#serumporipori

MOST RECENT

.
.
One Pore Serum (OPS) dirumus khas dgn:
.
🌸 Partikel emas 24k bagi memulihkan sel kulit agar cerah berseri-seri
🌸 Tekstur yang cepat meresap dan pakar menutup liang-liang pori terbuka punca jerawat dan jeragat
🌸 Argan oil & rosehip oil yang berfungsi untuk melembabkan lapisan kulit kering @ bersisik tapi dalam masa yg sama merawat kulit berminyak
🌸 Mengandungi kolagen agar kulit kekal anjal dan awet muda spt rawatan laser
🌸 Vit C, Vit E dan Vit B3 yang kaya dengan antioksidan bagi meneutralkan kulit dari radikal bebas dan memudarkan parut
.
.
RM68.00
POSTAGE: SM RM8 / SS RM11
.
Cepat whtsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Klik link whatsapp di bio.
.
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
.
.
πŸš— COD: KL
🀝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL

.
.
One Pore Serum (OPS) dirumus khas dgn:
.
🌸 Partikel emas 24k bagi memulihkan sel kulit agar cerah berseri-seri
🌸 Tekstur yang cepat meresap dan pakar menutup liang-liang pori terbuka punca jerawat dan jeragat
🌸 Argan oil & rosehip oil yang berfungsi untuk melembabkan lapisan kulit kering @ bersisik tapi dalam masa yg sama merawat kulit berminyak
🌸 Mengandungi kolagen agar kulit kekal anjal dan awet muda spt rawatan laser
🌸 Vit C, Vit E dan Vit B3 yang kaya dengan antioksidan bagi meneutralkan kulit dari radikal bebas dan memudarkan parut
.
.
RM68.00
POSTAGE: SM RM8 / SS RM11
.
Cepat whtsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Klik link whatsapp di bio.
.
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
.
.
πŸš— COD: KL
🀝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL

.
.
One Pore Serum (OPS) dirumus khas dgn:
.
🌸 Partikel emas 24k bagi memulihkan sel kulit agar cerah berseri-seri
🌸 Tekstur yang cepat meresap dan pakar menutup liang-liang pori terbuka punca jerawat dan jeragat
🌸 Argan oil & rosehip oil yang berfungsi untuk melembabkan lapisan kulit kering @ bersisik tapi dalam masa yg sama merawat kulit berminyak
🌸 Mengandungi kolagen agar kulit kekal anjal dan awet muda spt rawatan laser
🌸 Vit C, Vit E dan Vit B3 yang kaya dengan antioksidan bagi meneutralkan kulit dari radikal bebas dan memudarkan parut
.
.
RM68.00
POSTAGE: SM RM8 / SS RM11
.
Cepat whtsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Klik link whatsapp di bio.
.
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
.
.
πŸš— COD: KL
🀝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL

.
Serum khas kesan laser untuk pori-pori pertama di Malaysia .

Bertindak sepantas cuma SATU minggu untuk menutup liang pori-pori terbuka .

Highly recommended untuk yang ada masalah pori-pori yang serious.

Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita πŸ‘πŸ»
.
RM68.00
POSTAGE: SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Klik link whatsapp di bio.
.
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
.
.
πŸš— COD: KL
🀝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL

.
Serum khas kesan laser untuk pori-pori pertama di Malaysia .

Bertindak sepantas cuma SATU minggu untuk menutup liang pori-pori terbuka .

Highly recommended untuk yang ada masalah pori-pori yang serious.

Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita πŸ‘πŸ»
.
RM68.00
POSTAGE: SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Klik link whatsapp di bio.
.
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
.
.
πŸš— COD: KL
🀝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL

.
Serum khas kesan laser untuk pori-pori pertama di Malaysia .

Bertindak sepantas cuma SATU minggu untuk menutup liang pori-pori terbuka .

Highly recommended untuk yang ada masalah pori-pori yang serious.

Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita πŸ‘πŸ»
.
RM68.00
POSTAGE: SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Klik link whatsapp di bio.
.
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
.
.
πŸš— COD: KL
🀝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL

Pore Minimizer
Digunakan untuk membantu mengecilkan pori-pori kulit wajah Normal tanpa membuat kulit menjadi kering dan kasar πŸ’† πŸ€—Alloww kakaa..mba..mba sist n agan..pernah punya keluhan soal ngerawat wajah?? bingung cari obatnyaπŸ€”?? kalo ke dokter jauh dan mahalπŸ™„?? ..
jaman sekarang mah udh gak masanya kalii kluar jauh2 dan panas2..smuanya bisa di dapet dengan modal smart phone kamu..asal ada paket datanya ya hehee😜
..
Gimana caranya😯?? Chat ke salah satu admin kami (ingaat...salah satu aja⬇⬇⬇⬇ ya..supaya gak dobel chat)
1. admin farahΒ  081213845814
2. admin zahro 087776109644 πŸ˜‹konsultasi GRATIIISS...tanya2 dlu boleeh ..gak jadi beli feel free...gapapa kok..yg penting kamu udh punya solusi untuk kulit kamu..😎
..
ok kaka..mba sist..mas dan agan..kepoin terus IG kita ya
@bakul_immortal
@only_immortal

#theraskin #theraskintangerang #theraskinbanten #theraskinecer #trheraskinmurah #theraskingrosir #immortal #immortalmurah #gudangimmortal #ertos #ertoscantik #skinnova #cosme #cosmopolitan #milenial #jualanyuuk #instapost #likeforlike #instapict #distributor #agen #jualbarangasli #original #serumwajah #serumporipori #poriporiterbuka #serumporeminimizer #serumpori

.
.
Kelebihan pore serum
.
PERTAMA DIMALAYSIA , fokus pada pori-pori terbukak
.
Ada particle emas untuk anjalkan kulit, untuk awet muda, rawat jeragat, jerawat, parut baru Dan lama
.
Yang paling penting Ada kelulusan KKM
πŸ˜‰
.
RM68.00
POSTAGE: SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Klik link whatsapp di bio.
.
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
.
.
πŸš— COD: KL
🀝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL

.
.
Kelebihan pore serum
.
PERTAMA DIMALAYSIA , fokus pada pori-pori terbukak
.
Ada particle emas untuk anjalkan kulit, untuk awet muda, rawat jeragat, jerawat, parut baru Dan lama
.
Yang paling penting Ada kelulusan KKM
πŸ˜‰
.
RM68.00
POSTAGE: SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Klik link whatsapp di bio.
.
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
.
.
πŸš— COD: KL
🀝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL

.
.
Kelebihan pore serum
.
PERTAMA DIMALAYSIA , fokus pada pori-pori terbukak
.
Ada particle emas untuk anjalkan kulit, untuk awet muda, rawat jeragat, jerawat, parut baru Dan lama
.
Yang paling penting Ada kelulusan KKM
πŸ˜‰
.
RM68.00
POSTAGE: SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Klik link whatsapp di bio.
.
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
.
.
πŸš— COD: KL
🀝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL

.
.
ONE PORE SERUM BY SOBELLA =========================
.
Serum pertama Di Malaysia yang merawat masalah pori - pori terbuka

KELEBIHAN‡
🌹 Merawat pori-pori terbuka
🌹 Mampu mencerahkan kulit
🌹 Mengatasi masalah whitehead & blackhead
🌹 Mengurangkan kedutan bawah mata
🌹 Gold Flake membantu menghilangkan kesan jerawat
🌹 Merawat masalah jeragat

Masalah kulit wajah?
.
Jangan risau lagi sobella oneporeserum boleh membantu korang.
.
RM68.00
POSTAGE: SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Klik link whatsapp di bio.
.
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
.
.
πŸš— COD: KL
🀝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL

.
.
ONE PORE SERUM BY SOBELLA =========================
.
Serum pertama Di Malaysia yang merawat masalah pori - pori terbuka

