#sentap

MOST RECENT

Dont forget ur supper 😘 nnyuummm2 peanut 💗 choc
#rosakdiethakakjahoiii
#sweetlikecandy

Lunch box ari selasa
24/4/2018
Asam pedas ikn kembong
Ayam berempah
Sayur
Ulam
Sambal belacan lupa nk snap pic
Faktor usia..
Haha

Trma kasih pada castemer ttp kami..
Kerana selalu mempercayai kami..
Rm13/pax
Mahal???
Meh akak nk crta..akk bkn ada restoren besar2..
Masak pun pada yg nk jer..
Tp bahan2 dlm maskkan akk x pernah kurangkan tau..
Restoren besar xpe la..dorang bli borong jd murah sikit..
Ni akk takat bli ikan sekilo 17 hengget xkm akk nk jual singgit sekor..
Kalau camtu baik akk sedekahkan je tuk korang..
Akak masak smbil2 skali ngn lunch akk..
Becoz cooking is my theraphy..my passion..my hobi..my minat..
Sahabt sejati akk is kuali n piyuk belanga..
Sbb tu akk ambik je order x kira sikit or banyak..
Rezeki kan.. kalau korang kata akk ni kaut untung lbh..
Cuba korang g pasar..
Beli barang basah sendiri..
Balik masak sendiri..
Agak2 renyeh x..
Sblm korang apa2..
Cuba dulu..
Akk bkn masak pakai bawang sebijik diknonnn oiii..
Bg yg pernah g pasar je kau tahu harga barang basah cemana..
So,hati tu bia ikhlas..
Nk beli,beli..
Xnk sudah..
Jgn nk jd makcik pakcik bawang ekk..
Jaga mulut,jaga tatatertib..
Akk xpaksa pun korang bli maskkan akk..
X PAKSA OKEY..
Tp bg yg pernah rasa hari2 repeat order..
So,ko rasa sedap ke idokkk.. Harap korang hadam sikit sblm berkata2 or whatever..
Panjang nau syarahan akk mlm ni.. Korang baik ngn akk,akk pun baik la..sebaliknya,kau paham la sendiri.. #makcikpuaka
#kalaurasamampusgtapasalblimasakkankami
#sentap
#buatbaikberpadapadabuatjahatjgnsekali
#biartahusikithalalharam
#mulutlongkang
#donecarut
#sapamkncilidiarasapedas

Orang yang beriman akan ditimpa pelbagai musibah .
.
.
Tetapi, Firman Allah dalam Qur'an..
"Dan sampailah khabar gembira bagi orang yang bersabar"
Tidakkah engkau sedar orang yang bersabar itu berganda pahalanya?
#berkah #loveallah #jihad #hijrah #dakwah #jom
#hijrah #syurga #pahala #sabar #muslimah#tarbiah #sentap #viral

Saya memang tak pernah lawan dengan saka dalam film, abang Mawi yang ajarkan. Saya ibarat bawa botol kosong sahaja ke set pengambaran dan Tuan Mawi world yang isikan ilmu-ilmu hendak berhadapan dengan situasi tersebut. Uiiiishh serrammm... Terima kasih tuan Mawi @cahayaasmawi. 🙌🙏❤repost via @instarepost20 from @filembelumadatajuk Ha...Nak tanya ni,siapa peminat abg hensem Johan As’ari???
Mesti tak sabar nak tengok Johan As’ari berlakon dalam filem ini kan?
Johan bawa watak ustaz tau...Dia kena lawan dgn jin kafir katanya...eeeee seramnya 😧😖😫
.
.

Director : Mawi @cahayaasmawi
Cast : @johanarrif .
.

JANJI...KITA SUPPORT FILEM INI DI PAWAGAM OK 😊
.
.
.

#AkanDatang
#FilemArahanMawi
#CeritaKampungJe
#TiadaTajuk
#TolongBagiTajuk
#DariTelemovieRockSangkut
#RockSangkut
#KomediSentap
#Sentap
#Sesuatu
#KempenCuciHati
#CuciHati
#Filem
#Film
#MwEntertainment

Ha...Nak tanya ni,siapa peminat abg hensem Johan As’ari???
Mesti tak sabar nak tengok Johan As’ari berlakon dalam filem ini kan?
Johan bawa watak ustaz tau...Dia kena lawan dgn jin kafir katanya...eeeee seramnya 😧😖😫
.
.

Director : Mawi @cahayaasmawi
Cast : @johanarrif .
.

JANJI...KITA SUPPORT FILEM INI DI PAWAGAM OK 😊
.
.
.

#AkanDatang
#FilemArahanMawi
#CeritaKampungJe
#TiadaTajuk
#TolongBagiTajuk
#DariTelemovieRockSangkut
#RockSangkut
#KomediSentap
#Sentap
#Sesuatu
#KempenCuciHati
#CuciHati
#Filem
#Film
#MwEntertainment

*G-SHOCK LIMITED EDITION WATCH*

Harga : RM 70.00

Free Postage : 1 Malaysia ✳ Brand : G-shock ✳ Condition : New ✳ Gred : 2A ✳ Gender : Unisex ✳ Material : Rubber ✳ Display : Digital + Analog ✳ Movement : Battery ✳ Style : Sport ✳Features : CountDown Timer, 12-hour Format, LED light, Date, Day, Water Resistant ✳ Warranty : 2 Bulan ✳ Packing : G-shock Box

Call/sms/whatapps 013-3378876

#demimasa #demimasa_outlet #pamoga #dherbs #casiomalaysia #sentap

Setuju tak? Heeee 😘

Anda nak nampak muda ke tua. Jgn ckp tak kesah. Satgi jalan sebelah suami org tanya kakak ke mak. 🙈🙈🙈🙈 #Sentap
#CdmMira

