#setbersalinshaklee

MOST RECENT

SET BERPANTANG SHAKLEE

Sya memang amalkan set berpantang shaklee ni dari hari pertama lepas bersalin. dan alhamdulillah Sya dapat banyak manfaat dari set ni tau. kebiasaannya ibu-ibu lepas bersalin ni akan ada masalah-masalah seperti, kurang tidur, tak bertenaga, bengkak susu ataupun susu drop, ada juga ibu-ibu yang jahitan luka lambat sangat kering sampai sakit dan susah nak bergerak.

Dalam set berpantang shaklee ni ada:
✅B Complex - bertindak sebagai anti stress dan juga bantu lancarkan perjalanan darah
✅ESP - untuk beri tenaga serta banyakkan susu badan
✅VITALEA - sejenis multivitamin yang sangat membantu utk tambah darah (penting tau sebab kita kan byk keluar darah,  so nak elak pitam and penat)
✅VITAMIN C - bantu kuatkan imunisasi badan and the best utk keringkan luka jahitan. Bonus tau sebab vit c ni boleh buat muka kita lebih anjal n cerah
✅ALFALFA - sebagai milkbooster,  bantu buang angin dalam badan dan melawaskan perut
✅Lecithin - bantu masalah bengkak susu dan boleh pecahkan lemak kita juga tau. Cepat turun berat
✅OSTEMATRIX - menguatkan tulang, elakkan sakit sakit badan dan bantu masalah sembelit.  Kalau lepas bersalin ni, sembelit salah satu benda yg mengerikan bagi Sya.

SET BERPANTANG SHAKLEE ni korang boleh dapatkan dari Sya, just whatsapp Sya okay? Sya sediakan konsultasi percuma and guidance utk ambil set ni dengan betul.

#reviewshaklee
#tipssihat
#sihat
#kauntershaklee #natasyahealthybeauty #setbersalinshaklee #setberpantang
#berpantang #setberpantangshaklee

“SIS, VITAMIN C SESUAI UNTUK JERAWAT TAK?”
.
Banyak nadia terima whatsapp yg mcm nie. And yes, vita c memang sangat sangat sangat baik untuk masalah jerawat.
.
Kalau korang nak tau, dalam vita c plus ada collagen yg membantu untuk boost collagen dalam badan kita. Sebab tu kulit kita akan lebih cantik, lebih glowing.
.
Vita c sangat membantu kalau korang ada masalah
✖️Kulit berminyak
✖️Pori besar
✖️Sunburn
✖️Jerawat
.
Jadi kalau korang ada masalah macam nie, meh cepat-cepat whatsapp nadia. Nadia bantu bagi the best consultation untuk bantu masalah korang💖
.
📲 Nadia 0146086386
📲 Nadia 0146086386
📲 Nadia 0146086386

“SIS, VITAMIN C SESUAI UNTUK JERAWAT TAK?”
.
Banyak nadia terima whatsapp yg mcm nie. And yes, vita c memang sangat sangat sangat baik untuk masalah jerawat.
.
Kalau korang nak tau, dalam vita c plus ada collagen yg membantu untuk boost collagen dalam badan kita. Sebab tu kulit kita akan lebih cantik, lebih glowing.
.
Vita c sangat membantu kalau korang ada masalah
✖️Kulit berminyak
✖️Pori besar
✖️Sunburn
✖️Jerawat
.
Jadi kalau korang ada masalah macam nie, meh cepat-cepat whatsapp nadia. Nadia bantu bagi the best consultation untuk bantu masalah korang💖
.
📲 Nadia 0146086386
📲 Nadia 0146086386
📲 Nadia 0146086386

“SIS, VITAMIN C SESUAI UNTUK JERAWAT TAK?”
.
Banyak nadia terima whatsapp yg mcm nie. And yes, vita c memang sangat sangat sangat baik untuk masalah jerawat.
.
Kalau korang nak tau, dalam vita c plus ada collagen yg membantu untuk boost collagen dalam badan kita. Sebab tu kulit kita akan lebih cantik, lebih glowing.
.
Vita c sangat membantu kalau korang ada masalah
✖️Kulit berminyak
✖️Pori besar
✖️Sunburn
✖️Jerawat
.
Jadi kalau korang ada masalah macam nie, meh cepat-cepat whatsapp nadia. Nadia bantu bagi the best consultation untuk bantu masalah korang💖
.
📲 Nadia 0146086386
📲 Nadia 0146086386
📲 Nadia 0146086386

