[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#serumpudarparut

MOST RECENT

Pakai #Meyvera jerawat kecut! Customer yang cakap, Ain screenshot je. Kalau dia bg nama ig, ain bole tag dia 😂
.
Kepada mereka yang suka picit jerawat sampai tinggal kesan tu disarankan pakai Meyvera.
.
Sapu2 je jerawat hilang, sapu2 je parut pudar, sapu2 je pori makin tertutup.
.
Harga memang mampu milik, harga student gais. Takde sebab tak boleh nak cantik dengan Meyvera😍😍
.
Sebarang pertanyaan 👇
.
WhatsApp 012 727 1446 (Ain)
.
#penyedutBlackhead #penyedutwhitehead #KecilKanporiTerbuka #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #MagicCoolingSteamer #BeautifulSkinGadget #SteamerMuka #CoolingSteamer #Meyvera #MeyveraSerum #MeyveraSerumbyWNAN #hapuskanparutjerawat #serumpudarparut #serummuka #serumorganic #serumAloeVera #serummatikanjerawat #serumMeyvera #serumberkesan #longtermeffect #safe #kkmapproved #marvels_beauty

Ramai tegur kulit nampak bersih! Nak repeat serum lagi plak tu😍 Ain tak paksa, customer yang cakap sendiri. Ain screenshot je apa yang dia cakap💃💃
.
Kalau barang tak elok, mana nak dapat feedback nya uols?
Kalau barang tak elok, tak kan la customer nak repeat order lagi?
.
Setuju??
.
Sampai hujung bulan je uols kita kasi promosi. Barang bagus, barang selamat. Ade kkm, halal, natural, organic ✔✔✔💚💚
.
Sebarang pertanyaan 👇
.
WhatsApp 012 727 1446 (Ain)
.
#penyedutBlackhead #penyedutwhitehead #KecilKanporiTerbuka #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #MagicCoolingSteamer #BeautifulSkinGadget #SteamerMuka #CoolingSteamer #Meyvera #MeyveraSerum #MeyveraSerumbyWNAN #hapuskanparutjerawat #serumpudarparut #serummuka #serumorganic #serumAloeVera #serummatikanjerawat #serumMeyvera #serumberkesan #longtermeffect #safe #kkmapproved #marvels_beauty

Baru 3 hari pakai dah ada perubahan kat muka, jerawat cepat kecut. Ain screenshot je apa yang customer cakap.
.
Kalau barang tak bagus, mana nak dapat feedback??
.
Sampai hujung bulan je uols kita kasi promosi. Barang bagus, barang selamat. Ade kkm, halal, natural, organic ✔✔✔💚💚
.
Sebarang pertanyaan 👇
.
WhatsApp 012 727 1446 (Ain)
.
#penyedutBlackhead #penyedutwhitehead #KecilKanporiTerbuka #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #MagicCoolingSteamer #BeautifulSkinGadget #SteamerMuka #CoolingSteamer #Meyvera #MeyveraSerum #MeyveraSerumbyWNAN #hapuskanparutjerawat #serumpudarparut #serummuka #serumorganic #serumAloeVera #serummatikanjerawat #serumMeyvera #serumberkesan #longtermeffect #safe #kkmapproved #marvels_beauty

Hai hai dengar elok2 ye, sory kalau suara cam ntah pape. 🙏😁 sory kpd sape yang payment awal, tapi ain tak pos lagi sebab tak sempat, so in Syaa Allah habis je presentation esok ain pos kan ye 😘😘😘
.
Eh? Nak join postage? Payment sebelum tengah hari esok ye😘😘 thank you uolss.
.
Semua nak kulit bersih, semua nak kulit sihat, semua nak kulit bebas dari jerawat. Pakai Meyvera pon dah cukup uols💚💚
.
WhatsApp 012 727 1446 (Ain)
.
#penyedutBlackhead #penyedutwhitehead #KecilKanporiTerbuka #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #MagicCoolingSteamer #BeautifulSkinGadget #SteamerMuka #CoolingSteamer #Meyvera #MeyveraSerum #MeyveraSerumbyWNAN #hapuskanparutjerawat #serumpudarparut #serummuka #serumorganic #serumAloeVera #serummatikanjerawat #serumMeyvera #serumberkesan #longtermeffect #safe #kkmapproved

#marvels_beauty ' Jerawat tak sempat nak keluar, muka jadi tak berminyak '. Feedback terbaik uols. Ain tak paksa, diorang yang bagi feedback sendiri.
.
Kalau barang tak elok, mana nak dapat feedback uols? 👰👰
Bila orang kasi feedback, makna nya barang elok.
.
Sape lagi nk kulit bersih bebas parut, bebas jerawat?? Harga tengah promosi ni uols. Lepas ni naik harga dah... Aiyokkk
.
Sampai hujung bulan je uols kita kasi promosi. Barang bagus, barang selamat. Ade kkm, halal, natural, organic ✔✔✔💚💚
.
Sebarang pertanyaan 👇
.
WhatsApp 012 727 1446 (Ain)
.
#penyedutBlackhead #penyedutwhitehead #KecilKanporiTerbuka #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #MagicCoolingSteamer #BeautifulSkinGadget #SteamerMuka #CoolingSteamer #Meyvera #MeyveraSerum #MeyveraSerumbyWNAN #hapuskanparutjerawat #serumpudarparut #serummuka #serumorganic #serumAloeVera #serummatikanjerawat #serumMeyvera #serumberkesan #longtermeffect #safe #kkmapproved

