#serumpudarparut

MOST RECENT

Feedback Elysian Booster Serum
2 minggu dah nampak kesan ketara
✔parut makin pulih
.
Whatsapp⤵⤵⤵
📲0102442278
📲0102442278
.
#serumviral
#serumpudarparut

Korang suka sis pun suka 😍😍 .

WhatsApp sekarang 012 545 9664 .
Rm39.90 exclude postage .
#serum #serumwajah #serumrawatwajah #serumpeloles #serumcantik #serumpudarparut #serumsegalaserum #serumcantikflawless #serumcantikkankulit

HAi ni sis belanja TESTIMONI MIRACLE SERUM . Best ke tak ?? . WhatsApp sis sekarang jika ingin kulit cantik menawan . WhatsApp 012 545 9664

#serum #serumjerawat #serumjeragat #serumwajah #serumpudarparut #serumforfaces #serumbyfiqas

Hari ni beshhhh
#serumpudarparut
#serumjeragat
#serumpencerahan

Yg telah menjalani 7 tahun penyelidikan.. Dan telah menang beauty awards!! Serum berkualiti diformulasi dari Korea!! Apa tuuu.. #melacepserum !!!
Offer habis 23hb 12am
.
MARY KAY BEAUTY CONSULTANT HERE..🙋🙋
📌PERSONAL SKINCARE AND MAKE UP CLASS FOR FREE
📌COD MARY KAY KULIM, SP, BUKIT MERTAJAM
.
👑FEBUARY OFFER
✅LASH INTENSITY + LASH LURVE FREE EYELINER
✅3 BOTANICAL MASK FREE 1
✅10% OFF PERFUME HER& HIM
✅10% OFF LIP GLOSS
more info
💋+601124167318
.
#skinvigoratebrush #skinvigorate #marykaymalaysia #cleansing #cleansingbrush #skincaremalaysia #whitehead #blackheadremover #whiteheadstrip #botanicaleffects #marykayutara #marykaykulim #marykayperlis #detoxskin #kulitberminyak #kulitkering #productsendiri #timewisemarykay #jeragat

Hari ni beshhhh
#serumpudarparut
#serumjeragat
#serumpencerahan

Yg telah menjalani 7 tahun penyelidikan.. Dan telah menang beauty awards!! Serum berkualiti diformulasi dari Korea!! Apa tuuu.. #melacepserum !!!
Offer habis 23hb 12am
.
👯MARY KAY BEAUTY CONSULTANT KEDAH
.
👑FEBUARY OFFER
✅3 BOTANICAL MASK FREE 1
✅10% OFF PERFUME HER& HIM
✅15% OFF LIP GLOSS
.
👍MARY KAY BEAUTY CONSULTANT
📌BOOKING SKINCARE AND MAKE UP KELAS (UTARA)
💰CAREER AS BEAUTY CONSULTANT
💄SKIN CANTIK DGN TOP 5 BRAND DUNIA!
.
#kulitputih #boosterwhitening #kosmetikmurah #beautybooster #dmsserum #bvrmurah #glowglowingskincare #symabeauty #vslskincare #marykaymalaysia #whiteningbooster #dianvitamin #transcap #dermanic #babiesblink #dnarsskincare #tatiskincare #kdollbeauty #babiesblink5in1 #tatiskincare5in1 #luffiyaskincareoriginal

Pakai #Meyvera jerawat kecut! Customer yang cakap, Ain screenshot je. Kalau dia bg nama ig, ain bole tag dia 😂
.
Kepada mereka yang suka picit jerawat sampai tinggal kesan tu disarankan pakai Meyvera.
.
Sapu2 je jerawat hilang, sapu2 je parut pudar, sapu2 je pori makin tertutup.
.
Harga memang mampu milik, harga student gais. Takde sebab tak boleh nak cantik dengan Meyvera😍😍
.
Sebarang pertanyaan 👇
.
WhatsApp 012 727 1446 (Ain)
.
#penyedutBlackhead #penyedutwhitehead #KecilKanporiTerbuka #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #MagicCoolingSteamer #BeautifulSkinGadget #SteamerMuka #CoolingSteamer #Meyvera #MeyveraSerum #MeyveraSerumbyWNAN #hapuskanparutjerawat #serumpudarparut #serummuka #serumorganic #serumAloeVera #serummatikanjerawat #serumMeyvera #serumberkesan #longtermeffect #safe #kkmapproved #marvels_beauty

Ramai tegur kulit nampak bersih! Nak repeat serum lagi plak tu😍 Ain tak paksa, customer yang cakap sendiri. Ain screenshot je apa yang dia cakap💃💃
.
Kalau barang tak elok, mana nak dapat feedback nya uols?
Kalau barang tak elok, tak kan la customer nak repeat order lagi?
.
Setuju??
.
Sampai hujung bulan je uols kita kasi promosi. Barang bagus, barang selamat. Ade kkm, halal, natural, organic ✔✔✔💚💚
.
Sebarang pertanyaan 👇
.
WhatsApp 012 727 1446 (Ain)
.
#penyedutBlackhead #penyedutwhitehead #KecilKanporiTerbuka #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #MagicCoolingSteamer #BeautifulSkinGadget #SteamerMuka #CoolingSteamer #Meyvera #MeyveraSerum #MeyveraSerumbyWNAN #hapuskanparutjerawat #serumpudarparut #serummuka #serumorganic #serumAloeVera #serummatikanjerawat #serumMeyvera #serumberkesan #longtermeffect #safe #kkmapproved #marvels_beauty

