#serundingpedas

MOST RECENT

Serunding Daging 🔥🔥🔥 📌Homemade & 💯 Halal
📌Tanpa MSG & bahan pengawet
🚚 Poslaju seluruh Malaysia 🛵 Cod : Kluang, Johor

#serunding #serundingdaging #serundingpadu #serundingpedas #serundingsedap #serundingmurah #kluang #johor #sayajual #original #satifying #malaysianfood #tradisionalfood #malaysia #musttry

Pack kecik-kecik ni sesuai sangat utk pergi travel.
Serunding ikan, ayam, dan daging yg da siap packing ni utk customer @qiyakitchen yg nak buat stok makanan kat Korea & Makkah nanti.

#qiyakitchen #serundingbyqk #serundingbyqiyakitchen #serunding #serundingdaging #serundingayam #popiamini #popiasimpul #serundingikan #serundingpedas

Pack kecik-kecik ni sesuai sangat utk pergi travel.
Serunding ikan, ayam, dan daging yg da siap packing ni utk customer @qiyakitchen yg nak buat stok makanan kat Korea & Makkah nanti.

#qiyakitchen #serundingbyqk #serundingbyqiyakitchen #serunding #serundingdaging #serundingayam #popiamini #popiasimpul #serundingikan #serundingpedas #qiyasaad #qiyasaadblog #qiyasaaddotcom #blogger #bloggermalaysia #floss #meatfloss

Time weekend baru la dapat siapkan order ni. Serunding, serunding... lai lai... PEDAS Oooo 😋

#qiyakitchen #serundingbyqk #serundingbyqiyakitchen #serunding #serundingdaging #serundingayam #popiamini #popiasimpul #serundingikan #serundingpedas

comel je packing serunding ni kan ?
.
dah macam jajan pula. Cute, simple, & mudah dibawa.
.
untuk bekal anak sekolah.
.
stanby letak kat kereta, mana tau terlewat balik opis untuk berbuka. atleast ada something sedap untuk dikunyah.
.
size 20 gram.
.
rm4 je harganya. murah kan?
.
📱WHATSAPP +6012 6831 1570

#zonmakan #serunding #serundingsamblado #serundingsedap #serundingviral #samblado #serundingkglaut #serundingpucukubi #serundinghaliaikanbilis #serundingkerang #serundingpedas #serundingpuasa #serundingraya #serundingayam #serundingayampedas #serundingdaging #serundingtradisional #serundingdagingpedas #serundingdagingtempatan #serundingdagingimport #jualserunding #agentserunding #bisnesserunding #eusahawan #youcanduit #erezeki #cikguseo #lauksahur #ramadhan2018

mandi peluh hrini...sebelah kacau #bawanggoreng sebelah lagi kcau #serundingpedas #simpulkasih minggu depan dh nk puasa...standby stok siap2

🌸SERUNDING KAMPUNG🌸 "make sekali nak beli lagi"
Resepi turun temurun, original kg laut kelantan. 💗

Sekarang memang susah nk cari serunding yg betul2 rasa keaslian daging dan rempah ratus. ✔️Rasa yg sedap, pasti menyelerakan 😋😋
✔️Dijamin berpuas hati
✔️100% daging tempatan
✔️keluaran bumiputera

Berminat nk cuba kelazatan serunding kampung?... Hubungi talian :
+60199218996

@ klik link bawah.. http://www.wasap.my/+60199218996 🥘 make skali nk beli lagi 🥘
#serundingdaging
#serundingkglaut
#serundingsedap
#serundingpedas
#serundingmurah
#sambaldagingsedap
#sambaldagingori

bercinta tau nk buat serunding ni...jenuh kacau berejam... #serundingpedasciliapi #serundingikankelapacilipadi #serundingpedas #minipopiagulung #minipopiasimpul

Alhamdullillah.....Aamiinn
Done oder harini 60 pcs pulut kuning door gift ke Balai Polis Trafik jln bandar
#pulutkuningberhiasedahomemade
#pulutkuning
#pulutsusu
#serundingpedas

