#senior2015

MOST RECENT

3 years ago today I graduated high school. Feels like a lifetime ago #tbt #throwbackthursday #graduation #highschool #shs #pcep #senior2015 #3years

Congratulations to this guy for graduating RHS! Go Scott! #senior2015

#Photofeature @jackiezoeller ・・・
Yesterday I had the pelasure of photographing this 16 year olds senior photos. Whenever someone asks me what my favorite thing to photograph is I typically answer with emotion and personality. A girls senior year isn't usually the prime time for these two things to be so difinitive but in Ferris ' case, her personhood was incredibly vibrant. @mmm_paleo #senior2015 #denverfamilyphotographer #denverphotographer

Jaedon was too cool! Such a killer senior session! ✅ Note to all senior guys, this look is what’s up!

It’s been almost 3 years now but I finally just got one of my senior pictures printed and framed 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ #senior2015

Sebenernya nonton film ini waktu baru rilis yaa bukan di bioskop sih cuma nonton di web yg mesti didownload dulu😑
Awalnya nonton ini karna tertarik sama covernya ,udah nonton malah jadi kepo sama pemain hantunya🤣
Ada beberapa film horor thailand yg scenenya creepy banget dan extreme but ini beda karna biarpun ada scene creepy tapi disini genrenya horor romantic ,aah saya aja terpesona sama hantu gantengnya😍
Film ini tentang Mon ,cewek yg bisa merasakan kehadiran hantu dengan mencium baunya. Mon terpaksa tinggal di asrama sekolahnya dan selalu diganggu oleh hantu2 disana yg membuatnya bersikap aneh karna berbicara dg hantu.
Dan hantu yg paling menganggunya adl Run Phee ,yg meminta bantuan Mon untuk mencari tau tentang kematiannya agar dia bisa tenang.
Mon awalnya menolak tapi pada akhirnya dia mau membantu Run Phee ,memecahkan misteri istana Panawadee 50th yg lalu.
Karna selalu bersama ,akhirnya mereka sama2 merasakan hal lain. Disini ada scene lucu dimana Run Phee terlihat cemburu waktu Mon didekati cowok lain🤣
Lah aku juga mau kalo hantunya mulus ganteng begitu.. 😋
Tapi endingnya bikin patah hati ,coba aja bukan hantu pasti yg nonton bakal bilang gitu.
Untuk soundtracknya gue kira Jannine doang eh ternyata ada dari Bom juga toh🙃
Cast :
☆ Jannine Weigel as Adhiti / Mon
☆ Bom Tosuwann/ Pongsakorn Tosuwann as Run Phee
#runphee #runpheethemovie #senior2015 #seniormovie #jannineweigel #bomtosuwan #pongsakorntosuwan #reccomendmovie #bestmovie #favoritmovie #likeactor #thaimovie #thailandmovie #thailand #sinopsis #soundtrack #spoiler #layarkaca21 #drakorid #indoxxi

Kisah yg menarik tentang sebuah patner yg terdiri dari gadis unik yg dapat mengenali bau arwah seperti anjing dan seorang arwah pria tampan yg gentayangan mencari tau sebuah mistery tentang sebuah istana panawade #senior2015#flim thiland

Looking back at my senior pictures is fun! #senior2015

#Senior2015-2018🎓

Throwback to beautiful Keyton's senior year, bc today is her birthday!!! I've never had a senior put more thought & emotion into choosing their picture locations. Her senior pictures will always hold a special place in my heart! Happy Birthday Keyton!!!
.
Like my pictures? I would love for you to "like" my page!
.
You can also follow my Facebook - Andrya Kay Photography or visit my website - www.andryakayphotography.com
.
Feel free to share my pictures, but please don't crop, edit, or alter them.
.
#senioryearmagazine #seniorstyleguide #thesnapsociety #seniorologie #posepatch #MODERNsenior #theseniorcollective #seniorinspire #thetwelthyear #seniorsignite #senior2015 #senior #seniorpicture #seniorphotographer #beautiful #napcpseniors #business #oklahomaphotographer #portrait #photographybusiness #instalike #igers #yukonok #pentax #downtown #okc #yukon

Throwback to one of my favorite pictures ever ❤️ PC📸 @brookerichardsonphotography #senior2015

Just Keep Swimming. 🐢 🌊
Take me back to snorkling in St.Thomas with a GoPro hooked to me, seeing the world of the sea.
Proud Sand Cloud Ambassador (Senior Class Trip 2k15)
P.S. No i didn’t touch the turtles, it was a 10,000 dollar fine if we did.
#sandcloudambassador #sandcloud #savethefishies #seaturtles #seniorclasstrip #stthomas #goprophotography #gopro

Enjoyed taking some senior pictures for this beautiful lady today! We were really able to catch come beautiful shots on this beautiful day! #senior #seniorpictures #seniorsunday #senior2015 #photo #photography #photographer

Zaman kegemilangan Sgt ahahahahah #tsm #school #senior2015

Most Popular Instagram Hashtags