[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#serimuka

13602 posts

TOP POSTS

Masa baru-baru berumahtangga emak dan nenek berpesan *isteri banggun sebelum suami, mandi siapkan sarapan sebelum suami pergi kerja.. walaupun hanya hidangankan secangkir tea atau kopi.. jangan tau tidur je, salam cium sebelum suami keluar dari rmh ..ALhamduLiLLah sampai kehari ini masih dikekalkan pesanan turun temurun tu.. sarapan pagi ini untuk insan yang tersayang #nasigoreng #kekpisang #puterisalat #serimuka dan #hlmilk ..

Pergi rumah mak selalu langkah kanan 😋

#KopiO #KoleKacang #SeriMuka & belen #KuihRaya 👍

EXTRA !! Ahad 19/11/17
Pick up: 2 hingga 6 petang

Combo
Serimuka durian + serimuka pandan
RM45

Berminat boleh whatsapp 0192707880 ya...terima kasih 😘

#combokuehbangi #kuehbangi #serimuka

#serimuka 😂
D awal pagi c Ibu

#serimuka custard pandan,resep @lysa_tangkulung
Bahan buat lapis ketan: 
300 gr Beras ketan
200 ml santan kental/ kara 
1 sdt garam 
3 lembar daun pandan 
Bahan buat lapis pandan custart:
3 butir Telor utuh 
200 ml santan kelapa sedang 
180 gr gula pasir ( kurangin jd150 gr)
100 ml juice pandan dan suji 
4 sdt tepung maizena 
3 sdm tepung segitiga 
1/2 sdt garam ( tambahan dari lysa) 
Caranya buat lapisan ketan: 
1. Rendam ketan satu malam dan cucu bersih . 
2. kukus ketan di lapisi daun di dalam loyang dan masukan santan kental garam .
3. daun pandan di masukan ke dalam tutupin dengan beras ketan lg 
4. kukus sampai matang dan sesekali di aduk . 
5. setelah matang tuang ke loyang 20 cm dan tekan tekan sampai rata . dan sisihkan.

Caranya lapisan custard pandan:
1. kocok lepas 3 butir telor dan santan garam dan tepung di campur rata
2. dan disaring supaya tidak ada yg mengumpal 
3. kemudian di steam dengan cara panci bawah di taruh air kemudian mangkok tadi di taruh diatasnya 
4. di aduk terus sampai mengental 
5. dan tuang keatas lapisan ketan 
6. kemudian di kukus sampai 25 menit atau sampai matang 
7. kalau udh dingin masukan kulkas1 jam biar bagian custard bgs kalau di potong
8. pisau di lapisi plastik wrap supaya tidak lengket dan gampang 
#thegaring #thegaring79 #doyanbaking

Start your day with SMILE.. Morningg..!! 😊🌼 #talamkeladi #serimuka #lapismerahputih #lhodmenu

MOST RECENT

Order pagi ni,lima jenis talam,tq madam gunasegari for your order#talamdurian#serimuka#talamkacanghijau#talamsugi#talamkeladi#

VITAMIN C. PRODUK LAKU KERAS. KEGEMARAN RAMAI NI.

KELEBIHAN.
Apa kelebihan Vitamin C ?
🍊Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🍊Mengurangkan simptom demam
🍊Mengatasi masalah jerawat degil
🍊Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍊Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
🍊Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
🍊Mengurangkan kesan "sunburn"
🍊Menjadikan kulit lebih gebu
🍊Melembapkan kulit dari dalam
🍊Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊Tona kulit menjadi lebih sekata
🍊Mengurangkan penyakit selsema
🍊Melindungi badan daripada radikal bebas
🍊Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🍊Mencerahkan kulit secara semulajadi
🍊Membantu kelihatan lebih muda

Selain untuk dimakan, Vitamin C ni.pun boleh dibuat masker pada muka.
Caranya boleh whatapps saya. Saya akan terangkan dan bagi bimbingan macam mana penggunaannya yang betul.