SET BASIC JERAWAT
.
Siapa sini ada masalah jerawat? Macam macam ubat dah try sapu kan? Pekate try ambik set basic jerawat shaklee nie. Sebab dua nie mmg kombinasi yg sgt bagus tau tak.
.
🌸ALFALFA COMPLEX
Agen detox yang mencuci hati, usus dan darah. So dia akan detox la dari segala toksin yg ada dalam badan kita nie. Baru la badan bersih sikit dari segala toksin kan.
.
🌸VITA C PLUS
Bila dah detox dah buang segala toksin dalam badan senang la supplemen nak serap kan? And vitamin C mmg bagus tau untuk kurangkan pertumbuhan jerawat, imun sistem, untuk resdung, ataupun asma.
.
So bila korang consume dua dua nie dapat la bantu boost immune system korang. Kulit pun jadi cantik tau bebas jerawat. Bukan setakat muka je tau, tapi satu badan kulit akan jadi bersih.
.
Harga pasaran :
VITA C RM105 ( tahan 6 bulan )
ALFALFA RM70 ( tahan 2 bulan )
.
Untuk dapatkan harga ISTIMEWA dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

SET BASIC JERAWAT
.
Siapa sini ada masalah jerawat? Macam macam ubat dah try sapu kan? Pekate try ambik set basic jerawat shaklee nie. Sebab dua nie mmg kombinasi yg sgt bagus tau tak.
.
🌸ALFALFA COMPLEX
Agen detox yang mencuci hati, usus dan darah. So dia akan detox la dari segala toksin yg ada dalam badan kita nie. Baru la badan bersih sikit dari segala toksin kan.
.
🌸VITA C PLUS
Bila dah detox dah buang segala toksin dalam badan senang la supplemen nak serap kan? And vitamin C mmg bagus tau untuk kurangkan pertumbuhan jerawat, imun sistem, untuk resdung, ataupun asma.
.
So bila korang consume dua dua nie dapat la bantu boost immune system korang. Kulit pun jadi cantik tau bebas jerawat. Bukan setakat muka je tau, tapi satu badan kulit akan jadi bersih.
.
Harga pasaran :
VITA C RM105 ( tahan 6 bulan )
ALFALFA RM70 ( tahan 2 bulan )
.
Untuk dapatkan harga ISTIMEWA dan FREE consultation boleh whatsapp
🌸Nadia | 0146086386
.
**This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.**
.

TAKPERLU MAKEUP TEBAL UNTUK KELUAR !
.
.
Bila ada masalah parut je mesti wajib pakai makeup tebal kan untuk tutup parut sana sini . Harini umie nak share satu vitamins yang boleh hilangkan parut hitam korang tu.
.
.
VITAMIN E - VITAMIN PARUT ANDA !
.
.
👉🏻 Boleh hilangkan parut jerawat , tompok gelap
👉🏻 Boleh hilangkan strechmark
👉🏻 Boleh hilangkan masalah kulit kering
👉🏻 Boleh melambatkan penuaan
👉🏻 Boleh hilangkan jeragat
👉🏻 High antioxidant
.
.
Sebotol VITAMIN E tahan selama 4 bulan tau . So , memang jimat sangat !
.
.
Untuk order dan cuba vitamin e ni boleh terus contact umie 😊
.
.
📞 umie | 0173176254

Assalamualaikum,
Set beauty shaklee diminati ramai! .
.
HAI semua 🙋🏼‍♀️
Ada yang tanya umie banyak lah product shaklee ni ? Mana yang okay untuk masalah jerawat, parut, kulit kusam?
.
.
So antara set yang umie akan suggest dulu adalah set beauty ni bergantung juga masalah kulit customer.
.
.
Bagi umie kalau nak bajet dan mempunyai masalah jerawat kadang2 timbul, parut lama lama yang susah nak hilang.
.
.
Boleh try set beauty ni!
Insyaa Allah, consume dengan cara yg betul dan kosisten. cepat berkesan!
.
.
Selain itu boleh dibuat masker, best kan
Malam malam sebelum tidur tenyeh2 kat muka tu👍🏼 .
.
Korang berminat ? dan nak dapatkan harga promo boleh wassap umie. .
.
📲 umie | 0173176254

Assalamualaikum,
Set beauty shaklee diminati ramai! .
.
HAI semua 🙋🏼‍♀️
Ada yang tanya umie banyak lah product shaklee ni ? Mana yang okay untuk masalah jerawat, parut, kulit kusam?
.
.
So antara set yang umie akan suggest dulu adalah set beauty ni bergantung juga masalah kulit customer.
.
.
Bagi umie kalau nak bajet dan mempunyai masalah jerawat kadang2 timbul, parut lama lama yang susah nak hilang.
.
.
Boleh try set beauty ni!
Insyaa Allah, consume dengan cara yg betul dan kosisten. cepat berkesan!
.
.
Selain itu boleh dibuat masker, best kan
Malam malam sebelum tidur tenyeh2 kat muka tu👍🏼 .
.
Korang berminat ? dan nak dapatkan harga promo boleh wassap umie. .
.
📲 umie | 0173176254