Tak perlu pakai produk beribu ringgit.
Below 90 jer 😘😘 Yang penting konsisten.
Wasap 016-9434377

#serumlasermurah #serumkecutjerawat #serumpudarparut #pakejcerahkulitmuka
#hargamampumilik #tahanlama #serumpori

#marvels_beauty Alhamdulillah customer cuba set Meyvera dan toner Eskinol 😍 .
Tak sabar nak dapatkan feedback Iols 😘😘 dah berjaya nanti, jangan lupa share. Sharing is caring💃
.
Bila uols pakai serum Meyvera dan toner Eskinol, xperlu risau dah. Segala masalah bole selesai.
.
Amik masa sikit lah nak pulih, organic kan. Organic ni dia merawat dari dalam. So saba jela uols 😘😘
.
Eskinol rm19
Pil dalacin c rm3
Serum Meyvera (Promosi) rm32

Postage rm8sm/rm10ss
.
Sebarang pertanyaan 👇
.
WhatsApp 012 727 1446 (Ain)
.
#penyedutBlackhead #penyedutwhitehead #KecilKanporiTerbuka #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #MagicCoolingSteamer #BeautifulSkinGadget #SteamerMuka #CoolingSteamer #Meyvera #MeyveraSerum #MeyveraSerumbyWNAN #hapuskanparutjerawat #serumpudarparut #serummuka #serumorganic #serumAloeVera #serummatikanjerawat #serumMeyvera #serumberkesan #longtermeffect #safe #kkmapproved

#marvels_beauty Alhamdulillah customer cuba set Meyvera dan toner Eskinol 😍 kata nya nak delete parut jerawat yang dah lama bertepek kt muka.
.
Bila ade parut, nk pakai bedak pon rasa tak best kan uols?? Lagi2 kalau ade benjolan2 jerawat tagune tu.
.
Tapi bila uols pakai serum Meyvera dan toner Eskinol, xperlu risau dah. Segala masalah bole selesai.
.
Amik masa sikit lah nak pulih, organic kan. Organic ni dia merawat dari dalam. So saba jela uols 😘😘
.
Eskinol rm19
Pil dalacin c rm3
Serum Meyvera (Promosi) rm32

Postage rm8sm/rm10ss
.
Sebarang pertanyaan 👇
.
WhatsApp 012 727 1446 (Ain)
.
#penyedutBlackhead #penyedutwhitehead #KecilKanporiTerbuka #penyedutblackheadMurahMalaysia #penyedutblackheadOriginal #MagicCoolingSteamer #BeautifulSkinGadget #SteamerMuka #CoolingSteamer #Meyvera #MeyveraSerum #MeyveraSerumbyWNAN #hapuskanparutjerawat #serumpudarparut #serummuka #serumorganic #serumAloeVera #serummatikanjerawat #serumMeyvera #serumberkesan #longtermeffect #safe #kkmapproved

PROMOSI YES 10-31 DIS 2017 💞
.
PRODUK KELUARAN KAFFRIAN .
#coffeescrubykaffrian
Bahan utama : KOPI
Khas untuk muka dan badan
.
#plolesserumbykaffrian
Bahan aktif : extract ASAM JAWA
Khas untuk muka sahaja
.
#coffeescrubykaffrian
HOMEMADE COFFEE SCRUB MUKA & BADAN
.
Kebaikan Coffee Scrub Kaffrian
.
📌Membantu mengecilkan liang pori
📌Membantu memudarkan parut jerawat
📌Membantu mengurangkan jeragat
📌Membantu menegangkan kulit
📌Membantu mengurangkan kulit berminyak
📌Membantu menghilangkan blackhead dan whitehead
📌Membantu melembutkan kulit
📌Membantu mencerahkan kulit yang kusam
📌Membantu menegangkan kulit
📌Membantu mengurangkan selulit
📌Membantu menghilangkan bau badan
📌Membantu melembabkan kulit
📌Membantu menanggalkan sel kulit mati
📌Membantu melancarkan peredaran darah 📌Membantu menghaluskan kulit
📌Membantu memudarkan strechmarks
.
#plolesserumbykaffrian
SERUM ASAM JAWA PERTAMA DIMALAYSIA
.
Khasiat asam jawa mampu merawat masalah jerawat, kecilkan liang pori, memudarkan parut dan menjaga kesihatan kulit wajah.
.
Makeup akan nampak lebih flawless sekiranya anda mengunakan serum sebagai makeup base.
.
PLOLES SERUM ini juga mengandungi vitamin C yang mana bermanfaat memutihkan kulit anda.
.
Lulus kkm dan lab test
Bebas merkuri dan bahan kimia
Tiada pengelupasan kulit
Sesuai untuk lelaki dan wanita
.
http://www.wasap.my/60134099089
.
#teamkaffrian #kulitsihat #serum #serumwajah #scrubmalaysia #serumjerawat #serummalaysia #serumpudarparut #parutpudar #jerawatkecut #scrub #scrubmuka #scrubbadan #scrub2in1 #organik #produkorganik #cikguseo #makeupbase #glowing #coffeescrub #coffeelover #scrublover #syukur

