[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#septheatre

3160 posts

TOP POSTS

Aduh neng tangannya megang pistol gituu kyk mau nembak, kan abang juga pengen nembak jdnyaa ehehehe


Penasaran kaan siapa si neng itu? Penasaran kan si neng mau nembak siapaa? Kira2 diterima ga yaa klo nembak? Makanyaa jangan lupa nonton Next Door Magic di Graha Bhakti Budaya tanggal 11-12 Maret 2017!! #TheSomedayProject #SEPTheatre #DaysToNDM #NextDoorMagic

home is where the heart is.
#bringbackthemagic #septheatre #ndmmemories

Media Relations Team

External Affairs Division of The Someday Project. Menjadi sebuah tim yang luar biasa hebat dengan total pencapaian terbaik semasa ini, saya lebih dari bangga memiliki kalian. Saya tunggu sebuah hasil yang lebih baik dari sebelumnya!

#dukungteater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima

*Breathe*
[ I ]
Gue mau bilang makasih sebesar2nya buat manusia2 kecil q ini hehe.
Buat semua chorus, anak 30, yg udh dari titb kita bareng2.
Gue gatau kalo gaada kalian gimana.
Keberadaan kalian bikin panggung ini hidup.
Jangan pernah ngerasa diri lo kecil, justru karena hal2 kaya kalian ini yg bisa buat pementasan NDM pecah. .
.
.
im sorry gue gabisa pc buat bilang makasih ke kalian satu2 abis kalian banyak bgt woi:(. Intinya adalah kalian harus tau apapun yg kalian lakukan kemarin itu luar biasa.
Gue liat proses kalian, mulai dimarah2in, forum, lalalele.
Sayang bgt pokonya sm kalian, kalian tau itu kok.
.
.
gue gangetag kalian satu2 ya, selain karna kalian kebanyakan, kalian juga tau ko caption ini buat siapa. .
.
.
Stay, ya. ♥
Gue mau liat muka2 kalian taun depan.
Gue tunggu karya kalian minions q! 🤞🏼💕🙆🏻 #septheatre #ndmmemories #bringbackthemagic

Next Door Magic

Dan para Gala yang memberikan energi tersendiri bagi segalanya, rasanya para penari ini bukan berasal dari anak SMA biasa, tapi mereka berhasil menjadi sesuatu yang diluar fikiran orang, great job!

#ndmmemories #bringbackthemagic #NextDoorMagic #SEPTheatre #dukungteater

Meet the scoping team from SEPTheatre we're not just making a story. We're also making some poem, content, and other cool stuffs!
#bringbackthetetot #dukungteater #septheatreworkshop #SEPTheatre

#nextdoormagic
adalah pengalaman yang baru lagi buatku di divisi bnd(brand and design) dan smoothe/musik.
Awalnya berharap dan seneng banget setelah masuk ke #SEPTheatre , mau nyuri ilmu2nya kak @josephmoris , music director&chairman spro. The most coolest person I've ever met!!. He told us so many things that changed my life, and now I'm become me.
Tapi tiba tiba, dia pergi ke us untuk 4 tahun :"(. Akhirnya, kak moris digantiin deh sama kakak ganteng @ndrewjussac hehe
(Ps. Gantengan kak moris ✌).
ngerasa beruntung dan seneng banget ada di smoothe, bisa berteman sama pemusik2 hebat, banyak sukaduka yang kita alami disini, dari yang biasa, jadi luar biasa kalau kita main musik bareng.
And i feel so grateful, karena koko andrew baik dan sabar banget ngelatih kita, terutama bareng 3 srikandi yang suka lemot, heheheh, I'm so soorry kokoo
Thankyou so much koko dan kamor atas pengorbanan yang luar biasa buat smoothe, but saying thanks is not enough. We'll do our best!

Musik2nya koko andrew sama kak moris keren parah loh! Makanya jangan sampai kehabisan tiket yaa!

After music, design is also becomes my passion. Di spro ini lah aku nemuin passionku di design

Apresiasi.
1 kata yang bikin aku semangat di berbagai hal. Sampai saat ini, cukup sulit untuk nemuin apresiasi di bidang design, banyak yang anggep kalo bidang itu adalah bidang yang b aja

But no, sebenarnya design itu sangat luas utk di definisikan, dan butuh passion untuk mendalaminya

