#setbersalinterbaik

MOST RECENT

Inilah rupanya set bersalin yang menjadi idaman kalboo ramai ibu-ibu yang bakal bersalin. Mana taknya, bukan je luka cepat sembuh, susu pun meriah sangat-sangat. .
.
Bagi ibu yang menjalani kelahiran secara pembedahan, tak dapat tidak, memang ni lah pilihannya. .
.
Perit kan nak berjalan semua susah selagi luka belum baik. Kita usahakan yang terbaik, in shaa Allah cepat sembuh dan badan ibu juga sihat. .
.
http://www.wasap.my/60196657302
.
.
#MommyIskandar
#SetBersalin #pengedarahakleebatucaves #PengedarShakleeGombak #pengedarshaklee #setbersalinmurah #setbersalinterbaik #confinement #shakleemurah #shakleegombak #codShakleeGombak #susumeriah

Inilah rupanya set bersalin yang menjadi idaman kalboo ramai ibu-ibu yang bakal bersalin. Mana taknya, bukan je luka cepat sembuh, susu pun meriah sangat-sangat. .
.
Bagi ibu yang menjalani kelahiran secara pembedahan, tak dapat tidak, memang ni lah pilihannya. .
.
Perit kan nak berjalan semua susah selagi luka belum baik. Kita usahakan yang terbaik, in shaa Allah cepat sembuh dan badan ibu juga sihat. .
.
http://www.wasap.my/60196657302
.
.
#MommyIskandar
#SetBersalin #pengedarahakleebatucaves #PengedarShakleeGombak #pengedarshaklee #setbersalinmurah #setbersalinterbaik #confinement #shakleemurah #shakleegombak #codShakleeGombak #susumeriah

Hi mommies momtobe,
dah ada set berpantang belum?😍
.
jom beli Set Bersalin Nona roguy
terbaikk, terlariss dlm pasaran!
6 items + 3 free gifts!
RM2xx only!
.
wassup mek now
klik link wassup @bio 💌
.
Nak kurus lps bersalin?
Taknak sembelit dlm pantang?
trust Nr, buy Nr..!
.
Produk NR dh 25 tahun dlm pasaran terbukti selamat & berkesan ❣️
.
p.s: mek turun 23 kg dgn set bersalin nr + set kurus kerengga tau! ✨✨✨
.
#nonaroguy #phytonatal #setbersalinnr #setberpantangnonaroguy #setbersalinnonaroguyoriginal #setberpantangshaklee #setberpantangmurah #setberpantang #setbersalin #setberpantangterbaik #setbersalinterbaik #setbersalinmurah #setberpantanglamamma #setbersalinnawal #setbersalinlengkap #payday #kurusselepasberpantang #kurusselepaspantang #keperluanbayi #keperluananak #keperluanbaby #sabah #sarawak #johor #perak #negerisembilan

Hi mommy momtobe,
nti berpantang elok2 tau..💓
.
Jangan pandang remeh bab berpantang ni uolls!💢
merana hidup, usia belum 30 thn dah sakit2 badan.. omo takmo!😱
.
meh manjakan diri dgn
Set Bersalin NR 6 items 💚
nak lagi premium,
boleh add on:
💜💙💚
minyak berubat
minyak ommey
barra gel
bengkung
nu3med
herbal balm
madu tenaga segar
💜💙💚
.
mek jual harga murahhh jauhh dr pasaran tau 👏
klik link wssup @bio 💌
.
yg penting Nona roguy dh 25 thn dlm pasaran💥
.
Pakar dlm hapuskan masalah gemuk lps bersalin & sembelit dlm pantang, yeay! 🎉
.
100% ori-- fake not my type ok😍
Freeposlaju uolls✨
Expired date 2020/21-- not clearance ok😍
.
#setbersalinnr #setbersalinnonaroguyoriginal #setbersalinnonaroguy #setbersalintanamera #setberpantang #setberpantangmurah #setbersalinmurah #nonaroguy #nonaroguymurah #phytonatalmurah #phytonatal #setberpantangshaklee #setberpantangterbaik #setbersalinterbaik #confinementset #kurusselepasberpantang #kurusselepaspantang #keperluanibu #keperluananak #viral #kuching #sandakan #johor #negerisembilan #kedah #kelantan #keperluanbayi #keperluanbaby #perak #langkawi

