#serummukamurah

MOST RECENT

Bodies are full of bacteria, both good and bad. Probiotics are often referred to as "good" or helpful bacteria because they keep the gut healthy. They contribute to total wellness, including skin health..
✅ Wrinkle Prevention
✅ Strengthen Skin Barrier
✅ Moisturise
✅ Protect Skin Damage
✅ Eczema/Psoriasis/Rosacea
✅ Promoting healing of scars & burns
✅ Rejuvenating Skin

Researchers have recommended that probiotics can benefit skin not only through the digestive tract, but also when given topical applications such as creams or lotions.

Alhamdulillah, after 3 years ✨ Essēns 🌾 is born. #essenskinactivatingserum is the 1st Probiotic serum in 🇲🇾. We are here, to help your skin be happier & healthier 😉



#probioticserum #faceserum #facecare #goodbacteria #organicbeauty #healthyskincare #healthylifestyle #wrinklereduction #preventacne #preventbreakouts #faircomplexion #fastabsorbing #moisturiseyourskin #porestightening #reducescars #eczemahealing #jombeliserum #serummukamurah #skincaremalaysiamurah #oryzalac

Yuk sai kenalan dulu sama 2 serum yg dipakai sama artis mancanegara yuk 😍
Kedua serum ini dg hight tech D-helix USA yg di produksi khusus utk Moment.
HELIX-D adalah perusahaan yg masuk dalam 10 skincare terbaik di dunia berdasarkan majalah Vough.

Yg kuning keemasan namanya : Gold Juvena mengandung emas 24 karat utk mengencangkan dan melembabkan kulit, cocok utk kulit kering atau yg rusak akibat krim racik yg mengandung merkuri dan hydroquinon.
Yg silver namanya : White Lumina berfungsi utk mencerahkan wajah dan membasmi flek dan jerawat.
Kedua serum ini menggunakan teknologi "Dual Liposome" dimana dpt melindungi bahan aktifnya sampai terjadi kontak langsung dg kulit.
Selain itu menggunakan teknologi "Low Polar Friction Free Delivery System" yg dpt membuat serum ini menembus lapisan sel lemak dibawah kulit hingga meresap lebih dalam.
Dg gabungan teknologi termutakhir dan bahan2 terbaik di dunia tentunya akan menciptakan produk berstandar kelas dunia.

Jadi bagaimana ?? Anda mau ambil kesempatan ini ?? Atau anda rela melihat teman anda sudah pakai dan glowing duluan ?? 😄

Langsung whatsapp aku ya 081326894021

#serumhelixd #serumgold #serummukamurah #jualserummuka #jualserumwajah #jualanserum #jualobatsakitgigi #jualantasmurah #jualbajukorina #jualbajumonel

DMS 360 Glowing Serum (20ml)
Kebaikan: ☆ Menghaluskan Dan Menggebukan Kulit Wajah
☆ Merawat Jeragat Dan Jerawat
☆ Memperbaiki , Menegang Dan Menganjalkan Kulit ☆ Mengatasi Kulit Berminyak
☆ Mengembalikan Keremajaan Kulit Wajah ☆ Memperbaiki Tisu Dan Sel Bawah Kulit ☆boleh Dijadikan Masker (rujuk Kepada Agen Yang Anda Berurusan) ☆ Melindungi Kulit Dari Sinaran UV ☆ Anti Kedutan Yang Sangat Hebat
:
:
RM80.00
Postage RM7SM/RM12SS
WhatApps ke +6017-6239528
@ tekan sahaja link wassap di insta page kita ye..😘😍
:
:
#nisaherbs2official #nisaherbs #nisaherbsoneplazakualaselangor #nisaherbskualaselangor #kualaselangor #oneplazakualaselangor #onlineshoppingmalaysia #kosmetiktermurah #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #serum #serummuka #serummukamurah #serummurah #serummalaysia #makeupmurah #makeupmalaysiamurah #makeup #sayajualmurah #sayajual #jualanmurah #jualmurah #murahmurah #murahmalaysia #belionlinemalaysia #visitmyigmalaysia

