[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#setbersalinterbaik

3063 posts

TOP POSTS

Set Bersalin Pakej A | 8 Barang | Boleh Beli Loose
.
Harga: RM287 | Jimat RM82 ๐Ÿ™€
.
Senarai & Harga Barang:
.
๐ŸŒท Set Bersalin Asas
๐ŸŒท Feminine Wash: RM40
๐ŸŒท Intensive Toning Lotion: RM55
๐ŸŒท FREE GIFT Bidara Baby Oil (BBO)
.
Harga mahal dalam zaman gawat ni? Bagi yang mempunyai kesulitan untuk bayar, kita boleh bincang ya untuk bayar ansuran ๐Ÿ˜‰
.
Testimoni: Follow @ibu.by.butik.bayi.malaya
.
Pertanyaan & Order: Whatsapp 013 212 7685
.
#setbersalin
#setbersalinmurah
#setbersalinnawal
#setbersalinlengkap
#setbersalinterbaik

Workout #ootd ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Kite nak pergi exercise. Malam ni ada boxing. Siap-siap pakai #premiumbeautiful tau. Selesa. Walaupun berpeluh sebab PB menggunakan material akwadyne & akwatek.โ €
โ €
Jom PAKAI PB #korset.โ €
Boleh pakai setiap masa & di mana sahaja. Paling best pakai masa exercise. โ €
WA/PM dalie <0193827736>โ €
โ €
#daliebest #thediamondcircle #sayajual #premiumbeautifulexpert #bengkung #bengkungmoden #berpantang #periodpain #bersalin #kurus #tipskurus #premiumbeautifulagent #girdle #girdlemalaysia #periodproblems #senggugut #period #perutbuncit #bengkungmama #bersalinnormal #setbersalinterbaik #setberpantang #punggungbesar #kualalumpur #klang #kempisperut #bodyshaping

KEBAIKKAN RENDAMAN FARAJ ๐ŸŒฟ

Kebaikan Melakukan Rendaman Faraj bagi Wanita : - .
.
Dapat merawat kentut vagina (amalkan setiap hari sampai masalah itu hilang) .
. - Cepat baikkan luka jahitan bersalin (episotomi) .
. - Menghilangkan bau dan gatal-gatal .
. - Merawat keputihan yg teruk - Dapat mengecutkan buasir .
. - Mengetat & mengencangkan otot-otot v ๐Ÿ‘„

Jom survey produk berpantang & bertangas ๐Ÿ‘€ secara tradisi di sini โœŒ
.
.
๐ŸŽฏBoleh wasap kami ke:
.
. ๐Ÿ“ฒ0124511179
๐Ÿ“ฒ0124511179
๐Ÿ“ฒ0124511179

Follow IG:

@mimie_global
@mimie_global
@mimie_global

#bertangas #bertangasdirumah #bertangaskering #kerusitangasmurah #kerusitangas #kerusibaby #berpantang #setberpantang #setbersalin #setbersalinterbaik #setbersalinmurah #keputihan #keputihan #keputihanbau #nonaroguy #jamumakdara #jamususukdara #jamu
#aasyiahdhiarana #neelofar #nakkurus #diet #dietatkins #ctdk #herbatangas

Soalan biasa ditanya oleh customer:

Ibu bersalin czer boleh guna ke bengkung ibu ni?

Jawapannya: ya memang boleh guna, tapi ikatannya jangan ketat sangat. Ikat longgarkan je. Berbengkung penting bagi ibu bersalin czer supaya perut x jatuh, dan jalan pun lurus dan tegap je. Kalau jalan bongkok, boleh menyebabkan sakit belakang pula. Jadi, anda bersalin czer, boleh lah beli bengkung ibu ni ya. Murah sangat jer...kualiti tiptop, ukuran labuh dari bawah dada hingga ke peha. Dia boleh membentuk peha juga menjadi cantik. Membaiki postur, perut pun lebih kempis... Bengkung Ibu merupakan bengkung zigzag diperbuat daripada kain kasa belacu yang sangat selesa dipakai, pemakaiannya sungguh kemas, tidak bergerak menaik atau menurun. Mempunyai 2 tali untuk memudahkan ikatan diketatkan.

Untuk kesan lebih baik, sapukan Bedak Panas Syifa ke perut dan peha sebelum anda memakai bengkung. Amalkan penggunaan Bengkung Ibu setiap hari semasa 40 hari berpantang. Penggunaan yang konsisten mampu menjadikan tubuh anda kembali ramping, kemas dan menawan.