❤️Set Bersalin NR 6 items ❤️
the best confinement set in the market✨
.
Set Bersalin Lengkap utk 44 hari berpantang💓
sesuai utk bsalin normal & czer🎀
.
mek jual murr murrahh jer 😘
klik wassup @bio di atas ❣️
.
Mommy mom to be yg tak amek set bersalin nr masa berpantang mmg rugii besar! 😰
.
#kebaikansetbersalinnr #setbersalinnr #setbersalinnonaroguy #setbersalin #setbersalinnonaroguyoriginal #setberpantang #setberpantangmurah #setberpantangterbaik #setbersalinterbaik #confinementset #settilamkekabu #bedungbaby #barutbaby #nonaroguy #nonaroguymurah #phytonatal #uncangcuci #lulurherbanika #krimherbanikabarut #param #tapel #pilis #bengkung #kurusselamat #kurusselepasbersalin #kerperluanibu #keperluananak #kedaiibudananak #keperluanbayi #keperluanbaby

SET BERSALIN ANUGERAH (MEDIUM)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM238 (Postage💌RM15 SM/RM27 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
KEBAIKAN
💥Mendapatkan kembali tubuh badan anda yang ideal
💥Memulihkan kesihatan luaran dan dalaman
💥Menstabilkan sistem peranakan wanita selepas bersalin
💥Mengurangkan kesakitan ketika bersalin.
💥Mendapat perlindungan dari Allah S.W.T hasil dari keberkatan ayat-ayat suci al-Quran yang telah dibacakan ke dalam produk
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Set Bersalin Medium Anugerah mengandungi:
➡️1 botol Minuman Kesihatan Ubat Bijian Anugerah 250 ml
➡️1 botol Minyak Telon Anugerah 50 ml
➡️1 botol Minyak Pilis Anugerah 30 ml
➡️Losyen Sejuta Khasiat Anugerah 150 ml
➡️1 botol Minyak Sejuta Rahsia Anugerah 200 ml
➡️1 botol Rahsia Kebersihan Wanita Anugerah 100 ml
➡️1 botol Minyak Selusuh Anugerah 30 ml
➡️6 uncang Mandian Sauna Herba Anugerah
➡️1 unit Tungku Herba Batu Lava Anugerah untuk ibu
➡️1 unit bengkung
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#setbersalinanugerah
#setbersalinanugerahmedium
#setbersalinmurah
#setbersalinterbaik
#setbersalinoriginal
#kedaibabyitermurah
#anugerahsetbersalin
#setbersalinmedium
#ibuberpantang
#ibubersalin#momandkids
#igonlineshop
#shahalamresiden
#sayajualmurah
#setbersalinborong
#kedaibayimurah
#kedaibayimalaysia
#kedaibayionline
#setbersalinmalaysia
#kedaionline24jam
#keperluanibu

www.fathiababy.com
.
🌹SET BERSALIN MAK BIDAN DHERBS .
set baru ni lengkap dengan 👇
.
🌹1 Pati Herba Mak Bidan .
🌹2 Pati Herba Mak Bidan .
🌹 Bedak Sejuk Mak Bidan
. 🌹 Sapuan Badan Mak Bidan (Param)
.
🌹 Krim Panas Mak Bidan
.
🌹 Losyen Bayi (Minyak Telon)
.
🌹 Pencuci Wanita Mak Bidan
.
🌹 PERCUMA Mandian Herba Mak Bidan
.
🌹🌹🌹🌹
.
Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam, Selangor 😘
.
🌹🌹🌹🌹
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#dherbssetbersalin
#setbersalinterbaik
#setbersalinmakbidan
#ibuberpantang
#igonlineshop
#fathiababyshop
#momandkids
#fathiababyshop
#setbersalinborong
#kedaibayionline
#setbersalinmalaysia
#kedaionline24jam
#keperluanibu
#shahalamresiden
#kedaibayitermurah
#dherbsproduk

7 Sebab Peneman Berpantang Terbaik
.
.
Kenapa masih susah2 guna cara kuno tradisional yg leceh & Tak praktikal. Kenapa masih bzir Duit berpuluh ribu ringgit tuk berpantang. Sedangkan ada cara yg MUDAH & KOS EFFEKTIF
.
Sarung-sarung je:
1) INSTANT SHAPING body
2) Hilang sakit belakang
3) Posture badan terjaga
4) Nampak lebih muda
5) Lebih berkeyakinan
6) Darah nifas keluar lancar
7) Dicemburui oleh kawan2 sebab body shape cantik selim

Rebut peluang Cepat tuk dapatkan kesihatan & kecantikan paling lawa untuk diri awak.

