[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#serummukamurah

2643 posts

TOP POSTS

๐Ÿ’• MIRACLE SERUM by DANIELIN ๐Ÿ’• ๐Ÿ‘ menghapuskan jerawat , parut jerawat dan jeragat
. ๐Ÿ‘ merawat pelbagai masalah kulit . ๐Ÿ‘ contohnya eczema , radang , sunburn , elergic , kulit kering dan sebagainya
. ๐Ÿ‘ melembapkan kulit dan memberi effect glowing pada kulit
. ๐Ÿ‘ mengecilkan pori-pori di muka supaya tidak berpeluh dan berminyak
. ๐Ÿ‘ boleh di jadikan sebagai based make up
. ๐Ÿ‘ mengurangkan kesan kedutan di wajah .
. ๐Ÿ‘ memberi kesan brightening iaitu menaikkan seri muka dan merawat kulit muka .
. ๐Ÿ‘ bukan produk putih serta-merta kerana serum ni tidak menggunakan merkuri dan selamat 100% . ๐Ÿ‘ ada kelulusan KKM : NOT170703499K
.
.

RM38 SM
RM46 SS
.
.
#serummukarm38 #serummukamurah #miracleserumbydanielinbeauty

Repost FROM @akademi.insta
PENTING!!! Untuk makluman anda semua
Berlaku perubahan sementara atau kekal Didalam proses FOLLOW

Sebelum ini
Boleh follow 200 orang sejam

Sekarang
Follow 30-40 orang sahaja dalam masa 15 minit.

Maksudnya setiap 15 minit kita hanya boleh follow seramai 30-40 orang sahaja.

Kita tak Di block jika lebih follow 30-40 orang dalam masa 15 minit tu,cuma following kita tak bertambah .Dalam erti kata lain BUAT PENAT JER ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Semoga manfaat
@ajimaura
@akademi.insta
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum ๐Ÿ˜€
Bersyukur sangat bila terpilih dalam group elite dan berada di situ rasa dihargai, saling sokong menyokong satu sama lain...bersahabat walaupun tidak bertemu. Terima kasih sifu @ajimaura untuk ilmu yang diberikan. Task2 yang perlu di buat semuanya membantu. Berguru, bersahabat, berukhwah dalam masa yang sama.
Terima kasih sifu
Terima kasih sahabat.

Jom follow๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka instagram advance
#ajimaura #terapiinstagram
#bazarpaknilprodukkecantikan #wanitacantik
#serumwajah #serum
#serumgoldmurah
#cantik #cantik2 #cantikk
#kulitsehat #eusahawan
#kulit #kulitcantik
#masalahkulit #kulitkusamhilang
#kulitkusam #jeragat #jerawat
#serummukamurah #serummuka
#serummukaterbaik #kulitmukabermasalah #kulitmuka
#kulitmukabersih #codjitra
#kedah #jomcantik
#peniagaonline #rardinamik

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ testimoni glowing serum. Panas lagi ni ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
โœ”serasi best cepat serap kat muka & rasa lembut
โœ”jerawat pasir hilang / kecut
โœ”repeat order .
.
Alhamdulillah syukur gs serasi dengan sis ini ๐Ÿ˜
.
.
Glowing serum rm28/60ml

Whatsapp 0182447318

#glowingserum #feedbackglowingserum
#testimoniglowingserum
#serummuka #serummukamurah #serummukaviral #glowingserumviral #janganmarahkamitermurah

Selamat pagi dari Korea.Nak pergi mana mana pun Meeracle jangan lupa bawa tau! Barulah muka terjaga.Taklah breakout walaupun brtukar cuaca.๐Ÿ‚๐Ÿ‚
.
0176407660
.
#meeraclemelaka #agentmeeraclewanted #agentmeeraclemelaka #meeraclegemstoneserummelaka #meeraclegemstonebeauty #serummukamurah #serumwajah

Hi alls โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.

Ramai yg DM sis tanya apa kelebihan SERUM PITERA VIT C ni?
.

Keutamaan serum ni memberikan zat vitamin C dalam wajah. bila vitamin dah cukup dia akan mati kan segala cela di muka seperti jerawat, parut jerawat, jeragat dan memberi infect lembap dimuka. .

