#seribellakl

MOST RECENT

Customer puas hatiπŸ˜™πŸ˜™
.
1 tablet #SERIBELLA penuh khasiat πŸ‘‡
πŸ… Tomato.
🍯 Madu.
πŸ“ Strawberi.
🌿 Ekstrak Daun Olive.

Makan 2 biji sehari, kulit boleh πŸ‘‡
FLAWLESS 😱
LICIN 😱
CERAH 😱
Sepantas 10 hari!!! Tak percaya??? Klik je #FeedbackSeribella, BERIBU testimoni berkesan 😘
Mereka dah CANTIK, awak bila lagi?
.
πŸ“² 013-739 7192
πŸ“² 013-739 7192
πŸ“² 013-739 7192
.
πŸ“¦ RM8 (SM) & RM10 (SS) : 1-3 working days
🎁 Free gift available.
🚘 COD ➑ Puchong, Subang, Shah Alam, Petaling Jaya, Universiti Malaya, Bangsar, Pantai Dalam, Dengkil, Salak Tinggi, Kota Warisan, Kuala Klawang.
.
πŸ—£πŸ—£πŸ—£ AGENT/DROPSHIP WANTED❗

ZULSAFF ENTERPRISE
(002690832-M)
#SeriToks #SeriBellaBeauty #seribellabeauty_my #skincare #agentwanted #dropshipwanted #supplement #seribellapuchong #seribellabangsar #seribellapj #seribellashahalam #seribelladengkil #seribellausj #seribellakl #seribellauniversitimalaya #seritokspuchong #seritokspj #seritokskl #seritoksshahalam #seritoksbangsar #seritoksdengkil #seritoksusj #fatburner

Alhamdulillah..lambakan testimoni berjaya #SERITOKS !!
.
BAHAN UTAMA SERITOKS
BUAH KIWI πŸ₯
-Membantu mengatasi masalah buang air besar yang tidak teratur
-Mengatasi masalah kembung perut.

BUAH OREN 🍊
- oren kaya dengan serat yang meransang jus pencernaan dan melegakan sembelit
- mengandungi pelbagai zat galian untuk membantu menurunkan berat badan.

ALOE VERA
-Membantu sistem penghadaman -Membantu mengatasi masalah sembelit -Melegakan sakit perut dan pedih hulu hati

DAUN TERATAI -Menggantikan air dalam badan
-membantu tubuh daripada dihidrasi akibat drp proses detox
.
πŸ“² 013-739 7192
πŸ“² 013-739 7192
πŸ“² 013-739 7192
.
RM 29 only
πŸ“¦ RM8 (SM) & RM10 (SS) : 1-3 working days
🎁 Free gift available.
🚘 COD ➑ Puchong, Subang, Shah Alam, Petaling Jaya, Universiti Malaya, Bangsar, Pantai Dalam, Dengkil, Salak Tinggi, Kota Warisan, Kuala Klawang.
.
πŸ—£πŸ—£πŸ—£ AGENT/DROPSHIP WANTED❗

ZULSAFF ENTERPRISE
(002690832-M)

#SeriToks #SeriBellaBeauty #seribellabeauty_my #skincare #agentwanted #dropshipwanted #supplement #seribellapuchong #seribellabangsar #seribellapj #seribellashahalam #seribelladengkil #seribellausj #seribellakl #seribellauniversitimalaya #seritokspuchong #seritokspj #seritokskl #seritoksshahalam #seritoksbangsar #seritoksdengkil #seritoksusj #fatburner

Assalamualaikum semua 😘..harini nak share sikit #feedbackserisoap . Alhamdulillah, sis ni sangat berpuas hati dengan perubahan kulit muka dia ..jerawat berkurang, kulit pon makin licin..best kanπŸ˜™
.
πŸ“² 013-739 7192
πŸ“² 013-739 7192
πŸ“² 013-739 7192
.
πŸ“¦ RM8 (SM) & RM10 (SS) : 1-3 working days
🎁 Free gift available.
🚘 COD ➑ Puchong, Subang, Shah Alam, Petaling Jaya, Universiti Malaya, Bangsar, Pantai Dalam, Dengkil, Salak Tinggi, Kota Warisan, Kuala Klawang.
.
πŸ—£πŸ—£πŸ—£ AGENT/DROPSHIP WANTED❗

