#serumpemutih

MOST RECENT

・・・
PATUT CANTIK NIE RAHSIA DIA!
.
Setiap kecantikkan pasti ada rahsia tersendiri. Tipu lah cakap dia memang cantik!
.
No! Kecantikan boleh hilang kalau tidak di jaga atau dibelai sebaik mungkin.
.
Kecik kecik comel loteh boleh jadi dah besar kulit penuh masalah jerawat dengan pakaian selekeh lagi!
.
Bila kita malas segalanya boleh merosakkan penampilan. Lebih-lebih lagi bila kita malas menjaga penampilan kulit kita.
.
Malas cuci muka
Malas pakai moisturizer
Malas pakai serum
Malas pakai sunblock
.
Ini semua punca kerosakan kecantikan kulit kita yang Asli! Yes mungkin memang di lahirkan cantik satu bonus! Tapi ingat kecantikan yang tidak di jaga tidak akan kekal! .
Yang lahir biasa2 mungkin akan lebih cantik dari luar biasa bila dia amalkan kerajinan menjaga kecantikkan kulitnya.
.
Malas atau rajin rahsia kecantikan! Jadi rajin2 lah konsiten amalkan Feelta™
.
JADIIII CEPAT GRAB!
.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0109735007
AGENT& DROPSHIP diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

・・・
PATUT CANTIK NIE RAHSIA DIA!
.
Setiap kecantikkan pasti ada rahsia tersendiri. Tipu lah cakap dia memang cantik!
.
No! Kecantikan boleh hilang kalau tidak di jaga atau dibelai sebaik mungkin.
.
Kecik kecik comel loteh boleh jadi dah besar kulit penuh masalah jerawat dengan pakaian selekeh lagi!
.
Bila kita malas segalanya boleh merosakkan penampilan. Lebih-lebih lagi bila kita malas menjaga penampilan kulit kita.
.
Malas cuci muka
Malas pakai moisturizer
Malas pakai serum
Malas pakai sunblock
.
Ini semua punca kerosakan kecantikan kulit kita yang Asli! Yes mungkin memang di lahirkan cantik satu bonus! Tapi ingat kecantikan yang tidak di jaga tidak akan kekal! .
Yang lahir biasa2 mungkin akan lebih cantik dari luar biasa bila dia amalkan kerajinan menjaga kecantikkan kulitnya.
.
Malas atau rajin rahsia kecantikan! Jadi rajin2 lah konsiten amalkan Feelta™
.
JADIIII CEPAT GRAB!
.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0109735007
AGENT& DROPSHIP diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

KESIHATAN KULIT WAJAH TERPELIHARA
.
Kesihatan kulit wajah sangat penting untuk di jaga dengan baik
.
tapi berapa ramai di antara kita pandai dalam bab penjagaan kulit tanpa di bantu oleh produk
.
Kecantikan wajah bukan kekal lama jika tidak di bantu dengan produk yang bersesuaian
.
Produk feelta beauty mengeluarakan herraz glow serum dalam membantu merawat segala jenis masalah kulit wajah .
Bagi uols yang sedang mencari2 produk yang bersesuai dengan kulit wajah, uols boleh la cuba herraz glow serum ni
.
Pastikan kesihatan kulit wajah uols terpelira dengan baik
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0173913325‬ -
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

MANA JERAWAT SEMALAM? .
Alkisahnya ~ cik abang ni rajin ber'Slurpp dengan Secret Jelly 🤤
Patutlah Mr Jerawat dah makin mengecut dan mula menghilang. Pagi malam sebelum tido tak pernah lupa slurpp, dan akhirnya ini lah hasil yang memuaskan 😍
.
So pada yg ada masalah macam cik abang ni, jangan lupa grab Secret Jelly! Yg mana nak tahu lebih lanjut meh pm iolss 😝
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan WhatsApp +6‭0109735007
AGENT& DROPSHIP diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Si imut lulur coffe , dalam kandungan bahan alami yaitu coffee pilihan , beras hitam organik, zaitun & dipadu dengan bahan-bahan kualitas lainnya.