Nini Aini
013-2506574
Behealthy_staybeauty.

#shaklee #kulitcerah #nakcantik #kulitkusam #jerawatpudar #flawless #imunkuat #antibodi #shakleekluang #vitaminc #bebasjerawat #shakleebynini #setcerah #setcantik #kulitkusam #cantiksebelumkahwin #seripengantin #setaurabeauty #auraseri #vitamins #supplement #setasaskecantikan #seriwajah #serimuka

VITAMIN C. PRODUK LAKU KERAS. KEGEMARAN RAMAI NI.

KELEBIHAN.
Apa kelebihan Vitamin C ?
🍊Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan
🍊Mengurangkan simptom demam
🍊Mengatasi masalah jerawat degil
🍊Mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi
🍊Membantu kulit sensitif seperti eczema, resdung
🍊Membantu penghasilan kolagen dalam tubuh
🍊Mengurangkan kesan "sunburn"
🍊Menjadikan kulit lebih gebu
🍊Melembapkan kulit dari dalam
🍊Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🍊Tona kulit menjadi lebih sekata
🍊Mengurangkan penyakit selsema
🍊Melindungi badan daripada radikal bebas
🍊Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🍊Mencerahkan kulit secara semulajadi
🍊Membantu kelihatan lebih muda

Selain untuk dimakan, Vitamin C ni.pun boleh dibuat masker pada muka.
Caranya boleh whatapps saya. Saya akan terangkan dan bagi bimbingan macam mana penggunaannya yang betul.

Nini Aini
013-2506574
Behealthy_staybeauty.

#shaklee #kulitcerah #nakcantik #kulitkusam #jerawatpudar #flawless #imunkuat #antibodi #shakleekluang #vitaminc #bebasjerawat #shakleebynini #setcerah #setcantik #kulitkusam #cantiksebelumkahwin #seripengantin #setaurabeauty #auraseri #vitamins #supplement #setasaskecantikan #seriwajah #serimuka

Untuk yang suka bercuti tu takyah risau nak bawa botol besar-besar sebab kami ada sediakan botol travel set. Kecil je senang nak bawa ke mana-mana. 😁
.
.
.

Cepat-cepat klik link di bio untuk ws kami (+60198905590) dan order sekarang!
.
.
.

#serimuka #serimuka #terlajaklaris #muka #skincare #minimaIist #minimalizorganic #organicskincare #cantik #berseri #lokalah #lokalbrand #homemade #semulajadi #bebaskimia #pencucimuka #serum #roseserum #toner #penjagaanwajah

💡 FEEDBACK CUSTOMERS 💡

Feedback daripada customer tetap kami! Banyak kali dah dia repeat order ok. And guess what, disebabkan permintaan terlalu tinggi dan ramai yang mintak kami upgrade saiz botol jadi kami UPGRADE! 😎 Jom ramai-ramai order dan dah tak payah susah-susah beli macam-macam produk untuk nampak cantik sebab pastinya produk kami ada segalanya!!! 😍
.
.
.

Klik link di bio untuk ws kami sekarang! (+60198905590)
.
.
.

#serimukafeedback #serimuka #seri #muka #minimaIist #minimalizorganic #organicskincare #penjagaanwajah #cantik #berseri #lokalah #lokalbrand #bersih #semulajadi #kosmetik #beautiful #homemade #skincare #skincareroutine #terlajaklaris #laris #lakukeras

✔Alhamdulillah...selesai agenda hari ini. Dari seawal pagi kami bertungkus lumus di dapur KCR, siap jugak akhirnya. ✔TQ Puan yg order dari AIA@Alor Setar untuk jamuan agent2. Moga berpuashati dgn menu kami ya. ✔Juga TQ utk customer COD arini. Yg mana xdapat tu harap maaf ya sbb dh terlebih dr kuota asal.
#nasidagingairasamkerisik
#dalcavege
#pulutkuningberhias
#kariayam
#serimuka
#qasidah 📲📲HUBUNGI kami untuk pertanyaan dan tempahan...
📌Liza www.wasap.my/60179855352
📌Fauzina www.wasap.my/60164459568

