[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#serrose

255 posts

TOP POSTS

ben boyadım ;)))
uzun zaman olduuuuuuu
ビンボーの楽しみ方その1。
2人してきゃっきゃ言いながらカラーリング♪
もちろんド素人の僕ですが、一応これでも元美術部♪(←まったく関係ねー😭)
仕上がりどんな風になっても俺のせいじゃないよん。オラ知らねー😜😜😜
#partytime #saçboyası #ビンボーの楽しみ方

Dün Efsun bugün Ece.. Melekler dünyayı terkediyor sanki.. Kendisi dünyanın en tatlı bloggeriydi. Zaten birer meleklerdi artık mekanlarıda cennettir Allah ailelerine ve yakınlarına sabır versin inşallah 🙏🏻😔😔 bir tek ölüm karşısında bu kelimeler kifayetsiz kalıyor, sözün bittiği yer bu olsa gerek.. #eceakarsu #efsun #melek #serrose @ece0123 👼🏻

Japonya'dan Türkiye'ye / Türkiye blog 1 yayında :) iyi seyirler olsun mu? YouTube sergül Kato kanalına beklerim ya da insta da direkt link mevcut :) https://youtu.be/ln1nVeR-rBQ #vlogger #blogger #serrose #now

Bugün @serrose 'nin bebeğine ne kadar üzüldüm bilmiyorum. Rabbim ona sabır versin.. Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin... 😢 Ama unutmamalı ki derdi veren Rabbim dermanı da verirmiş... #serrose

Sabahtan beri ne yerdeyim ne gökte hayaldeyim sanki 😔 canım arkadaşım sergülüm büyük bir imtihandan geçiyor yavrusunu kızını efsunu kaybetti 😥 Rabbim ona sabırlar versin nolur dualarınızı esirgemeyin ondan hepimizin dualarına çok ihtiyacı var 🙏🏻 @serrose #efsunbebek #efsunbebekmelekoldu #serrose

Ana sayfada görünce inanamamıştım yok sergül ablanın meleği olamaz demiştim. Hesapta görünce inanamadım. Büyük çok büyük bir acı bu. Allah peygamber sabrı versin derler ya tam da o. Biz burda bu kadar kahrolduysak o kimbilir ne haldedir düşünemiyorum. Mekanı cennet olsun diyeceğim ama o zaten henüz melekti. Çok çok da güzel bir bebekti. Allah sabır versin diyecek söz yok. #serrose #efsun

Günaydınnn dünyanın aydınlık tarafı 😊 diye seslenirdi Sergül..

ne büyük acı, ne kötü, rabbim sabır versın... #serrose @serrose

#Hayirlikandiller..
Bugun ettigimiz dualar,tuttugumuz oruclar kabul olsun insallah..
Pek girmiyorum instagrama, her an da gidesim var ya neyse..
Dun duydugum bir haberle agladim, yuce Rabbim hic tanimadigim o anneye,babaya sabirlar versin,Allah yardimcilari olsun,dua etmekten baska elimden birsey gelmiyor. #serrose

MOST RECENT

Kemerleri bağlayın yaza dönüyoruz :) Türkiye vloğum yayında :) storyde direkt link var :) çayı, kahveyi alın gelin 😘 https://youtu.be/mk0WEFIHyNM #youtuber #blogger #vlogger #serrose #happy #mutluluk

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun🇹🇷🇹🇷🇹🇷 Ayrıca bugün eşimle 14. Tanışma yıldönümümüz 🎉🎉🎉🎉 30 Ağustos'u hem Zafer Bayramı hem de tanışma yıldönümümüz olduğu için ayrıca çok seviyorum ❤️❤️ Ayrıca bugün Sevgili Sergül'ün de doğum günü @serrose ❤️❤️ Burdan tekrar doğum günün kutlu olsun Sergül🎂🎂🎂🎂 📚Kitapsa #murekkepkitapkulubu müzün 3. Kitabı "Kabuk Adam". Naif bir aşk hikayesi 👌🏼 Çok akıcı, rahat okunabilen sürükleyici bir kitap. Bir oturuşta okuyup bitirebilirsiniz👌🏼 Günün özeti bu şekildeydi😉 Kendinize çok iyi bakın 🙋🏻🙋🏻
.
.
.
.
.
.
.
.
#serrose #30ağustos #30ağustoszaferbayramımızkutluolsun #kabukadam #book #bookstagram #neokudum #fabercastell #minisoturkey #stationery #stationerylove #stationeryaddict #stationeryaddict #stationeryjunkie

Phew. Alhamdulillah.
Step by step baby!
-
Pssstt...
Stok TOTS dah hujung tanduk dah ni. Sekarang HQ tengah berusaha menambah baik kualiti TOTS. Mungkin stok TOTS akan delay buat sementara waktu ini. .
.
.
Kalau korang nak try TOTS ni, cepat whatsapp NAD sebelum sold out!! Korang boleh pilih nak normal, trial or free sample ye. Ikut budget anda. .
Ramai yang pilih trial TOTS sbb nak tgk dulu kesesuaian kulit diorang. Lepas guna trial confirm korang grab yg normal TOTS terus la.😄😄
.
Nak order??.
Kindly whatsapp me ASAP !!
Link in bio. 😘
.
#newbaby #tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #serrose #Jbeauty
#beautyproducts #kbeauty #terapiinstagram
#klfwrtw2017 #seagame2017 #sukansea2017

