[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#seputarsendang

1414 posts

TOP POSTS

salah sijine keseruan nyambut idul fitri cah.

Koyo nek salah sijine masjid nek deso Dono. iyo ngumbulne balon ngeneki loh, lek nang desomu piye.
Foto @rofiksipit
#1syawal1438h #seputarsendang #tulungagung

Iki eneh cah keseruan gawe nyambut 1 syawal.

Nggenamu piye???
Video @robyy_roots
#1syawal1438h #seputarsendang #tulungagung

eh min montore gae ginio min, eh anu cah kui montore ora opo-opo kui ngono ki podo nutupi dalan sing bolong-bolong kae loh, gawe pasir sing diadahi sak, iyo nek sekitarane dalan poros deso ndono, mergo wes akeh ndadekne korban sing podo glundung. timbang ngenteni lak ndandani tiwas mbebayani yo angur ditutupi ngene iki yo.
Foto : @dulky8
#jeglongansewu #desadono #seputarsendang #tulungagung

mohon maaf lahir dan batin yo cah,
lek postinganku garai pegele awakmu kuabeh.
#minalaidinwalfaizin #1syawal1438H #seputarsendang #tulungagung

Info ae gae sing omahe nyawangan. Lek liwat sing ati2 yo. Mergo jik enek proses nambali dalan sing podo bodol.iki mau pas mimin liwat yo ndadak macet mergo enek konokan kae.
Foto :admin
#nyawangan #seputarsendang #tulungagung

Ora mung dalan poros dalan sing mlebu nang njero yo ngeneiki kondisine. Iki dalan arah deso krosok sing liwat balai deso tugu ngidul kaeloh #SAG salam aspal goyang
Foto : @roby_sanjaya30
#seputarsendang #tulungagung

Kebersamaan yang membuatku tak akan pernah bisa lupa
#hits
#fff💋
#tulungagung
#tulungagunghits
#seputarsendang

eh cah enek sirkuit anyar, ra enek sing pingin jajal toh, lokasine nek sikut gareng desa kedoyo. ayo min @jtv_tulungagung jale pak bupatine @syahrimulyo diajak mrene loh, jalure menantang iki. salam aspal goyang.
video @suaraarkesa
#video #sikutgareng #desakedoyo #seputarsendang #tulungagung

Iki maeng ceritane enek longsoran nek dalan arah jambuok deso nglurup, heleh kelo pas sore dalan munggah nang dungdampit. Iki dalan sing ngisor seng ketutup. Tapi kimau wes di tekakne alat berat gae nyisehne matrial sing nutup dalan, jale sing nek lokasi sopo iki.
#desanglurup #seputarsendang #tulungagung

MOST RECENT

ojo lali cah engko bengi merapat nek peresmian TUGU PARK.
Bersama @new_joyo_manggolo_putro_1726

sing dung eruh nggene kae loh etane PDAM.

#tugupark #seputarsendang #tulungagung #pesonawisatasendang

.. .
🎵.. Aku pernah berfikir tentang hidupku tanpa ada dirimu ..🎵
.. .
#sister #seputarsendang @seputarsendang #exploresendang @exploretulungagung #exploretulungagung #nature #travelling #partner

Tugu onok wisata baru cak.....!!!
Ayo gek ndang d parani.... #seputarsendang
#sendangtulungagung
#tugusendangtulungagung

Katanya lakik bang. Kok minta foto sama kembang 😅

Loc : Kebun bunga, Sendang
. .
#seputarsendang #kebunbunga #flower #sendang #travel #exploretulungagung #dolantulungagung #instago #instapict #liburan

Ketika melakukan kebaikan tanpa diketahui,
Insyakalloh Kebahagiaan akan menjemput kita...
Alkhamdulillah...trimakasihh.... #seputarsendang

Iki eneh cah keseruan gawe nyambut 1 syawal.

Nggenamu piye???
Video @robyy_roots
#1syawal1438h #seputarsendang #tulungagung

"Taqoballahu minna waminkum"
"Barakallahu fikun"

#seputarsendang
#kacamatatulungagung

salah sijine keseruan nyambut idul fitri cah.

Koyo nek salah sijine masjid nek deso Dono. iyo ngumbulne balon ngeneki loh, lek nang desomu piye.
Foto @rofiksipit
#1syawal1438h #seputarsendang #tulungagung

Most Popular Instagram Hashtags