#serundingbilishalia

111 posts

TOP POSTS

Untuk makluman customer kesayangan, kami terpaksa tangguh pengeluaran sehingga awal ogos atas sebab meguruskan hal pindah rumah bermula minggu ini sehingga hujung julai.

Minta maaf pada semua yang bertanya.

Pengeluaran ditangguhkan sebab dapur pun dah tutup untuk sementara waktu.

Kami akan maklumkan bila stok dah ada nanti ya.

Salam maaf dari kami @daposeri.

#serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis

Rindunya nak run dapur untuk #serundingbilishalia. Tapi dapur belum angkut lagi dari SgPetani ke Sepang 😒😒😒
.
.
Sabar, sabar..

Alhamdulillah. Terima kasih banyak-banyak atas sokongan semua. Di bulan ramadan yang mulia ini tak disangka tempahan sangat meriah.

Kami mohon maaf, mulai hari ini kami akan CLOSED ORDER.

Semua tempahan sedia ada akan dipos esok dan isnin.

Kami akan beroperasi semula SELEPAS RAYA.

Terima kasih ya.
Muah ciked 😘😘😘😘
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #menuberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

SERUNDING BILIS HALIA BATCH 05.

Alhamdulillah, sambutan sangat menggalakkan. Batch hari ni dah sold out. #syukuralhamdulillah. .
.
Next batch kami buat on 24/25 Dec ya. Boleh pre order dulu kalau nak.
.
Serunding Bilis Halia.
.
βœ…Sesuai untuk ibu berpantang
.
βœ…Boleh juga dimakan oleh seisi keluarga
.
πŸ‘πŸ» Makan dengan nasi panas / bubur.
πŸ‘πŸ»Boleh ditabur diatas lauk pauk yang dimasak
πŸ‘πŸ»100% homemade
πŸ‘πŸ»Halal & bersih
πŸ‘πŸ»Tanpa MSG

Dapatkan sekarang dari @carbootabangsp

Contact πŸ‘‰0124350269

Harga 200g RM20

COD sekitar Sg Petani.
Boleh pos (harga tidak termasuk postage)

#sgpetani #serundingbilishalia #serundingikanbilis #ikanbilis

Bubur tadi ada balance lagi kat periuk...apa lagi..kita ngap dulu bubur kosong ni haa...Wajib letak Serunding Crispy Moden Klasik ni haa..Marbelessssss!! dari tak selera terus tak sabar2 nak makan.Crispyyy!Berbunyi2 gituuu.. 😍😍😍Seriussss tak cukup...nak kena masak bubur lagiiiii ni.. #serundingcrispymodenklasik #serundingbilishalia #modenklasik

Berpantang sendiri??
.
Mak tak bole nak jaga anda dalam pantang lamaΒ² ya??
.
Tak tau nak masak apa utk menu dalam pantang?
.
Serunding Bilis Halia
.
Sangat sesuai dijadikan sebagai menu dalam pantang.
.
Mudah je.
Masak nasi panasΒ² & gaul dgn serunding bilis halia ni.
.
Ni bukan kaklong yg buat atau jual.
Sapa nak rasa bole follow @daposeri ...
.
#serundingbilishalia
#makanandalampantang
#sungaipetani

Fuhh anak kecik pun meratah Serunding Crispy Moden Klasik ni..Berselera betull πŸ˜‚πŸ˜‹ dah cakap da semua pun suka dengan kegaringan Serunding kami..😎😎 melelehhh kecur lidahh krup krap saja.. #serundingcrispymodenklasik #serundingbilishalia #serunding

Moh la kita packing..ni semua yang order semalam.😝😝
Jap lagi aina kasi tracking no ya.Next postage esok ada nak join?

#SambalGaringCheNor #sambalpower #serundingcrispymodenklasik #serundingbilishalia

Processing.... πŸ˜„
untuk stock postage dan cod esok. πŸ˜™πŸ˜™ #SerundingCrispyModenKlasik #serundingbilishalia #crispy #serunding

MOST RECENT

Untuk makluman customer kesayangan, kami terpaksa tangguh pengeluaran sehingga awal ogos atas sebab meguruskan hal pindah rumah bermula minggu ini sehingga hujung julai.

Minta maaf pada semua yang bertanya.

Pengeluaran ditangguhkan sebab dapur pun dah tutup untuk sementara waktu.

Kami akan maklumkan bila stok dah ada nanti ya.

Salam maaf dari kami @daposeri.

#serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis

Tinggal 2 pek saja lagi. Siapa nak, cepat hubungi 0124350269 ya.
.
Alhamdulillah, bila buka order, terus sold out. Rupanya ramai dah menunggu kami open order. Terima kasih banyak-banyak tau.
.

#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #menuberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Untuk semua customer #SerundingBilisHaliaByDaposeri bermula 1 Julai 2017, harga bagi serunding bilis halia :
100g RM12
200g RM22
(Tidak termasuk pos).
.
Atas sebab-sebab peningkatan harga bahan mentah, terutamanya ikan bilis, terdapat peningkatan harga sebanyak rm2 berbanding harga sebelumnya.

Ini kerana kami cuba mengekalkan kualiti dengan pemilihan ikan bilis yang terbaik, bersih tanpa kepala dan tahi bilis serta menggunakan halia tempatan.