Fungsi:
1. Melangsing dan mengembalikan bentuk badan kepada kontur asal
2. Merampingkan pinggang
3. Menjaga kedudukan rahim agar tidak berlaku prolaps (jatuh)
4. Menegangkan kembali otot-otot perut.
5. Membantu mengawal selera makan.
6. Mencantikkan bentuk badan menjadi lebih kemas.

Keistimewaan:
1. Kainnya selesa, pemakaiannya kemas, kejap dan terletak di badan.
2. Ukurannya panjang dari paras bawah dada hingga ke peha.
3. Penggunaan setiap hari bersama Bedak Panas Syifa mampu mencantikkan tubuh dan memecah lemak.

Saiz: free size, xl, xxl

#nawalherbalbeauty #bengkung #bengkungibunawal #berbengkunglepasczer #bengkungibu #setbersalin #setbersalinterbaik #setberpantang #berpantangsendiri #naturallybeautiful

Isnin / 31 Januari 2017
_
COD: Kuala Lumpur / Ampang / Gombak /Putrajaya / Puchong /Bandar Baru Bangi / Shah Alam / Damansara / Seri Kembangan dan kawasan sekitarnya.
_

Order via WhatsApp : 017-6156295
_
FB: www.facebook.com/postnatalcareset
IG: @tanamerapostnatalcareset
www.postnatalcareset.com
_
#Tanamera #setbersalinterbaik #postnatalcaresetdotcom #setbersalintanamera #settanamera

. Fungsi :

Krim herba untuk badan ini bertindak mengurangkan kesan sembab / gemuk air / water retention
.

Ia menghalus dan mencerahkan kulit badan
.

Baunya juga harum dan lembut pada kulit. Kesannya berangin pada badan seharian
.

#sendayutinggi #puncakalam #carbootsalepuncakalam #bazarpaknil #sayapakaisayajual #puncakalam #subang #subangbestari #meru #bukitjelutong #kotadamansara #selangor #setbersalinmurah #setbersalinterbaik #ammecompletesetbersalin

set bersalin spa n ma ๐Ÿ’–
.
set bersalin paling laku.. sbb lengkappp dengan kelengkapan semasa pantang !
stock limited .
jom grab cepatt !!
.
RM230 FREE POSTAGE SM
100% ORIGINAL .
WHATSAPP +6012-9776339

#palovabeautycentre
#spanma #setbersalinspanmarm230 #setbersalinterbaik #setbersalin #setbersalinlengkap #setbersalinspanma #setberpantang #confinement #confinementmummy #originalproduct #bazaaronline #bazaarpaknil

THE PERFECT TWO :
.
VITAMIN C PLUS :
.
๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV
๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn
๐ŸŒธ Membantu mencegah masalah jerawat degil
๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata
๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak & menyembuhkan luka
๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu)
๐ŸŒธ Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi &
pasir
๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan & tanda
penuaan
๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
๐ŸŒธ Kulit lebih glowing dan radiant
.
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
๐ŸŒธ Menjadikan anda tampak lebih muda
dgn membantutkan penuaan sel yg disebabkan oleh radikal bebas
๐ŸŒธ Mengurangkan parut & masalah
jerawat
๐ŸŒธ Menggalakkan kulit & rambut menjadi sihat
๐ŸŒธ Mengatasi masalah whitehead & blackhead
๐ŸŒธ Mengawal masalah kulit berminyak
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jeragat
๐ŸŒธ Boleh buat sbg masker melambatkan proses penuaan
.
.
Whatsapp 014-2434145 utk HARGA PROMOSI!
.
Regards,
Liyana Harizan
014-2434145
Your Shaklee Independent Distributor
Instagram : @shakleeliyanaharizan .
#supplementshaklee
#shakleeliyanaharizan
#sayajualshaklee
#shakleealorsetar
#shakleekedah
#shakleeutara
#produkkesihatan
#setbersalinterbaik
#setkulitcantik
#setberpantang
#setkurus
#setmenyusu
#kidssupplement
#milkbooster
#pregnancy
#supplements
#supplementterbaik
#energybooster
#skinsolution
#vitamincshaklee
#makeupremover

"Salam. Alhamdulillah saya selamat bersalin baby perempuan pada 7/11/2016.. selesa sangat pakai seluar tu, aurat terjaga sepanjang bersalin.. terima kasih" -Puan Hazirah, Kuantan

