[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#serummurah

170940 posts

TOP POSTS

*Inilah kenapa banyak yang pindah perawatan ke Batrisyia Herbal*

Pemakaian 1 bulan dengan krim sensitif + hard cleanser.
.
.
Batrisyia Herbal adalah produk Herbal yang menggunakan bahan alami sehingga proses nya pun tidak seketika.
.
Ingat semua harus berproses karena Yang hasilnya instan hilangnya juga instant.
.
.
#skincare #skincaremurah #daycream #bodylotion #nightcream #bodywash #serummurah #krimjerawat #produkkecantikan #krimwajah #krimputih #sayajualprodukkecantikan #sayajualkosmetik #kulitputih #collagen #glowing #sabunkecantikan #collagenmask #batrisyialampung #batrisyaskincare #batrisyiaapapua #kecantikan #flekhitam #openreseller #kulitberminyak #kulitkering #pencerahwajah

Tak lama dah kan gaji nak masok. Jemput lah tengok tengok barang fya beauty yg meletop ni. Tersangat lah best serius tak tipu pun uolls 😙😙 .
.
ramai yang berpuas hati dengan serum gold ni tau. Jom laa kita cantik sama sama dengan serum nie 💞💞
.
.
Kita ada buat set combo terhad untuk 10 set je tau. Sangat sangat limited. Sebab ramai yang beratur nak beli set combo ni paling best dapat banyak free gift uollss 😍
.
.
Dah lah dapat free gift! ❤❤❤
.
.
.
yang belum cuba tu jom lah cuba. Korang boleh rasa sendiri macam mana magicnya SERUM GOLD ni. Mesti fall in love tau 😘😘 WHATSAPP ❗❗
📲📲 +60182351189
📲📲 +60182351189
📲📲 +60182351189

#hsoneworld #fyabeauty #kuningkesayangan #yellowyellowglow #yellowlover #kuningkeemasan #gengkuning #magicglow #serumgold #serumwajah #serumpemutih #serummurah #magicoil #cantik #produkkecantikan #produkkesihatan #produklokal #supportlokal #malaypretty #wajahglowing #HSO111AG #agentkselangor #freecodkualaselangor

JOB DONE for @putrinorizah😉 FULL COLOUR DIGITAL DIRECT PRINT ONTO LIPMATTE BOTTLE
.
Kitaorg sediakan servis printing direct atas pelbagai bekas dan botol. Tak perlu lagi tampal sticker
❎sticker ❎tampal2
Produk kelihatan lebih exclusive, premium, reputable, prestige, established, reliable dan lagi dan lagi!!! YA, selain tu BANYAK LAGI ADVANTAGESnya:-
• Minimum order 100pcs saja
• Harga kasih sayang dan termurah
• Tak perlu print beribu2 pieces
• Dah habis jual baru repeat print
• Cashflow korang terkawal
• Cepat siap 3-5-7 hari bekerja saja
• Byk colourpun harga tetap sama
• Imej photographic quality
• Print gmbar founderpun boleh
• Japan tech - 1st in Malaysia
• Botol berisipun boleh print
.
ENQUIRY❔
Whatsapp +6019.2115.973 "OR"
🌷Simply click wasap link stated in our Bio🌷
.
Last but not least, JOMMMM ramai2 visit ig @putrinorizah😊 Byk produk exclusive yg bakal diperkenalkan pd harga yg sangat berbaloi👍
.
#jutawankosmetik #jutawanonline #jutawankosmetikbermuladisini #jutawanproduk #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #kosmetikjenamasendiri #produkkosmetik #produkkosmetikmurah #krimkilomurah #krimkilo #krimkilojenamasendiri #krimkilokilang #krimkilomalaysia #jenamasendiri #jenamasendirikosmetik #perfumemurah #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #perfumemalaysia #produksendiri #krim #botolkosmetik #bekaskosmetik #botolperfume
#serum #serumwajah #serumvampiremurah #serummurah

Krasny serum vit C .