Siapa pernah rasa tentu tahu kan! Kami cuba hasilkan yang terbaik untuk anda semua.

Untuk order,
Boleh hubungi 0124350269.
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #menuberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Alhamdulillah. Terima kasih banyak-banyak atas sokongan semua. Di bulan ramadan yang mulia ini tak disangka tempahan sangat meriah.

Kami mohon maaf, mulai hari ini kami akan CLOSED ORDER.

Semua tempahan sedia ada akan dipos esok dan isnin.

Kami akan beroperasi semula SELEPAS RAYA.

Terima kasih ya.
Muah ciked 😘😘😘😘
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #menuberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Serunding bilis halia dari @daposeri. Diperbuat dari bahan utamanya ; halia & ikan bilis yang sesuai dimakan oleh ibu berpantang juga seisi keluarga.

Boleh hubungi / whatsapp 0124350269 untuk order.

#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting #menupantang

Alhamdulillah. Semua sold out minggu ni. Yang mana order by post, kami poskan hari ni ya!
.
Minta maaf atas sedikit kelewatan sebab banyak order masuk dan kami keputusan bahan mentah sementara waktu.
.
Alhamdulillah dah semakin dikenali sekitar Semenanjung.
Rezeki dari Allah. Syukur.
Terima kasih kerana tak jemu support kami @daposeri
.
Nak cuba serunding bilis halia?
Boleh terus whatsapp 0124350269.

#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting #menupantang

Mula-mula rasa sikit kawan punya, lepas tu terus jatuh cinta!
.
Nak cuba serunding bilis halia meletop dari @daposeri?
Boleh terus whatsapp 0124350269.

Terima kasih atas support yang berterusan. -
Serunding bilis halia ini sesuai untuk ibu berpantang juga seisi keluarga.
Confirm rangup!

Diperbuat dari ikan bilis berkualiti. Punya rasa halia yang lemak-lemak pedas.

Tak caya?
Meh la rasa.

0124350269
.

#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting #menupantang

Selamat pagi ahad! Selamat beristirehat kepada yang bercuti.

Siapa nak order serunding bilis halia boleh whatsapp 0124350269 okeh.

Sesuai untuk ibu berpantang dan seisi keluarga. .
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #menuberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Terima kasih semua sebab sentiasa support @daposeri.

Serunding bilis halia ni sesuai untuk ibu berpantang dan juga seisi keluarga.

Confirm crunchy!
Jangan ragu-ragu,
Whatsapp kami sekarang 0124350269.
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #menuberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting #menupantang #sahur #menusahursehat #menusahur

"Akak potong dan ketuk-ketuk halia tu ke macam mana?"
.
"Akak parut dik. Baru halus cantik".
.
"Biar betul akak parut berpuluh-puluh kilo halia?"
.
"Niat kami nak bagi orang makan sedap dan mudah. Bukan semua orang boleh telan halia ni. Jadi biar halus, senang telan. Hehe".
.
@daposeri.
0124350269.

#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting #menupantang

Demi menjaga kepuasan pelanggan, kami tetap memilih ikan bilis berkualiti, gred A, yang siap dikupas bersih tanpa kepala dan tahinya.

Jadi, usah ragu-ragu dengan
Serunding Bilis Halia @daposeri.
Boleh hubungi kami untuk order.
Whatsapp 0124350269.
. .
.

#serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundungikanbilis #ikanbilis #resepiberpantang #confinementfood

Alhamdulillah. Terima kasih staff HUKM. Order berkotak-kotak serunding bilis halia @daposeri.

Nak buat lauk sahur katanya.
Kalau yang kerja shif malam, memang sesuailah simpan satu pek seorang untuk sahur.

Lain kali order lagi ye, hehe.

Whatsapp 0124350269.
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Nak cuba serunding bilis halia meletop dari @daposeri?
Boleh terus whatsapp 012430269.

Terima kasih atas support yang berterusan. -
Serunding bilis halia ni sesuai untuk ibu berpantang juga seisi keluarga.
Confirm rangup!

Diperbuat dari ikan bilis berkualiti. Punya rasa halia yang lemak-lemak pedas.

Tak caya?
Meh la rasa.

0124350269
.

#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting #menupantang

Serunding bilis halia @daposeri memang sedap dimakan dengan nasi panas-panas. Nak buat lauk bersahur pun boleh.

Ibu-ibu berpantang pun boleh makan.
Terjamin rangup.

Terima kasih pada yang support.
Boleh hubungi kami 0124350269 untuk order ya!.
.

#serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundingikanbilis #daposeri #sepang #sgpelek.

Terima kasih kerana memilih Serunding Bilis Halia dari @daposeri.

Ramai dah buat tempahan untuk bulan Ramadan ni.
Awak bila lagi?

Boleh terus whatsapp 0124350269 untuk order ya!
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Selamat pagi! Alhamdulillah, syukur. Kami tengah proses order sebelum bulan puasa ni. Ramai yang kata nak buat #SerundingBilisHalia ni sebagai bekalan sahur.

Insyaallah, semua order kami pos isnin dan selasa ya.

Yang nak order lagi, boleh hubungi 0124350269.
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Most Popular Instagram Hashtags