[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#seqybeauty

26875 posts

TOP POSTS

Semalam COD lagi kat ejen shah alam kak ara ni..bulan dec ni dah2x restok! Alhamdulillah
Yg duduk area shah alam tu
Sec 9 ke sec 18..roger beliau tau!

Org nya maniss lemah lembut mmg senang sgt nak berurusan 😘😘 agensahseqybeauty
#agenzara
#teamzara
#seqybeauty

#freegift baru dari #seqybeauty untuk #seqylover. Siapa nak boleh wasap kekra.

PERCUMA‼️
Setiap pembelian produk seqybeauty RM130 dan ke atas layak mendapat Tumbler seqybeauty secara PERCUMA!!😍
.
Wa 011-27703255
#seqybeauty
#seqylover

Rumah #2 (Maira). Terima kasih kepada rerakan QS Cecomelz gua yang berpenat lelah buat kejutan tetibe sampai gua literally terkejut tadi sempena memperingati birthday gua hari ini!! Terima kasih juga kepada tuan rumah yang sediakan venue (hahahah macam apa je). Terima kasih sangat! 🎁🎂

Comelnya Adik.. 😊😊😊 Perform hebat-hebat tau.
Mulut memasing lawa 😍😍😍 #SeqyMatteLipCream #seqybeauty #lipstickbySEQY #mattebySEQY

Haaa tengok muka sakit pon boleh berseri dengan seqy beauty 😚✨ #sispromote #seqybeauty #pakaisekalicantikselamanya #taglineseqybeauty #huhu

Orang kata amik GAMBO pakai ipong ni gambarnye jujur..Ha ni kaksu amik gambar pakai ipong yang belah kanan tu SELEPAS SEQYBEAUTY. Gambar terkini masa dhia konvo...
.
Gambar belah kiri tu Gambar SEBELUM..Kemain pakai beauty tapi tetap tak nampak cerah😂😂 Kusam aje...Cuma yang sebelum tu lagi kurus dari yang selepas🤣🤣.
.
Okey nak cerita kaksu pakai produk Seqybeauty ni sejak kejadian bb cream lagi..masa tu ada bb cream aje..Dan sekarang SEMUA ulangan SEMUA produk seqybeauty kaksu pakai..Alhamdulillah selamat dan makin sihat dan Cerah kulit kaksu..
.
MENGELUPAS?‼️ memang TIADA PENGELUPASAN..Tu yang kaksu rasa SELAMAT dan jatuh hati sangat..Dah 2 tahun lebih dah guna produk seqybeauty ni. Memang LOVE LOVE ❤️💚 sangat😘
.
Pssstt **** Masa ni kaksu pakai bb cream je tau..Sejenis perangai TAK SOLEK suka nampak natural tapi TAK PUCAT😍
.
Nak cantik tapi nampak NATURAL?? Jom cuba Seqybeauty.. Tak kenal maka tak CINTA.. Dan sekarang kaksu tergolek golek jatuh cinta dengan seqybeauty tau❤️❤️❤️
.
011-27703255
Kaksu
#seqybeauty
#LulusKKM
#NoMercury
#TiadaPengelupasan

Siapa nak free make over dari @seqybeauty mari la datang SACC weekend ni. Cuba mesti nak beli tauu! Bbcream , lip matte, skincare , sakura mask and macam macam lagi menanti anda 😚💞
#seqybeauty #teamseqybeauty #sacc

Alhamdulillah...
.
Terima kasih @seqybeauty kerana sudi menjadi salah satu penaja di event Moh Glam Inspirasi Songket 2017 .
Jangan lupa singgah & follow Insta @seqybeauty dan dapatkan produk-produk terbaik di booth @seqybeauty pada event Moh Glam Inspirasi Songket 25 Dec 2017 di Ara Event Hall Gaya Melawati.
.
#mohglam #mohglam2017 #inspirasisongket #seqybeauty

MOST RECENT

PANAS!!! PANAS!!! 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 PANAS lit lit orang kata...Jom sejukkan muka dengan SAKURA MASK.. Cara dia macam ni:
1. Masukkan dalam peti ais dalam 15-20 minit
2. pastu sapu kat muka..hmmm best sangat sejukkkkkk je👩🏻
3. Biarkan 15-20 minit dan Bilas.. Pastu rasakan perbezaan nya...hmmm lembut dan ANJAL gitu.. #seqyLOVER #sakuramask
#SakuraMaskSQB
#stokisseqybeauty #seqybeauty #teamseqysulizah