Bagi makeup user, sangat bagus digunakan serum ni ketika sebelum memulakn makeup kerana selesai shj makeup serum ni memberi peranan membuatkan muka uolls menjadi glowing & flawless.
.

Sapa taknak kan dapat hasil yg mcm tu. Jom DM sis sekarang utk dapatkan serum ni. dijamin tak menyesal sebab kandungan serum ni 100% natural takda satu pun mercuri, paraben dan agen perosak kulit.
.

#sayajualmurah #sayajual #serumpiteravitcmurah #serummukamurah #serummurah #bazaarpaknil

"JANGAN BIARKAN WAJAH ANDA DIMAMAH USIA!"
.
u olss.. ade masalah ni seperti ni tak ?
.
Pori pori diwajah terbuka ?
Wajah kusam dan tak berseri ?
Kulit muka rasa kasar ?
Kulit kering ?
.
.
Tepek je serum setiap pagi dan malam.
Result bangun-bangun... bersih je kulit muka๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Fungsi 3A MIRACLE SERUM
โœ”Melambatkan proses penuaan
โœ”Menganjalkan kulit
โœ”Menghilangkan tompok hitam
โœ”Merawat jerawat dan jeragat
โœ”Mengatasi masalah kulit berminyak
โœ”Membuang blackheads
โœ”Merawat kulit kusam
โœ”Melembapkan kulit
โœ”Merawat kulit sensitif
โœ”Merawat bibir merekah dan luka
.
Nak Cuba Hanie Serum ?? ๐Ÿ™‹โ™€๏ธ ๐Ÿ™‹โ™€๏ธ ๐Ÿ™‹โ™€๏ธ
.
#haniebeautycare
#hanie3AMiracleserum

POSTAGE FOR TODAY DONEโคโค
.
.
BERMINAT JANA PENDAPATAN DENGAN BEADOLL MALAYSIA BOLEH DIRECT WASAP KAKTENG +60195112706
.
.
#ProdukSenangJual
#SerumMukaMurah
#LetsTry
#BeADollBeautyPower
#SapuSapuElok

MOST RECENT

Selamat pagi dari Korea.Nak pergi mana mana pun Meeracle jangan lupa bawa tau! Barulah muka terjaga.Taklah breakout walaupun brtukar cuaca.๐Ÿ‚๐Ÿ‚
.
0176407660
.
#meeraclemelaka #agentmeeraclewanted #agentmeeraclemelaka #meeraclegemstoneserummelaka #meeraclegemstonebeauty #serummukamurah #serumwajah

Si kecil cantik dengan bulir putih WOW import dari Korea ini masih jadi best sellernya B Erl Cosmetics๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Real testi mengatakan... B Erl Facial Serum bisa membuat glowing ala-ala kulit Korea. Pori-pori mengecil, jerawat mengering, dan membuat kulit muka makin halus dan cling!!!
.
Cocok untuk semua jenis kulit, pria dan wanita. Kemasan yang super simple pun bikin gak ribet kalau mau dibawa kemanapun... fleksibel!!!
.
Penasaran, langsung cek bio yesss๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ selamat petang....๐Ÿ™๐Ÿ™
.
.
.
.
.
#berlofficial #berlcosmetics #berlskincarebandung #warakeyzolshopp #facialserum #murah #serum #serumpenghilangjerawat #cantikalakorea #beauty #serumwajah #serummukamurah #serummuka #friendlyprice #like4like #cosmetics #openreseller #serummukahalal #serummukabpom #bandung #indonesia

Natural Pasific Fresh Green Tea Seed Serum 50ml

IDR 390.000

WIth Fresh Green Tea Seed Serum Be more beautiful in 7 days!
1. Supplying effect of vitality and nutrient to crumbly and dull skin tone.
2. Filling moisture to dry and tight skin, because of lack of moisture in the skin.
3. Elasticity improving effect of sagging skin due to collapsed elasticity.
4. Soothing effect to the skin that became sensitive because of fine dust and ultraviolet rays make fragile and weak skin, caused by chemical ingredient-made cosmetics, mild