Klik 👉 #VCSTestimoni for more feedback 💕🍊

Klik 👉 #VCSTestimoni for more feedback 💕🍊

Klik 👉 #VCSTestimoni for more feedback 💕🍊

.
Kebaikan Nufayla Serum
.
♡Melembabkan kulit
♡Melembutkan kulit
♡Merawat parut
♡Melicinkan kulit
♡Mencerahkan kulit
♡Mengecutkan jerawat
♡Mengecilkan pori pori
♡Menghilangkan jeragat
♡Menghilangkan jerawat
♡Menanggalkan sel kulit mati
♡Membersihkan liang pori
♡Membantu menengangkan wajah
♡Menghilangkan masalah kulit berminyak
♡Menghilangkan masalah kulit kering

WhatsApp 👉🏻 60134655477
WhatsApp 👉🏻 60134655477

#NufaylaSerum #TestimoniNufaylaSerum #FeedbackNufaylaSerum
#NufaylaExpertSerum #AgentNufaylaSerum #AgentSah #DropshipNeeded #serumjerawat #serumjeragat #serumparut #serumkulitberminyak #serumporibesar #serummukamurah #serums terbaik #promo #Rm39 #NormalPriceRm49.90

SERUM BABY GLOW WHITENING ✨
Best seller !!! Extra whitening + anti aging
Liposome 2%
Alpha arbutin 2.%
Nano silver booster
Isi.10 ml
Harga 100.000

Bisa di combine dgn cream HN atau cream apapun yg kamu punya

Rahasia kulit glowing,sehat,cerah bebas kusam,kerutan,jerawat,flek hitam,mengecilkn pori-pori.
Serum baby glow whitening di formulasikan lebih lengkap dari serum arbutin,sehingga manfaat nya 5x dari serum arbutin/serum gold
Textur nya kental mudah meresap tidak lengket,dgn aroma menyegarkan dan rilexasi
.
.
.
.
FUNGSI SERUM BB GLOW
-mampu meremajakan kulit
-Dapat menghilangkan flek hitam dan bekas jerawat
- ‎mengecilkan pori
-mengurangi kerutan pd wajah menjadikan kulit menjadi semakin cerah dan glowing dan mengkilat (bukan berminyak)
-mengembalikan sel kulit wajah rusak menjadi baru,sehingga kulit menjadi cerah dan halus
-dapat menghilangkan flek hitam dan bekas jerawat.
Rahasia kandungannya membuat cepat meresap dan tidak lengket
-collagen dan.liposome meningkatkan kekencangan elastisitas dan kelembaban kulit wajah.

Aman utk ibu hamil dan menyusui
Aturan pakai :
Bisa di gunakan siang dan malam hari
Gunakan 1-2 tetes serum pd wajah,setelah meresap bisa di timpa cream siang maupun malam.

#serum#serumwajah#serummukamurah#serummuka#serumkinclong#serumertosmurah#serumkinclongertos#serumhanasui#serumglowing#serumbabyglow#serumvitaminc#serumpemutih#serumkorea#serumjerawat#serumbotox#serumacne#serumjafra#serumjaframurah#serumertos#serumcollagen#serumgoldoriginal#serumglow#serumacne#serumxbeino#serummaninho#serummurahmalaysia#serumpemutih#serumwhitening#serumgold#serumkinclongertos#serumantiaging#serumflawless#serumgold##serumliposome#

NAK TAU CARA PALING SELAMAT NAK BESARKAN MISS TEK? 🍑
.
Sapu LOVE POTION 2 kali sehari jek uols.
.
Bila dah dpt saiz idaman uols cuma sapu 1-2 kali seminggu.
.
Selamat mencuba! ..
.
❌SURGERY MENYAKITKAN
❌TELAN PIL PENYEBAB ROSAK BUAH PINGGANG
❌PARABEN PENYEBAB KANSER PAYUDARA .
.
✔SELAMAT
✔BAHAN SEMULAJADI
✔KKM APPROVED
✔100% BERKESAN
✔MUDAH
✔MURAH
.
Whatsapp sis laju2 kalau nak order untuk HARGA PROMOSI ( promo masih ada uols)
📲0138887970 - link di bio okey!💋
.
#iphonecovermalaysia #ubattetek #cadarhotelmalaysia #cadarhotelmurah #babygiftsetmurah #kainbedungmurah #kainbedungbabymalaysia #vanskids #nikekidsmalaysia #kasutadidasbudak #airhumidifiermurah #kurungkedahmoden #jubahkaftancrepe #palazomurah #jeanscorak #serummukamalaysia #serummukamurah #serummukaorganik #sabunorganik #sabunsusukambing #suamisiteri #vitaminc #noparaben #babyshower