INFO BUNGA SAKURA
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Bunga sakura bermanfaat bagi kecantikan kulit, terutama kaum hawa yang menginginkan kulit yang cantik, bersih dan bersinar seperti orang JEPUN. Bunga sakura memiliki kandungan zat melatonin dan antioksidan yang dapat melindungi dari radikal bebas dan juga mampu mencantikan kulit Anda.
😍😍😍 #sakuraMask
#seqybeauty
#sayapakaisayajual

PANAS!!! PANAS!!! 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
PANAS lit lit orang kata...Jom sejukkan muka dengan SAKURA MASK.. .
Cara dia macam ni:
1. Masukkan dalam peti ais dalam 15-20 minit
2. pastu sapu kat muka..hmmm best sangat sejukkkkkk je👩🏻
3. Biarkan 15-20 minit dan Bilas..
.
Pastu rasakan perbezaan nya...hmmm lembut dan ANJAL gitu..
.
#seqyLOVER #sakuramask
#SakuraMaskSQB
#stokisseqybeauty #seqybeauty #teamseqysulizah

BOTOX????NO lahhh
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Kan da cakap sakura mask mengANJALkan kulit..Yang dah coba je tahu rasanya..Yang nak tahu rasanya macammana ayuh COBA SAKURA MASK.
.
Nak cuba??
Wa kaksu 011-27703255
.
#seqybeauty
#SakuraMask

Terrrr...baru!!
Terrrr...had!!
Terrrr...lajak cantik! 🌸BB CREAM BEIGE🌸

Warna bb cream yang sesuai untuk mereka yang berkulit natural atau sawo matang. Cantik je blend dengan kulit. Struktur yang sangat ringan dan takkan bercapuk!
RM55 sahaja

#bbcreambeige
#stokterhad
#seqybeauty
#agenseqybeautyputrajaya
#01121201347

Siapalah yang tak kenal dengan Mua @tiarzainal ni. Rasa terharu dapat bekerjasama dengan beliau walaupun sumbangan dari Seqy tak la sebesar mana. Tapi tetap disambut baik. 😍😍 Insyaallah kalau ada rezeki, kita bekerjasama lagi dan lagi dan lagi.
#seqydanmua
#seqybeauty
#pakaiseminitcantikselamanya

Antara yang bestnya tentang #SakuraMaskSQB, satu family boleh guna. Dari baby hingga ke dewasa . RUAM,ECZEMA, PARUT JERAWAT,JERAWAT,JERAGAT,LUKA ACCIDENT,MELECUR semua boleh guna .. #SakuraMaskSQB 30grams RM80(sm) /RM90(ss) .

Wassap 0125403698
#TeamSQB
#seqybeauty

Bila kita tak cukup tido, muka pon mesti nampak tak semenggah kan..mudah je untuk bagi nampak segar & berseri-seri..just spray benda ni, uols akan nampak fresh & glowing. 😍😍😍
.
Dengan bau wangi bunga rose, ditambah dengan ekstrak tumbuhan yang menyegarkan yang membantu mambaik pulih kulit, pasti korg akan rasa heavennyaaa😱😱😱
.
Masih ada promo lagi ye.. RM70 sahaja..harga asal RM75.. Nk order meh la wassap kakcun.. www.wasap.my/60196326894..ada free gift menanti uols ye.. #seqybeauty #seqylover #teamros #freshface #cantiktanpasengajadenganseqybeauty #cantik #sayanakcantik #sayanakcantikdansihat #sprayterusglowing #sayapakaisayajual💋💋 #sayajualonline

#SakuraMask ... apa tu bunga sakura dari jepun kah ?

ini mmg all time favourite from Seqybeauty .. Warnanya jernih jadi kawan-kawan tak perlu risau bila nak bermasker... Sejuk je bila pakai... #SakuraMask... sejuk n selesa je muka.. Lagipun #Sakuramask ni mampu menghilangkan parut-parut bekas jerawat, masalah kulit kering, parut luka, tegangkan kulit... untuk jeragat pun sangat disyorkan...sapu je di bahagian bermasalah secara istiqomah... #slowlybutsurely dia akan baiki kulit kawan-kawan semua.
Berminat????Jangan tunggu lagi...Order sekarang!! ☎ ieka 0173147323 📮 POS KE SELURUH MALAYSIA 👠 COD KE SELURUH KL & SELANGOR
#Seqybeauty
#SakuraMaskSQB
#pakaiseminitcantikselamanya

