#sentuhanayukirana

MOST RECENT

Dahhhh... jnji2 part last dah....
Tq @kaay_cosmetics kaler pebret kak ayu always Code 01 Caramel... sejuks2 jer bibir mcm kena shiummmss chuolss.... ahakss.... bila kena kat bibir helok malakat yerk... rasa pun sedap chocolatemint lagi tau.... #sentuhanayukirana
#makeuptipsbyayukirana
#kaaylipmattecreamy

Jom kita dolly2 ngan @alhaalfacosmetics_hq & mascara lethioupppp by @syokcosmetics
Smua brg2 ni chuols boleh beli kat @shallyleeza tau... siap boleh cod tau....
#sentuhanayukirana
#makeuptutorial
#makeuptipsbyayukirana
#alhaalfaeyeshadow

Lepas setting fd kita ngan loose powder by #syazreeyanasyukrixalysa pastu meh kita lukis kening pulak... jgn lupa liquid paper kita #concealer by @nafura
#sentuhanayukirana
#makeuptipsbyayukirana
#nafura

Pakai aicedo pulak... tp kita lanjew skit je lah luuu erk...
#sentuhanayukirana
#makeuptutorial

Jom tgk kak ayu lukis kening jap... maafkanlah yg goyang2 tu erk... sbb iols x de asst ambik gambaq๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
#sentuhanayukirana
#makeuptutorial
#eyebrowtutorial

#Repost @sentuhanayukirana ใƒปใƒปใƒป
Kak ayu share #makeup simple cepat & shantekk dgn @royalpine.ayukirana utk dptkan extra discount๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ meh dm kak ayu๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#sentuhanayukirana

Ni pulak reference sanding yg diminta...
๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ญ
Trok la akk nak transform awak jadi @hannahdelisha ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
#sentuhanayukirana

Nak nikah look ni dia bagi... mmg fanatik Hannah eek awak?!!! Siap nak pakai ball gawn camni nikah.. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
##sentuhanayukirana

Next week pengantin kemain request nak makeup ala2 si syantek @hannahdelisha
Dia ni mmg shantek adik.. bangun tido pun syantek... acaner?!!!
#sentuhanayukirana

Nak up lagi lah๐Ÿคช๐Ÿคช
#sentuhanayukirana

Kita lanjer #beforeandafter #makeup jugak erk
Iols suka lashes tu #minklashes by @wowwatr
#sentuhanayukirana

Tenyummmm tikitttt.... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#sentuhanayukirana

๐Ÿ’๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป Congratulation adik..
Makeup nikah manes2 ๐Ÿœ๐Ÿœ๐Ÿœ
Again im using @alhaalfacosmetics_hq pallete code #cathydoll for the eyeshadowโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
#sentuhanayukirana
#bridalmakeup
#muakl
#muaputrajaya

Asalamualaikum good morninggg ๐Ÿ˜โค๏ธ . .

Salam jumaat, bangun pagi tak berapa nak move on lagi ๐Ÿคฃ. #sentuhanayukirana.

Most Popular Instagram Hashtags