Bermanfaat untuk membantu, memudarkan selulit , mengangkat sel kulit mati , mencerahkan, melembabkan & menghaluskan kulit 😍

#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit

MANA JERAWAT SEMALAM? .
Alkisahnya ~ cik abang ni rajin ber'Slurpp dengan Secret Jelly 🤤
Patutlah Mr Jerawat dah makin mengecut dan mula menghilang. Pagi malam sebelum tido tak pernah lupa slurpp, dan akhirnya ini lah hasil yang memuaskan 😍
.
So pada yg ada masalah macam cik abang ni, jangan lupa grab Secret Jelly! Yg mana nak tahu lebih lanjut meh pm iolss 😝
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0109735007
AGENT& DROPSHIP diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Selamat petang uolls
Awak bersuci ke❓

Jom dapatkan #Suciserum dengan cek . 🍇 SUCI SERUM BY SYATILLA MELVIN - 15ml 🍇
.
.
KELEBIHAN :
•Sesuai untuk lelaki dan perempuan
•Sesuai untuk semua jenis kulit
•Mencerahkan kulit wajah
•Menghilangkan jeragat dan jerawat
•Memperbaiki sel-sel kulit baru
•Mengecilkan liang-liang pori
•Melembabkan kulit wajah
•Mengurangkan pigmentasi
•Memudarkan parut
•Tidak melekit
•Mudah meresap
•Tiada bahan terlarang
•Free Paraben
•KKM approved
.
.
INGREDIENTS : 🍃Grape Seed
🍃Gluthathione 🍃Pumpkin Extract
.
.
CARA PENGGUNAAN :
Hanya dengan sapuan nipis sudah memadai!
👉🏻Siang before apply make up
👉🏻Malam sebelum tidur
.
.
.
@suciserum_seremban
.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 016-2544555
.
🚗 COD / COC available! 📌Ampangan 📌Seremban 📌Taman Tasik Jaya 📌 S2
📌Senawang 📌Panchor Jaya 📌 Paroi Jaya 📌 Taman Bukti 📌 lavender Height 📌Taman Matahari Height
.
📬 POSTAGE daily!
.
🎁 FREE GIFT .
#suciserum #tiktikcerah #suciserumbysyatillamelvin #suciserumhq #suciserum_seremban #samsyatilla #syatillamelvin #kulitputih #serumpemutih #kulitkusam #serumputih

・・・
Haii lady's, siapa cakap nak kulit cantik susah? Ehhh taklahh bangun pagi cuci muka dapppp terus " Herraz Glow Serum " hanya bermula 3 titisan setiap pagi mampu membuat wajah uols lebih Glow ,Fresh & Flawless sepanjang hari.
.
Uols dah tahu tak 3 Fungsi Herraz Glow Serum
.
Herraz Glow Serum bertindak sebagai serum mampu merawat jauh kedalam kulit, molekul lebih kecil dan halus meresap terus ke lapisan kulit paling dalam. Mengandungi nutrien supaya kulit sentiasa fresh dan terawat dari sebarang masalah kulit
.
Herraz Glow Serum bertindak sebagai moisturizer yang mampu memberi kelembaban pada kulit wajah.
.
Herraz Glow Serum juga bertindak sebagai primer, membuat makeup cantik dan tahan lebih lama. Kerana sifatkan nya membuat kulit semakin lembut halus bila di apply.
.
Patutlah ramai yang complain kulit jadi lembut lembab lepas Apply Herraz Glow Serum. Sebab memang di formulasikan untuk melembutkan kulit wajah.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0109735007
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Uolls ade masalah ni?
.
.
Kulit kusam?
Jeragat?
Jerawat?
Parut jerawat?
Kulit berminyak?
Kulit kering?
.
.
Jangan risau! Yakinlah SUCI SERUM sangat membantu menyelesaikan masalah uolls 🤗
.
.
SUCI SERUM BY SYATILLA MELVIN - 15ml
.
ANTARA KELEBIHAN :
•Sesuai untuk lelaki dan perempuan
•Sesuai untuk semua jenis kulit
•Mencerahkan kulit wajah
•Menghilangkan jeragat dan jerawat
•Memperbaiki sel-sel kulit baru
•Mengecilkan liang-liang pori
•Melembabkan kulit wajah
•Mengurangkan pigmentasi
•Memudarkan parut
•Tidak melekit
•Mudah meresap
•Tiada bahan terlarang
•Free Paraben
•KKM approved
.
.
INGREDIENTS :
🍃Grape Seed
🍃Gluthathione
🍃Pumpkin Extract
.
.
CARA PENGGUNAAN :
Hanya dengan sapuan nipis sudah memadai!
👉🏻Siang before apply make up
👉🏻Malam sebelum tidur
.
.
Wow! Best kan? Uolls nak skin lawa cepat² contact kite ok! 😘
.
.
.
Any inquiries,
📲 Whatsapp : 0174828503
.
#suciserum #sucibysyatillamelvin #serumviral #kulitkusam #suciserumkl #suciinstantwhiteningserum #syatillamelvin #tiktikcerah #serumpemutih #muamalaysia #serumputih

