#sengkakrahim

MOST RECENT

Momy Loly Tukang Urut Batin Wanita sahaja -
Home Spa Bukit Baru Melaka -

Beroperasi -
Isnin- Jumaat
11pgi - 7ptg

Booking Dahulu ,Momy tak amik Walk in.. ☺☺☺☺ -5 TAHUN PENANTIAN-
Customer yg viral di motif viral...dtg pada bulan Dec tahun lepas 2017 ,bulan Jan 2018 di sahkan hamil. Alhamdulilah !
Memilih Pakej Princess Aurora -2jam
Sejak di viralkan ramai kwn beliau mai terjah momy di home spa Melaka !

#Lolyhealthbeautymassage #tukangurutbatinwanita
#urutantradisionalmelayu
#matiputik
#urutanpulihdara
#sengkakrahim
#tukangurutviralkann
#tukangurutterbaikkl
#urutanzuriat
#urutanhamil
#rahsiapikatsuami
#rahsiaawetmudasentiasa
#kembalidara

#mandibunga
#mandiseri
#mandiangaramaura
#Urutankesuburan
#Urutannaikannafsu
#Dingnsex
#vaginismus
#homespamelaka

#Tukangurutibudananak

http://www.wasap.my/60173539360
http://www.wasap.my/60182354107

SIS DAH KAHWIN ANAK DAH 2 yang pertama 7tahun, kedua 18bulan masih menyusu badan , mcm mana sis dapat kekalkan berat badan 50kg yang sis idamkan?

Alhamdulillah dalam 2 bulan sis amalkan minum JAMU DETOX KURUS setiap pagi 50ml, lepas minum sis ambil masa 5 minit untuk senaman ringan start buat kerja mcm biasa, malam sis minum 50ml ulang senaman ringan 5 minit.. badan sis sentiasa ringan, cergas dan bersemangat!!! Angin badan bnyak keluar dengan Sendawa & Kentot2. Lawas membuang air kecil & besar.Fuh rasa ringan perut lepas membuang!! Peluh jgn ckp la berjurai2an tiap kali bergerak..Alhamdulillah bnyk perubahan positif sis rasakan selepas sis mengamalkan JAMU DETOX KURUS🔥.. SIS GUNA SIS JUAL ,, bagi yang ingin mencuba dan ingin mengetahui khasiat2 dalam JAMU DETOX KURUS boleh terus klik link wassap di bawah ⤵⤵..
http://www.wasap.my/+60127287893/jamudetoxkurus

http://www.wasap.my/+60127287893/jamudetoxkurus

#jamudetoxkurus
#brazilianwaxing
#waxing
#legwaxing #legwax
#handwax
#urutanjb #urutterseliuh
#spajb #spabidanmuda
#flowerbath #bodyscrub
#bodymassage #bidanmudajohor
#uruttradisional #urutanjb
#sengkak #sengkakrahim
#urutanmengandung #postnatalmassage
#massage #facial
#normalfacial #treatmentfacial
#acne #acnefacialtrearment
#saunaroom #hotsauna

Waxing - Kaedah mencabut bulu sampai ke akar dan menanggalkan sel2 kulit mati. Melambatkan proses pertumbuhan bulu sehingga 2 minggu & bulu semakin berkurangan 💑

Click link dibawah untuk booking⤵⤵ https://api.whatsapp.com/send?phone=60127287893

https://api.whatsapp.com/send?phone=60127287893

#brazilianwaxing #waxing
#underarm #spajb #urutantradisional
#urutan #bodymassage
#scrub #facial #legwax

#brazilianwaxing
#waxing
#legwaxing #legwax
#handwax
#urutanjb #urutterseliuh
#spajb #spabidanmuda
#flowerbath #bodyscrub
#bodymassage #bidanmudajohor
#uruttradisional #urutanjb
#sengkak #sengkakrahim
#urutanmengandung #postnatalmassage
#massage #facial
#normalfacial #treatmentfacial
#acne #acnefacialtrearment
#saunaroom #hotsauna

Order Now⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/+60127287893/jamudetoxkurus

Stock JAMU DETOX KURUS...
New packaging botol lebih besar! Harga still mantain uolss. Khas untuk customer Bidan Muda.