KELEBIHAN‡
🌹 Merawat pori-pori terbuka
🌹 Mampu mencerahkan kulit
🌹 Mengatasi masalah whitehead & blackhead
🌹 Mengurangkan kedutan bawah mata
🌹 Gold Flake membantu menghilangkan kesan jerawat
🌹 Merawat masalah jeragat

Masalah kulit wajah?
.
Jangan risau lagi sobella oneporeserum boleh membantu korang.
.
RM68.00
POSTAGE: SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Klik link whatsapp di bio.
.
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
.
.
πŸš— COD: KL
🀝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL

.
.
ONE PORE SERUM BY SOBELLA =========================
.
Serum pertama Di Malaysia yang merawat masalah pori - pori terbuka

KELEBIHAN‡
🌹 Merawat pori-pori terbuka
🌹 Mampu mencerahkan kulit
🌹 Mengatasi masalah whitehead & blackhead
🌹 Mengurangkan kedutan bawah mata
🌹 Gold Flake membantu menghilangkan kesan jerawat
🌹 Merawat masalah jeragat

Masalah kulit wajah?
.
Jangan risau lagi sobella oneporeserum boleh membantu korang.
.
RM68.00
POSTAGE: SM RM7 / SS RM10
.
Cepat whtsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
Klik link whatsapp di bio.
.
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
πŸ“²017-2347622 (Ella)
.
.
πŸš— COD: KL
🀝🏻 SELF PICKUP: UTC SENTUL

πŸ’‹BIBIR MENJADI SEMAKIN PINKπŸ’‹

Alhamdulillah hampir setiap hari positive feedback diberikan oleh customer. Dengan sobella sis jangan ragu ragu lagi ye tujuan kami cuma satu je menyelesaikan masalah2 yang dihadapi oleh korang 😍

#sobellaLipmatte #sobellaEyeshadow #sobellaRaya #serumPoriPori #OnePoreSerum

πŸ’–NUDE COLECTIONSπŸ’–

Eyeshadow 2minit nude color by Sobella nie memang letop habis. Mana kan tidak mesti la nak berhias cantik cantik selalu kan uolls?? Pagi pagi lagi dah lawa tak kan tak nak dengan nude color eyeshadow by Sobella nie kan? Jom grab sekarang sementara stock masih adaaa πŸ€—

#sobellaAgent #sobellaLipmatte #sobellaEyeshadow #sobellaRaya #serumPoriPori #OnePoreSerum

πŸ’„sOBELLA πŸ’„

Lipmatte sobella memang all time favourite semua customer laa. Lebih lebih lagi klasik raya memang kebabomm laa dengan teksturnya lawa lagi memang rugi kalau tak try lagi 😌

#sobellaLipmatte #sobellaEyeshadow #sobellaRaya #serumPoriPori #OnePoreSerum

SERUM VIT A JAFRA - PENGECIL PORI PORI
.
.
JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusions : Pore Minimizer Serum with Vitamin

Menjadi salah satu produk dari rangkaian Royal Jelly Ritual. Produk ini berupa serum yang bertindak cepat untuk mengurangi munculnya pori - pori dan memurnikan tekstur kulit.

Produk ini bekerja dengan mengatasi tiga masalah penyebab pori - pori menjadi lebih terlihat yaitu karena kerusakan akibat sinar matahari, produksi minyak berlebih, serta kolagen.

Fungsi dan manfaat JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusions bermnfaat untuk menjaga kulit tetap halus dan membantu mengecilkan pori pori.
Menggunakan serum ini akan membantu memperkuat manfaat dari produk Royal Jelly Ritual lainnya yaitu Royal Jelly Global Longevity Balm.

JAFRA Royal Jelly Vitamins Infusions Pore Minimizer Serum with Vitamin A dapat digunakan oleh semua jenis kulit serta efektif di gunakan untuk melawan tanda2 penuaan pada kulit dan pori pori membesar.