Muka awak KERING,jangan risau #SakuramaskSQB boleh segar & melembapkan kulit.
Bukan takat itu aja :
1.Jerawat
2.Melecur akibat terkena air /minyak panas
3.Luka Accident
4.Ruam/Eczema
5.Kayap
6.Jeragat
7.Hilang Parut
.
Cod #seremban #senawang dan sekitar wassap 01127703255. .
#TeamSeqySulizah
#TeamSQB
#seqybeauty

Dapatkan set skincare @seqybeauty .. dengan harga yg berbaloi-baloiiii dan hasil yang bombastik..
.
.
Terdiri daripada 4 komponen penting :-
.
1. Cleanser
2. Toner
3. Serum
4. Day & Night cream
.
Ecah|+6011-3238 5058
.
#agenbyaza #teambyaza #teamseqy
#seqybeauty #seqylover

Korang ada masalah kulit camne? Meh tryyyy seqybeauty meh.. InsyaAllah selamat digunakan.. Tiada merkuri & hidrokinoin.. #0129343167😘😘 #sayapakaisayajual
#seqybeauty

Guna cleanser & toner je pun dah cukup? Yeke? Wowwww.. Memanggg jimat habis.. Hehehe.. Bergantung pada kulit ye uolss.. Ade orang malas nak pakai 1 set, pakai cleanser je.. Oklahhh dari langsung tak pakai pape. Nanti jeragat jerawat mencanak naik.. Susah hati wehhh.. Cleanser 100ml RM60
Toner 100ml RM65

#sayapakaisayajual
#seqybeauty
#0145150267

Ngancamnyaaaaa.. RM25 sebatang uolsss.. Meghelipppp.. Hehehe

#lipmatte
#seqybeauty
#0145150267

1 Rumah 1 Sakura Mask
Bukan apa tau, Sakura Mask by Seqybeauty ni membantu sangat dalam banyak perkara.
.
Nak muka cantik gebu = Sakura Mask
Kulit gatal-gatal = Sakura Mask
Ruam-ruam bayi = Sakura Mask
Chicken pox = Sakura Mask
Luka = Sakura Mask
Kulit muka kering = Sakura Mask
.
Tersalah guna product yang ada merkuri pun boleh pulihkan dengan Sakura Mask
.
Sebab tu orang panggil Sakura Mask ni mask megik. Macam-macam kegunaannya
.
Sakura Mask RM80
011-27703255
#Seqybeauty
#LULUSKKM
#TeamSeqySulizah

Parut kemalangan pon boleh hilang dengan #sakuramask Seqybeauty. Kan dah kata mask ni multifunction, sebab tu tak rugi beli. .
1 botol tu rm80.
Dari baby sampai ke dewasa boleh pakai.
Jom grab 1, wassap kakSu 👉01127703255 .
COD #Senawang #Seremban #Nilai #IPDSepang Pos 1Malaysia
#SeqybeautySeremban #teamseqysulizah
#Seqybeauty

#SakuraMask ... apa tu bunga sakura dari jepun kah ?
.
ini mmg all time favourite from Seqybeauty .. Warnanya jernih jadi kawan-kawan tak perlu risau bila nak bermasker... .
Sejuk je bila pakai... #SakuraMask... sejuk n selesa je muka.. .
Lagipun #Sakuramask ni mampu menghilangkan parut-parut bekas jerawat, masalah kulit kering, parut luka, tegangkan kulit... untuk jeragat pun sangat disyorkan...sapu je di bahagian bermasalah secara istiqomah...
.
#slowbutsurely dia akan baiki kulit kawan-kawan semua. Berminat????Jangan tunggu lagi...Order sekarang!! .
📲wa 01-27703255 kaksu
#Seqybeauty

Cuba angkat tangan sape yang ade masalah jerawat yang teruk sampai merah-merah n bernanah? Kakak nak suggest pakai Sakura Mask.. InsyaAllah kecut makcut segala jerawat uols tuuuu.. Kita try kan.. Mane tau serasi.. #seqybeauty
#sakuramask
#0145150267

Repeat order dari Kelantan.