Okey yang pastinya uolss semua nak tahu ramuan apa yang ada di dalam jamu ni kan? 5 ramuan utama dicampur untuk menghasilkan air jamu pelbagai khasiat ini. Antaranya adalah
👉Apple Cider
👉Halia Bara
👉Bawang Putih
👉Lemon
👉Madu Asli

Kebaikan Jamu Detox Kurus🔥 ✔Melancarkan Perjalanan Darah
✔Memecahkan Lemak
✔Mampu Menurunkan Berat Badan
✔Kaya Dengan Vitamin C
✔Menurunkan Kadar Kolesterol Dalam Darah
✔Menurunkan Tekanan Darah Tinggi
✔Membantu Merawat Sakit Stroke (Angin Ahmar)
✔Menyingkirkan Toksin Dalam Badan
✔Membersihkan Salur Darah Yang Tersumbat
✔Mengurangkan masalah Gout
✔Membuang Angin Dalam Badan
✔Merawat Sakit Dada Akibat Masalah Jantung
✔Melawaskan Penghadaman
✔Memberi Tenaga Dan Mengurangkan Keletihan
✔Membuang & Mencairkan Kahak
✔Membantu Melegakan Sakit Kepala dan Sakit Badan

Jamu ini juga sesuai diamalkan oleh golongan lelaki & wanita 😊 dan yang penting jamu ni SEDAPPP rasanya uolsss 5 dalam 1!!!! Tiada campuran bahan pengawet ya semuanya dari bahan alam semulajadi 😍

Cara Minum
1X 50ml Pagi Sebelum Makan
1X 50ml Ptg @ Malam
#jamudetoxkurus
#brazilianwaxing
#waxing
#legwaxing #legwax
#handwax
#urutanjb #urutterseliuh
#spajb #spabidanmuda
#flowerbath #bodyscrub
#bodymassage #bidanmudajohor
#uruttradisional #urutanjb
#sengkak #sengkakrahim
#urutanmengandung #postnatalmassage
#massage #facial
#normalfacial #treatmentfacial
#acne #acnefacialtrearment
#saunaroom #hotsauna

Wow.. suebeauty_studio adakan promosi.. jgn lepaskan peluang ni sayang semua.. sebarang pertanya whatspp 012-2105260
.
.
#mobilespa #homespa #spabergerak #eyelashesperm #facial #sauna #fullbodyscrub #fullbodymassage #footspa #resdung #sengkakrahim #tangas

Cantikan bulu mata dia.. remaja sekarang ni semua mau cantikan, jadi yang d usia kita ni pun jangan la ketinggalan 😊
Jom booking appointment 012-2105260
.
.
Tahan 1-3 bulan ✔
Mesra wuduh ✔
Ladies only 🙋‍♀️
.
.
#mobilespa #homespa #spabergerak #eyelashesperm #facial #sauna #fullbodyscrub #fullbodymassage #footspa #resdung #sengkakrahim #tangas

Wow.. ada yg mau lentikkan bulu mata.. jangan lambat tau raya nanti biar cantik saja bulu mata tu. Ndk perlu la pakai bulu mata palsu.
Booking appointment whtspp 012-2105260
.
.
Tahan 1-3 bulan ✔
Mesra wuduh ✔
Ladies only 🙋‍♀️
.
.
#mobilespa #homespa #spabergerak #eyelashesperm #facial #fullbodyscrub #fullbodymassage #sauna #footspa #resdung #sengkakrahim #tangas

-8 TAHUN PENANTIAN-

Alhamdulilah ,customer ini datang selepas kawan baiknya dah hamil ..kwn baik beliau selalu ja pjuk dia dtg jumpa momy... Setelah 2 kali datang berurut memilih
PAKEJ POCAHANTOS -3Jam
PAKEJ CINDIRELA - 1 jam 45 Minit.