Assalamualaikum😍

Terima kasih Kak Aida
#serimukapandan utk kenduri anak saudara katenyer... #serimuka #serimukapandan #sabtu #kuihtalam #malaykuih #tempahankuih #kuihmelayu #bandarbarubangi

Korang, makin menjadi customers repeat order ni. Takkan korang taknak try? Wangi sangat wey! Walaupun wangi tapi light je bau dia takde lah kuat sampai menusuk hidung 😂Tahan lama pulak tu aduhai kalau tak cuba mmg tak tahu lah!
.
.
.

Klik link di bio untuk ws kami (+60198905590) sekarang!
.
.
.

#serimuka #seri #muka #minimaIist #minimalizorganic #organicskincare #skincareroutine #skincare #malaysia #homemade #lokalah #bodymist #bodycare #original #lastlonger #tahanlama #perfume #minyakwangi #kosmetik #lokalbrand

Seri Muka Durian ordered by our regular customer, Puan Iza❤️ Tq!😘 #dapurmakiti #serimuka #serimukadurian #duriand24 #kuihtalam #kuihmelayu #kuihtradisional #alambudiman #seksyenu10 #shahalam

Start your day with SMILE.. Morningg..!! 😊🌼 #talamkeladi #serimuka #lapismerahputih #lhodmenu

#serimuka 😂
D awal pagi c Ibu

Buat anda yang berada di KL/PUTRAJAYA/SELANGOR
.
IEMA Beauty Home Spa sediakan servis facial ke rumah/office yang berkualiti
.
Menggunakan mesin kecantikan dari Korea Selatan untuk rawatan facial muka
.
All in treatment
💠 Bersihkan liang pori dari dan daki degil
💠 Bersihkan sel kulit mati yang menyebabkan muka kusam
💠 Rawatan reverse aging dilakukan (Vitamin A & Ekstrak Ginseng Panex) supaya muka tampil muda kembali
💠 Pembuangan lemak di bahagian muka supaya muka V-shape
💠 Mengangkat semula keadaan kulit yang melenduh, kendur dwk usia dan kerapuhan elastin serta kolagen dalam kulit
💠 PH kulit diseimbangkan semula kepada flora kulit sihat
💠 Pelembap diserapkan ke muka supaya muka lebih glowing, melembap dan gorgeous... Hanya perlu PM/DM atau whatsapp 📲 011-10754564 atau klik link

http://wasap.my/601110754564/bookingfacial

#facial #facialhomespa #facialspa #cucimuka #skincare #collagen #serumwajah #serimuka #antuaging #jerawat #jeragat #beauty #mobilefacial #mobilefacialspa #homefacial #facelift #vshape #mua #makeup #nakcantik #nakcerah #kulitputih #kulitgebu #pengantin #pakejkawin

Item: Seri Muka Duck #serimuka #duck
Price : MYR 240
Remarks : worn once only
Condition : 9.5/10

#duckhunting #duckscarvestoletgo #duckscarvesforsale #preloved

#Alhamdulillah last utk hari ini.. Custemor nak bawak ke johor ..
#bingkaubi
#Serimuka #pandan
#Serimuka #durian
#congobar
Untuk tempahan boleh whatsapp aby
Www.wasap.my/60173697496

#dapurAnakBujang
#aptcafe
#0173697496
#bakingkelas
#cake #cookies #dessert
#sungaibuloh #Selangor

Thanks Puan Eli (Ketereh)
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Kuih Talam Serimuka
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Early bookings only...place your order now😊
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#zulshirarecipe #serimuka #birthday #kuihtalam #foodlovers #bakery #foodblog #igfood #foodstagram #food #love #bazarpaknil #pictures #neelofa #baking #noradanish #instafoodie #puffkelantan #duck #nelydiasenrose #kekkelantan #kuihkelantan #bakerskelantan #sayajualkek #sayajual #igkelantan #ilovekelantan #kotabharukelantan #kelantanbakers #kelantan

Kuih2 talam yg sentiasa dihati peminatnya😆😘😍 _ .🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 .
Sedia menerima tempahan koleksi kuih talam untuk pelbagai majlis: . 🍩Majlis keramaian
🍩Rumah terbuka (open house)
🍩Jamuan pejabat/ sekolah
🍩Sambutan perayaan
🍩Moreh (Ramadhan sahaja)
🍩dan lain-lain majlis.. . 😁Saiz loyang= 12 inci x 12 inci .

