#serisugarbelle

MOST RECENT

Semua item ready stock. Boleh direct hubungi kami di talian whatsapp atau terus berkunjung ke butik Favouritas, Jerteh utk pembelian segera. Penghantaran ke seluruh negara!
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
📆 Sabtu hingga Khamis
⏰ 9.30am hingga 5.30pm
📷 IG @favouritasboutique
📮 waze: Favouritas
.
Landmark
🥀Berhadapan Perodua Sales Jerteh
🥀Sederet Pizza Islam
🥀Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#serisugarbelle #serisugarbellefavouritas
#sugarbelle #seribella #sugarbellejerteh #sugarbellebesut #sugarbellefavouritas #seribellajerteh #seribellabesut #seribellafavouritas
#sugarbelleseribellafavouritas
#jerteh #besut

Semua item ready stock. Boleh direct hubungi kami di talian whatsapp atau terus berkunjung ke butik Favouritas, Jerteh utk pembelian segera. Penghantaran ke seluruh negara!
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
📆 Sabtu hingga Khamis
⏰ 9.30am hingga 5.30pm
📷 IG @favouritasboutique
📮 waze: Favouritas
.
Landmark
🥀Berhadapan Perodua Sales Jerteh
🥀Sederet Pizza Islam
🥀Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#serisugarbelle #serisugarbellefavouritas
#sugarbelle #seribella #sugarbellejerteh #sugarbellebesut #sugarbellefavouritas #seribellajerteh #seribellabesut #seribellafavouritas
#sugarbelleseribellafavouritas
#jerteh #besut

Semua item ready stock. Boleh direct hubungi kami di talian whatsapp atau terus berkunjung ke butik Favouritas, Jerteh utk pembelian segera. Penghantaran ke seluruh negara!
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
📆 Sabtu hingga Khamis
⏰ 9.30am hingga 5.30pm
📷 IG @favouritasboutique
📮 waze: Favouritas
.
Landmark
🥀Berhadapan Perodua Sales Jerteh
🥀Sederet Pizza Islam
🥀Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#serisugarbelle #serisugarbellefavouritas
#sugarbelle #seribella #sugarbellejerteh #sugarbellebesut #sugarbellefavouritas #seribellajerteh #seribellabesut #seribellafavouritas
#sugarbelleseribellafavouritas
#jerteh #besut

Kenapa kena detoks? Detoks ni proses pembuangan dan penyingkiran toksin dalam badan. Jom dapatkan Seritoks dan singkirkan toksin berlebihan dalam badan anda.
.
Seritoks
RM29.00/bottle exc postage
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
9.30am-5.30pm
.
Landmark
🌼Berhadapan Perodua Sales Jerteh
🌼Sederet Pizza Islam
🌼Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#sugarbelle #seribella #sugarbellejerteh #sugarbellebesut #sugarbellefavouritas #seribellajerteh #seribellabesut #seribellafavouritas
#sugarbelleseribellafavouritas
#jerteh #besut
#seribellaseritoks #seritoks
#serisugarbelle #serisugarbellefavouritas

Kenapa kena detoks? Detoks ni proses pembuangan dan penyingkiran toksin dalam badan. Jom dapatkan Seritoks dan singkirkan toksin berlebihan dalam badan anda.
.
Seritoks
RM29.00/bottle exc postage
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
9.30am-5.30pm
.
Landmark
🌼Berhadapan Perodua Sales Jerteh
🌼Sederet Pizza Islam
🌼Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#sugarbelle #seribella #sugarbellejerteh #sugarbellebesut #sugarbellefavouritas #seribellajerteh #seribellabesut #seribellafavouritas
#sugarbelleseribellafavouritas
#jerteh #besut
#seribellaseritoks #seritoks
#serisugarbelle #serisugarbellefavouritas