Akhirnya termakbul sudah ,8 tahun penantian...syukurlah.... urutan momy asbab ja yg memakbulkan Allah SWT... #Lolyhealthbeautymassage #tukangurutbatinwanita
#urutantradisionalmelayu
#matiputik
#urutanpulihdara
#sengkakrahim
#tukangurutviralkann
#tukangurutterbaikkl
#urutanzuriat
#urutanhamil
#rahsiapikatsuami
#rahsiaawetmudasentiasa
#kembalidara

#mandibunga
#mandiseri
#mandiangaramaura
#Urutankesuburan
#Urutannaikannafsu
#Dingnsex
#vaginismus
#homespamelaka

#Tukangurutibudananak

http://www.wasap.my/60173539360
http://www.wasap.my/60182354107

WANITA TOLONG JANGAN AMBIL MUDAH SAKIT BELAKANG DAN SAKIT KAKI INI ANTARA PETANDA RAHIM TIDAK SIHAT!!!...
.
.
Antara 5 tanda-tanda RAHIM tidak sihat: .
.
1. Sakit Pinggang
.
.

Setiap kali duduk dan bangun semula, badan terasa berat untuk di angkat dan pinggang akan terasa sakit. Sakit di sekeliling pinggang membawa ke pinggul, juga urat belikat di belakang tubuh. .
.
2. Sakit Tumit
.
.

Ada sesetengah daripada kita langsung tidak boleh memijak dengan sempurna. Terasa sakit dan menyucuk-nyucuk. Inilah petanda rahim anda tidak sihat. Malah tumit juga terasa sakit dan berdenyut serta menyucuk-nyucuk. Apabila berdiri terlalu lama atau berjalan pada tempoh yang lama, kesakitannya lebih ketara.
.
.

3. Sakit Ari-ari
.
.

Sakit di bahagian bawah perut hingga ke pangkal faraj seterusnya peha dan lutut. Rasa lenguh dan sengal-sengal. Ia mungkin petanda peranakan anda telah jatuh.
.
.

4. Kerap Kencing atau Tak Lawas.
.
.
Setiap kali kencing terasa tidak puas dan ingin kencing lagi dan lagi. Selain itu ketika bersin, batuk atau ketawa juga mudah terkencing. Ada juga sesetengah kes yang terasa ngilu di bahagian ari-ari ketika bersin, batuk atau ketawa.
.
.

5. Sakit Ketika Bersetubuh
.
.

Setiap kali melakukan hubungan kelamin bersama suami, terasa sakit dan senak di bahagian ari-ari. Ini juga merupakan petanda rahim tidak sihat malah juga petanda peranakkan telah jatuh. Perlu berhati-hati dan berurutlah segera.

UNTUK SEBARANG PERTANYAAN DAN TEMPAHAN SLOT,SILA HUBUNGI KAMI DI :
03-41436134/012-3006134
.
#bungamawarspa #tradisionalspa #bungamawarspawangsamaju #sengkakrahim #sengkak #sengkakmuka #uruttradisional #tombong #urutanmenaikkanperanakan #menaikkanrahim #menaikkanperanakkan #sakittumit #sakitariari #sakitbelakang #kerapkencing #kencingtaklawas #jamuratumawar

Alhamdulillah thanks to our regular customer Puan Maz yg dh selamat bersalin baby boy..tq puan for your support @bungamawarspa dari zaman anak dara lg lps tu nk kawin lps tu preggy NOW Puan Maz yg setia dgn kami buat PAKEJ PENUTUP PANTANG selama 4 JAM untuk pengetahuan semua Pakej penutup pantang kite termasuklah FULL BODY MASSAGE, FULL BODY LULUR REMPAH WANGI, FULL BODY TUNGKU, BETANGAS, SENGKAK MUKA, SENGKAK RAHIM, MANDI BUNGA dll lagi...nk tau price kami boleh hubungi kami di 03-41436134 atau pun click di bio utk wa 013-3006134 JOM RELAX DI @bungamawarspa 🤗❤️🌹#bungamawarspa #bungamawarspawangsamaju #pakejpenutuppantang #menuberpantang #pantangsecaratradisional #penjagaanpantang #sengkak #sengkakrahim #sengkakmuka #bertungku #lulur #mandiherba #mandibunga #jamuratumawar #bertangas #tangas #tradisionalmassage #urutselepasbersalin #pantangberanak #pakejbersalin #lulurboreh #buangangin #kembalidara #naikseriselepasbersalin