Kegunaan:
Mengandung minyak markisa, vit. C dan vit. B3. minyak markisa dan vit. C adalah nutrisi yang dibutuhkan oleh kulit yang berfungsi sebagai antioksidan dan membantu proses regenerasi sel-sel kulit. Vit. B3 membantu menyamarkan noda hitam sehingga kulit akan terlihat lebih cerah.
.

Komposisi:
aqua, propylene glycol, glycerine, niacinamide, ethyl ascorbic acid, hydroxythyl cellulose, DMDM hydantoin, sodium metabisulflte, methyl paraben, markisa oil, disodium EDTA, fragrance. .

Cara pakai :
bersihkan wajah dengan sabun, lalu keringkan hingga kering. Teteskan 2-3 tetes serum pada ujung jari, oleskan keseluruh wajah merata. Diamkan hingga meresap 5-10 menit sebelum menggunakan day cream / night cream markisa. Hasil maksimal gunakan secara teratur. .
BPOM NO: NA18131900190
.
Consul
Wa : 08170019874 .
Mau free ongkir?
https://shopee.co.id/sr12.lina

#serum#serumwajah #serummuka
#freeongkir#shoppe #serummurah
#sr12#serumherbal#serumvitc#serumbuah#jualserum#jualserummurah#jualserumwajah #serumantiaging #serumkulit #serumpemutih #serumpencerah#serumpencerahwajah #like4like #followforfollow

Siapa boleh Makan BW❔
💜Lelaki Perempuan/Ibu Mnyusu Bayi .
.
Ada Kesan Sampingan Tak ❔
💜Takde . Hnya buang toksin dlm badan sahaja .
.
Kenapa Ada 7Caps Je ❔
💜sebab produk ni tak macam produk lain yang makan hari hari ada 30caps tu. 💜 Booster, kesan dia lebih cepat and makan 4hari 1capyyys je . Kalau makan hari hari nnti overdose lah jadinya .
.
Apa Kelebihan BW ❔
💜Mencerahkan kulit 5x ganda
💜Mengecutkan jerawat
💜Pudarkan parut² lama
💜Hilangkan bintik hitam
💜Mengatasi masalah eczema
💜Menyingkirkan toksin
💜Memberikan tenaga 💜Untuk Ibu menyusu yang makan bw ni,
putihkan kulit baby and hilangkan ruam .
.
Berapa Harga BW ❔
💜RM68SM/RM71SS💜
💜Sebotol Tahan Sebulan💜
.
Lepas Stop Makan BW,kulit hitam tak❔
💜Tak Hitam, tapi kalau dah berjemur tongah paneh terik tu, hitam lah jadinya😂
.
Nak Order ❓
DM NOW. STOK SANGAT TERHAD !!!
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #boosterwhitening #feedbackbooster #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #feedbackbooster #serumMurah #aurawhite #promosi #auramen #glutacaps #dzgarcinia #perlaking #perlashine #glutab #jemaima #kdollbeauty #tatiskincare #halal

Nk flawless tanpa mekap? Wajib try serum aloevera ni👇🏻 @miracleserumofficially
@miracleserumofficially
@miracleserumofficially
.
.
💎RM38 INC POS💎
.
KEBAIKAN MIRACLE SERUM 🚻 .
.
🍀membaiki sel2 kulit yg rosak akibat bertukar skincare
🍀merawat kulit secara mendalam
🍀mengecutkan jerawat
🍀melembabkan kulit
🍀menyamakan tona kulit yg xsekata
🍀mengecilkan pori
🍀melembutkan & melicinkan kulit
🍀mencerahkan kulit
.
Place ur order, 0163711539
.
#boosterwhitening
#miracleserum
#serummurah
#miracleserumdanielin
#serum
#collagenmurah
#collagen
#collagenterbaik #jemaimawhitening #pilljemaima
#dewyglow
#emmamembong #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow
#dianzvitamin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco

DGS dapat merawat secara mendalam serta membekalkan nutrien yg diperlukan pada kulit wajah.. ❤❤ Rasakan perubahan kulit wajah anda hanya dengan sekali penggunaan.. ❤❤
MOIST, FRESH, GLOWING & FLAWLESS.. Anda harus alaminya sendiri‼
Lai❗️lai❗️lai❗️..anda akan rugi besar tau klu x try donna glow serum nie🙈🙈🙈..serum organik halal dan selamat..💯tiada bhn kimia..konpem uolssss akn puas ati..gerenti tkkn menyesal punya la..‼️..
✔️sebotol rm30..postage rm8 sm/rm12 ss✔️
#donnaglowserum#bynybeauty#teamdonna#teamkakmiz#serumorganikmalaysia #OrganicproductMalaysia #BeautyproductMalaysia #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitkusam #kulitkering #serumajaib #serumorganik #sayapakaisayajual #serumwajah #serummurah #hargamampumilik #organicskincare #parutjerawat #mukabreakout #mukabreakoutteruk #bazarpaknil #bazar #malaysiaproduk #malaysiaonlineshop #produkorganik #glowingskin #hilangparut #serumjerawat
Wasap sis📲01121186585

MOST RECENT

Uiii ni bukan adunan buat kek ka apa na .
Ni mummy bancuh Argan Face Serum la.
Bancuh lagi dan lagi. Alhamdulillah semua yang mummy bagi tester pakat beli. Depa suka. .

Hat yang booking gaji jangan cakapla. Beratoq panjang dah. Memang confirm confirm elok sebab pakai bahan yang elok untuk kulit. Jadi combo. .
Semua orang tau vco dan olive oil memang baguih untuk kulit. Habatussuada orang baru tau la la ni ja. Argan pun orang baru tau. Bila mummy combine semua minyak terbaik ni, sapu kat kulit kesan dia MasyaAllah rasa sendirila noh. .
Mummy Jenny .
#serum
#faceserum
#serummurah
#arganface
#arganserum
#argan
#organicserum
#homemade

Serum Vitamin C Collagen

Rp 47.880

Aman untuk semua jenis kulit

Ini plus collagen

100% mengandung Vitamin C dan Collagen
KOMPOSISI
Aqua,Ethyl Ascorbic Acid, colagen, propylen glycol, glycerin, hydroxyethylcellulose, DMDM Hydatoin, tetrasodium EDTA, Fragrance

KEGUNAAN
-Mencerahkan kulit
-Menghaluskan kulit
-anti oksidan
- anti aging
- mengencangkan kulit

CARA PEMAKAIAN:
usapkan tipis pada wajah yg sudah dibersihkan 2x sehari. Diamkan hingga meresap. Lanjutkan dengan krim perawatan Anda

#serum #serumkulit #collagen #serumcollagen #serummurah #serumori #serumwajah #serummata #vitaminc #vitamin #vitaminkulit #collagenvitamin #collagenvitaminc #serumcollagenvitaminc #serumcollagenmurah #serumcollagenori

Serum Vitamin C Collagen

Rp 47.880

Aman untuk semua jenis kulit

Ini plus collagen

100% mengandung Vitamin C dan Collagen
KOMPOSISI
Aqua,Ethyl Ascorbic Acid, colagen, propylen glycol, glycerin, hydroxyethylcellulose, DMDM Hydatoin, tetrasodium EDTA, Fragrance

KEGUNAAN
-Mencerahkan kulit
-Menghaluskan kulit
-anti oksidan
- anti aging
- mengencangkan kulit

CARA PEMAKAIAN:
usapkan tipis pada wajah yg sudah dibersihkan 2x sehari. Diamkan hingga meresap. Lanjutkan dengan krim perawatan Anda

#serum #serumkulit #collagen #serumcollagen #serummurah #serumori #serumwajah #serummata #vitaminc #vitamin #vitaminkulit #collagenvitamin #collagenvitaminc #serumcollagenvitaminc #serumcollagenmurah #serumcollagenori

