[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#seruling

5840 posts

TOP POSTS

🍃 Gurindam Jiwa 🍃

Tuai padi antara masa,
Esok jangan layu layuan,
Intailah kami antara nampak,
Esok jangan rindu rinduan

#seruling #serulingsaka #newbie #serulingmas #bambooflute

Tiupan Ni Boleh Buat Anda Teringat Kampung 😋. #seruling #serulingmy #serulingbuluh #bambooflute #serulingmalaysia

Instrumental kecil-kecilan nih 😆😅 #berawaldaribawah #masihbelajar
#saxophone #sulim #seruling

Percubaan pertama rakam diri sendiri..haha

Alhamdulillah..tak habis..teka lagi apa..sape betul yang kesepuluh dapat hadiah..haha
#Seruling
#barunakstartsemula

Dah lama tak meniup haha😅

Pishang waktu petang?

Dengar-dengarkan cover #jampi @haelhusaini
@theprismband
@malaysiancover
#seruling

Pernah dengar instrumen india ini...
Aku cobak cobak lah dulu ya?
😂😂✌✌✌🎹🎹
#seruling #instrumen #batak
#bataknesia #cover

MOST RECENT

🍃 Gurindam Jiwa 🍃

Tuai padi antara masa,
Esok jangan layu layuan,
Intailah kami antara nampak,
Esok jangan rindu rinduan

#seruling #serulingsaka #newbie #serulingmas #bambooflute

. Alat Musik Tiup Flute Replika Zelda Ocarina Bahan Keramik - Blue

Harga satuan @Rp 95.000 Min 3 @Rp 90.000

Flute nih gansis... Bentuk nya juga keren.
Bahan keramik so pasti nampak lebih exclusive.
Ada dudukannya juga.. Keren buat pajangan kamar

Buat yang suka main LEGEND OF ZELDA pasti tau bentuk flute ini.
Order?? Line or Wa : 082240060820
Cod Bandung
Kirim luar kota ongkir tanggung pembeli
#flute #suling #seruling #musik #alatmusik #music #legendofzelda #zelda #melody #melodi #ceramic #keramik #beeshopcheaprice

@Regrann from @yandi_egawa - "Sekaa Gong Suling Seniman Tasmania"
SMA Negeri 1 Tegallalang🎶🎵🎶
Besok siap tempur!!!
At Pura Dalem Kangin, Tegallalang
Salam Gita Swara!
📷 : @dimasariawan98
#suling #gongsuling #tegallalang #tasmania #tegallalang #gianyar #art #arttaksu #artaksu #nakbaline #nakbali #punapibali #bali #balinese #ajegbali #culture #hindu #hindubali #seruling #gong #tabuh #tabuhbali #balinesemusic #music #traditional #artmusic - #regrann

Buah tangan dari atuk di kg Pen (Penempatan asal OA di Pos Piah) untuk Bahuraksa

Terima kasih atuk!
#pvc #pvcflute #flute #bahuraksa #batik #seruling #serulingpvc #arts #custom #crafts #regionoflove #rol #KomunitiOrangAsliPosPiah #kgPen

"Sekaa Gong Suling Seniman Tasmania"
SMA Negeri 1 Tegallalang🎶🎵🎶
Besok siap tempur!!!
At Pura Dalem Kangin, Tegallalang
Salam Gita Swara!
📷 : @dimasariawan98
#suling #gongsuling #tegallalang #tasmania #tegallalang #gianyar #art #arttaksu #artaksu #nakbaline #nakbali #punapibali #bali #balinese #ajegbali #culture #hindu #hindubali #seruling #gong #tabuh #tabuhbali #balinesemusic #music #traditional #artmusic

belum siap finishing.. (warna dlm dan luar + ikatan) no 2 & 3 dari kiri dah btuan... yg lain bole pm jika minat.. ( F# low.. A low.. Bb. C dan d)
#serulingwarisan #seruling #serulingpantaitimur

My Heard will go on :v"siang yg BT":v
Video selengkapnya ada di FB ane = adang X- friend
@arifrahman_456 @alie.end #beatmp3 #tabtube
#seruling #lucubanget #luculun #ngakakkocak #raja_ngakak #minangkocak#indomusikgram #musik #memecomicindonesia (Sory kalo penulisan salah:v)

Surat Cinta Untuk Starla (Cover). @ridhanabilaa
@sho.diki
@bayuariya23

Ditengah kegabutan yang hakiki, untung lah dapat menyalurkan inspirasi 😂😂. Maafkan video yang seadanya, suara yang ribut juga 😢😢.
Full video on https://youtu.be/brE4wLwcfTQ.

@indozonemusic
#indozonemusic #indozone #musikcover #suratcintauntukstarla #gabut #keepsmile #seruling

Buah tangan untuk pasangan di Kg Pen (Penempatan asal OA di Pos Piah)

#pvc #pvcflute #flute #bahuraksa #batik #seruling #serulingpvc #arts #custom #crafts #regionoflove #rol #KomunitiOrangAsliPosPiah #kgPen

~Tunggu sekejap wahai kasih~ (free tempo)
#flute
#music
#musician
#seruling
#newbie
#7angin

Maka bermulalah dengan lafaz Bismillahirohmanirohim
#serulingmalaysia #seruling #serulingmelayu #serulingmovement #serulinghandmade

petang ni hujan lebat... cancel ronda ronda beskal ngan anak2.. .. jadi kite try try -sayang- .. keras kaku lagi rasa 😂😂😂
#serulingwarisan #seruling

LATE POST : #19092017 #cover #luluhkhaibahar .
Alahai...dapnya... terima kasih encik @bakhtiar_baharin
Best...best....
.
ENJOYZZ...
.
#KhaiBaharEmpire
#khaibahar
#khaibahar94
#kingofsmule
#Bayang
#DariJauhSaja
#luluhkhaibahar
#narrecords
#apm2017
#apmkhaibahar2017
#19092017 .
.
@Regrann from @bakhtiar_baharin - New Cover❗

Khai Bahar-Luluh

Link in bio for full video.

Maaf atas kekurangan.Moga anda terhibur dan jangan lupa untuk like,komen dab subscribe😄

Terima kasih

@khaibahar94
@khaibaharempire
#luluhkhaibahar
#seruling
#cover
#malaysiancover - #regrann

Repost @boyrazli07) : "Smlm 16/9 saya ade student yg dtg nya dr kelantan.

dtg dgn naik bas betolak tgh mlm hari sebelum nya dan smpai di shah alam subuh.subuh di masjid sekitar s.alam dan berehat sampai tghari kemudian bersiap dtg ke kelas saya dgn uber.saya buat kelas intensif utk beliau 2jam dr 2pm-4pm.
.
habis sesi belajar kami sembang smpai pkul 5 lebih kemudian beliau ke s.alam dgn uber dan naik bas balik ke kelantan.saya kagum dengan beliau psl dgn nak mencari ilmu beliau sanggup tinggalkan famili kejap dan redah dtg ke sini.terima kasih Shukran.saya harap ilmu yg saya share berbaloi dgn pengorbanan awak dtg ke sini...
.
#boyrazli #musician #musicianlife #acoustic #sound #seruling #bambooflute #flute #class #student #melayu #malaysian #nusantara"

Most Popular Instagram Hashtags