Lubang idong cover sikit pliss! 🤣

Petang tadi keluar sekejap. Beli barang keperluan dapur. Husband tyk “sekejap na kitak bersiap?” Dengan muka berdengah kmk pdh, “Charms bah!” 😝😝 Sementara tgu husband bersiap kita selfie lah dulu. Hihihi. Btw, kamek pake serum ajak ya. Malas nak tepek foundation ⭐️⭐️
(Perange malas macam tok jangan d amal. Pake foundation selalu sikpa. FOUNDATION CHARMS dipake sambil solek sambil rawat kulit) ⭐️⭐️ #stockistcharmssarawak #charmssarawak #solekdanrawat #serumaloevera #serumpudarparut #halaljakim

pakai serum Mylea je ke smpai kulit muka jd bersih licin dan gebu...
wah..wah...best..best..👍👍 #myleateamsue02/007/03
#serum #serumkecantikanwajah #serumjeragat #serumwajah #serumjerawat
#serumjimat #serumpudarparut #serums

suke laaaa ...
biji kolestrol pun blh hilang dgn calit2 serum Mylea..👍 :: 01125694807

#myteaeamsue02/007/03
#serumpudarparut #serumkecantikanwajah
#jerawatkulitkusamjeragat
#antijeragat #kutilkolestrol
#jeragattebal #jerawatbernanah

#MYLEAFRECKLESSERUM
Apa lagi kelebihan Mylea Freckles Serum yang perlu anda tahu? 🤔 √ Cerahkan jeragat dengan cepat.
√ Halang jeragat menjadi kronik.
√ Pudarkan jeragat dengan cepat.
√ Lembapkan kulit yang kusam.
√ Tegangkan kulit jadi lebih muda.
√ Halang sel rosak akibat matahari.
√ Kecut & Pudarkan parut jerawat.
√ Hilangkan bintik hitam.
Mylea Freckles Serum berbentuk gel pekat, bebas konsep krim. Tidak melekit, tidak berminyak.
Sangat mudah, hanya sapu sahaja!
Anda berjaya tampil dengan kulit cantik, bebas jeragat! 🙌🏻 Whatsapp : 01125694807

Mylea serum dibenci jeragat
#myleafrecklesserum #myleateam #myleatestimoni #jeragattebal
#serumantijeragat #serumpudarparut
#jerawat #kulitkusam

mesti lah dah comel...
parut2 Kat muka dah hilang..!!
wow..!!
wow..!! tapi...sapu mylea serum je.. kulit dh jd cengini...senang je guna serum ni...tp hasilnya super awesome... #Myleateamsue
#02/007/03
#serumviral
#serumpudarparut
#hilangparutjerawat
#hilangjeragat
#hilangkulitkusam
#jeragat
#jerawat
#kulitkusam

Mylea Freckles Serum
Menjadi pilihan wanita masa mini ..
mudah ..cepat dan berkesan...
selamat digunakan tanpa was2

#Myleateamsue
#02/007/03
#serum
#serumviral
#serumantijeragat
#serumjerawatmurah
#serumpudarparut
#serummylea
#jeragat
#jerawat
#kulitkusam

best kan ...!!
bangun je tido muka rase lembappp je...
parut pun dah nak pudar...! #Myleateamsue
#02/007/03
#serumviral #serumantijeragat
#serumpudarparut #serumno1malaysia
#serumjeragat #serumjerawatmurah

.
Anda ada Masalah PARUT susah nak hilang…?
.
Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut ramai orang di luar sana seperti anda!“
.
Dengan Azanis Scar Serum hanya disapu pada parut dengan pergerakan membulat, dua kali setiap hari sudah cukup untuk menghapuskan parut tegar yang ada pada kulit anda. Kandungan anti oksidan yang tinggi membantu untuk hasilkan sel kulit yang baru dan sihat.
.
 Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.
.
 Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.
.
 99.9% pengguna berikan ★★★★ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut.
.
Diluluskan KKM, diyakini halal serta dijamin berkesan.
.
Whatsapp 012 7165757
.
#azanisscarserum
#scar
#scarserum
#azanis
#parut
#serumpudarparut
#paruthilang
#serumparut

Most Popular Instagram Hashtags