Jom sembang-sembang dgn DrJY tuk detail lanjut. FREE KONSULTASI & FREE FITTING untuk yg serious Mau jadi cantik 📲019-4154911
🔊www.wasap.my/60194154911/PB

#premiumbeautiful
#yourtrustedagent
#NakKurusCepatSelamat
#SetBersalinTerbaik

“RAWATAN YANG TERBAIK UNTUK MINDA, FIZIKAL & SPIRITUAL SEPANJANG TEMPOH BERPANTANG”

Spa & Ma Maternity Set didatangkan dengan tiga gabungan elemen yang penting iaitu minda, fizikal dan spiritual. Bagi kami, kesihatan dan kecantikan sebenar adalah berpaksi kepada tiga elemen ini. Minda yang tenang tanpa sebarang kecelaruan, badan (fizikal) yang sihat tanpa sebarang keletihan dan juga jiwa (spiritual) yang tenang tanpa sebarang gangguan emosi.
Ketiga-tiga elemen ini adalah sangat penting bagi semua ibu yang sedang berpantang dan oleh kerana itulah kami memastikan supaya kesemua 11 produk yang terdapat di dalam Spa & Ma Maternity Set ini mempunyai kesemua elemen penting tersebut.

Tanpa minda yang tenang, ia akan mendatangkan gangguan emosi yang ketara sehingga menyebabkan masalah psikologi atau penyakit mental ataupun lebih dikenali sebagai meroyan. Selain daripada itu para ibu juga perlu menyesuaikan diri dengan perubahan fizikal seperti payudara yang membengkak mahupun susuk tubuh yang tidak lagi menarik. Tanpa jiwa yang tenteram, gejala kemurungan selepas bersalin juga boleh berlaku. Para ibu yang mengalami perubahan emosi dan gangguan psikologi boleh memberi kesan yang negatif bukan sahaja terhadap diri mereka sendiri tetapi juga kepada bayi yang baru dilahirkan.
.
RM230 FREE POSTAGE
ORIGINAL
.
WHATSAPP +6012-9776339

#palovabeautycentre #setbersalinspanma #setbersalin #setbersalinlengkap #setbersalinmurah #setbersalinterbaik #setbersalinmalaysia #setbersalinspanmaoriginal #setbersalinspanmamurah #setbersalinspanmarm230 #originalproduct #ibuhamil #ibubersalin #setberpantang #bazaaronline

www.fathiababy.com
.
🌹SET BERSALIN MAK BIDAN DHERBS .
set baru ni lengkap dengan 👇
.
🌹1 Pati Herba Mak Bidan .
🌹2 Pati Herba Mak Bidan .
🌹 Bedak Sejuk Mak Bidan
. 🌹 Sapuan Badan Mak Bidan (Param)
.
🌹 Krim Panas Mak Bidan
.
🌹 Losyen Bayi (Minyak Telon)
.
🌹 Pencuci Wanita Mak Bidan
.
🌹 PERCUMA Mandian Herba Mak Bidan
.
🌹🌹🌹🌹
.
Jika berminat boleh whassap 010 502 9009 / 010 511 2002 or walk in at Fathia Baby Shop Seksyen 7 Shah Alam, Selangor 😘
.
🌹🌹🌹🌹
.
FB : Fathia Baby Shop
IG : fathiababyshop
.
#dherbssetbersalin
#setbersalinterbaik
#setbersalinmakbidan
#ibuberpantang
#igonlineshop
#fathiababyshop
#momandkids
#fathiababyshop
#setbersalinborong
#kedaibayionline
#setbersalinmalaysia
#kedaionline24jam
#keperluanibu
#shahalamresiden
#kedaibayitermurah
#dherbsproduk

Instant Ramping Dalam 5 minit .
.
.
Tengok real testimoni ibu kepada 2anak ni. Masih dalam pantang. Tapi dah dapat body shape ramping dalam sekelip mata. Untungnya HANYA dengan sarung-sarung je korset fazura.
Bukan Tu je, korset ni akan buatkan susu badan membuak2 banyak tanpa risau bengkak susu breast.
Tade lagi sakit pinggang masa dukung anak sebab posture badan Anda akan sentiasa straight terjaga.

Nak seperti ibu2 & wanita lain yg memilih korset fazura INI.

