#september

MOST RECENT

Gerakas Beach is one of the most beautiful beaches of Zakynthos. The beach is located at the very end of the Vassilikos peninsula in the national park and in the protective area of ​​the Careta Careta turtle breeding grounds.🐢 From above the beach you can enjoy an enchanting view, upon arrival feel the fine, golden sand in between your toes and swim in the shallow, crystal clear, warm waters.
The beach of Gerakas is one of the finest examples of the enchanting landscape and the natural beauty that characterize the island of Zakynthos!⛱
#zakynthos #greece #hellas #ionian #island #sea #gerakas #beach #playa #careta #turtle #sand #sun #landscape #beautiful #nationalpark #islandlife #instapic #instagood #photography #travellife #traveling #travel #traveler #voyage #globetour #september #2017

THE MEDIA NEEDS TO STOP TRYING TO START DRAMA WITH TAYLOR! THE COVER OF ‘SEPTEMBER’ WAS BEAUTIFUL AND HEART WARMING! STOP HATING ON TAY WHEN SHE DOES NICE THINGS! Anyways, good morning everyone:)

#taylorswift #taylornation #septembercover #september #fearless #speaknow #red #1989 #rep #reputation #reputationtour #reputationstadiumtour

-Po ... Më përqafoni më ngushtë, para se të largoheni Mbajeni dorën timeA dhe ju puthni përsëri, para se të largoheni Më lejoni t'ju tregoj përsëri Vetëm dashurinë time Dhe asnjë pengesë tjetër, hmmm ... Në dashurinë tonë ... Unë do të pres në kthimin tuaj unë jam vetëm këtu, çfarëdo që ndodh Para se të shkoni në largimin tuaj E kaluara e ndihmës Unë jam duke pritur ... Pse keni ikur ndonjëherë për të shkuar Për të arritur, ëndrra imeUnë shpresoj dhe falem ... Të jem përsëri së bashku ... Do të pres për kthimin tuaj Unë jam vetëm këtu, çfarëdo që të ndodhë Duke u përpjekur për të nisur largimin tuaj Ndjenjën e ndjenjës dhe dashurisë
#@belikemulan
#jonalynviray
#september

Church, September 2017
#church #september #summer #sky #pink #sunset #2017

September monthly spread.
#study #studyblr #studygram #september

♍️ Hey Virgo, do you want a Virgo ?♍️ 👉🏿 👉🏿Link in @virgolover_123 ( bio link ). Share & Tag with your friends 💓💖❤️. 👉🏿 Get yours here >>>>> @virgolover_123 bio profile link ✔️Limited time only, get one while you still can ! let's LIKE and SHARE with someone who love this 💯Satisfaction guaranteed❗
♍️To be featured👉
📸 Credit: @virgolover_123 . ♍️ 👕👚👕👚 Follow us @virgo._.love for more💝 📷 Via : @virgolover_123

#virgozodiac #virgoman #virgotraits #virgohoroscope #virgolife #virgowoman #virgofacts #virgowomen #imavirgo #virgogirl #september #virgopower #horoscopes #virgosign #zodiac

Tag #ManUtd fans 😂

⛪️

.
Ognuno è un genio. Ma se si giudica un pesce dalla sua abilità di arrampicarsi sugli alberi lui passerà tutta la sua vita a credersi stupido. - Albert Einstein
.
#marsaalam #egypt #september #marrosso #aprigliocchiesogna #veraclubemeraldlagoon #veraclub #veratour #2017 #sea #coralli #pesce #mare #azzurro #blu #alberteinstein #frase #snorkeling #gopro #verapic #redsea #egitto #picoftheday #dream #travel #dreamtravel #fish #igsea #igtravel #nature

Congratulations #ManCity 🏆

⛲️

Most Popular Instagram Hashtags