#serummukamurah

1669 posts

TOP POSTS

Sapa nak kulit sihat macam erni bougas??
.
.

Jom dapatkan serum BOUGAS BEAUTY dengan harga promosi RM69 sahaja. Ingat tau harga promosi ni sampai 31 Julai ni shj tau 😘
.
.

#sayajual #serummukamurah #serummuka #bazaarpaknil

Serum muka dari wowskin😍😍...
Sekali cuba pasti puas hati..ada diskaun 50% sekarang..jom grab cepat2❤❤❤ #wowskincare
#serummukamurah #cantik

💕 KEPAKARAN KAMI (RIZANYBEAUTY) MEMBANTU ANDA UNTUK MENJADI CANTIK:-
.
✅ PUDARKAN PARUT JERAWAT/ JERAGAT
✅ MOISTURISER/MELEMBAPKAN KULIT
✅ PELEMBAP BIBIR / BIBIR X KERING & BIBIR PINKY ✅ MAKEUP TAHAN LAMA & X BERMINYAK
✅ MUKA GLOWING &CERAH [NOTA PENTING: ANDA MESTILAH “ISTIQOMAH” UTK KEPUTUSAN YG WOW!!]
.
💕 Dengan sebotol comel “ROSEHIP OIL BY R.B” dapat menghilangkan segala mimpi seram anda di depan cermin. [JUALAN HARGA YG TAKDE LAGI DI PASARAN SETAKAT NI, PERCAYALAH!!]
#isell #bazarpaknil #perlaking #serummukamurah #serummuka #serummurah #rosehipoilmalaysia #rosehipoil #minyakrosehip #rizanybeauty #arganoil #arganoilmurah #promosigaji #harigaji #sayajualprodukkecantikan #sayajualskincare #skincaremalaysia #sayajualmurah2 #sayajual #sayajualmurah #blousemurah #pallazomurah #sayajualonline #isell #harigaji #promosigaji #bazarpaknil #setwarda #setwardamurah #cikgusekolah #cikgu

Ada yg dm sis kata erni ni cantikss sbab makeup je. .

Okeh, mehh sis tunjuk uolls muka non makeup mmg clean and clear kan since dia pakai serum BOUGAS BEAUTY ni 😍😍
.

Nice kan? Harga tgh promosi skrg ni uolls sekotak hanya RM69 shj! promosi smpai 31hb ni shj rugi klau uolls tak beli wktu ni.
.

DM ME NOW!! #sayajual #serummukamurah #serummuka #bazaarpaknil

🌹SET MUKA LICIN🌹

Khas untuk dapatkan muka yang licin cantik bebas sebarang jerawat, jeragat, blackhead, whitehead, parut, kusam, tona tak sekata !!

Boleh gunakan tiga produk ni:
1) Vit C rosehip
2) Whitening Facial Scrub
3) EGF Serum

Betul ke berkesan? Senang je. Orang rajin akan cantik, orang malas bye bye


Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut •
#produkmimybeauty #mimybeauty #kulitcerahgebu #produkputih #produkkecantikkan #produklaris #produkhalal #produkmurah #vitaminc #scrubmuka #scrubbadan #produkscrubmurah #produkkulit #produkmuka #produkori #scrubmurah #scrubwajah #scrubcoffee #hilangkandaki #sabunberasmalaysia #sabunberasmurah #scrubkunyit #bazarpaknil #setberpantangmurah #losyenputih #losyenputihbadan #serummukamurah #serumwajah

Sekarang dah menjadi trend, bila nak make up mesti nak kena ada SERUM baru muka nampak glowing... SERUM sebenarnya salah satu produk penjagaan wajah yang sangat penting untuk kulit kelihatan cantik dan sihat... Tak hairanlah sekarang penjualan serum makin banyak dari jenama-jenama produk tempatan dan antarabangsa.. Aku sendiri pun dah terjebak hokeh!! Lepas try sekali pakai serum, terus jatuh cinta.. Terbaru aku try Vitamins Serum dari @wowskin_malaysia .. Memang marbelessss serumnya.. Jom baca review penuh aku kat sini.. --------------->> http://www.leaazleeya.com/2017/07/wowskin-vitamins-serum-untuk-kulit.html
#wowskin
#wowskinmalaysia
#vitaminsserumwowskin
#vitaminsserum
#serummuka
#serummukamurah
#serumuntukjerawat
#serumuntukjeragat
#leaazleeyastory
#leaazleeyareview
#blogleaazleeya
#leaazleeyadotcom
#malaysiablogger
#lifestyleblogger
#mommyblogger

MOST RECENT

Rm14 + Rm8sm/Rm12ss

Vitamin C Gluta Serum 💋

Fungsi fungsi 🌼
✔Diformulasikan utk mencerahkan kulit
✔Menegangkan dan melembutkan kulit
✔Membekalkan nutrisi yg diperlukan utk kulit yg sihat
✔Membaiki tona kulit agar sekata
✔Mencegah kematangan kulit, anti penuaan.