Promosi free postage sehingga 22 Januari 2016 sahaja. Jimat sehingga RM26!

http://auladmama.com/mamapride/

#mamapridepants #mamapridemalaysia #seluarbersalinmurah #seluarbersalinmuslimah #seluarbersalin #checklistbersalin #setbersalin #setbersalinterbaik

MOST RECENT

๐ŸŒท ุงู„ุญู…ุฏู„ู„ู‡ ๐ŸŒท
.
#setbersalin
#setbersalinmurah
#setbersalinnawal
#setbersalinlengkap
#setbersalinterbaik
#nawalherbalbeauty

Hanya RM238 + BUKU PANDUAN PENGGUNAAN SETIAP ITEM DLM SETNR .
Set Bersalin Nona Roguy ada 6 items semuanya:
.
๐Ÿ‘‰ #phytonatal (90biji) - dalam bentuk tablet untuk dimakan
.
๐Ÿ‘‰ #akarherbanika (10 pakets) - dalam bentuk paket dan perlu dicampur air untuk diminum
.
๐Ÿ‘‰ #minyakherbanika (100ml) - minyak sapuan pada perut, pinggang dan badan
.
๐Ÿ‘‰ #herbanikabarut (krim โ€“ 60gm) - sapuan pada perut dan pinggang
.
๐Ÿ‘‰ #uncangcuci Herbanika (10 pakets) - untuk jagaan kebersihan dan kesegaran wanita
.
๐Ÿ‘‰ #herbanikalulur (100gm) - untuk menyental kulit, kehalusan dan kebersihan kulit
.
BUKU PANDUAN DISEDIAKAN DALAM SETNR
Loose item pun ada, murah murah tau! ๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0139690322
.
#nonaroguy #setnr
#setnonaroguy
#nonaroguymurah
#milkbooster #ibuhamil
#setberpantang
#setbersalinterbaik

๐ŸŒท ุงู„ุญู…ุฏู„ู„ู‡ ๐ŸŒท
.
#setbersalin
#setbersalinmurah
#setbersalinnawal
#setbersalinlengkap
#setbersalinterbaik
#nawalherbalbeauty

๐ŸŒท ุงู„ุญู…ุฏู„ู„ู‡ ๐ŸŒท
.
#setbersalin
#setbersalinmurah
#setbersalinnawal
#setbersalinlengkap
#setbersalinterbaik
#nawalherbalbeauty

๐ŸŒท ุงู„ุญู…ุฏู„ู„ู‡ ๐ŸŒท
.
#setbersalin
#setbersalinmurah
#setbersalinnawal
#setbersalinlengkap
#setbersalinterbaik
#nawalherbalbeauty

Set Bersalin Nona Roguy ada 6 items semuanya:
.
๐Ÿ‘‰ #phytonatal (90biji) - dalam bentuk tablet untuk dimakan
.
๐Ÿ‘‰ #akarherbanika (10 pakets) - dalam bentuk paket dan perlu dicampur air untuk diminum
.
๐Ÿ‘‰ #minyakherbanika (100ml) - minyak sapuan pada perut, pinggang dan badan
.
๐Ÿ‘‰ #herbanikabarut (krim โ€“ 60gm) - sapuan pada perut dan pinggang
.
๐Ÿ‘‰ #uncangcuci Herbanika (10 pakets) - untuk jagaan kebersihan dan kesegaran wanita
.
๐Ÿ‘‰ #herbanikalulur (100gm) - untuk menyental kulit, kehalusan dan kebersihan kulit
.
BUKU PANDUAN DISEDIAKAN DALAM SETNR
Loose item pun ada, murah murah tau! ๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp 0139690322
.
#nonaroguy #setnr
#setnonaroguy
#nonaroguymurah
#milkbooster #ibuhamil
#setberpantang
#setbersalin
#barragel
#setbersalinterbaik
#setbersalinmurah

๐ŸŒท ุงู„ุญู…ุฏู„ู„ู‡ ๐ŸŒท
.
#setbersalin
#setbersalinmurah
#setbersalinnawal
#setbersalinlengkap
#setbersalinterbaik
#nawalherbalbeauty

Soalan biasa ditanya oleh customer:

Ibu bersalin czer boleh guna ke bengkung ibu ni?