ZULSAFF ENTERPRISE
(002690832-M)
#SeriToks #SeriBellaBeauty #seribellabeauty_my #skincare #agentwanted #dropshipwanted #supplement #seribellapuchong #seribellabangsar #seribellapj #seribellashahalam #seribelladengkil #seribellausj #seribellakl #seribellauniversitimalaya #seritokspuchong #seritokspj #seritokskl #seritoksshahalam #seritoksbangsar #seritoksdengkil #seritoksusj #fatburner

Assalamualaikum semua 😘..harini nak share sikit #feedbackserisoap . Alhamdulillah, sis ni sangat berpuas hati dengan perubahan kulit muka dia ..jerawat berkurang, kulit pon makin licin..best kanπŸ˜™
.
πŸ“² 013-739 7192
πŸ“² 013-739 7192
πŸ“² 013-739 7192
.
πŸ“¦ RM8 (SM) & RM10 (SS) : 1-3 working days
🎁 Free gift available.
🚘 COD ➑ Puchong, Subang, Shah Alam, Petaling Jaya, Universiti Malaya, Bangsar, Pantai Dalam, Dengkil, Salak Tinggi, Kota Warisan, Kuala Klawang.
.
πŸ—£πŸ—£πŸ—£ AGENT/DROPSHIP WANTED❗

ZULSAFF ENTERPRISE
(002690832-M)
#SeriToks #SeriBellaBeauty #seribellabeauty_my #skincare #agentwanted #dropshipwanted #supplement #seribellapuchong #seribellabangsar #seribellapj #seribellashahalam #seribelladengkil #seribellausj #seribellakl #seribellauniversitimalaya #seritokspuchong #seritokspj #seritokskl #seritoksshahalam #seritoksbangsar #seritoksdengkil #seritoksusj #fatburner
#okkamora

Selamat pagi!
Dah kunyah seribella ke pagi ni. Jangan lupa kunyah sebelum sarapan dan minum air 3L sehari πŸ˜‰
.
Jangan risau kalau kerap ke toilet. Tu proses perkumuhan dan baik utk badan kita. Lepas tu kulit pun sihat 😊
.
Jom cuba seribella. Untuk kesan yang terbaik jangan skip dan konsisten 😘

Seri hari ini, seri selamanya !!πŸ€—
.
Ready stockπŸ˜‰
COD KL

#seribella #seribeautyofficial #seritoks #serisoap #lelakiperempuanpunboleh
#seribellakl #seribellabest
#nakcantik #nakberseri #naksihat #kembaliyakin #wajibdimiliki

Alhamdulillah..happy tngk testimoni #seritoks sis ni..sampai 7KG TURUN!!!😘😘
.
BAHAN UTAMA SERITOKS
BUAH KIWI πŸ₯
-Membantu mengatasi masalah buang air besar yang tidak teratur
-Mengatasi masalah kembung perut.

BUAH OREN 🍊
- oren kaya dengan serat yang meransang jus pencernaan dan melegakan sembelit
- mengandungi pelbagai zat galian untuk membantu menurunkan berat badan.

ALOE VERA
-Membantu sistem penghadaman -Membantu mengatasi masalah sembelit -Melegakan sakit perut dan pedih hulu hati

DAUN TERATAI -Menggantikan air dalam badan
-membantu tubuh daripada dihidrasi akibat drp proses detox
.
πŸ“² 013-739 7192
πŸ“² 013-739 7192
πŸ“² 013-739 7192
.
RM 29 only
πŸ“¦ RM8 (SM) & RM10 (SS) : 1-3 working days
🎁 Free gift available.
🚘 COD ➑ Puchong, Subang, Shah Alam, Petaling Jaya, Universiti Malaya, Bangsar, Pantai Dalam, Dengkil, Salak Tinggi, Kota Warisan, Kuala Klawang.
.
πŸ—£πŸ—£πŸ—£ AGENT/DROPSHIP WANTED❗

ZULSAFF ENTERPRISE
(002690832-M)

#SeriToks #SeriBellaBeauty #seribellabeauty_my #skincare #agentwanted #dropshipwanted #supplement #seribellapuchong #seribellabangsar #seribellapj #seribellashahalam #seribelladengkil #seribellausj #seribellakl #seribellauniversitimalaya #seritokspuchong #seritokspj #seritokskl #seritoksshahalam #seritoksbangsar #seritoksdengkil #seritoksusj #fatburner