Assalamualaikum,
Set beauty shaklee diminati ramai! .
.
HAI semua 🙋🏼‍♀️
Ada yang tanya umie banyak lah product shaklee ni ? Mana yang okay untuk masalah jerawat, parut, kulit kusam?
.
.
So antara set yang umie akan suggest dulu adalah set beauty ni bergantung juga masalah kulit customer.
.
.
Bagi umie kalau nak bajet dan mempunyai masalah jerawat kadang2 timbul, parut lama lama yang susah nak hilang.
.
.
Boleh try set beauty ni!
Insyaa Allah, consume dengan cara yg betul dan kosisten. cepat berkesan!
.
.
Selain itu boleh dibuat masker, best kan
Malam malam sebelum tidur tenyeh2 kat muka tu👍🏼 .
.
Korang berminat ? dan nak dapatkan harga promo boleh wassap umie. .
.
📲 umie | 0173176254

RAHSIA KULIT MAKIN BERSIH LICIN CERAH GEBU SERBA SERBI 😍
.
Dalam Shaklee, dua item ni selalu hot selling !
Sebab apa je masalah skin korang, boleh dirawat dengan dua item ni
.
Kenapa ESP Shaklee dan Vitamin C ?
.
🌈 ESP Shaklee
Bantu untuk pembentukan sel kulit yang lebih sihat. Effectbya kulit lebih cerah, gebu, lembut, sihat dan glowing lagi tau.
Sebab tu ESP item paling hot !
.
🌈 Vita-C Plus Shaklee
Yang ni pun antara yang HOT! Satu sebab memang murah dan jimat. Basically untuk yang ada masalah jerawat, masalah sunburn. Vitamin C juga penting untuk antibodi kita kuat so takde la mudah terjangkit dengan virus luar
.
Kulit cantik pun dapat, body pun sihat 💃🏻
.
Cepat pm umie dapatkan promo raya haji 💖
.
📲umie | 0173176254

RAHSIA KULIT MAKIN BERSIH LICIN CERAH GEBU SERBA SERBI 😍
.
Dalam Shaklee, dua item ni selalu hot selling !
Sebab apa je masalah skin korang, boleh dirawat dengan dua item ni
.
Kenapa ESP Shaklee dan Vitamin C ?
.
🌈 ESP Shaklee
Bantu untuk pembentukan sel kulit yang lebih sihat. Effectbya kulit lebih cerah, gebu, lembut, sihat dan glowing lagi tau.
Sebab tu ESP item paling hot !
.
🌈 Vita-C Plus Shaklee
Yang ni pun antara yang HOT! Satu sebab memang murah dan jimat. Basically untuk yang ada masalah jerawat, masalah sunburn. Vitamin C juga penting untuk antibodi kita kuat so takde la mudah terjangkit dengan virus luar
.
Kulit cantik pun dapat, body pun sihat 💃🏻
.
Cepat pm umie dapatkan promo raya haji 💖
.
📲umie | 0173176254

RAHSIA KULIT MAKIN BERSIH LICIN CERAH GEBU SERBA SERBI 😍
.
Dalam Shaklee, dua item ni selalu hot selling !
Sebab apa je masalah skin korang, boleh dirawat dengan dua item ni
.
Kenapa ESP Shaklee dan Vitamin C ?
.
🌈 ESP Shaklee
Bantu untuk pembentukan sel kulit yang lebih sihat. Effectbya kulit lebih cerah, gebu, lembut, sihat dan glowing lagi tau.
Sebab tu ESP item paling hot !
.
🌈 Vita-C Plus Shaklee
Yang ni pun antara yang HOT! Satu sebab memang murah dan jimat. Basically untuk yang ada masalah jerawat, masalah sunburn. Vitamin C juga penting untuk antibodi kita kuat so takde la mudah terjangkit dengan virus luar
.
Kulit cantik pun dapat, body pun sihat 💃🏻
.
Cepat pm umie dapatkan promo raya haji 💖
.
📲umie | 0173176254

Hasmah di melaka sekarang dan korang pun tahu berapa panas nya cuaca dekat sini 😫
.
Jadi, wajib sangat bawak herba blend lotion! Hasmah kalau kena panas muka pasti jadi merah, jerawat tumbuh dan rasa tak selesa!
.
Sooo nak calm kan muka ni supaya ia tak huru hara haha kita guna herba blend 😍
.
Letak je sikit dekat bahagian yang berjerawat, dot dot kan dan biar kan tak kesah berapa lama sebab ia adalah 100% natural
.
This is my new fav item dalam hidup ku sekarang ni 😂
.
And btw herba blend bukan sahaja untuk jerawat tetapi jugak untuk 👇
.
✅Ruam baby
✅Gatal-gatal
✅Jerawat
✅Kulit kering
✅Tumit pecah
✅Melembapkan kulit
✅Eczema
✅Menghilangkan parut
✅Cooling effect
✅Diperbuat daripada herbal semulajadi
✅Sesuai untuk harian
.
Harga dia sangatt murah dan boleh tahan dalam 3-4 bukan penggunaan ❤️
.
Nak order boleh whatsapp atau contact hasmah ya!
.
012 648 9101
012 648 9101
012 648 9101
.
Your Most Wanted SID ❤️

Selamat Hari Raya buat semua dari kami di #MAT .