Baru 3 hari pakai dah ada perubahan kat muka, jerawat cepat kecut. Ain screenshot je apa yang customer cakap.
.
Kalau barang tak bagus, mana nak dapat feedback??
.
Sampai hujung bulan je uols kita kasi promosi. Barang bagus, barang selamat. Ade kkm, halal, natural, organic ✔✔✔💚💚
.
Sebarang pertanyaan 👇
.
WhatsApp 012 727 1446 (Ain)
.
#penyedutBlackhead #penyedutwhitehead #KecilKanporiTerbuka #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #MagicCoolingSteamer #BeautifulSkinGadget #SteamerMuka #CoolingSteamer #Meyvera #MeyveraSerum #MeyveraSerumbyWNAN #hapuskanparutjerawat #serumpudarparut #serummuka #serumorganic #serumAloeVera #serummatikanjerawat #serumMeyvera #serumberkesan #longtermeffect #safe #kkmapproved #marvels_beauty

Hai hai dengar elok2 ye, sory kalau suara cam ntah pape. 🙏😁 sory kpd sape yang payment awal, tapi ain tak pos lagi sebab tak sempat, so in Syaa Allah habis je presentation esok ain pos kan ye 😘😘😘
.
Eh? Nak join postage? Payment sebelum tengah hari esok ye😘😘 thank you uolss.
.
Semua nak kulit bersih, semua nak kulit sihat, semua nak kulit bebas dari jerawat. Pakai Meyvera pon dah cukup uols💚💚
.
WhatsApp 012 727 1446 (Ain)
.
#penyedutBlackhead #penyedutwhitehead #KecilKanporiTerbuka #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #MagicCoolingSteamer #BeautifulSkinGadget #SteamerMuka #CoolingSteamer #Meyvera #MeyveraSerum #MeyveraSerumbyWNAN #hapuskanparutjerawat #serumpudarparut #serummuka #serumorganic #serumAloeVera #serummatikanjerawat #serumMeyvera #serumberkesan #longtermeffect #safe #kkmapproved

#marvels_beauty ' Jerawat tak sempat nak keluar, muka jadi tak berminyak '. Feedback terbaik uols. Ain tak paksa, diorang yang bagi feedback sendiri.
.
Kalau barang tak elok, mana nak dapat feedback uols? 👰👰
Bila orang kasi feedback, makna nya barang elok.
.
Sape lagi nk kulit bersih bebas parut, bebas jerawat?? Harga tengah promosi ni uols. Lepas ni naik harga dah... Aiyokkk
.
Sampai hujung bulan je uols kita kasi promosi. Barang bagus, barang selamat. Ade kkm, halal, natural, organic ✔✔✔💚💚
.
Sebarang pertanyaan 👇
.
WhatsApp 012 727 1446 (Ain)
.
#penyedutBlackhead #penyedutwhitehead #KecilKanporiTerbuka #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #MagicCoolingSteamer #BeautifulSkinGadget #SteamerMuka #CoolingSteamer #Meyvera #MeyveraSerum #MeyveraSerumbyWNAN #hapuskanparutjerawat #serumpudarparut #serummuka #serumorganic #serumAloeVera #serummatikanjerawat #serumMeyvera #serumberkesan #longtermeffect #safe #kkmapproved

Tak perlu pakai produk beribu ringgit.
Below 90 jer 😘😘 Yang penting konsisten.
Wasap 016-9434377

#serumlasermurah #serumkecutjerawat #serumpudarparut #pakejcerahkulitmuka
#hargamampumilik #tahanlama #serumpori

#marvels_beauty Alhamdulillah customer cuba set Meyvera dan toner Eskinol 😍 .
Tak sabar nak dapatkan feedback Iols 😘😘 dah berjaya nanti, jangan lupa share. Sharing is caring💃
.
Bila uols pakai serum Meyvera dan toner Eskinol, xperlu risau dah. Segala masalah bole selesai.
.
Amik masa sikit lah nak pulih, organic kan. Organic ni dia merawat dari dalam. So saba jela uols 😘😘
.
Eskinol rm19
Pil dalacin c rm3
Serum Meyvera (Promosi) rm32

Postage rm8sm/rm10ss
.
Sebarang pertanyaan 👇
.
WhatsApp 012 727 1446 (Ain)
.
#penyedutBlackhead #penyedutwhitehead #KecilKanporiTerbuka #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #MagicCoolingSteamer #BeautifulSkinGadget #SteamerMuka #CoolingSteamer #Meyvera #MeyveraSerum #MeyveraSerumbyWNAN #hapuskanparutjerawat #serumpudarparut #serummuka #serumorganic #serumAloeVera #serummatikanjerawat #serumMeyvera #serumberkesan #longtermeffect #safe #kkmapproved

