#sepahtube

MOST RECENT

Aku try reverse suara dorang terus convert jdi sepahtu versi bhsa Tamil campur Thailand .. *makin kelakor 😄

#sepahtu #lawakhambar #malaysian #jdt @jepsepahtu #lawakboring #sepahtube

Oil Free Eye Makeup Remover
Setiap orang patut ada satu dalam handbag sekurangnya.. Jimat masa!
Bila nak cuci mekaup,MUKA tak rasa PEJAR atau berminyak dan MELEKIT.
Kukit wajah rasa RINGAN !! Ibarat sapu AIR biasa je..
Paling best tak payah tunggu LAMA nak Cuci mekaup. SIMPLE!! Hada 01126250908

#marykayconsultant #july2017 #alhamdulillah #syawal #marykaypahang #jengka #bandarjengka #temerloh #maran #marykaykuantan #muamalaysia #makeupartistmalaysia #maybelline #naked2 #mac #nars #narsfoundation #sepahtube #sephora #cosmetics #ilovemakeup #makeupvideos #makeuptutorial

Tadi di Tesco Ampang....
@Regrann from @sepahtube - Jom ke tesco dan sogo untuk dapatkan edisi terhad Kasut dan Baju #admiralxsepahtu
#admiralmy
#sepahtu
#sepahtube - #regrann
#1762017

Ishhhhh barang baik wooooooo !!! Abg @rahimr2 dan SEPAHTU berkolaborasi dengan ADMIRAL @admiral_my become #sepahtuadmiral . Awesome shoes and shirt collections.. Ada banyak lagi Design n Color smart weiii.. Nanti kan di pasaran yaa ! .
.
#sepahtu #sepahtuadmiral #lilyrahim #sepahtube #admiralmy

📣📣 PROMOSI WALLPAPER SOFIA KEMBALI 📣📣 Raya nak dekat.....
Rumah tak deko lagi....
Dinding berlapuk....nak cat malas...
.
Ni Wallpaper Sofia buat Promosi ni...
Harga jimat..😊😊
Wallpaper..
Vinyl floor..
Mural wallpaper..
Foam brick..
.
Da boleh mula beli sekarang..
Sementara stok masih banyak..
Design2 hot pon masih ada..
Jangan terlepas promosi kami ni ye..
.
DM atau boleh terus whatsapp.. 0166909485- Rizan

http://www.wasap.my/60166909485/wallpaper

#wallpapersofia#trusteddealer#bazaarpaknil#bazarpaknil#hargapromosi#promosi#jompasangwallpaper#wallpapersticker#wallmural#muralwallpaper#kertasdinding#deco#dramasangat#mentormilenia#sepahtube#sepahtusinar#onlinestoremalaysia#onlineshopmalaysia#onlineseller#rezekiAllah#lokalah

Apa agaknya yang @shuibsepahtu dan @rahimr2 cakap pasal @familiafriedchickenmy 😁😁
.
.
To those yang belum try dan nak try @familiafriedchickenmy boleh kunjungi kami di outlet berdekatan anda :
.
》Familia Fried Chicken Kampung Baru .》Familia Fried Chicken Selayang
》Familia Fried Chicken Sri Iskandar
.
Kami menyediakan menu yang berasakan ayam goreng dan cheese. Selain ayam goreng kami juga ada menu menu lain yang sedap dan memuaskan untuk anda untuk makan bersama yang tersayang
.
.
#sepahtu #sepahtube #mejabulatsepahtu #maharajalawak #maharajalawaknega #jommakan #emmamaembong#astro #jjcm #malaysia #kualalumpur #ayam #viral #meletop #makan #kakimakan #emavengers #kimchiuntukawak #sepahtu

Reaksi @rahimr2 dan @jepsepahtu masa nampak CHICKEN TOWER 😂
.
.
To those yang belum try dan nak try @familiafriedchickenmy boleh kunjungi kami di outlet berdekatan anda :
.
.
》Familia Fried Chicken Kampung Baru .》Familia Fried Chicken Selayang
》Familia Fried Chicken Sri Iskandar .
.
Kami menyediakan menu yang berasakan ayam goreng dan cheese. Selain ayam goreng kami juga ada menu menu lain yang sedap dan memuaskan untuk anda untuk makan bersama yang tersayang
.
.
#sepahtu #sepahtusinar #sepahtube #mejabulatsepahtu #emmamaembong#astro #jjcm #malaysia #kualalumpur #ayam #viral #meletop #makan #kakimakan #emavengers #kimchiuntukawak

Kita throwback sket sementara tgu pkl 10pm😂 inilah gaya tendangan drunken master versi sepahtu bila sepak penalti⚽😜😆
#sepahtu
#sepahtube
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2

Kita throwback sket sementara kul10pm😂 inilah gaya tendangan drunken master versi sepahtu bila sepak penalti⚽😜😆
#sepahtu
#sepahtube
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2

Kite throwback sket sementara tgu kul10pm😂 inilah gaya tendangan drunken master versi sepahtu bila sepak penalti⚽😜😆
#sepahtu
#sepahtube
#jepsepahtu
#shuibsepahtu
#rahimr2

Video eksklusif majlis anniversary sanding saya....sebalik tabir ...ekslusiffff.....tengok ok....tp subscribe skali ok... channel youtube SEPAHTUBE,,,,, #sepahtube #sepahtu @sepahtube

Saksikan video2 terbaru yg belum pernah di tayangkan lagi di persandingan SHUIB & Siti Sarah di https://www.youtube.com/watch?v=OB9MbmOjsos dan jgn lupa utk subscribe ye #sepahtube #sepahtu @jepsepahtu @shuibsepahtu

Cobaan kali kedua.. Tapi ini bukan cobaan, ini betol².. Hmm 😢😂😂
#sepahtube
#penaltydrunkenmaster
#cubamencuba

#Repost @jepsepahtu with @repostapp
・・・
Takde di mana2. Video eksklusif belakang tabir pernikahan saya haritu. Hanya boleh ditonton di #sepahtube. Subscribe sekarang secara percuma! Just click subscribe untuk lihat video2 menarik dari kami @shuibsepahtu @rahimr2 #sepahtureunionlive #sepahtusinar #mejabulatsepahtu

.
Senyuman Bahagia terpancar di wajah @sariyanti menandakan bahawa dia telahpun dimiliki.

Dengan penuh kebahagiaan dia berkata "taken by @jepsepahtu". Waaahhhh. Kemain lagi suwit muwit hangpa dua yaaaa.... jeles abang giniiii... Apapun. Semoga berbahagia selalu... aamiinn.

#jepsepahtu #sepahtube #sepahtu #shuibsepahtu #sepahtureunionlive #sepahtusinar #jepsari #jepsariyanti

.
Walaupun @sariyanti ni dah pernah kawen dan dah ada anak pulak tu. Abang tak boleh nak nafikan kesuwitan dua orang ni.

Seorang kelakar. Seorang lagi suka gelak. Memang suwaaaaiii la sesangat kan.

Plus. Walaupun dah pernah ada anak, bini @jepsepahtu ni macam anak dara je waktu nikah.

Abang tumpang bahagia. Happy tengok diorang ni.

Semoga happy selalu. Aamiinn.

Most Popular Instagram Hashtags