100% ORIGINAL YA๐Ÿ’Ÿ

For Order:
Line: CHALIFAHCH
Whatsapp: 081316509374
Or DM Instagram
(Fast Response)

#gorgeousslovely #makeup #skincare #makeupmurah #skincaremurah #makeuporiginal #skincareoriginal #naturalpasific #produknaturalpasific #naturalpasificmurah #naturalpasificoriginal #jualnaturalpasificmurah #jualnaturalpasificoriginal #naturalpasificserum #serumnaturalpasific #serummuka #serummukamurah #serummukaoriginal

Natural Pasific Fresh Herb Origin Serum

IDR 230.000

This beauty must-have is famously known as Jun Ji-Hyun's serum after it was revealed to be her go to skincare product. It is now fondly called the "damn serum" due to the tingling sensation it creates when applied onto damaged, oxidized skin - the greater the damage, the more it tingles. Over time, this diminishes as your skin heals. This anti-oxidant enriched serum enhances elasticity, prevents premature wrinkling, balances oil and moisture and tones. It also helps relax the skin by using Aloe Vera in place of purified water and vegetable components instead of synthetic preservatives.

Recommended for those with the following concerns:

1. Those with enlarged, distended pores

2. Those who suffer from fine wrinkles

3. Those with numerous skin concerns

4. Those whose skin dries out quickly

5. Those with rough skin

100% ORIGINAL YA๐Ÿ’Ÿ

For Order:
Line: CHALIFAHCH
Whatsapp: 081316509374
Or DM Instagram
(Fast Response)

#gorgeousslovely #makeup #skincare #makeupmurah #skincaremurah #makeuporiginal #skincareoriginal #naturalpasific #produknaturalpasific #naturalpasificmurah #naturalpasificoriginal #jualnaturalpasificmurah #jualnaturalpasificoriginal #naturalpasificserum #serumnaturalpasific #serummuka #serummukamurah #serummukaoriginal

Ada 21 pcs untuk pesanan yang akan datang nanti.
Dan hanya ready stock 3pcs FACIAL SERUM MANUKA HONEY.
First come First serve. Grab your fast :) #serummuka #pelembabmuka #serummukamurah #serummadu #jualserummuka #manukahoney #madu #wildfernsjkt #wildfernsproduct #wildferns

Sulwhasoo First Care Activating Serum EX 60ml

IDR 900.000

Ini serum untuk kulit wajah ya

100% ORIGINAL YA๐Ÿ’Ÿ

For Order:
Line: CHALIFAHCH
Whatsapp: 081316509374
Or DM Instagram
(Fast Response)

#gorgeousslovely #makeup #skincare #makeupmurah #skincaremurah #makeuporiginal #skincareoriginal #sulwhasoo #produksulwhasoo #sulwhasoomurah #sulwhasoooriginal #jualsulwhasoomurah #jualsulwhasoooriginal #sulwhasooserum #serumsulwhasoo #serummuka #serummukamurah #serummukaoriginal

HONEY WHITENING BODY SERUM ๐Ÿ†•
.
.
ALHAMDULILLAH siap jgk oder cust utk 200pcs ,,Produk baru n HOT. Uolss..xdak org rebrand lagi tau.. memang xmenyesal..harga ofcoz direct kilang bkn org ke3..
.
.
Cerahkan kulit,melembab,menggebu,membaiki sel kulit yg rosak dan lain2..
.
.
Cari kelainan cuba sesuatu yang baru..amal sikap ingin mencuba bukan meniru..
.
.psstt!! Nak bagi speacial price utk 10terawal sape cpt dia dpt eah..lambat jangan menyosei..
.
.
Wasap for fast respond .
0149117129
0149117129
0149117129

#micapowdermalaysia #serum#serumbody #serummukamurah #serumbodywhite

HONEY WHITENING BODY SERUM ๐Ÿ†•
.
.
ALHAMDULILLAH siap jgk oder cust utk 200pcs ,,Produk baru n HOT. Uolss..xdak org rebrand lagi tau.. memang xmenyesal..harga ofcoz direct kilang bkn org ke3..
.
.
Cerahkan kulit,melembab,menggebu,membaiki sel kulit yg rosak dan lain2..
.
.
Cari kelainan cuba sesuatu yang baru..amal sikap ingin mencuba bukan meniru..
.
.psstt!! Nak bagi speacial price utk 10terawal sape cpt dia dpt eah..lambat jangan menyosei..
.
.
Wasap for fast respond .
0149117129
0149117129
0149117129