Serum Spray Acne BMC

Rp 81.650

Untuk mengompres jerawat agar cepat kering dan juga dapat mencegah timbulnya jerawat kembali

#minyakoles #herbal #obatherbal #jerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatoriginal #obatsehat #serum #serumherbal #serumjerawat #obatjerawat #serumori #serummurah

Kita wrap kejap pakai double tape tu 😂 Thank you customer borong. Nak harga borong ? Min borong 6pcs ⬆ . Lagi banyak borong, lagi murah nak bagi. Boleh whatsapp no dekat link ⬆ tu. Serum pagi ni nak terbang ke Batu Caves 😘 Kami masih mencari 2 orang lagi untuk dapatkan harga promosi RM15 📣📣📣📣📣📣 #magichairserumbymania #magicserum #hairserum #hairandskin #serumrambut #serummurah #arganoil #kulitsihat

UPGRADE DARI MAKE UP BIASA BIASA MENJADI LUAR BIASA... Ramai dah sedar dan mengakui bahawa Elysian Serum Foundation ni memang the best foundation untuk yang suke make up Dan nak nampak make up secara natural jer... Apa yang best serum foundation ni...
🍀Merawat kulit jerawat,parut,jeragat sambil makeup sambil rawat kulit
🍀Tidak berminyak 🍀Tidak bercapuk bila berpeluh
🍀Makin peluh makin nampak glowing
🍀ada spf utk protection kulit

Whatapps 017-5522329

.
.
Kelebihan Elysian Booster Serum

1- Mencerahkan kulit gelap dan kusam
2- Menghilangkan masalah kulit kering dan berminyak
3- Menjadikan kulit lembap dan anjal
4- Mengurangkan jeragat/ Melasma
5- Menghilangkan masalah kulit tak sekata
6- Menghilangkan semua jenis jerawat( jerawat nanah,jerawat pasir)
7- Menghilangkan semua jenis parut (parut jerawat berkesan untuk dihilangkan)
8- Mengurangkan eye bag bawah mata
9- Menghilangkan oil seed/ kolestrol bawah mata.
10- Menghilangkan garis halus bawah mata,muka,kulit kendur.
11- Mengurangkan blackhead, whitehead (pakai secara konsisten untuk hilangkan terus)
12- Mengecilkan liang roma/pori2 terbuka
13- Eczema,ruam,nappy rash (baby)
14- Kulit sensitif
15- Kawah/lubang pada muka =================
Info Booster Serum
=================
✔ pembuatan dengan teknologi nano Germany
✔ mendapat pengiktirafan HALAL
✔ mempunyai kelulusan KKM NOT150902912K
✔ sesuai untuk bayi/ibu mengandung
✔ Produk dari bahan semulajadi

Good morning everyone! 💜 Harini sis nak share cara pakai Miracle Serum Danielin by our beautiful founder @itselinnn ! .
.
Cantikkan skin founder kita. Uolls tak nak ke skin flawless macam ni? RM 38 jurr uolss. Jom dm/ whatsapp sis 017-4358911 sekarang to order! 😘
.
.
.
.
.
#MiracleSerum #SerumAloeveraExtract #SerumGlowing #SerumMurah #GlowingEffect #SerumMuka #MiracleSerumDanielin #SerumOrganic #SerumOrganicMurah #SkincareGlowing #SkincareGlowingMurah #OrganicSkincare #OrganicSkincareMurah #MiracleSerumBangi #MiracleSerumKajang #MiracleSerumDanielinPutrajaya #MiracleSerumDanielinBangi #MiracleSerumDanielinKajang #MiracleSerumDanielinPutrajaya #DanielinBeautyResources
#Natural #Beauty

FOUNDATION BERHANTU!
.
Kenapa berhantu sis? Restock habis, restock licin camne tak berhantu, laku keras sangat! 😘
.
Ramai yang grab sebabnya kata mereka serum foundation nih special, makeup sambil merawat kulit muka. Sebab tu nama pun curlass Serum Foundation gitu!
.
Muka berjerawat sensitif pun boleh pakai. Jerawat cepat kecut, parut jerawat..jeragat boleh pudar woww!! 😱
.
Paling best, pakai foundation nih kulit muka tak kusam malah berseri-seri gituww. Glowing jangan cakap, makin berpeluh makin glowing! Youalls rasa 😁
.
WHATSAPP 013-7017814
LEADER LYSIAN BEAUTY
.
.
💰 AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN!