Apresiasi di bidang itu sering aku temui di someday project, khususnya di bnd

Memang derita seorang produksi itu gak banyak orang yang tau dan menghargai jasa yang tlh mrk lakukan.
Tapi kak @ikkifakhri ngerubah cara aku berpikir. Dia selalu apresiasi karyaku, dan bisa ngebongkar kemampuan yang aku punya sampe sejauh ini. Dia pernah bilang itulah konsekuensi seorang yg bekerja di balik layar, jangan patah semangat. Dan sekarang bagiku apresiasi dari 1 orangpun udah cukup. Gak perlu semua orang tau hasil kerjaku.
Tapi disini aku dapet lebih! Banyak banget yang bikin aku semangat di bidang ini terutama temen2 dari bnd spro

To know more about my prjct click www.sprojectph.com or follow @septheatre. Saya #DukungTeater #DaysToNDM

Oh bulaan tunjukan sisi lainmu ~~~ #nextdoormagic #septheatre

Haii !!
Why I want join spro?? cuz I feel like being part of spro is a must... yaa ga asik dong kalau cuman ikut internal, that's why I decided to join .. trs nanti bisa ketemu dan dapet temen" baru dari teater lainnya and work hard together to achieve somth great :))) #dukungtheatre #septheatre #thesomedayproject

MOST RECENT

Thank you very much for watching our show "Tone in The Basket VI". Stay tuned for our big show in February!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Thank you very much for watching our show "Tone in The Basket VI". Stay tuned for our big show in February!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Thank you very much for watching our show "Tone in The Basket VI". Stay tuned for our big show in February!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Thank you very much for watching our show "Tone in The Basket VI". Stay tuned for our big show in February!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

We are so happy because you had came to Tone in the Basket VI last saturday. Don't forget to buy ticket for our external shows 'Kisah Alambara' and 'Next Door Poetry'! Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

We are so happy because you had came to Tone in the Basket VI last saturday. Don't forget to buy ticket for our external shows 'Kisah Alambara' and 'Next Door Poetry'! Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

We are so happy because you had came to Tone in the Basket VI last saturday. Don't forget to buy ticket for our external shows 'Kisah Alambara' and 'Next Door Poetry'! Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

We are so happy because you had came to Tone in the Basket VI last saturday. Don't forget to buy ticket for our external shows 'Kisah Alambara' and 'Next Door Poetry'! Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Thankyou for everybody who came and watched us on TITB VI. Without your participation, our show wouldn't be a BLAST! We hope you had as much fun watching as we had preparing! Do not forget for our next production 'KISAH ALAMBARA'! Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Thankyou for everybody who came and watched us on TITB VI. Without your participation, our show wouldn't be a BLAST! We hope you had as much fun watching as we had preparing! Do not forget for our next production 'KISAH ALAMBARA'! Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Thankyou for everybody who came and watched us on TITB VI. Without your participation, our show wouldn't be a BLAST! We hope you had as much fun watching as we had preparing! Do not forget for our next production 'KISAH ALAMBARA'! Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Thankyou for everybody who came and watched us on TITB VI. Without your participation, our show wouldn't be a BLAST! We hope you had as much fun watching as we had preparing! Do not forget for our next production 'KISAH ALAMBARA'! Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Tone In The Basket VI : The Anthem Of Prophetiae
Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #TITBVI

Thanks Ya udah ngomong Bakalan gajadi dateng Gara gara ada Acara Yg Lebih penting

sampai pas selesai gue tampil Ndp show 2 aja.. gue masih percaya kalo dia gabakalan dateng trs Sampe akhirnya gue Liat storynya dan baru sadar kalo dia dateng and nontonin TITB VI

#TITBVI
#TheSomedayProject
#SEPTheatre
#Kuaterfilas
#TeaterDelima

3 4 !! Someday project !!
👏
Musorch !! #TITBVI
#TheSomedayProject
#SEPTheatre
#Kuaterfilas
#TeaterDelima

TOMORROW IS THE DAY! Prepare yourself for the spectacular show. These are the things that you need to pay attention to during the show!
And don't forget to have fun!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

TOMORROW IS THE DAY! Prepare yourself for the spectacular show. These are the things that you need to pay attention to during the show!
And don't forget to have fun!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

TOMORROW IS THE DAY! Prepare yourself for the spectacular show. These are the things that you need to pay attention to during the show!
And don't forget to have fun!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