Cara guna 🌼
1⃣Titiskan dan sapukan sedikit SOB vitamin c gluta pada wajah dan leher yg bersih.
2⃣Biarkan seketika sehingga serum menyerap masuk ke dlm kulit.
3⃣Sesuai digunakan lada waktu siang dan malam.

Pengasas
🔵🔴Secret of beauty 🔴🔵 Kandungan
10ml / 0.34 fl.

#serummukamurah
#vitcglutaserum #sayajual #sayajualprodukkecantikan #losyenputih #losyenpemutih #nakcantik #nakputih #naklawa #jerawat #jeRagat #bazaarpaknil #jomcantik #produkterbaik #produkkesihatan #kulitcantik #kulitputih #kulitcerah #kulitmulus #kulitlembut

Ada yg dm sis kata erni ni cantikss sbab makeup je. .

Okeh, mehh sis tunjuk uolls muka non makeup mmg clean and clear kan since dia pakai serum BOUGAS BEAUTY ni 😍😍
.

Nice kan? Harga tgh promosi skrg ni uolls sekotak hanya RM69 shj! promosi smpai 31hb ni shj rugi klau uolls tak beli wktu ni.
.

DM ME NOW!! #sayajual #serummukamurah #serummuka #bazaarpaknil

🌹SET MUKA LICIN🌹

Khas untuk dapatkan muka yang licin cantik bebas sebarang jerawat, jeragat, blackhead, whitehead, parut, kusam, tona tak sekata !!

Boleh gunakan tiga produk ni:
1) Vit C rosehip
2) Whitening Facial Scrub
3) EGF Serum

Betul ke berkesan? Senang je. Orang rajin akan cantik, orang malas bye bye


Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut •
#produkmimybeauty #mimybeauty #kulitcerahgebu #produkputih #produkkecantikkan #produklaris #produkhalal #produkmurah #vitaminc #scrubmuka #scrubbadan #produkscrubmurah #produkkulit #produkmuka #produkori #scrubmurah #scrubwajah #scrubcoffee #hilangkandaki #sabunberasmalaysia #sabunberasmurah #scrubkunyit #bazarpaknil #setberpantangmurah #losyenputih #losyenputihbadan #serummukamurah #serumwajah

🌹Vit C Rosehip🌹

Nak kurus kena usaha kan?
Nak pandai kena usaha kan?
So???
Nak cantik? Tak kan nak duduk saja???😜😜

Kenalah USAHA 😘😘
Baru lah cantik gebu gebas, confident pun naik setinggi Gunung Everest tau...

Jom lah try Vit C Rosehip ni..kesan dalam 2minggu dan kurang..
Kulit akan cerah, hilang cela2 yg tak best tu.


Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut •
#produkmimybeauty #mimybeauty #kulitcerahgebu #produkputih #produkkecantikkan #produklaris #produkhalal #produkmurah #vitaminc #scrubmuka #scrubbadan #produkscrubmurah #produkkulit #produkmuka #produkori #scrubmurah #scrubwajah #scrubcoffee #hilangkandaki #vitamincmurahmalaysia #sabunberasmurah #beritaharian #bazarpaknil #setberpantangmurah #losyenputih #losyenputihbadan #serummukamurah #serumwajah

🌹SET KULIT PUTIH KEKAL🌹

Nak mudah dapat kulit putih yang kekal secara sihat boleh cuba dua produk ni
1) Vit C Rosehip
2) Super Whitening

Dua produk ni paling laris dalam Mimy Beauty. Beribu-ribu testimoni tentang dua produk ni. Memang superb best.


Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut •
#produkmimybeauty #mimybeauty #kulitcerahgebu #produkputih #produkkecantikkan #produklaris #produkhalal #produkmurah #vitaminc #scrubmuka #scrubbadan #produkscrubmurah #produkkulit #produkmuka #produkori #scrubmurah #scrubwajah #scrubcoffee #shampoorambut #scrubkunyit #sabunberasmurah #begtanganmurah #bazarpaknil #setberpantangmurah #losyenputih #losyenputihbadan #serummukamurah #serumwajah

🌹Super Whitening🌹

Ini lah pil ajaib untuk cerahkan kulit seluruh badan. So bukan muka je putih tapi badan juga boleh putih. •
Tak kan lah nak muka je putih tapi bila tengok tangan ...eee hitamnya 😱.
So super whitening ni sangat membantu merawat sel2 kulit agar lebih sihat dan cerah kekal.

Tak percaya? Mestilah tak sebab tak cuba lagi. Bella dulu pun tak percaya sampailah cuba sendiri. Pergh betul ajaib pil ni 😘😘

Harga: RM60 exc pos
Pos: RM8sm/RM11ss

Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut •
#produkmimybeauty #mimybeauty #kulitcerahgebu #produkputih #produkkecantikkan #produklaris #produkhalal #produkmurah #vitaminc #scrubmuka #scrubbadan #produkscrubmurah #produkkulit #produkmuka #produkori #scrubmurah #scrubwajah #scrubcoffee #hilangkandaki #pencucimissv #sabunberasmurah #superwhitening #bazarpaknil #setberpantangmurah #losyenputih #losyenputihbadan #serummukamurah #serumwajah

🌹Mandian Susu Kambing🌹

Nak cerahkan kulit, bahagian2 pelipat ni bukan sahaja perlu makan pil. Nak guna mandian pun boleh. Now dah ada formulasi mandian susu kambing untuk mudahkan dan selesakan kita waktu mandi.

Sambil mandi sambil dapat kulit cerah gebu. Satu family boleh guna tau. Baby dan kanak2 pun boleh. •
Nak try? Jom whatsapp Bella. Kita putih sama-sama lah baru best.

Harga: RM55 exc pos
Pos: RM8sm/RM11ss

Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut •
#produkmimybeauty #mimybeauty #kulitcerahgebu #produkputih #produkkecantikkan #produklaris #produkhalal #produkmurah #vitaminc #scrubmuka #scrubbadan #produkscrubmurah #produkkulit #produkmuka #produkori #scrubmurah #scrubwajah #scrubcoffee #susukambingori #produkkurus #sabunberasmurah #sabunberaskambing #bazarpaknil #setberpantangmurah #losyenputih #losyenputihbadan #serummukamurah #serumwajah

Sapa nak kulit sihat macam erni bougas??
.
.

Jom dapatkan serum BOUGAS BEAUTY dengan harga promosi RM69 sahaja. Ingat tau harga promosi ni sampai 31 Julai ni shj tau 😘
.
.

#sayajual #serummukamurah #serummuka #bazaarpaknil

Haih lagi sebulan nak kahwin, sempat ke nak putih ni. Alahai celah2 pelipat ni pun masih gelap. Malu lah suami tengok nanti..

Ha tahu pun malu. Jadi jangan lah lambat2 sangat nak cantik. •
Meh cuba produk Mimy Beauty. Bagitau bella apa masalah kulit korang? Nak cantik muka saja ke atau nak cantik kulit badan saja ke atau nak DUA-DUA? •
Kacang je nak tolong korang. Ha cepat lah whatsapp •

Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut •
#produkmimybeauty #mimybeauty #kulitcerahgebu #produkputih #produkkecantikkan #produklaris #produkhalal #produkmurah #vitaminc #scrubmuka #scrubbadan #produkscrubmurah #produkkulit #produkmuka #produkori #scrubmurah #scrubwajah #scrubcoffee #hilangkandaki #cerahketiak #sabunberasmurah #produkterlajaklaris #bazarpaknil #setberpantangmurah #losyenputih #losyenputihbadan #serummukamurah #serumwajah

Produk Rangkaian Mimy Beauty ni boleh guna luaran dan dalaman.

Jika suka untuk dalaman boleh try Vitc Rosehip dan Super Whitening tapi kalau suka kegunaan luaran saja boleh guna Mandian susu kambing, Whitening Facial Scrub, 7 fruits body scrub, EGF serum, Face Mist spray, & Losyen Putih Gebu.

So apa alasan korang untuk tak nak cantik? Tak nak putih? Tak nak gebu? •
Harga? Jangan risau. Sangat berpatutan dan jimat sebab boleh tahan 2-3bulan.


Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut •
#produkmimybeauty #mimybeauty #kulitcerahgebu #produkputih #produkkecantikkan #produklaris #produkhalal #produkmurah #vitaminc #scrubmuka #scrubbadan #produkscrubmurah #produkkulit #produkmuka #produkori #scrubmurah #scrubwajah #scrubcoffee #pencucimissv #produkkurus #sabunberasmurah #dnarsbeauty #bazarpaknil #setberpantangmurah #losyenputih #losyenputihbadan #serummukamurah #serumwajah

Zaman sekarang ni orang berlumba-lumba nak cantik.
Kenapa? -boleh meningkatkan tahap keyakinan diri
-boleh puaskan hati sendiri
-untuk tatapan suami sendiri
-tak perlu nak makeup tebal-tebal
-jimat masa untuk bersiap

Nampak tak banyak kelebihan kan bila kita cantik, jaga kulit muka dan badan😘😘

Jaga dari anak dara, kalau dah jadi bini orang atau mak orang pun masih belum terlambat untuk kelihatan cantik, gebu...
Jom berubah dari sekarang.
Produk Mimy Beauty memenuhi citarasa kecantikan anda dan harga sangat berpatutan ❤❤


Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut •
#produkmimybeauty #mimybeauty #kulitcerahgebu #produkputih #produkkecantikkan #produklaris #produkhalal #produkmurah #vitaminc #scrubmuka #scrubbadan #produkscrubmurah #produkkulit #produkmuka #produkori #scrubmurah #scrubwajah #scrubcoffee #sabunberasmalaysia #blousemurahmalaysia #sabunberasmurah #produkterlajaklaris #bazarpaknil #setberpantangmurah #losyenputih #losyenputihbadan #serummukamurah #serumwajah

[STOP SCROLLING!!]
.

Nak payung testimoni BOUGAS BEAUTY SERUM ni 😍😍
.

Sis kita ni jerawat dia dah pudar? Bestnya hati kita pulak yg berbunga2 baca feedback dia. .

Anda ada masalah yg sama? haaa cepat order serum ni, serum ni LAKU KERASSSS tambah2 tngah ON SALE sekarang!
.

Harga RM69 sampai hujung bulan ni sahaja okk! Jom order 😉
.

#sayajual #serummukamurah #serummuka #bazaarpaknil

Nak cantik kena lah keluarkan modal sikit.
Nak cantik kena lah sabar.
Nak cantik kenalah disiplin.

Ha barulah kesan pun superb 😘😘
Jangan risau produk mimy beauty murah2 je dan berbaloi..
Ye lah dalam masa sebulan dah cerah gebu.
Ada pula tahan 2,3 bulan.
Amboi berbaloi-baloi. ❤❤❤

Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut •
#produkmimybeauty #mimybeauty #kulitcerahgebu #produkputih #produkkecantikkan #produklaris #produkhalal #produkmurah #vitaminc #scrubmuka #scrubbadan #produkscrubmurah #produkkulit #produkmuka #kosmetikmurah #scrubmurah #scrubwajah #scrubcoffee #hilangkandaki #ootdmurahmalaysia #sabunberasmurah #produkkurus #bazarpaknil #setberpantangmurah #losyenputih #losyenputihbadan #serummukamurah #serumwajah

🌹Mandian Susu Kambing🌹

Kita sedia tahu banyak sangat kebaikan susu kambing untuk manusia..
So produk mimy beauty juga tak terlepas dari menggunakan khasiat susu kambing untuk membantu korang dapatkan kulit yang cantik semasa mandi..

Try dulu then mesti nak repeat order. Dapat kesan yang best, malah jimat hingga 2, 3 bulan 😘

Harga: RM55 exc pos
Pos:RM8sm/RM11ss

Jom whatsapp 0165064369 (Bella) untuk lebih lanjut •
#produkmimybeauty #mimybeauty #kulitcerahgebu #produkputih #produkkecantikkan #produklaris #produkhalal #produkmurah #vitaminc #scrubmuka #scrubbadan #produkscrubmurah #produkkulit #produkmuka #produkori #scrubmurah #scrubwajah #scrubcoffee #hilangkandaki #datoserivida #sabunberasmurah #ame17 #bazarpaknil #setberpantangmurah #losyenputih #losyenputihbadan #serummukamurah #serumwajah

Most Popular Instagram Hashtags