SELAMAT DIGUNAKAN PADA KULIT BAYI!!
.
Kesian bila tengok bayi asyik nangis je. Rupa-rupanya ada bintik2 merah kat badannya!
.
Cuba sapu #essenskinactivatingserum. Serum ni diperbuat daripada bahan semulajadi dan tidak mengandungi bahan kimia toksik. Sesuai untuk kulit bayi yang sensitif!
.
Sapu pada kulit bayi dua kali sehari. Hilang bintik2, hilang tangisan! Ibu pun lega.
.
Dapatkan Essēns sekarang juga! Serum yang dapat merawat semua masalah kulit, untuk semua peringkat umur! 👨‍👩‍👧‍👦



#jombeliserum #serumterbaikmalaysia #serummukamurah #serumkulitterbaik #teknologiprobiotik #bakteriabaik #rawatsemuamasalahkulitmuka #rawatekzema #produkorganik #produksemulajadi #produkselamatluluskkm #bebasbahankimiaberbahaya #untuksemuaperingkatumur #untuksemuajeniskulit

❇️❇️ REVIEW & FEEDBACK ❇️❇️ 💎 CHAMOS ACACI BIFIDA 💎
(good with open-pores, big pores, clogged pores, blackheads, whiteheads, pigmentation and pimple scarring)

100% Bifida Lysate! ( Same ingredients as Estee L Advanced Night Repair or Lancôme Advanced Génifique but more than half the price & as effective!) 👍👍 💯% authentic imported from Korea 🇰🇷
Made in Korea 🇰🇷 Please DM/whatsapp +60173195894 for orders/inquiry 😘😘
FB: Beautee H2T
IG: Beautee_h2T
Check out my shop on Shopee! Beautee_H2T: https://shopee.com.my/eill_diva

#Chamosacaci
#galactomyces
#BIFIDA
#serumviral
#serummuka
#serummukamurah
#Koreanbeauty
#Koreanskincare

Kayy dapat notis. Member kata jangan jual produk murah sangat. Kesian you xde untung!
.
.
Produk Cun knp nak Jual Murah murah. Kayy servay produk smpai habis kulit muka jadi rosak sbb tak nak jual produk tanpa try dulu.
.
.
Hal tu Kayy ketepikan!
.
.
Yang penting skrng ada promo utk ' MAGIC SERUM + VITAMIN C '
.
.
Harga asal rm55. NOW rm35 ONLY😱😱
.
.
Nak
PM 0108816900

#serummukamurah #magicserumvitaminc #kayyshopline #beautykayyshopline

❇️❇️ REVIEW & FEEDBACK ❇️❇️ Customer loving our #bestseller #serumviral GRAYMELIN ASTA STEMCELL💕 Improvement of skin texture & easy to apply foundation! 💎 GRAYMELIN ASTA STEMCELL SERUM 💎
🔷 close pores
🔷 promote collagen production
🔷 help to even skin tone and fade brown spots
🔷support scar healing
🔷make skin glow
🔷dark spots & uneven skin tone
🔷 improve wrinkles, even under eye wrinkles 🔷 strong anti-aging elasticity serum
🔷 help with minor scaring caused by acne
🔷add nutrition to the face
🔷 suitable for all skin type & for all ages.

Orders? Inquiry?
Please DM/whatsapp +60173195894 for orders/inquiry 😘😘
FB: Beautee H2T
IG: Beautee_h2t
Check out my shop on Shopee! Beautee_H2T: https://shopee.com.my/eill_diva

#Koreanbeauty
#Koreanskincare
#galactomyces
#Chamosacaci
#GRAYMELIN
#astastemcell
#serumviral
#serummuka
#serummukamurah
#antiwrinkle
#anti-aging

KENAPA KITA PERLU DAPATKAN ORYZALAC?
.
Kajian klinikal rata-rata telah menunjukkan bahawa penyebab utama penyakit kulit adalah kerana tidak ada keseimbangan antara bakteria baik dan jahat dalam sistem badan. Lebihan bakteria jahat hanya akan menambah masalah kepada keadaan kulit manusia.
.
Dilengkapi dengan probiotik (bakteria baik) yang akan bertindak untuk membunuh bakteria jahat, Oryzalac merupakan penyelesaian kulit TERBAIK abad ini..
.
Ia diformulasikan daripada essence ORYZA SATIVA yang memberi kesan 10x lebih baik daripada teknologi pitera (teknologi produk internasional yang juga menggunakan sumber padi). Ramai yang telah menggunakannya sangat berpuas hati dengan hasil yang mereka perolehi..
.
Hanya dengan SATU sapuan, kesan ketara boleh dilihat dalam masa kurang 72 jam dan masalah kulit kronik boleh diselesaikan tanpa ada kesan sampingan.