Kenapa kena detoks? Detoks ni proses pembuangan dan penyingkiran toksin dalam badan. Jom dapatkan Seritoks dan singkirkan toksin berlebihan dalam badan anda.
.
Seritoks
RM29.00/bottle exc postage
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
9.30am-5.30pm
.
Landmark
🌼Berhadapan Perodua Sales Jerteh
🌼Sederet Pizza Islam
🌼Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#sugarbelle #seribella #sugarbellejerteh #sugarbellebesut #sugarbellefavouritas #seribellajerteh #seribellabesut #seribellafavouritas
#sugarbelleseribellafavouritas
#jerteh #besut
#seribellaseritoks #seritoks
#serisugarbelle #serisugarbellefavouritas

Semua item ready stock. Boleh direct hubungi kami di talian whatsapp atau terus berkunjung ke butik Favouritas, Jerteh utk pembelian segera. Penghantaran ke seluruh negara!
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
📆 Sabtu hingga Khamis
⏰ 9.30am hingga 5.30pm
📷 IG @favouritasboutique
📮 waze: Favouritas
.
Landmark
🥀Berhadapan Perodua Sales Jerteh
🥀Sederet Pizza Islam
🥀Jalan besar KB-KT
.
#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#serisugarbelle #serisugarbellefavouritas
#sugarbelle #seribella #sugarbellejerteh #sugarbellebesut #sugarbellefavouritas #seribellajerteh #seribellabesut #seribellafavouritas
#sugarbelleseribellafavouritas
#jerteh #besut

Untuk pertama kalinya saya menjadi "dropship" sahaja .. lama kelamaan jadi yakin tuk jadi "agent" pulak .. Rezeki belum sampai ke "stockis" lagi .. Harap satu ary boleh lah jadi stockis pulak.. "God Will.🙏".
.
Terima kasih kepada pelangan tetap #serisugarbelle n pelangan lain. Kalau bukan kerana kamurang, sapalah sya tuk sampai ke tahap AGENT TAWAU .. 😌.
.
So, kepada yang rasa mahu mencuba product/cosmetic #seri dan #sugarbelle, jangan segan tuk bertanya. Tidak beli pon tidak apa jugak bah, sya layan dengan ikhlas hati tuk menjawab soalan² kamurang, sebab sya pon pengguna SERI & SUGARBELLE jugak .. 😁✌.
.
Tawau→Semporna→Kunak→Laha Datu→Sandakan→Kota Kinabalu .
WA📱: 012-811 4268
FB_page: Seri Sugarbelle Star Tawau
FB_personal: Kamalia Daines Leo
.
#serisugarbellestar
#agenttawau
#teamarolabelladona

Separuh dah pergi ke tuannya. Tingal yg stay area² pedalaman lg yg belum sampai ke tuannya.
.
Berminat nak cuba #serisugarbelle .?
.
📱012-811 4268
💻Seri Sugarbelle Star Tawau
.
#serisugarbellestar
#sugarbellecosmetic
#seriproduct

Bah.. Sudah mau masuk tengah malam baru sempat mau kasih post nie barang² customers setia #serisugarbelle ..
.
Kalau kamurang mau tanya² or mau buat pre-order ,, kasih hallo² ja sya ,, kc WhatsApp ,, messenger or col terus pon boleh jugak bah 😊
.
Harga tidak termasuk postage ya dan pre-order is with payment.
.
📱012-811 4268
💻Seri Sugarbelle Tawau.
.
#serisugarbellestar
#agenttawau

COTTON CANDY LIP SCRUB
.
🍯Removes away dead skin cells
🍦Nourishes and protacts the lips from dryness
🍯Result will be smooth, soft and pinkish lips.
.
The yummy taste just like its name. This yummy Cotton Candy Lipscrub makes your lips super sweet and kissable! 🍭 It contains Sugar, Honey, Olive Oil, to exfoliate deeply & of course Cotton Candy Flavouring (Fragrance oil). After you use it, your lips will be more confident and moisturize. You can use any lipstick, any color you like 💋
.
tips *recommended to used twice a week for good effects.
.
.
#ihijabcom #cottoncandylipscrub #sugarbellestar #serisugarbelle #sugarbellecosmetic #lipscrubsugarbelle #beauty