Product No.1 Paling Trending Di Media Social Sekarang ini.
SERIBELLA.Produk inspirasi hasil dari SeriGroup iaitu Pengasas BELLA AMMARA iaitu pasangan Khalif Samsudin dan Belle Yahya.
.
================
APA TU SERIBELLA?
===============
Seribella adalah Produk Makanan Tambahan Kecantikan jenis kunyahan yang ada pelbagai bahan seperti:
.
======================
BAHAN UTAMA SERIBELLA
======================
.
πŸ…Tomato - Mencerahkan kulit 5kali ganda
πŸ“Strawberry-Kaya dengan mineral dan vitamin
🍯Madu-Melembapkan kulit
🌱Daun Buah Zaitun-Atasi masalah jerawat/jeragat
πŸ’§L-Cysteine-Detox tubuh badan
🍞Yis Ceramide-Anti penuaan
.
===========================
APA YANG BEST SERIBELLA NI?
===========================
KELEBIHAN SERIBELLA πŸ… :
.
βœ”mencerahkan kulit berkali handa seluruh badan
βœ”mengatasi masalah jerawat & parut jerawat
βœ”melembabkan & menaikkan seri wajah
βœ”anti penuaan dan atasi masalah jeragat
βœ”diperkaya dengan vitamin,mineral dan antioksida/Detox
βœ”memberi tenaga sepanjang hari
.
=======================
CARA PENGAMBILAN
=======================
βœ”2 biji sehari sebelum makan untuk. kesan yang baik
βœ”tablet hanya perlu dihisap atau dikunyah
βœ”boleh diamalkan oleh lelaki & perempuan berusia 11 tahun keatas
βœ”boleh diamalkan ibu menyusu, tidak digalakkan untuk ibu mengandung
.
=====================
MACAM MANA NAK ORDER
====================
0148154688 "Seri hari ini, Seri selamanya!" #Seribella #SeribellaHq #SeribellaMalaysia #SeribellaKL #SeribellaKepong #SeribellaSelayang #SeribellaSelangor #SeribellaGombak #SeribellaBatuCaves #SeribellaRawang #SeribellaDamansara #SeribellaCrystalTomato #SeribellaFeedback #YLSbeautyConcept #seribellaserihariiniseriselamanya #produkkecantikkan #produkkesihatan #bazaaronline #bazaarpaknil #seritoks #serisoap #eehberserinyadia #SeribellaSeritoksMalaysia

KEBAIKAN SeriBella.
πŸ… Mencerahkan kulit berkali ganda seluruh badan.
πŸ… Mengatasi masalah jerawat & parut jerawat.
πŸ… Melembabkan & menaikkan seri wajah.
πŸ… Anti Penuaan & atasi masalah jeragat.
πŸ… Diperkaya dengan vitamin, mineral & antioksida (Detox).
πŸ… Memberi tenaga sepanjang hari.
.
.
BAHAN UTAMA SeriBella.
πŸ… Tomato – Mencerahkan kulit 5 kali ganda.
πŸ“ Strawberi – Kaya dengan mineral & vitamin.
🍯 Madu – Melembabkan kulit.
🌱 Daun Buah Zaitun – Atasi masalah jerawat/jeragat.
πŸ’§ L-Cysteine – Detox tubuh badan.
🍞 Yis Ceramide – Anti Penuaan.
.
.
CARA PENGAMBILAN SeriBella.
🍯 Ambil 2-3 biji sebelum/selepas makan, secara berasingan.
🍯 Digalakkan untuk meminum air putih/kosong secukupnya.
🍯 Kesan boleh dilihat seawal 5 hari (bergantung pada hormon seseorang). β€œ2 BIJI SEHARI SEBELUM/SELEPAS MAKAN
3 BIJI SEHARI UNTUK KESAN MAKSIMA”
.
.
πŸ”₯Hanya RM60 1 BOX ( KOS POS ADD RM8SM ..RM10SS ) πŸ”₯
.
DM atau WhatsappπŸ“±0143452141
.
Pembelian terus di SHOPEE, klik link di bio.
.
SETIAP PEMBELIAN DAPAT FREE GIFT🎁.
.
.
#seribella #seribellamurah #seribellaori #seribellaoriginal #seribellakl #seribellabeauty #bellaammara #sugarbelle #bellaammaralovers #bellaalyahaya #tatiskincare #boosterwhiteningmurah #boosterwhitening #kcolly #mytbpreadystock