#essenskinactivatingserum #oryzalac #jombeliserum #serummukamurah #serummalaysia #serumterbaikmalaysia #teknologiprobiotik #bakteriabaik #produkorganik #produkmalaysia #skincaremalaysia #bazarprodukkecantikan

Testimoni Produk Azanis Scar Serum
KEISTIMEWAAN AZANIS SCAR SERUM
🌹 Hanya sapu, tapi kesan hebat persis rawatan laser
🌹 99% pengguna pasti merasai beza ketara hanya dalam 1 bulan penggunaan
🌹 Tinggi kandungan antioksidan, membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat lebih cepat
🌹 Sesuai untuk rawatan parut lama juga baru
🌹 Mencantik dan mensekatakan tona kulit
🌹 Turut membantu melembabkan kulit kering dan kesan penuaan
🌹 Mendapat kelulusan KKM (NOT 150301588K), halal dan dijamin selamat
🌹 Sesuai untuk semua usia dan jantina
:
:
Harga Hanya RM40.00
Postage RM7SM/RM12SS
for oder boleh dm saya atau whatapps saya di +6011-35364931@ tekan link wassap di insta page saya ye..🤗😙
:
:
#fahaerinshop90 #fahaerinshop #skincare #skincaremurah #skincaremalaysia #malaysianonlineshop #sayajualmurah #sabunmuka #serum #serummuka #serumbuangparut #serummurah #serummalaysia #serummukamurah #serummukaterbaik #serummukamalaysia #instashopmalaysia #belionlinemalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #visitmyigmalaysia #jombeli

Azanis Scar Serum
🔥Serum ini secara amnya, membantu untuk melembapkan kulit dan bertindak sebagai vitamin anti oksidan yang mana ia akan memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah dengan radikal bebas agar tidak rosak sekaligus menyebabkan penuaan. .
🔥Satu lagi kelebihan serum ini ialah merawat parut tidak kira lah parut jerawat, parut akibat kemalangan atau parut disebabkan kulit sensitif.
🔥Kini anda hanya boleh sapukan serum ini tanpa sebarang masalah. .
🔥Kesan parut pasti akan pudar hari demi hari.
:
:
Harga Hanya RM40.00
Postage RM7SM/RM12SS
for oder boleh dm saya atau whatapps saya di +6011-35364931@ tekan link wassap di insta page saya ye..🤗😙
:
:
#fahaerinshop90 #fahaerinshop #skincare #skincaremurah #skincaremalaysia #malaysianonlineshop #sayajualmurah #sabunmuka #serum #serummuka #serumbuangparut #serummurah #serummalaysia #serummukamurah #serummukaterbaik #serummukamalaysia #instashopmalaysia #belionlinemalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #kosmetik #visitmyigmalaysia #jombeli

❇️❇️ REVIEW & FEEDBACK ❇️❇️ 💎 CHAMOS ACACI BIFIDA 💎
(good with open-pores, big pores, clogged pores, blackheads, whiteheads, pigmentation and pimple scarring)

100% Bifida Lysate! ( Same ingredients as Estee L Advanced Night Repair or Lancôme Advanced Génifique but more than half the price & as effective!) 👍👍
💯% authentic imported from Korea 🇰🇷
Made in Korea 🇰🇷 Please DM/whatsapp +60173195894 for orders/inquiry 😘😘
FB: Beautee H2T
IG: Beautee_h2T
Check out my shop on Shopee! Beautee_H2T: https://shopee.com.my/eill_diva

#Chamosacaci
#galactomyces
#BIFIDA
#serumviral
#serummuka
#serummukamurah
#Koreanbeauty
#Koreanskincare

Most Popular Instagram Hashtags