#marvels_beauty Alhamdulillah customer cuba set Meyvera dan toner Eskinol 😍 kata nya nak delete parut jerawat yang dah lama bertepek kt muka.
.
Bila ade parut, nk pakai bedak pon rasa tak best kan uols?? Lagi2 kalau ade benjolan2 jerawat tagune tu.
.
Tapi bila uols pakai serum Meyvera dan toner Eskinol, xperlu risau dah. Segala masalah bole selesai.
.
Amik masa sikit lah nak pulih, organic kan. Organic ni dia merawat dari dalam. So saba jela uols 😘😘
.
Eskinol rm19
Pil dalacin c rm3
Serum Meyvera (Promosi) rm32

Postage rm8sm/rm10ss
.
Sebarang pertanyaan 👇
.
WhatsApp 012 727 1446 (Ain)
.
#penyedutBlackhead #penyedutwhitehead #KecilKanporiTerbuka #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #MagicCoolingSteamer #BeautifulSkinGadget #SteamerMuka #CoolingSteamer #Meyvera #MeyveraSerum #MeyveraSerumbyWNAN #hapuskanparutjerawat #serumpudarparut #serummuka #serumorganic #serumAloeVera #serummatikanjerawat #serumMeyvera #serumberkesan #longtermeffect #safe #kkmapproved

PROMOSI YES 10-31 DIS 2017 💞
.
PRODUK KELUARAN KAFFRIAN .
#coffeescrubykaffrian
Bahan utama : KOPI
Khas untuk muka dan badan
.
#plolesserumbykaffrian
Bahan aktif : extract ASAM JAWA
Khas untuk muka sahaja
.
#coffeescrubykaffrian
HOMEMADE COFFEE SCRUB MUKA & BADAN
.
Kebaikan Coffee Scrub Kaffrian
.
📌Membantu mengecilkan liang pori
📌Membantu memudarkan parut jerawat
📌Membantu mengurangkan jeragat
📌Membantu menegangkan kulit
📌Membantu mengurangkan kulit berminyak
📌Membantu menghilangkan blackhead dan whitehead
📌Membantu melembutkan kulit
📌Membantu mencerahkan kulit yang kusam
📌Membantu menegangkan kulit
📌Membantu mengurangkan selulit
📌Membantu menghilangkan bau badan
📌Membantu melembabkan kulit
📌Membantu menanggalkan sel kulit mati
📌Membantu melancarkan peredaran darah 📌Membantu menghaluskan kulit
📌Membantu memudarkan strechmarks
.
#plolesserumbykaffrian
SERUM ASAM JAWA PERTAMA DIMALAYSIA
.
Khasiat asam jawa mampu merawat masalah jerawat, kecilkan liang pori, memudarkan parut dan menjaga kesihatan kulit wajah.
.
Makeup akan nampak lebih flawless sekiranya anda mengunakan serum sebagai makeup base.
.
PLOLES SERUM ini juga mengandungi vitamin C yang mana bermanfaat memutihkan kulit anda.
.
Lulus kkm dan lab test
Bebas merkuri dan bahan kimia
Tiada pengelupasan kulit
Sesuai untuk lelaki dan wanita
.
http://www.wasap.my/60134099089
.
#teamkaffrian #kulitsihat #serum #serumwajah #scrubmalaysia #serumjerawat #serummalaysia #serumpudarparut #parutpudar #jerawatkecut #scrub #scrubmuka #scrubbadan #scrub2in1 #organik #produkorganik #cikguseo #makeupbase #glowing #coffeescrub #coffeelover #scrublover #syukur

Lubang idong cover sikit pliss! 🤣

Petang tadi keluar sekejap. Beli barang keperluan dapur. Husband tyk “sekejap na kitak bersiap?” Dengan muka berdengah kmk pdh, “Charms bah!” 😝😝 Sementara tgu husband bersiap kita selfie lah dulu. Hihihi. Btw, kamek pake serum ajak ya. Malas nak tepek foundation ⭐️⭐️
(Perange malas macam tok jangan d amal. Pake foundation selalu sikpa. FOUNDATION CHARMS dipake sambil solek sambil rawat kulit) ⭐️⭐️ #stockistcharmssarawak #charmssarawak #solekdanrawat #serumaloevera #serumpudarparut #halaljakim

Jom ambil langkah muda untuk mendapatkan kulit wajah cantik dan sihat.

pakai serum Mylea je ke smpai kulit muka jd bersih licin dan gebu...
wah..wah...best..best..👍👍 #myleateamsue02/007/03
#serum #serumkecantikanwajah #serumjeragat #serumwajah #serumjerawat
#serumjimat #serumpudarparut #serums

suke laaaa ...
biji kolestrol pun blh hilang dgn calit2 serum Mylea..👍 :: 01125694807

#myteaeamsue02/007/03
#serumpudarparut #serumkecantikanwajah
#jerawatkulitkusamjeragat
#antijeragat #kutilkolestrol
#jeragattebal #jerawatbernanah

Most Popular Instagram Hashtags