#serimutiarawedding

279 posts

TOP POSTS

Sesuatu yang diperkatakan oleh @neelofa bersama @fattahaminz semasa sesi Majlis Meet & Greet di Riyaaz Event Space pada 4hb.Feb.2017

Venue & facilities :
@riyaazeventspace

Stage and garden deco:
@minimalsconcept

Videographer:
@papayonstudio
@amienkhalid

Photographer : @dzfariqphotography @raafikazizphotography @lavidaeventphotography @iqstudio.my @photobyoharieff @photobymatt100 @matt100k
Doorgift:
@nonasugary_ideas
@snazzychocdates

Dessert table item :
@thecakecrumbs
@sweetsmanis

Catering:
@seri.mutiara.catering 😘😘 Handbouquet: @flowersandglow_byaniez @miasara_petals_posies

Table Centerpieces deco: @ainacopartynsuch

Ballons deco: @uniquebirthdayshooppe

Bunting & backdrop :
@atih.studio

Chiavary chair :
@qaryakita

#serimutiara #serimutiaracatering #serimutiarawedding #lofattah

Amboi malu lah tu bila Mr pilot kita @fattahaminz bergurau dengan @neelofa sampai malu-malu #neelofa kita nie nak jawap..Apa2 pun kami doakan yang baik-baik yek utk kalian..Luv you 💖

EKSLUSIF MEET & GREET

Venue & facilities :
@riyaazeventspace

Stage and garden deco:
@minimalsconcept

Videographer:
@papayonstudio
@amienkhalid

Photographer : @dzfariqphotography @raafikazizphotography @lavidaeventphotography @iqstudio.my @photobyoharieff @photobymatt100 @matt100k
Doorgift:
@nonasugary_ideas
@snazzychocdates

Dessert table item :
@thecakecrumbs
@sweetsmanis

Catering:
@seri.mutiara.catering 😘😘 Handbouquet: @flowersandglow_byaniez @miasara_petals_posies

Table Centerpieces deco: @ainacopartynsuch

Ballons deco: @uniquebirthdayshooppe

Bunting & backdrop :
@atih.studio

Chiavary chair :
@qaryakita

#serimutiara #serimutiaracatering #serimutiarawedding #lofattah

Kami dah bersedia..
Terima kasih atas kepercayaan yang diberikan

#serimutiara #serimutiaracatering #serimutiarawedding #neelofa #fattahamin

Rasa susah nak bergambar dengan boss @liza_zul nie..Almaklum lah orang kuat Seri Mutiara Catering.. #serimutiarawedding #serimutiara #serimutiaracatering #helmieaffandi #LizaZul

MOST RECENT

Pakej IFTAR 2017📣📣
(Min 100pax)
⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊⚊
📍 Rancang untuk Majlis IFTAR?
📍Anda ingin membuat tajaan,sumbangan atau INFAQ Makanan berbuka puasa di masjid atau surau berdekatan?

Insyallah kami di Seri Mutiara Catering mampu membantu anda dengan Pakej IFTAR 2017 yang lebih berpatutan.

Pakej IFTAR A (RM9.50)😆
Nasi Putih
Ayam Lemak Cili Padi
Daging Masak Kicap
Sambal Jawa
Kacang Panjang Goreng
Buah Oren & Tembikai Potong
Air Anggur Kordial

Pakej IFTAR B (RM9.00)😄
Nasi Briyani
Ayam Masak Merah
Jelatah
Dalca Sayur
Papadum
Buah Oren / Tembikai Potong
Air Sirap Punch

Pakej IFTAR C (RM8.00)😊
Nasi Putih
Ayam Goreng Rempah
Gulai Nanas Ikan Masin
Sayur Campur
Buah Oren / Tembikai Potong
Air Sarsi Kordial

Jangan risau harga semua termasuk:
✔Penghantaran PERCUMA di kawasan lembah klang
✔Kelengkapan katering yang moden dan lengkap termasuk alas meja & skirting
✔Resepi citarasa yang menyelerakan
✔Berkualiti & Selamat

Bagi tujuan tajaan atau INFAQ berbuka puasa sila berikan alamat lengkap masjid / surau untuk tujuan penghantaran

Berminat??
Boleh Whtsap / Call kami
helmie
0178801388

haliza
0195590531

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak🤗🌙 - #regrann #serimutiara #serimutiaracatering #serimutiaraholding #serimutiaraevents #serimutiarawedding

