[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#seqybeauty

25886 posts

TOP POSTS

The most common (mistake) I've seen when people use foundation is choosing a shade that's too light for their skin tone. Maybe because you wear the hijab, you think you can hide your chest and neck. But you can never hide your hands! 😝 I've only got BB Cream on here and my face is always more red/tan. (Make sure jangan amik gambar mcm ni k!) PS: using Seqy Beauty BB Cream which I got from @ms_onie.
#SeqyBeauty

Korang tahu khasiat Bunga Sakura ataupun dikenali juga sebagai Cherry Blossom?
.
.
Bunga Sakura sangat baik untuk perawatan kulit. Seperti sakuramask dari #seqybeauty, menggunakan ekstrak sakura untuk memperbaiki melanin kulit. Sebab tu, akak selalu suggest gunakan sakura mask secara rutin untuk mengimbangi produksi melanin serta akan membuat penampilan kulit lebih cerah. Selain itu Bunga Sakura juga memiliki khasiat untuk meregenerasi kulit, serta melembabkan kulit serta mengatasi wajah kusam.
.
.
Bagi yang mempunyai masalah jeragat, akak juga syorkan korang untuk amalkan pemakaian sakuramask. Terlalu terdedah kepada sinaran UV mengakibatkan kulit kita jadi kering dan merosakkan sel kulit. Khasiat Bunga Sakura sangat baik untuk menggantikan sel2 pada kulit wajah.

9.10.16 - terharu sgt bila korang dtg lawat aku kt ceruk donia ni @ceeranoh @huda_nurhuda.. owner Seqy @sepetnoh pun ada dtg skali. walaupon aku dah mcm tak mendatangkan hasil kt Seqy, tapi ingat lagi korang kat aku ni 😭 mekaseh bebanyak tau..sayang korang semua 😘💕 #seqybeauty
#rasadisayangi
#alhamdullilahrezeki

Comelnya Adik.. 😊😊😊 Perform hebat-hebat tau.
Mulut memasing lawa 😍😍😍 #SeqyMatteLipCream #seqybeauty #lipstickbySEQY #mattebySEQY

Assalamualaikum.. Sebelum order mana-mana Set tu, kenal pasti dulu masalah kulit kita. Baru senang nak pilih gandingan mana satu.

#0173416762
#seqybeauty
#setjerawat
#setjeragat
#codKLBatuCavesSelayang

Klu p cod atau pos n bawa assistant nie. Confirm kna cukai...Padahal kat rmh dah makan🍚 n 🍗🍗🍗..nie dan dan cakap perut lembik.....X perla nak.....Ibu wat side income nie pun utk anak......Makanla apa yg naufal nak makan...Ibu layan jerr....
#anaksoleh #anakhensemibu #seqybeauty

Rumah #2 (Maira). Terima kasih kepada rerakan QS Cecomelz gua yang berpenat lelah buat kejutan tetibe sampai gua literally terkejut tadi sempena memperingati birthday gua hari ini!! Terima kasih juga kepada tuan rumah yang sediakan venue (hahahah macam apa je). Terima kasih sangat! 🎁🎂

Flawless bersama emak sendiri!! Gunakan bbcream Seqy Beauty..pakai seminit terus cantik! Tak pakai pun cantik gakkkk..kekekekek
.
Sape2 nak beli jom contact @seqybeauty_tasikputeri @seqybeauty_tasikputeri @seqybeauty_tasikputeri usha2 ig @seqybeauty_tasikputeri ye...😘😘😘
.
#feedbacksqb #bbcreamsqb #seqybeauty #pakaiseminitcantikselamanya

MOST RECENT

:
#BbcreamSQB ,10 dalam 1 !

1. Bedak Asas
2. Menutup cela wajah
3. Memudarkan jeragat
4. Mengecutkan jerawat
5. SUNBLOCK terbaik (SPF 30++)
6. Mengecilkan liang roma
7. Sebagai essential krim, menutrisi kulit, menegang dan menghaluskan kulit
8. Melambatkan penuaan
9. Menghilangkan parut
10. Tak perlu compact powder

#BbcreamSQB adalah water based dan ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit wajah. SeQyBeauty pakai seminit cantik selamanya
.
.
📲 Order/Pertanyaan : Whatsapp : 014-3125153

#sayajual #sayajual2017 #beautyproduct #sayajualmurah #visitig #visitmyig #bazarpaknil #iklan #isell #igshopmy #instashopmy #onlineshop #onlineseller #onlineshopping #kedaionline #fashionista #hijabista #hijabster #glamhijjab #readystock #studentlife #seqybeauty #foundation #skincare #international #makeup #bbcream #goodnight

3 BULAN JEEE😱
============== Waktu ni fizah masih peringkat awal menggunakan skincare seqybeauty..Namun slps
3 BULAN beliau memberi testimoni yg terrrbaikkk...RM130 fizah laburkan dah dapat kulit BERSIH NATURAL TANPA MAKE UP TEBAL.