Jom bantu diri kita lengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan untuk cergas beribadah ❤️ . .

Untuk pertanyaan / order / konsultasi boleh segera wasap link di Bio atas ya:
-
-
📞
#konsultanshaklee anda
Azatul
016 287 6196
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage hari sama sebelum 2 petang

#selamathariraya
#sethamilshaklee
#setbersalinshaklee
#setkulitcantik
#setberpantangshaklee
#setmenyusushaklee
#milkbooster
#energybooster
#sayajualshaklee
#setgastrikshaklee
#setkurus
#teaminstamf
#shakleemurah
#codshakleesgbuloh
#shakleecodsgbuloh
#shakleeSungaiBuloh
#shakleesaujanautama
#shakleekotadamansara
#shakleepuncakalam
#shakleepayajaras
#shakleesubangbestari
#shakleealambudiman
#shakleeUiTMPuncakAlam
#shakleebukitjelutong
#shakleedesacoalfields

SIAPA SURIRUMAH YANG SELALU RASA MUDAH PENAT & TAK BERMAYA BILA BUAT KERJA RUMAH? 🤔
-
-
Macam mana ni setiap hari macam macam kena settle dari pagi lagi bangun awal nak uruskan hal rumah, suami dan anak anak.
-
-
Kadang tu memang rasa tak bermaya je setiap hari sebab rasa kurang bertenaga nak buat kerja rumah. Nasib baik lah jumpa energy booster ESP ni mmg rasa keajaibannya !
-
-
Kenapa surirumah perlu ambil ESP ?
-
-
💐 Mudah disediakan dan kenyang lebih lama
💐 Membantu beri tenaga sepanjang hari
💐 Mengatasi masalah jerawat dan memudarkan parut
💐 Memberi imunisasi dan pelengkap nutrisi yang terbaik
💐 Mengawal selera makan berlebihan
💐 Memberi berat badan yang ideal
💐 Bantu penambahan susu ibu
-
-
Nak oder/pertanyaan? Meh whatsapp Ain laju laju:
-
-
📞 AIN / 0129269904
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM

SIAPA SURIRUMAH YANG SELALU RASA MUDAH PENAT & TAK BERMAYA BILA BUAT KERJA RUMAH? 🤔
-
-
Macam mana ni setiap hari macam macam kena settle dari pagi lagi bangun awal nak uruskan hal rumah, suami dan anak anak.
-
-
Kadang tu memang rasa tak bermaya je setiap hari sebab rasa kurang bertenaga nak buat kerja rumah. Nasib baik lah jumpa energy booster ESP ni mmg rasa keajaibannya !
-
-
Kenapa surirumah perlu ambil ESP ?
-
-
💐 Mudah disediakan dan kenyang lebih lama
💐 Membantu beri tenaga sepanjang hari
💐 Mengatasi masalah jerawat dan memudarkan parut
💐 Memberi imunisasi dan pelengkap nutrisi yang terbaik
💐 Mengawal selera makan berlebihan
💐 Memberi berat badan yang ideal
💐 Bantu penambahan susu ibu
-
-
Nak oder/pertanyaan? Meh whatsapp Ain laju laju:
-
-
📞 AIN / 0129269904
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM

SIAPA SURIRUMAH YANG SELALU RASA MUDAH PENAT & TAK BERMAYA BILA BUAT KERJA RUMAH? 🤔
-
-
Macam mana ni setiap hari macam macam kena settle dari pagi lagi bangun awal nak uruskan hal rumah, suami dan anak anak.
-
-
Kadang tu memang rasa tak bermaya je setiap hari sebab rasa kurang bertenaga nak buat kerja rumah. Nasib baik lah jumpa energy booster ESP ni mmg rasa keajaibannya !
-
-
Kenapa surirumah perlu ambil ESP ?
-
-
💐 Mudah disediakan dan kenyang lebih lama
💐 Membantu beri tenaga sepanjang hari
💐 Mengatasi masalah jerawat dan memudarkan parut
💐 Memberi imunisasi dan pelengkap nutrisi yang terbaik
💐 Mengawal selera makan berlebihan
💐 Memberi berat badan yang ideal
💐 Bantu penambahan susu ibu
-
-
Nak oder/pertanyaan? Meh whatsapp Ain laju laju:
-
-
📞 AIN / 0129269904
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM

Most Popular Instagram Hashtags