#serundingbilishalia

100 posts

TOP POSTS

Demi menjaga kepuasan pelanggan, kami tetap memilih ikan bilis berkualiti, gred A, yang siap dikupas bersih tanpa kepala dan tahinya.

Jadi, usah ragu-ragu dengan
Serunding Bilis Halia @daposeri.
Boleh hubungi kami untuk order.
Whatsapp 0124350269.
.
200g rm20
100g rm10
.
Harga tak termasuk postage.
.

#serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundungikanbilis #ikanbilis #resepiberpantang #confinementfood

Terima kasih kerana memilih Serunding Bilis Halia dari @daposeri.

Ramai dah buat tempahan untuk bulan Ramadan ni.
Awak bila lagi?

Boleh terus whatsapp 0124350269 untuk order ya!
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Alhamdulillah. Terima kasih semua customer Serunding Bilis Halia.

Batch hari ni sold out.
Yang mana jauh tu kami pos.

200g, RM20.
Postage rm7.

#daposeri #carbootabangsp #serundingbilishalia

Serunding bilis halia @daposeri memang sedap dimakan dengan nasi panas-panas. Nak buat lauk bersahur pun boleh.

Ibu-ibu berpantang pun boleh makan.
Terjamin rangup.

Terima kasih pada yang support.
Boleh hubungi kami 0124350269 untuk order ya!.
.
200g rm20
100g rm10
Harga tak termasuk pos.

#serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundingikanbilis #daposeri #sepang #sgpelek.

SERUNDING BILIS HALIA BATCH 05.

Alhamdulillah, sambutan sangat menggalakkan. Batch hari ni dah sold out. #syukuralhamdulillah. .
.
Next batch kami buat on 24/25 Dec ya. Boleh pre order dulu kalau nak.
.
Serunding Bilis Halia.
.
✅Sesuai untuk ibu berpantang
.
✅Boleh juga dimakan oleh seisi keluarga
.
👍🏻 Makan dengan nasi panas / bubur.
👍🏻Boleh ditabur diatas lauk pauk yang dimasak
👍🏻100% homemade
👍🏻Halal & bersih
👍🏻Tanpa MSG

Dapatkan sekarang dari @carbootabangsp

Contact 👉0124350269

Harga 200g RM20

COD sekitar Sg Petani.
Boleh pos (harga tidak termasuk postage)

#sgpetani #serundingbilishalia #serundingikanbilis #ikanbilis

Rindunya nak run dapur untuk #serundingbilishalia. Tapi dapur belum angkut lagi dari SgPetani ke Sepang 😢😢😢
.
.
Sabar, sabar..

Berpantang sendiri??
.
Mak tak bole nak jaga anda dalam pantang lama² ya??
.
Tak tau nak masak apa utk menu dalam pantang?
.
Serunding Bilis Halia
.
Sangat sesuai dijadikan sebagai menu dalam pantang.
.
Mudah je.
Masak nasi panas² & gaul dgn serunding bilis halia ni.
.
Ni bukan kaklong yg buat atau jual.
Sapa nak rasa bole follow @daposeri ...
.
#serundingbilishalia
#makanandalampantang
#sungaipetani

Fuhh anak kecik pun meratah Serunding Crispy Moden Klasik ni..Berselera betull 😂😋 dah cakap da semua pun suka dengan kegaringan Serunding kami..😎😎 melelehhh kecur lidahh krup krap saja.. #serundingcrispymodenklasik #serundingbilishalia #serunding

Bubur tadi ada balance lagi kat periuk...apa lagi..kita ngap dulu bubur kosong ni haa...Wajib letak Serunding Crispy Moden Klasik ni haa..Marbelessssss!! dari tak selera terus tak sabar2 nak makan.Crispyyy!Berbunyi2 gituuu.. 😍😍😍Seriussss tak cukup...nak kena masak bubur lagiiiii ni.. #serundingcrispymodenklasik #serundingbilishalia #modenklasik

MOST RECENT

Demi menjaga kepuasan pelanggan, kami tetap memilih ikan bilis berkualiti, gred A, yang siap dikupas bersih tanpa kepala dan tahinya.

Jadi, usah ragu-ragu dengan
Serunding Bilis Halia @daposeri.
Boleh hubungi kami untuk order.
Whatsapp 0124350269.
.
200g rm20
100g rm10
.
Harga tak termasuk postage.
.

#serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundungikanbilis #ikanbilis #resepiberpantang #confinementfood

Alhamdulillah. Terima kasih staff HUKM. Order berkotak-kotak serunding bilis halia @daposeri.

Nak buat lauk sahur katanya.
Kalau yang kerja shif malam, memang sesuailah simpan satu pek seorang untuk sahur.

Lain kali order lagi ye, hehe.

Whatsapp 0124350269.
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Nak cuba serunding bilis halia meletop dari @daposeri?
Boleh terus whatsapp 012430269.

Terima kasih atas support yang berterusan. -
Serunding bilis halia ni sesuai untuk ibu berpantang juga seisi keluarga.
Confirm rangup!

Diperbuat dari ikan bilis berkualiti. Punya rasa halia yang lemak-lemak pedas.

Tak caya?
Meh la rasa.

0124350269
.

#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Serunding bilis halia @daposeri memang sedap dimakan dengan nasi panas-panas. Nak buat lauk bersahur pun boleh.

Ibu-ibu berpantang pun boleh makan.
Terjamin rangup.

Terima kasih pada yang support.
Boleh hubungi kami 0124350269 untuk order ya!.
.
200g rm20
100g rm10
Harga tak termasuk pos.

#serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundingikanbilis #daposeri #sepang #sgpelek.

Selain 100g, kami juga ada packing 200g. Jadi lebih berbaloi untuk pos.

Harga.
100g rm10
200g rm20
(Tidak termasuk kos postage)
.
Boleh whatsapp 0124350269 untuk order ya!
.
Pasti berbaloi!

#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Terima kasih kerana memilih Serunding Bilis Halia dari @daposeri.

Ramai dah buat tempahan untuk bulan Ramadan ni.
Awak bila lagi?

Boleh terus whatsapp 0124350269 untuk order ya!
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Selamat pagi! Alhamdulillah, syukur. Kami tengah proses order sebelum bulan puasa ni. Ramai yang kata nak buat #SerundingBilisHalia ni sebagai bekalan sahur.

Insyaallah, semua order kami pos isnin dan selasa ya.

Yang nak order lagi, boleh hubungi 0124350269.
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Ikan bilis ni nampak sahaja kecil, tapi kaya dengan mineral, omega 3 dan vitamin seperti vitamin A,D & E.

Proses menghasilkan Serunding Bilis Halia ini, kami gunakan ikan bilis berkualiti dan bersih, yang sudah dibuang perut dan kepalanya.

Nota : ikan bilis yang dimakan tanpa membuang perut dan kepala (bilis yang tidak dikopek) adalah tinggi kandungan kolesterolnya.

_

Serunding Bilis Halia
.
@daposeri
0124350269. .
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Jangan salahkan akak bila korang makan tak berhenti.

Hehe.

Apa lagi korang, whatsapp je akak, 0124350269.
"Hello kak, nak order Serunding Bilis Halia".
.
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Open order for Ramadhan.

Serunding bilis halia dari @daposeri. Diperbuat dari bahan utamanya ; halia & ikan bilis yang sesuai dimakan oleh ibu berpantang juga seisi keluarga.

Boleh hubungi 0124350269 untuk order.

#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Salam selamat pagi!
Terima kasih semua atas feedback positif.

Sepanjang Ramadhan ni, @daposeri tetap beroperasi macam biasa.

Yang nak order Serunding bilis halia, boleh terus whatsapp 0124350269.
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Ada ke yg tgh berpantang atau bakal berpantang masa bulan puasa nti? Haaa kalau ada mmg helokkkk sgt kalau standby SAMBAL PANTANG ni sbb memudahkan kerja2 berpantang korang.. Lagi2 kalau yg pantang sendiri tu, mak jauh, suami kerja, kalau ada sambal pantang xde la pening fikir apa nk mkn nti kalau suami xde.. Sambal pantang ni makan ngn nasik, atau bubur pon sedap tau.. Kalau badan berbelon, angin x lepas keluar, pastu badan sejuk je, try mkn sambal pantang mmg senang nk buang angin, badan pon berpeluh2.. Ok sape nk order sambal pantanh boleh masuk batch 14 ni ye
.
OPEN ORDER BATCH 14
.
POS HARI ISNIN 29/5
.
Whatsapp 0183592172 utk order
.
Sambal pantang
100g rm10
500g rm40
1kg rm80
.
Harga tak termasuk pos.. Cod sekitar kawasan seremban, s2, ampangan, sikamat, senawang
.
#sayajual #sayajualmakanan #sambalpantang #bilishalia #serundingbilishalia #berpantang #pantangsendiri #confinementfood #makananpantang #pantang44hari #setpantangmurah #confinementladymalaysia

Salam pagi jumaat semua.
Moga baik-baik saja ya!
.
Stok serunding bilis halia minggu ni dah sold out. Next week ada stok baru. Boleh place order cepat-cepat tau. Siapa lambat melepas, hehe.
.
Boleh whatsapp 0124350269. .
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Bahagia akak bila dapat feedback macam ni. Muah ciked 😘😘 Dah tau kan kat mana nak cari Serunding Bilis Halia untuk waktu berpantang nanti?
.
Tak berpantang pun boleh. Satu keluarga boleh makan.

Terus je roger whatsapp 0124350269. @daposeri. 'Kak, nak order Serunding Bilis Halia'
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Tq for the continous support!
Terima kasih sangat yang keep on repeat order!

Muah ciked😘😘 Serunding Bilis Halia by @daposeri.

Nak order?
Boleh whatsapp 0124350269
.
#SerundingBilisHaliaByDaposeri #serundingbilishalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalia #serundungikanbilis #ibuberpantang #berpantang #resepiberpantang #sgpelek #sepang #baganlalang #sepangputra #tanjungsepat #banting

Most Popular Instagram Hashtags