Good morning!! Salam Jumaat ✨.
.
Mungkin ada yang skeptikal eh betul ke #serrose ada certification organic dari those international bodies tu?
-
Ni ha, OFFICIAL CERTIFICATE from Quality Assurance Manager in R&D team ya. Memang certified siap cop rasmi mohor lagi hehe. -.
.
Kalau banyak skincare lain boleh claim "organik", tapi bahan-bahan yang digunakan dalam #Serrose memang TERBUKTI organik & disahkan organik dari badan bertauliah antarabangsa. -
.
Dan satu lagi, ini membuktikan Tokyo Organic Rose Serum adalah produk dari hasil R&D ya. Bukan timbang kilo, rebrand, tampal pelekat aje. Dan ianya 100% diformulasi, dibuat, dikilangkan di JEPUN 🎌 dengan kawalan mutu & kualiti yang baik & teknologi terkini!
-
🌹 Tokyo Organic Rose Serum
✔ Made in Japan
✔ Natural & Organic
-
Coming Soon.🔜
Follow Instagram kami untuk detail 😊
-
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #roseserum #organicserum #naturalserum #madeinjapan

Mungkin ada yang skeptikal eh betul ke #serrose ada certification organic dari those international bodies tu?
-
Ni ha, OFFICIAL CERTIFICATE from Quality Assurance Manager in R&D team ya. Memang certified siap cop rasmi mohor lagi hehe. -
Kalau banyak skincare lain boleh claim "organik", tapi bahan-bahan yang digunakan dalam #Serrose memang TERBUKTI organik & disahkan organik dari badan bertauliah antarabangsa. -
Dan satu lagi, ini membuktikan Tokyo Organic Rose Serum adalah produk dari hasil R&D ya. Bukan timbang kilo, rebrand, tampal pelekat aje. Dan ianya 100% diformulasi, dibuat, dikilangkan di JEPUN 🎌 dengan kawalan mutu & kualiti yang baik & teknologi terkini!
-
Tokyo Organic Rose Serum
Made in Japan
Natural & Organic
-
Coming Soon. 😇😇😇
-
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #roseserum #organicserum #naturalserum #madeinjapan

Good morning!!
Mungkin ada yang skeptikal eh betul ke #serrose ada certification organic dari those international bodies tu?
-
Ni ha, OFFICIAL CERTIFICATE from Quality Assurance Manager in R&D team ya. Memang certified siap cop rasmi mohor lagi hehe. -
Kalau banyak skincare lain boleh claim "organik", tapi bahan-bahan yang digunakan dalam #Serrose memang TERBUKTI organik & disahkan organik dari badan bertauliah antarabangsa. -
Dan satu lagi, ini membuktikan Tokyo Organic Rose Serum adalah produk dari hasil R&D ya. Bukan timbang kilo, rebrand, tampal pelekat aje. Dan ianya 100% diformulasi, dibuat, dikilangkan di JEPUN 🎌 dengan kawalan mutu & kualiti yang baik & teknologi terkini!
-
Tokyo Organic Rose Serum
Made in Japan
Natural & Organic
-
Coming Soon.
Follow Instagram @tokyoorganic_officialhq untuk detail 😊
-
#tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #roseserum #organicserum #naturalserum #madeinjapan

Alhamdulillah.
Berita gembira bila dapat cert from Quality Assurance Manager (R&D team) mengesahkan certified organic ingredient digunakan dlm serrose.
.
Harapnya cepatlah keluar R & D. Tak sabar okey. Penghasilan serum sememangnye sangat teliti. ☺
.
Cepatlah balik Malaysia!
Lama dah kami tunggu ni.

#agentokyoorganickulim
#tokyoorganicserum
#serrose #totskulim #totspenang

Phew. Alhamdulillah.
Step by step baby!
-
#newbaby #tokyoorganic #tokyoorganicroseserum #serrose #lifeofzunita

#지난금욜 #양평 #올만에 #사띠아요가
좋아하는 지영쌤이랑👩‍❤️‍💋‍👩
#serrose #커피하우스 #아메리카노 #피자빵
#가위바위보 #도장하나더
양평가는데 쟈철이 좀 버벅댔는데 ,
힘들게왔다며 일산까지 데려다주시고,
바로 #대구엑스코수업 #사띠아휠수업 가셨다는~
자주 못보지만,
언제나 좋은이, 따뜻한분, 잼있는사람 💕
늘 고맙고 얼른 또 만나요🤗
.
.
.
난 이날부터 주말내내 좀 힘들었다지~
올만에 내린 #시원한비 #씻겨가라 #흘러가라

Yol üzerindeki tapınak büyüledi beni ağaçlarıyla... videosu yayında :) beklemiyorsunuz efendim link profilde mevcut 😘⛩⛩ #vlogger #japonya #selfie #couple #blogger #youtuber #tapınak #gezi #geziyorum #thisisjapan #instajapan #serrose

Most Popular Instagram Hashtags