#seri2

MOST RECENT

Hai uolls..sebelum tido ttu..sis elida nk tnye ade x yg nak try dua produk ni..tgh sale tau ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Product hot selling ni tau..
Peel off gold mask + coffee scrub ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ready stockโ• Sape nak cantik dengan seribeauty ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹..jom order sekarang โ—โ—โ—
๐Ÿ…๐Ÿ‘‰ serisoap ๐Ÿ‹๐Ÿ‘‰seritoks
๐Ÿ“๐Ÿ‘‰seribella ๐Ÿ…๐Ÿ‘‰ serinaara ๐Ÿ…๐Ÿ‘‰seriummi
๐Ÿ‹๐Ÿ‘‰serift โค๐Ÿ‘‰seriv
โค๐Ÿ‘‰gold mask โค๐Ÿ‘‰madu cinta
โค๐Ÿ‘‰magic liquid cleansing water
Jom whatsapp sis 0145072890๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ dan COD KUALA TERENGGANU ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—
#seritoksterengganu #seribellaterengganu #serisoapfeedback #serisoapbangi #serisoapterengganu #serihariniseriselamanya #bellealyahya #terapiinstagram #serisuperstar #jerawathilang #jeragathilang #sabunkecantikan #bellaammara #serigroup #cantik #seri2.

Serisoap sabun tomato ni pun sesuai tau utk lelaki
Boleh la suruh suami, bf, tunang ke kwn lki ke pakai..
Bru flawless gitu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Sesuai utk lelaki dan perempuan
.
Ready stockโ• Sape nak cantik dengan seribeauty ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹..jom order sekarang โ—โ—โ—
๐Ÿ…๐Ÿ‘‰ serisoap ๐Ÿ‹๐Ÿ‘‰seritoks
๐Ÿ“๐Ÿ‘‰seribella ๐Ÿ…๐Ÿ‘‰ serinaara ๐Ÿ…๐Ÿ‘‰seriummi
๐Ÿ‹๐Ÿ‘‰serift โค๐Ÿ‘‰seriv
โค๐Ÿ‘‰gold mask โค๐Ÿ‘‰madu cinta
โค๐Ÿ‘‰magic liquid cleansing water
Jom whatsapp sis 0145072890๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ dan COD KUALA TERENGGANU ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—
#seritoksterengganu #seribellaterengganu #serisoapfeedback #serisoapbangi #serisoapterengganu #serihariniseriselamanya #bellealyahya #terapiinstagram #serisuperstar #jerawathilang #jeragathilang #sabunkecantikan #bellaammara #serigroup #cantik #seri2.

Dalam serum serinaara ni ade anti jerawat tau...bestkan?
Nk cuba dlu x? Rm60 je tau
.
Ready stockโ• Sape nak cantik dengan seribeauty ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹..jom order sekarang โ—โ—โ—
๐Ÿ…๐Ÿ‘‰ serisoap ๐Ÿ‹๐Ÿ‘‰seritoks
๐Ÿ“๐Ÿ‘‰seribella ๐Ÿ…๐Ÿ‘‰ serinaara ๐Ÿ…๐Ÿ‘‰seriummi
๐Ÿ‹๐Ÿ‘‰serift โค๐Ÿ‘‰seriv
โค๐Ÿ‘‰gold mask โค๐Ÿ‘‰madu cinta
โค๐Ÿ‘‰magic liquid cleansing water
Jom whatsapp sis 0145072890๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ dan COD KUALA TERENGGANU ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—
#seritoksterengganu #seribellaterengganu #serisoapfeedback #serisoapbangi #serisoapterengganu #serihariniseriselamanya #bellealyahya #terapiinstagram #serisuperstar #jerawathilang #jeragathilang #sabunkecantikan #bellaammara #serigroup #cantik #seri2.

#seri2 #sฤฑkฤฑcฤฑ ๐Ÿ˜’๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

Ghazi Seri 2
THE CLASH OF CROSS AND CRESCENT !! Must read it.. Flashback in Best #glory #history !