TOMORROW IS THE DAY! Prepare yourself for the spectacular show. These are the things that you need to pay attention to during the show!
And don't forget to have fun!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Tone In The Basket VI: " The Anthem of Prophetiae"
--
Ketika wahyu datang melalui mimpi
Perdamaian menjadi sebuah misteri
Ramalan datang melalui buku yang diberi
Berjuang jalani tugas melawan diri sendiri
Bagaimana mungkin itu terjadi?
​--
Sebuah pre-event ke enam untuk pementasan eksternal The Someday Project.
--
"Kisah Alambara" dari @SEPtheatre dan "Next Door Poetry" dari @Kuaterfilas dan @teaterdelima
yang akan datang. Membawakan konsep yang berbeda dari yang lalu, bertajuk drama musikal teatrikal.
--
Tone In The Basket VI akan diadakan pada :
Sabtu, 4 November 2017 di Graha Swara, Universitas Tarumanagara, Jakarta Barat.
Show 1 : 15.00 - 17.00
Show 2 : 19.00 - 21.00
--
TICKETS HAVE ALREADY SOLD OUT
--
Stay tuned to Jaksical's feed for live updates
--
Untuk info lebih lanjut, kunjungi :
Web : https://www.sprojectph.com/titb-vi (link on @thesproject_id bio)
--
Instagram :
@Thesproject_id
@SEPtheatre
@Kuaterfilas
@Teaterdelima
Line : @kcb8125d
--
Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Time is ticking and all of TITB VI's tickets have officially SOLD OUT!!!. Thank you for everyone's excitement and don't forget to check and follow the rules of what you shouldn't do at the show. See you in 2 days!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Time is ticking and all of TITB VI's tickets have officially SOLD OUT!!!. Thank you for everyone's excitement and don't forget to check and follow the rules of what you shouldn't do at the show. See you in 2 days!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Time is ticking and all of TITB VI's tickets have officially SOLD OUT!!!. Thank you for everyone's excitement and don't forget to check and follow the rules of what you shouldn't do at the show. See you in 2 days!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Time is ticking and all of TITB VI's tickets have officially SOLD OUT!!! Thank you for everyone's excitement and don't forget to check and follow the rules of what you shouldn't do at the show. See you in 2 days!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

3 days to go! Have you already bought a ticket? Keep your tickets! Why? because in three days, we are heading to the show of Tone In The Basket VI. Can you imagine how wonderful the play be? Don't forget to come there 30 minutes before the show! See you there!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

3 days to go! Have you already bought a ticket? Keep your tickets! Why? because in three days, we are heading to the show of Tone In The Basket VI. Can you imagine how wonderful the play be? Don't forget to come there 30 minutes before the show! See you there! Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

3 days to go! Have you already bought a ticket? Keep your tickets! Why? because in three days, we are heading to the show of Tone In The Basket VI. Can you imagine how wonderful the play be? Don't forget to come there 30 minutes before the show! See you there!
Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal

3 days to go! Have you already bought a ticket? Keep your tickets! Why? because in three days, we are heading to the show of Tone In The Basket VI. Can you imagine how wonderful the play be? Don't forget to come there 30 minutes before the show! See you there!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Next Door Poetry is a performance which is the sequel of Next Door Magic. This performance will be played by colaboration of Teater Delima from 85 Senior High School and Kuaterfilas from 112 Senior High School. This is the song list that will be performed :

Mana Mungkin Berlari
Missed a Dance
Who Among Us

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

SUMPAH GW NIAT BGT! sayang gw gabisa ikutan giveawaynya padahal mau banget :((
.
.
Nah buat lo yg pengen nonton external @thesproject_id tahun depan, lo bisa banget nih ikutan giveawaynya 🎁 tapi buat yg nonton TITB VI aja nih, panitia dan pelatih tidak dapat ikutan giveaway ini ❌❌❌! 😊
Mayan kan~ asal nonton TITB VI~~~ DANNNNNN
Cukup foto baju apa yg bakalan kalian kenakan pas kalian nonton TITB VI!
.
pokonya dandanan terkece bakalan dapet tiket buat nonton EXTERNAL TAHUN DEPAN! jadi gaperlu lagi deh nabung nabung manja~~💸💸
Tinggal 📷, cekrek, udah kece dapet hadiah lagi!
Buruan submit yuk foto bohemian terbohonya elo, tinggal menghitung hari nih TITB VI!
SEE YOU!🔮
Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #giveawayid #TITBVIGA #giveaway #giveawayindonesia #giveawayjakarta #kuisgratis #giveawayindo #lombakuis #gratisanid #gratisan #dagelan #jktinfo

Next Door Poetry is a performance which is the sequel of Next Door Magic. This performance will be played by colaboration of Teater Delima from 85 Senior High School and Kuaterfilas from 112 Senior High School. This is the song list that will be performed :

Mana Mungkin Berlari
Missed a Dance
Who Among Us

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Next Door Poetry is a performance which is the sequel of Next Door Magic. This performance will be played by colaboration of Teater Delima from 85 Senior High School and Kuaterfilas from 112 Senior High School. This is the song list that will be performed :

Mana Mungkin Berlari
Missed a Dance
Who Among Us

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Tone In The Basket VI: " The Anthem of Prophetiae"

Ketika wahyu datang melalui mimpi
Perdamaian menjadi sebuah misteri
Ramalan datang melalui buku yang diberi
Berjuang jalani tugas melawan diri sendiri
Bagaimana mungkin itu terjadi?

