#seranggaberbisa

MOST RECENT

โ€ขHokalohโ„ข | 5 Serangga Paling Berbisa dan Menakutkan di Dunia | TseTse. Admin syak bunyi dia zzz lah ๐Ÿ˜‚. Sbbtu nma dia cam tuh
.
Double tapโค๐Ÿ˜
Dan follow untuk banyak lagi fakta dan kata kata motivasi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‚
.
#tahukahanda #fakta #faktaharian #menarik #faktaawesome #faktadunia #faktamalaysia #faktaterbaik #untukpengetahuan #pengetahuan #serangga #berbisa #menakutkan #malaysian #awesome #terbaik #katakata #katakataharian #follow4follow #cutie #venom #berbahaya #menakutkan #seranggaberbisa

โ€ขHokalohโ„ข | 5 Serangga Paling Berbisa dan Menakutkan di Dunia | Admin tgk muka dia pun dah tkut ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Double tapโค๐Ÿ˜
Dan follow untuk banyak lagi fakta dan kata kata motivasi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‚
.
#tahukahanda #fakta #faktaharian #menarik #faktaawesome #faktadunia #faktamalaysia #faktaterbaik #untukpengetahuan #pengetahuan #serangga #berbisa #menakutkan #malaysian #awesome #terbaik #katakata #katakataharian #follow4follow #cutie #venom #berbahaya #menakutkan #seranggaberbisa

โ€ขHokalohโ„ข | 5 Serangga Paling Berbisa dan Menakutkan di Dunia | Boleh mati duh ๐Ÿ˜•
.
Double tapโค๐Ÿ˜
Dan follow untuk banyak lagi fakta dan kata kata motivasi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‚
.
#tahukahanda #fakta #faktaharian #menarik #faktaawesome #faktadunia #faktamalaysia #faktaterbaik #untukpengetahuan #pengetahuan #serangga #berbisa #menakutkan #malaysian #awesome #terbaik #katakata #katakataharian #follow4follow #cutie #venom #berbahaya #menakutkan #seranggaberbisa

โ€ขHokalohโ„ข | 5 Serangga Paling Berbisa dan Menakutkan di Dunia | Kna gigit semut hitam tu pun dah sakit, blum lgi dia ni gigit ๐Ÿ˜‚
.
Double tapโค๐Ÿ˜
Dan follow untuk banyak lagi fakta dan kata kata motivasi ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‚
.
#tahukahanda #fakta #faktaharian #menarik #faktaawesome #faktadunia #faktamalaysia #faktaterbaik #untukpengetahuan #pengetahuan #serangga #berbisa #menakutkan #malaysian #awesome #terbaik #katakata #katakataharian #follow4follow #cutie #venom #berbahaya #menakutkan #seranggaberbisa

TESTIMONI PANASS ANAK KECIL DISENGAT PERINGAT @ PENYENGAT

Malang tidak berbau, sedang seronok bermain diluar rumah tetiba diserang dan disengat oleh serangga berbisa Penyengat..bukan seekor malah 7-8 ekor, pastilah meraung sianak kecil itu. .

Syukur Alhamdulillah si ibu pantas teringatkan ivmist yg dibeli sebelum ini. Ibu yg Bijak memang akan membeli #Ivmist sebagai first aid kit dirumah sebagai persediaan awal utk sebarang perkara yg tidak dijangka. Doktor pun spt tidak percaya yg sianak kecil telah disengat serangga berbisa..๐Ÿ˜„ Jika anda Ibubapa Prihatin cepat-cepat sediakan Ivmist utk waktu-waktu yg tidak dijangka. Kerana Malang tidak berbau..
. .
klik link ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60199891021
#agentivmistkuantan
#sengatpenyengat
#sengatanbisa
#seranggaberbisa - #regrann

- TESTIMONI PANASS ANAK KECIL DISENGAT PERINGAT @ PENYENGAT

Malang tidak berbau, sedang seronok bermain diluar rumah tetiba diserang dan disengat oleh serangga berbisa Penyengat..bukan seekor malah 7-8 ekor, pastilah meraung sianak kecil itu. .

Syukur Alhamdulillah si ibu pantas teringatkan ivmist yg dibeli sebelum ini. Ibu yg Bijak memang akan membeli #Ivmist sebagai first aid kit dirumah sebagai persediaan awal utk sebarang perkara yg tidak dijangka. Doktor pun spt tidak percaya yg sianak kecil telah disengat serangga berbisa..๐Ÿ˜„ Jika anda Ibubapa Prihatin cepat-cepat sediakan Ivmist utk waktu-waktu yg tidak dijangka. Kerana Malang tidak berbau..
. .
Whatsapp 0132530892

#agenputraheights
#sengatpenyengat
#sengatanbisa
#seranggaberbisa

MACAM TAK PERCAYA TAPI INI CERITA REAL
.

#ivmist yang asalnya dirumus bagi merawat masalah resdung rupa-rupanya mempunyai pelbagai kegunaan lain dan memberikan kesan yang positif
.

Memang sesuai dijadikan 1st aid di rumah, tempat kerja serta dalam kereta
.