MIX RAW NUTS / CAMPURAN KACANG2 MENTAH. 🥜🌰
.
.
Kekacang mentah adalah snacking foods yang sangat popular . Mereka mengandungi banyak nutrients dan zat2 yang penting bagi badan kite.
.
.
Tahu x sebenarnye Kekacang campuran ni RENDAH CARBOHYDRATE. Satu ounce bersamaaan dengan 7 gram carbohydrate. Ini membuatkan ia sangat sesuai untuk snacking yang bagus.
.
.
Mereka juga terletak di dalam golongan makanan yang TINGGI FIBER. Strong fiber maksudnye ia bukan hanya memberi digestion yang bagus tapi elok untuk Kesihatan JANTUNG juga. Magnesium & Zinc juga antara nutrients yg terkandung dalam kekacang mentah.
.
.
Walaupun begitu, kite kena lah bijak memilih jenis kekacang yang betul. Banyak sekarang adalah kekacang yang telah di campurkan dengan Bahan Perisa yang sangat x elok untuk kesihatan. Mix Raw nuts adalah yang terbaek dan Kalau boleh elak kan yang roasted juga Kerana ia mengandungi kandungan Garam yang tinggi.
#fit #makan #sentap #tipskurus #nakkurus #cikgu #keluarga #surirumah #wanita #ariani #nakcantik #jubahbesar #skirtbesar #berita #hidupaktif #hidupgembira #gayahidupaktif #senam #seronok #makanansihat #makanansihatmalaysia

Setuju tak? Heeee 😘

Anda nak nampak muda ke tua. Jgn ckp x kesah. Satgi jalan sebelah suami org tanya kakak ke mak. 🙈🙈🙈🙈 #Sentap
#NurulRohady

Setuju tak? Heeee 😘

Anda nak nampak muda ke tua. Jgn ckp x kesah. Satgi jalan sebelah suami org tanya kakak ke mak. 🙈🙈🙈🙈 #Sentap
#primiumbeautiful

"ALLAH..MAHA DAHSYATNYA?"
.
Rasulullah SAW bersabda : " Kalaulah kamu tahu, apa yang aku tahu, nescaya kalian akan banyak menangis daripada ketawa" .
Jom kumpul koleksi Novel Terbaik No1 Malaysia.
.
.
Dapatkan novel #mengintaiakudineraka yang bakal membangkitkan rasa kehambaan dan saspen yang 100 kali ganda dari biasa.
.
Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai Rm1000 , Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang!
.
.
Jom dapat kan Novel Islamik Terbaik Terbaru "MENGINTAI AKU DARI NERAKA".
.
Dapatkannya dengan kami segera :+601131255573
.
.
#semusimdimahsyarlllfab1 #semusimdibarzkhlllfab1 #ketikaazazilberputusasalllfab1 #mengintaiakudinerakalllfab1 #hadifayyadhproductionlllfab1 #dakwah #islam #sentap #santapaniman

Matlamatnya bukanlah untuk menjadi yang Terbaek, tetapi Ia adalah untuk menjadi seseorang yang lebih baik Dari Hari yang sebelumnye.
.
.
Matlamat kite perlu jelas. Buat lah sesuatu itu untuk diri sendiri. Bukan untuk orang lain & bukan untuk menunjuk. Kejayaan yang sebenar terletak pada KEMAJUAN yang kite tonjol kan pada diri sendiri Demi kegunaan diri. .
.
Walaupun kemajuan itu sekadar 1% skali pun, Teruskan usaha, sebab 1% tu pun dah dapat menunjukan kejayaan yang solid pada diri Kita. Focus guys and stay Sharp
#fit #makan #sentap #tipskurus #nakkurus #cikgu #keluarga #surirumah #wanita #ariani #nakcantik #jubahbesar #skirtbesar #berita #hidupaktif #hidupgembira #gayahidupaktif #senam #seronok #makanansihat #makanansihatmalaysia

DETOX! .
.

kalau awak tak detox usus awak, hari² awak sembelit, lama2 kotor la usus tu.. khasiat apa pun x blh serap kalau dinding usus penuh kotoran.. cuci @ detox dulu baru la awak mkn apa pun, baru la sng absorb benda baik.. kalau x, yg x elok jelah duk masuk dlm badan toksin penuh.. .
.
tu yang penyakit byk dtg.. .
.
#usussihat #PencairLemakNo1 #sentap #PerangiKolestrol #perangiususkotor #cuciusus #infoSihat #SliimzGlowForAll #SLIIMZGLOW❤️

Belajar ilmu kewangan bersama trainer IYCSB memang best dan bermanfaat sepanjang kelas. #Sentap #LoveMentor #MakJerung #ArifuddinKasim #PowerKewangan #PowerPelaburan #IYCSBApprentice

BETUL KE adik2 manis di luar sana?
#kurussebelumraya
#sentap
#makansedapmelaka
#wanita

Salam semua sahabat2...
Penyakit Hati seterusnya adalah SOMBONG.
Apa yang korang faham tentang SOMBONG?
Jom share kat sini... 😊
.
.

Director : Mawi @cahayaasmawi .
.

JANJI...NANTI KITA SUPPORT FILEM INI DI PAWAGAM OK 😊
.
.
.

#AkanDatang
#FilemArahanMawi
#CeritaKampungJe
#TiadaTajuk
#TolongBagiTajuk
#DariTelemovieRockSangkut
#RockSangkut
#Sesuatu
#KomediSentap
#Sentap
#Filem
#Film
#MwEntertainment
#KempenCuciHati
#CuciHati

Most Popular Instagram Hashtags