Sebuah pre-event ke enam untuk pementasan eksternal The Someday Project. "Kisah Alambara" dari @SEPtheatre dan "Next Door Poetry" dari @Kuaterfilas dan @teaterdelima
yang akan datang. Membawakan konsep yang berbeda dari yang lalu, bertajuk drama musikal teatrikal.
Tone In The Basket VI akan diadakan pada :
Sabtu, 4 November 2017 di Graha Swara, Universitas Tarumanagara, Jakarta Barat.
Show 1 : 15.00 - 17.00
Show 2 : 19.00 - 21.00
Price :
- Silver : IDR 75.000
- Gold : IDR 100.000

Untuk info lebih lanjut, kunjungi :
Web : https://www.sprojectph.com/titb-vi (link on bio)
Instagram :
@Thesproject_id
@SEPtheatre
@Kuaterfilas
@Teaterdelima
Line : @kcb8125d

Jadi tunggu apalagi? Segera beli and see you there!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Are you ready for TITB VI?! because it's D-5 and make sure that you've bought your tickets to enjoy our spectacular show!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Are you ready for TITB VI?! because it's D-5 and make sure that you've bought your tickets to enjoy our spectacular show!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Are you ready for TITB VI?! because it's D-5 and make sure that you've bought your tickets to enjoy our spectacular show!

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Kisah Alambara is a performance that will be performed by SEP Theatre from 78 Senior High School. Here is the song list that will be sang by SEP Theatre:

Ketika Semesta
Tarian Jin 2.0
Lepaskan
Bangkitlah Negeri Kita

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Kisah Alambara is a performance that will be performed by SEP Theatre from 78 Senior High School. Here is the song list that will be sang by SEP Theatre:

Ketika Semesta
Tarian Jin 2.0
Lepaskan
Bangkitlah Negeri Kita

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Kisah Alambara is a performance that will be performed by SEP Theatre from 78 Senior High School. Here is the song list that will be sang by SEP Theatre:

Ketika Semesta
Tarian Jin 2.0
Lepaskan
Bangkitlah Negeri Kita

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

We would like to express our gratitude to our official media partners. Thank you for your cooperation. Hope we can coorperate again in the future

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

We would like to express our gratitude to our official media partners. Thank you for your cooperation. Hope we can coorperate again in the future

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Tone In The Basket VI is BACK!!
mengadakan acara drama musikal lagi yang bertema “The Anthem of Prophetiae”

Sabtu 4 november 2017 - Graha Swara, Universitas Tarumanegara
Show 1 : 15:00
Show 2 : 19:00

Ada pembelian tiket looh...jangan sampe kehabisan, info lebih lanjut cek di :

IG: @thespoject_id, @kuaterfilas, @teaterdelima, @septheatre

Twitter: @kuaterfilas_112, @teaterdelima , @sep_ID
Facebook: Someday Project, kuaterfilas, Teater Delima, SEPTheatre
Line: @kcb8125d (dengan @)
Youtube : Someday Project
Soundcloud : Someday Project, SEPTheatre

#events #dukungteater #SEPTheatre #teaterdelima #kuaterfilas #TheSomedayProject #Theater #dramamusikal #TITBVI #karyaanakbangsa #anakkuliah

We would like to express our gratitude to our official media partners. Thank you for your cooperation. Hope we can coorperate again in the future

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

We would like to express our gratitude to our official media partners. Thank you for your cooperation. Hope we can coorperate again in the future

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

These are the sponsors and media partners who have cooperate Tone in the Basket VI a huge success

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

These are the sponsors and media partners who have cooperate Tone in the Basket VI a huge success

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

These are the sponsors and media partners who have cooperate Tone in the Basket VI a huge success

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

These are the sponsors and media partners who have cooperate Tone in the Basket VI a huge success

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

A big show doesn't stand alone. They'll need some backup to shove them up to the top. Ladies and gentlemen, welcome our sponsors, who has help us reach the top.

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

A big show doesn't stand alone. They'll need some backup to shove them up to the top. Ladies and gentlemen, welcome our sponsors, who has help us reach the top.

Kami #DukungTeater #SEPTheatre #Kuaterfilas #TeaterDelima #TheSomedayProject #WhatsNext #NextDoorSeries #AlambaraMembara #TeaterIndonesia #Musical #MusicalTheatre #TeaterMusikal #TITBVI

Most Popular Instagram Hashtags