INK-TENSE EYELINER
Price:RM55(exclude postage)
.
The most popular feedback this eyeliner is very nice because it didn't get smudge, and very easy to be removed. Besides, of course the color was so intense !
.
Interested to buy, kindly whatsapp me at
📲011 2555 0772
.
🚚Postage Fee
Semenanjung: RM8
Sabah&Sarawak: RM11
.
#sugarbelle #sugarbellestar #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #sugarbelleagent #sugarbelledropship #sugarbelleeyeliner #sugarbelleintenseeyeliner #serisugarbelle #serisugarbellestar #sugarbellestars

EYESHADOW DUO PALETTE
Price: RM39/each(exclude postage)
.
Have you choose colors that suit you? Be creative and create a neutral looks, smoky dramatic looks and everything in between
.
Interested to buy, kindly whatsapp me at
📲011 2555 0772
.
🚚Postage Fee
Semenanjung: RM8
Sabah&Sarawak: RM11
.
#sugarbelle #sugarbellestar #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #sugarbelleagent #sugarbelledropship #sugarbelleeyeshadow #sugarbelleeyeshadowduo #sugarbelleeyeshadowduopalette #serisugarbelle #serisugarbellestar #sugarbellestars

LENGTHENING MASCARA
Price: RM65(exclude postage)
.
Achieved a fuller and long lashes that looks almost natural with added floral scent
.
Interested to buy, kindly whatsapp me at
📲011 2555 0772
.
🚚Postage Fee
Semenanjung: RM8
Sabah&Sarawak: RM11
.
#sugarbelle #sugarbellestar #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #sugarbelleagent #sugarbelledropship #serisugarbelle #serisugarbellestar #sugarbellemascara #sugarbellelengtheningmascara #sugarbellestars

COFFEE SCRUB WITH HONEY
~SBxSG~
.
Harga RM35 saja
.
Nak try?Nak order?
Cepat cepat👇
📲018.270.4834
📲018.270.4834
📲018.270.4834
.
#sugarbelle#sugarbellestars#scrubmuka#scrubbadan#serisugarbelle

COFFEE SCRUB WITH HONEY
~SBxSG~
.
Harga RM35 saja
.
Nak try?Nak order?
Cepat cepat👇
📲018.270.4834
📲018.270.4834
📲018.270.4834
.
#sugarbelle#sugarbellestars#scrubmuka#scrubbadan#serisugarbelle

Haaa..tudiaa...bru seminggu Kakwa try amik 1st stok. Dalam hati risau jugak kalau xley jual ni..tp syukur Alhamdullillah..rezki Allah tu luas.. yg penting kita yakin dgn aturan Allah swt.. .

So utk ready stok dah xbanyak pada kakwa..kalau ada yg nak..tp item ready stok xde..kakwa boleh order..pm je kakwa k..Yang ada nak jom kita kasi clear..meh2..tinggal foundation dgn scrub..untuk detoks pon tinggal sekotak je lagi..
.

Whatsapp kakwa untuk sebarang pertanyaan atau pembelian..010-5424318.
.

Atau klik pada link bio kakwa tuuu... #kakwajualkosmetik #sugarbellemelaka #seritoksmelaka #seribellamelaka #serisoapmelaka #serisugarbelle #officialagentsugarbelle #sugarbellestarsagent #sugarbellestars

Bibir merekah?? Bibir kering?? Dah sapu lipbalm pon masih tak selesai masalah??
.
Haa..kalau macam tu Uolls boleh cuba cotton candy lipscrub dari Sugarbelle ni. Ia bukan sekadar membuang sel kulit mati di bibir malah ia menjadikan bibir kita lebih segar, lembut dan cantik. So kalau Uolls pakai lipstick or lipcream pastinya nampak lebih sekata dan gebu giteww..
.
Mana nak beli?? Order jer dengan Kakwa. Whatsapp 010.5424318.

#serisugarbelle #sugarbellemelaka #officialagent #uitmlendu #uitmbandaraya #kuimmelaka #vhkakwa #codmelaka #akubudakmasjidtanah

Most Popular Instagram Hashtags