💖DROPSHIPPER SAMBLADO RAYA 2018💖
.
Fuhh..pejam celik..pejam celik..dah masuk bulan dua kan kita ni..dah masuk bulan jamadil awal..
.
Haa..
.
Tak lama lagi dah kita ni..jamadil akhir, rejab,syaaban and ramadhan..
.
Kita puasa insyaallah dalam bulan 5..17 hb mei..tak lama lagi dah tu..
.
Yang tengah duk fikir-fikir ape nak jual pada bulan puasa..meh sini akak samblado nok royak..
.
Samblado ada offer Pakej Dropship Samblado Raya..
.
❣️KEUNTUNGAN sehingga RM15 SEKILO
❣️DROPSHIPPER dengan SALE TERTINGGI ADA REWARD ❣️Tempahan 5 kilo keatas mendapat harga PREMIUM DROPSHIP
.
Disini akak nak kongsi..kilang samblado memang selalu tak menang tangan menerima tempahan dari dropshipper seluruh pelusuk negara apabila tiba musim puasa dan raya. Ini pengalaman kami yang lepas-lepas la..
.
So..apa tunggu lagi..daftar sekarang..sebelum terlepas peluang sebab pihak syarikat hanya menerima 30 orang DROPSHIPPER terawal sahaja berdaftar dan penuh komitment pada tahun ini..Senang nak focus katanya founder samblado.
.
Haa..ada satu lagi nak cakap..
.
🎉MARKETING ONLINE AND OFFLINE akan di coach sendiri oleh founder samblado
🎉GAMBAR dan BAHAN-BAHAN MARKETING juga disediakan oleh pihak syarikat.. 🎉 tidak perlu modal
🎉 tidak perlu simpan stok
🎉 boleh memilih sehingga 6 jenis serunding
.
Sape-sape yang serius..wasap admin segera yer..ingat..yang serius untuk tambah duit raya sahaja taw..tak nak yang main-main..
.
http://www.wasap.my/60145401950/DROPSHIP+SAMBLADO+2018
http://www.wasap.my/60145401950/DROPSHIP+SAMBLADO+2018
http://www.wasap.my/60145401950/DROPSHIP+SAMBLADO+2018
.
#samblado
#serunding
#serundingdaging
#serundingayam
#serundingikan
#serundingpedas
#serundinghalal
#serundingkelantan
#serundingsedap
#foodmalaysia
#travel
#AirAsia #resipi #dropship #NiagaTanpaModal

💖DROPSHIPPER SAMBLADO RAYA 2018💖
.
Fuhh..pejam celik..pejam celik..dah masuk bulan dua kan kita ni..dah masuk bulan jamadil awal..
.
Haa..
.
Tak lama lagi dah kita ni..jamadil akhir, rejab,syaaban and ramadhan..
.
Kita puasa insyaallah dalam bulan 5..17 hb mei..tak lama lagi dah tu..
.
Yang tengah duk fikir-fikir ape nak jual pada bulan puasa..meh sini akak samblado nok royak..
.
Samblado ada offer Pakej Dropship Samblado Raya..
.
❣️KEUNTUNGAN sehingga RM15 SEKILO
❣️DROPSHIPPER dengan SALE TERTINGGI ADA REWARD ❣️Tempahan 5 kilo keatas mendapat harga PREMIUM DROPSHIP
.
Disini akak nak kongsi..kilang samblado memang selalu tak menang tangan menerima tempahan dari dropshipper seluruh pelusuk negara apabila tiba musim puasa dan raya. Ini pengalaman kami yang lepas-lepas la..
.
So..apa tunggu lagi..daftar sekarang..sebelum terlepas peluang sebab pihak syarikat hanya menerima 30 orang DROPSHIPPER terawal sahaja berdaftar dan penuh komitment pada tahun ini..Senang nak focus katanya founder samblado.
.
Haa..ada satu lagi nak cakap..
.
🎉MARKETING ONLINE AND OFFLINE akan di coach sendiri oleh founder samblado
🎉GAMBAR dan BAHAN-BAHAN MARKETING juga disediakan oleh pihak syarikat.. 🎉 tidak perlu modal
🎉 tidak perlu simpan stok
🎉 boleh memilih sehingga 6 jenis serunding
.
Sape-sape yang serius..wasap admin segera yer..ingat..yang serius untuk tambah duit raya sahaja taw..tak nak yang main-main..
.
http://www.wasap.my/60145401950/DROPSHIP+SAMBLADO+2018
http://www.wasap.my/60145401950/DROPSHIP+SAMBLADO+2018
http://www.wasap.my/60145401950/DROPSHIP+SAMBLADO+2018
.
#samblado
#serunding
#serundingdaging
#serundingayam
#serundingikan
#serundingpedas
#serundinghalal
#serundingkelantan
#serundingsedap
#foodmalaysia
#travel
#AirAsia #resipi #dropship #NiagaTanpaModal