Tak ada yang lagi best melainkan dapat tengok muka customer yang consume #seribella dapat kulit muka yang makin sihat 😍😍😍
.
.
Dulu ada masalah jerawat & parut. But now tak ada lagi dah. Feloless je sekarang. Hehe
.
.
Nak keputusan yang lebih wowww konsisten makan k. Dan jangan lupa minum air kosong byk2 tau ❀️
.
.
#seribella #seribellabatupahat #seribellabalakong #seribellacheras #seribellabangi #seribellakl #supplementputih #supplementputihkankulit #serimyrezeki #positivevibes #meyraberkatakata #qoutesoftheday

Tak ada yang lagi best melainkan dapat tengok muka customer yang consume #seribella dapat kulit muka yang makin sihat 😍😍😍
.
.
Dulu ada masalah jerawat & parut. But now tak ada lagi dah. Feloless je sekarang. Hehe
.
.
Nak keputusan yang lebih wowww konsisten makan k. Dan jangan lupa minum air kosong byk2 tau ❀️
.
.
#seribella #seribellabatupahat #seribellabalakong #seribellacheras #seribellabangi #seribellakl #supplementputih #supplementputihkankulit #serimyrezeki #positivevibes #meyraberkatakata #qoutesoftheday

Tak ada yang lagi best melainkan dapat tengok muka customer yang consume #seribella dapat kulit muka yang makin sihat 😍😍😍
.
.
Dulu ada masalah jerawat & parut. But now tak ada lagi dah. Feloless je sekarang. Hehe
.
.
Nak keputusan yang lebih wowww konsisten makan k. Dan jangan lupa minum air kosong byk2 tau ❀️
.
.
#seribella #seribellabatupahat #seribellabalakong #seribellacheras #seribellabangi #seribellakl #supplementputih #supplementputihkankulit #serimyrezeki #positivevibes #meyraberkatakata #qoutesoftheday

Tudiaaaa. Bigbos kita makin feloless laaa.. 😍😍😍😍
.
.
Sama cantik sama padan betul dgn ladyboss kan. Hehe

Korang yang lelaki pun boleh dapatkan kulit yg cantik & sihat dengan mengamalkan #seribella ni tau πŸ˜‰
.
.
#seribella #seribellabatupahat #seribellabalakong #seribellacheras #seribellabangi #seribellakl #supplementputih #supplementputihkankulit #serimyrezeki #positivevibes #meyraberkatakata #qoutesoftheday #serinaara

Tudiaaaa. Bigbos kita makin feloless laaa.. 😍😍😍😍
.
.
Sama cantik sama padan betul dgn ladyboss kan. Hehe

Korang yang lelaki pun boleh dapatkan kulit yg cantik & sihat dengan mengamalkan #seribella ni tau πŸ˜‰
.
.
#seribella #seribellabatupahat #seribellabalakong #seribellacheras #seribellabangi #seribellakl #supplementputih #supplementputihkankulit #serimyrezeki #positivevibes #meyraberkatakata #qoutesoftheday #serinaara

Ni ladyboss @bellealyahya @seribeautyofficial
.
.
Serius cantik teruk kan dia. Tak pakai makeup pun felolesss ya rabb 😍😍😍
.
.
Nak tau apa amalan ladyboss kita?? Seharusnya la cik tomato kan. Hehe sebab tu ladyboss keluarkan produk semua berasaskan tomato. Sbb ladyboss nak share dgn kita semua khasiat2 tomato ni. Boleh buat kita cantik luar & dalam ❀️❀️❀️
.
.
#seribella #seribellabatupahat #seribellabalakong #seribellacheras #seribellabangi #seribellakl #supplementputih #supplementputihkankulit #serimyrezeki #positivevibes #meyraberkatakata #qoutesoftheday

Ni ladyboss @bellealyahya @seribeautyofficial
.
.
Serius cantik teruk kan dia. Tak pakai makeup pun felolesss ya rabb 😍😍😍
.
.
Nak tau apa amalan ladyboss kita?? Seharusnya la cik tomato kan. Hehe sebab tu ladyboss keluarkan produk semua berasaskan tomato. Sbb ladyboss nak share dgn kita semua khasiat2 tomato ni. Boleh buat kita cantik luar & dalam ❀️❀️❀️
.
.
#seribella #seribellabatupahat #seribellabalakong #seribellacheras #seribellabangi #seribellakl #supplementputih #supplementputihkankulit #serimyrezeki #positivevibes #meyraberkatakata #qoutesoftheday

