#sephoramalaysia

MOST RECENT

FOLLOW โžก LIKE โžก KOMEN โžก TAG 3 KAWAN BAIK ANDA โžก MENANGI GIVEAWAY SET BASIC DYXY OKTOBER 2018 ๐Ÿ’„
.
.
WOW APA LAGI VIRAL TEAM #MYHANANIFAMILY NAK BAGI NI ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
.
Yezza, first korang takkan rugi beli dgn team kami tau. Sebab apa ??? Sebab anda akan dapat lebih dari 6 + 1 perkara di bawah bila order dgn @dyxybyhanani3legacy :
.
๐Ÿ’„ Barangan DYXY COSMETICS yg original
๐Ÿ’ฐ Free Voucher RM10.00 + RM 30.00
๐Ÿšš Free Postage seluruh Malaysia
๐Ÿš— Free COD seluruh Negeri Sembilan
๐Ÿ™‹ Free Beauty Consult
๐ŸŽ Free Gift Exclusive
๐ŸŽ‰ Lucky Draw setiap bulan
.
Tunggu apa lagi ? Jom direct whatsapp link pada bio @dyxybyhanani3legacy / โ˜Ž 011-12272655
@dyxybyhanani3legacy / โ˜Ž 011-12272655
@dyxybyhanani3legacy / โ˜Ž 011-12272655
.
#myhananifamily #usahawanDYXY #stokisdyxy #trustedseller #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxycosmeticsmalaysia #dyxy #dyxymurah #dyxylovers #dyxymascara #dyxybrush #dyxycleansingwipes #dyxyperfume #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxylipstick #contestmalaysia #giveawaymalaysia #sendayutinggi #dherbs #terlajaklaris #wawacosmetics #ainacosmetics #ainaserum #nyxmalaysia #sephoramalaysia #hudabeautymalaysia #marykaymalaysia

WOW APA LAGI VIRAL TEAM #MYHANANIFAMILY NAK BAGI NI ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
.
Yezza, first korang takkan rugi beli dgn team kami tau. Sebab apa ??? Sebab anda akan dapat lebih dari 6 + 1 perkara di bawah bila order dgn @dyxyviral_malaysia :
.
๐Ÿ’„ Barangan DYXY COSMETICS yg original
๐Ÿ’ฐ Free Voucher RM10.00 + RM 30.00
๐Ÿšš Free Postage seluruh Malaysia
๐Ÿš— Free COD seluruh Negeri Sembilan
๐Ÿ™‹ Free Beauty Consult
๐ŸŽ Free Gift Exclusive
๐ŸŽ‰ Lucky Draw setiap bulan
.

#myhananifamily #usahawanDYXY #stokisdyxy #trustedseller #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxycosmeticsmalaysia #dyxy #dyxymurah #dyxylovers #dyxymascara #dyxybrush #dyxycleansingwipes #dyxyperfume #dyxyfacemist #dyxybccream #dyxylipstick #contestmalaysia #giveawaymalaysia #sendayutinggi #dherbs #terlajaklaris #wawacosmetics #ainacosmetics #ainaserum #nyxmalaysia #sephoramalaysia #hudabeautymalaysia #marykaymalaysia

CANTIKNYA SET NI....๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.
Nampak exclusive sangat dan sedap mata memandang kan..
Selain compartment and drawer yg sangat functional and sesuai sangat untuk uolls yg banyak barang bak simpan..
.
.
Tq sis @mizmeeraa from subang order set yg sangat style ni from us..
Hope u like it..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Set ni consist :
1 VM Large
2 glass rack with door
1 table 9 drawer with glass top see tru.
Size 47in x 17in x 62in H.
Harga : RM1800.00 shj.
Tak termasuk delivery
Tak boleh pos tapi boleh deliver by bas.
Ghost chair : RM420.00
.
.