Promosi #bbcream masih ada tau.
Beli 1 rm50, beli 2 rm90.
Free tumbler #seqybeauty dengan pembelian melebih rm130.
Free postage dengan pembelian melebihi rm100.

#sayapakaisayajual #kulitsihatcantik #lulusKKM

Antara #productSeQyBeauty
yang laris #CleanserSQB
.
Bila tanya #CustomerSQB macam mana boleh jatuh cinta sampai beli berbotol-botol.
.
Antara #feedbackSQB yang #SeQyBeauty terima :.
🔴Kulit makin Cerah.
🔴Kulit tak berminyak.
🔴Jerawat tak keluar.
🔴Bintik hitam hilang.
🔴Jeragat dah kurang.
🔴Parut kat muka pun makin hilang.
.
Ecah|+6011-3238 5058
.
🔹🔹🔹Testimoni 🔹🔹🔹
#productSeQyBeauty #testimoniseqybeauty
.

#agenbyaza #teambyaza #teamseqy
#skincareroutine #skincare #igshop #onlineshopping #jerawat #jeragat

Ari ni masak kopok cakoi guna air fryer...Senang ya amat..Tiada letupan berlaku di dapur😂😂😂 Tiada percikan minyak. Tiada jeritan ibu "Jangan main kat sini"😝😝😝
.
Okla tu je nak cerita bila da senang..Morning semua...Selamat berhari Ahad. Ada yang nak #seqybeauty dan #Granola? Arini cod deoan rumah uoolsss area SEREMBAN SENAWANG...
.
Kaksu 011-27703255
#RewardDLM
#JualJualGranolaAje
#StokisGranola
#StokisSeqybeauty

.
Antara #productSeQyBeauty
yang laris #CleanserSQB
.
Bila tanya #CustomerSQB macam mana boleh jatuh cinta sampai beli berbotol-botol.
.
Antara #feedbackSQB yang #SeQyBeauty terima :.
🔴Kulit makin Cerah.
🔴Kulit tak berminyak.
🔴Jerawat tak keluar.
🔴Bintik hitam hilang.
🔴Jeragat dah kurang.
🔴Parut kat muka pun makin hilang.
.
🔹🔹🔹Testimoni 🔹🔹🔹
#productSeQyBeauty #testimoniseqybeauty
.
#skincareroutine #skincare #igshop #onlineshopping #jerawat #jeragat

.
On diet?
.
Jangan lupa sapu #LosyenXXSSQB baru la cepat turun.. Jangan risau #LosyenXXSSQB bau HARUM!! orang sebelah tak tau pun hampa pakai lotion kuruih.
.
Siapa nak kurus, wangih dan cantik meh Cuba try test #productSeQyBeauty
.
Belum Cuba belum tau .
🔹🔹🔹Testimoni 🔹🔹🔹 #productSeQyBeauty @testimoniseqybeauty

#SEQYBEAUTY #LosyenXXSSQB
#diet #menu #beauty #slim #morning #flatlay #apple #strawbery #green #slimminglotion #exclusive #seqybeautydahmasoktv9 #mediaprima #tv9

Menggamit Kenangan...
.
Masa ni FIRST REWARD Seqybeauty yang kaksu terima dari Founder Seqybeauty... Masa ni baru jadi AGEN..First time wei pakai beg carlo rino...Yela bak kata orang ukur baju di badan sendiri gituu..😂😂
.
Sekarang Alhamdulillah...Syukur sangat rezeki yang Allah berikan.Tak putus putus...Ada je duit tepi, duit terselit, duit tersepit, duit tak disangka, duit terkeluar pun ada😂😂😂
.
Korang yang rasa rasa nak rasa ada duit terssepit ke apa mehla join AGEN #TeamSeqySulizah Modal serendah RM350 sajork. Usaha lebih Insyaallah REWARD mengejar uollsss.. .
Keputusan anda hari ini mengubah keputusan untuk hari esok.
.
Wa 011-27703255
#StokisSeqybeauty
#JomJoinTeamSeqySulizah
#KitaBerjayaBersama
#RewardMengejarChuoolss
#AndaBuatAndaDapat
#Seqybeauty

Haii..mana satu pilihan korang..? .
Set #SkincareSQB atau loose item yang mempunyai size yg lebih besar? Tepuk dada tanya selera.
.
#stokisbyaza
#agenbyaza
#seqybeauty
#0162587464 / #0123747284