Pm/watsapp dibawah 👇👇👇
untuk Free consultation
untuk grab Free Chance Pakai Free 📲019-4154911
📲019-4154911
📲019-4154911
❤racheljy( No1 certified Premiumbeautiful Expert)

#premiumbeautiful
#yourtrustedagent
#NakKurusCepatSelamat
#SetBersalinTerbaik

SET BERSALIN ANUGERAH (MEDIUM)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM238 (Postage💌RM15 SM/RM27 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
KEBAIKAN
💥Mendapatkan kembali tubuh badan anda yang ideal
💥Memulihkan kesihatan luaran dan dalaman
💥Menstabilkan sistem peranakan wanita selepas bersalin
💥Mengurangkan kesakitan ketika bersalin.
💥Mendapat perlindungan dari Allah S.W.T hasil dari keberkatan ayat-ayat suci al-Quran yang telah dibacakan ke dalam produk
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Set Bersalin Medium Anugerah mengandungi:
➡️1 botol Minuman Kesihatan Ubat Bijian Anugerah 250 ml
➡️1 botol Minyak Telon Anugerah 50 ml
➡️1 botol Minyak Pilis Anugerah 30 ml
➡️Losyen Sejuta Khasiat Anugerah 150 ml
➡️1 botol Minyak Sejuta Rahsia Anugerah 200 ml
➡️1 botol Rahsia Kebersihan Wanita Anugerah 100 ml
➡️1 botol Minyak Selusuh Anugerah 30 ml
➡️6 uncang Mandian Sauna Herba Anugerah
➡️1 unit Tungku Herba Batu Lava Anugerah untuk ibu
➡️1 unit bengkung
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#setbersalinanugerah
#setbersalinanugerahmedium
#setbersalinmurah
#setbersalinterbaik
#setbersalinoriginal
#kedaibabyitermurah
#anugerahsetbersalin
#setbersalinmedium
#ibuberpantang
#ibubersalin#momandkids
#igonlineshop
#shahalamresiden
#sayajualmurah
#setbersalinborong
#kedaibayimurah
#kedaibayimalaysia
#kedaibayionline
#setbersalinmalaysia
#kedaionline24jam
#keperluanibu

"SABUN HERBA PALING FEVERET DLM KALANGAN IBU PREGGY & BERPANTANG
"
.
Jap jap kenapa ni? Habis nafas i baca tajuk melampau benor. .
Sebenarnya, Brown soap tanamera dah jadi kegemaran utk ibu-ibu. Apa yang best sangat ni?
.
.
🌷 Menghilangkan kesan-kesan hitam semasa preggy
🌹 Mengurangkan gatal dan ruam kulit
🌷 Melicinkan kulit
🌹 Hilangkan daki degil
🌷 Lancarkan peredaran darah
🌹 Segarkan badan dengan bau herba asli 100% tulen
.
Seronok sental badan dengan sabun ni. Sampai ramai tau en.suami pun turut guna sabun. Bersih badan! Dorang memang repeat order berkali-kali
.
RM18 per piece
Postage RM10 to sm / RM15 ss
🎁 Free gifts

SET BERSALIN ANUGERAH (MEDIUM)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM238 (Postage💌RM15 SM/RM27 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
KEBAIKAN
💥Mendapatkan kembali tubuh badan anda yang ideal
💥Memulihkan kesihatan luaran dan dalaman
💥Menstabilkan sistem peranakan wanita selepas bersalin
💥Mengurangkan kesakitan ketika bersalin.
💥Mendapat perlindungan dari Allah S.W.T hasil dari keberkatan ayat-ayat suci al-Quran yang telah dibacakan ke dalam produk
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Set Bersalin Medium Anugerah mengandungi:
➡️1 botol Minuman Kesihatan Ubat Bijian Anugerah 250 ml
➡️1 botol Minyak Telon Anugerah 50 ml
➡️1 botol Minyak Pilis Anugerah 30 ml
➡️Losyen Sejuta Khasiat Anugerah 150 ml
➡️1 botol Minyak Sejuta Rahsia Anugerah 200 ml
➡️1 botol Rahsia Kebersihan Wanita Anugerah 100 ml
➡️1 botol Minyak Selusuh Anugerah 30 ml
➡️6 uncang Mandian Sauna Herba Anugerah
➡️1 unit Tungku Herba Batu Lava Anugerah untuk ibu
➡️1 unit bengkung
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#setbersalinanugerah
#setbersalinanugerahmedium
#setbersalinmurah
#setbersalinterbaik
#setbersalinoriginal
#kedaibabyitermurah
#anugerahsetbersalin
#setbersalinmedium
#ibuberpantang
#ibubersalin#momandkids
#igonlineshop
#shahalamresiden
#sayajualmurah
#setbersalinborong
#kedaibayimurah
#kedaibayimalaysia
#kedaibayionline
#setbersalinmalaysia
#kedaionline24jam
#keperluanibu