#micapowdermalaysia #serum#serumbody #serummukamurah #serumbodywhite

HONEY WHITENING BODY SERUM ๐Ÿ†•
.
.
ALHAMDULILLAH siap jgk oder cust utk 200pcs ,,Produk baru n HOT. Uolss..xdak org rebrand lagi tau.. memang xmenyesal..harga ofcoz direct kilang bkn org ke3..
.
.
Cerahkan kulit,melembab,menggebu,membaiki sel kulit yg rosak dan lain2..
.
.
Cari kelainan cuba sesuatu yang baru..amal sikap ingin mencuba bukan meniru..
.
.psstt!! Nak bagi speacial price utk 10terawal sape cpt dia dpt eah..lambat jangan menyosei..
.
.
Wasap for fast respond .
0149117129
0149117129
0149117129

#micapowdermalaysia #serum#serumbody #serummukamurah #serumbodywhite

[Serum Moiskin V-Co]

Serum moiskin V-Co itu tidak seistimewa yang lainnya.
Dia hanya terbuat dari EVCO ( Extra Virgin Coconut Oil ) dan minyak asiri mawar.
Hasil petani kelapa biasa, tapi tak banyak orang tau bahwa khasiatnya masyAllah luar biasa.
Panen dari negara sendiri, dan dibudidayakan oleh para petani dalam negeri, lepas itu di inovasi dan dipasarkan oleh umi Chany ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…. (Numpang mampang ya mak) wkwk.
Penasaran juga sih manfaat dari serum moiskin V-Co apa aja?

1) Melembabkan kulit wajah
- Solusi untuk wajah kering dan kusam.

2) Membersihkan sisa make up
- Cara membersihkan sisa make up secara alami menggunakan minyak kelapa sangat mudah. Cukup celupkan kapas pada minyak dan langsung gunakan pada wajah yang akan dibersihkan. Manfaat minyak kelapa untuk kecantikan kulit ini akan mencegah jerawat dan komedo akibat pori kulit yang tersumbat.

3) Mencegah dan menghilangkan jerawat serta komedo secara alami. - Kandungan nutrisi pada minyak vco seperti antibakteri, antijamur, vitamin dan beberapa nutrisi lain, sehingga dapat mengempeskan jerawat dan membersihkan komedo.
Caranya adalah usap minyak vco pada wajah tiap malam hari. Dan bilas dengan ait hangat.
4) Dapat mencerahkan kulit.
- Ini yang biasanya di idamkan para wanita. Minimal, wajah tidak terlihat kusam dan lebih sehat kencang kenyal bernutrisi.
Caranya adalah Usap minyak vco setelah wajah dibersihkan dengan sabun. tidurlah seperti biasa. Lihat perbedaan yang terjadi keeseokan paginya. Lebih kenyal, sehat dan cerah.

5) Dapat mengencangkan kulit
- Minyak kelapa juga sangat baik untuk orang dewasa yang mulai mengalami penuaan karena bisa mengencangkan kulit. Oleskan sedikit minyak kelapa setelah mandi setiap malam ke bagian wajah yang mulai berkerut. Jika dilakukan setiap hari, wajah akan menjadi lebih kencang dan akan terihat beberapa tahun lebih muda.

6) Dapat Mengurangi Dampak Alergi Maupun Infeksi
- Solusi berbagai masalah kulit seperti excim, biang keringat, kaligata, dermatitis. Biidznillah.
Salam sehat cantik alami,

#serum #serumvco #serumfaceoil #serumwajahkorea #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumwajahori #serumwajahbagus #serummuka #serummukamurah #serummukaterlaris #serummukat

Selain untuk perawatan dalam, minyak vco insyAllah bisa untuk perawatan luar.
Siapa yang gak mau wajah terlihat lebih cerah dan sehat?