Sekiranya berminat untuk tempahan, sila Whatsapp📞 013-2001589 (Cik Najihah) 👧

_ 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 .
#nonamanis #talamkeladi #talamsuji #talamcendol #kaswi #kasui #talamtokyo #kuihlapis #talampisang #talamdurian #serimuka #kolekacang #kuihtradisional #cheras #bandartunrazak #f4f #majlisperkahwinan #apamsolo #serimukapandan #serimukadurian #kuihlapis #talamubi #talamroti #lapisnyonya #kuihmuih #kuihtalam #kateringkl

Taknak try ke produk best seller kami ni? Takyah pakai produk yang banyak chemical yang boleh rosakkan kulit muka awak tu. Mari lah order dengan kami! Wangi pun wangi, ada vitamin pulak tu. Dah tu semua bahan semula jadi. Ingat senang ke nak dapatkan benda hebat mcm ni dekat luar sana??? Ramai make up artis terkenal yg guna produk kami tau! Contohnya make up artis Fazura dan banyak lagi?
.
.
.

Klik link di bio untuk ws kami (+60198905590)
.
.
.

#serimuka #seri #muka #minimaIist #minimalizorganic #organicskincare #skincare #lokalah #lokalbrand #cantik #bersih #rose #semulajadi #serum #roseserum #pencucimuka #vitamin #homemade #kosmetik #glowing #uvray #fastselling #bestseller #jerawat #bebaskimia

Bergamot green tea oil toner ni boleh menyelesaikan masalah jerawat anda dengan cepat! Yang pastinya semua bahan yang digunakan adalah bahan semula jadi tanpa bahan kimia!
.
.
.

Klik link di bio untuk ws kami (+60198905590) untuk rasakan sendiri keajaiban toner kami! 😘
.
.
.

#serimuka #seri #muka #minimaIist #minimalizorganic #organicskincare #organic #semulajadi #skincareroutine #skincare #pencucimuka #bebaskimia #homemade #wangi #cantik #bersih #jerawat #lokalah #lokalbrand #beauty #poslaju #poritersumbat #kosmetik #makeup

#throwbackthursday 14/12/2017.. from the dawn till evening, kejung kaki for all these.. alhamdulillah
Total Production yesterday 😬

200pcs karipap
2 box of Egg Sandwich
50pcs Popia Goreng
50pcs Tauhu Sumbat
2 talam Seri Muka
250pcs Kuih Koci
1kg Rendang Hati & Limpa Daging

I should thanks to all my customers si comel Wilda, gorgeous @zarith_abubakar, kakak cantik @kayaffiq and forever partner @leaveittokarlyns for this wonderful business.
The purpose of a business is to a create a customer who creates customers! Thanks everyone for promoting us to others!
#sweetiehauz #kuih #kue #kuihtradisional #kuihmelayu #nonyakueh #kuihtalam #serimuka #karipap #currypuff #kuihkoci #popia #sandwich #tauhusumbat #katering #potluck #kendurikahwin #subangjaya #shahalam #sunway #bangsar #petalingjaya #putrajaya #putraheights #puchong #cyberjaya #halal #dessert

♦ MINIMALIZ BERGAMOT GREEN TEA TONER ♦

Anda ada masalah jerawat di muka? Dah pakai macam-macam produk tapi tak berkesan? Kami hasilkan toner khas untuk anda, Bergamot Green Tea Toner!!! 😱 Toner ini akan balance kan ph level di wajah anda dan merawat masalah jerawat anda dengan pantas. Lepas sahaja pakai pencuci muka kami lepastu boleh pakai toner ni dan in shaa Allah wajah anda akan bebas daripada jerawat! Bau pun wangi tau. 😍 Yang paling penting homemade dan hanya menggunakan bahan semula jadi! 😉
.
.
.

