeautifulwangsamaju #premiumbeautifulsetiawangsa #no1certifiedpremiumbeautifulexpert #bengkungmoden #setberpantang #setbersalinterbaik #premiumbeautifulmurah2017
www.hasikin.com

www.fathiababy.com
.
🍬PHYTONATAL NONA ROGUY 180 biji🍬
.
🍬- Digunakan secara tradisional untuk menguatkan badan dan
mengurangkan berat badan selepas bersalin
. 🍬Khasiat PhytoNatal .
-Membersihkan rahim, mengeluarkan angin, lendir dan darah kotor
dalam badan
.
- Melawaskan pembuang air kecil & besar, mengatasi masalah sembelit, kepenatan, migrain dan angin
.
- Mengimbangi kembali sistem badan
.
- Mengurangkan berat badan dan menguatkan otot-otot badan
.
Cara Guna PhytoNatal
.
1. Kelawasan biasa – makan 2 – 3 biji 1 kali sehari
.
2. Terlalu lawas (Sensitif) – makan 1- 2 biji 1 kali sehari
.
3. Tidak lawas (Sembelit) – makan 3 – 5 biji 1 atau 2 kali sehari
.
🍬🍬🍬🍬
.
Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 534 0550 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam, Selangor 😘
.
🍬🍬🍬🍬
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#nrproduct
#nrmalaysia
#nrphytonatal
#nrphytonatalmurah
#nrphytonatalborong
#nrborong
#nrsetbersalin
#nrlooseitem
#fathiababyshop
#setbersalinterbaik
#setbersalinborong
#igonlineshop
#kedaibabyonline
#sayajualmurah
#kedaibabymurah
#shahalamresident
#ibuberpantang
#setberpantang

www.fathiababy.com
.
🍬PHYTONATAL NONA ROGUY 180 biji🍬
.
🍬- Digunakan secara tradisional untuk menguatkan badan dan
mengurangkan berat badan selepas bersalin
. 🍬Khasiat PhytoNatal .
-Membersihkan rahim, mengeluarkan angin, lendir dan darah kotor
dalam badan
.
- Melawaskan pembuang air kecil & besar, mengatasi masalah sembelit, kepenatan, migrain dan angin
.
- Mengimbangi kembali sistem badan
.
- Mengurangkan berat badan dan menguatkan otot-otot badan
.
Cara Guna PhytoNatal
.
1. Kelawasan biasa – makan 2 – 3 biji 1 kali sehari
.
2. Terlalu lawas (Sensitif) – makan 1- 2 biji 1 kali sehari
.
3. Tidak lawas (Sembelit) – makan 3 – 5 biji 1 atau 2 kali sehari
.
🍬🍬🍬🍬
.
Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 534 0550 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam, Selangor 😘
.
🍬🍬🍬🍬
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#nrproduct
#nrmalaysia
#nrphytonatal
#nrphytonatalmurah
#nrphytonatalborong
#nrborong
#nrsetbersalin
#nrlooseitem
#fathiababyshop
#setbersalinterbaik
#setbersalinborong
#igonlineshop
#kedaibabyonline
#sayajualmurah
#kedaibabymurah
#shahalamresident
#ibuberpantang
#setberpantang

www.fathiababy.com
.
🍬PHYTONATAL NONA ROGUY 90 biji🍬
.
🍬- Digunakan secara tradisional untuk menguatkan badan dan
mengurangkan berat badan selepas bersalin
. 🍬Khasiat PhytoNatal .
-Membersihkan rahim, mengeluarkan angin, lendir dan darah kotor
dalam badan
.
- Melawaskan pembuang air kecil & besar, mengatasi masalah sembelit, kepenatan, migrain dan angin
.
- Mengimbangi kembali sistem badan
.
- Mengurangkan berat badan dan menguatkan otot-otot badan
.
Cara Guna PhytoNatal
.
1. Kelawasan biasa – makan 2 – 3 biji 1 kali sehari
.
2. Terlalu lawas (Sensitif) – makan 1- 2 biji 1 kali sehari
.
3. Tidak lawas (Sembelit) – makan 3 – 5 biji 1 atau 2 kali sehari
.
🍬🍬🍬🍬
.
Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 534 0550 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam, Selangor 😘
.
🍬🍬🍬🍬
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#nrproduct
#nrmalaysia
#nrphytonatal
#nrphytonatalmurah
#nrphytonatalborong
#nrborong
#nrsetbersalin
#nrlooseitem
#fathiababyshop
#setbersalinterbaik
#setbersalinborong
#igonlineshop
#kedaibabyonline
#sayajualmurah
#kedaibabymurah
#shahalamresident
#ibuberpantang
#setberpantang

Kenapa rata2 customer #PUJI_JAMU ni best?? Yg beli dan repeat smpai berkali kali kali kali.
⤵⤵⤵⤵⤵ ✔Mengetatkan miss v
✔Masalah miss v banjir / bau
✔Mengecutkan rahim
✔Menguatkan rahim
✔Memperbanyakkan susu badan
✔Mengeringkan luka jahitan bersalin
✔Merawat masalah sengal sendi
✔Merawat masalah tombong
✔Merawat masalah rahim jatuh
✔Merawat keputihan
✔Menghilangkan senggugut
✔Menambah tenaga badan
✔Melancarkan haid
✔Masalah jerawat
✔Ikhtiar utk hamil
✔Buasir

Okey, sape ada antara #MASALAH kt atas?? WAJIB cuba jamu ni..😘😘 Untuk info lanjut wassup sy www.wassup.my/0137345725

#ManjakaniMasyhur
#setbersalinterbaik
#dropshipdantrustedseller

Sape yang nak jumpa bigboss Nawal blh la walkin di head office Nawal di Bangi mcm kakak2 ni

Masing2 grab pakej A. Sape pegi wajib kena selpie 😄😄
.
Tapi sape yang berdekatan PJ blh cod dgn sis. Jimat postage

Whatsapp sis yer 017-4841856

#NawalHerbalBeauty #nawalherbalbeautypj #setbersalinterbaik #setberpantangtradisional #setberpantangmurah

Most Popular Instagram Hashtags