#senyumcantik

7086 posts

TOP POSTS

Bahagialah dengan semua masalah yang kau hadapi πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡
.
.
.
#senyumcantik #hijabstyle #kaulamuda

Yg baik bhkan yg teeer- baik mgkn byk.. tapi, ygbisa mmbuat kita nyaman mgkn ckup susah.." #fighting #strongwomen #patient #senyumcantik πŸ™ƒπŸ™ƒ

Karena wanita ingin dimengerti, lewat tutur lembut Dan laku agung β›…πŸ‘
#kudus #Semarang #kitawanitatangguh #senyumcantik #apalahapalah

Selamat malam bang ..
#senyumcantik #pendakicantik #kartini #perempuan #goodnight 😍😍🌌

Close up ! πŸ˜€πŸ˜€ .
#senyumcantik
#pejuangsenyum
#perairanindonesia

Kelihatan kan mana yg sudah berkeluarga? πŸ˜‚πŸ˜‚ #senyumcantik #kasircantik #mamamuda

Hanya karena cara Tuhan tak dapat dimengerti , bukan berarti cara Tuhan salah dan caramu sendiri benar .
#selfie
#senyumcantik

MOST RECENT

GIGI KORANG KUNING KE? BERAPA LAMA NAK BIAR MACAM TU? .
.
.

Try hexxaglowhite yer. Best sebab tak kelat dan mulut rasa fresh lepas guna. Sebab apa? Sebab ada daun pudina jugak dalam tu. .
.

Beli sekarang sebelum promosi tamat sebab limited stock ya untuk promotion ni 😁😁 .
.

#pemutihgigi #pemutihgigimalaysia #teethwhitening #teethwhiteningmalaysia #pemutihgigimurah #pemutihgigiorganik #pemutihgigimurahmalaysia #activatedcharcoal #arang #pemutihgigiarang #pemutihgigiberkesan #arangpemutihgigi #gigicantik #senyumcantik #senyumanberseri #smile #whiteteeth #tipsgigiputih #hexxa #hexxaglowhite #activeuser2017

Sudahkah Anda tersenyum pagi ini...???
iiiiiiiii.....
.
.
.
#senyum #senyummanis #senyumsemangat #senyummaksa #senyumcantik #senyumcool😎

:: Kondangan part I, with keluarga and meliza :* :* :*
.
.
.
.
.

Tinggal tunggu kapan mw d'ngondangin'a, hahaha :D :D -
-
-

#latepost
#kondanganversibersama
#kenanganygtakkanterlupakan
#senyumcantik#senyumindah#senyumkebahagiaan
#hotelastonpalembang
#indonesia#sumateraselatan

Senyum pepsodent dimalam mingguπŸ˜‚πŸ˜‚
#senyummanis
#senyummanja
#senyumcantik
#senyuminaja πŸ˜‚πŸ˜‚

DAH BERHENTI HISAP ROKOK TAPI GIGI MASIH KUNING?
okay, hexxaglowhite solution terbaik buat korang. berus dengan hexxaglowhite dan tumpukan lebih pada kawasan yang ketara kekuningannya. yang masih merokok pun boleh guna, seeloknya bila nak merokok, jarakkan 2jam ya selepas gosok dengan hexxaglowhite. 😊😊
.
#pemutihgigi #pemutihgigimalaysia #teethwhitening #teethwhiteningmalaysia #pemutihgigimurah #pemutihgigiorganik #pemutihgigimurahmalaysia #activatedcharcoal #arang #pemutihgigiarang #pemutihgigiberkesan #arangpemutihgigi #gigicantik #senyumcantik #senyumanberseri #smile #whiteteeth #tipsgigiputih #hexxa #hexxaglowhite

Bukan sakitnya yang membuatku menderita, tapi bekas luka itu yang membuatku sakit untuk mengingatnya. Takdir adalah sesuatu yang menemukan kita, itu artinya bukan kita yang mencari takdir, takdir mengaharuskan aku untuk bertemu denganmu, kamu yang memberikan sepenggal kisah berbeda, dimasa putih abu ku.

#jilbabers #jilbabindonesia #jilbabkeren #jilbabgood #jilbab #jilbabismystyle #senyumindahku #senyumindonesia #senyumcantik #wanitaindonesia #indonesia #monochrome #moodbooster #instamood #pathdaily #pathdailyindo

Selamat malam bang ..
#senyumcantik #pendakicantik #kartini #perempuan #goodnight 😍😍🌌

Customer pulak minta maaf sebab lambat inform barang dah sampai pada dia. eh tak apa, tak ada masalah. Asalkan semua barang selamat tiba pada tuan2nya. Takde sangkut2 dekat mana2, takde orang lain receive parcel dan pakai barang yang korang order, sebab dia ingat hadiah untuk dia (aku cakap sebab pernah jadi ye, bukan tak pernah,haha). dah kira okay yer? .
.

Apa nak buat kalau barang ditunggu2 tu tak sampai2? kitorang guna 100% khidmat pos laju.. so mula2:
1. mintak tracking number kat aku kalau aku tak bagi lagi seperti yang dijanjikan, maybe terlepas pandang or terlupa. atau ada problem.
2. semak kat website poslaju, track and trace.
3. korang boleh nampak pergerakan parcel korang. jika tersangkut, dah deliver kat org lain, abg posmen letak reason penerima tak ada. semua boleh trace kay.
4. tak dapat detect, kalau baruuu je pos, atau hari perayaan memang tak dapat detect, lambat sedikit.
5. okay dah buntu. takpe2, kacaulah aku. haha aku cuba bantu sedaya yang boleh. 😘 .
.

Hexxaglowhite promo merdeka. 2weeks left. beli sekarang okay. 😘 .
.

#pemutihgigi #pemutihgigimalaysia #teethwhitening #teethwhiteningmalaysia #pemutihgigimurah #pemutihgigiorganik #pemutihgigimurahmalaysia #activatedcharcoal #arang #pemutihgigiarang #pemutihgigiberkesan #arangpemutihgigi #gigicantik #senyumcantik #senyumanberseri #smile #whiteteeth #tipsgigiputih #hexxa #hexxaglowhite #activeuser2017

Most Popular Instagram Hashtags