Apalagi sampai dipuji suami begini?

Biidznillah.
#serum #serumvco #serumfaceoil #serumwajahkorea #serumwajahaman #serumwajahbpom #serumwajahori #serumwajahbagus #serummuka #serummukamurah #serummukaterlaris #serummukaterbaik #serumwajahvco #serummukavco #perawatanmukaberminyak #pencerahmukaalami #pencerahmuka #pencerahwajah #obatjerawatampuh #serumjerawat

PINKISH WHITENING BODY SERUM ๐Ÿ†•
.
.
Produk baru n HOT. Uolss..xdak org rebrand lagi tau.. memang xmenyesal..harga ofcoz direct kilang bkn org ke3..
.
.
Cerahkan kulit,melembab,menggebu,membaiki sel kulit yg rosak dan lain2..
.
.
Cari kelainan cuba sesuatu yang baru..amal sikap ingin mencuba bukan meniru..
.
.psstt!! Nak bagi speacial price utk 10terawal sape cpt dia dpt eah..lambat jangan menyosei..
.
.
Wasap for fast respond .
0149117129
0149117129
0149117129

#micapowdermalaysia #serum#serumbody #serummukamurah #serumbodywhite

Bermodalkan rm28 sahaja, kulit wajah glowing milik anda. ๐Ÿ˜
.
.
Whatsapp 0182447318

#glowingserum #glowingserumrm28 #serummurah #serummukamurah #serummalaysia #glowingserummalaysia

PINKISH WHITENING BODY SERUM ๐Ÿ†•
.
.
Produk baru n HOT. Uolss..xdak org rebrand lagi tau.. memang xmenyesal..harga ofcoz direct kilang bkn org ke3..
.
.
Cerahkan kulit,melembab,menggebu,membaiki sel kulit yg rosak dan lain2..
.
.
Cari kelainan cuba sesuatu yang baru..amal sikap ingin mencuba bukan meniru..
.
.psstt!! Nak bagi speacial price utk 10terawal sape cpt dia dpt eah..lambat jangan menyosei..
.
.
Wasap for fast respond .
0149117129
0149117129
0149117129

#micapowdermalaysia #serum#serumbody #serummukamurah #serumbodywhite

PINKISH WHITENING BODY SERUM ๐Ÿ†•
.
.
Produk baru n HOT. Uolss..xdak org rebrand lagi tau.. memang xmenyesal..harga ofcoz direct kilang bkn org ke3..
.
.
Cerahkan kulit,melembab,menggebu,membaiki sel kulit yg rosak dan lain2..
.
.
Cari kelainan cuba sesuatu yang baru..amal sikap ingin mencuba bukan meniru..
.
.psstt!! Nak bagi speacial price utk 10terawal sape cpt dia dpt eah..lambat jangan menyosei..
.
.
Wasap for fast respond .
0149117129
0149117129
0149117129

#micapowdermalaysia #serum#serumbody #serummukamurah #serumbodywhite

Mau kasih halus lagi kulit? Mari try Infinence Serum. Ni gambar saya ambil pada hari ke-9 saya pakai serum siang dan malam. Time tu blum complete lagi Infincence set saya. Baru toner + serum selama 9 hari. .
.
.
Harga serum RM191 saja! Gila la.. blum pernah saya jumpa serum bagus under RM200. Worth it! .
.
Sempena Christmas, saya bagi lagi potongan RM26! Cepat order sementara ada stok. Just click whatsapp link in my bio. .
.
#infinenceskincare #infinenceserum #infinencemurah #seruminfinence #serummukamurah #serummukaterbaik #serummuka

Siapa yang mau jadi reseller kefir / krim RA secara resmi?? Yukkk Kepoin dan tanya-tanya dulu juga boleh, daripada hp/gadget kalian cuma but chatingan yuk coba untuk menghasilkan uang๐Ÿ˜๐Ÿ˜ kalian di bimbingan + dapet cantiknya + dapet berkah juga yaa.

Assalamualaikum.
Punya hape cuma untuk chating?
Mau jualan tapi bingung jualan apa?
Mau usaha tapi bingung modal terbatas?