Pakai jer terus ramping pinggang.
.
.
Beza kan shape sebelum dan lepas sarung Corset Fazura.
.
.
Eh. Kenapa panggil corset fazura pulak?
Sebab fazura pun pakai corset yang sama untuk maintain shape pinggang kerengga.
.
.
Sesuai sangat la nak pakai sekarang ni sebab raya dah makin dekat. Boleh la melaram baju Rizman Ruzaini X Infinence😊
.
.
Nak beli harga JIMAT SAVE RM500 lagi berbaloi. Mari Miss Lien membawang kat uoll.
wasap 011-1040 0585 .
.
.
#SetBersalinTerbaik
#SetBerpantangModen
#PremiumBeautifulPenang
#LongGirdlePremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeutifulPutrajaya
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPerak
#PremiumBeautifulPulauPinang
#PremiumBeautifulMelaka
#PremiumBeautifulJohor
#TestimoniPremiumBeautiful
#PremiumBeautifulTerengganu
#PremiumBeautifulKelantan
#PremiumBeautifulJohor
#PakejPerkahwinan
#HilangPerutBuncit
#KempisPerut
#MesraSolat
#BazarPaknil
#Ctdk
#Fattzura
#PBExpert
#BengkungModen
#Brunei
#YourTrustedAget
#OnlineShoping
#IkhtiarHamil
#NakKurusCepatSelamat

Pakai jer terus ramping pinggang.
.
.
Beza kan shape sebelum dan lepas sarung Corset Fazura.
.
.
Eh. Kenapa panggil corset fazura pulak?
Sebab fazura pun pakai corset yang sama untuk maintain shape pinggang kerengga.
.
.
Sesuai sangat la nak pakai sekarang ni sebab raya dah makin dekat. Boleh la melaram baju Rizman Ruzaini X Infinence😊
.
.
Nak beli harga JIMAT SAVE RM500 lagi berbaloi. Mari Miss Lien membawang kat uoll.
wasap 011-1040 0585 .
.
.
#SetBersalinTerbaik
#SetBerpantangModen
#PremiumBeautifulPenang
#LongGirdlePremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeutifulPutrajaya
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPerak
#PremiumBeautifulPulauPinang
#PremiumBeautifulMelaka
#PremiumBeautifulJohor
#TestimoniPremiumBeautiful
#PremiumBeautifulTerengganu
#PremiumBeautifulKelantan
#PremiumBeautifulJohor
#PakejPerkahwinan
#HilangPerutBuncit
#KempisPerut
#MesraSolat
#BazarPaknil
#Ctdk
#Fattzura
#PBExpert
#BengkungModen
#Brunei
#YourTrustedAget
#OnlineShoping
#IkhtiarHamil
#NakKurusCepatSelamat

Pakai jer terus ramping pinggang.
.
.
Beza kan shape sebelum dan lepas sarung Corset Fazura.
.
.
Eh. Kenapa panggil corset fazura pulak?
Sebab fazura pun pakai corset yang sama untuk maintain shape pinggang kerengga.
.
.
Sesuai sangat la nak pakai sekarang ni sebab raya dah makin dekat. Boleh la melaram baju Rizman Ruzaini X Infinence😊
.
.
Nak beli harga JIMAT SAVE RM500 lagi berbaloi. Mari Miss Lien membawang kat uoll.
wasap 011-1040 0585 .
.
.
#SetBersalinTerbaik
#SetBerpantangModen
#PremiumBeautifulPenang
#LongGirdlePremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#PremiumBeutifulPutrajaya
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulShahAlam
#PremiumBeautifulKedah
#PremiumBeautifulPerak
#PremiumBeautifulPulauPinang
#PremiumBeautifulMelaka
#PremiumBeautifulJohor
#TestimoniPremiumBeautiful
#PremiumBeautifulTerengganu
#PremiumBeautifulKelantan
#PremiumBeautifulJohor
#PakejPerkahwinan
#HilangPerutBuncit
#KempisPerut
#MesraSolat
#BazarPaknil
#Ctdk
#Fattzura
#PBExpert
#BengkungModen
#Brunei
#YourTrustedAget
#OnlineShoping
#IkhtiarHamil
#NakKurusCepatSelamat

Most Popular Instagram Hashtags