Klik link di bio untuk ws (+60198905590) sekarang!
.
.
.

#serimuka #seri #muka #minimaIist #minimalizorganic #organicskincare #skincare #skincareroutine #cantik #wangi #bersih #bebasjerawat #antijerawat #jerawat #toner #homemade #lokalbrand #lokalah #greentea #berseri #berkesan #beauty

Assalamualaikum😍
Kuih utk pagi Jumaat.

#serimuka pandan utk
Kak Rozita Kwsp Hentian Kajang.

#serimukadurian utk Siti.
Terima Kasih

#jumaat #tempahankuih #kuihtalam #malaykuih #kuihmelayu #bandarbarubangi

Disebabkan permintaan untuk rose serum ni terlalu tinggi, kita keluarkan dua pilihan saiz botol;15ml dan 30ml! 😋 Bau dia yang wangi serta fungsinya yang sangat tiptop lah yang membuatkan produk ini antara produk paling terlaris kami. 😀 Serum ni juga bukan sahaja berfungsi untuk menghalang kulit muka anda daripada sinaran uv, malah dapat kekalkan hidrasi kulit anda dan juga merawat sunburn! 😍 Semuanya dalam 1!
.
.
.

Klik link di bio untuk ws (+60198905590)
.
.
.

#serimuka #seri #muka #minimaIist #minimalizorganic #organicskincare #skincareroutine #skincare #lokalah #lokalbrand #berkesan #uvray #sinaranuv #sunburn #homemade #cantik #glowing #makeup #beautiful #kosmetik #dropship #hidrasikulit #hydrate #bestseller #fastselling

Postage untuk pagi tadi! Banyak sangat order sampai tak menang tangan nak siapkan produk-produk kami sebab kami buat homemade dan khas hanya bila anda order. Customers ramai yang repeat order. Untuk next week punya postage pun beratur panjang dah! Awal gila kan so kalau ada siapa-siapa yang nak selit order boleh ws kami sekarang!
.
.
.

Klik link di bio (+60198905590) untuk ws!
.
.
.

#serimukaorder #serimuka #seri #muka #minimaliz #minimaIist #minimalizorganic #organicskincare #beautiful #cantik #bersih #postage #poslaju #homemade #glowing #kosmetik #kesihatan #berkesan #lokalah #lokalbrand #worldwide #skincareroutine #skincare #wangi #rose #wangi

6th day of personal basic to advance class,our 6th task is Makeup No makeup look..makeup itu mudah,tapi utk angkat seri muka itu x mudah..thank you friend/model sudi luangkan masa jadi model terjun sya malam nie,thank you juga kepada ticer thor yg ajarkn teknik mahal nie..😘
#newbie #makeupnomakeup #daylook #simplemakeup #angkat #serimuka #avoncosmetics #maybelline #essence #sendayutinggi #catrice #lakme #silkygirl

Pencuci muka dan toner yang paling best abad ini! Ramai yang cari produk yang chemical free, yang guna bahan semula jadi je kan? Tapi susah nak dapat yang best, yang wangi, yang berbaloi dan yang paling penting tak tipu kan? Minimaliz Rose Face Cleanser dan Minimaliz Rose Toner adalah jawapannya! Gerenti puas hati. Dah lah bau wangi sbb guna ekstrak bunga ros sebenar, takde kimia yang boleh rosakkan kulit muka kita dan yang paling penting ada segala jenis vitamin dalam ni. Mana nam cari wey dekat pasaran yang mcm ni sekarang?!
.
.
.

Ws kami sekarang +60198905590 atau terus klik link di bio!!! .
.
.