Tanya JAFRA,
WA 081294330915

SERUM VIT A JAFRA - PENGECIL PORI PORI
.
.
JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusions : Pore Minimizer Serum with Vitamin

Menjadi salah satu produk dari rangkaian Royal Jelly Ritual. Produk ini berupa serum yang bertindak cepat untuk mengurangi munculnya pori - pori dan memurnikan tekstur kulit.

Produk ini bekerja dengan mengatasi tiga masalah penyebab pori - pori menjadi lebih terlihat yaitu karena kerusakan akibat sinar matahari, produksi minyak berlebih, serta kolagen.

Fungsi dan manfaat JAFRA Royal Jelly Vitamin Infusions bermnfaat untuk menjaga kulit tetap halus dan membantu mengecilkan pori pori.
Menggunakan serum ini akan membantu memperkuat manfaat dari produk Royal Jelly Ritual lainnya yaitu Royal Jelly Global Longevity Balm.

JAFRA Royal Jelly Vitamins Infusions Pore Minimizer Serum with Vitamin A dapat digunakan oleh semua jenis kulit serta efektif di gunakan untuk melawan tanda2 penuaan pada kulit dan pori pori membesar.

Tanya JAFRA,
WA 081294330915

⭐️KENAPA W-PORESERUM MERAE BEAUTY LAIN DARI SERUM2 LAIN⭐️ .
.
βœ”οΈ kotak wporeserum terbalut kemas dengan plastik - membuktikan produk kami jual.bukan timbang kilo yg dipacking sendiri pakai tangan pakai sudu bla bla bla
βœ”οΈ lulus KKM - NOT161201508K - selamat digunakan
βœ”οΈ 'manufacturing batch' terpamer - bukan sendiri packing kat rumah ye...
βœ”οΈ punya tarikh luput produk .
βœ”οΈ formulasi dari Switzerland
βœ”οΈ produk bertaraf 'GMP' - dijamin berkualiti dan terkawal tahap hygenic nya.
βœ”οΈ 'Made In Malaysia' - bumiputera dan produk muslim, dijamin halal dan tiada menggunakan bahan2 meragukan
βœ”οΈ 'no cruelty' product
βœ”οΈ terpamer 'ingredients' yg digunakan, cara2 penggunaan serta penerangan mengenai produk .
.
⭐️APA YANG BEST DENGAN WPORESERUM MERAE BEAUTY NI⭐️
βž– sesuai utk semua jenis kulit
βž– terkandung 2 kebaikan dalam 1 botol (serum & pelembap)
βž– terkandung sumber VIT C utk kulit (bagus utk pengecilan liang pori, pencerahan, anti penuaan)
βž– mengandungi ekstrak daun Waltheria Indica, sejenis tumbuhan yg berasal dr Hawaii dan sebahagian India (bertindak sbg agen pencerahan/pemutihan dan mengurangkan pigmentasi)
βž– kesan yg bagus hasil penambahan Sodium Hyaluronate, memelihara kelembapan dan keserian kulit wajah
βž– boleh dijadikan sbg primer sebelum memulakan pemakaian mekap .
.
⭐️HASIL KETARA BILA KONSISTEN MENGGUNAKAN WPORESERUM⭐️
βœ”οΈ pengecilan liang pori
βœ”οΈ pencerahan kulit wajah
βœ”οΈ anti penuaan, kurangkan dan hilangkan kedutan dan garis halus
βœ”οΈ penegangan dan penganjalan kulit wajah
βœ”οΈ pemudaran parut
βœ”οΈ pelembapan kulit
.
http://www.wasap.my/60124200201
http://www.wasap.my/60124200201
http://www.wasap.my/60124200201
.
#wporeserum #whiteningporeserum #serumporipori #serumjerawat #serumparut #serumjeragat #serumglowing #serumgold #serumvitegold #serumtabita #serumdesidamayanti #serumvitegoldtabita #poreserum #wporeserummurah #serumglow #glowingserum

Most Popular Instagram Hashtags