・・・
DARI MATA TURUN KE HATI!!
.
Hari nie kita dapat satu testimoni mata panda boleh di kurangkan selepas amalkan Herraz Glow Serum.
.
Haa nie bukan tipunya testimoni korang tengok sediri feedback before & after customer nie sharing real dan terbukti Herraz Glow Serum nie berkesan.
.
Kelembaban yang ada pada Herraz Glow Serum mampu membuat kulit lebih sihat dan fresh.
.
Apple stemsel yang terkandung akan melambatkan proses pernuaan pada kulit wajah.
.
Jadi pada yang ada masalah kulit boleh cuba itiar bersama Herraz Glow Serum.
.
Terbukti dengan beribu testimonie.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0109735007
AGENT& STOKIS diperlukan
.
Untuk lebih tips Follow : @feeltabeauty_official
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Yang belum cuba MAGICAL SERUM wajib cuba sekarang utk hapuskan jerawat dan parut.. klo x cuba mana nak tahu berkesan ke tidak.. kesan seawal 3 hari je..
.
Setakat ni alhamdulillah dah ramai yg berjaya pulih dengan magical serum...
.
Klo x berkesan kami bagi jaminan wang dikembalikan dlm tempoh 30 hari guna..
.
Nak order? Boleh whatsapp 013-9846100 sekarang dan dptkan dgn harga diskaun dari kami.
.
#jerawat #kurus #collagen #jualpelangsingherbal #farmasi #acneserum #magicalserumbyamierabeauty #sitinurhaliza #dietherbal #serumanjal #jeragat #extravitaminc #pelangsing #jualfrutablend #beauty #leveineofficialmask #dtozym #jualnesv #skincare #obatjerawatherbal #serumpemutih #yesshaklee #kulitlicin #mmigers #vitamin #obatjerawatampuh #dietsehat #pengedarshakleemeru #parlakingmurah #perlashine

[ PUTEH PINKIS SATU BADAN ]
.
Ramai yang puteh berseri dengan secret jelly.
Ramai yang flawless dengan secret jelly.
Ramai yang lebih bertenaga dengan secret jelly.
Ramai yang kulit semakin smooth dengan secret jelly
.
Opsss! Hanya sebulan di upgrade untuk kesan 2kali ganda telah ramai customer kami membuktikan ia benar2 memberi kesan sepantas yang kita uji.
.
" fuhh! pada uols yang masih belum cuba rugiii gilaa ! "
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭013-9159637 💕👑💋
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Si imut lulur coffe , dalam kandungan bahan alami yaitu coffee pilihan , beras hitam organik, zaitun & dipadu dengan bahan-bahan kualitas lainnya.

Bermanfaat untuk membantu, memudarkan selulit , mengangkat sel kulit mati , mencerahkan, melembabkan & menghaluskan kulit 😍

#lulur #lulurbadan #lulurpemutih #scrub #scrubbadan #sabun #sabunpemutih #sabunpencerah #sabunkopi #lulurkefir #masker #maskerwajah #maskeralami #maskerorganik #obatjerawat #maskerjerawat #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihalami #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #serumpemutihkulit

[ SUAMI MULAAA PUJI ]
.
Amboi amboii dekat rumah muka macam zombieee dekat luar muka macam pelakon popular.
.
Haaaa sepatutnyaaa dekat rumah lah kena cantik cantik jaga kulit rawat kulit baru lahh family bahagai gituwww.
.
Korang tak tkt ke? Suami cari lain atas sebab masalah kulit jeeee. Kulit kusam ? Suami tgk pun selera.. tauu werkkk. .
.Hurmmm tapi " Kalau sy nak makeup tebal tebal dekat rumah remasss panas dgn layan anak lagi."
.
Stop stop sy faham masalah wanita dekat luar sana. Terperlu makeup tebal tebal. Dap dap je setiap hari sentiasa konsisten dgn herraz glow serum kulit kusam, jerawat jeragat ? Insyaallah akan hilang tak perlu makeupppppp hasil nyaaa menarik suami tertarikk.
.
AUMMMMMM!
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭013-9159637 💋👑💕
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Yang belum cuba MAGICAL SERUM wajib cuba sekarang utk hapuskan jerawat dan parut.. klo x cuba mana nak tahu berkesan ke tidak.. kesan seawal 3 hari je..
.
Setakat ni alhamdulillah dah ramai yg berjaya pulih dengan magical serum...
.
Klo x berkesan kami bagi jaminan wang dikembalikan dlm tempoh 30 hari guna..
.
Nak order? Boleh whatsapp 013-9846100 sekarang dan dptkan dgn harga diskaun dari kami.
.
#krimjerawat #nurraysa #huna #aidajebat #dherbs #sabuncucimuka #sabunpemutih #krimwajah #karismakosmetik #kulitputih #geljerawat #kulitsehat #pemutihwajah #creamfarmasi #creamjerawat #azanisscarserummurah #Amierabeauty #sabunpeewit #serummalaysia #krimpemutih #kulitlicin #serumpemutih #krimpemutihwajah #skincare #scrubwajah #syimabeauty #dnarsskincare #creampemutih #krimtidakpanas #pemutihkulit