Apabila pengguna mula berbicara tentang keserasian bersama #AQUA.
.
.
AQUA PORE ERASER khas membantu kulit bagi masalah PORI TERBUKA, JERAGAT, KULIT BERMINYAK, PARUT JERAWAT, KULIT KUSAM, BINTIK HITAM.
.
✔ Size 100ml : kini RM 90 shj. (kegunaan 1-2 bulan)
✔ Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia : NOT170308427K
.
** Harga normal RM 120. skrg offer DISKAUN RM30.
.0179062769 (ika) #aqua #poreeraser #poreeraseraqua #poreerasermurah #jomcantik #serummurah #kosmetikmurah #sayajual #igshop
#aquaporeluminous

Apabila pengguna mula berbicara tentang keserasian bersama #AQUA.
.
.
AQUA PORE ERASER khas membantu kulit bagi masalah PORI TERBUKA, JERAGAT, KULIT BERMINYAK, PARUT JERAWAT, KULIT KUSAM, BINTIK HITAM.
.
✔ Size 100ml : kini RM 90 shj. (kegunaan 1-2 bulan)
✔ Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia : NOT170308427K
.
** Harga normal RM 120. skrg offer DISKAUN RM30.
.0179062769 (ika) #aqua #poreeraser #poreeraseraqua #poreerasermurah #jomcantik #serummurah #kosmetikmurah #sayajual #igshop
#aquaporeluminous

Apabila pengguna mula berbicara tentang keserasian bersama #AQUA.
.
.
AQUA PORE ERASER khas membantu kulit bagi masalah PORI TERBUKA, JERAGAT, KULIT BERMINYAK, PARUT JERAWAT, KULIT KUSAM, BINTIK HITAM.
.
✔ Size 100ml : kini RM 90 shj. (kegunaan 1-2 bulan)
✔ Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia : NOT170308427K
.
** Harga normal RM 120. skrg offer DISKAUN RM30.
.0179062769 (ika) #aqua #poreeraser #poreeraseraqua #poreerasermurah #jomcantik #serummurah #kosmetikmurah #sayajual #igshop
#aquaporeluminous

MEMPUNYAI 1001 MANFAAT UNTUK KULIT ANDA DENGAN KHASIAT ARGAN OIL, ALOEVERA, EXTRACT APPLE DAN GOLD DUST 💖
.
Merawat masalah jerawat, pigmentasi, liang pori, selulit, kurap, parut, kulit kering dan sebagainya! Tiada bahan terlarang dan bebas kimia uols ! Kami mempunyai KKM approval so jangan risau tau 🤗
.
Menjadikan makeup anda lebih helok dan tahan lama. Bibir, breast, punggung pon boleh apply untuk nampak lebih tegang dan awet muda! Bukan sahaja untuk kulit muka ya, selulit pon boleh hilang ! 😱
.
Setanding dengan serum luar negara! Tak payah pergi klinik untuk cucuk botox atau beli serum luar dengan harga ratus ratus tu sebab SERUM BOTOX FROM BIEANNE ni boleh membantu anda! 💛
.
.
014-900 2094
.
.

#serummalaysia #serumbotox #serum #muamanjung #lumut #masalahkulitmuka #masalahkulitkusam #masalahjerawat #gold24k #serummalaysia #serummurah #mukacerah #mukajerawat #codlumut #codkulim #codtaiping #seberangperai #seberangjaya #skincaremurah #makeup #makeupmurah #sayajualserum #muamalaysia

Most Popular Instagram Hashtags