Gabung yuk bersama kami.
Keuntungan menjadi reseller, yaitu:
1. Tanpa modal awal
2. Diskon menarik
3. Produk RA banyak diminati dan disukai
4. Dapat bimbingan khusus dari aku
5. Dapat cantik dan berkahnya

Dengan memanfaatkan Android yang kamu miliki dengan baik, kamu bisa menghasilkan uang tiap bulannya loh. Bukan bisnis abal-abal yang menjanjikan keuntungan tapi bisnis yang sama-sama belajar, usaha dan ibadah

Gimana caranya kak?
Caranya gampang banget kalian tinggal gabung bersama aku dalam bisnis kecantikan tetapi menjalankan kewajiban kita yaitu memberikan sedikit hak kita kepada mereka yang membutuhkan

Apa yang dijanjikan kalau aku join?
Misal, kamu jual 1 produk dengan keuntungan 20 ribu, sehari kamu bisa jual 10 produk. Kebayang dong keuntungan yang bisa kamu dapat?
1 hari : 20.000 x 5 : 100.0000
30 hari : 100.000 x 30 hari : 3.000.000
Wah sudah bisa dapat UMR bukan? Semakin banyak kamu dapat jual produk, maka semakin banyak pula kamu meraup keuntungan

Tapi rumahku jauh ka?
Tenang aku gak cuma buka peluang usaha sebagai reseller tapi juga dropship
Bedanya reseller dan dropship?
Reseller hanya menjual ulang produk sedangkan dropship sebuah bisnis dimana kamu meminta distributor untuk mengirim barang ke pelanggan kamu dengan nama kamu pastinya

Tapi aku gak punya modal ka?
Tenang, aku buka usaha tanpa modal sedikitpun, jadi kalian bisa gabung bersama aku.

Modal yang dibutuhkan hanya :
๐Ÿ‚ Niat mau / tidaknya berbisnis
๐Ÿ‚ Jujur
๐Ÿ‚ Gigih
๐Ÿ‚ Aktif
๐Ÿ‚ Tanggung jawab dan pastinya modal kuota ya hihiw

Yuk gabung bersama @dopbeautycare_ra
#cream
#creamracikan
#creamra
#pencerahwajah
#serumglowingmurah
#serumkefirmurah
#maskerwajah
#maskerkefir
#maskerkefirmurahbanget
#serummukamurah

Haii Selamat Petangg๐ŸŒธ
.
For a guy yang ada masalah kulit muka, muka sensitive jangan segan siluu pm Kekna keyy๐Ÿ˜Š Siapa cakap pompuan je kena jaga muka. Lelaki pun kena jaga muka tauu. Baruuu lah nampak kemass bersih jeeee๐Ÿ’– Baruuu henseeemmm. Takde la nampak mcm muka tak siap tak mandi 3harii๐Ÿ˜…๐Ÿ™Š
.
#positivefeedback #customerfeedback #airisheskincare #airishe #airishehq #airishefeedback #serum #serummukamurah #serumwajah #serumvampiremurah #serumwangi

Jeragat dah pudar
Kulit lembap
.
#emorraserum sgt membantu mengurangkan jeragat dan mencerahkan kulit muka.
Terbukti berkesan!
.
.
Whatapps 011.2117.9477
.
.
#emorraserum #emorrabeauty #serummukamurah #serumantiaging #serumjeragat #serummurah #promosi #sale

WA/Call; 0176407660
.

#RepostSave @meeraclegemstonebeauty_hq with @repostsaveapp ใƒปใƒปใƒป MEERACLE GEMSTONE SERUM are than coverage.. They are serum with age fighting benefit that work to give you ageless beauty...
.
.
www.meeracle.com.my .
.
#formulagemstone
#meeraclegemstoneserummelaka #meeraclemelaka
#meeraclegemstonebeautymelaka #serummukamurah
#1stgemstonebeautyproductinasia #agentmeeraclemelaka

Murah bukan sebarang murah. Murah setanding produk ternama sedia ada. Dengan isipadu 60ml, glowing serum merupakan serum termurah masa kini. .
.
Dengan pengguna sebotol tahan sehingga sebulan lebih, tiada lagi masalah jerawat nanah malah kulit muka menjadi semakin flawless gebu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Ada masalah seperti testimoni di atas? Cepat dapatkan glowing serum.