Jawapannya: ya memang boleh guna, tapi ikatannya jangan ketat sangat. Ikat longgarkan je. Berbengkung penting bagi ibu bersalin czer supaya perut x jatuh, dan jalan pun lurus dan tegap je. Kalau jalan bongkok, boleh menyebabkan sakit belakang pula. Jadi, anda bersalin czer, boleh lah beli bengkung ibu ni ya. Murah sangat jer...kualiti tiptop, ukuran labuh dari bawah dada hingga ke peha. Dia boleh membentuk peha juga menjadi cantik. Membaiki postur, perut pun lebih kempis... Bengkung Ibu merupakan bengkung zigzag diperbuat daripada kain kasa belacu yang sangat selesa dipakai, pemakaiannya sungguh kemas, tidak bergerak menaik atau menurun. Mempunyai 2 tali untuk memudahkan ikatan diketatkan.

Untuk kesan lebih baik, sapukan Bedak Panas Syifa ke perut dan peha sebelum anda memakai bengkung. Amalkan penggunaan Bengkung Ibu setiap hari semasa 40 hari berpantang. Penggunaan yang konsisten mampu menjadikan tubuh anda kembali ramping, kemas dan menawan.

Fungsi:
1. Melangsing dan mengembalikan bentuk badan kepada kontur asal
2. Merampingkan pinggang
3. Menjaga kedudukan rahim agar tidak berlaku prolaps (jatuh)
4. Menegangkan kembali otot-otot perut.
5. Membantu mengawal selera makan.
6. Mencantikkan bentuk badan menjadi lebih kemas.

Keistimewaan:
1. Kainnya selesa, pemakaiannya kemas, kejap dan terletak di badan.
2. Ukurannya panjang dari paras bawah dada hingga ke peha.
3. Penggunaan setiap hari bersama Bedak Panas Syifa mampu mencantikkan tubuh dan memecah lemak.

Saiz: free size, xl

#nawalherbalbeauty #bengkung #bengkungibunawal #berbengkunglepasczer #bengkungibu #setbersalin #setbersalinterbaik #setberpantang #berpantangsendiri #naturallybeautiful #bengkungtali #bengkungkurus #bengkungberpantang #maternitycare #setbersalinasas #bengkungtradisional #bazaarpaknil #gemagegarvaganza

๐ŸŒท ุงู„ุญู…ุฏู„ู„ู‡ ๐ŸŒท
.
#setbersalin
#setbersalinmurah
#setbersalinnawal
#setbersalinlengkap
#setbersalinterbaik
#nawalherbalbeauty

Set Laku Keras .
Mencegah #keputihan pada setiap wanita. Terutamnya sewaktu hamil & sesuai bagi kegunaan seisi keluarga. .
#barragel boleh dijadikan #mandianherba ketika dlm proses #berpantang #setbersalinterbaik .
#meruang juga blh dlakukan selepas mngunakan barragel dgn menggunakan #minyakberubatherba .
.
Watsup๐Ÿ‘‰๐ŸŒน 0139690322

Dah tido ke uols? Kite baru sampai rumah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โ €
โ €
Sebelum tidur, meh cuba pil herba maharani.โ €
Pil herba maharani membantu untuk membaikpulih bahgian dalaman wanita yang kite semua tak nampak tuu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚โ €
โ €
Kite makan ni sebab taknak period pain ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ. โ €
Whatsapp dalie 0193827736 for more info yea.โ €
โ €
#daliebest #pilherbamaharani #kesuburan #nakbaby #conceive #berpantang #zuriat #keputihan #herba #period #periodproblems #haid #masalahhaid #hormones #wanita #isteri #periodpain #senggugut #setbersalinterbaik #setberpantang #hormon #klang #banting #bukittinggi #bukitjalil #bandarsaujanaputra #nilai #perapatmissv #perapat #jamu

#posnatal set 6 in 1.
โคcukup utk tempoh berpantang.
โคconsultation percuma. Setiap pengunna item.
โคbuku panduan penggunaan akan diberikan
.
Berminat watsup admin
๐Ÿ‘‰๐ŸŒป0139805228๐ŸŒน
.
#setnr #setnonaroguy
MFG APRIL 2017 : EXP APRIL 2020
Tahan selama 3 tahun .
#looseitemnr pun ada .
#barragel
#nu3med
#minyakherbanika
#minyakberubatherba
#akarherbanika
#phytonatalnr
#phytonatal
#nonaroguymurah
#setberpantang
#setbersalinterbaik
#ibuhamil
#sethamil

Most Popular Instagram Hashtags