Usaha + Tawakkal = Berjaya.. SEQY BEAUTY..BERKESAN, SELAMAT & SEMESTINYA JIMAT POKET... Nak cuba wasap terus ke 60132948248

Cr fizah #teamseqysulizah
#seqybeauty
#skincareSeqybeautyRM130
#Freepostage #Freegift

3 BULAN JEEE😱
============== 3 BULAN je Fizah cuba produk SEQY...RM130 fizah laburkan dah dapat kulit BERSIH NATURAL TANPA MAKE UP TEBAL.

Ternyata bukan sia2.. SEQY BEAUTY..BERKESAN, SELAMAT & SEMESTINYA JIMAT POKET... Nak cuba wasap terus ke

www.wasap.my/60132948248

Cr fizah #teamseqysulizah
#seqybeauty
#skincareSeqybeautyRM130
#Freepostage #Freegift

3 BULAN JEEE😱
============== 3 BULAN je Fizah cuba produk SEQY...RM130 fizah laburkan dah dapat kulit BERSIH NATURAL TANPA MAKE UP TEBAL.

Ternyata bukan sia2.. SEQY BEAUTY..BERKESAN, SELAMAT & SEMESTINYA JIMAT POKET... Nak cuba wasap terus ke

www.wasap.my/60132948248

Cr fizah #teamseqysulizah
#seqybeauty
#skincareSeqybeautyRM130
#Freepostage #Freegift

3 BULAN JEEE😱
============== Haaaa..Tengok..Tengok..Tengok betul betul tau..Umi dah kasitau kan..nak CANTIK dengan selamat kena la SABAR sikit... 3 BULAN je Fizah cuba produk SEQY...RM130 kakak ni laburkan dah dapat kulit BERSIH NATURAL TANPA MAKE UP TEBAL.

SEQY BEAUTY..BERKESAN, SELAMAT & SEMESTINYA JIMAT POKET... Nak cuba meh la wasup Umi.

http://www.wasap.my/60125403698
Cr fizah
#teamseqysulizah
#seqybeauty
#skincareSeqybeautyRM130
#Freepostage
#Freegift

3 BULAN JEEE😱
============== Haaaa..Tengok..Tengok..Tengok betul betul tau..kaksu dah kasitau kan..nak CANTIK dengan selamat kena la SABAR sikit... 3 BULAN je Fizah cuba produk SEQY...RM130 kakak ni laburkan dah dapat kulit BERSIH NATURAL TANPA MAKE UP TEBAL.

SEQY BEAUTY..BERKESAN, SELAMAT & SEMESTINYA JIMAT POKET... Nak cuba meh la wasup kakSu.. #01127703255
Cr fizah #teamseqysulizah
#seqybeauty
#skincareSeqybeautyRM130
#Freepostage #Freegift

:
Jerawat & Parut dimuka HILANG NTAH kemana !

Hanya dengan penggunaan #SkinCareSQB
#SakuraMaskSQB & #BBCreamSQB segalanya masalah kulit wajah hilang 🤗
.
.
====================
Ehemmm. .
Tak sangka sangat, dulu ingat kulit mmg tak boleh nak ok. Dah macam-macam cube set Skincare, tapi jerawat dan parut masih same. Tapi dengan produk seqybeauty merubah segalanyer. Sekarang kulit dah cantik dan sihat. Happy sangat tau -Aisyah-
====================
.
.
📲 Order/Pertanyaan : Whatsapp : 014-3125153

#sayajual #sayajual2017 #beautyproduct #sayajualmurah #visitmyig #bazarpaknil #bazaarpaknil #iklan #isell #igshopmy #instashopmy #onlineshop #onlineseller #onlineshopping #jualmurah #kedaionline #fashionista #hijabista #hijabster #glamhijjab #readystock #studentlife #seqybeauty #skincare #makeup #selfie #feedback

:
MUKA BERMINYAK ?

JERAWAT PENUH, PARUT JERAWAT HITAM ?

KULIT KUSAM ?

Mesti SEGAN nak jumpa orang kan. Sama la macam Admin dulu, masa muka teruk penuh jerawat, parut jerawat. .

Nak jumpa orang malu sangat tau 😥😥 Pergi kerja balik kerja. Itu je rutin harian. Weekend duduk rumah sahaja! Sobsobsob. .

