#serundingbilishalia

115 posts

TOP POSTS

Ehh sibuk sangat hari ni update pasal agent SGC sampai lupa nak update untuk jualan runcit sebab hari ni last day untuk agent2 SGC daftar dengan modal rendah

Kita nak agent2 dlm team pulun laju2πŸš€

Tetibe customer whatssap nak order Serunding Crispy Moden Klasik..πŸ˜‚ kebetulan hari ni buat stock baru fresh2 sebab kat kedai ada jugak yang mintak

Esok boleh pickup da ya πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ˜‰ see ya

#stokisSGC #Sambalgaringchenor #Serundingcrispymodenklasik #serundingbilishalia

Bubur tadi ada balance lagi kat periuk...apa lagi..kita ngap dulu bubur kosong ni haa...Wajib letak Serunding Crispy Moden Klasik ni haa..Marbelessssss!! dari tak selera terus tak sabar2 nak makan.Crispyyy!Berbunyi2 gituuu.. 😍😍😍Seriussss tak cukup...nak kena masak bubur lagiiiii ni.. #serundingcrispymodenklasik #serundingbilishalia #modenklasik

Fuhh anak kecik pun meratah Serunding Crispy Moden Klasik ni..Berselera betull πŸ˜‚πŸ˜‹ dah cakap da semua pun suka dengan kegaringan Serunding kami..😎😎 melelehhh kecur lidahh krup krap saja.. #serundingcrispymodenklasik #serundingbilishalia #serunding

Berpantang sendiri??
.
Mak tak bole nak jaga anda dalam pantang lamaΒ² ya??
.
Tak tau nak masak apa utk menu dalam pantang?
.
Serunding Bilis Halia
.
Sangat sesuai dijadikan sebagai menu dalam pantang.
.
Mudah je.
Masak nasi panasΒ² & gaul dgn serunding bilis halia ni.
.
Ni bukan kaklong yg buat atau jual.
Sapa nak rasa bole follow @daposeri ...
.
#serundingbilishalia
#makanandalampantang
#sungaipetani

Terima kasih..
😍😍
haritu amik 4 bekas serunding halia bilis..
harini dye borong 10 bekas lagi..
terima kasih support,
kawan sekelas,geng gaduh pasang bukak pelamin..
#homemade_bydapuralya
#serundingbilishalia
#serundinghaliaviral

WA
01124351322
0135151028

Ehh sibuk sangat hari ni update pasal agent SGC sampai lupa nak update untuk jualan runcit sebab hari ni last day untuk agent2 SGC daftar dengan modal rendah

Kita nak agent2 dlm team pulun laju2πŸš€

Tetibe customer whatssap nak order Serunding Crispy Moden Klasik..πŸ˜‚ kebetulan hari ni buat stock baru fresh2 sebab kat kedai ada jugak yang mintak

Esok boleh pickup da ya πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ˜‰ see ya

#stokisSGC #Sambalgaringchenor #Serundingcrispymodenklasik #serundingbilishalia

Moh la kita packing..ni semua yang order semalam.😝😝
Jap lagi aina kasi tracking no ya.Next postage esok ada nak join?

#SambalGaringCheNor #sambalpower #serundingcrispymodenklasik #serundingbilishalia

Processing.... πŸ˜„
untuk stock postage dan cod esok. πŸ˜™πŸ˜™ #SerundingCrispyModenKlasik #serundingbilishalia #crispy #serunding

Serunding bilis halia in da making.

Homemade,
Tanpa MSG
Bersih dan halal. πŸ‘‰0124350954/0124350269

#serundinghaliaikanbilis #serundingbilishalia

MOST RECENT

Terima kasih..
😍😍
haritu amik 4 bekas serunding halia bilis..
harini dye borong 10 bekas lagi..
terima kasih support,
kawan sekelas,geng gaduh pasang bukak pelamin..
#homemade_bydapuralya
#serundingbilishalia
#serundinghaliaviral

WA
01124351322
0135151028

Ehh sibuk sangat hari ni update pasal agent SGC sampai lupa nak update untuk jualan runcit sebab hari ni last day untuk agent2 SGC daftar dengan modal rendah

Kita nak agent2 dlm team pulun laju2πŸš€

Tetibe customer whatssap nak order Serunding Crispy Moden Klasik..πŸ˜‚ kebetulan hari ni buat stock baru fresh2 sebab kat kedai ada jugak yang mintak

Esok boleh pickup da ya πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ˜‰ see ya

#stokisSGC #Sambalgaringchenor #Serundingcrispymodenklasik #serundingbilishalia

Ehh sibuk sangat hari ni update pasal agent SGC sampai lupa nak update untuk jualan runcit sebab hari ni last day untuk agent2 SGC daftar dengan modal rendah

Kita nak agent2 dlm team pulun laju2πŸš€

Tetibe customer whatssap nak order Serunding Crispy Moden Klasik..πŸ˜‚ kebetulan hari ni buat stock baru fresh2 sebab kat kedai ada jugak yang mintak

Esok boleh pickup da ya πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ˜‰ see ya

#stokisSGC #Sambalgaringchenor #Serundingcrispymodenklasik #serundingbilishalia

Ehh sibuk sangat hari ni update pasal agent SGC sampai lupa nak update untuk jualan runcit sebab hari ni last day untuk agent2 SGC daftar dengan modal rendah

Kita nak agent2 dlm team pulun laju2πŸš€

Tetibe customer whatssap nak order Serunding Crispy Moden Klasik..πŸ˜‚ kebetulan hari ni buat stock baru fresh2 sebab kat kedai ada jugak yang mintak

Esok boleh pickup da ya πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ˜‰ see ya

#stokisSGC #Sambalgaringchenor #Serundingcrispymodenklasik #serundingbilishalia

Most Popular Instagram Hashtags