Special Dinner Menu ✔Chinese Fried Rice
✔Chicken Lemon
✔Dory Fish Sweet Sour
✔Nyonya Udang Sambal
✔Lamb Grill & Black Pepper Sauce
✔Mix Vege
✔Local Fruit
✔Punch Cordial
✔Brownies & Cheese Cake
✔Our Special Teh Tarik

Only RM30nett..
Fully Seated with dome set.. Please Call/Whtsapp us:

helmie 0178801388
haliza 0195990532

#serimutiara
#serimutiaracatering
#serimutiaraholding
#serimutiaraevents
#serimutiarawedding
#govevents

Kepada awak yang nak kahwin tahun 2017..... Di sini Kak Eja nak offer Pakej Qasidah Cinta dengan harga yang sangat berpatutan...
Cuma cuma cuma RM15,600 je dik ❤❤
Jangan pengsan dulu ye... Apa yang awak dapat dlm pakej ni? ✔ Pelamin Dewan / Khemah
✔ Busana pengantin sepasang
✔ Make up comel sepasang
✔ Katering 1000pax
✔ Kelengkapan Dewan / Khemah
✔ Red carpet
✔ Bunga walkaway
✔ Pintu gerbang
✔ PA Sistem
✔ Abang DJ/Emcee
✔ Set Karaoke pun include skali 😉

Pengsan dah ke??? Ada lagi dik........... Boleh food tasting PERCUMA!!
Mai datang showroom atau Kak Eja hantar sampai depan rumah 😍😍 Pengsan tak 😘😘😘😘 Lagi lagi lagi.... 5 orang pertama yg booking dari saat post ini diupload, Kak Eja bagi diskaun RM100 ❤❤❤ Sila pengsan!! Kalau nak view full pakej, whatsapp Kak Eja ye. Kita sembang2. Akak tak gigit 😁😁 Follow Caterer Selangor
@seri.mutiara.catering
@seri.mutiara.catering

#LizaZul
0195590532

#serimutiara #serimutiaracatering #serimutiarawedding #smc #katering #katererselangor #pakejkatering #pakejperkahwinan #malaywedding #wedding #jomkahwin #projekkahwin #qasidahcinta #manisnyacinta #mahligaicinta #Lz

Awak....jom kahwin!! Pakej katering serendah RM9.80/pax ❤
Pakej lengkap serendah RM15,600 ❤❤ Lagi
Lagi
Lagi ❌TIADA GST
❌TIADA CAJ TERSEMBUNYI
✔FREE Food Tasting 😋

Macam2 pakej perkahwinan ada.
PM / Whatsapp akak tuk view pakej ye 😘

#LizaZul
@seri.mutiara.catering
0195590532
0195590532

#serimutiara #serimutiaracatering #serimutiarawedding #smc #katering #kateringselangor #pakejkatering #pakejperkahwinan #jomkahwin #projekkahwin #kerjakahwin #qasidahcinta #manisnyacinta #mahligaicinta #raikancinta #malaywedding #wedding #Lz

Awak....jom kahwin!! Pakej katering serendah RM9.80/pax ❤
Pakej lengkap serendah RM15,600 ❤❤ Ini kisah benar!! ❌TIADA GST
❌TIADA CAJ TERSEMBUNYI
✔FREE Food Tasting 😋

Macam2 pakej perkahwinan ada.
PM / Whatsapp akak tuk view pakej ye 😘

#LizaZul
@seri.mutiara.catering
0195590532
0195590532

#serimutiara #serimutiaracatering #serimutiarawedding #smc #katering #kateringselangor #pakejkatering #pakejperkahwinan #jomkahwin #projekkahwin #kerjakahwin #qasidahcinta #manisnyacinta #mahligaicinta #raikancinta #malaywedding #wedding #Lz

Pakej lengkap all in 1000pax...
✔ Katering
✔ Kelengakapan khemah / dewan
✔ Busana & Makeup
✔ Pelamin
✔ Dj / PA sistem

Cuma cuma cuma RM15,600 je 😲😲 Tapi tapi tapi

Eja nak bg diskaun sempena hujan rahmat petang ni 😍😍
10 orang pertama yg booking dr saat post ini diupload, Eja bg diskaun RM100 😘😘
Total RM15,500 je adik sayang. Cepat grab ye!! 10 orang pertama aje ye. Kalau jadi orang ke 11 jangan nangis guling guling ye sayang 😂😂 #LizaZul
0195590532

#serimutiara #serimutiaracatering #serimutiarawedding #smc #katering #katererselangor #pakejkatering #pakejperkahwinan #malaywedding #wedding #jomkahwin #projekkahwin #qasidahcinta #manisnyacinta #mahligaicinta #Lz

Most Popular Instagram Hashtags