Kalau nak order bayar deposit 50% je uolls ..baki bayar lepas siap sebelum kita hantar..
Best kan... ๐Ÿ˜‰
.
.Nak order or tanya ?
Whatsapp 018 3591162

Tq โคโคโค

ุงู„ุณู‘ู„ุงู… ุนู„ูŠูƒูˆู…
.
๐ŸŒป Happy Sunday Gorgeous๐ŸŒป
.
A little bit intro about our @sarahany.co
.
Kami ialah agent dropship yg menjual trial mini pack (bawah RM50) dan semestinya 100% original Sephora๐Ÿ˜
.
Selain itu, kami juga menjual beberapa trial mini pack local brand dan kami bertempat di Melaka๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
Buat masa ini, utk sebarang pertanyaan harga atau apa sahaja soalan boleh lah dm kami @sarahany.co ๐Ÿ˜‰
.
#minipacked
#sephoramakeup
#sephoraminipackedmelaka
#sephoramelaka
#sephoramalaysia
#makeuporiginal
#makeuporiginalmelaka
#100percentoriginalproduct
#sayajualsephoratrialpacked
#sayajualsephoraminipacked

ุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑู‘ุญู…ู† ุงู„ุฑู‘ุญู…
.
๐ŸŒป STARTS NOW GORGEOUS ๐ŸŒป
.
Our #2 itemโคต๏ธ
.
#2 BENEFIT THE POREfessional
.
The POREfessional (Pearl Primer), The POREfessional Face Primer & The POREfessional: Matte Rescue Face Gel
.
DM us @sarahany.co to purchase๐Ÿ˜‰
Postage RM8sm & RM12ss
.
#minipacked
#sephoramakeup
#sephoraminipackedmelaka
#sephoramelaka
#sephoramalaysia
#makeuporiginal
#makeuporiginalmelaka
#100percentoriginalproduct
#sayajualsephoratrialpacked
#sayajualsephoraminipacked

Eyeshadow Palette Collection: #3CE Multi Eye Color Palette No. Smoother
็ฒ‰่ดจๅพˆ็ป†่…ป๏ผŒ้ขœ่‰ฒๅพˆๆ—ฅๅธธ็š„ไธ€ไธช็œผๅฝฑ็›˜๏ผŒไธๅฎนๆ˜“ๅคฑๆ‰‹ใ€‚
#eyeshadow#eyeshadowpalette#3ceeyeshadow#3cemoodrecipe#koreanmakeup#makeup#sephora#sephoramalaysia#3cemultieyecolorpalette#3cesmoother#makeupmalaysia#motd

Apa yang best sangat Sugarbelle Mini Lipcream ni sehingga menjadi produk paling hangat ketika pre-order yang lepas?
.
โœ…Made in USA
โœ…PARABEN-FREE
โœ…Size 3ml sesuai untuk dibawa kemana sahaja.
โœ…Jenis kemasan Matte
โœ…Terdapat 5 pilihan warna yang mewah!
โœ…Lipmatte yang TAHAN SEHARIAN walaupun makan dan minum.
.
Kandungan utama Mini Lipcream:
โœ…Vitamin E
โœ…Coconut Oil
.
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Kebaikan memakai Sugarbelle Mini Lipcream sepanjang hari ialah:
.
๐Ÿ’‹Mencantikkan sambil merawat kulit bibir.
๐Ÿ’‹Melembabkan bibir kerana terdapat kandungan Coconut Oil dan Vitamin E.
๐Ÿ’‹Sesuai untuk kulit bibir jenis kering merekah kerana ia akan merawat bibir sepanjang penggunaan Mini Lipcream.
๐Ÿ’‹Pengganti Lipbalm.
๐Ÿ’‹Merawat kulit bibir yang hitam dan kusam.
๐Ÿ’‹Formula Mini Lipcream membuatkan si pemakai tidak terasa memakai Lipcream kerana tekstur yang ringan dan matte.
.
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Mini Lipcream mempunya 5 Pilihan Warna iaitu:
๐Ÿ’„ Autumn Brown
๐Ÿ’„ Rose Wood
๐Ÿ’„ Silky Nude
๐Ÿ’„ Dusty Rose
๐Ÿ’„ Fuschia Rose
.
Beli sekarang dengan harga RM19 sahaja๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ. DM atau whatsapp kami di
0143452141
0143452141
0143452141

Atau untuk pembelian di shopee, klik link dibio๐Ÿ˜Ž.
.
#sugarbelle
#MiniLipcream
#halalcosmetics
#drugstoremakeup
#drugstorecosmetics
#lipcreammurah
#trustedagent
#sephoramalaysia
#lipmattemurahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags