[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#serumvc

9 posts

TOP POSTS

Serum Vitamin C .
Pernah dengar atau pernah pakai serum vitamin c sebelum ni?
.
Serum Vitamin C ni dah lama dah. Dekat luar negara dah banyak ada dipasaran, dekat Malaysia pun banyak jugak. Ada yang mahal, ada yang murah. Cuma yang beza adalah kuantiti vitamin c tu
.
So far kandungan percentage vitamin c dalam serum harich beauty ni antara yang tertinggi dos di Malaysia (ceee yaka?) yup sama tinggi dos dengan product US. Jadi kami nak sebarkan rahsia/ kelebihan serum vitamin c yang berkualiti dengan harga yang berpatutan
.

Kalau ada kulit muka bermasalah seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak, kulit kering, sunburn, kulit kusam gelap boleh try boleh serum vc ni
.

Harich Beauty Vitamin C Serum
Rm89 inc postage
Free facial cleanser

012-9576300
.
#serumvitaminc
#harichbeauty
#serumvc
#serumvitamincharichbeauty

#พร้อมส่ง it's skin serum สูตร vc ช่วยเพิ่มความกระจ่างใสด้วยวิตามินซี💛 ลดเลือนรอยดำจากสิว ให้ผิวหน้าแข็งแรงสุขภาพดี ❤️340 บาทเท่านั้น ❗️
.
🌈ราคา 340 บาท
.
🚚#ค่าจัดส่ง
ลทบ 30/ ems 50
------------- ♡
สอบถาม/สั่งซื้อได้ที่
Lind id : @girlmateshop ( มี @ นะคะ )
.
#itsskin #itsskinserum #vc #serumvc

SERUM VC
เซรั่มบำรุงผิว ที่อุดมไปด้วยวิตามินซีเข้มข้น ช่วยลดความหมองคล้ำ คืนความกระจ่างใส แก่ผิว หน้าอย่างอ่อนโยน ลดเลือนจุดด่างดำ ฝ้า กระ พร้อมกระชับรูขุมขนให้เล็กลงอย่าง เห็นได้ชัด

ไม่ทำให้หน้าบาง ไม่ทำให้หน้าลอก

สนใจสินค้าสั่งได้ทาง
ข้อความเพจ / inbox (http://m.me/VitaminCollagenCream)
LINE: YA_BENYAPA
TEL: 090-890-2175 (คุณญา)
#VitaminCollagenCream
#serumvc

Сыворотка с витамином С🍋
Активная сыворотка, оказывает антиоксидантное, противовоспалительное, тонизирующее действие, укрепляет стенки капилляров, предотвращает их расширение. Препятствует старению кожи. Сыворотка осветляет и оказывает комплексное воздействие.
Показания:
-возрастная кожа;
-купероз, телеангиоэктазии;
-дисхромии меланиновые кожи лица;
-снижение тонуса и эластичности тканей.
Действие: -антиоксидантное, -противовоспалительное,
- противовирусное;
- тонизирующее действие,
- укрепляет стенки капилляров, предотвращает их расширение.
- препятствует старению кожи
Ингредиенты:
витамин С (из этрога), гиалуроновая кислота, экстракт бурых водорослей Падина, экстракт сои, Вит. А, Вит. Е, азулен, масла виноградной косточки, календулы, бурачника, лимона.
#israel #almaty #onmacabimalmaty #onmacabim #serumvc #косметология #косметолог #косметологияалматы #косметологалматы #профессиональнаякосметика #профессиональнаякосметикаалматы #профессиональнаякосметикаизраиль #витаминс #сыворотка #уходзакожейлица
☎️: 3151017
📱: 87474987139

#พร้อมส่ง it's skin serum สูตร vc ช่วยเพิ่มความกระจ่างใสด้วยวิตามินซี💛 ลดเลือนรอยดำจากสิว ให้ผิวหน้าแข็งแรงสุขภาพดี ❤️340 บาทเท่านั้น ❗️
.
🌈ราคา 340 บาท
.
🚚#ค่าจัดส่ง
ลทบ 30/ ems 50
------------- ♡
สอบถาม/สั่งซื้อได้ที่
Lind id : @girlmateshop ( มี @ นะคะ )
.
#itsskin #itsskinserum #vc #serumvc

Tinh chất đặc trị làm trắng da se khít lỗ chân lông cao cấp It’s Skin Power 10 Formula Effector VC mini
– Tinh chất Vitamin C đặc trị cho da trắng sáng và se nhỏ lỗ chân lông hiệu quả.
– Với chiết xuất trà xanh giúp nâng cao khả năng đàn hồi của da giúp da khỏe mạnh và không bị chảy xệ do tuổi tác
– Thành phần chính: Vitamin C, trà xanh, PGA
– Hướng dẫn sử dụng: Sau khi rửa sạch mặt và trung hòa da với nước hoa hồng, dùng 1 lượng vừa đủ(2 đến 3 giọt) tinh chất bôi đều lên mặt và cổ
Giá 90k
--------------------------
💒 SHOP FOR GIRLS
- Add: 127 đường số 1, phường 11, quận Gò Vấp
📞 Hotline: 0939840858
- FB: https://www.facebook.com/shopforgirlsssss/
- Instagram: https://instagram.com/shopforgirlsssss
#serum #serumitsskin #serumvc #myphamxachtay #myphamhanquoc #mypham #myphamhcm #myphamchinhhang #myphamgiare #myphamauth #shopee #shopeeth #shopping #forface_serum_shopforgirls

MOST RECENT

#พร้อมส่ง it's skin serum สูตร vc ช่วยเพิ่มความกระจ่างใสด้วยวิตามินซี💛 ลดเลือนรอยดำจากสิว ให้ผิวหน้าแข็งแรงสุขภาพดี ❤️340 บาทเท่านั้น ❗️
.
🌈ราคา 340 บาท
.
🚚#ค่าจัดส่ง
ลทบ 30/ ems 50
------------- ♡
สอบถาม/สั่งซื้อได้ที่
Lind id : @girlmateshop ( มี @ นะคะ )
.
#itsskin #itsskinserum #vc #serumvc

#พร้อมส่ง it's skin serum สูตร vc ช่วยเพิ่มความกระจ่างใสด้วยวิตามินซี💛 ลดเลือนรอยดำจากสิว ให้ผิวหน้าแข็งแรงสุขภาพดี ❤️340 บาทเท่านั้น ❗️
.
🌈ราคา 340 บาท
.
🚚#ค่าจัดส่ง
ลทบ 30/ ems 50
------------- ♡
สอบถาม/สั่งซื้อได้ที่
Lind id : @girlmateshop ( มี @ นะคะ )
.
#itsskin #itsskinserum #vc #serumvc

Tinh chất đặc trị làm trắng da se khít lỗ chân lông cao cấp It’s Skin Power 10 Formula Effector VC mini
– Tinh chất Vitamin C đặc trị cho da trắng sáng và se nhỏ lỗ chân lông hiệu quả.
– Với chiết xuất trà xanh giúp nâng cao khả năng đàn hồi của da giúp da khỏe mạnh và không bị chảy xệ do tuổi tác
– Thành phần chính: Vitamin C, trà xanh, PGA
– Hướng dẫn sử dụng: Sau khi rửa sạch mặt và trung hòa da với nước hoa hồng, dùng 1 lượng vừa đủ(2 đến 3 giọt) tinh chất bôi đều lên mặt và cổ
Giá 90k
--------------------------
💒 SHOP FOR GIRLS
- Add: 127 đường số 1, phường 11, quận Gò Vấp
📞 Hotline: 0939840858
- FB: https://www.facebook.com/shopforgirlsssss/
- Instagram: https://instagram.com/shopforgirlsssss
#serum #serumitsskin #serumvc #myphamxachtay #myphamhanquoc #mypham #myphamhcm #myphamchinhhang #myphamgiare #myphamauth #shopee #shopeeth #shopping #forface_serum_shopforgirls

Serum Vitamin C .
Pernah dengar atau pernah pakai serum vitamin c sebelum ni?
.
Serum Vitamin C ni dah lama dah. Dekat luar negara dah banyak ada dipasaran, dekat Malaysia pun banyak jugak. Ada yang mahal, ada yang murah. Cuma yang beza adalah kuantiti vitamin c tu
.
So far kandungan percentage vitamin c dalam serum harich beauty ni antara yang tertinggi dos di Malaysia (ceee yaka?) yup sama tinggi dos dengan product US. Jadi kami nak sebarkan rahsia/ kelebihan serum vitamin c yang berkualiti dengan harga yang berpatutan
.