Harga Rp.75.000,-
Berat 350 gram
Belum termasuk ongkir ya

WA. 081349388525

#ghazi #seri2 #beliyuk #yufidstore #ammartv #pasukannajjah #avengers #sejarahislam #bukuislammurah #bukuislami #bukumuslim #khazanah #felixsiauw #abdulsomadlcma

Hai semua..ade x yg nak dapatkn dua produk ni..sangat laku keras tau..
Sekarang ade promosi beli dua dpt harga rm50 je sebelum ni rm74..jimat bnyk tu uolls ๐Ÿ˜.
.
Ready stockโ• Sape nak cantik dengan seribeauty ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹..jom order sekarang โ—โ—โ—
๐Ÿ…๐Ÿ‘‰ serisoap ๐Ÿ‹๐Ÿ‘‰seritoks
๐Ÿ“๐Ÿ‘‰seribella ๐Ÿ…๐Ÿ‘‰ serinaara ๐Ÿ…๐Ÿ‘‰seriummi
๐Ÿ‹๐Ÿ‘‰serift โค๐Ÿ‘‰seriv
โค๐Ÿ‘‰gold mask โค๐Ÿ‘‰madu cinta
โค๐Ÿ‘‰magic liquid cleansing water
Jom whatsapp sis 0145072890๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ dan COD KUALA TERENGGANU ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—

#seri2 #sฤฑkฤฑcฤฑ ๐Ÿ˜’๐Ÿ™‡๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

Utk mommies semua โคโคโค
.
Ready stockโ• Sape nak cantik dengan seribeauty ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹..jom order sekarang โ—โ—โ—
๐Ÿ…๐Ÿ‘‰ serisoap ๐Ÿ‹๐Ÿ‘‰seritoks
๐Ÿ“๐Ÿ‘‰seribella ๐Ÿ…๐Ÿ‘‰ serinaara ๐Ÿ…๐Ÿ‘‰seriummi
๐Ÿ‹๐Ÿ‘‰serift โค๐Ÿ‘‰seriv
โค๐Ÿ‘‰gold mask โค๐Ÿ‘‰madu cinta
โค๐Ÿ‘‰magic liquid cleansing water
Jom whatsapp sis 0145072890๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ dan COD KUALA TERENGGANU ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—
#seritoksterengganu #seribellaterengganu #serisoapfeedback #serisoapbangi #serisoapterengganu #serihariniseriselamanya #bellealyahya #terapiinstagram #serisuperstar #jerawathilang #jeragathilang #sabunkecantikan #bellaammara #serigroup #cantik #seri2.

Alhamdulilah..rezeki hari ni..๐Ÿ˜
Sape nak boleh whatsapp atau dm sis ye..
.
Ready stockโ• Sape nak cantik dengan seribeauty ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹..jom order sekarang โ—โ—โ—
๐Ÿ…๐Ÿ‘‰ serisoap ๐Ÿ‹๐Ÿ‘‰seritoks
๐Ÿ“๐Ÿ‘‰seribella ๐Ÿ…๐Ÿ‘‰ serinaara ๐Ÿ…๐Ÿ‘‰seriummi
๐Ÿ‹๐Ÿ‘‰serift โค๐Ÿ‘‰seriv
โค๐Ÿ‘‰gold mask โค๐Ÿ‘‰madu cinta
โค๐Ÿ‘‰magic liquid cleansing water
Jom whatsapp sis 0145072890๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ dan COD KUALA TERENGGANU ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—
#seritoksterengganu #seribellaterengganu #serisoapfeedback #serisoapbangi #serisoapterengganu #serihariniseriselamanya #bellealyahya #terapiinstagram #serisuperstar #jerawathilang #jeragathilang #sabunkecantikan #bellaammara #serigroup #cantik #seri2.