Bos kite @sepetnoh lepas pakai Mist & Finishing Spray.. Flawless baq ang! Tak pakai pun dah flawless.. Dah pakai tambah shining glowing uolsss.. Uols taknak ke kulit cantik camni? Jommm dapatkan produk @seqybeauty dengan kakak.. <3

#seqybeauty
#sayapakaisayajual
#mistandfinishingspray

SERUM BEST RASA RINGAN
======================
.
Happy customer yg dah cuba Serum Seqybeauty. .
✔ BEST
✔ Rasa RINGAN
.
Insya Allah lepas ni nak try Cleanser dan Sakura Mask pulak 😘 .
.
Berminat nak cuba Serum Seqybeauty?
Wasup Wana 017-6295664
#SerumSeqybeauty
#seqybeauty
#teamSeqySulizah

Sape ade masalah kulit jerawat cam gambar sebelah kanan tu?

Nak tak kulit jadi mcm sebelah kanan tu?

Meh try seqybeauty mehhh.. InsyaAllah if konsisten, kulit boleh cantik uolsss.. #0145150267
#seqybeauty

Nampak kan beza BB Cream Code Fair n BB Cream Code Natural? Natural more to pinkish.. Fair more to yellowish.. Dua-dua pun cantikkk.. Kalau uols jenis kulit putih, sesuai amik fair.. Kalau kulit biasa.. Leh try Natural okay.. Meh whatsapp kakak 0145150267

#seqybeauty
#bbcreamnatural
#bbcreamfair

Akak nak pesan, keluar rumah je mesti pakai pelindung matahari tau.
Paling mudah ikut je cara akak ni. Pakai #bbcreamsqb.
Lindung kulit dari sekarang. Hasilnya korang mesti tak percaya.
Cepat wassap akak tau.
☎️0197627358
☎️0197627358
#cubadulubarutahu #cantik #cantik1minit #bbcreamsqb #sakuramasksqb #flawles #sayajual #ejenceera #familysqb #teamsqb #seqybeauty #trustedseller #feedbacksqb #produkmalaysia #kulitcantik #kulitmoist #kulitbebasjerawat #skincaresqb #johor #ejenseqybeautyjb #seqybeautylovers #slim #losyenxxssqb #collagenSHE #flatlay #seqybeautypakaiseminitcantikselamanya
#mist&;finishingsprayseqy

Uols ada masalah kulit camne? Meh tryyyy seqybeauty meh.. InsyaAllah selamat digunakan.. Tiada merkuri & hidrokinoin.. #0145150267
#sayapakaisayajual
#seqybeauty

Nak keluar rumah tak sah kalau TAK PAKAI BB CREAM #SEQYBEAUTY kan kan kan??? #KaksuPakaiBBCREAMbeige
#SeqyLover
#seqybeauty

JERAWAT MUNCUL TIBA-TIBA?? 😱😱😱
.
Petang tadi macam biasalah Setia Alam jammed.. Sambil duk dalam jammed sambil usap2 pipi.. Tu aktiviti biasa..maklum la kulit flawless ➕ lembut uolss.. Sapa tak suka.. 😄😄😄
.
Tengah usap2 tetiba..😱😱😱 ada jerawat halus seketul kt hidung.. Tapi takpe.. Kakcun chill je..sebab tau 👆dapat membantu..cream ni banyak kebaikan tau...antaranya:
.
💓Menghilangkan jerawat dan parut bekas jerawat.
💓Memudarkan dan menghilangkan bintik-bintik hitam dan putih di wajah (pigmen)
💓Mengecilkan pori-pori
💓Menegangkan dan menghilangkan kedutan pada wajah.
💓Menghilangkan parut di wajah
💓Menyegarkan kulit wajah.
💓Mengawal minyak
💓Mengurangkan kegatalan dan kemerahan (akibat jerawat) 💓Melicinkan tekstur kulit
💓Melindungi kulit dari sinaran UV
.
Nak order wassap je Kakcun.. www.wasap.my/60196326894...kalau tak pon click je link kt bio.. Settle masalah.. 😆😆
.
#seqybeauty #dayandnightcreamsqb #sayapakaisayajual💋💋 #sapataknakcantik #denganseqymasalahselesai #terpaksacantiktanpasengaje #sapusaputeruskonfiden #skincare #skincaremalaysia #sayadsseqybeauty #sayajualseqybeauty #teamros