💖DROPSHIPPER SAMBLADO RAYA 2018💖
.
Fuhh..pejam celik..pejam celik..dah masuk bulan dua kan kita ni..dah masuk bulan jamadil awal..
.
Haa..
.
Tak lama lagi dah kita ni..jamadil akhir, rejab,syaaban and ramadhan..
.
Kita puasa insyaallah dalam bulan 5..17 hb mei..tak lama lagi dah tu..
.
Yang tengah duk fikir-fikir ape nak jual pada bulan puasa..meh sini akak samblado nok royak..
.
Samblado ada offer Pakej Dropship Samblado Raya..
.
❣️KEUNTUNGAN sehingga RM15 SEKILO
❣️DROPSHIPPER dengan SALE TERTINGGI ADA REWARD ❣️Tempahan 5 kilo keatas mendapat harga PREMIUM DROPSHIP
.
Disini akak nak kongsi..kilang samblado memang selalu tak menang tangan menerima tempahan dari dropshipper seluruh pelusuk negara apabila tiba musim puasa dan raya. Ini pengalaman kami yang lepas-lepas la..
.
So..apa tunggu lagi..daftar sekarang..sebelum terlepas peluang sebab pihak syarikat hanya menerima 30 orang DROPSHIPPER terawal sahaja berdaftar dan penuh komitment pada tahun ini..Senang nak focus katanya founder samblado.
.
Haa..ada satu lagi nak cakap..
.
🎉MARKETING ONLINE AND OFFLINE akan di coach sendiri oleh founder samblado
🎉GAMBAR dan BAHAN-BAHAN MARKETING juga disediakan oleh pihak syarikat.. 🎉 tidak perlu modal
🎉 tidak perlu simpan stok
🎉 boleh memilih sehingga 6 jenis serunding
.
Sape-sape yang serius..wasap admin segera yer..ingat..yang serius untuk tambah duit raya sahaja taw..tak nak yang main-main..
.
http://www.wasap.my/60145401950/DROPSHIP+SAMBLADO+2018
http://www.wasap.my/60145401950/DROPSHIP+SAMBLADO+2018
http://www.wasap.my/60145401950/DROPSHIP+SAMBLADO+2018
.
#samblado
#serunding
#serundingdaging
#serundingayam
#serundingikan
#serundingpedas
#serundinghalal
#serundingkelantan
#serundingsedap
#foodmalaysia
#travel
#AirAsia #resipi #dropship #NiagaTanpaModal

Assalamualaikum....
.
.
Salam jumaat yg indah....
.
.
Sedap sungguh Make lakse.. tambah Pulok serunding #samblado...okh alohhhh.... 😋😋...
.
.
#samblado
#serunding
#serundingdaging
#serundingayam
#serundingikan
#serundingpedas
#serundinghalal
#serundingkelantan
#serundingsedap
#foodmalaysia
#travel
#AirAsia
#mobilepack
#makananpopularbangi
0145401950

Most Popular Instagram Hashtags