#senyum

531437 posts

TOP POSTS

Thank you so much for 200k views in under 24 hours on YouTube!! πŸ™πŸ»πŸ˜­ id like to say thank you so much to @beegoodmusic for making this happen πŸ™πŸ» and my fans for supporting me all the way since the beginning, YOU GUYS ARE THE BEST! Id also like to thank my friends for always being there for me πŸ™πŸ»πŸ˜­ and last but not least id like to thank my mom and family. I love you guys so much πŸ˜­πŸ™πŸ» As'ad minta maaf sangat sangat kalau ada buat salah silap kepada mama aisha anas and ashraf πŸ˜” i love you guys from the bottom of my heart ❀️ THANK YOU SO MUCH πŸ™πŸ»πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­ keep supporting me and don't forget to check out the music video at @beegoodmusic YouTube channel! #senyum #senyumasadmotawh #senyum18august #mvsenyum #asadmotawh 😊😊😊

My best friend dah kelaur single senyum so you guys boleh tengok @beegoodmusic youtube & link bio i pun ada #senyum #senyumasadmotawh #mvsenyum #senyum18august #asadmotawh 😊😊☺️☺️☺️☺️

Hey guys! Official Music Video 'Senyum' from @asad.motawh on youtube now! I like it so much! Let's support ❀ Check it out guys!! Don't forget to subscribe at youtube @beegoodmusic. #Senyum #AsadMotawh #BeeGoodMusic

Amacam opening sukan sea? Baik kan πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‘ Nah abe cover lagu baru @wanyhasrita sedap weh sedih sadis semua ada dan maaf sebab terdangdut part last tu πŸ˜‚ Rintihan rindu // @wanyhasrita #abenyanyi #abesola #rintihanrindu #wanyhasrita #batbungo #abesukobat #bidadaricinta #sola #newsingle #melamarrindu #demikita #senyum

#senyum is out now guyss at Joox,spotify and many more!πŸ‘πŸ˜ MV kluar malam ni pkul 8 okayy? πŸ˜‰πŸ˜„

Available on iTunes Senyum by As'ad Motawh, Check it out 😊 Link at Bio πŸ˜‰
@asad.motawh #senyum #senyumasadmotawh

YOU MUST WATCH MV SENYUM BCS IT WAS SO LITπŸ˜πŸ’πŸ’–πŸŒΈπŸ’žβ€
#asadierzs
#senyumasadmotawh
#senyum

MOST RECENT

Berikut laporan penjualan hari ini :

#SenyuminAja $300
#Senyum bgt $250
#SenyumPalsu $1000

korng pilih syape sahabat@aahmadadly ke senyum@asad.motawh πŸ’―πŸ’žπŸŒΉ @beegoodmusic
#senyum
#asadierzs

Banyu bening
#senyum #samudra

Semoga keesokan hari lebih baik daripada hari ini 😊
#senyum
#hidupbiarsimple
#insanbiasa

A short cover #senyum by @asad.motawh enjoyy😘🌹✨
#senyumcover

senyum selagi mampu😁 #senyum

Good night my king I love you so much 😘❀@asad.motawh
#asadierzs
#asadmotawhfans
#senyum
#senyumasadmotawh

esok kak @asad.motawh perfoming in malaysia (mutiara damansar)
saya tak dapat tengok kaka @asad.motawh sebab saya ada di indo bukan di malaysia
nb=godd luck akak buat perfom nya esok
.
@asad.motawh @beegoodmusic #senyumasadmotawh #senyum

Most Popular Instagram Hashtags