#serimuka #minimaliz #minimalizorganic #minimaIist #organic #homemade #semulajadi #lokalah #lokalbrand #beauty #beautician #beautiful #cantik #bersih #seri #muka #kosmetik #cosmetic #skincare #skincareroutine

The 3 perfect match! Anda hanya perlukan ketiga-tiga produk ni; face cleanser (pencuci muka), rose water (toner) dan juga rose oil serum, dan anda akan pastinga mendapatkan kulit wajah idaman anda! 😍 Lepasni tak payah dah download apps untuk edit gambar sebab kulit wajah sendiri pun dah cukup bersih, cantik dan glowing walaupun tanpa make up 😉
.
.
.

Klik link di bio (+60198905590) untuk ws kami.
.
.
.

#organicskincare #homemade #skincareroutine #beautyblogger #serum #serimuka #seri #muka #minimaliz #minimalizorganic #minimalist #organic #lokalah #lokalbrand #cantik #roseserum #rose #bersih #settingspray #makeup #glowing #cantik #berseri

Siapa je yang tak suka kan unicorn kan? Siapa je yang tak suka kan bau yang wangi kan? Ada pelbagai body mist yang berada di pasaran sekarang tapi dapat ke nak cari yang bau tahan lama? Dapat ke nak cari bau yang wangi tapi tak terlalu kuat baunya? Dapat ke nak cari body mist yang lawa macam ni? 😏 Confirm susah nak carikan! Kami boleh jamin yang anda bakal menggilakan unicorn body mist keluaran kami! 😎
.
.
.

Klik link di bio sekarang (+60198905590)
.
.

#minimaliz #serimuka #seri #muka #agent #dropship #organic #organik #bahansemulajadi #wangi #tahanlama #longlasting #glamour #unicorn #bodymist #bodycare #kosmetik #cosmetic #beauty #cantik #easygoing #travel #lovely #lokalah #lokalbrand #local #wordwide #organicskincare #homemade

Comel sangat botol unicorn body mist ni kan! 😍 Jatuh cinta pandang pertama gitu. Tengok botol je dah jatuh cinta. Apatah lagi bau dia. Fuhhh meletopppp! Wangi gila dan tahan lama pulak tu. Budak-budak kecik pun suka sangat dengan bau dia siap nak bawak pergi sekolah 😂 Alahai tak reti lah nak cerita lebih. Perfect sangat! 😝 Mai lah order kat kami dan try bau sendiri.
.
.

Pssst lupa nak bagitahu, body mist ni pun salah satu best seller kami tau! Ada yang order sekali sampai 3-4 botol! 😚 Klik link di bio (+60198905590) dan terus ws kami ye. 😊
.
.
.

#bodymist #bodycare #serimuka #seri #muka #berseri #wangi #tahanlama #kosmetik #cosmetic #minimalizorganic #minimaliz #minimalist #organik #semulajadi #bestseller #skincare #cantik #lastlonger #worldwide #local #lokalah #lokalbrand #meletop #rugi #organicskincare #homemade #skincareroutine #beautyblogger

Assalamualaikum😍

#serimukadurian utk pagi Khamis. Alhamdulillah da selesai. Kita sambung meroti pulak😀

#serimuka #serimukadurian #duriand24 #tempahankuih #kuihmelayu #kuihtalam #bandarbarubangi

Pek combo #cokbadak #serimuka #koci for staff meeting.
Tq Publika

♦ MINIMALIZ UNICORN BODY MIST ♦

Suka kan bau yang wangi? Body mist yang anda beli dekat kedai/drugstore tak cukup wangi? Dah lah tak wangi, tak tahan lama pulak tu kan? 😩 Kami ada penyelesaiannya! Tadaaaaaaa! Bau unicorn body mist ni sangat lah wangi dan yang paling penting boleh tahan lama lebih 12 jam tau! 😱 Best gila! Botol pun slim je senang nak masuk dalam bag dan bawa ke mana-mana. 😋 .
.
.