Whatsapp 0182447318

#glowingserumrm28 #janganmarahkamitermurah #serummukamurah #serummurah #serummalaysia #serummalaysiamurah #glowingserum #serumbeadollbeauty #glowingserumbeadoll #fattzura #coffeeprince #coffeeprincemalaysia

Dah lama tak buat posting,
Tapi setiap hari ada postage taw,
Alhamdulillah.๐Ÿ˜‰
.
.
Tengahari ni panas2 bestnya letak wow serum ni,
Sejukk je rasa muka,
Kulit pun tak kering,๐Ÿ˜‹
.
.
Serius jatuh chenta dengan wow serum ni ๐Ÿ˜
.
.
.
#wowserum #serumkulit #serumwajah #serummukamurah #ivorysecret #alhamdulillah #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #hilangkanparut

DAHLA KULIT PUTIH BERSERI, DAPAT HAND BEG GUESS PERCUMA LAGI... EHH BUKAN CAP HAYAM HOKEY, ORIGINAL GUESS RM589 FROM MIMY BEAUTY ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Dear... just beli apa2 saja produk by Mimy Beauty uolls berpeluang untuk dapat handbeg GUESS yang marvellous ni.. so jangan ketinggalan peluang superbest ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Whatsapp i untuk detail sayang 017 672 5978 ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
.
.
#produkmimybeauty #mimybeauty #kulitcerahgebu #produkputih #produkkecantikkan #produklaris #produkhalal #produkmurah #vitaminc #scrubmuka #scrubbadan #produkscrubmurah #produkkulit #produkmuka #produkori #scrubmurah #scrubwajah #scrubcoffee #hilangkandaki #egfserum #sabunberasmurah #serumgold #bazarpaknil #setberpantangmurah #losyenputih #losyenputihbadan #serummukamurah #serumwajah

PROMOSI DISEMBER 2017 YEAR END SALES (YES)
---------------------------------------------- .
Promosi YES adalah seperti berikut :
.
a. DISKAUN 20%
.
๐Ÿ“Œ Vitamin C Serum 15ml
NP : RM90
PROMO YES : RM72.00
.
๐Ÿ“Œ Vitamin C Serum 5ml
NP : RM39
PROMO YES : RM31.20
.
๐Ÿ“Œ Vitamin C Moisturising Cream
NP : RM39
PROMO YES : RM31.20
.
๐Ÿ“Œ Vitamin C Gentle Cleanser
NP : RM39
PROMO YES : RM31.20
.
๐Ÿ“Œ Dermaroller
NP : RM55
PROMO YES : RM44.00
.
๐Ÿ“Œ Silicone Facial Cleanser
NP : RM120
PROMO YES : RM119.20
.
.

b. Diskaun 5% untuk semua kombo VCS
.
๐Ÿ“Œ KOMBO BASIC BEAUTY
NP : RM99
PROMO YES : RM94.00
.
๐Ÿ“Œ KOMBO SUPER SAVER
NP : RM160
PROMO YES : RM152.00
.
๐Ÿ“Œ KOMBO INNERSHINE
NP : RM190
PROMO YES : RM185.20
.
๐Ÿ“Œ KOMBO BEAUTY HEROES
NP : RM170
PROMO YES : RM161.50
.
.
๐Ÿš› POSTAGE SM RM8, SS RM12
.
Untuk tempahan/pertanyaan,
.
Whatsapp 011-2547 7224
Whatsapp 011-2547 7224

Nak muka flawless cantik kan..
Xperlu lama2 pon dalam masa 3 hari ja dah nampk keberkesanannya... โคKEBERKESANAN YANG CEPATโค
+JERAWAT KECUT DENGAN CEPAT
+JERAGAT PUDAR +MUKA LICIN TANPA SEBARANG CELA
+KULIT MENJADI PINKISH
+TONA KULIT MENJADI SEKATA
+PORI PORI MENGECIL
+MENGHILANGKAN LEBAM BAWAH MATA
+MENGHILANGKAN PARUT