-PENDERITA VAGINISMUS-
Vaginismus adalah keadaan tekanan psikologi yang diekspresi dalam bentuk reaksi fizikal yang sangat kuat. Mungkin agak asing bunyinya, namun ia adalah masalah seks wanita yang telah lama wujud. Ia adalah satu keadaan yang menjejaskan keupayaan seseorang wanita menerima penetrasi melalui faraj termasuk penetrasi seksual, kemasukan tampon dan penetrasi ke faraj untuk tujuan pemeriksaan sakit puan seperti pap smear. Ini berlaku kesan tindak balas otot lantai pelvik seseorang wanita. Tindak balas ini menyebabkan otot bahagian tersebut mengalami kekejangan dan menghalang sebarang penetrasi termasuk kemasukan alat kelamin suami. Pemaksaan hubungan seks ketika itu akan menyebabkan kesakitan ataupun kadang-kala langsung tidak boleh dilakukan. Di negara barat, dua peratus daripada wanitanya mengalami masalah vaginismus dan dalam kalangan negara Islam peratusan tersebut mungkin lebih tinggi memandangkan seks adalah sesuatu yang tabu dan jarang diperbincangkan.

Sekiranya anda mengalami masalah ini...datanglah berjumpa dgn momy ...insyallah... #Lolyhealthbeautymassage #tukangurutbatinwanita
#urutantradisionalmelayu
#matiputik
#urutanpulihdara
#sengkakrahim
#tukangurutviralkann
#tukangurutterbaikkl
#urutanzuriat
#urutanhamil
#rahsiapikatsuami
#rahsiaawetmudasentiasa
#kembalidara

#mandibunga
#mandiseri
#mandiangaramaura
#Urutankesuburan
#Urutannaikannafsu
#Dingnsex
#vaginismus
#homespamelaka

#Tukangurutibudananak

http://www.wasap.my/60173539360
http://www.wasap.my/60182354107

Done #repeatcustomer @danaukota
#slotmalam #senandungmalam.
Alhamdulillah kalau kakzan dpt tolong kastemer #lenguhbadan legaaaaaaa sikitsbnyk😆😀😂 PROMOSI MERDEKA 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 2018
Urut 1badan+tangas/tungku
2JAM+⌚ FREE caj transport untuk 10km kebawah
RM110
RM110
RM110
www.wasap.my/60134666569

#urutwanitakl #urutgombak #urutsentul #urutbatucaves #urutselayang #urutcheras #urutampang #urutkepong #urutkeramat #urutjelatek #urutsetapak
#terapirahim #sengkakrahim #tangas
#tungku #mandiserom #mandiherba

Vaginismus - Masih Dara 1 tahun selepas kawin kerana takut untuk bersama.. Alhamdulilah sekali rawatan ..berjaya 'bersama' dan dah pun hamil
Syukur.

Momy suggestkan Pakej Princess Aurora

#Lolyhealthbeautymassage #tukangurutbatinwanita
#urutantradisionalmelayu
#matiputik
#urutanpulihdara
#sengkakrahim
#tukangurutviralkann
#tukangurutterbaikkl
#urutanzuriat
#urutanhamil
#rahsiapikatsuami
#rahsiaawetmudasentiasa
#kembalidara

#mandibunga
#mandiseri
#mandiangaramaura
#Urutankesuburan
#Urutannaikannafsu
#Dingnsex
#vaginismus
#homespamelaka

#Tukangurutibudananak

http://www.wasap.my/60173539360
http://www.wasap.my/60182354107

Most Popular Instagram Hashtags