.
🌿 PROMOOOO DISKON 10% khusus bulan September 18 🌿
.
.
Milk Cleanser Platinum
100 ml
BPOM.
Idr : 110k

Susu pembersih yang Aman dan Sejuk.
Susu pembersih best-seller yang cocok untuk SEMUA JENIS KULIT.

Kegunaan:
Cocok mendampingi perawatan dari yang biasa hingga perawatan yang agresif dengan pengelupasan.
Mampu mengangkat kotoran dan bekas make up dengan sempurna tanpa meninggalkan rasa lengket atau panas pada kulit
.
.
Recomended 🍃
#creammata #krimmata #serumacne #serumjerawat
#serumwajah #serumpemutih #serumwhitening #serumcollagen #serumkolagen #serumpengencangan #creammalampb #creammalam #krimmalam #nightcream #daycream #creampagi #creampagi #creampagipb #krimpagi #daycream #creamsiang #krimsiang #sunblock #personalbeautyjember #personalbeautyaestheticclinic #produkpersonalbeauty #personalbeautyskincare #personalbeautyclinic #personalbeautyklinik #personalbeautyproduk #personalbeautyproduct

[ JERAGAT PUN LARI ! ]
.
Errrrrr... siapa penah rasa geli dengan kulit muka sendiri?
.
Hari hari rasa nak siat je kulit muka yang penuh jeragat hitam hitam ni.
.
Malu setiap kali tengok muka sendiri di cermin.
.
Haaa korang sendiri geli ? Apa lagi orang yang melihat dan yang memandangnya.
.
Apa kataaaa korang cuba merawatnya dengan Herraz Glow serum yang berfungsi merawat masalah jeragat agar kulit sentiasa bersih flawless dan licin.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭013-9159637 💕👑💋
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

l PARUT JERAWAT SEMUA HILANG ]
.
Customer teruja sangat lepas amalkan herraz glow serum parut jerawat yang hitam hitam dekat dahi hilang.
.
Korang tengok kulit customer selepas amalkan serum ajaib nie kulit nampak lebih fresh segar tiada lagi cela yang menghantui wajah.
.
Siapa yang ada masalah parut hitam akibat jerawat jangan biarkan cermin mengejek anda jangan biarkan diri anda tampil hodoh akibat parut. Cuba sekarang Herraz glow serum.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6‭0139159637 or DM ✨♥😋
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

MANA JERAWAT SEMALAM? .
Alkisahnya ~ cik abang ni rajin ber'Slurpp dengan Secret Jelly 🤤 .

Patutlah Mr Jerawat dah makin mengecut dan mula menghilang. Pagi malam sebelum tido tak pernah lupa slurpp, dan akhirnya ini lah hasil yang memuaskan 😍
.
So pada yg ada masalah macam cik abang ni, jangan lupa grab Secret Jelly! Yg mana nak tahu lebih lanjut meh pm iolss 😝
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115
DROPSHIP diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Patutlah set nie jadi ke gilaan ramai orang bagi love sikit dekat testimoni sis nie. Siapa teringin kulit dia sembuh dari masalah breakout ini lah solutionsnya Herraz Glow Serum & Secret Jelly.
.
Ramai customer kami yang puas hati dgn set combo nie atas sebab kesan sangat cepat bila kita menjaga penjagaan kulit luar dan dalam.
.
Herraz Glow Serum bertindak meredakan keradangan kulit mengecutkan jerawat mengurangkan pengeluaran minyak kulit wajah dan hasilnya kulit wajah akan beransur licin.
.
Secret Jelly bertindak mendetoxkan toksin di dalam tubuh badan agar kulit tidak belaku masalah jerawat dan berfungsi memberi toner kulit yang sekata serta memudarkan masalah parut di seluruh angota badan.
.
Uoss see dua dua produk saling memerlukan satu sama lain, luar dan dalam amat penting jadi hasilnya kulit akan lebih glow flawless gebu dan sihat
.
.
So nak diskaun grab masa sekarang ye ✌.
.
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+60139466115
DROPSHIP diperlukan
.
.
.
#Feeltasecretjelly #feeltabeauty
#secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #Feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

Most Popular Instagram Hashtags