Setiap rumah memang disarankan menyimpan sekurang-kurangnya 1 ivmist
.

Sembur sembur sembuh dengan izinNya dan yang pasti.. mudah.. murah.. dan sangat berbaloi untuk dimiliki
.

Jom cuba.

WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 0132530892

#gigitlipan #gigitanserangga #sakit #seranggaberbisa #ivmist

MACAM TAK PERCAYA TAPI INI CERITA REAL
.

#ivmist yang asalnya dirumus bagi merawat masalah resdung rupa-rupanya mempunyai pelbagai kegunaan lain dan memberikan kesan yang positif
.

Memang sesuai dijadikan 1st aid di rumah, tempat kerja serta dalam kereta
.

Setiap rumah memang disarankan menyimpan sekurang-kurangnya 1 ivmist
.

Sembur sembur sembuh dengan izinNya dan yang pasti.. mudah.. murah.. dan sangat berbaloi untuk dimiliki
.

Jom cuba.

WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 0132530892

#gigitlipan #gigitanserangga #sakit #seranggaberbisa #ivmist

MACAM TAK PERCAYA TAPI INI CERITA REAL
.

#ivmist yang asalnya dirumus bagi merawat masalah resdung rupa-rupanya mempunyai pelbagai kegunaan lain dan memberikan kesan yang positif
.

Memang sesuai dijadikan 1st aid di rumah, tempat kerja serta dalam kereta
.

Setiap rumah memang disarankan menyimpan sekurang-kurangnya 1 ivmist
.

Sembur sembur sembuh dengan izinNya dan yang pasti.. mudah.. murah.. dan sangat berbaloi untuk dimiliki
.

Jom cuba.

WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 011-35446408

#gigitlipan #gigitanserangga #sakit #seranggaberbisa #ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #ivmistteamkakUmi #sayajualivmist #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #stokisivmistmeruklang
011-35446408

.
MACAM TAK PERCAYA TAPI INI CERITA REAL
.

#ivmist yang asalnya dirumus bagi merawat masalah resdung rupa-rupanya mempunyai pelbagai kegunaan lain dan memberikan kesan yang positif
.

Memang sesuai dijadikan 1st aid di rumah, tempat kerja serta dalam kereta
.

Setiap rumah memang disarankan menyimpan sekurang-kurangnya 1 ivmist
.

Sembur sembur sembuh dengan izinNya dan yang pasti.. mudah.. murah.. dan sangat berbaloi untuk dimiliki
.

Jom cuba.

WhatsApp ๐Ÿ“ฒ 017-3538924

#gigitlipan #gigitanserangga #sakit #seranggaberbisa #ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #ivmistteamzahirah #sayajualivmist #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #stokisivmistipoh

TESTIMONI PANASS ANAK KECIL DISENGAT PERINGAT @ PENYENGAT

Malang tidak berbau, sedang seronok bermain diluar rumah tetiba diserang dan disengat oleh serangga berbisa Penyengat..bukan seekor malah 7-8 ekor, pastilah meraung sianak kecil itu. Syukur Alhamdulillah si ibu pantas teringatkan ivmist yg dibeli sebelum ini. Ibu yg Bijak memang akan membeli #Ivmist sebagai first aid kit dirumah sebagai persediaan awal utk sebarang perkara yg tidak dijangka. Doktor pun spt tidak percaya yg sianak kecil telah disengat serangga berbisa..๐Ÿ˜„ Jika anda Ibubapa Prihatin cepat-cepat sediakan Ivmist utk waktu-waktu yg tidak dijangka. Kerana Malang tidak berbau.. WhatsApp 014-8140418
.
utk dapatkan harga Promosi terkini.
.
www.wasap.my/60148140418
.
#sengatanlebah #stokisivmistpaka
#sengatpenyengat #ivmistteamfarah
#sengatanbisa #pelbagaiguna
#seranggaberbisa #sagaimienterprise
#FirstAidKit #followmyig
#AgenDiperlukan #stokisdiperlukan

TESTIMONI PANASS ANAK KECIL DISENGAT PERINGAT @ PENYENGAT

Malang tidak berbau, sedang seronok bermain diluar rumah tetiba diserang dan disengat oleh serangga berbisa Penyengat..bukan seekor malah 7-8 ekor, pastilah meraung sianak kecil itu. Syukur Alhamdulillah si ibu pantas teringatkan ivmist yg dibeli sebelum ini. Ibu yg Bijak memang akan membeli #Ivmist sebagai first aid kit dirumah sebagai persediaan awal utk sebarang perkara yg tidak dijangka. Doktor pun spt tidak percaya yg sianak kecil telah disengat serangga berbisa..๐Ÿ˜„ Jika anda Ibubapa Prihatin cepat-cepat sediakan Ivmist utk waktu-waktu yg tidak dijangka. Kerana Malang tidak berbau.. Whatsapp ใ€‹01114404262

#sengatanlebah
#sengatpenyengat
#sengatanbisa
#seranggaberbisa
#FirstAidKit
#agenivmistselayang๐Ÿš˜

Most Popular Instagram Hashtags