SERUM BEST RASA RINGAN
======================
.
Happy customer yg dah cuba Serum Seqybeauty. .
✔ BEST
✔ Rasa RINGAN
.
Insya Allah lepas ni nak try Cleanser dan Sakura Mask pulak 😘 .
.
Berminat nak cuba Serum Seqybeauty?
Wasup Kaksu 011-27703255
#SerumSeqybeauty
#seqybeauty
#teamSeqySulizah

Water based bermaksud 🌼Ianya lebih lembap(moist) dan satin dan rich cream
🌼Cream berasaskan Water based lebih full coverage
🌼Lebih selesa dan realistik pada kulit berbanding krim yang berasaskan oil
🌼Jika kulit jenis berminyak dan mudah naik jerawat, cream berasaskan water based adalah jawapanye
🌼Tidak akan kelihatan bertompok-tompok sekiranya di-mix-kan dengan peluh kte

So, dah tahukan kenapa BB Cream #seqybeauty nie best sangat2...kerana ia Water Based 😙😙😙 Jom order BB Cream clearance sale yang berbaki sipi2 je tu..dan order BB Cream Beige Limited Edition juga 😉

#seqylover

Korg tengah lunch ke tu? Ok sesambil korg lunch Kakcun nk share testi seperti yang dijanjikan.. 😍😍
.
Yang kiri tu pic Kakcun dulu2 before masuk meminang #seqybeauty ...memang kusam habis lah.. Mana taknya, masa ni pakai cleanser beli kt drugstore jer.. Lepas dh perasan ada jeragat halus baru gelabah ayam cari produk.. 😄😄😄
.
Tapi lepas setahun 8 bulan apply #bbcreamseqy ,lepas setahun apply complete set #skincareseqybeauty , 8 bulan apply #sakuramasksqb , alhamdulillah.. Kanan tu lah hasilnya.. 😅😅😅 blusher kt pipi tu guna seqy lip matte cream jer.. Jimaattt.. 😜😜😜
.
Nak order produk @seqybeauty boleh wassap Kakcun ye.. 019 6326 894

www.wasap.my/60196326894
#seqylover
#teamros
#sayapakaisayajual💋💋 #sapataknakcantik
#sayadsseqybeauty
#nakorder #wassap0196326894
#wassapsaya

4 item selamat bertukar tangan..Terima kasih kawan kawan.Saya jual😘😘
.
#seqybeauty #dastoGranolaRich #GreenTea #cleansersqb #stokiseqybeauty #StokisDLM #StokisSeremban #StokisGranola

RM740 •Set gift/hantaran sesuai untuk diberikan pada yang tersayang 💑 #seqybeauty #gift #hantaran #skincareSQB #sakuramaskSQB #xxslosyenSQB #SHEcollagen
#bbcreamSQB #lipmatteSQB #mist&;finishingspraySQB

RM535 •Set gift/hantaran sesuai untuk diberikan pada yang tersayang 💑 #seqybeauty #gift #hantaran #skincareSQB #sakuramaskSQB #bbcreamSQB #lipmatteSQB #mist&;finishingspraySQB

Mist & Finishing Spray ni pulak kakak nak bagi FREE GIFT CERMIN SEQY tauuu.. Selagi stok masih hadooo

Jommm glowing dengan finishing spray bg seqybeauty niii.. kompem meghelippppp
#0145150267
#kakakpakaikakakjual
#seqybeauty

RM415 •Set gift/hantaran sesuai untuk diberikan pada yang tersayang 💑 #seqybeauty #gift #hantaran #skincareSQB #sakuramaskSQB #xxslosyenSQB #SHEcollagen

Beli BB Cream kita bagi free gift beauty blender tauuuu.. BB Beige RM55
BB Natural & Fair RM50 utk 1pcs, RM90 untuk 2pcs

#seqybeauty
#sayapakaisayajual

Selamat pagi semua.. Kakcun nak share ni lah rutin penjagaan wajah Kakcun..alhamdulillah bulan ni genap setahun apply produk #seqybeauty ni.. Hasilnya memang tak menghampakan.. 😍😍😍
.
Nanti kakcun share dengan uols ye.. Testimoni diri sendiri tu..tak main la tipu2.. 😆😆😆
.
Yang mana baru nak jinak2, boleh la wassap Kakcun.. Kita borak2 pasal produk ni kt wassap jom.. 019 6326 894.. Or klik je link dekat bio 👆

#seqylover
#kakcunseqy
#teamros
#sayapakaisayajual💋💋

Set Skincare SEQYBEAUTY diformulasikan khusus untuk kulit orang Asia dan juga mereka yang mempunyai masalah kulit berjerawat, berjeragat, kusam, dan berminyak. Mengandungi pelbagai extract tumbuhan (alam semulajadi), tidak mempunyai merkuri ataupun bahan-bahan kimia terlarang, dan diluluskan oleh pihak KKM.

