[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#serumbotoxbooster

MOST RECENT

First time eeza cuba yanko ambik trial set yg ada 3 item ni je.Cleanser + daycream + nightcream. Bila pakai dalam seminggu memang dah nampak perubahan.
.
.
Pastu dekat sebulan pakai trial terus order set besar + magic toner. Perghhh rupanya pakai dengan magic toner lagi best lagi power!!. Jerawat dah tak aktif macam dulu.
.
.
Kulit memang nampak banyak perubahan sejak pakai yanko + magic toner. So, sapa yg ada masalah jerawat dan kulit sensitif memang recommend sangat utk pakai set yanko + magic toner sekali. Serius best dan berkesan!!!😘
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat

🌹 SET BASIC 🌹
Set basic sesuai utk muka BERJERAWAT dan kulit BERMINYAK.. so orang muda dan mereka yang berjerawat teruk sesuai pakai set ni.
.
.
Lelaki pun boleh pakai yanko skincare. Harga mampu milik utk semua orang dan memang berbaloi-baloi dengan apa yg korang bayar! Kalau tak percaya korang mesti cuba! 😉
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat

Memang best sangattt guna yanko!..sejak eeza guna yanko lebih kurang 7 bulan..
.
.
nak keluar rumah dah tak perlu mekap tebal² dah utk cover masalah diwajah..
.
.
Sebab kulit wajah dah bebas #parut dan #jerawat! Rasa lebih confident walaupun tanpa mekap!💗💗
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat

:: Kenapa anda mesti pilihan "Serum Botox Booster" sebagai penjagaan skin harian anda ❔❔❔ sebabnya serum ini dapat memperbaiki kulit anda seperti ↩ ➡ Menegangkan kulit muka ➡ Mengurangkan minyak pada wajah
➡ Mengecutkan/ menhilangkan jerawat, jeragat serta parut
➡ Memberi kesan kelembapan pada kulit
➡ Dapat membentukkan muka
➡ Dijadikan sebagai base makeup dan memberi makeup lebih tahan lama
➡ Mengurangkan lubang-lubang pada muka
➡ Menutup cela di wajah
➡ Mencerahkan kulit muka
➡ Memancungkan hidung
➡ Membantu menaikkan keserian wajah secara semulajadi
➡ Mengecilkan pori2 yang terbuka
Harga yang sangat berpatutan iaitu hanya RM 35 sahaja 📣 Rugi tau kalau tak cuba . Boleh pm ke no wassap ➡ www.wasap.my/60125625706 julia dan semestinya mendapat kelulusan dari KKM
#Serumbotoxbooster

:: Kenapa anda mesti pilihan "Serum Botox Booster" sebagai penjagaan skin harian anda ❔❔❔ sebabnya serum ini dapat memperbaiki kulit anda seperti ↩ ➡ Menegangkan kulit muka ➡ Mengurangkan minyak pada wajah
➡ Mengecutkan/ menhilangkan jerawat, jeragat serta parut
➡ Memberi kesan kelembapan pada kulit
➡ Dapat membentukkan muka
➡ Dijadikan sebagai base makeup dan memberi makeup lebih tahan lama
➡ Mengurangkan lubang-lubang pada muka
➡ Menutup cela di wajah
➡ Mencerahkan kulit muka
➡ Memancungkan hidung
➡ Membantu menaikkan keserian wajah secara semulajadi
➡ Mengecilkan pori2 yang terbuka
Harga yang sangat berpatutan iaitu hanya RM 35 sahaja 📣 Rugi tau kalau tak cuba . Boleh pm ke no wassap ➡ www.wasap.my/60125625706 julia dan semestinya mendapat kelulusan dari KKM
#Serumbotoxbooster

Sapa ada JERAGAT? Bila mekap dah cair, mula la nampak bintik-bintik hitam. Uolss boleh pakai SET PLATINIUM. Untuk first time boleh guna yg trial set. Set ni ada EXTRA POWER untuk merawat jeragat.
.
.
Mula-mula pakai kulit dilapisan pertama akan bersih sebab semua sel kulit mati dah dikeluarkan. So, bintik-bintik hitam tu mungkin akan nampak lagi terang dan jelas.
.
.
Tapi jangan panik sebab jeragat memang ambik masa utk hilang sepenuhnya. Jeragat ni ada dilapisan kulit kedua atau ketiga. Kalau lapisan pertama memang cepat.
.
.
Jadi jangan stop pakai kalau nampak terang. Teruskan je sebab slow-slow dia merawat dan lama-lama akan pudar. Bila kita tak merawat lagilah naik bertambah banyak. 💕
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat

Anda inginkn skin Glowing dalam 3 hari? atau anda mempunyai masalah seperti skin berlubang, pori2 ? bekas jerawat? selain dari jerawat dan jeragat?? anda jangan risau admin punya produk 1 dalam sejuta yang dapat selesaikan semua masalah skin anda .mempunyai kelulusan KKM. dan Produk bebas dari bahan2 terlarang..Fenomena Serum botox booster kini datang tanpa sebarang rahsia ! Hanya 3 hari sahaja tiada kesan sampingan. selain pada itu dapat memancungkan hidung dan anjal kan breast ,punggung yang kendur ! nampak menarik ? nak lebih tertarik ? hubungi admin harini . miliki serum serendah Rm35 admin jamin anda pasti teruja😱😱.
.
.
.
"NAK CANTIK KENA MELABUR"😉 #serumbotoxbooster #serumbotoxboosterviral #sayajual #jualmurah2je #memangmurah #murahgilerr #hargaterbaikk #hargabaikbarangbaik #produkviral #produkviral2018 #produkterlarissokmo #instago #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #kosmetiktredmurah #kosmetikviralmurahmalaysia #barangkosmetikmurah #barangmakeupviral #borongmurah #borongkosmetik #jomfollow #followigsis #gerobokkosmetikviral😘😘 #rugisiapaxfollow #rezekimilikallahswt

Ramai yg serasi dengan yanko skincare ni. Nak tahu sebab apa? Sebab yanko ni diperbuat drpd pati tumbuh²an dan hanya menggunakan bahan organik je tau!
.
.
Bebas bahan kimia dan jugak merkuri. Beribu-ribu testimoni berjaya! Kalau tak berkesan dan ada unsur² bhn terlarang, memang dah lama kilang yanko ni tutup. Malah sampai skrg makin berkembang pesat tau!
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat

PARUT JERAWAT penuh di wajah? Meh cuba petua ni. Guna bahan-bahan yg selalu ada kat rumah kita je. Selamat Mencuba! 😃👇
.
🌸ALOE VERA🌸
.
Aloe vera adalah sumber vitamin yang amat bagus untuk melembapkan kulit serta memperbaiki strukturnya.
.
Selain itu, aloe vera tidak mengandungi bahan alergenik yang mampu memudaratkan kulit. Jadi, tak perlu risau menggunakannya kerana ia tidak mendatangkan kesan sampingan. .
Gunakan gel dan sapukan pada bekas jerawat selama 30 minit sebelum dibilas.
.
🌸SODA PENAIK🌸
.
‘Baking soda’ atau soda penaik ini terkenal dengan bahan 1001 kegunaan, termasuklah untuk menghilangkan parut jerawat.
.
Ia mengandungi kristal sodium berkarbonat yang dapat memudarkan parut serta memperbaharui kulit menjadikannya lebih muda remaja.
.
Caranya, campurkan 2-3 sudu teh soda penaik dengan air suam. Sapukan pes ini pada bahagian berjerawat selama beberapa minit sebelum dibilas.
.
🌸TIMUN🌸
.
Selalu nampak orang gunakan timun untuk hilangkan keletihan atau ‘eyebag’ pada mata saja kan?
.
Tapi, sebenarnya timun turut kaya dengan khasiat vitamin A, vitamin C, dan magnesium. Kombinasi ini sangat sesuai untuk melembapkan dan berkesan menghilangkan kesan jerawat yang hitam, berlubang, atau timbul pada permukaan kulit.
.
🌸TOMATO🌸
.
Kisar atau lenyekkan tomato merah untuk dijadikan pes. Sapukan pes ini pada wajah selama 15-20 minit. Bilaskan hingga bersih.
.
Selain tomato, anda juga boleh menggunakan avokado untuk kesan yang tidak kurang hebatnya.
.
🌸MADU ASLI🌸
.
Madu asli adalah satu lagi pelembap semulajadi pelbagai guna dan penawar kepada bermacam-macam masalah.
.
Seeloknya, dapatkan madu asli yang organik dan sapukan pada bekas jerawat. Biarkan sehingga kering dan meresap ke dalam kulit.
.
Untuk menambah keberkesanan, tambahkan 1 sudu teh serbuk kayu manis bagi setiap 2 sudu besar madu tersebut.
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat

Ramai yg serasi dengan yanko skincare ni. Nak tahu sebab apa? Sebab yanko ni diperbuat drpd pati tumbuh²an dan hanya menggunakan bahan organik je tau!
.
.
Bebas bahan kimia dan jugak merkuri. Beribu-ribu testimoni berjaya! Kalau tak berkesan dan ada unsur² bhn terlarang, memang dah lama kilang yanko ni tutup. Malah sampai skrg makin berkembang pesat tau!
.
.
#yankoskincareoriginal #magictoner #yankoskincare #magictoneryanko #serumbotoxbooster #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat

=============================
NAK MUKA ANJAL FLAWLESS SEPERTI SUNTIK ?? DAN MASALAH BREAST & PUNGGUNG KENDUR ? DAN TAK MONTOK? ====================================
JANGAN RISAU DULU
.
.
KINI YANG PERTAMA DI MALAYSIA PERKENALKAN N'DELL BOOSTER BOTOX
3 DALAM 1 MENYELESAIKAN MASALAH WANITA DENGAN HANYA 3HARI SAHAJA .
.
.
BOTOX BOOSTER 3in1 mempunyai 100% Pure hyaluronic dengan Vitamin c ! Boleh digunakan di wajah dan punggung serta breast
dapat menganjalkan omggg ! memang best
.
.
.
Produk terbaru produk yang lain dari yang lain ! Kita bagi skali boleh buat treatment kat rumah jerr . Xyah susah susah pergi saloon habis bazirkan duit sekali treatment ! Kan kan ? 🤗 3 hari je korang dah nampak perbezaan !
.
.
.
.
WAHHH... BESTNYA BESTNYA SELAIN ITU BOTOX BOOSTER SERUM NI BOLEH BUATKAN
🍁pipi akan kekal pinkish !
🍁jerawat dan jeragat pun hilang.
🍁dapat menegangkan kulit muka.
🍁pori-pori mengecil.
🍁menghilangkan eczema.
🍁muka semakin glowing
🍁Breast tidak lagi kendur
🍁punggung kelihatan tegang !
🍁menyelesaikan masalah skin berlubang
.
dan banyak lagi lah .
Musim-musim macam ni kena start berjimat dah , kena beli apa yang berbaloi dengan hasilnya ! Betul ?? 🙋🏼 .
HANYA RM35 SAHAJA !!! HANYA RM35 SAHAJA !!! HANYA RM35 SAHAJA !!! HANYA RM35 SAHAJA !!! .
DAPAT KELIHATAN CANTIK YEAHH MURAH SANGAT DAN BERKUALITI .SELAIN ITU PRODUK LULUS KKM 👍 SAPA NK JUM CEPAT2 ORDER SEMENTARA STOK TENGAH HANGAT DIPASARAN ❤

Whatsapp FARA 013-5828920 atau terus klik link di bio untuk whatsapp.. 😘
.
#teamyankoskincareofficial#yanko#yankoskincare#yankoskincareoriginal#yankoskincaremalaysia#yankoskincaremurah#yankoskincareoriginal#yanko#yankobasicset#yankohydraset#yankotrialset#yankosetbesar#yanko#yankoskincareoriginalfromtaiwan#yankoskincaremurah#yankoskincaremalaysia#yankolover#yankoskin#gadispilihan#mac#aor#cosmetics#noradanish#sharnazahmad#selebriti#makeup#makeuptoturial#magictoneryanko#raya#magictonerlover#serumbotoxbooster

=============================
NAK MUKA ANJAL FLAWLESS SEPERTI SUNTIK ?? DAN MASALAH BREAST & PUNGGUNG KENDUR ? DAN TAK MONTOK? ====================================
JANGAN RISAU DULU
.
.
KINI YANG PERTAMA DI MALAYSIA PERKENALKAN N'DELL BOOSTER BOTOX
3 DALAM 1 MENYELESAIKAN MASALAH WANITA DENGAN HANYA 3HARI SAHAJA .
.
.
BOTOX BOOSTER 3in1 mempunyai 100% Pure hyaluronic dengan Vitamin c ! Boleh digunakan di wajah dan punggung serta breast
dapat menganjalkan omggg ! memang best
.
.
.
Produk terbaru produk yang lain dari yang lain ! Kita bagi skali boleh buat treatment kat rumah jerr . Xyah susah susah pergi saloon habis bazirkan duit sekali treatment ! Kan kan ? 🤗 3 hari je korang dah nampak perbezaan !
.
.
.
.
WAHHH... BESTNYA BESTNYA SELAIN ITU BOTOX BOOSTER SERUM NI BOLEH BUATKAN
🍁pipi akan kekal pinkish !
🍁jeragat dan jeragat pun hilang.
🍁dapat menegangkan kulit muka.
🍁pori-pori mengecil.
🍁menghilangkan exzema.
🍁muka semakin glowing
🍁Breast tidak lagi kendur
🍁punggung kelihatan tegang !
🍁menyelesaikan masalah skin berlubang
.
dan banyak lagi lah .
Musim-musim macam ni kena start berjimat dah , kena beli apa yang berbaloi dengan hasilnya ! Betul ?? 🙋🏼 .
HANYA RM35 SAHAJA !!! HANYA RM35 SAHAJA !!! HANYA RM35 SAHAJA !!! HANYA RM35 SAHAJA !!! .
DAPAT KELIHATAN CANTIK YEAHH MURAH SANGAT DAN BERKUALITI .SELAIN ITU PRODUK LULUS KKM 👍 SAPA NK JUM CEPAT2 ORDER SEMENTARA STOK TENGAH HANGAT DIPASARAN ❤
.
#teamyankoskincareofficial#yanko#yankoskincare#yankoskincareoriginal#yankoskincaremalaysia#yankoskincaremurah#yankoskincareoriginal#yanko#yankobasicset#yankohydraset#yankotrialset#yankosetbesar#yanko#yankoskincareoriginalfromtaiwan#yankoskincaremurah#yankoskincaremalaysia#yankolover#yankoskin#gadispilihan#mac#aor#cosmetics#noradanish#sharnazahmad#selebriti#makeup#makeuptoturial#magictoneryanko#raya#magictonerlover#serumbotoxbooster

