#senyumcantik

MOST RECENT

Pagi dengan segala Keindahannya
Seindah dan Secantik senyummu
#Nak_Cantik
#senyummanis
#senyumcantik

Tothbrite ni mmg 💯 x sama dgn brand yang lain.. NEW IS ALWAYS BETTER, formula baru toothbrite sekarang didatangkan dgn perisa 💕 bubblegum-minty💕 yang menggoda
.
.

toothbrite be the first to try toothbrite ni, price pm2 je ✌️️
botol kaca guys, memang sedap mata memandang & perisa pun menggoda 💕
.
.

100% natural ramuan natural selamat & selesa utk digunakan dalam mulut.. formulasi khas utk utk penjagaan dalam mulut, so xde la korang nk rasa takut sbb toothbrite ni pun berperisa, konfirm punye "x de rasa arang". Bubblegum-Minty💕 .
.

Marhaban ya Ramadhan. Selamat menunaikan ibadah puasa ya. Jgn lp gosok gigi sebelum n sesudah mkn saur. 😀#ilkanpastagigi#gigikuudahpenuh#senyumcantik#senyummanja#anakgadisku

Find us by this view and this clue

Lokasi: jalan stasiun no 36 Tuban
Dari jalan basuki rahmad apotek doa sehat belok kiri (masuk jalan stasiun) rumah menghadap barat depan bengkel setiakawan

Praktek
Senin-sabtu
Pagi 09.00-13.00
Sore 17.00-20.00

Appointment
via DM @emrancare
Wa +62 822-1138-5607(admin)

Feel free consultation
Let's bring back your sweetest smile 😃 #doktergigituban #doktergigilamongan #doktergigibojonegoro #dentisttuban #senyumsehat #senyumcantik #rawatgigianakdandewasa #bleachinggigi #behelgigi #estetikdentistry

Dijalani, dinikmati, disyukuri.. Meski prosesnya tak selalu seindah ekspetasi.. Tapi bumintetap berputar meski cuaca tak pasti.. #keepsmile #tetapsemangat #smile #senyumcantik #senyumceria

illustration on mengapa gigi 500% lebih sihat jika kita mengamalkan budaya floss ni.. wajib pun ni, cuba bayangkan celahan gigi tu tidak dicuci & menjadikan keseluruhan panjagaan oral anda dalam keadaan 'buruk'. KEEP IT FRESH!! Igt guys, takde pegganti lagi after gigi tunggal tau. jgn endup umur x sampai 40 lagi dh pki gigi palsu 🙊

Our dental office "Emran Care"

Emran care adalah praktek dokter gigi yang berlokasi di kota Tuban. Adapun perawatan yang kami berikan seputar masalah kesehatan gigi dan mulut dasar dan perawatan kecantikan gigi dengan harga bersahabat. Serta ditangani langsung oleh tenaga profesional

Lokasi: jalan stasiun no 36 Tuban

Praktek
Senin-sabtu
Pagi 09.00-13.00
Sore 17.00-20.00

Appointment
via DM @emrancare
Wa +62 822-1138-5607(admin)

Konsultasi
Wa 08563298285 (drg tia)

We're ready to bring back your sweetest smile 😃 #doktergigituban #doktergigilamongan #doktergigibojonegoro #dentisttuban #senyumsehat #senyumcantik #rawatgigianakdandewasa #bleachinggigi #behelgigi #estetikdentistry

Selamat pagi malaysia.  wanna know how to start an awesome day?? okay here's some tips..
1 – When you open your eyes take a half-smile and then give yourself a good morning wish to fully wake up and then spend a few minutes concentrating on your breathing and relaxing your body.
2 – Do not jump out of bed and start the day as if you were living in autopilot mode.
3 – Decide your first thought. Do not let the first thought decide the course of your day.
4 – Drink a glass of water on an empty stomach, warm water or at room temperature
5 – Have breakfast. Breakfast is really the most important meal of the day(puasa ni janganlah) ;P
AND MORE IMPORTANTLY, TERUSLAH TERSENYUM AND BE GRATEFUL SEPANJANG HARI :)

Most Popular Instagram Hashtags