#seranggaberbisa

MOST RECENT

Alhamdullilah Abah Semakin pulih...TQ Sahabat Yg mendoakan Abah KuπŸ‘ŒπŸΏπŸ˜¬
#SemakinSurutMerah2#Infection#syukuralhamdulillah#seranggaberbisa#jangkitankumandikakikiri

HAVE produk dari Dr.Sheikh Muszaphar (pengasas HAVE)

HAVE Herbal Spray
Diyakini HALAL
BUATAN MALAYSIA
πŸ’―Herbal Ekstrak

HAVE HERBAL SPRAY SERASI DENGAN MASALAH :: πŸ‘‰ #resdung
πŸ‘‰ #migrain
πŸ‘‰ #sakitkepala πŸ‘‰ #jerawat & #jeragat kronik πŸ‘‰ #selsema berpanjangan
πŸ‘‰ #kerapbersin
πŸ‘‰ #senggugut
πŸ‘‰ #buasir
πŸ‘‰ #sakitgigi
πŸ‘‰ #sakitmata πŸ‘‰ #sakitpinggang
πŸ‘‰ #kurap / #panau
πŸ‘‰ #melecur
πŸ‘‰ #gaut
πŸ‘‰ #kukucekam
πŸ‘‰ #gigitan #seranggaberbisa
πŸ‘‰ mengawal #rambutgugur πŸ“²wassap 017 2526509

HAVE produk dari Dr.Sheikh Muszaphar (pengasas HAVE)

HAVE Herbal Spray
Diyakini HALAL
BUATAN MALAYSIA
πŸ’―Herbal Ekstrak

HAVE HERBAL SPRAY SERASI DENGAN MASALAH :: πŸ‘‰ #resdung
πŸ‘‰ #migrain
πŸ‘‰ #sakitkepala πŸ‘‰ #jerawat & #jeragat kronik πŸ‘‰ #selsema berpanjangan
πŸ‘‰ #kerapbersin
πŸ‘‰ #senggugut
πŸ‘‰ #buasir
πŸ‘‰ #sakitgigi
πŸ‘‰ #sakitmata πŸ‘‰ #sakitpinggang
πŸ‘‰ #kurap / #panau
πŸ‘‰ #melecur
πŸ‘‰ #gaut
πŸ‘‰ #kukucekam
πŸ‘‰ #gigitan #seranggaberbisa
πŸ‘‰ mengawal #rambutgugur
Sekotak
Rm37

β€’Hokalohβ„’ | 5 Serangga Paling Berbisa dan Menakutkan di Dunia | TseTse. Admin syak bunyi dia zzz lah πŸ˜‚. Sbbtu nma dia cam tuh
.
Double tap❀😝
Dan follow untuk banyak lagi fakta dan kata kata motivasi πŸ˜ŠπŸ˜‰πŸ˜‚
.
#tahukahanda #fakta #faktaharian #menarik #faktaawesome #faktadunia #faktamalaysia #faktaterbaik #untukpengetahuan #pengetahuan #serangga #berbisa #menakutkan #malaysian #awesome #terbaik #katakata #katakataharian #follow4follow #cutie #venom #berbahaya #menakutkan #seranggaberbisa

β€’Hokalohβ„’ | 5 Serangga Paling Berbisa dan Menakutkan di Dunia | Admin tgk muka dia pun dah tkut πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Double tap❀😝
Dan follow untuk banyak lagi fakta dan kata kata motivasi πŸ˜ŠπŸ˜‰πŸ˜‚
.
#tahukahanda #fakta #faktaharian #menarik #faktaawesome #faktadunia #faktamalaysia #faktaterbaik #untukpengetahuan #pengetahuan #serangga #berbisa #menakutkan #malaysian #awesome #terbaik #katakata #katakataharian #follow4follow #cutie #venom #berbahaya #menakutkan #seranggaberbisa

β€’Hokalohβ„’ | 5 Serangga Paling Berbisa dan Menakutkan di Dunia | Boleh mati duh πŸ˜•
.
Double tap❀😝
Dan follow untuk banyak lagi fakta dan kata kata motivasi πŸ˜ŠπŸ˜‰πŸ˜‚
.
#tahukahanda #fakta #faktaharian #menarik #faktaawesome #faktadunia #faktamalaysia #faktaterbaik #untukpengetahuan #pengetahuan #serangga #berbisa #menakutkan #malaysian #awesome #terbaik #katakata #katakataharian #follow4follow #cutie #venom #berbahaya #menakutkan #seranggaberbisa

β€’Hokalohβ„’ | 5 Serangga Paling Berbisa dan Menakutkan di Dunia | Kna gigit semut hitam tu pun dah sakit, blum lgi dia ni gigit πŸ˜‚
.
Double tap❀😝
Dan follow untuk banyak lagi fakta dan kata kata motivasi πŸ˜ŠπŸ˜‰πŸ˜‚
.
#tahukahanda #fakta #faktaharian #menarik #faktaawesome #faktadunia #faktamalaysia #faktaterbaik #untukpengetahuan #pengetahuan #serangga #berbisa #menakutkan #malaysian #awesome #terbaik #katakata #katakataharian #follow4follow #cutie #venom #berbahaya #menakutkan #seranggaberbisa

TESTIMONI PANASS ANAK KECIL DISENGAT PERINGAT @ PENYENGAT

Malang tidak berbau, sedang seronok bermain diluar rumah tetiba diserang dan disengat oleh serangga berbisa Penyengat..bukan seekor malah 7-8 ekor, pastilah meraung sianak kecil itu. .