Klik link di bio untuk ws kami +60198905590
.
.
.

#bodymist #unicorn #minimalizorganic #minimaliz #minimalist #serimuka #seri #muka #wangi #pocketsize #bahansemulajadi #cosmetic #beauty #cantik #skincare #bodycare #lovely #lastlong #tahanlama #organicskincare #homemade #skincareroutine #beautyblogger

Alhamdulillah... Arini dapat buat banyak kuih... set kuih ade dekat Shell Majidee Jln Tebrau arah ke Kota Tinggi, kuih yang lain ade dekat East West & Catering Jln Trus JB... special order: sandwich telur.. Selamat menjamu selera... #bingkaubi #bingkajagung #apamtepungberas #pulutserunding #serimuka #sandwichtelur

Masa baru-baru berumahtangga emak dan nenek berpesan *isteri banggun sebelum suami, mandi siapkan sarapan sebelum suami pergi kerja.. walaupun hanya hidangankan secangkir tea atau kopi.. jangan tau tidur je, salam cium sebelum suami keluar dari rmh ..ALhamduLiLLah sampai kehari ini masih dikekalkan pesanan turun temurun tu.. sarapan pagi ini untuk insan yang tersayang #nasigoreng #kekpisang #puterisalat #serimuka dan #hlmilk ..

💡FEEDBACK FROM CUSTOMERS!!!
.

Hanya dalam masa 3 minggu masalah jerawat customer kami dapat diselesaikan! Hanya dengan menggunakan rose serum dan juga rose water tu. Hebat gila kot! 😍 Bukan setakat jerawat je hilang, kulit muka pun dah tak kering. Segar je muka. Ni adalah feedback daripada customer tetap kami! Dia dah repeat order banyak kali. Kalau tak percaya jugak tak tahu lah nak kata apa. Feedback daripada customer niii! 😚 Try test sendiri untuk kulit muka awak semua dan rasa sendiri keajaibannya 😝
.
.
.
.

Klik link di bio untuk ws kami (+60198905590)
.
.
.

#minimalizorganic #minimaliz #minimalist #magical #serimuka #seri #muka #localbrand #lokalah #bersih #kosmetik #segar #glowing #cantik #cosmetic #serum #roseserum #rosewater #rose #berkesan #feedback #customer #fastselling #uvray #toner #facecleanser #skincare #cleanser #kulit #serimukafeedback

♦ Minimaliz Rose Serum ♦

Hanya dengan satu titis pada waktu siang dan satu titis pada waktu malam boleh memberikan keajaiban pada wajah anda! 😍 Kulit akan glowing walaupun hanya dengan secalit bedak. Magic kan?! 😱 Terus klik link di bio dan ws kami sekarang!
.
.
. +60198905590
.
.
.
#magical #minimaliz #minimalist #minimal #minimalizorganic #serimuka #seri #muka #longlasting #kosmetik #cosmetic #bersih #glowing #organik #semulajadi #halal #cantik #antiaging #ros #rose #rosehip #roseserum #rosserum #serum #powerful #organicskincare #homemade #skincareroutine #beautyblogger

NAK KULIT FLAWLESS TAK ??☺️ Tak perlu susah2 dah, makan je supplement Seri Bella ni, Produk BELLA AMMARA

Makan sehari 2 biji. Tak yah lah pegi buat rawatan laser ke ape ke.Buang duit je rawatan mahal2 camtu..Petuanya, minum air 2 liter sehari jer...
HOT SELLING skrg tau !! Bukan nak menunjuk ke ape, supplement ni memang organik, takda chemical, semua bahan semulajadi, lepas makan confirm naik #serimuka

Kualiti mmg superb & trusted la, LULUS KKM & HALAL !👍 Harga BIASA RM60😍😍😍 Cepat ! STOK LIMITED !!
Cepat ! STOK LIMITED !!
Cepat ! STOK LIMITED !! Whatsapp 012-7497044

Nak flawless tak ? Tunggu apa lagi 😁

Most Popular Instagram Hashtags