Setanding jenama yang mahal .
.
Oder dan pertayaan bole klik link ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60182604789
www.wasap.my/60182604789
www.wasap.my/60182605789

#serumboosterbotoxviral #serumklang #serumshahalam #serummukaterlaris #serummuka #serummukamurah #serummukaviral #onlineshoppinhmalaysia #onlineshoppinglangkawi #serummukabest #serummukandeel #boosterbotoxserumberkesan
#boosterbitoxserumklang #boosterbotoxserumshahalam #boosterbitoxserummujarab #qandees #qandees_shop #bazarpaknil #bazaronline #sayajualmurah #sayajual

Mulakan pagi anda dengan set Meeracle Gemstone Beauty ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
Awak pilih merkuri ke berlian? Kalau berlian, ni la set yang awak cari โค
.
0176407660
.
#meeraclemelaka #meeracleserummelaka #agentmeeraclemelaka #meeracleagentmelaka #serumwajah #serummukamurah

Assalamualaikum #gslovers.. slmt pagi ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
๐Ÿ™‹ saya agent sah #GLOWINGSERUM .
โค ID : 90009
.
Berminat untuk dapatkan Glowing Serum READY STOCK READY STOCK READY STOCK
.
๐Ÿ“ฑWHATSAPP " GS " ke 018 2447318
๐Ÿ“ฑWHATSAPP " GS " ke 018 2447318
๐Ÿ“ฑWHATSAPP " GS " ke 018 2447318
.
COD area ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš— KOTA DAMANSARA, SUNGAI BULOH, IJOK, KUALA SELANGOR & berhampiran
.
๐Ÿ’ฐHARGA RM28 ( 60ML )
โœ–tidak termasuk Pos
.
๐Ÿ“ฎPOS SELURUH MALAYSIA
โž• RM7 SM/ RM11 SS
.
โคJom glowing samaยฒ โค

FB : Norhana Ahmad Sah
IG : hana.aira.sofea

#glowingserum #beadollbeauty #gskotadamasara #gssungaibuloh #gssubangbestari #glowingserumkotadamansara #glowingserumsungaibuloh #kualaselangor #serum #serummurah #serummukamurah #sayajualserum

#Repost @catrionabrianross (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Its been a long day. Dari 8am. Tapi with Meeracle Gemstone Serum, alhamdulilah masih fresh sampai skrg. Just touch up with powder and lipgloss. Pukul 6 petang dah. Kalau serum you dah nak habis, cepat order ok?
.
๐Ÿ“ฑ0176407660
.
#MeeracleGemstoneSerum
#MeeracleGemstoneBeauty #meeraclemelaka #serummuka #agentmeeraclemelaka #serumwajah #serummukamurah #setpenjagaanmuka #meeraclemelakaagent #meeracleserummelaka

โ€ผ๏ธ GABUNGAN YANG MANTOP โ€ผ๏ธ
.
Sebelum memulakan sesi makeup selalunya yana akan pakai serum terlebih dahulu lepas tu baru pakai foundation supaya liang pori muka kita yang terbuka tu di lindungi sepenuhnya apabila kita pakai foundation.
.
Yelahh.. kadangยฒ balik kerja atau keluar pergi manaยฒ, kita dah penat dan nak cepat basuh muka tak cuci dengan betul lepas tu confident je yang makeup kat muka dah bersih padahal masih ada lagi sisaยฒ makeup dekat liang pori muka tu tertinggal. Itu lah sebenarnya punca jerawat naik mencanakยฒ hahaha!
.
Jadi sekarang bila dah tahu teknik yang betul cara yang betul baru lah kita sedar dan jaga elokยฒ baru muka kita bebas mr.j uolls.

Nak info menarik lagi boleh direct whatsapp yana di +601110031607 atau direct klik sahaja link wasap pada bio di atas

#beautoxskinserum #serumfoundation #beautoxmagicfoundation #serumterbaik #mudahdibawa #mudahdiblend #serummukamurah #foundationterbaikmalaysia #foundationmurah

Most Popular Instagram Hashtags