Tapi SEKARANG tidak lagi !

Katakan tidak pada masalah-masalah dekat atas tu. SEKARANG dah takde makeup tebal-tebal nak tutup parut dan jerawat. .

Alhamdulillah nasib jumpa SKINCARE SEQYBEAUTY nie. Kawan yang suggestkan. Mana taknya, tengok kulit dia kemain cantik mesti la kita teruja nak guna juga ❤

Tak cuba maka tak cinta kan ?

Pengguna tegar SKINCARE SEQYBEAUTY - 1 tahun 2 bulan. .

Jom cantik sama-sama ❤
.
.
📲 Order/Pertanyaan : Whatsapp : 014-3125153

#sayajual #sayajual2017 #beautyproduct #sayajualmurah #visitmyig #bazarpaknil #bazaarpaknil #iklan #isell #igshopmy #instashopmy #onlineshop #onlineseller #onlineshopping #jualmurah #kedaionline #fashionista #hijabista #hijabster #glamhijjab #readystock #studentlife #seqybeauty #masker #localproduct #skincare #makeup #selfie

Agen Shah Alam @ainnarawi dah restok... Yang duk area Shah Alam dan Klang Valley boleh dapatkan barangan Seqy Beauty daripada Ain ye... #teamsqbliza #stokisseqybeauty #seqybeauty #shahalam #klang #codseqybeauty

Holla kesayangan,

Hari ni kami nak cerita pasal BB Cream Seqy Beauty.

Bb Cream Seqy Beauty
************************
✔Tak berminyak & tak melekit
✔Tahan lama
✔Semudah ABC apply kat wajah ✔Kulit sensitif pun boleh apply
✔Tampak natural & more flawless
✔Menutup segala cela di wajah ✔Jerawat kecut
✔Jeragat pudar
✔Mesra wudhu

Ada dua code Fair & Natural.

Harga RM55 untuk Semenanjung Malaysia & RM60 untuk Sabah Sarawak tak termasuk postage.
Botol kecil ni boleh guna lebih dari sebulan walaupun tiap-tiap hari hampa tepek bbcream ni.
Serious best tau guyss.

Mai pm/wassap kami untuk dapatkan satu 013-4910931.

Love,
#HanisNasir

#BeautyByHanisNasir #SeqyBeauty #BBCream #BBCreamSeqyBeauty #BbCreamNatural #BbCreamFair

Jom kenali kulit anda 😀

#seqybeauty #seqylovers #skincareseqybeauty

Uolls kategori yang mana satu,
Jom rawat bersama #seqybeauty,
Qualiti dan keberkesanan sudahlah tentu,
Cantik dengan cara "Slowly but Surely". Wasap k.siti now now now
www.wasap.my/60172377533
#0172377533
#teamros
#seqylover

Skincare Set Seqy Beauty

Ada 4 items :
1. Cleanser
2. Toner
3. Serum
4. Day & Night Cream (2in1cream)

Keistimewaan produk Seqy Beauty - tiada bahan penggelupasan, merawat secara natural. Boleh digunakan oleh Ibu yang sedang mengandung, menyusu bayi dan remaja. Sesuai,untuk masalah jeragat, jerawat, kulit kusam & tona tak sekata.

Rm130 untuk trial set.
WA 0173416762.

#seqybeauty
#skincareset
#serum
#codKLBatuCavesSelayang

Ejen sah SeQy Beauty
@ismazuriaelina area Pahang

Telegram/Whatsapp☎: 0133755457
COD 🚗 : Bera (pahang)/ bahau
FB 👤 : isma zuria elina
IG📷 : @ismazuriaelina

Stokis : @sulizahbahar

Layari blog untuk ejen di kawasan anda ::: seqybeauty.blogspot.com

#agentsahseqybeauty
#seqybeauty
#kosmetikmalaysia
#kkmapproved
#agentsahsqbpahang

Assalamualaikum.. Sebelum order mana-mana Set tu, kenal pasti dulu masalah kulit kita. Baru senang nak pilih gandingan mana satu.

#0173416762
#seqybeauty
#setjerawat
#setjeragat
#codKLBatuCavesSelayang

Keluar rumah jangan lupa sapu #bbcreamsqb sebab BBcream SeqyBeauty ada spf30, tidak berminyak dan tahan lama.

RM55 sahaja. Setiap pembelian dapat free gift.

#sayajual #seqybeauty #seqybeautypakaiseminitcantikselamanya #agentseqybeauty #freecod #taiping #kualakangsar #freegift

Most Popular Instagram Hashtags