Kalau ada kulit muka bermasalah seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak, kulit kering, sunburn, kulit kusam gelap boleh try boleh serum vc ni
.

Harich Beauty Vitamin C Serum
Rm89 inc postage
Free facial cleanser

012-9576300
.
#serumvitaminc
#harichbeauty
#serumvc
#serumvitamincharichbeauty

Serum Vitamin C .
Pernah dengar atau pernah pakai serum vitamin c sebelum ni?
.
Serum Vitamin C ni dah lama dah. Dekat luar negara dah banyak ada dipasaran, dekat Malaysia pun banyak jugak. Ada yang mahal, ada yang murah. Cuma yang beza adalah kuantiti vitamin c tu
.
So far kandungan percentage vitamin c dalam serum harich beauty ni antara yang tertinggi dos di Malaysia (ceee yaka?) yup sama tinggi dos dengan product US. Jadi kami nak sebarkan rahsia/ kelebihan serum vitamin c yang berkualiti dengan harga yang berpatutan
.

Kalau ada kulit muka bermasalah seperti jerawat, jeragat, kulit berminyak, kulit kering, sunburn, kulit kusam gelap boleh try boleh serum vc ni
.

Sekian sharing

#serumvitaminc
#harichbeauty
#serumvc
#serumvitamincharichbeauty

"SAYA BARU PERTAMA KALI NAK TRY SERUM VITAMIN C TETAPI KEBANYAKAN SEMUANYA HARGA MAHAL, ADA TAK YANG HARGA BERPATUTAN SIKIT?"
.
Itu antara kurang lebih soalan yang dibincangkan didalam FORUM. Saya rasa itu forum luar negara sebab forum tu dalam english. .
Jadi Harich Beauty disini ingin menyampaikan kebaikan serum vitamin c ke seluruh negara dengan harga yang berpatutan dan berkualiti tinggi .

Terima Kasih kepada mereka yang dah buat payment untuk PRE LAUNCH Serum Vitamin C Harich Beauty. Ada harga PROMO sebelum launching
.
Production dah hampir siap cuma tunggu nak wrap sahaja
.
#harichbeauty
#serumvitaminc
#serumvitamincharichbeauty
#serumvc

SERUM VC
เซรั่มบำรุงผิว ที่อุดมไปด้วยวิตามินซีเข้มข้น ช่วยลดความหมองคล้ำ คืนความกระจ่างใส แก่ผิว หน้าอย่างอ่อนโยน ลดเลือนจุดด่างดำ ฝ้า กระ พร้อมกระชับรูขุมขนให้เล็กลงอย่าง เห็นได้ชัด

ไม่ทำให้หน้าบาง ไม่ทำให้หน้าลอก

สนใจสินค้าสั่งได้ทาง
ข้อความเพจ / inbox (http://m.me/VitaminCollagenCream)
LINE: YA_BENYAPA
TEL: 090-890-2175 (คุณญา)
#VitaminCollagenCream
#serumvc

Сыворотка с витамином С🍋
Активная сыворотка, оказывает антиоксидантное, противовоспалительное, тонизирующее действие, укрепляет стенки капилляров, предотвращает их расширение. Препятствует старению кожи. Сыворотка осветляет и оказывает комплексное воздействие.
Показания:
-возрастная кожа;
-купероз, телеангиоэктазии;
-дисхромии меланиновые кожи лица;
-снижение тонуса и эластичности тканей.
Действие: -антиоксидантное, -противовоспалительное,
- противовирусное;
- тонизирующее действие,
- укрепляет стенки капилляров, предотвращает их расширение.
- препятствует старению кожи
Ингредиенты:
витамин С (из этрога), гиалуроновая кислота, экстракт бурых водорослей Падина, экстракт сои, Вит. А, Вит. Е, азулен, масла виноградной косточки, календулы, бурачника, лимона.
#israel #almaty #onmacabimalmaty #onmacabim #serumvc #косметология #косметолог #косметологияалматы #косметологалматы #профессиональнаякосметика #профессиональнаякосметикаалматы #профессиональнаякосметикаизраиль #витаминс #сыворотка #уходзакожейлица
☎️: 3151017
📱: 87474987139

Most Popular Instagram Hashtags