Cleanser : KKM Reg No : NOT141102733K
Toner : KKM Reg No : NOT150300575K
Serum : KKM Reg No : NOT170705388K
Day and Night Krim (2 dalam 1) : KKM Reg No : NOT170602220K

Wa kak yan 0162499045
#TeamSeqySulizah
#seqybeauty
#Freepostage

Bb Cream #SEQYBEAUTY ni WATER BASED💦
Water based bermaksud 🌼Ianya lebih lembap(moist) dan satin dan rich cream
🌼Cream berasaskan Water based lebih full coverage
🌼Lebih selesa dan realistik pada kulit berbanding krim yang berasaskan oil
🌼Jika kulit jenis berminyak dan mudah naik jerawat, cream berasaskan water based adalah jawapanye
🌼Tidak akan kelihatan bertompok-tompok sekiranya di-mix-kan dengan peluh kte

So, dah tahukan kenapa BB Cream #seqybeauty nie best sangat2...kerana ia Water Based 😙😙😙 Jom order BB Cream clearance sale yang berbaki sipi2 je tu..dan order BB Cream Beige Limited Edition juga 😉

Wa 016-2499045
#seqylover

Bb Cream #SEQYBEAUTY ni WATER BASED💦
Water based bermaksud 🌼Ianya lebih lembap(moist) dan satin dan rich cream
🌼Cream berasaskan Water based lebih full coverage
🌼Lebih selesa dan realistik pada kulit berbanding krim yang berasaskan oil
🌼Jika kulit jenis berminyak dan mudah naik jerawat, cream berasaskan water based adalah jawapanye
🌼Tidak akan kelihatan bertompok-tompok sekiranya di-mix-kan dengan peluh kte

So, dah tahukan kenapa BB Cream #seqybeauty nie best sangat2...kerana ia Water Based 😙😙😙

Bb Cream #SEQYBEAUTY ni WATER BASED💦 .
Water based bermaksud
.
🌼Ianya lebih lembap(moist) dan satin dan rich cream
🌼Cream berasaskan Water based lebih full coverage
🌼Lebih selesa dan realistik pada kulit berbanding krim yang berasaskan oil
🌼Jika kulit jenis berminyak dan mudah naik jerawat, cream berasaskan water based adalah jawapanye
🌼Tidak akan kelihatan bertompok-tompok sekiranya di-mix-kan dengan peluh kte
.
So, dah tahukan kenapa BB Cream #seqybeauty nie best sangat2...kerana ia Water Based 😙😙😙
.
Jom order BB Cream clearance sale yang berbaki sipi2 je tu..dan order BB Cream Beige Limited Edition juga 😉
.
Wa 011-27703255
#seqylover

Happy luncheon uols.. Lunch makan apa arini? 😄😄
.
Kakcun nak bagitau ni.. BB Cream Beige #limitededition masih ada lagi beberapa ketul sahaja..tak sampai 10 pon.. Yang mana nak try tu sempat lagi.. Cepat grab.. Lepas ni memang takkan keluar lagi tau 😅😅
.
Dah namanya pon limited edition kan..jom dapatkan hanya RM55 sahaja.. www.wasap.my/60196326894 untuk order.. #bbcreambeigelimitededition
#bbcreamterbaik #foundation #makeup #seqylover #teamros #seqybeauty #cantiktanpasengaja #cantik #gorgeous

Alhamdulillah, wpon mcm chipsmore up iklan, bjln juga order ms cuti2 mesia.. Meh layan 1 lg testimoni

SEQYBEAUTY TANPA MERKURI
==========================
.
Lama menyimpan gambar kiri atas tu sebab yakin SEQYBEAUTY "pandai buat kerja". Sekarang dah setahun dan itu lah hasilnya..
.
Tahniah sebab percayakan SeqyBeauty.. .
WA ummi k,
www.wasap.my/60126905947

#seqybeauty
#seqybeautymasuktv9

Most Popular Instagram Hashtags