#seqybeauty

MOST RECENT

Bila sibuk nak ootd di tengahari terik. Muka tak boleh cover dah tu🤣
.
Kurung :: @mywardrobecouture
Shawl :: @neelofahijab
Bag :: @sometime_byasiandesigners
Makeup :: @makeupbywaneeannuar
.
#ootdraya2018
#unicornbalikraya
#ishadowbarbie
#seqybeauty
#teamrayaperak
#teamrayaipoh

@wanee_annuar applying #SeqyMatteLipCream
code Strong 1 pc RM25
Grab now .. Regrann from @wanee_annuar - Cantikkan kaler ni..
SeqyLipMatte code strong..
RM25 sahaja uolls..
==
Dapatkan segeraaa... 💕 Shikin 💕
#0175150598
#seqylover #seqybeauty #seqymattelipcream

Helppp...helppp...promo tinggal 2 ari lg chuollzzzz..takkan nk tggu last minit kott..sape yg nk booking dl pun blh, kta kautim baik punyee. Nk cop dl pastu lps ry br cod/pos pun blh.. Yg duk #bangi #putrajaya yg x blik raya tu blh kalu nk suh cod sblm mlm ry.
Meh wasap akak ye..0129601306

#promoramadhan
#seqybeauty
#cantikdihariraya
#berserisepanjangmasa
#korangpakaikorangcantik
#mlmrayabarubalikkg
#kgdekatje
#klanginikalilah

Blusher Raya Seqybeauty... Dan si paperbag biru, selfreward for being so 'behave' for the past 6 month.
Eh, kasi can la... Inikan raya.😘😘😘 #stickblush
#stickblushseqy
#strawberryshake
#seqybeauty
#seqylover
#seremban
#senawang
#jelai
#gemas

something new for me and i love it! 💕 #booth169 #seqybeauty

Assalamualaikum... Salam 28 Ramadan.. Sapa yang puasa penuh 🙋🙋🙋🙋
.
Okay arini Kakcun ada nak g ambik stock.. Yang mana nak order and cod before and masa raya nanti boleh wassap Kakcun k.. Stock laku keras yakmat weyh 😱😱😱
.
Almaklumlah harga pun murah dari biasa. So yang nak boleh wassap sekarang 😘😘😘
.
https://mesejkakcunseqybeauty.my
.
#kakcunseqylover
#seqybeauty
#seqylover
#kakcunpakaikakcunjual

Ceria bergaya di hari raya
Gincu by #seqybeauty
Saloma & sarimah

#seqybeautyParitRaja

“Su... Memandangkan musim raya nie LEMAK akan naikkan... Akak rasa kena tambah stok lotion laie 2...boleh ker😉” Ekceli kakak ni 22hb ari tu da order 2xxs so ari ni dia nak grab lagi sementara tengah promo ni.. Memang BIJAK‼️Kurus + JIMAT👍🏻👍🏻 Ada yang nak JIMAT?
http://www.wasap.my/60196432213
#seqybeauty
#StokisSeqybeauty

Mana 1 .. Dua2 i loike.. Lipmatte plg best by #seqybeauty
Jom p pekan ahad, Baling..cari stok belacan, ikan bilis, ikan masin, pes tomyam thai, asam jawa, asam keping untuk bawak balik Dengkil.
Budak buat perangai xmo pakai baju.. 😝❤

Kelebihan dn kebaikan set skincare #seqybeauty

Pencuci
Bertindak :-
- Sebagai pelembap wajah (Vitamin E)
- Membaik pulih sel kulit (Vitamin C)
- Membuang kotoran padan wajah
- Anti-Oxidant
- Mencerahkan kulit (sumber dari alam semulajad)
- Anti penuaan. Menegangkan kulit sekaligus mengurangkan kedutan di wajah
- Penyejukkan wajah (cooling agen, sumber dari cucumber)
- Memudarkan jeragat dan bintik hitam.
- Mengurangkan masalah kulit berminyak (sumber lemon citrus)

#promosi raya masih ada...

Kesayangan 😍😍😍 Produk terbaharu dari #SEQYBEAUTY
#StickblusherSQB ada 2 kod warna #BlusherStrawberryShake & #BlusherPeachSmoothie
1 PC RM59 
PROMO 
1 SET RM100
atau mix dengan mana-mana #productSeQyBeautyhanya RM55
Contact #0179163166
#agenseqybeautykotabharu
#agenviruspadu
#dropshiputeqsumteq
#letsglowinguolss
#codkotabharu

Jom lah kita berJIMAT.. Ini kalilah.. 1 SYAWAL je terus ke harga normal.. Nangis di bucu katil di pagi syawal pun tidak berguna. Harga sudah kembali normal..
.
Nak cantik cantik di pagi syawal wa kaksu 011-27703255
#seqybeauty
#stokisSeqybeauty

Jom lah kita berJIMAT.. Ini kalilah.. 1 SYAWAL je terus ke harga normal.. Nangis di bucu katil di pagi syawal pun tidak berguna. Harga sudah kembali normal..
.
Nak cantik cantik di pagi syawal wa kaksu 011-27703255
#seqybeauty
#stokisSeqybeauty

Jom lah kita berJIMAT.. Ini kalilah.. 1 SYAWAL je terus ke harga normal.. Nangis di bucu katil di pagi syawal pun tidak berguna. Harga sudah kembali normal..
.
Nak cantik cantik di pagi syawal wa kaksu 011-27703255
#seqybeauty
#stokisSeqybeauty

Jom lah kita berJIMAT.. Ini kalilah.. 1 SYAWAL je terus ke harga normal.. Nangis di bucu katil di pagi syawal pun tidak berguna. Harga sudah kembali normal..
.
Nak cantik cantik di pagi syawal wa kaksu 011-27703255
#seqybeauty
#stokisSeqybeauty

Jom lah kita berJIMAT.. Ini kalilah.. 1 SYAWAL je terus ke harga normal.. Nangis di bucu katil di pagi syawal pun tidak berguna. Harga sudah kembali normal..
.
Nak cantik cantik di pagi syawal wa kaksu 011-27703255
#seqybeauty
#stokisSeqybeauty

Most Popular Instagram Hashtags