Syukur Alhamdulillah si ibu pantas teringatkan ivmist yg dibeli sebelum ini. Ibu yg Bijak memang akan membeli #Ivmist sebagai first aid kit dirumah sebagai persediaan awal utk sebarang perkara yg tidak dijangka. Doktor pun spt tidak percaya yg sianak kecil telah disengat serangga berbisa..πŸ˜„ Jika anda Ibubapa Prihatin cepat-cepat sediakan Ivmist utk waktu-waktu yg tidak dijangka. Kerana Malang tidak berbau..
. .
klik link πŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/60199891021
#agentivmistkuantan
#sengatpenyengat
#sengatanbisa
#seranggaberbisa - #regrann

- TESTIMONI PANASS ANAK KECIL DISENGAT PERINGAT @ PENYENGAT

Malang tidak berbau, sedang seronok bermain diluar rumah tetiba diserang dan disengat oleh serangga berbisa Penyengat..bukan seekor malah 7-8 ekor, pastilah meraung sianak kecil itu. .

Syukur Alhamdulillah si ibu pantas teringatkan ivmist yg dibeli sebelum ini. Ibu yg Bijak memang akan membeli #Ivmist sebagai first aid kit dirumah sebagai persediaan awal utk sebarang perkara yg tidak dijangka. Doktor pun spt tidak percaya yg sianak kecil telah disengat serangga berbisa..πŸ˜„ Jika anda Ibubapa Prihatin cepat-cepat sediakan Ivmist utk waktu-waktu yg tidak dijangka. Kerana Malang tidak berbau..
. .
Whatsapp 0132530892

#agenputraheights
#sengatpenyengat
#sengatanbisa
#seranggaberbisa

MACAM TAK PERCAYA TAPI INI CERITA REAL
.

#ivmist yang asalnya dirumus bagi merawat masalah resdung rupa-rupanya mempunyai pelbagai kegunaan lain dan memberikan kesan yang positif
.

Memang sesuai dijadikan 1st aid di rumah, tempat kerja serta dalam kereta
.

Setiap rumah memang disarankan menyimpan sekurang-kurangnya 1 ivmist
.

Sembur sembur sembuh dengan izinNya dan yang pasti.. mudah.. murah.. dan sangat berbaloi untuk dimiliki
.

Jom cuba.

WhatsApp πŸ“² 0132530892

#gigitlipan #gigitanserangga #sakit #seranggaberbisa #ivmist

MACAM TAK PERCAYA TAPI INI CERITA REAL
.

#ivmist yang asalnya dirumus bagi merawat masalah resdung rupa-rupanya mempunyai pelbagai kegunaan lain dan memberikan kesan yang positif
.

Memang sesuai dijadikan 1st aid di rumah, tempat kerja serta dalam kereta
.

Setiap rumah memang disarankan menyimpan sekurang-kurangnya 1 ivmist
.

Sembur sembur sembuh dengan izinNya dan yang pasti.. mudah.. murah.. dan sangat berbaloi untuk dimiliki
.

Jom cuba.

WhatsApp πŸ“² 0132530892

#gigitlipan #gigitanserangga #sakit #seranggaberbisa #ivmist

MACAM TAK PERCAYA TAPI INI CERITA REAL
.

#ivmist yang asalnya dirumus bagi merawat masalah resdung rupa-rupanya mempunyai pelbagai kegunaan lain dan memberikan kesan yang positif
.

Memang sesuai dijadikan 1st aid di rumah, tempat kerja serta dalam kereta
.

Setiap rumah memang disarankan menyimpan sekurang-kurangnya 1 ivmist
.

Sembur sembur sembuh dengan izinNya dan yang pasti.. mudah.. murah.. dan sangat berbaloi untuk dimiliki
.

Jom cuba.

WhatsApp πŸ“² 011-35446408

#gigitlipan #gigitanserangga #sakit #seranggaberbisa #ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #ivmistteamkakUmi #sayajualivmist #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #stokisivmistmeruklang
011-35446408

.
MACAM TAK PERCAYA TAPI INI CERITA REAL
.

#ivmist yang asalnya dirumus bagi merawat masalah resdung rupa-rupanya mempunyai pelbagai kegunaan lain dan memberikan kesan yang positif
.

Memang sesuai dijadikan 1st aid di rumah, tempat kerja serta dalam kereta
.

Setiap rumah memang disarankan menyimpan sekurang-kurangnya 1 ivmist
.

Sembur sembur sembuh dengan izinNya dan yang pasti.. mudah.. murah.. dan sangat berbaloi untuk dimiliki
.

Jom cuba.

WhatsApp πŸ“² 017-3538924

#gigitlipan #gigitanserangga #sakit #seranggaberbisa #ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #ivmistteamzahirah #sayajualivmist #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #stokisivmistipoh

Most Popular Instagram Hashtags