#BOOSTERBOTOXSERUM Kulit lebih sihat seawal 3 hari dengan harga hanya RM35 sahaja 😱
.
Serum yang mengandungi 100% pure hyaluronic dan vitamin.
.
kesan yang sangat menakjubkan seawal sekali pemakaian!
.
🌸parut jerawat dan jeragat semakin pudar dengan penggunaan yg konsisten.
🌸kulit lebih lembut dan halus
🌸kulit tegang(awet muda)
🌸jerawat dan jeragat hilang sepenuhnya
🌸serum pertama yang dapat memancungkan hidung,membentuk muka atau bahagian anggota lain dengan urutan yg kerap dan betul.
🌸melicinkan dan warna kulit lebih serata.
🌸mengembalikan keanjalan kulit.
🌸pipi menjadi pinkish.
🌸mencerahkan wajah.
🌸kulit muka menjadi moist n glowing
.
💗💗Lulus KKM , clinically proven dan mesra wudhu(senang dicuci)
.
.
#serumbotoxbooster #yankoskincareoriginal #yankoskincareoriginalfromtaiwan #kakimekap #yankoskincaremurahmalaysia #serumwajah #serum #ndellserumhq #ndellserumbotoxbooster #magictoner #magictoneryanko #serumparut #serumparutberlubang #serumjerawat #serumjeragat

💃💃SERUM NO 1 DIMALAYSIA KESAN DENGAN SEAWAL 1 HARI . BERASASKAN PURE HYALURONIC DENGAN TAMBAHAN VIT C MENGANJALKAN SKIN SERTA KECUTKAN JERAWAT. KESANNYA SEPERTI SUNTIKAN BOTOX TERMAHAL😚😚 HANYA RM35 DAPAT PULIHKAN SKIN ANDA 😍

SKIN WAJAH ANDA :🌹🌹
👉√ PIPI MAKIN ANJAL & TULANG PIPI MEMBENTUK DGN URUTAN
👉√ JERAWAT KECUT DENGAN PANTAS
👉√ TIADA LAGI EYEBAG
👉√ DAGU MAKIN RUNCING
👉√ KULIT BERSIH SEPERTI MULA2 ANDA DILAHIRKAN 👉√ TIADA LAGI PARUT CELA
👉√ SKIN BERLUBANG2 PORI2/ BEKAS JERAWAT 👉√ SESUAI UTK IBU MENGANDUNG
👉√ SKIN MAKIN SEGAR FRESH BILA BANGUN DARI TIDUR
👉√ BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP . MAKEUP BERTAMBAH GLOWING DAN CANTIK

DAN BANYAK LAGI KESAN2 YANG MENAKJUBKAN . JUM RASAI KEHEBATAN SERUM BOTOX BOOSTER . KAMI YAKIN INI PRODUK TERAKHIR ANDA ❤

KAMI JAMIN KEBERKESANAN NYA
😊😊😊😊😊😊
#serumbotoxbooster
#soapbotox

Klik link dibawah utk maklumat lanjut 😘
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 📲📲📲📲📲
Wasap: http://www.wasap.my/60132218089

Masalah parut berlubang yang dah bertahun tahun dikulit wajah anda? Susah nak Di rawat? Seperti tidak boleh Di rawat lagi ?
Parut jerawat berlubang masih boleh dirawat! Dengan formula dirumus khas untuk mengaktifkan sel sel kulit baru supaya aktif dan tumbuh dipermukaan dan menutupi lubang dikulit.
Kesan yang sangat effective dengan pemakaian secara konsistan.

http://www.wasap.my/60125625706
http://www.wasap.my/60125625706
.
#botoxbooster #serum #serummurah #serummurahmalaysia #serumbotoxbooster #ndeelbotoxboosterserum #testimoninbotoxboosterserum

today postage 😍
admin bru nk pos kebusian!
#serumbotoxbooster
#magictoner
#yankoskincare
#spraymoisturizer

today postage 😍
admin bru nk pos kebusian!
#serumbotoxbooster
#magictoner
#yankoskincare
#spraymoisturizer

Most Popular Instagram Hashtags