"Sebelum ni jerawat tumbuh macam cendawan, geramm nak picit. Tapi takutt nanti jadi parut๐Ÿ˜ญparut lama pon x hilang2 lagi๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ tapi lepas guna seribella ni, jerawat cepat je mengecut, parut plk makin pudar, wajah makin cerah. Lebih2 lagi rasa sedap sgt masam manis๐Ÿ˜" Yep inilah feedback yg sering kami terima.

Seribella tu ape?

Seribella ialah makanan tambahan berasaskan tomato. Selain tomato, bahan utama seribella ialah strawberi, madu & olive oil berfungsi utk naikkan seri wajah kita๐Ÿค—

Setiap pembelian akan dapat free gift๐ŸŽ

Stok makin susut penangan 2tablet seribella setiap hari dah nmpak kesan. Jerawat dah kecut. Parut dah pudar. Muka makin cerah dan x berminyak.
Siapa muka berjerawat, berminyak, berparut? Wajib try seribella๐Ÿค— whatsapp ja utk order๐Ÿ˜Š
Ready stockโ• Sape nak cantik dengan seribeauty ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹..jom order sekarang โ—โ—โ—
๐Ÿ…๐Ÿ‘‰ serisoap ๐Ÿ‹๐Ÿ‘‰seritoks
๐Ÿ“๐Ÿ‘‰seribella ๐Ÿ…๐Ÿ‘‰ serinaara ๐Ÿ…๐Ÿ‘‰seriummi
๐Ÿ‹๐Ÿ‘‰serift โค๐Ÿ‘‰seriv
โค๐Ÿ‘‰gold mask โค๐Ÿ‘‰madu cinta
โค๐Ÿ‘‰magic liquid cleansing water
Jom whatsapp sis 0145072890๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ dan COD KUALA TERENGGANU ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—

Seri 2 powertrack sirkuit sikidang dieng bisa dilihat di : https://www.youtube.com/watch?v=TbCa3WD60fM
Atau klik link yang ada di bio

#powertrack #motorcross #mykratingdaeng #seri2 #diengplateu #sikidang #grasstrack #powertrackhitz

Melintas di pesisir Lombok bagian barat untuk membawa donasi menuju Posko Utama di Kota Tanjung Kab. Lombok Utara. #landrover #landroverseries #volenteer #logistics #lombokearthquake #relawan #balilandroverowners #seri2 @adi_py @oryza.a.irawan @mas_kiq @learstone

Siapakah yang boleh menggunakan Coffee Scrub?
-Lelaki dan perempuan yang berusia seawal 16 tahun dan ke atas.

Bolehkah individu yang berkulit kering menggunakan Coffee Scrub?
Boleh. Coffee scrub mengandungi madu, minyak kelapa dara, vitamin e dan minyak zaitun yang membantu melembapkan kulit.

Bagaimanakah cara penggunaan Coffee Scrub?
-Basahkan seluruh muka. Ambil satu sudu Coffe scrub dangosokkan secara bulatan ke seluruh muka. Biarkan sehingga kering dan bilas muka.

Ready stockโ• Sape nak cantik dengan seribeauty ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹..jom order sekarang โ—โ—โ—
๐Ÿ…๐Ÿ‘‰ serisoap ๐Ÿ‹๐Ÿ‘‰seritoks
๐Ÿ“๐Ÿ‘‰seribella ๐Ÿ…๐Ÿ‘‰ serinaara ๐Ÿ…๐Ÿ‘‰seriummi
๐Ÿ‹๐Ÿ‘‰serift โค๐Ÿ‘‰seriv
โค๐Ÿ‘‰gold mask โค๐Ÿ‘‰madu cinta
โค๐Ÿ‘‰magic liquid cleansing water
Jom whatsapp sis 0145072890๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ dan COD KUALA TERENGGANU ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—

Sepatu merusak pemandangan ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜
#trailadventuremerahputih ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ
#seri2
#eventsukabumi๐Ÿ

Most Popular Instagram Hashtags