COMBO JOM CANTIK 😍
.
.
Nak cantik kena la jaga luaran & dalaman kita sekali kan.
.
.
Meyra nak OFFER FREE GIFT yang sangat sangat berbaloi baloi bila korang purchase COMBO JOM CANTIK ni.
.
.
❀️ FREE GIFT MENARIK ❀️
.
.
Tapi yang sangat LIMITED tau. Si cepat2 grab sebelum terlambat k 😘
.
.
#seribella #serisoap #seritoks #seriummi #tipsmeyra #tipskongsirezeki #serimyrezeki #seribella #seribellabatupahat #seribellabalakong #seribellacheras #seribellabangi #seribellakl #supplementputih #supplementputihkankulit #serisoap #serisoapbatupahat #serisoapbalakong #serisoapkl #serisoapbangi #serisoapcheras #sabunputih #sabunorganik #sabunjerawat #sabuntomato #serimyrezeki

COMBO JOM CANTIK 😍
.
.
Nak cantik kena la jaga luaran & dalaman kita sekali kan.
.
.
Meyra nak OFFER FREE GIFT yang sangat sangat berbaloi baloi bila korang purchase COMBO JOM CANTIK ni.
.
.
❀️ FREE GIFT MENARIK ❀️
.
.
Tapi yang sangat LIMITED tau. Si cepat2 grab sebelum terlambat k 😘
.
.
#seribella #serisoap #seritoks #seriummi #tipsmeyra #tipskongsirezeki #serimyrezeki #seribella #seribellabatupahat #seribellabalakong #seribellacheras #seribellabangi #seribellakl #supplementputih #supplementputihkankulit #serisoap #serisoapbatupahat #serisoapbalakong #serisoapkl #serisoapbangi #serisoapcheras #sabunputih #sabunorganik #sabunjerawat #sabuntomato #serimyrezeki

COMBO JOM CANTIK 😍
.
.
Nak cantik kena la jaga luaran & dalaman kita sekali kan.
.
.
Meyra nak OFFER FREE GIFT yang sangat sangat berbaloi baloi bila korang purchase COMBO JOM CANTIK ni.
.
.
❀️ FREE GIFT MENARIK ❀️
.
.
Tapi yang sangat LIMITED tau. Si cepat2 grab sebelum terlambat k 😘
.
.
#seribella #serisoap #seritoks #seriummi #tipsmeyra #tipskongsirezeki #serimyrezeki #seribella #seribellabatupahat #seribellabalakong #seribellacheras #seribellabangi #seribellakl #supplementputih #supplementputihkankulit #serisoap #serisoapbatupahat #serisoapbalakong #serisoapkl #serisoapbangi #serisoapcheras #sabunputih #sabunorganik #sabunjerawat #sabuntomato #serimyrezeki

COMBO JOM CANTIK 😍
.
.
Nak cantik kena la jaga luaran & dalaman kita sekali kan.
.
.
Meyra nak OFFER FREE GIFT yang sangat sangat berbaloi baloi bila korang purchase COMBO JOM CANTIK ni.
.
.
❀️ FREE GIFT MENARIK ❀️
.
.
Tapi yang sangat LIMITED tau. Si cepat2 grab sebelum terlambat k 😘
.
.
#seribella #serisoap #seritoks #seriummi #tipsmeyra #tipskongsirezeki #serimyrezeki #seribella #seribellabatupahat #seribellabalakong #seribellacheras #seribellabangi #seribellakl #supplementputih #supplementputihkankulit #serisoap #serisoapbatupahat #serisoapbalakong #serisoapkl #serisoapbangi #serisoapcheras #sabunputih #sabunorganik #sabunjerawat #sabuntomato #serimyrezeki

COMBO JOM CANTIK 😍
.
.
Nak cantik kena la jaga luaran & dalaman kita sekali kan.
.
.
Meyra nak OFFER FREE GIFT yang sangat sangat berbaloi baloi bila korang purchase COMBO JOM CANTIK ni.
.
.
❀️ FREE GIFT MENARIK ❀️
.
.
Tapi yang sangat LIMITED tau. Si cepat2 grab sebelum terlambat k 😘
.
.
#seribella #serisoap #seritoks #seriummi #tipsmeyra #tipskongsirezeki #serimyrezeki #seribella #seribellabatupahat #seribellabalakong #seribellacheras #seribellabangi #seribellakl #supplementputih #supplementputihkankulit #serisoap #serisoapbatupahat #serisoapbalakong #serisoapkl #serisoapbangi #serisoapcheras #sabunputih #sabunorganik #sabunjerawat #sabuntomato #serimyrezeki

Most Popular Instagram Hashtags